ONLINE: V Anglii se uzavírá letní přestupové okno

08.08.2019, 18:21
Názory a komentáře
Sice kratší než obvykle, ale tradice jsou tu od toho, aby se mnohdy křečovitě a za každou cenu dodržovaly. EuroFotbal vám proto i tentokrát přináší online přenos alespoň těch úplně závěrečných chvil letního přestupového období v Anglii. Držte si klobouky, protože helikoptér s "dalšími Babely" nad Evropou nekrouží úplně malé množství...

Jak se ukázalo, americký The Athletic prozatím nestihl vysát z britských newsroomů úplně všechny redaktory, a tak jako tradičně můžeme vycházet ze zpravodajství předních britských listů jako BBC, Guardian či Telegraph.

Od SkySports potom víme, že bychom neměli dále počítat s jakoukoliv aktivitou od Norwiche či Aston Villy, mnoho dalších celků však z trhu pro tuto chvíli nemizí, a tak snad bude o čem informovat.

Shrnout to, co se již za dnešek událo, je vzhledem k našemu opožděnému nástupu poměrně složité, nicméně výběr toho nejlepšího by vypadal zhruba následovně: David Luiz brzy udělá tzv. "Gallase" a vymění Chelsea za Arsenal; Tottenham má dotáhnout Ryana Sessegnona; Romelu Lukaku je na zdravotní prohlídce v Miláně a Mandžukić ho nakonec prý nenahradí; Wilfried Zaha si asi chce vytrucovat transfer a chyběl na dnešním tréninku Crystal Palace; Everton se dočista pomátl a hotoví se vytasit 25 milionů liber za Marcose Roja, což nejspíš znamená, že za podobnou částku co nevidět přestoupí i Shkodran Mustafi.

Nyní už přistupme k tradiční časové ose. Před sebou máme zhruba 2,5 hodiny té nejryzejší paniky...

15:26: Vykopáváme jedním šťavnatým "možná". Alespoň takhle se k potenciálnímu přesunu Dannyho Drinkwatera na hostování do Burnley vyjádřil sám manažer Burnley Sean Dyche. Dnes lze jen stěží uvěřit, že uplynuly pouhé dva roky od chvíle, kdy jsme na tomto místě do stejné věty skládali slova "Drinkwater" a "Chelsea".

15:33: V tuhle chvíli to vypadá tak, že do Manchesteru nezamíří ani jeden z útočníků Juventusu. Paolo Dybala padl už o víkendu, nyní zřejmě definitivně padá i Mandžukić. Podobně jako Argentinec měl také chorvatský forvard přehnané platové požadavky, přičemž turínský klub zároveň požadoval příliš na odstupném.

15:36: Když už jsme u Paola Dybaly - jeho chystaný přesun do Tottenhamu kolabuje především pro nedostatek času k vyřešení všech náležitostí týkajících se tzv. "image rights". Po světě se pohybuje až příliš lidí, s nimiž by se ohledně všech marketingových náležitostí muselo jednat, a to Spurs jednoduše nemají šanci stihnout. Nezbývá než se spokojit se Sessegnonem a Giovanim Lo Celsem...

15:38: Victor Wanyama na hostování do West Hamu nedojde. Kladiváři se kvůli limitu nejprve musí jednoho cizince zbavit, než přivedou dalšího, a i kdyby se jim povedlo splnit tuhle podmínku, jejich primární cíle jsou podle všeho odlišné.

15:40: Americký stoper Tottenhamu Cameron Carter-Vickers ani tentokrát nebude hostovat v Premier League. Po roce stráveném ve Swansea tentokrát pro nadcházející sezonu posílí řady Stoke City.

15:43: Wolverhampton má pro toto léto hotovo. Soupiska se zdá poněkud tenká, ale to prý kouče Nuna Espiríta nikterak zvlášť neznepokojuje. Vedení Wanderers prý zkusilo naťuknout třeba takového Rúbena Díase z Benfiky, ale ani tento ani žádný jiný případ nebyl dotažen nikam poblíž finální fázi.

15:45: Brighton se pro příští sezonu ocitne bez izraelské stopy. Beram Kayal a Tomer Hemed mají namířeno do druhé anglické ligy; jeden na hostování, druhý na přestup. Mezitím by na jih Anglie měl na roční hostování zamířit tvořivý Australan Aaron Mooy, který letos neodvrátil sestup Huddersfieldu.

15:48: Samé dobré zprávy pro Leeds: 23letý odchovanec a klíčový záložník Kalvin Phillips definitivně zůstává, když se žádný klub ani nepřiblížil jeho cenovce převyšující 20 milionů liber, a sám Phillips je navíc ochotný jednat o novém kontraktu. Ten stávající mu vyprší za dva roky. Zároveň se očekává, že velký adept na postup do Premier League co nevidět dotáhne příchod útočníka Eddieho Nketiaha z Arsenalu. Dvacetiletý mladík už podstupuje zdravotní prohlídku; půjde o roční hostování.

15:49: Aneb každoroční variace na "Tottenham nikoho nekupuje" i v období, kdy prokazatelně někoho kupuje.



15:50: Chystaná odpověď Crystal Palace, pokud Wilfried Zaha skutečně někam přestoupí? Jean-Kevin Augustin z RB Lipsko.

15:53: Řešit pouze a jedině přestupy během posledního dne přestupového období? Příliš jednoduché, zní z Arsenalu. Podle informací TalkSport tak Gunners co nevidět oznámí nové kontrakty pro Alexandra Lacazzeteho a Pierre-Emericka Aubameyanga.

15:55: Manchester City pro nás má jednu bombu. Ze sesterského klubu Girony prý přivádí Pedra Porra a 19letého zadáka okamžitě odešle na hostování do Realu Valladolid. SkySports nedokáže potvrdit přestupovou částku, dokázalo však alespoň vyvrátit jinde citovaných 11 milionů liber.

15:59: Greg O’Keeffe v přestup Wilfrieda Zahy do Evertonu nevěří. Toffees prý do Londýna odeslali všehovšudy jednu oficiální nabídku odpovídající 52 milionům liber, a to už je pár dní zpátky. Zaha sice sám formálně požádal o transfer, ale dokud zároveň z vlastní nedoplatí 20+ milionů, stěhovat se nebude.

16:02: Kyperský klub Pafos FC zkompletoval "největší přestup" ve své historii, když oznámil zisk 33letého Jasona Puncheona. Já vám nevím, ale když už na Kypru investovat do křídla Crystal Palace, které se proslavilo marnotratnou střelbou z dálky, proč ne raději do toho, jež nese první jméno Andros...

16:07: Scott Carson stále chytá, je mu teprve 33 let (pravda, za měsíc 34) a po dnešku má krýt záda Edersonovi v Manchesteru City.

16:12: Bournemouth je dalším klubem, který si pro dnešek můžeme škrtnout. Výkonný šéf klubu už opustil kancelář, to dozajista znamená padla pro všechny.

16:14: Ryan Sessegnon je podle Sama Wallace z Telegraphu hráčem Tottenhamu. Na pět let plus opce na další rok.

16:16: Pokud existovala šance, že Manchester City svolí k odchodu Leroye Saného, nyní se definitivně tenčí. Německý list Bild přináší informaci, že si křídelník v posledním zápase poškodil zkřížený vaz v pravém koleni a bude muset na operaci.

16:19: Southampton se vypořádává se starými dobrými služebníky. Nathan Redmond prodloužil na další čtyři roky, mezitímco Charlie Austin bude po 4milionovém přesunu do West Bromwiche zase pálit ostrými v League Championship. Mario Lemina má ještě čas, ale i on takřka určitě do 2. září odejde.

16:21 OFICIÁLNĚ: Detaily přestupu Ryana Sessegnona z Fulhamu do Tottenhamu: 25 milionů plus bonusy (až do výše 30 milionů) plus Josh Onomah. Hlavním řešením na pravého beka zřejmě zůstává Juan Foyth, což je (mírně řečeno) poněkud svérázné, ale jinak všechna čest Tottenhamu - jedno z nejlepších letních přestupových oken, jaké v Premier League pamatuji.

16:25 OFICIÁLNĚ: Watford oznámil zisk křídelníka Ismaïly Sarra z Rennes. Wow. Zčistajasna. Čekáme na detaily, ale Watford Sarra naháněl skoro celé léto a užuž se zdálo, že je vše pohřbené, když se Hornets začali spojovat spíše se Stevenem Bergwijnem z PSV. Nakonec má jít po dlouhých licitacích rovnou o rekordní přestup Watfordu kolem 35 milionů eur.

16:34: Chystá se emocionální návrat Andyho Carrolla na Tyneside. Newcastle dotahuje příchod 30letého odchovance na principu "pay-as-you-play", jinými slovy se Straky pojišťují proti pokračujícím zdravotním trablím. Nikoho asi nepřekvapí, že Carroll není úplně v pořádku ani v tuto chvíli a čeká ho ještě několik týdnů rehabilitace. Malý risk, potenciálně velký zisk?

16:40: Crystal Palace vytočilo číslo Sky Sports a sdělilo jim, že už dál nebude s nikým obchodovat. Wilfried Zaha tím pádem zůstává jen pár hodin poté, co klubu předložil formální žádost o odchod. Aaaawkwaaard.

16:42: Londýnské i turínské zdroje už vyloučily též hostování Paula Dybaly v Tottenhamu.

16:45 OFICIÁLNĚ: Brighton potvrdil roční hostování Aarona Mooye ze sestoupivšího Huddersfieldu. Australan takhle mění vertikální modro-bílé pruhy za... vertikální modro-bílé pruhy. Paráda.

16:51 OFICIÁLNĚ: Inter Milán potvrdil přestup Romelua Lukakua z Manchesteru United. Všeobecně se píše o částce ve výši 73 milionů liber.

16:53: Mooy do Brightonu se zdá být vskutku pouze dočasným řešením, zatímco se jeho kmenový klub pokusí okamžitě vrátit do Premier League. Huddersfield si totiž současně s dořešením hostovačky australského špílmachra zavázal na příští tři roky s opcí na další.

16:57: Watford zřejmě není hotový. O Marvinu Plattenhardtovi z Herthy prý sice žádná jednání neproběhla a německý obránce tak zůstává v Berlíně, ovšem Danny Rose by mohl být zajímavou alternativou na levého beka. Obránce Tottenhamu je aktuálně na Vicarage Road, kde zhruba dekádu zpátky hostoval. Přestup dává smysl i pro Rose; s příchodem Sessegnona se mu cesta do základu dosti ucpala.

ZBÝVÁ HODINA DO UZAVŘENÍ PŘESTUPOVÉHO OKNA

17:05: Poněkud složité nesouhlasit...



17:07: Leeds definitivně převezl konkurenci v čele s Bristolem City a na roční zkoušku získal talentovaného útočníka Arsenalu Eddieho Nketiaha.

17:09: Pamatujete na Muhameda Bešiće? Věčně zraněná horká hlava z Evertonu by se mohla stát protagonistou jednoho z posledních přestupů tohoto okna. Výběr má znít: Sheffield United, nebo Fulham. A sám hráč (přirozeně) preferuje setrvání v Premier League.

17:12: Romelu Lukaku v Miláně podepsal kontrakt do června 2024 a svou volbu vysvětlil následovně: "Inter byl jediným klubem, kam jsem chtěl, protože Inter není pro každého." Dobrá...

17:14: Fanoušci Arsenalu nemusí panikařit. Na Tierneyho i Luizově frontě to sice utichlo a nejspíš to tak zůstane až do šesté hodiny, nicméně vše má jít jako na drátkách. Dolaďují se formality.

17:16: Birkir Bjarnason už není hráčem Aston Villy. Nováček Premier League s islandským záložníkem později než obvykle ukončil spolupráci. "BB" na Villa Parku působil od ledna 2017.

17:19: Španělský list AS skrze Tomáse Roncera teprve nyní konečně pohřbil možný přesun Paula Pogby do Realu Madrid. Tomu se říká doufat do poslední chvíle...

17:23: Lukakův přesun do Interu bokem přisypal též pět milionů eur do kasičky Evertonu. Jako když stovku v kapse tepláků po letech najdete...

17:26: Je tohle lepší nebo horší než svého času Erich Brabec na billboardech kolem Edenu?



17:30: Kdyby to náhodou už nebylo dostatečně zřejmé, tak RB Lipsko pro jistotu samo potvrdilo, že se Dayot Upamecano ve zbytku přestupového období nikam stěhovat nebude.

17:32: Danny Welbeck sdělil SkySports, že pro Watford odmítal nabídky z jiných anglických i evropských klubů.

17:43 EXKLUZIVNĚ k Arsenalu.
(Spoiler: fanoušci Arsenalu vrchol dnešního Deadline Day nenesou lehce...)

17:47: Poslední hodina a sotva nějaké novinky. Příslovečný klid před bouří?

17:52 OFICIÁLNĚ: No vida. Kieran Tierney je novou posilou Arsenalu. Aktuálně zraněný levý bek přichází za údajných 25 milionů liber, což vypadá jako bargain.

17:53 OFICIÁLNĚ: Hle. Andy Carroll se definitivně navrací do Newcastlu United, podepsal roční kontrakt.

17:54 OFICIÁLNĚ: Pytel? Roztržen. Středopolař Danny Drinkwater bude hostovat v Burnley.

17:59 Podle Telegraphu Everton znovu nabízí za Alexe Iwobiho (35-40 milionů liber) a k přestupu by ještě mohlo skutečně dojít. Cožeco?

KONEC PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ

Jako obvykle ještě bude docházet k oznamování přestupů i po šesté hodině, já se však pro tuto chvíli loučím a odkazuji vás na kolegy, kteří budou o všem dále informovat v expreskách a aktualitách.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (890)

Přidat komentář
Kluivert9

Reagovat
SpecialOne

1. Pro United bez posil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Si vychovame

Reagovat
smazaný uživatel

spíš 10 pro umístění

Reagovat
smazaný uživatel

Oni nikoho nekoupili?

Reagovat
MySch017

doviesť CM a náhradu za Lukakua, tak je to perfektný prestupák

Reagovat
tnt03

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

první posila Fernando Llorente

Reagovat
chicuita

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JIMMY-PO

Lo Celso a Sessegnon

Reagovat
jk

Boží přestupák od spurs. Škoda té pravé strany obrany.

Reagovat
Cobra

Tak ještě nikho z nich nepřišel. Počkal bych si.

Reagovat
jk

Neboj

Reagovat
Remt

neskutečnej přestupák. Z týmu, do kterého se těm lepším (nejlepším) hráčům až tolik nechtělo se fakt fest proměnil. Čím to? tím, že došli až do finále v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite to je jeden z faktoru. Nicmene za poslednixh par let se pravidelne umistuji v top 4, postavili jeden z nejlepsich a nejhezcich stadionu v evrope+ treninkove centrum maji na hodne vysoke urovni a v neposledni rade jw trenuje Poche,ktery je v klubu dosti oblibeny a "uspesny"(az na ty trofeje).

Reagovat
Gareth Bale 11

Skvelej prestupak, jen skoda praveho beka, ale i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

v čem je jako skvělej, jen se zaplátovali díry po odchodech,(RB stále chybí), ten tým je ve srovnání ze začátku minulé sezony o něco slabší a hlavně kádr je opět úzkej

Reagovat
jk

Wut?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jandak

Musím říct že jak přišel Lo Celso a dojednaval jsem přestup Dybaly tak jsem doufal že by do man utd mohl přijít Eriksen. Sice nevím co by tam dělal ale mám toho hráče rád a byl by to splněny sen... Ed zase nezklamal a nejen že nepřišel eriksen ani nikdo jiný. Chudák Ole..

Reagovat
Jandak

Na Spurs se mi líbí jak nakupují. Koupi hráče který má fakt potenciál a navíc je ještě z ostrovů... Většinou.. Alli, Dier, ted Sess, odchovanec je Kane, jako Spurs můžou jít příkladem pro všechny kluby v Anglii..

Reagovat
smazaný uživatel

že za podobnou částku co nevidět přestoupí i Shkodran Mustafi.

...

tak toto ma kúsok zaujalo žeby fakt Monako ?

Reagovat
Chazy

to bude ono

Reagovat
iamek

Konečně

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tak přecejen, cmon!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na toho Dybalu vybodněte

Reagovat
Y.N.W.A

*vydylábněte

Reagovat
elChe

má se to jmenovat jako každej rok "Než se v Anglii dochumelí..."

Reagovat
Y.N.W.A

než se agentům dochumelí... a utřou si nosánek

Reagovat
fenixLFC

to sa pouziva v zime

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad pro lednové okno, ne?

Reagovat
krupa1919

to je snad v zimáku ne?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Setwo

OT: pre tých čo by zajímala výška platov športovcov (futbal, NBA, NHL), tak som objavil túto zaujímavú stránku:

https://www.capology.com/

stránka je velmi prehladná a oplatí sa navštíviť.. môžete si porovnať kolko, ktorý klub ročne utratí na platy hráčov

Reagovat
dave30

Díval jsem se na fotbalisty... ty platy jsou již po zdanění (jinak by mi to nesedělo)? Na druhou stranu v civilizovaném světě jsou fotbalisté zaměstnanci (a ne OSVČ), takže to zdanění je jasné.

Reagovat
Setwo

môžeš si tam nastaviť či chceš vidieť čistý plat (Net) alebo hrubý plat (Gross) takisto si môžeš vybrať či to chceš vidieť v librách, eurách či dolároch

Reagovat
dave30

Díky. Až tak podrobně jsem na to zatím nehleděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Muzete mi rict, co na tom Zahovi vsichni vidi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobrej.

Reagovat
janinho

je velmi dobry, ale nedokazem pochopit ako mohli CP odmietnut taku choru ponuku 70 mega + 2 hraci. ved len ten tosun by sa mal dat dalej predat za 10-15 mega...

Reagovat
matZz

já se spíš divím tomu, že Arsenal narval prachy do nějakýho Pepeho a nezkusili Zahu

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe>Zaha

Reagovat
MySch017

Reagovat
Golasso

Wtf the fu*k? Však Pepe je mladší s většim potenciálem. A Zahu jsme zkoušeli, jen za něj v CP chtěli 100 mega a roh jednorožce.

Reagovat
matZz

Borec 24 let a má za sebou jednu super sezonu ve Francii, v pohárech neodehrál nic, v reprezentaci nic, za 80 mega? To by mi fakt přišlo rozumnější zkusit ligou prověřenýho Zahu. On by si ten přestup vytrucoval, pochybuju, že by byl dražší než Pepe, ale chápu, že největší roli v tom hrál asi ten splátkovej kalendář.

Reagovat
Golasso

Pepe ma za sebou jednu dobrou a jednu vyloženě wonder sezonu. Během minulé sezony jsem na něj slyšel chválu ze všech stran a celkem čumím, že skončil zrovna u nás. Zaha je ligou prověřený a je fakt dobrý, ale Pepe podle mě může být ještě lepší. Splátky jsou samozřejmě výhodné, ale museli jsme si připlatit, abychom ho nalákali cca 10 mega. Navíc prý CP tehdy otočili a byli ochotní střelit Zahu za 55 mega (spekulace). Podle všeho byl náš první cíl Pepe a ne Zaha, splátky nesplátky.

Reagovat
j_mrazik

Zaha je labilní mamlas a neustále padá. Rozhodčí mu to nežerou. Fotbalovej je, ale do týmu bych ho nechtěl.

Reagovat
Ondiis

Jsem zvědav na to, jak se vypořádá s VARem

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha je dobry a CP uz prerostl.

Reagovat
Hokaido

To záleží na tom, kolikrát jsi ho viděl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu, aby Luiz udělal "Gallase" měli z Arsenalu poslat ještě nějakýho "Ashleyho Colea" do Chelsea, ale počkej, on tam vlastně nikdo tak dobrej není

Reagovat
Gunner14

To bude tím že Tierney taky přestoupil k nám

Reagovat
Golasso

More like hiv

Reagovat
SunFells

Poslali prý už třetího ...ale v Chelsea asi neumí dělat registrace nebo já ti nevím

Reagovat
Neutron

Reagovat
hyper01

Reagovat
Alberto Aquilani

Koľko by chcel Totáč za Lamelu?

Reagovat
matZz

neprodejný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som bol Levy za 25M je vaš

Reagovat
Alberto Aquilani

A keby som bol Petrarky tak za 18 by sme sa dohodli, alebo by som ti ponúkol Šika, Dano :-)

Reagovat
Seydou Doumbia

za takového hráče tak 5 mega

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ondiis

Něco mezi 5-25m očividně

Reagovat
Gareth Bale 11

Neprodal bych ho, v priprave nejlepsi hrac.

Reagovat
Setwo

co ten Bruno Fernandes? ved sa o jeho prestupe pise uz od maja

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdo o tom píše jeho agent, a zpravodaje z portugalska

Reagovat
smazaný uživatel

robia cenu

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

ahojte, chcel by som Vás poprosiť, o nenávratný príspevok pre futbalový klub,

osobne nezvyknem pýtať peniaze od nikoho ale nastala situácia, že v klube vytiahli všetky peniaze z účtu a vzhľadom na to, že klub financujeme aj z vlastných prostriedkov je pre nás náročné pozbierať navyše ďalšiu takúto sumu a osobne mi je ľúto znechať klub po 20 ročnej práci.

Ak sa niekto rozhodne prispieť tu je

IBAN: SK08 0900 0000 0000 5671 9348

bohužial v dnešnej dobe je veľmi tažké nájsť sponzora všetci to zvaľujú na ficove príplatky, zníženú výrobu a podobne.

V mene športového klubu Vám ďakujem

Reagovat
Gunner14

A kolik % klubu budu vlastnit?

Reagovat
smazaný uživatel

Na koho chcet podat

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímalo by ma či to bue mať väčší úspech ako ownyho zbierka

Reagovat
C-M@ster

Radši Ownyho sbírka, než Pikyho články ve stylu "Top 10 důvodů, proč mám radši fotbal než hokej"

Reagovat
vodka

To je nějaká finta od Arsenalu, kde sehnat prachy na ty splátky?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cobra

Reagovat
svaca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Neutron

Reagovat
Gazdo

Reagovat
nani92

Reagovat
captain18

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jandak

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
teenz

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

jj na nahodnom fore budu ludia prispeivat na ucet bohvie koho, udajne pre klub ktory ani nie je spomenuty, uzivatelovi ktory sa zaregistroval dnes...

Reagovat
vodka
Reagovat
valloire

tak vidíš, jakej jsi vosel

Reagovat
Taiger

řekl vidlák

Reagovat
valloire

Možná jestli jsi z Prahy, tak budu vidlák. Ale z Prahy bude stejně moře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

kup si loďku

Reagovat
fenixLFC

prispej mu, od pitomia ste zvyknuti prispievat na pochybne sracky

Reagovat
valloire

si idiot

Reagovat
smazaný uživatel

To tu ještě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale to nemohlo dopadnout jinak, když celou dobu tvrdíte, že máte na přestupy 45 mil. a pak utratíte skoro o kilo víc

Reagovat
SunFells
Reagovat
janinho

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ligter

Reagovat
janinho

Good Ebening Unai

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Gunner14

RIP

Reagovat
janinho
Reagovat
Neutron

ak zhanas peniaze takymto stylom tak sa necudujem, ze ich nemate. Keby si aspon uviedol komu tie prachy maju ist, ale ani hovno iba proste poslite prachy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

No neviem neviem, však teraz chodia do dedinských mužstiev stále nejaké peniaze na kokotiny

Reagovat
Nikikrew

jedine ak mas dobreho starostu

Reagovat
nani92

To už neviem, viem len že to chodí od zväzu a nemám pocit že by to starosta veľmi riešil

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
protiproudu

Jako letos to bude zajímavé sledovat. V United Ole bez velkých nákupů až na Maguire ale s kopicí nekopů a netáhel, Chelsea s Lampardem bez velkých jmen a přestupů s mladíkama, Live nekoupilo snad nic, Slepice se taky nečinili ale tak nějak se pořád zvedají viz finale LM a umístění v minulém ročníku. Zato Arsenal se rozjel a pořídil si zajímavé mladíky, kteří jsou celkem prověření z jiných soutěží plus Liuz, pár teamu se pláclo přes kapsu a trhali nákupní rekordy...

jj kouknu se na pár kol :)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukej jen na City a Liverpool. (v ramci PL)

a "Pulokem" na Arsenal, Wolverhampton mozna ten Evrton taky zbytek ukaze cas...

Reagovat
Mikesh

Tierney na prohlídce, pojďme eště nasolit love za Coutse nebo Zahu

Reagovat
Kuchta

Coutse ani Zahu nepotřebujem, ale jeden stoper (Rugani, Umtiti) by se ještě hodil

Reagovat
oli9

Než se dochumelí

Reagovat
oli9

No a už to bude nuda

Reagovat
Anacron

OT: Kam v Evropě by jste doporučili vyrazit na prodloužený víkend? Docela mě láká Lisabon nebo Skotsko/Irsko. Dík za tipy.

Reagovat
oli9

budapešt

Reagovat
Mönchengladbach

Sokolov.

Reagovat
j_mrazik

Na ten výlet do konce života nezapomeneš...

Reagovat
Mönchengladbach

Tak. A kvůli nezapomenutelným zážitkům člověk přece cestuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Polsko

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je Lisabon tak zajímavý na víkend oproti městům, které jsou podstatně blíž (Budapešť, Krakov/Varšava, něco v Německu, Vídeň, případně třeba Paříž, Řím ... )?

Reagovat
vodka

z polska vynecháš nejhezčí Wroclaw

Reagovat
smazaný uživatel

Polsko kromě Krakova nemám absolutně poznané, díky za tip

Reagovat
Baronne

Gdaňsk

Reagovat
Anacron

Nevím jestli je v něčem zajímavější, ale v Portugalsku jsem nikdy nebyl, tak bych se tam chtěl podívat. A taky jsem mohl napsat že takovou tu klasiku jako Řím, Paříž, Londýn, Vídeň...mám za sebou no

Reagovat
Benfica

na víkend by som volil niečo bližšie ako Lisabon, lebo len cesta tam trvá dlho.. ale celkovo mi príde viac zaujímavý Lisabon ako Budapešť.. ešte ten Krakow.. ale fakt že na víkend sa z Česka asi neoplatí ísť až do Lisabonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda když už Portugalsko, tak za mě jednoznačně Porto > Lisabon (teď nemluvím o fotbalu )

Reagovat
oli9

já zas nechápu co vidí lidi na římě ...miliarda turistů

Reagovat
Trand

Lisabon je hodně zajímavý, máš tam dobrý jídlo, poměrně příznivé ceny, spousta památek (Belémská věž, socha Ježíše, hrad...). A když jsem tam byl já, tak skoro každý uměl anglicky, což bylo příjemný zjištění, když to porovnáš třeba se Španělskem.

Reagovat
Golasso

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
Kantos

Irsko top

Reagovat
Trand

Reagovat
Luc-Luc

Luhačovice

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Barcelona

Reagovat
Gazdo

Prilis vela na jeden vikend. Nestihne ani stvrtku

Reagovat
mul

ak ideš s partiou, tak odporúčam Madrid

Reagovat
Stannis Baratheon

S partou jedině Rumunsko nebo Maďarsko . Gyor, Targu Mures nebo klidně ta Bukurešť. Buda už je taková moc zkažená turismem.

Reagovat
CHONG

Na Madrid je prodloužený víkend málo.

Reagovat
Baronne

Speciální tip pro tebe samozřejmě Barcelona, nejkrásnější město ve Španělsku . Ale tak záleží co od toho očekáváš, a jestli jedeš třeba s přítelkou na romantiku (tam bych doporučil Řím). Jestli tě láká Skotsko, tak tam je zaručeně nejkrásnější město Edinburgh, krásná kamenná architektura, lidi příjemný, letenky za dobrou cenu (i když zkurvenej Ryanair).. Lisabon je taky parádní, ale v Portugalsku bych možná i zvážil Algarve. Doporučil bych i Albánii, turismus tam teprve začíná, ale to prostředí tam stojí za to.

Reagovat
Gimme

Edinburgh je taky pěknej

Reagovat
valloire

a nejsmradlavější ovzduší

Reagovat
Baronne

Ale piču dědo

Reagovat
Baronne

Achjo, se jednou poseru z tebe

Reagovat
valloire

Reagovat
Stannis Baratheon

V Albánii jsem byl minulé léto, docela mazec.

Reagovat
Golasso

V Lisabonu jsem byl a na prodloužený vikend je to tak akorát si myslím. Není tam toho extrémně moc, takže se to za pár dní dá stihnout obejít. Akorát je to tam štreka celkem, 3,5 hodiny letadlem, jestli si dobře pamatuju

Reagovat
Neutron

3,5 hodinovy let je uplne v pohode

Reagovat
Golasso

Pro mě jo, nejsem moc velký cestovatel . Letěl jsem poprvé v životě a zdálo se mi to celkem dlouhé. Navíc je otázka, co znamená prodloužený víkend, jestli fakt jen pátek, sobota, neděle nebo jestli tam má nějaký čas navíc na cestu - pokud bych měl třeba v rámci 3 dnů nalítat 7 hodin, tak bych se asi porozhlédl po něčem bližším.

Reagovat
Golasso

K těm sedmi hodinám v letadle samozřejmě + čas na letišti atd.

Reagovat
Neutron

vzhladom na dlzku pobytu mas samozrejme pravdu, ale samo o sebe 3,5h let fakt nie je nejak moc. Ale jasne mna to tiez v lietadle nebavi, hlavne sa v nom nedokazem vyspat

Reagovat
Uwe háže buly

3.5 hodiny fakt není štreka..

Reagovat
bobis21

A jak daleko je to pak z letiště někam do města? Taky mám Lisabon v plánu, tak mě to docela zajímá

Reagovat
vitasrp

V Lisabonu na letišti sedneš na metro a za 15-20 minut seš v centru, to je na tom městě super, že tam máš letiště hrozně blízko.

Reagovat
bobis21

Díky, to je super např. v tom Stockholmu je to docela daleko na letiště (a docela drahé...)

Reagovat
C-M@ster

No jasně... nenapsals s kým jedeš a co tě baví/zajímá.

Reagovat
SunFells

Podle toho mu Honzo povíš jestli Medlánky nebo Žebětín??

Reagovat
C-M@ster

Jestli jede s mladou a mají rádi trávu, podvečerní výhled z Bílé hory na Brno stojí za to, Eriku.

Jinak ten nafukovací měsíc, co teď v Brně zas bude, nevypadá špatně.

https://m.brnenskadrbna.cz/files/drbna/images/page/2019/07/25/size4-15640671762778-60-mesic-landa.jpg

To ti v nějakým Lisabonu nebo Barceloně neukážou...

Reagovat
SunFells

A není to jen další část k tomu falusu na náměstí?

Reagovat
smazaný uživatel

Bílá hora je dobrá, občas tam s přítelkyní chodíme

Reagovat
Gimme

Irsko jako takový mi přijde na prodloužený víkend málo...je to sice malá země ale je tam toho k vidění spousta krásného a vzhledem k počasí, bych si nechal rezervu na přírodu... Za mě Řím, Budapešť,Lisabon a klidně i to Polsko. Paříž je trapná

Reagovat
Kixi Syhimour

za tu Paříž

Reagovat
Kixi Syhimour

+

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Paříž plus Versailles líbila

Reagovat
Baronne

Reagovat
Kokesh

Paříž je hlavně hnusná stoka.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
janinho

asi barcelona, tam mas co pozerat aj na 4-5 dni.

Reagovat
Benfica

ako v Portugalsku kdekoľvek.. Krakov, Budapešť, Paríš, Geneva, Praha (pre Čechov asi nie.. teda čo sa týka zahraničia.. ) Barcelona, Marseille.. veľa toho je stačí vyberať..

Reagovat
Ondiis

Piran - Slovinsko

Reagovat
Swarley

nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lubik

Já osobně byl v únoru v Lisabonu a paráda, když bys chtěl vědět více, tak klidně nápis

Reagovat
Gazdo

Budapest/Vieden to je tak narovnako pripadne taliansko

Reagovat
Uwe háže buly

Nejvýznamější polský města anebo něco z Pobaltí. Na začátku září jedu na 4 dní do Bosny a Hercegoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

4 dny jsou na Bosnu málo

Reagovat
Uwe háže buly

Víc jak týden nedostanu.. ted jsem vybral skoro dva týdny na východ Evropy. To jeste ta Bosna bude spojená š Černou horou pravděpodobně, 4+2 dni.

Reagovat
Seydou Doumbia

Irsko/Skotsko to jsou depresivní státy. Ale tak záleží, zda chceš město a nebo přírodu. Já bych doporučil cokoli v Portugalsku + Bergamo nebo francouzská Riviéra

Reagovat
Godwinson

Skotsko nebo Šumava

Reagovat
valloire

na Šumavu potřebuješ povolení

Reagovat
fenixLFC

florencia

Reagovat
Baronne

Reagovat
Stannis Baratheon

Záleží také s kým. Ale předpokládám že s přítelkyni. Zkusím se vyhnout těm otřepaným městům jako Paříž, Vídeň...

Můj TOP seznam z těch méně známých a profláklých destinací je určitě:

1. Vilnius

2. Heidelberg

3. Gyor

4. Leuven

5. Oxford/Cagliari

Vilnius ale vážně nej, a hlavní města dalších dvou pobaltských zemí taky stojí za to.

Reagovat
mul

Vilnius oslovil aj mna Riga je na mna trosku precenena, v Talline sa mi pacilo

Reagovat
Stannis Baratheon

Riga má svůj styl, trochu mi připomínal severská města jako Stockholm a nebo Tromso, mně se tam docela líbilo. Ale Vilnius je Vilnius.

Reagovat
fenixLFC

cagliar mesto v ktorom mas v kazdej stvrti pocit ze si kdesi inde, bastion, zahrady, okolie, more

Reagovat
Stannis Baratheon

Moje aBenátkymě zklamali, hlavně kvůli nekonečným proudům turistům, Řím kvůli tomu jak o něj nepečují a je tam bordel, Neapol se mi nelíbila, stejně jako Turín. Takže za mě Cagliari spolu s Milánem a Florencií nejhezčí město v Itálii. (ještě se mi teda líbí Verona a Terst, Bologna taky není k zahození)

Reagovat
fenixLFC

benatky ma nelakaju najma kvoli tomu ze z kanalov by tam mal byt nonstop smrad. rim znami co miluju taliansko strasne kritizovali, tiez za ten bordel. bologna je super co som ju stihol za pol dna vidiet. pisa celkom nuda

Reagovat
Anacron

Benátky jsou naprosto otřesný. Smrad z kanálů jsem teda necítil, ale těch lidí a brutální horko(a to jsem tam byl v září) to je doslova nechutný. Sem rád že jsem to viděl, ale už nikdy víc. Ale v Římě mi ty hromady lidí tolik nevadili a ta historická část je prostě parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Riga má přesně 1km2 historické části a pak je to šedivé a nic moc město.

Spíš Porto/Gdaňsk/Lvov/Janov třeba

Reagovat
smazaný uživatel

+ Istanbul. to je na 4 dny ideální.

Reagovat
cink

Oxford

Reagovat
Stannis Baratheon

Gotický nářez

Reagovat
cink

Jsem tam 6 let žil. Dokonc to byl první anglický fotbal kterej jsem viděl nazivo na kassam stadium

Reagovat
Stannis Baratheon

To muselo být super.

Já tam chtěl jít studovat, ale nevyšlo a tak jsem nakonec šel do jiného anglického města.

Reagovat
bobis21

Stockholm - jeden den projít Gamla stan a radnici třeba, druhý Djurgården (skanzen, Vasa,...). Na pár dní je to ideální město, navíc tam je v létě příjemné počasí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Stockholm je oproti Oslu neuvěřitelný. Celkově oproti těm poměrně nudným skandinávským městům je skvělý.

Reagovat
bobis21

Mně se právě ten skandinávský styl líbí, takže i města jako Helsingborg, Lund nebo Karlskrona jsou podle mě top, ale jsou spíše tak na jeden den, ne na prodloužený víkend (letos jsem dělal roadtrip po Švédsku a na ten to byly ideální jednodenní zastávky).

Reagovat
Stannis Baratheon

Jako určitě má něco do sebe ten styl, to ano. Já si jakožto milovník gotické architektury užil v Trondheimu, a do Uppsaly jsem chtěl ze stejného důvodu, ale nevyšlo to zatím.

Reagovat
bobis21

Uppsala je asi jediné z těch turistických míst ve Švédsku, které ještě nemám odškrtnuté, takže taky ještě plánuji (ideálně při příští návštěvě Stockholmu).

Nejkrásnější místo ve Švédsku je teda podle mě Marstrand, ale to je trochu méně známé u nás (kousek od Goteborgu, který je teda hnusný, takže se tam člověk dostaneš jen omylem

Reagovat
afc

BLAVA, sú tu lacné defky.

Reagovat
Trand

Já bych se hrozně chtěl podívat do Athén, ale taky to není asi pro každýho.

Reagovat
andycek1

Skús pozrieť Balkán. Ja som bol Kosovo, Sofiu, Sarajevo a to je paráda bud to tam miluješ alebo nenávidíš. za 2 týždne letim Kyjev na týždeň tak ked tam skús

Reagovat
Seydou Doumbia

Kyjev mě dost zajímá...napíšeš o ní nějaký report?

Reagovat
Stannis Baratheon

Když jsem jel do Albánie, tak jsem jel přes Kosovo. Strašně tam na mě padla taková podivná atmosféra... a celkově hnus. Zpátky jsem to vzal přes Makedonii, a to bylo podobné. Zlaté Srbsko nebo Chorvatsko.

Reagovat
cink

Sarajevo+ Bělehrad

Reagovat
cink

Jihozapadni Irsko nejvíc krásné nebo doporučuji Bohumín.

Reagovat
smazaný uživatel

Plovdiv

Reagovat
ADM

Ide niekam ten Couts?

Reagovat
Visca el barca

Ne.

Reagovat
Hokaido

Dnes lze jen stěží uvěřit, že uplynul pouhý rok od chvíle, kdy jsme na tomto místě do stejné věty skládali slova "Drinkwater" a "Chelsea".

Jak je tohle myšlené, fantíku?

Reagovat
fantomas

Že to bylo poněkud absurdní spojení od samýho počátku?

Reagovat
Kixi Syhimour

"Beram Kayal and Tomer Hemed" co to je za anglické výrazy?

Reagovat
Hokaido

Myslel jsem si to, ale uplynuly už dva roky. Bohužel.

Reagovat
j_mrazik

Vyznívá to tak, že tam přestoupil loni.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Busby babes

uz jen 2 hodiny.

Reagovat
Kixi Syhimour

má náplň dne, sledovat odtikávat hodiny

Reagovat
janinho

toto ManU zahral paradne predaju radsej Lukakua do Interu aby Juve nepustil Dybalu k Spurs...

mozno to vobec nebol umysel, ale ak ano, tak

Reagovat
Wazza228

Třeba se z toho vyklube zajímavý čtyřúhelník:

Lukaku -> Inter

Icardi -> Juve

Dybala -> Spurs

A Llorente jako volný hráč ze Spurs do United

Ed prostě umí

Reagovat
janinho

everybody's happy (az na fandov ManU)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak udajne se to jen nestihne. Kluby i dybala tomu asi byli nakloněni.

Reagovat
Kixi Syhimour

16:07: Scott Carson stále chytá, je mu teprve 33 let (pravda, za měsíc 34) a po dnešku má krýt záda Edersonovi v Manchesteru City.

Carson a Wright, 2 legendy

Reagovat
Sandstorm

Opět takový nemastný neslany přestupák od Woodwarda. Znovu se vyřešilo jen něco a ne všechno. Tím pádem se nemůžeme bavit o titulovych ambicich. Tímhle stylem na titul nedosáhneme hodně dlouho. Přitom stačilo přivést CM a náhradu za Lukakua. A byl by to výborný přestupák. Takhle je to znovu jen průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco ? Sak murko stale tlacil aby sa priviedlo rb a cb. To aj spravili. Neda sa poslednych 6 okien zbytocnych nakupov opravit za jedno obdobie

Reagovat
Sandstorm

Jak to že ne? Hraci se kterými Ole nepočítá nebo kteří už za MU nechtěli hrat odešli. A ještě odejde Rojo s Darmianem. Takže to se jedno období stihnout dá. Stejně jako to jestli přivedes 3 nebo 5 hráčů. Se podívej na Aston Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ale aston villu neche nikto natiahnut ako united. Uprimne si myslim ze to co preda aston vile za 10 bude pre united za 20 lebo maju.

Mne sa ten ich prestupak paci, ole ide vsadit na martiala a rashforda, co vsetci chceli od murka

Reagovat
C-M@ster

Woodward tak poškodil klub, že se k nám nikdo nehrne.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

a pak tu máme ty americké pijavice, ty je dobrý připomínat pokaždý ať lidí nezapomínají proč je to tak v piči...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Našou najväčšou dnešnou posilou bude to, že Tottenham už nikoho neprivedie

Reagovat
Sandstorm

No a co Arsenal?

Reagovat
nani92

Ten je už ďaleko pred nami, musíme sa sústrediť na reálne ciele

Reagovat
Sandstorm

Což vidím papírově na 6.misto...ale Everton s Wolves budou kousat.

Reagovat
Swarley

co blaznite

Reagovat
Sandstorm

A co máme čekat, když sme v záloze a v útoku oslabili a posílili jen obranu? Jamese neberu jako posilu, která bude mít okamžitý impact.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 2005 bylo pár prozřetelných lidí taky označeno za blázny i od SAFa... a kdo měl nakonec kurva pravdu ? Bohužel maestro tentokráte ne... všechny naše problémy jsou spojeny s vydělávající značkou United, tyhle umístění prostě nedonutí nikoho z vedení něco změnit... jiný anglický klub už by byl dobře v hajzlu za ty roky sraček... piče, to je k smíchu... až bude klub kompletně vysát tak už nic napravit nepujde, to je na tom nejhorší...

Reagovat
smazaný uživatel

vysát bude těžko ba naopak si z nás amíci dělají nejlepší banku na světě. Za předsedu banky mají edíka, a u přepážky sedí Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Za 10 a nebo 20 let s takovouto režií nevydrží na svých ekonomických pozicích ani United, o to mě jde... to že jsme pro ně v současnosti zkurvená banka vy každý idiot... jenom tady na EF je nejlepší se smát celýmu klubu, mít takovýto majitele někdo jiný tak brečí jak sviň

Reagovat
smazaný uživatel

tak to souhlasím, ale vidíš, že podobným individuum to přijde i od nás vtipné, že hrají hráči co by si sotva zahráli za BlackPool. Amíci to mají ošéfované Edíkem navíc teďkom přišel dvorní šašek Ole, kterej už do ničeho nebude mluvit jako třeba Mourek. Souhlasím dereme se pomalým tempem pěkně do prd.... Očekávám tuhle sezonu nejhorší umístění něco kolem 7-12 místa. Hlavně, ale sehnat nějaké sponzory ze zadu na trenky, a ze zadu na tričko. A podepsat nové smlouvy s darmianem a spol.

Reagovat
wild

Na TOP4 to urcite nebude

Reagovat
smazaný uživatel

6 místo to je moc snad dáme TOP 10, a postup ze skupiny EL

Reagovat
Sandstorm

Tak to zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

mě se everton a zbytek TOP 6 jeví o parník před náma. 6 hráčů od nás to neukopou

Reagovat
Mönchengladbach

Tottenham ale nebude soupeřem ManU v nadcházející sezóně, těmi budou Chelsea, Everton, Leicester a Wolves v boji o EL.

Reagovat
Sandstorm

To zní od fanouška průměrného německého klubu docela trapně.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak sorry, přehodím Gladbášek za Bayern, pak už to bude jistě OK.

Reagovat
ADM

A to si kvoli tomu nemoze dovolit vyjadrit svoj (pravdepodobne velmi realny) pohlad na vec ci ako?

Reagovat
nani92

Nie, my tiež nejdeme do BL sekcie hovoriť že Monchenhladbach ide na zostup

Reagovat
Mönchengladbach

Gladbášek skončil v lize pátý. Kolikátí byli United? A které z těch umístění je "průměrnější"? :-)

Reagovat
nani92

Piaty z koľkých pri akej konkurencii? :))

Reagovat
Mönchengladbach

Neznáš definici slova průměr, kterým se oháněl tvůj kolega výše? A vidíš tam někde něco o konkurenci?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda toho Ryana ale u nás by stejnak asi ani nehrál, aby se mohl rozvíjet

Reagovat
Golasso

Prý i nové kontrakty pro Lacu a Aubu. Am I fookin' dreamin'?

Reagovat
Taiger

Ještě rychle prodat mustafiho a elnenyho

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je naštěstí docela čas, ale rozhodně čím dřív, tím líp.

Reagovat
Golasso

To už ani možná ne proboha, tolik radosti a nadšení během jednoho přestupaku už bych možná ani neunesl po těch letech utrpení ... a nebo jo, klidně!

Reagovat
Ondiis

čekal jsem příští rok prodej Auby tbh

Reagovat
iamek

Když podepíše, tak to znamená, ze nemůže odejít?

Reagovat
wyqinac

ne, ale kdyby novou smlouvu nepodepsal, tak by mu zbyval rok, coz znamena ze by bylo lepsi ho prodat nez aby sel zadarmo jako rambo ted..

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Godwinson

Tak to je smutnej bizár. Místo, aby ho někdo střelil do palice, tak bude mít ještě televizní pořad

Reagovat
smazaný uživatel

Ovčáček čtveráček

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přišlo asi nejlepší těch 168 hodin

Reagovat
PISTOLERO

Sarr ve Watfordu Hezky pěkně. Jsem zvědavý na cenu.

Reagovat
havrys99

30 mega

Reagovat
fantomas

35

Reagovat
smazaný uživatel

silena cena

Reagovat
fantomas

To bych neřek teda. O tolik horší jako Pepe neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to potěš

Reagovat
fantomas

Reagovat
adoxx

Právě že vůbec

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
niflheim

On fakt nepřijde žádný střeďák?

Reagovat
Sandstorm

Edovi nepřišel žádný stredák vhod.

Reagovat
smazaný uživatel

dokud jsou v klubu penízky pro pijavice, tak neočekávej žádnou změnu v lepší zítřky...

Reagovat
iamek

Stačil jeden stredak aspoň a prodat Darmiana a Roja aspoň a docela fajn prestupak.

Reagovat
Sandstorm

Vždyť ti dva se ještě prodají.

Reagovat
niflheim

Tak v Itálii končí později, ne? Stejně jako ve Španělsku? Tam se toho moc nebojím.

Reagovat
Busby babes

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, co vobec si myslite o Fredovi? ja stale neviem, ci od neho nieco ocakavat, ci ne, on obcas ma take zablesky, ze si poviem, ze nieco v nom je a nechcem ho nejak odpisat, co nam ostava vlastne, iba mu verit no

Reagovat
niflheim

Fred je průser.

Reagovat
havrys99

Na Sarra se hodně těším

Reagovat
Pecik CZ

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

EF H2H DRAFT

3/12 | Pecik | Rarášek | Mariano13

Chtěl bych vás pozvat na první sezonu EF Fantasy H2H Draftu!

Idea byla taková, že jsme chtěli vyzkoušet head2head draft a zároveň i více účástníků draft ligy. Proto jsem nastavil limit členů na 12.

Minimální počet účastníků pro konání této soutěže je 6.

Určitě je možné, že nás nakonec bude více. Pokud bychom se nestihli na draft domluvit před prvním gw, myslím že ničemu nevadí draftovat až po prvním kole.

* Chci, aby se přihlašovali pouze lidé, kteří pokud neumřou, budou aktivní od začátku do konce *

> Pro případné zájemce, nejjednodušší bude, když se připojíte k nám na discord a domluvíme se

> https://discordapp.com/invite/EUcapCB

Tak pojďte si s námi zadraftovat a užít si tuto novou soutěž

( Discord může sloužit i pro pokec o fantasy obecně a PL )

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

Reagovat
Taiger

fuck off

Reagovat
Euphael

mate misto v h2h fante?

Reagovat
Taiger

h2h tuhle sezónu asi nebude, zkus se zeptat Coutinha10

Reagovat
Pecik CZ

Co nebude?

h2h v klasice je a v draftu bude asi taky

Reagovat
JIMMY-PO

kod na h2h klasik prosim

Reagovat
Kluivert9

oki4m9

Reagovat
Taiger

privátní nebude, debile

Reagovat
Coutinho10

j, letos ji vynechavam...prestiznejsi je ta money league

Reagovat
Taiger

jestli myslíš tu public, tak ta je vždy a měl bys v ní být automaticky, jestli si v ní byl minulou sezónu

Reagovat
JIMMY-PO

ja tam nie som a bol som minulu sezonu

Reagovat
Kluivert9

Nemůže tam být, je založená nově...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kluivert9

oki4m9

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za článek

Reagovat
Free_player

Že by ten Sessegnon fakt klapnul

Reagovat
adoxx

Hezky Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Ryan ofiko? Na webu ani twitteru nic nevidim...

Reagovat
Sandstorm

Už sme přivedli toho Fernandese?

Reagovat
adoxx

Myslím, že ani nepřivedete

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ondiis

Kradené boty ještě s cedulkou .. kolik má u vás brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodina do konce a nic se nedeje, nuda letos

Reagovat
Liveral

Done deal - England youth striker Eddie Nketiah has joined Leeds United from Arsenal on a season-long loan #LUFC #AFC Tak snad bude hrát co nejvíc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Rose do Watfordu?

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže Ryan jedničkou, jo?

Reagovat
JIMMY-PO

asi, priznám sa, že tie defenzívne šachy mi často nedávajú zmysel ale tak verím Pochemu

Reagovat
JIMMY-PO

to nemyslia vážne, že idú oslabiť obranu ešte

Reagovat
fantomas

V jakym přesně vesmíru je Sessegnon <-> Rose oslabenim?

Reagovat
JIMMY-PO

šak ale prídu zranenia, karty a nemá tam kto hrať

Reagovat
fantomas

Tak Davies tam furt je ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V každom vesmíre je najlepší anglický LB lepší ako talentovaný anglický čiastočný LB, ktorý ešte nič medzi dospelími nedokázal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve většině zápasů minulou sezónu ani nehrál LB, ještě je moc mladej, aby byl první volba. Takže min. pro tuhle sezónu si myslim, že by to oslabení bylo.

Reagovat
salami

Pro tuhle sozonu skoro v kazdym?

Reagovat
fantomas

Tak naštěstí to neni hostování.

Reagovat
Cobra

V nekonečno vesmírech.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl konec ,nechapu

Reagovat
Busby babes

Lukaku ofiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Mna to celkom mrzi, fakt som myslel, ze u nas bude top.

Reagovat
hyper01

Tottenham mi už delší dobu připadá jako vcelku sympatický mančaft (viz trenér, hráči jako Eriksen, nebo teď třeba Sessegnona jim fakt závidím). Pak si ale vzpomenu na jejich fanoušky tady na EF a okamžitě jim zase přeju sestup.. Zvláštní

Reagovat
JIMMY-PO

ďakujeme za názor

Reagovat
hyper01

Přesně o tom mluvím

Reagovat
JIMMY-PO

dobre

Reagovat
adoxx

Reagovat
Wolklor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
mojmira

poměr fanoušek/retard tu mají asi nejvyšší

Reagovat
smazaný uživatel

My na tom chvílemi nejsme o moc lip

Reagovat
Godwinson

Vcelku sympatický, taky tam máš hráče jako je Dier, Alli, Verthongen atd.

Reagovat
JIMMY-PO

Vertonghen je uplne v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

ved to je strasny nezvladac a vtedy je zakerny zmrd

Reagovat
JIMMY-PO

ale má ďaleko do tých dvoch menovaných s ním, ktorí sú zas na inej úrovni spolu s kamošmi z iných klubov

Reagovat
Ondiis

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
merlick

ten chlap je najvacsia barcelona v premier league.. smutny typek

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hyper01

Vertonghen mi nevadí

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ondiis

Velká část jich je v pohodě. Ale pak je mezi nimi několik maximálních dementů no a ti jsou ... hlučnější

Reagovat
adoxx

Ale ne všichni jsou takoví...třeba BRIT94 je sympaťák

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Cobra

Reagovat
hyper01

Reagovat
sunakashi

Reagovat
smazaný uživatel

Docela zvlastni tvrzeni, jsem fanouskem Tottenham uz 12 let a tohle forum sleduju skoro 10 let a nemyslim si, ze by fanousci Spurs byli ti nejhorsi zde,(spis bych rekl ti lepsi) az na vyjimky typu Brit atd, ale to je jen provokater, kazdopadne tvuj nazor ti vyvracet nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší to neřešit

Reagovat
hyper01

Ty výjimky zřejmě bývají nejhlasitější a pak to kazí těm slušným. Ale tak je to u každého týmu. Jen jsem nad tím tak přemýšlel, proč jsem vlastně ve finále LM tak hrozně nepřál Spurs a nějak mi z toho vyšlo tohle

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda hodně smutný no

Reagovat
C-M@ster

A kdo má podle tvýho rankingu na EF nejsympatičtější fanoušky?

Reagovat
Godwinson

Juventus a Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nihilister

Tak to fakt ne

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna Arsenal

Reagovat
havrys99

Reagovat
patas92

Reagovat
Taiger

Reagovat
Golasso

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
blade115

Ale kazí jim to Taiger.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

<3

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Kovaní bolestí a neúspěchem, silný osobnosti.

Reagovat
hyper01

Reagovat
J0EL

Reagovat
gunner123

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
hyper01

MU určitě ne, ale to jsi doufám ani nečekal

Reagovat
RadekVonCZE

Liverpool, Milán ,Inter ,Řím ,Dortmund

Reagovat
Gareth Bale 11

Hrozne to zamrzi.

Reagovat
adoxx

Co ten Tierney?

Reagovat
Ondiis

Fanoušci Arsenalu nemusí panikařit. Na Tierneyho i Luizově frontě to sice utichlo a nejspíš to tak zůstane až do šesté hodiny, nicméně vše má jít jako na drátkách. Dolaďují se formality.

Tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

Chill.

Reagovat
smazaný uživatel

wel?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

beck pls

Reagovat
Kluivert9

ham

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu Lukaku v Miláně podepsal kontrakt do června 2024 a svou volbu vysvětlil následovně: "Inter byl jediným klubem, kam jsem chtěl, protože Inter není pro každého."

Jsme ho nakonec do toho Juve nutili

Reagovat
smazaný uživatel

To je slogan Interu v medialnej kampani... Preto to tak povedal.

Reagovat
JollyJoker77

Počúvajte co ten Lo Celso ma zdravotnu 6 hodín?

Reagovat
Mates_Matesović

Už ji udělal, dokonce i smlouva je podepsaná.

Reagovat
JIMMY-PO

to si robia srandu s tým lo Celsom? prečo nie je oznámený ešte

Reagovat
smazaný uživatel

bude, neboj. ocekavam v 17:50

Reagovat
vladis271

Teraz pošetríme a budúce leto vyslobodíme Mbappeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sané.

Reagovat
vladis271

Prosím, prosím nech už MU dnes nikoho neprivedú.

Reagovat
JollyJoker77

Pane vy ste ten internetový troll?

Reagovat
Busby babes

stejne si zas prijedete na OT pro 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to je už jasné, že nepřijde nikdo

Reagovat
Hokaido

Zástupci Foxes si (opět ) dávají načas. Praet by měl vyjít určitě a myslím si, že se nakonec stihne i Tarkowski.

Reagovat
havrys99

Ndidi, Mendy, Tielemans, Chodoury, Maddison, Praet, Albrighton, Gray, Barnes, Peréz. To je přísný

Reagovat
Hokaido

Je to šílený, no. Netuším, jak se tohle da poskládat.

Reagovat
fenixLFC

tak na tie tri stredove posty mas 7 hracov, takze napriklad barnes by mohol ist zas hostovat. perez bude hrat na hrote a gray s albrightonom skor ako kridla

Reagovat
PhilipS

To vypadá, že už nikdo po Luizovi a Tiernym nepřijde. Škoda. Podle těch spekulací bychom měli mít ještě tak 50 miliónů střeliva.

Reagovat
Golasso

Bude třeba o to hezči zimní přestupák

Reagovat
smazaný uživatel

50 na tři roky ne?

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

typický fanoušek Arsenalu, před TW jsi jasně říkal že nikdo nepříjde

Reagovat
iamek

73 milionu liber. Nadhera

Reagovat
havrys99

Mezitím Pavón hostovačka do LA Galaxy

Reagovat
smazaný uživatel

To momentálně odpovídá jeho výkonnosti ...

Reagovat
Shevchenko

A v Italii, Španělsku, Německu končí kdy přestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
VasAFC

Nema sky sport nejakej live stream?

Reagovat
elChe

na twitteru jsem to sledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale někdy kolem oběda, teď už jsem ho nenašel...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale někdy kolem oběda, teď už jsem ho nenašel...

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískej konec

Reagovat
blade115

Ještě ten Luiz.

Reagovat
Whitemedia

nebude ti to chybět?

My favourite bit in every Chelsea game is when they get a free kick and the commentator says this is ‘David Luiz territory’ and he hoofs it over the bar. Never gets old.

Reagovat
blade115

Však minimálně dvakrát do roka to uslyším, úplně v pohodě... V neposlední řadě si ale oddychnou diváci v poslední řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vidis?

Reagovat
Jandak

Woodward to zase nezvládl... Jedná měsíce o přestupu Maguira aby ho přivedl pod 80.. Protože peněz máme málo a nakonec ho 5.8. Přivede za 80. .. Prodá Lukakua a chce přivést poslední prestupovy den Náhradu v pohodě době Mandžukiče. Ten chce 150 týdne a stojí 14 m. To je jako hodně?? Doufám že to je poslední přestupak od Edika. Opět to nezvládl.. Chudák Ole.. Zrání že rash a martial a že to zdraví má chatrnejsi.. A Ole asi půjde na hřiště.

Reagovat
C-M@ster

OT:

Nechci kolem toho dělat kovbojku, ale právě mi byl (praděpodobně) poprvé v historii smazán komentář na Eurofotbalu.

V narážce na ownyho EFsearch sbírku jsem si dovolil vyjádřit názor, že finance vynaložené na vyhledávací službu jako EFsearch by byly pro EF uživatele přínosnější než mnohé ČTK články a bizár v podobě bulváru od Pikyho a Fišary.

Zaprvé si to skutečně myslím a není to žádný "neoprávněný hejt", zadruhé si nemyslím, že bych tím porušil jakékoliv pravidlo tady.

Na Ustyho otázku, v čem bych ten přínos viděl, jsem odpověděl, že stejně jako ve vyhledávacím okýnku nalevo - v lepší službě pro návštěvníky EF - kteří tu poměrně často něco hledají a pamatují si, jaká slova v diskuzi zazněla, když se to řešilo.

Usty asi neměl protiargument, tak jsem byl odstraněn.

Reagovat
JarousFCB

Zdilim neš i toto zmažou!!!

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
blade115

EF

Reagovat
dantetomas

Tak vacsi prinos by mal aj prispevok na ten imaginarny klub z dnesnej diskusie ako platit Fisarovi za clanky

Reagovat
Gazdo

vsimol som si

Reagovat
Usty

Ja na žádná mazání práva nemám, sám jsem hledal to vlákno marně. Tak můžeme pokračovat tady. Ja tomu rozumím, sám jsem ho občas z nudy využil, je to fajn věc. Ale znovu se ptám: Proč by EF, web vlastněnej strukturami Livesportu, měl něco takovýho platit? Co to přináší EF?

Vyhledávání na webu je mimořádná služba pro návštěvníky, je tady ohromný množství statistik, v ČR asi top. Ale vyhledávání v diskuzi? To je proste výstřelek a náboje pro hádky a vracení se ke sporům. To je fakt věc, kterou si můžeme cvaknout ze svého, ale aby něco takovýho doslova financoval ten samotný web? To ti fakt nedochází jak je to absurdní?

Pokud jsi to teda nenapsal jako příměr k těm článkům od kluků. Pak bych to chápal, ale litoval námahy na odepisovani na tak nízký hate.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
C-M@ster

Výmluva!

Tady se furt mluví financování, ale mě by zajímalo, kolik by takovej lehce vylepšenej vyhledávač zakomponovanej do EF reálně stál + jeho chod... To by přece nebyly miliony.

Je to jen zpohodlnění pro uživatele, žejo... jak smajlíci, taky by se člověk bez nich nějak obešel, ale proč je tu nemít.

Reagovat
Usty

Netuším, kolik by to stálo a na kolika serverech by to jelo. Jde o to, že srovnání s vyhledáváním na webu je nonsens. Služba pro uživatele už je ta diskuze (jen si vem jak/jestli funguje na ostatních webech). Dělat ještě spešl službu pro službu - to už je na uživatelech samotných.

Reagovat
fantomas

Já teda taky zopakuju, co sem ti psal už nahoře:

Diskuze snad nikde neni hlavnim předmětem zkvalitňování webu. Neznám jedinej server, kterej by takovouhle věc měl, a nevim, proč by zrovna EF měl bejt v tomhle směru průkopníkem.

Reagovat
C-M@ster

V EF je komunita po diskuzích silnější než jinde.

A vyhledávání v diskuzi bylo před rekonstrukcí i na Kometafans a víc diskuzí nenavštěvuju.

Ale já jsem liberál... já bych tu rád viděl i fanta-sekci a další sekce oficiálně a ne po bočních diskuzích, ale s tím se nějak žít dá.

Reagovat
Busby babes

proste: nebud rozmazlenej a delej si zalozky.

Reagovat
fenixLFC

ved ked to tolko nestoji tak to mozes kludne financovat ako sponzorsky dar nie?

Reagovat
Usty

A bude to financovat aspoň někdo, kdo o to stojí a komu to přinese užitek.

Reagovat
Svatej

Zas na durhou stranu spousta lidí tenhle web navštěvuje jen kvůli diskuzím a na denním pořádku tu najdeš lidi, kteří otevřeně přiznají, že články ani nečtou a jdou rovnou diskutovat.

Víc k tomu nemám, jen tohle mi přišlo jako důležitý k doplnění..

Reagovat
fantomas

Nj, ale tak v zájmu webu asi uplně neni tuhle "kulturu" dál podporovat, žejo. Samozřejmě je to každýho věc, jestli čte nebo nečte, ale proč by proboha vedení serveru v první řadě myslelo na to, aby se všem snáz argumentovalo v diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

protože spokojenější vracející se diskutéři, více zobrazení a kliků na reklamy atd.

Reagovat
fantomas

Hm, pochybuju, že by se zrovna kvůli tomuhle diskutéři "vraceli".

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že ses do mě asi zamiloval a věnuješ mi pod článkem, který se mnou vůbec nesouvisí, už asi čtvrtý komentář. Tak se chci zeptat, který můj článek z těch mnoha, které jsem pro EF napsal, je bulvár? Fakt jsem zvědavý.

Reagovat
Busby babes

me tu posledni dobou par komentu taky zmizelo, ale hned po odeslani. Prijde mi, ze to obcas blbne.

Reagovat
Cobra

a nebo ti ty sračky rovnou mažou.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hokaido

Reagovat
TopinB

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Nikikrew

Tierney oficiálne u nás

Parada

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Vincent Vegan

Konečně. Na něj se hrozně těším

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Tierney vyzerá hrozne, žiaden sauce

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně fotbalista co vypadá normálně!

Reagovat
sunakashi

pecka...To je frajer. Takového chce každý tým mít v kabině a hlavně na výjezdech!

Reagovat
Rybinho85

Oni toho Lo Celsa snad nestihli

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

čo ten Luiz, stihli sme to?

Reagovat
fantomas

Abych letos jen nekritizoval, tak z Tierneyho sem regulérně nadšenej. To může bejt stejná trefa do černýho jako Robertson v Liverpoolu.

Reagovat
Godwinson

Dnes jsem si to říkal taky, strašně mu to přeju. I když to bude mít těžší než Robertson.

Reagovat
Mastný Chobot

čo hovoríš na Iwobiho?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vy jste prodali Iwobiho? To si děláš srandu, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

last minute deal do Evertonu podľa všetkého, no

Reagovat
Hyrax

Reagovat
iamek

Scotska liga a anglická je trosku rozdíl.

Reagovat
blade115

A bude hrát vůbec (wing)beka, nebo spíš levého stopera ve tříčlenné obraně? A nedostane třeba ze začátku přednost Kolasinac?

Reagovat
fantomas

To sou obě otázky, který nedokážu zodpovědět. Resp. dokážu tu druhou, páč Tierney přichází zraněnej a mimo má bejt mám dojem ještě tak dva týdny.

Reagovat
blade115

Si právě myslím, že by nebylo úplně marné ho dát do té tříčlenné obrany a před něj Kolasinace. Mohlo by to dost sedět oběma.

Reagovat
PhilipS

Fuck. To jsme prodali Iwobiho bez náhrady?

Reagovat
Mastný Chobot

Pepe + Nelson

Reagovat
PhilipS

Pepe je za dosluhujícího Mhkh. Iwobi je výborná alternativa na levo. Jeden z mála tahovejch hráčů. Tohle je fail. Viz tenhle graf https://twitter.com/Dezildezzz/status/1159073541523984384

Reagovat
Golasso

Pepe, Nelson a někam musí nacpat i Aubu, ale sakra... jestli je to pravda, tak budu hodně naštvanej

Reagovat
Mastný Chobot

Pekný peniaze za Iwobiho, ale neviem, no. Nelson musí vystreliť, evidentne mu veríme.

Reagovat
VasAFC

Ale Nelson hraje na pravo ne? Nebo dokaze zahrat i nalevo?

Reagovat
Ondiis

Dokáže. On je rozené levé křídlo, které bylo v Německu předěláno na pravé pokud se nepletu. V přípravě hrál vlevo

Reagovat
Kixi Syhimour

Oni nestihli toho lo Celsa?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je Official

Reagovat
Kixi Syhimour

Dík a gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc, jsem na nej hrozne zvedavy letos

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

To ten Rojo jako neobešel?

Reagovat
iamek

*neodesel

Reagovat
Whitemedia

Klid, David se stopro stihl, akorát se to později oznámí

Reagovat
Kixi Syhimour

Ta jsme nestihli toho Mbappého

Reagovat
avicii

Asi až o rok

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

IWOBI Si dělají piču

Reagovat
iamek

Reagovat
Golasso

Tvl, Iwobi neee

Reagovat
mr.Silver

Lol, Iwobi out a za nej nikdo

Reagovat
SunFells

To je banda čuráků, to snad není možné

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gunner14

Iwobi je super sympaták a hráč co prošel akedemií, ale odmítnout za něj takovej ranec, když za ním čeká na minuty mladší a talentovanější Nelson by byla blbost.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
oddy

Iwobi se mohl použít i do středu pole, je dost univerzální. A kvalitní odchovance si máme držet a né je pouštět. Hlavně, že tam máme přeplacenýho arménce...

Reagovat
smazaný uživatel

Preplacenej Armenec doufejme poputuje brzo taky

Reagovat
SunFells

Buchni hlavou kdesi o kovadlinu. Nelson momentálně těžko splní to, co splňoval Iwobi. Ten teprve musí dokázat, že bude platný, zatímco Alex to už dokazoval a stále rostl ...Reissovi by pozice za ním pro nejbližší sezónu/sezóny tak akorát slušela. Taky si nejsou podobní a ve způsobu přínosu byl Alex určitě unikátnější hráč.

Reagovat
Gunner14

Tak minimálně aspoň bude dávat víc golů než Iwobi. Dokonce měl golovější sezonu za 900 minut než kdy měl Iwobi v Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, ulohou kazdeho hraca nie je len davat goly Niekto tych hracov, ktori goly davaju, musi do golovych pozicii aj dostat a Iwobi bol v tomto ohlade z Arsenalu v minulej sezone najlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

V Arsenalu chci křídlo co zvládne obojí, viz Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o investici do budoucna, kdyz nebude na lavicce Iwobi, tak Nelson + ESR dostanou nejaky slusny minuty a tim padem jejich kvalita a hodnota poroste. Kdyby pred nima ve fronte na levy kridlo byl Iwobi, tak ti kluci stravi dalsi sezonu prevazne v Evropske lize/ligovym poharu. Kdyz za neho dostavame jeste takovy slusny penize, neni co resit podle me.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
merlick

uz 10 rokov sa tu hovori o dalsom talente ako o tom "lepsom" talente. A hla, jedine iwobi prerazil aspon na chvilu do prveho timu... a bol to jeden z mala co dokazal obist hraca 1v1. Teda jeden z dvoch, este laca, ostatni hodne smutni 1v1

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Gunner14

Iwobi ale tak za tu cenu proč ne. Nelson se ukáže

Reagovat
fantomas

Proč za tu cenu? Dyt to v týhle době žádný terno neni.

Reagovat
Gunner14

Neumím si představit, že by za něj dal nějaký top tým víc než Everton. Iwobi si svoje uhrál a minulou sezonu pod Emerym se i dost zlepšil. Rozhodně ale né na tolik, aby si zasloužil základ v Arsenalu. A dostat takovou pěknou částku za náhradníka není špatný, zvlášt když jeho minuty půjdou k Nelsonovi a ESR kteří mají potenciál mnohem větší než Iwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplnej souhlas, mit z lavicky Iwobiho je asi ted o neco lepsi nez mit z lavicky Nelsona/ESR, ale kdyz se k tomu prida 35 melcku + minuty na hristi investovany do techhle dvou, tak neni co resit. Nevim, proc bychom meli mit na levy kridlo pet borcu, kdyz se nabizi takovej peknej obchod. Zaroven preju Iwobimu misto v zakladu v Evertonu

Reagovat
Kixi Syhimour

Oni fakt prodali Iwobiho? Ok, no, překvapení, zajímavé pro Everton

Reagovat
afc

Fakt kokoti

Reagovat
nani92

Tottenham nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Totenham Ndombele, Lo Celso a Sessegnon

Reagovat
Edgewalker

Cože?

Reagovat
iamek

Everton král prestupaku

Reagovat
smazaný uživatel

kua iwobi...strasna hlupost..mali sme ho hrat v trojclennej zalohe

Reagovat
Zaschrona

Pecka, Iwobiho jsem za tu cenu chtěl určitě raději než Zahu, jestli to klapne, tak super.

Reagovat
Zaschrona

Akorát ten stoper, snad Brands ještě něco vytáhne...

Reagovat
Kluivert9

Tak tam to už asi bude Rojo nebo nic.

Reagovat
iamek

To už by bylo oznámeno ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemusí, oznamuje se to i později, navíc Everton teď ještě asi představuje Iwobiho

Reagovat
Kluivert9

Lo Celso taky ještě není...

Reagovat
Busby babes

mohli jste mit Roja a mate hovno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Golasso

Já si snad dám ten Everton do oblíbených, jestli tam přestoupí Iwobi

Reagovat
adoxx

Přesně

Reagovat
havrys99

zpátky na zem

Reagovat
smazaný uživatel

takto si dosrat prestupak

Reagovat
Kluivert9

Nemůžete mít všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
nani92

No a teraz si nachvilu predstavme, že sa Perez do konca augusta naserie, vytiahne 100+ ponuku za Pogbu a ten bude chcieť odísť..

Reagovat
avicii

To by bolo skvelee

Reagovat
C-M@ster

No, spíš to hrozí Eriksenovi, ne?

Reagovat
nani92

100+ určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my se ho zbavit potřebujem, takže "hrozí" není správný slovo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
oddy

Ach jo...Kvalitní odchovanec, kterému dáváme kopec příležitostí, který je velký sympaťák a my ho pustíme jako proč? Ta částka ani není tak neodolatelná (byť solidní), ale stejně se ty peníze k ničemu už nepoužijí a těžko mohlo vedení spoléhat na tenhle odchod, aby vykrylo dosavadní příchody. Dosud výborný přestupák dostal hořkou pachuť a čekám, že jeho odchodu budeme litovat.

Reagovat
SunFells

Reagovat
merlick

Reagovat
Kixi Syhimour

A jako Spurs to fakt nestihli?

Reagovat
blade115

Ještě si počkej. Luize a Lo Celsa ještě čekám, že ty kluby oznámí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jen mě to zajímá

Reagovat
Kixi Syhimour

díky

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/premierleague/status/1159497009692381191

ještě do osmi by mělo být oznámeno 6 přestupů v rámci PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Mbappé k nám ještě pořád žije

Reagovat
Taiger

IWOBI

Reagovat
C-M@ster

To je tak dobrej pro vás?

Reagovat
Taiger

Poslední sezónu mega rostl, odchovanec a univerzál, vždy jsem na něho nadával, ale poslední sezónu byl jeden z našich lepších hráčů. Sympaťák též, ale za ty peníze, jsem spoko.

Reagovat
fff

Alex Iwobi fee around £35million.

Everton only made one bid for Wilfried Zaha of £52m which was rejected on July 28. Would have only gone to £60m anyway and Palace wanted more. Refused to do Marcos Rojo on a permanent.

Reagovat
iamek

Neeeee

Reagovat
Zaschrona

Leda tak do 10 mega bych to chápal za Roja, za hráče s rokem do konce smlouvy s velikou smlouvou nic víc by nemělo smysl. Hostovačka s fee tak do 5 milionů pak možná, dejme tomu. Jestli nikdo jiný nepřišel na stopera, je to blbý, ale tak zas aspoň dostane pořádnou šanci případně Holgate a pak mladí. Jestli teda ještě náhodou nepřijde nějaké překvápko...

Reagovat
iamek

Má smlouvu snad do roku 2022

Reagovat
iamek

Tak 2021+opce na rok.

Reagovat
Zaschrona

Ok, moje chyba. V tom případě to pak z vaší strany nechápu o to víc, máte 7 stoperů, kdyby u nás jeden z nich místo toho byl v rotaci tří stoperů, mohli jste ho za rok prodat za solidní peníze, možná. Takhle? Akorát budete některým z těch stoperů akorát platit plat a cena jim bude klesat...

Reagovat
Zaschrona

Snad teda jedině, že nechcete posílit konkurenci, no...

Reagovat
Kixi Syhimour

Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

velky spatny s tim Iwobim

Reagovat
smazaný uživatel

Net spend boys will be quiet tonight

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi Nieeeeee !

Reagovat
Taiger

Na koho budu teď nadávat?

Reagovat
matZz

taky jsem měl pocit, že horší hráč u vás byl už jen Mustafi

Reagovat
Taiger

Lo Celso je steal

Reagovat
matZz

od tebe to fakt cením

Reagovat
Mastný Chobot

Vidím, že ostatní celkom panikária okolo Iwobiho. Nie som z toho nadšený ani ja, ale myslím, že to bude fajn. Nelson vyzerá skvelo a pripravene, na LW môže byť neymarovský. Iwobi vie byť výborný, ale, podobne ako svojho času napr. Gervinho, aj hrozne, hrozne frustrujúci hráč, navyše jeho zakončenie je doslova žalostné a nemyslím si, že to dokáže výrazne zlepšiť. Celkovo si myslím, že viac-menej už dosiahol svoj potenciál a moc sa už zlepšovať nebude, kdežto Nelsonov potenciál momentálne vyzerá byť oveľa vyššie.

Je mi ľúto, že Iwobiho už u nás neuvidím, ale zároveň sa hrozne teším na Nelsona.

Reagovat
madlucas

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli kludne hravat spolu...

Reagovat
Mastný Chobot

Mohli, samozrejme, ale čo už

Reagovat
smazaný uživatel

mohli hravat obaja, a aj tak miky s ozilom pojdu zachvilu prec

Reagovat
Liveral

Tuhle sezonu si myslím že nás Osobu mrzet nemusí, dlouhodobě uvidíme. Ale pokud Nelson, ESR, Martinelli, Saka náplní svůj potenciál, tak budeme v pohodě i dlouhodobe

Reagovat
SunFells

Malý hint pro tebe ....ten potenciál budou naplňovat 7 let, ale zachovej chladnou hlavu ...prodáme je už za 5 až začnou být víceméně tak nějak výrazněji přínosní. Teda toho 1-2, kteří se z nich opravdu uchytí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystizne.

Reagovat
Mastný Chobot

prečo sa musíš chovať ako kretén, keď niekto má na vec iný pohľad?

Reagovat
Fenri

Reagovat
Taiger

Reagovat
SunFells

Ten pohled totiž takový je. Arsenal začal něco budovat a kvůli tomu přijímat poměrně velké rizika kvůli jednomu převážně jen jeden rok dalekému cíli a potom učiní krok, který mu v tom směru jej dosáhnout akorát tak ublížit. A momentálně či i pro nejbližší roky zmiňovat Martinelliho, ESR a Saka, je dobře praštěné. Iwobi je hráč na pomezí základu, vzhledem k hernímu charakteru té naší hvězdné ofenzivní trojice/čtveřice spíš do základu. A vzdali jsme se toho, nádhera.

Buďme teda naivní a očekávejme, že Nelson dostane víc příležitostí než Mkhitaryan ....že ve své fázi kariéry zvládne to co Iwobi ...a že ho pak třeba neprodáme do Evertonu, když to zvládne

Reagovat
Robertson

...nejde o to aký máš názor, myšlienku,či cieľ...chováš sa "jak kokot"...a tým nemyslím,že si,veď tu dávaš dobré dumky,len sa tak často chováš ...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Reagovat
teenz

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liveral

Jako já z toho odchodu taky nejsem nadsenej. Iwobi je super squad player. Faktem ale je že za ty 3 roky neudělal téměř žádnej progres ve finální fázi, takže pravidelne góly a asistence od něj asi moc nelze čekat. Z toho důvodu ten prodej chápu a možná jsme prostě ten cash potřebovali po tom co jsme utratili o dost víc než se cekalo. A s mladíkama se uvidí no.

Reagovat
Heisenberg

Já jsem třeba doufal, že by ho Emery mohl zkusit na pozici Ceballose, tj. ofenzivní záložník zleva. Iwobi nikdy nebyl klasický křídlo, jehož jediná úloha je 10+10. Loni šla naše hra hodně přes levou stranu a Iwobi byl často ten, kdo tu šanci rozehrál. To, že potom posral finálku, je pravda, ale podle mě hrozně podceňujeme právě předfinální fázi, kde hráč dokáže vzít balon a vytvořit "možnost pro šanci" (to zní jak DMS zpráva).

Reagovat
SunFells

V těch asistencích nemáš pravdu, to se na to podívej trochu blíž. V zakončení bídný je, z toho jediného je možné mít obavy, ale furt je dost mladý a nabízí toho spoustu dalšího, co jiní ne ...Nikdo tam výrazně nevyniká v každém aspektu hry a problém je, že málokdo vyniká v tom, v čem právě Iwobi.

Reagovat
Liveral

Tak zatim těch asistencí moc neposbíral. Ale faktem je, že pokud něco zlepší tak určitě spíš asistenece než góly. Tam ten potenciál má, ale vybavuju si fakt spoustu momentů kdy byl s míčem blízko vápna a měl víc možností jak situaci řešit a vybral si tu špatnu / míň výhodnou. Nemá v tomhle nějak chladnou hlavu mi přijde. A jeho kvality a přínos pro naší hru vůbec nezpochybňuju. Loni ohromě pomáhal s přechodovou fází, která nám strašně nešla. V tomle ale očekávám, že bude letošní obraz hry jinej. Myslím, že většinu zápasů bude hrát na 4 vzadu a křídla budou spíš plnit tu ostrou funkci. Takže pro Iwobi by bylo místo jako alternace s Ozilem, kde mu asi Emery nevěří, a vlastně mu tam nevěřil ani Wenger. Letos tam bude alternovat nejpíš Ceballos, dlouhodobě těžko říct. Souhlas s tím, že minimálně vyzkoušet se tam Iwobi měl.

Reagovat
SunFells

Co tě vede k domněnce, že Iwobi dosáhl svého potenciálu?

Teď už je to teda dost možná, když si jde vybrat hrob do toho propadliště, jinak pokud by pokračoval u nás, tak zatím tomu vůbec nic nenaznačovalo ...A 23 let mu je boha.

Reagovat
Taiger

mám tě rád Suníku, ale jseš mega biased

Reagovat
Mastný Chobot

No, moje pozorovanie ma viedlo k tej domnienke. Iwobi má niektoré aspekty svojej hry výborné, ale niektoré zasa naozaj otrasné a nevidím na ňom moc, že by sa to malo zlepšiť. Skrátka si nemyslím, že z neho niekedy môže byť svetový hráč, kdežto u Nelsona ten potenciál vidí každý. Súhlasím, že je to gamble jak riť, ale môže sa nám to vyplatiť viacnásobne.

Reagovat
SunFells

Hráčů s velkým potenciálem je vždycky dost, těch co ho dosáhnou značně méně. Nemyslím, že by Nelsonovi škodilo dostávat porci minut dle jeho současných kvalit, ono je to velice často i pro talenty kontraproduktivní, když ta tíha na nich spadne dost velká hned ....Samozřejmě já čekám i tak spíš větší prostor pro Mkhitaryana než pro Reisse ....Hurrah

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Gunner14

Z Iwobiho se stal platnej hráč na kterého se můžeš většinou spolehnout, ale už to není ten mladík co trhl do základní sestavy a natrhl prdel právě Evertonu. Má za sebou celé 3 sezony od té doby co se dostal do áčka se zas tolik nevyvinul a nevypracoval si místo v základní sestavě. Pod Emerym se značně zlepšil, no 6 golu za 51 zápasů když hraješ jako křídlo v Arsenalu je dost špatný. Teď si zaslouží svojí šanci Nelson.

Reagovat
smazaný uživatel

" nevypracoval si místo v základní sestavě. " alebo "51 zapasu" ? A to ze hral kridlo je len Emeryho rozhodnutie.

Reagovat
Gunner14

V PL odehrál celý zápas 7x.

Reagovat
Taiger

+ Saka

Reagovat
jacobT

Veď Nelson je typovo odlišný hráč ako Iwobi, tak ako nám pomôže nahradiť to čo dával našej hre Alex? Mali sme odstaviť Mkhitaryana a mali by dosť priestoru obaja. Ja som teda sklamaný, no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

+ je to ešte ESR

Reagovat
adoxx

Proč pustili Iwobiho

Reagovat
Sandstorm

Neprodat ani Roja do Evertonu, to už je opravdu taková shnilá malina na dortu Edíka Woodglazera

Reagovat
Zaschrona

My jsme ho nechtěli koupit, ale jen na hostování...

Reagovat
Sandstorm

No já jsem četl, že jsme se nedohodli na ceně.

Reagovat
iamek

Na hostovacku prý jen. To radši až zůstane u nás.

Reagovat
avicii

Pamätám si časi keď ste ho strašne hypovali.. Zasluzi si ten palec hore

Reagovat
adoxx

Jinak doufám, že Lo Celso zůstane...ne snad kvůli tomu, že bych ho Spurs nepřál, ale vzhledem k možné záloze Betisu bych rád kdyby zůstal

Reagovat
Mastný Chobot

už je oficiálne v Tottenhame

Reagovat
adoxx

Ajo, jsem blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je davno v Tottenhamu

Reagovat
adoxx

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Gareth Bale 11

Celso na hostovani, parada.

Reagovat
smazaný uživatel

no, hostovani

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako ten rok no a hned pak koupit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

škoda toho lo Celsa

Reagovat
avicii

Totac a Arsenal dobry prestupak,City si to tiezdoplnili.. Bude to zaujímavé.. Naopak United som sa bal ze pôjdu dosť hore ale takto tam ten posun vyzerá ze nebude výrazný..

Reagovat
avicii

My sme potrebovali aspoň niekoho na krídlo ale kader name dobrý..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak mně bylo jasné, že někdo nepřijde, jakmile tady vyšel ten článek, jakože nikdo, takže už jsem se obrnil.

Celkově samozřejmě zklamání, měli jsme posílit kádr, místo toho nic moc. Se*ou mě nákupy ostatních, Spurs, Arsenal i United, to mě štve. Nakonec ale odcházím spokojen, že Spurs nedali toho Dybalu, Unietd tím pádem Eriksena a Arsenal Coutinha a zbavil se Iwobiho.

Snad nám to vynahradí příští léto , snad to je fakt jen jednorázové neutrácení

Reagovat
Kixi Syhimour

A cílem zůstává top 4, fakt bych to odhadl na 3. místo, uvidíme, hlavně ji udržet

Reagovat
Kixi Syhimour

*resp. realisticky vidím top 4, titul ani ne

Reagovat
diastan

Ale prd jasný boj o titul

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak znáš mě , ale co uvidíme, spíš bych to tipoval na Spurs

Reagovat
avicii

Tiež to tak vidím.. 3-4 miesto a Kohuti budu túto sezónu tý co budu naháňať City.. Skôr nám zase verím ze budeme vysoko v LM, tam mame pozíciu že si nás nikto neželá za súpera

Reagovat
Kixi Syhimour

vysoko možná, ale obhajobu fakt nečekám, bral bych ten FA Cup, ten jsme nevyhráli už 13 let a superpohár s MS musí prostě vyjít

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Kixi Syhimour

špatbá formulace

Reagovat
r.mrazik

MU bude velmi špatný...

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď preview

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tak tohle je prestupak jak remen! Jestli ještě prodloužíme Eriksena, tak to bude ultimátní job od Levyho.

Reagovat
blade115

Jak bude ten útok poskládaný? Eriksen, Alli, Son, Lo Celso, Lucas, Lamela, Sessegnon - to je hrozně moc jmen a většina by určitě chtěla a asi i měla mít základ.

Reagovat
jk

Sessegnon na LB

Reagovat
matZz

Nemáme druhyho útočníka, Alli už je zraněnej a Eriksen ještě pořád může odejít.

Reagovat
blade115

Kane stejně hraje 95% zápasů, pokud je zdravej... Tam bohatě stačí duo Lucas + Son. Mě spíš zajímá, kdo bude hrát základ, pokud budou všichni zdraví a nikdo neodejde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
matZz

Ja myslím že Lo Celso bude potřebovat pár týdnů, než si zvykne na Pochettinuv fotbal, ale vnímám to tak, že ho kupujeme jako náhradu za Eriksena, který podle mě nejpozději v zimě půjde. Na křídlech Son a Lucas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kdybych vedel. Z toho tymu maj asi jasnou pozici jen Harry, Hugo a Jan. Tech variant a formaci se nabizi takova hromada, ze se skoro az bojim, jak to Poch zvladne. Kazdopadne na nedostatek voleb se vymlouvat nemuze.

Mam pocit, ze jestli zustane eriksen, tak slozime dve jedenactky, ktere by obe udelaly top 4.

Reagovat
blade115

To jo. Zvládnout lépe pravého beka, tak opravdu není prostor pro výmluvy. Skoro se chce až říct, že byste měli jít na titul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně přijde, že už mají i lepší lavičku než my

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas, Lo Celso, Son - Kane

Alli, Lamela, Sessegnon lavička.

Eriksen odchod.

Reagovat
Kixi Syhimour

A pod nimi Ndombelé a Sissoko?

Reagovat
smazaný uživatel

jj. Lavička Winks a Dier.

Reagovat
blade115

Alli fakt až za Lucasem, jo? To jsem teda ten draft asi trochu posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa hej. Podľa Pocheho asi nie, no.

Reagovat
matZz

Podle formy, ale Lucas byl v přípravě perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku by si zasloužil hrát Lucas, Alli musí zamakat a pak se uvidí, kdo bude lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda rozhodne necekam nejake rychle zapojeni Lo Celsa a Ryana. Ndombele ma celou pripravu a i tak ho Poch celkem setril v pratelacich. S AV cekam

Hugo

KWP, Toby, Jan, Rose

Winks

Sissoko,Eriksen

Lucas, Kane, Son

Reagovat
blade115

Není Son vykartovaný?

Reagovat
Kixi Syhimour

Je

Reagovat
smazaný uživatel

A jo... Hm, tak 442 diamond

Winks

Sissoko-Ndombele

Eriksen

Lucas-Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Plus teda jeste kdyby se povedlo zpenezit Victora a GKN.

Reagovat
Mönchengladbach

Za pozitivní beru i fakt, že naopak nevyšli Dybala, Coutinho či nedojbože Bale, kteří by rozjebali platovou politiku a tím pádem možná i kabinu, navíc na posty, které vlastně Tottáč posilovat nepotřebuje.

Ndombelé, Sessegnon, Lo Celso - jedna dokonalejší posila než druhá.

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Plus Clarke...ale z ten by me hodne prekvapil, kdyby u nas udelal karieru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mastný Chobot

Týjo, Iwobi bude vlastne náš najdrahší predaj ever tak to je zaujímavé

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Chambo šel taky za raketu v porovnání s tím, kolik toho v Lpoolu dokázal odehrát. U něj mě to ale fakt mrzí, super charakter a tu smůlu na zranění mu fakt nepřeju.

Reagovat
Rybinho85

Spurs fajn přestupák. Jen mi chybí RB a možná někdo jako Llorente za Harryho, ale to už bych chtěl moc. Lo Celso má povinnou výkupku?

Reagovat
Mates_Matesović

Jj

Reagovat
hefy

Parrott to zvládne.

Reagovat
Rybinho85

Vypadá fakt nadějně

Reagovat
jk

V přípravě se mi docela líbil. Snad dostane pár šancí v áčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Option to make the deal permanent mi nezni jako povinny odkup.

Reagovat
Kluivert9

Pokud postoupí do LM, tak povinná.

Reagovat
Mates_Matesović

Sessegnon ofiko.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

Padesát stoperu a jen tři použitelný záložníci...bez útočníka...MU v prdeli...

Reagovat
blade115

Děkujeme.

Reagovat
r.mrazik

Tragédi ve vedení...utraceno ubohých 60 Mega liber...

Reagovat
blade115

Zranit se Pogba, Martial nebo Rashford, tak seriózně nevím, co chcete dělat... Ještě teda snad doufat v Alexise, ale to je dost zoufalý.

Reagovat
r.mrazik

No...zranit se Pogba, tak to můžeme zavřít

Já se mu nedivím, že chce utéct, když vidí tu "kvalitu"

Sranda klub

Reagovat
Sandstorm

Je smutný, že se z United stala už je jenom čistě pračka na peníze Glazerovcu bez větších ambicí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Glazerove maji stejnej pristup uz 10 let.

Reagovat
avicii

Oni musia dúfať vo veľa vecí a to sa asi nestane..

Reagovat
Sandstorm

Fred a Alexis zázračně ožijou

Reagovat
smazaný uživatel

to dřív začne světová apokalypsa než že ti dva budou naráz spasiteli United

Reagovat
Sandstorm

MU bez klasický devítky... to se dá opravdu jen těžce rozdychat.

Reagovat
Sandstorm

6-2-2 nové rozestavení.

Reagovat
Jandak

10 - Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

a vše díky našemu "milovanému super vedení"... takovýto pád si snad nikdo ani nepředstavoval tvl... bez těch peněz vydělaných za SAFa by ten klub s takovouto amatérskou sebrankou rovnou zkrachoval... doufám že ten Salford mě bude tento rok dělat v L2 radost když už nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivizmu trosku mrazik, klud.

Reagovat
r.mrazik

ja jsem klidnej...je to bude sezona na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som z tej zalohy zúfalý, ale tak čo no verim, ze to bude dobré, neviem síce jak, ale bude

Reagovat
r.mrazik

tykraso...everton utratil vic penez!

Reagovat
kardous

já pořád čekal, že přivedou toho Bruna

Reagovat
r.mrazik

ja cekal kohokoli...tohle je proste psycho...kvetak pryc, herrera pryc...a my budeme spolehat na tragickeho andrease? no polibte mi prdel

Reagovat
vladis271

ja bych aj čakal, že môžete ťažiž z pozitívnej prípravy a chytiť dobrý štart. Ale s tou zálohou a bez posily do útoku sa to jednoducho musí najneskôr v polvici októbra začať rozpadať. A vzhľadom na posily Arsenalu a Spurs Vám na B4 neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
r.mrazik

ctvrte misto je utopie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusi byt.

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim, muzem si preci dovolit privest koho chceme, ze jo... dej tomu tak tyden, on nam to tu nekdo vysvetli.

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmes ze maguire je vlastne z penez za lukakua...psycho klub

Reagovat
Busby babes

Woody uz jede damage control s DOF. na to muzes sazet.

Reagovat
Busby babes

mame 4 utocniky.

Reagovat
r.mrazik

ktery?

Reagovat
Busby babes

Rashford, Martial, Alexis a Greenwood.

Reagovat
r.mrazik

supis

Reagovat
Kapřík

Třeba se vysvihne Gomes.

Reagovat
kissak

Carroll zpět na St. James, vítej doma Andy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz asi zostáva, či? . Moholi by ho za to hneď supnut k zahradnikom do Cobhamu.

Reagovat
Zaschrona

Alex Iwobi is undergoing a medical in London and will sign a five-year contract to join Everton from Arsenal. All should be completed without a problem by 7pm deadline.

Super, takže až na toho stopera, který teda zřejmě není vůbec, budou vyřešené všechny posty, které byly potřeba od počátku řešit. Především Holgate a případně i další mladí jako Gibson nebo Feeney by mohli dostat velké šance, protože Keane i Mina nejspíš nevydrží zdravotně v pořádku celou sezonu, navíc se k sobě typologicky podle mě úplně nehodí, spíš by se k jednomu z nich hodil někdo rychlejší, tedy spíš Holgate. Za mě jestli bude hrát dobře, má Holgate obrovskou šanci se prosadit do základu. Možné je teda i řešení Gbamin na stoperu, Klopp o něm kdysi uvažoval do Liverpoolu jako o řešení na stopera, i tam v Mohuči hrál část zápasů.

Co se Iwobiho týká, tak podle mě nám přinese řešení nejpodstatnějších problémů - schopnost dostat balon kupředu, prosadit se přes hráče a k tomu kreativita, pokud tedy dokáže ty čísla přesunout i k nám. Jsem zvědavý, jestli nebude možné řešení ho nasazovat i do středu hřiště, tím třeba spíš, pokud by se Gbamin zasunul na stopera, pak by tam pro něj jednoznačně bylo místo a pro Bernarda zas vlevo. Navíc mladý hráč s HG statusem, za mě lepší než předražený Zaha, raději to vylepšovat hezky rozumně, postupně, bez šíleností.

Reagovat
Kixi Syhimour

Gratulace, fantastický přestupák

Reagovat
Zaschrona

Pokud to Brands zvládne ještě dočistit o nějaké hráče z té haldy nepotřebných, která nám pořád zůstává, tak bych to tak hodnotil.

Reagovat
Gunner14

Iwobiho si rychle oblíbíš. Jsem na něj zvědavej v Evertonu

Reagovat
Zaschrona

Jestli tohle dokáže přenést k nám, bude to skvělý.

https://pbs.twimg.com/media/EBdkUiHXYAA1je-?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/EBde6GKXkAI8S6M?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/EBde4eaWwAA6wM3?format=jpg

Asi teda ale bude plán ho nasazovat hlavně z křídla: to ofenzivní trio vypadá do budoucna velmi zajímavě: Iwobi 23 let, Richarlison 22, Kean 19. K tomu Davies 21, DCL 22, Holgate brzo 23, Gbamin brzo 24, Mina brzo 25, Pickford 25, Keane 26, Digne 26, Gomes 26, Bernard brzo 27. Budovat takhle s mladými nákupy ještě rok, dva, rozvíjet talent hráčů... a jsme na dobré cestě udělat funkční tým se zdravou strukturou. To tu nebylo od týmu Moyese na vrcholu sil, jenže tehdy jsme neměli ani libru na posilování, tak se to muselo rozprodávat. Teď jsme poněkud jinde...

Reagovat
Tywin Lannister

Iwobi me hodne mrzi, je to sympatak a myslim ze ma potencial stat se hracem pro ty top tymy, Kdyz trochu zlepsi herni inteligenci a hlavne zakonceni..ale jinak pro Everton urcite dobra posila a super kluk do party, neni to typ co by delal problemy, spis naopak.

Myslim, ze letos mate velkou sanci nabourat tu top 6 na ukor MU nebo Chelsea a ani top 4 nemusi byt uplne nerealna. I kdyz tam vam teda davam tak max 10 %

Me teda hodne mrzi, ze nam odchazi nejvetsi srdcari a nahrazujou se sice kvalitnimi, ale charakterove ne az tak sympatickymi hraci. Ramsey, Iwobi,OX..sami sympataci a navic i dobri hraci jsou fuc

Reagovat
Gareth Bale 11

Prestupak se vam ohromne povedl, tenhle rok se na vas dost tesim a celkem vam posun vpred preju.

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Edo out.

Reagovat
Sandstorm

#GlazersOut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kardous

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Letos to zas bude paráda. Nejen to, že bude boj o titul ve třech klubech, ale také sledovat jak si povede Everton a Wolves. K tomu tradiční sračka od Úček. To vše bez hledání streamů

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Na konci sezóny to bude presne 30 rokov co čakáme na titul.. To by bolo cool to vyhrať

Reagovat
diastan

kdyby jste nám pustili finále LM asi bych to přežil

Reagovat
avicii

Dohodnuté

Reagovat
C-M@ster

Nic proti, ale já nám věřím i bez posil.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
C-M@ster

Tak ale obrana byla nahovno a máme AWB + Maguiera.

Zbavili jsme se lenochoda. Za Pogbu sice nikdo nepřišel, ale on zůstal. Dopředu stačí Rashford a doplnit to mladejma. James, Gomes, Greenwood.

Letos nejhůř druzí.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

druzí nebudeme ani za hovno...

Reagovat
Sandstorm

Já to vidím na boj o TOP 4.

Reagovat
smazaný uživatel

tak první tři místa jsou jasný... pak to bude bitva tradičních kriplů s nově posilujícími týmy jako Everton a nebo kvalitními celky jako Wolves... to bude boj, a já se bojím že někdo z těch dvou zmíněných týmů nakonec LM těm "tradičním" vyfoukne...

Reagovat
smazaný uživatel

První čtyři místa...

Reagovat
Sandstorm

To ses optimista.

Reagovat
C-M@ster

Věřím Olemu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Nejhůř druzí v Manchesteru. Možná, když se zadaří ...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
nani92

no a teraz vrátiť 9ku Martialovi..AM9 > AM11

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
masly008

Tak kdo měl nejlepší přestupák?

Everton

Totač

Arsenal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tottenham Hotspur

Reagovat
C-M@ster

Ještě může Spurs odejít Eriksen. Jinak asi oni.

Reagovat
avicii

Totac

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Sandstorm

Burnley

Reagovat
Tywin Lannister

Před odchodem Iwobiho bych řekl my, teď už se přikláním na stranu Slepic. Jedno se jim prostě musí nechat..v rámci celkové přestupový a platební politiky podle me neni tym, ktery by to delal lepe. Tottenham ma proste nejzdravejsi a nejlepsi trzni chovani ze vsech top tymu sveta, bohuzel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Whitemedia

Chelsea, Kovacic si to povodí

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

už po desátý jsem rozklikl diskuzi, chtěl kliknout na tlačítko, co sescrolluje dolů, a místo toho se načetl ten debilní tweet s Luizem a klikl jsem na něj

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Sandstorm

To máš blbý.

Reagovat
Edgewalker

Je dobré vědět že nejsem sám

Reagovat
fenixLFC

tottenahm spravil to iste co my vlani. po finale LM investovali prachy do spickovych hracov. uvidime ci sa im to vyplati ako anm, ale na finale LM im neverim

Reagovat
vladis271

vyhrajú ligu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ligu Tottenham, City LM a oba trenéři mohou spokojeně odejít

Reagovat
fenixLFC

cez toto city sotva, to je tak silne ze sa na to ani neda vtipkovat

Reagovat
mul

sialene chory kader

Reagovat
SCELO

nikdy nehovor nikdy... dokonca aj sane je dlho zraneny, je tam sanca

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy uz na Old Trafford nevyhrajeme

Reagovat
blade115

Co ten Luiz sakra? Ten už se u nás nesmí ukázat...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal incomings:

- Pepe £72m.

- Tierney £25m.

- David Luiz £8m.

- Martinelli £6m.

Total: £111m.

Arsenal outgoings:

- Bielik £8m.

- Koscielny £5m.

- Ospina £3m.

- Asano £1m.

- Amaechi £2m.

- Bennacer £4m.

- Iwobi £40m.

Total: £63m.

Net spend: £48m.

Raul to mel celou dobu vypocitane

Reagovat
Kixi Syhimour

slušná práce, ani se tomu nechce fakt věřit

Reagovat
Tywin Lannister

zatim ukazuje, ze je to clovek na pravem miste, jen ten iwobi me hodne mrzi..pustit misto nej trojlistek Mustafi,Elneny a Miky za tuhle castku, tak tu napisu ze je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten Luiz tam?

Reagovat
r.mrazik

prodat iwobiho je ale na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Nadseni z toho nejsme, ale nepostradatelný hráč to zase není... Emery si ho chtěl ponechat, ale holt směnky se musí platit

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

teoreticky byt takovy mohl...preci jen kvalita tam je a mlady taky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

A to jeste odejde El neny a Mustafi, takze jsme v podstate v zelenych cislech

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě v lednu dotahnou toho Upamecana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Mustafi MUSI opravdu odejit

Reagovat
Robertson

+Jenko a Thompson ;o)...Bielik vraj 10/0,5 Legii...

Reagovat
Lacko_Boh

Bennacera za 4m bola genialita

Reagovat
havrys99
Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

LUIZ, už te chci videt v dresu Arsenalu, oznamte to nekdo už pls

Reagovat
J0EL

Zatial ani Iwobi ani Luiz?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Proč to ty vole zavírali tak brzo letos, když se zjevně přestupy stejně dotahujou až do tý půlnoci?

Reagovat
Hokaido

Jako wtf, vždycky tam byl nějakej čas navíc, ale letos je to fakt extrém.

Reagovat
fantomas

Jono, vždycky tak během hodiny. Teď je to fakt děs.

Reagovat
havrys99
Reagovat
Hyrax

Reagovat
Cobra

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Vincent Vegan

Snad to Evertonu s Iwobim nevyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prestupy mezi Chelsea a Arsenalem jsou fakt divne..

Reagovat
mr.Silver

Za 8 mega super

Reagovat
Lacko_Boh

snazim sa na to divat takto

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Přemýšlím, jestli jsme větší looseři v přestupovém období my nebo United. My jsme oslabili jednoznačně víc, ale zase nás omlouvá ban. Na druhou stranu přijít v poslední den o top stopera a ještě ho předat za 8 milionů přímé konkurenci, to je fakt majstrštyk. Úplně to zapadá do naší naprosto idotské přestupové politiky v posledních třech letech. Taky jsme se ze suverénního vítěze PL dostali do situace, kdy šesté místo bude strop. Fakt bravo, tleskám

A United taky dobrý. V záloze teď mají jednoho až dva použitelné hráče a nechali bez náhrady odejít top útočníka. A to sezonu poté, co skončili šestí v lize. Sice posílili obranu, ale těžko to bude stačit, když Arsenal a Spurs výrazně posílili (a Spurs už stejně byli daleko před nima). Ta top 4 letos vypadá úplně jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno podpisoval dvojročnú zmluvu, tuším v máji, klub s ním teda rátal a on rátal s klubom. V júli prišiel Lampard a Luiz pod ním odohral väčšinu prípravy. Asi s ním rátal aj on. Vôbec tomu nerozumiem... Neskutočný pruser

Reagovat
spider_8

Od Luize je to samozřejmě velká sviňárna. Ukázalo se, že Conte měl pravdu, když ho chtěl vypakovat už před 2 lety. Celkově to byla tenkrát obrovská chyba, že jsme podrželi hráče na jeho úkor, teď to dostáváme zpětně sežrat, všichni si s náma vytírají prdel. Ono by nebylo na škodu nechat ho rok vyhnít v juniorce nebo ho prodat na konci srpna někam do Číny. My ho místo toho ale radši předáme konkurenci

Jak říkáš, průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Môže nás len tešiť, že z Chelsea chodia hráči do Arsenalu dohrať kariéru, kdežto naopak... vyhrávať trofeje

Reagovat
Mimalu

Ten prodej do Arsenalu je fakt chyba, nevěřím že by se v Evropě nenašel nikdo, kdo by ho chtěl a i on by neměl moc na výběr, tady jsme se nechali zbytečně unést no... Jinak asi moc nepřekvapuje, že se jako krysy zachovali zatím hráči, u kterých o jejich mdlém charakteru nebylo moc pochyb už dávno předtím

Reagovat
Svatej

jeden z mála případů kdy by se to mohlo s klidem vyplatit. 8 mega za tu lekci nestalo ani náhodou.

Reagovat
iamek

Lukaku pod Olem skoro nehrál. Vetsi příšer je záloha. Útok bude v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

“ale zase nás omlouvá ban” - tady veškerý příspěvek ztrácí na významu.

Reagovat
spider_8

Jak píšu nahoře, s Luizem se to melo vyřešit úplně jinak, navíc nebylo nutné ten ban dostat tohle léto, kdy odchází Hazard. Mohli jsme si ho odložit a využít peníze z něj na pořádně posílení kádru. My jsme místo toho radši podepsali jednu sezonu. Navíc jsme letos mohli nalákat hráče na LM. To příští rok nebude, protože z ni vyletime jak namydleny blesk.

Reagovat
Hokaido

Iwobi ofiko. 4 a čtvrt hodiny po deadline.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi OFIKO ! Tak vitaj teda, rozhodne rozumnejsi nákup ako Zaha, len škoda toho stopéra, ale aspoň sme nespravili žiadny panic buy typu Rojo, Smalling . Teraz sa len modliť aby sa Mina nezranil. Marcel Banda ďakujeme za ďalší fantastický prestupak neuveriteľná osobnost

Reagovat
Liveral

Jinak s tím že je Eddie v Leedsu by mě zajímalo koho postavíme na hrot v zápasech kde budeme chtít prošetřit Aubu i Lacu, což budou nějaký zapasy EL, Micky Mouse cup atp, fakt mě nikdo nenapadá kdo by tam zahrál. Takový zápasy nemusejí dopadnout dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi za 40 je hustej. Rikal jsem si, ze za 15-20 dobrej nakup, ale tolik?

Reagovat
cristiano.K.

Lukaku pamatuji si to emotivní video u bazénu,kdyz Pogbovi oznamoval prestup do MU

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, ty si ale riadny debilek, nic v zlom

Reagovat
avicii

preco? ved som len dal palec hore

Reagovat
r.mrazik

ja si pamatuju na chytry kecy k hracum,kteri pod mourkem nehrali,jak by meli zapnout a zacit poradne drit...skoda,ze to neplati i pro nej osobne

Reagovat
Cobra

Reagovat
aep_Ceallach

Za mě osobně neskutečná chyba pustit Iwobiho. Chápu že se chce dávat prostor Nelsonovi který vypadá fakt dobře. Ale Iwobi měl zůstat a měl se střídat na AM s Ozilem. Atributy na to má ideální. To že má špatně zakončení? No a? Ostatní aspekty hry má o mnoho lepší než Mchitaryan.

Byt teda kdyby přestoupit nechtěl tak asi nepřestoupí. Zajímalo by mě zda byl tlačen k odchodu nebo sám uznal že bude lepší odejít. Ale každopádně mu budu fandit ať ukáže že tohle byla velká chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli jste někdy v bordelu? Vyplatí se to? Je lepší starší nebo mladší?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byť negatívny, ale posledný deň pred začiatkom PL... ani jeden podcast, ani preview, však načo to si asi fanúšikovia spravia v diskusii sami... Velke Sklamanie Eurofotbal :(

Reagovat
fantomas

Hmm, jeden by řekl dočkej času, ale hádám, že už je teda příliš pozdě...?

Reagovat
niflheim

GREENWOOD LEAVES FOR LYON

England Women's international Alex Greenwood has left Manchester United to join European champions Lyon.

TItulek jak z Blesku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele