Orlandi: Je co si vyčítat

18.05.2009, 12:52
Aktuality
Ani povedený závěr sezony v podání Regginy nakonec nemusí znamenat záchranu v Serii A. Italský klub včera znovu uspěl a vyhrál doma nad Cagliari a po hodně dlouhé době se odlepil z posledního místa tabulky, ani tak nemá osud ve svých rukou a trenér Nevio Orlandi v závěru sezony bude spoléhat například na pomoc Janova...

Reggině včera po výhře 2:1 nad Cagliari rozhodně neudělaly radost výsledky z ostatních stadionů. Boloňa doma gólem ze čtvrté minuty nastavení porazila Lecce a z výhry se radoval i Turín, který uspěl v Neapoli. Dvě kola před koncem je Reggina předposlední na na sedmnáctý Turín ztrácí čtyři body, manko na osmnáctou Boloňu je tříbodové.

"Vypadá to, že je konec, ale tím si ještě nejsem jistý. Zápas Turína s Janovem je tím, který nám ještě dává možnost doufat a přežít, samozřejmě pokud v závěrečných dvou zápasech získáme šest bodů. Po výsledcích z ostatních stadionů v týmu zavládlo velké zklamání, všichni si uvědomují, co se stalo a co se může stát. V mnoha zápasech jsme si zasloužili více, něž co jsme nakonec uhráli. Je co si vyčítat," řekl Orlandi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.comser

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to Krajčík vobec hral aspon jeden zapas?

Reagovat
fantomas

Nahrál 617 minut a nastoupil ke dvanácti zápasům.

Reagovat
Bakary3

Jsem zvědavej, co se s nim bude dít.. Že by zůstal i v Serii B ? Každopádně bych byl proti jeho návratu do Slavie, teď, když si za něj sehnala náhrady ( Kaufman, James).. Navíc si tam šel vydělat, takže pochybuju, že by se kvůli pádu vracel..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom dosť, ako hral, počítajú s ním aj keď budú v sérii B?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zůstane Orlandi, tak si moc nezahraje.

Reagovat
schuby

Krajčík tam zůstane to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Juvetus dnes v podvečer rozhodne o osudu Ranieriho. Drž se, Claudio

Reagovat
terry

Vypadá, že letos to už opravdu po dlouhé době nevyjde. Všechno jednou končí..

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rici jak to jeste vsechno bude, on Turin ma skutecne vrazednej los

Reagovat
terry

16:59 Gasperini prodloužil v Janově

Trenér Janova Gian Piero Gasperini byl odměněn za výborné výkony týmu v právě končící sezoně a s tímto klubem prodloužil smlouvu až do roku 2012. Dohodu potvrdil i prezident Enrico Preziosi, který tak zároveň ukončil spekulace o možném odchodu tohoto kouče.

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele