Ostatní evropské ligy

25.09.2002, 18:48
Aktuality
Sporting Lisabon po drtivé porážce 0:4 ve Ferreiře minulý týden předvedl další mizerný výkon, doma pouze remizoval 0:0 s Varzimem. Naopak suverénní je zatím kdysi slavná Benfica, zatím neztratila ani bod a je první, ve víkendovém duelu si Benfica poradila doma snadno s Leirou, vyhrála 3:1.

V belgické lize byl tento víkend magnetem kola rozhodně zápas Anderlecht - Mouscron. V tomto zápase padlo neuvěřitelných 9 gólů a po hektickém závěru nakonec Anderlecht vyhrál 6:3.

V Holandsku měl Ajax potíže v Roosendaalu, nakonec vyhrál těsně 3:2. V tomto zápase se trefil i Tomáš Galásek. Vyhrávali i další favorité - Zwolle - PSV 1:3, Feynoord - De Graafschap 2:0 a Kerkrade - Heerenveen 1:0. Zaváhal pouze Tilburg, který doma remizoval 1:1 s Nijmegenem.

Na Slovensku překvapivě vyhrála Petržalka 2:1 nad Košicemi, v Rakousku stejně tak překvapivě Austria pouze remizovala venku s Riedem 1:1 a Rapid doma prohrál 1:2 se Sturmem.

Autor: Jan Werner

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele