ONLINE: V Anglii se končí se zimními přestupy

01.02.2010, 16:18
Aktuality
Zaujalo nás
V Anglii letos sice zrovna nefouká, přesto je ale třeba zimní přestupové okno uzavřít. Stane se tak během dvou hodin a právě po tuto dobu vás budeme průběžně informovat o každé šelesti na ostrovním přestupovém trhu. Prozatím lze stručně rekapitulovat slovy: Jednookým mezi slepými se dnes stal West Ham, když ulovil Bennyho McCarthyho z Blackburnu. Informací však bude postupně přibývat. Aspoň doufejme.

Alfou a omegou dneška byly zejména prodlužování či tvoření hostování. Do Portsmouthu se tedy z Burnley zatím nevrací střelec Nugent. Nyron Nosworthy by si pak nově, ale nejspíš krátce měl zahrát za Sheffield United a Daniel Cousin, fotbalista Hullu, bude do konce sezony působit v Řecku, kde se upsal Larisse. V jeho smlouvě je však přítomna rovněž opce o případném setrvání na jihu Evropy.

Abych vám veškeré tyto změny dal do nějakých souvislostí, tak Nosworthy Sunderlandem opouští hlavně proto, aby uvolnil místo pro příchozího Huttona. Také on by se však na Stadium of Light měl usídlit jen dočasně. Cousin zase usoudil, že by se přes čerstvě koupeného Zakiho jen těžko prosazoval.

16:32: V Manchesteru se mezitím rýsuje bomba dne. Vedle Michaela Johnsona by totiž odteď mohl bleděmodrý dres Citizens oblékat i jeho jmenovec Adam z Middlesbrough. Proslýchá se ovšem, že i v případě včasného dotažení tohoto transferu by vedení City ještě do konce sezony talentovaného křídelníka Boro ponechalo, aby mu pomohl v cestě za opětovným postupem do Premier League.

16:36: Nějaký veselý Američan si z nás v době finalizování většiny přestupů dělá legraci. Robbieho Keana totiž pašuje do West Hamu, Pavljučenka do Spartaku Moskva a Owena už teď vidí na hostování u Spurs. Pravděpodobná se zdá být tak akorát ta prostřední zpráva, ale i tak. V první řadě jde o svérázný zámořský humor.

16:41: Poslední dobou je v nakupování nejaktivnější londýnský Fulham. Po zbytek letošního ročníku si rezervovalo služby nadějného útočníka AS Řím Stefana Okaky a zraky prý upřelo také na Jamese Beattieho, forvarda Stoke City. Obrannou řadu, zejména pak její levý kraj, pak notně posílila o osobu Nicka Shoreyho. Naproti tomu se s lehkým srdcem zbavilo útočníka Kamary, jehož pustilo skotskému Celticu.

16:46: Redaktor deníku Telegraph přichází se zajímavou vizí oživení zimního přestupního termínu. Prý by stačilo symbolických 45 minut (doba trvání jednoho poločasu), během nichž by kluby řešily prostou otázku - učinit nebo neučinit nabídku? Být či nebýt? Předešlo by se pak trapným "minutám ticha". Na druhou stranu nic není tak černé, jak se zdá. Hýbnout by se mohl severoirský rekordman v počtu střelených branek David Healy. Black Cats o něj totiž příliš nestojí, čehož by rád využil druholigový Ipswich.

16:52: S exkluzivní zprávou přikvačil britský server Daily Mail! West Ham potřebuje oživit, to ví kdekdo, a ne na jednom postu. Krom útoku, který již vyztužil Benny McCarthy, by se šikla nějaká ta posila i do obrany. Tou by prý mohl být Nedum Onuoha, jenž se poslední dobou do sestavy Citizens prosazuje čím dál hůř. Hammers ták zvažují podání žádosti o krátkodobé zapůjčení tohoto fotbalisty s četnými mezinárodními zkušenostmi (i když jen na mládežnické úrovni). Zároveň také nepřestávají lovit další potencionální snajpry, ale to už jsou opravdu jen ryzí dohady. Mido, Kežman ani Ilan se tedy nakonec vůbec nemusejí hnout z místa.

16:53: Podle Sportsmail Fulham nepochodil s dvoumilionovou nabídkou za Jamese Beattieho. Bude si muset vystačit s neprověřeným Okakou?

16:58: Sportovní konzultant z věhlasné poradenské firmy Deloitte přišel s doslova šokující informací. Jelikož není důvodu pochybovat, vězte, že letos v zimě kluby Premier League utratily za nové akvizice pouhých 21 milionů liber! To je oproti loňským 170 a 150 milionům z ledna 2008 opravdu troškaření. Ani jedna útrata se nevyšplhala k deseti milionům, přičemž maximem bylo pět milionů za Kaboula. Ani tady se nelze ubránit srovnání s loňskem, kdy došlo hned k sedmi desetimilionovým investicím. Chudý rok, chudý.

17:01: Občas je přínosné mít nejlepšího kamaráda s bratrem taxikářem. Své o tom ví jistý Anon, který se touto cestou dozvěděl o nedávném vysazení Michaela Owena před Anfield Road. Tam má nynější zaměstnanec konkurenčních United co nevidět podstoupit zdravotní prohlídku. Věřte nebo ne, ale o návratu tohoto zlatého dítka se mluví celý den, takže kdoví. Třeba i na tomto šprochu bude pravdy trochu.

17:15: Nudíte se? Pokud ano, poslechněte si příběh defenzivního záložníka Manuela Fernandese. Ten když hrával za Benfiku, vytáhl si ho odtamtud Portsmouth. Přestože na Fratton Parku hned dvakrát neprošel zdravotními testy, půl sezony tu strávil. Rok poté po něm v zimě sáhl Everton, kde si odkroutil pouhých devět zápasů. Uplynulo dalších pár měsíců a na Goodison Parku ho vítali opět. Nevyhořel, ani nepřesvědčil, nicméně opce využita nebyla. Jeden by řekl, že po něm v Anglii už ani pes neštěkne. Tím spíš, že nedávno ztroskotal jeho přesun do Interu Milán - na čem jiném než na vstupní prohlídce. Přesto do toho jdou v Portsmouthu znovu a tohoto Portugalce ve službách španělské Valencie lanaří podruhé.

17:18: Rafa Benítez je dnes podezřele mlčenlivý. Asi kuje pikle. A ty se mohou týkat buď zmíněného Owena nebo tureckého internacionála Ardy Turana. Je známo, že ho španělský kouč obdivuje a určitě by nebyl proti jeho získání. V tom případě je však nasnadě říci "sorry" Maximu, jenž nedávno dorazil na Anfield s vidinou znovunastartování své kariéry. Rafo, ty uličníku!

17:25: Levý bek Liverpoolu Christopher Buchtmann dotáhl svůj úprk na Craven Cottage. Schválně, kdo vůbec věděl o tom, že je tento sedmnáctiletý talent, příchozí roku 2008 z německé Borussie Dortmund, přítomen na soupisce Reds?

17:30: Maďara Halmosiho si už letos na anglických trávnících nevšimnete, zbytek sezony totiž stráví ve své rodné krajině. Vrací se do Haladáse, kde svou profesionální kariéru před lety rozjížděl.

17:34: Pompey samozřejmě uvítají jakoukoliv finanční injekci, takže by se nemuseli bránit odchodu letošní brankářské senzace jménem Begovič. Třímilionovou nabídku Potters již odmítli s tím, že očekávají minimálně miliony čtyři. Těmto požadavkům by prý mohla vyhovět Chelsea, ale zatím by bylo asi hloupé považovat tuto informaci za pravdivou.

17:38: Poněkud zmražené spekulace ohledně největšího zimního transferu se zase daly do chodu. Pohnuly se směrem ke zdravotní prohlídce, kterou má Adam Johnson v klubovém sídle Citizens právě podstupovat. Kluby se údajně dohodly na částce kolem sedmi milionů britské měny. To by znamenalo rekordní anglický přestup ledna.

17:41: JE HOTOVO: Nenasytný West Ham nebyl spokojen pouze s dotažením McCarthyho a včas si pojistil také služby egyptského útočníka Mida!

17:49: Nic by se nemělo přehánět, ale to Zolu s novými majiteli v zádech vůbec nezajímá. Na čtyři měsíce teď ze Zamaleku získal Mida a přitom nadále uhání dalšího forvarda - Brazilce Ilana. Stále ještě tedy nelze vyloučit, že na Boleyn Ground během jednoho dne dorazí hned tři noví útočníci! Nesmíme totiž zapomínat ještě na ranní příchod McCarthyho.

17:51: Wigan pokračuje v realizování přílivu exotických tváří. Na poslední chvíli teď do konce sezony získal bolivijského reprezentačního útočníka Marcela Morena Martinse ze Šachťaru Doněck.

17:57: Poslední vteřinky zbývají do konečného zúčtování a Tottenham je stále na hony vzdálen od získání Scotta Loache, zatímco Citizens finalizují dohady s křídelníkem Boro Adamem Johnsonem.

17:59: James Beattie nadále může doufat v účast na světovém šampionátu! Už to tak vypadá, neboť zaručený zdroj hovoří o tom, že právě teď podstupuje zdravotní prohlídku v Sunderlandu.

18:00: Oficiálně je konec, ale nebojte se, zhruba půl hodiny tu ještě budou naskakovat zprávy o dotažení všech přestupů vskutku na poslední chvíli.

18:08: Španělský deník Marca před okamžikem přinesl zprávu o nečekané investici Manchesteru City. Ta se překvapivě netýká Johnsona, ale Fernanda Gaga. Za tohoto Argentince ve službách madridského Realu by Citizens údajně měli na stůl položit až 16 milionů liber.

18:10: Healy je hotov! Po Darylu Murphym je dnes už druhým hráčem Black Cats, jenž se stal posilou Ipswiche, který shodou okolností vede někdejší manažer Sunderlandu Roy Keane.

18:12: Robbie Keane ještě stále může opustit White Hart Lane. Po jeho službách totiž lační skotský Celtic, jemuž hraje do karet, že na severu britských ostrovů lze nakupovat až do dnešní půlnoci.

18:14: Hutton definitivně na půl roku hráčem Sunderlandu!

18:17: Blackburn ani francouzské Lens neprodělaly úspěšné námluvy s Portsmouthem ohledně odkoupení útočníka Dindaneho.

18:31: Begovič podle všeho nakonec přece jen půjde za tři miliony dělat do Stoke konkurenci skvělému Sorensenovi. Kdo tento tah, z pohledu brankáře, chápe, ať zvedne ruku. Já tedy rozhodně ne.

18:36: PŘESTUP ZIMY DOTAŽEN! Adam Johnson se definitivně upsal Manchesteru City. Na Gaga zapomeňte.

Touto přestupovou bombou se s vámi pro dnešek loučím. Zbývá však ještě dotáhnout příběh Robbieho Keana, takže rozhodně průběžně sledujte hlavní stránku našeho portálu, kde se vždy včas dozvíte, jak se věci mají. Ostrovnímu fotbalu zdar!

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (512)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dobře WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Jednookým mezi slepými se dnes stal West Ham, když ulovil Bennyho McCarthyho z West Hamu.

Reagovat
Shevchenko

Tohle nikoho nezajímá.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

mluv za sebe

Reagovat
terry

Tak Serii A tu máte dneska taky.

Reagovat
RickNash

mluv za sebe

zatím tenhle článek není příliš obsáhlý, ale jako u SA sem budou přibývat další přestupy a spekulace v průběhu dne

Reagovat
herbage

No, moc tu toho fantíku zatím není, chybí ta loňská vánice a drby

Reagovat
smazaný uživatel

Bude přibývat... Když se podívám na skysports a tam od těch 14.00 do 15.00 zpráv...

Reagovat
fantomas

To přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson do City

Reagovat
Firkraag

co???

Reagovat
smazaný uživatel

expresky

Reagovat
Firkraag

jo tenhle Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

docela necekany zvlast kdyz je to Anglican

Reagovat
smazaný uživatel

No je to necekane, chtel sem ho uplne nekde jinde, ae Mancini vsem vypalil rybnik.

Reagovat
Mindas

Tak tuhle poznámku jsem moc nepochopil. Po letních přestupech, jako Barry, Lescott a ještě předtím Bridge s Givenem a Bellamym vypadá tvůj komentář trochu divně. SIce je fakt, že to bylo ještě za Hughese, ale tímto krokem si Mancini, po hostovačce Robinha, znovu trochu šplhnul, ale ještě je to pořád málo, aby byl populární jako Sparky.

Reagovat
RickNash

souhlasím. ps: given je Irčan

Reagovat
Mindas

Samozdřejmě že je Ir, ale pokud se jedná o PL, tak to "neředím" na Angličany, Skoty, Iry apod. Ale na ostrovní hráče, max. Brity a Iry. Jinak když už jsme u nich, tak bych nadhodil to pravidlo o cizincích, tedy 6+5. Pokud by to opravdu bylo zavedeno, tak jsem zvědavej, jak by se to řešilo právě v PL, protože pokud by tedy i Irové, Skoti a Welšani spadali taky do cizinců, logicky určitě, tak by PL byla ochuzená o to, co jí dělalo určitým způsobem taky zajímavou a hlavně je to v PL tradice. Pochybuju, že by týmy volili skotské válečníky před žoldákama z jihu, v PL rozhodně ne, max. v nižších soutěžích.

Reagovat
chowas

ktory ?

Reagovat
Firkraag

16:16 Adam Johnson přestupuje k Citizens

Middlsebrough nakonec přistoupilo na druhou vylepšenou nabídku Manchesteru City a pustilo Adama Johnsona. 22letý anglický talent je nyní na cestě na Eastlands, kde by měl podstoupit zdravotní prohlídku a dokončit přestup.

Reagovat
chowas

dik, aj ked som si to uz v expreskach precital

Reagovat
vladis271

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, prečo? Skúpia všetky talenty, nevyjde im jeden zápas a posadia ho na lavičku.

Reagovat
chowas

naviac City ma kridla vyriesene

Reagovat
smazaný uživatel

nekopne si

Reagovat
vladis271

Ako keby mali málo krídiel. Majú ten post najlepšie obsadený zo všetkých tímov PL, ale musia priniesť ďaľšieho. Pritom keby nebol Rafa ***** mohol streliť Babela a priviesť Adama

Reagovat
vladis271

Pekne ma to nasralo

Reagovat
vladis271

Čo takto ešte Lenona, Thea a Younga. Veď peniaze nato máte, nie? A treba oslabiť konkurenciu.

Stupid Italy makarón

Reagovat
Counter

Pořád lepší než příchody samých defenzivně laděných střeďáků. Nemůžu si pomoct, ale Citizens nejenže mají sympatické hráče, ale dokonce i nakupují další takové. Mancini to zatím vede slušně, případem Robinho u mě stoupl o to víc.

Reagovat
vladis271

Ja skôr závidím, ako na nich útočím. Ale nechápem to, čo iné tímy ho nechceli? Španielsky stratég si drží Babela, nemohol kúpiť Adama?

Reagovat
chowas

ee tan mag ho potrebuje na lavicku

Reagovat
Counter

A co by tam dělal Theo? Největším oslabením konkurence je nyní v jeho případě ponechání tam, kde je...

Reagovat
Virtuos

Keby sa ešte Fulhamu podarilo získať Beattieho zo Stoke bolo by to fajn .

Reagovat
Amos

žeby Arsenal tradičně naprázdno s přestupy i tituly?

Reagovat
Firkraag

Nepodcenoval bych je v LM

Reagovat
afc

s tou deravou obranou urcite spravime dieru do sveta

Reagovat
Firkraag

deravou obranu ma kdekdo...

Reagovat
afc

a preto sa aj v LM take muzstva nikde daleko nedostanu

Reagovat
Firkraag

zalezi cemu rikas derava obrana, ale Arsenal nebyl v poslednich letech v LM spatny... uvidime nechme se prekvapit, ale ja je vidim letos vysoko ..

Reagovat
afc

Tak konkretne vcerajsi zapas ukazal,aka je obrana derava.Udrzat ciste konto je velky problem pre Arsenal a LM je hlavne o obrane a taktike.

Reagovat
Firkraag

Kazda obrana byva derava kdyz tym utoci a pousti soupere do breaků

Reagovat
Amos

Jsem fanoušek Arsenalu , snad nejzaujatější po herbagem kterýho znám,ale i přesto vidím,že letos vyjdem naprázdno .. LM jedině,že bysme dostali děsně lehký soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v LM uz neni teraz "desne lahky souper"

Reagovat
Amos

právě proto říkám,že nevyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

AW nás asi už nepřekvapí žádnym nečekanym přestupem co

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nejvíc čekám na přestup Pavljučenka do Birminghamu :)

Reagovat
chowas

alebo Boyda

Reagovat
Firkraag

to ja taky, dvojka Chucho - Pavljučenko by mohla bejt dost dobra a v tottenhamu ho nepotrebujou

Reagovat
smazaný uživatel

Více o Brums na www.brums-czech.webnode.cz

Reagovat
smazaný uživatel

vím že to jednou odmítli, ale to se ještě může změnit

Reagovat
Virtuos

Ešte som čítal že Leon Best 23 ročný útočník Coventry má prestúpiť do Newcastlu. Je to isté? Newie niekto náhodou o tom viac?

Reagovat
Virtuos

no fajn

Reagovat
smazaný uživatel

nebo pavljučenko do arsenalu

Reagovat
Frony

Já celé dopoledne doufalže, mě Wenger nějak mile překvapí

Reagovat
Firkraag

Bud rad ze te neprekvapil, treba by privedl Vieru (ale mancini ho zachranil)

Reagovat
Frony

já doufal že přivede aspoň jednoho útočníka

Reagovat
Firkraag

Bendtner ti nestaci?

Reagovat
Frony

co myslíš?

Reagovat
Firkraag

myslim ze ma zajimavej uces, coz je momentalne vse cim pripomina fotbalistu..

Reagovat
Frony

bohužel je tomu tak...

Reagovat
chowas

bud rad ze nekupil Huntelaara

Reagovat
Firkraag

nebo Mutua

Reagovat
Counter

Co bych dal za Vieiru

Reagovat
smazaný uživatel

Super Fantíku

Reagovat
chowas

OT: Rado Zabavnik do Mainzu

Reagovat
Virtuos

no uvidíme či dostane šancu no aspoň niekde zakotvil len a len dobre pre neho

Reagovat
RickNash

16:23 McCarthy již hráčem West Hamu

Benni McCarthy přestoupil do West Hamu, kde podepsal smlouvu na dva a půl roku. Kladiváři přestupovou částku nezveřejnili. Po bývalém útočníkovi Blackburnu však sáhli poté, co se nevydařil přestup Ruuda van Nistelrooye nebo Eidura Gudjohnsena.

Reagovat
Firkraag

Jsem nečekal, že Fulham pusti Kamaru

Reagovat
Virtuos

prečo? dobre že ho pustili mne sa nejavil nejako dobre + teraz len čakám či získajú Beattieho

Reagovat
Firkraag

no kdyz sem ho videl hrat, tak mi neprisel uplne spatnej, takovej solidni nahradnik

Reagovat
Virtuos

jj ale vieš Fulhamu dosť viaznu góly a Diomasy nejako nežiaril strelecky, proste treba i strelca a on nim nebol

Reagovat
Firkraag

pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba odchod Geremiho a ulevení kase o jeho plat 60 000

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci být naivní (což vzhledem k přestupové politice Arsenalu nejspíše budu), ale kdyby přišel zápas s ManUtd o pár dní dříve, myslím, že by se Wenger po nějakém hráči poohlédl. V tento moment vidím šance na nějakou posilu tak na 10 %, to ani ne...

Reagovat
chowas

minuly rok prisiel Arshavin tento rok uz nikho necakaj

Reagovat
smazaný uživatel

Já upřímně ani nikoho nečekám. A ani jsem nečekal snad od začátku ledna. Tak jsem ve snu myslel na Colea z West Hamu, to ale Wenger popřel...

Reagovat
afc

fantomas by ti dal za toho Colea.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal, on se mě bojí.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal musi kupit utocnika kt. ma cuch na goly.Rvp rozhodne ma ale v tejto sezone si asi uz nekopne :( ja by som kupil Wagner Love alebo by mozno bol dobry Darrent Bent...ved uvidime ale pochybujem o tom ze skusi niekoho priviest

Reagovat
smazaný uživatel

Okaka Pamatuju si ho na MS nebo na ME 20 ebo čeho ( ) v ČR jak dal čechům gól, který nás vyřadil ze hry o finále

Reagovat
smazaný uživatel

Eden Hazard opuští Lille a přestupuje do Manchesteru United.

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

vlhke sny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Reagovat
herbage

Fuj, takové vtípky mi nedělej. Ten ví, že jeho budoucnost je jedině v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Čemu se směješ ? Já bych tomu i věřil..

Reagovat
smazaný uživatel

Má nabídky z Realu, ACM, Interu, United.. A vybral by si zrovna Arsenal..

Reagovat
RickNash

Arsenal by mu mohl sedět (pokud v něm ovšem nebude sedět )

Reagovat
Amos

Nástupce našeho nej. hráče. v Arsenalu .

Reagovat
smazaný uživatel

U Wengera, který za hráče málokdy zaplatí větší peníze, je příchod možná nejhodnotnějšího hráče L1 opravdu pravděpodobnej.

Reagovat
Amos

Budem zase "přestupná stanice" do Realu

Reagovat
herbage

Tak když byl ochotnej dát 35 mega za Benzemu, proč by nedal něco přes 20 za Hazarda?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Benzema už měl/má takovou cenu.. U Hazarda to jsou zatím jen peníze za talent..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Benzema dopadl víme všichni..

Jinak dokud oficiální nabídka ze strany Wengera s podobnou sumou nepřijde, neuvěřim, spíš to vidim tak, že nabídne 5 mega a na hostovačku Diabyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dopadl? Dej mu chvilku šanci, vždyť do léta bydlel u maminky, takže to pro něj musí být strašná změna..

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dopadl tak, že přišla nabídka Realu a odešel, Arsenal nebyl v tom transferu žádnou konkurencí. O tom, jakou má formu nikde nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor na Karima v tomhle znáš.

Reagovat
smazaný uživatel

No to znám, já právě myslel, že hodnotíš jeho výkony v poslední době..

Reagovat
Tomanatura

Bezema vam vsem jeste ukaze. Jenom mu musi vzit ridicak a zakazat vstup do klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom nemám nejmenší pochybnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Hazardovi přestupuje k United také jeho krajan Romelo Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať se Tottenham konečně zbaví Pvljučenka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro moji novou holku

Reagovat
smazaný uživatel

Vyměnils pravou za levou?

Reagovat
chowas

Reagovat
vladis271

Reagovat
Amos

Reagovat
RickNash

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně si ji nalož !

Reagovat
vladis271

Purslow a Rafa spia zimným spánkom

Reagovat
chowas

mag Raafa musi najst najprv hraca s charakterom ,musi byt pracovity a neohrozit hlavneho adepta na Zlatu loptz-Lucasa zo zakladu

Reagovat
vladis271

Vraj sa uvažuje o Tomkinsovi od hammers, ale nakoľko by to bol konkurent pre Lucasa a ani Rafa neni tak blbý, aby priviedol do tímu ďaľšieho defenzívneho hráča, tak tomu neverím.

Reagovat
chowas

nj treba dalsieho stopera lebo 4 su malo

Reagovat
vodka

a co ten Cuellar?

Reagovat
fantomas

Možná vyjde ten Owen.

Reagovat
chowas

navrat Judasa - to by bol dalsi genialny tah Raafu

Reagovat
vodka

u nás je vlastně k ničemu, ale hlavně by to stálo za tu reakci scousers...

Reagovat
fantomas

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Taxidrivers Knows! Snad to vyjde .

Reagovat
fantomas

No, pokud se nemýlim, dřív, když šlo o Berbatova, první zprávu o jeho prohlídce na OT přines na BBC právě taky jeden takovej taxikář.

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Hodgsonovi se podařilo dotáhnout půlroční hostování Nickyho Shoreyho. 28letý obránce přichází do Fulhamu z Aston Villy a pokud se mu na Craven Cottage bude dařit, může dojít k trvalému přestupu.

Fulham je nějak aktivní,najednou.Ale Beattieho Pulis pustit nesmí!!!!

Reagovat
Virtuos

Dobre že získali Shoreya a teraz aspoň by stačilo keby Fulham získal Beattieho na pol ročné hosťovanie + opcia a je to. Šak aj tak teraz veľmi nehraje v Stoke tak prečo mu brániť .

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování možná,přestup ne

Reagovat
Virtuos

No ja by som tiež bral hosťovanie to je skôr reálnejšie a potom sa uvidí. Ale nech ho Roy privedie to je hlavné .

Reagovat
smazaný uživatel

očekávám zprávu "David Villa se upsal Arsenalu! do Valencie putuje částka přesahující 25 milionů liber."

Reagovat
Amos

ehm ... 25 mil?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak málo ne?

Reagovat
goodbay

kaboul jen za 5 mega . Nák málo ne? Se mluvilo o 10

Reagovat
smazaný uživatel

Owen do Live . Hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Owen?? Ale je pravda, že do současnýho kádru Reds by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Owen? To by byla pecka, by se scouseři pos*ali Najednou by byl zas panem nedotknutelným...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Amos

neskončilo už náhodou to přestupní období 17:00 ?

Reagovat
smazaný uživatel

neni do zitrka?

Reagovat
smazaný uživatel

aha aha , mlčim .. kazdopadne v Anglii je o hodinu mene

Reagovat
fantomas

V SEČ končí v šest.

Reagovat
smazaný uživatel

18:00

Reagovat
chowas

17:00 angl. casu

Reagovat
vladis271

Owen? Bože, aké drogy v tom Anglicku predávajú? Aj ja chcem také

Reagovat
smazaný uživatel

To by se pak v tom Arsenalu mohl objevit ten Villa

Reagovat
vladis271

Už to mi pripadá pravdepodobnejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí jak Owen je jidáš a Brabec je normální fotbalista, který prostě jde do dalšího klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

V CR se klubismus nevede.

Reagovat
Godwinson

tak to je trošku něco jinýho, ne? :)

Reagovat
r.mrazik

tak trochu rozdil ne?

Reagovat
chowas

aa co Halenar zo Slovana .hrval za ostatne bratislavske kluby-Inter a Artmediu, naviac je to rodak z Trnavy

Reagovat
vladis271

Ale zas za Spartak nikdy nehral. Ale on je človek potkan, od neho sa to dá chápať

Reagovat
Mindas

Na Bystrova níkdo nemá.

Reagovat
Tomanatura

Pro odlehceni. Navrat krale ve velkem stylu

http://www.youtube.com/watch?v=ZM61HFIptNs

Reagovat
Xavi8

stale je to pan futbalista a tiez jeden z mojich vzorov

Reagovat
Tomanatura

Po pul roce se vratil

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ten jidáš přestoupí k nám...no to radši přeplavu Atlantik (neberte to vážně )...jen ho ne

Reagovat
vladis271

Vážne si myslíte, že by bol Owen až taká strašná děfka a mal by odvahu vrátiť sa na Anfield?

Aj keby bol Rafa pod vplyvom mushrooms a chcel by ho späť, podľa mňa má Owen ešte zvyšky krčnej chrbtice, ktorú mu v manU nevyoperovali a nevrátil by sa.

Reagovat
chowas

viac by ma navrato prekvapil Owen,kedze u Raafu je vsetko mozne a hlavne neohrozuje Lucasa

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Almunia má novú konkurenciu. Na Emirates Stadium prichádza z Lyonu Hugo Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by. Lepšího gólmana by si Arsenal zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas ne o tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím přesně, že by Lloris byl lepší (těžko soudit, viděl jsem ho jen v několika zápasech), ale pořád se nemůžu zbavit dojmu a pocitu, že Almunia nemá co v Arsenalu dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris je mnohem lepší než Almunia.. I když ten taky špatnej není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, jak říkám, viděl jsem ho tak ve dvou zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju proti Marseille letos a proti Bordeaux loni. Protože jinak bys na srovnání s Hliníkem ani nepomyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ale já ho s ním neporovnávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom, když napíšeš, že si nemyslíš, že by byl lepší tak ho porovnáváš a hlavně shazuješ..

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne

Reagovat
herbage

Nepředbíhej, až v létě

Reagovat
smazaný uživatel

nebol by som proti

Reagovat
Amos

skoro jsem ti to věřil a dostal jsem radost.. kéž by to byla pravda .

Reagovat
smazaný uživatel

Bratia Slováci,jak se jmenuje taková pěkná,mladá tenistka?

Má takové zvláštní jméno,na "Ch"..

Byl o ní článek v Pluska,já si za nic nevzpomenu..

Reagovat
Virtuos

Chantal Škamlová?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to je ona,dík

Reagovat
Virtuos

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkná

Reagovat
Virtuos

Jasne

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná? kde najdu její fotku?

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Google obrázky?

Reagovat
Godwinson

nekaz si vkus

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm slaďoučkáá

Reagovat
Amos

mmm... Chtěl bych se jmenovat Petr Škamla

Reagovat
Virtuos

a načo ti je byť jej bratom čo azda incest

Reagovat
Amos

Vzal bych si její příjmení

Reagovat
Virtuos

jaj tak to hej

Reagovat
chowas

Chantal Škamlová

asi tuto myslis

Reagovat
Counter

McDonald Mariga z Parmy je hráčem Citizens, prý za 7 mil. £ + proměnu hostovačky Bojinova v trvalý přestup.

Reagovat
Virtuos

no o tom som čítal, ale o tom bojinovi tam nič nebolo

Reagovat
terry

Vždyť mu to zatrhli kvůli nějakejm povolením, naopak měl jít do Interu.

Reagovat
Virtuos

Tak to ti neviem povedať

Reagovat
Counter

V tom případě mám špatné zdroje. Každopádně je na té informaci víc pravdy než na posledních fantíkových drbech o uličníkovi Rafovi apod. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ale fantík pojme vždycky

Reagovat
fantomas

(Neni, protože zdá se definitivně nedostal povolení)

Reagovat
Counter

klid, že jsem si neodpustil šťouchnutí, neznamená, že spadám na úroveň Banicekjebest.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Owenem je to kravina, presne podobna zprava tu byla uz na konci minuleho prestupoveho obdobi, jen s tim rozdilem, ze predmetem prestupu nebyl Owen ale Trezeguet. Je to kachna, jak mnoho dalsich tvrzeni v tomto clanku.

Reagovat
fantomas

Tak běž o dům dál a nečti to, panebože.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo napsáno normálně, ale když někdo použije takovou kravinu, že ho viděl taxikář či co, tak to mě opravdu zaráží jak tomu může někdo věřit.

Reagovat
fantomas

Jednak - logicky je to myšleno pro odlehčení, nikdo to vážně nebere. A druhak - zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

zalez si sám já tě tu nepotřebuji, a vypadni konečn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to neni k smichu, k necemu se vyjadrim a on me vyhazuje, to si teda libit nenecham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Frony

já jo dodává diskuzi úplně nový náboj

Reagovat
terry

Super, konečně jsem našel někoho, kdo říká "druhak".

Reagovat
fantomas

Já to řikám pořád, ale asi to neni uplně spisovný, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
terry

Já to právě taky říkám pořád, ale někdo mě pořád musí opravovat.

Reagovat
RickNash

gratuluju... ale je to špatně

Reagovat
vladis271

Tak väčšinu treba brať s odstupom a aspoň je tu kvôli tomu sranda

Reagovat
smazaný uživatel

je divný že takovou kachnu sem našel i na ruských strínkách

Reagovat
smazaný uživatel

tak rusko je rusko, ale uričitě tam nebylo nic o taxíku , přesně to samé tu bylo s Trezeguetem a taky mířil na Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby přišel Arda, tak by to neznamenalo konec pro Maxiho, ale spíš pro Benayouna nebo Rieru

Reagovat
vladis271

17:25 Ja som to vedel A očakával som od neho veľké veci, pretože na šampionáte zažiaril. Bohužiaľ, asi v Liverpoole nepresvedčil

Reagovat
Tomoro

Taky jsem o Buchtmanovi věděl nechápu proč odchází nebo co za tím je...vypadal velmi nadějně..šampionát mu sedl a mladíky táhl a najednou šup ho do Fulhamu za 100k liber.. nevím no jestli polevil nebo nějaký problém s životosprávou kdo ví...

Reagovat
papos182

Kazdopadne ja bych se ho nezbavoval, je mlady, jeste se muze zlepsit, skoda no...

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik to vlastně končí?

Reagovat
fantomas

Za pul hoďky.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

18:00

Reagovat
Virtuos

Vyzerá to tak že Dindane pôjde do Blackburnu, kde by mal nahradiť odchádzajúceho McCarthyho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fulham je nějak aktivní

Reagovat
Virtuos

o tom nemcovi som vedel od poobedia, veď to je len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fandíš Fulhamu?

Reagovat
Virtuos

jj tak trochu asi 5-6 rokov, najviac pred 2 rokmi, keď boli na pokraji vypadnutia

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výběr,sympatický klub

Reagovat
Virtuos

jj len niekedy pri nákupoch my ostal rozum stáť hlavne teraz cez leto pri nákupe Dikgacoia, Elma, Riiseho, hosťovačky Greeninga. Ale nákup Duffa veľmi dobrý krok . Len keby pustili Andranika a keby skončil Pascal bolo by dobre . Lebo je tu podľa mňa lepší branká a to Stockdale mohol by dostať viac príležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Benitéz mlčí protože má na zdravotní prohlídce krajního beka Vasilise Torosidise z Olympiakosu... ;)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.nufc.co.uk/articles/20100201/breaking-news-united-bag-best_2240137_1951679

Leon Best:

Coventry -- Newcastle United(přestup,smlouva na tři a půl roku)

Reagovat
Bennhy

Schválně, kdo vůbec věděl o tom, že je tento sedmnáctiletý talent, příchozí roku 2008 z německé Borussie Dortmund, přítomen na soupisce Reds?

JA -- FMko

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham si ho vypiplá jako si vypiplal Smallinga

Reagovat
Virtuos

veľmi dobrý krok

Reagovat
Subre

sice to sem nepatří ale čelůstka odchází do palerma!

Reagovat
smazaný uživatel

kocourkov

Reagovat
smazaný uživatel

njn, slavia potřebuje prachy, EVIDENTNĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson..další co pro prachy bude sedět na lavičce a klidně i na tribuně..

Škoda,vždycky se mi líbil ale u Citizens si nekopne.

Reagovat
Mindas

Zajímavé, jak tady každej ví všechno dopředu. Hele už jsem to tady jednou psal, chci si vsadit na MS, řekni mi, kdo vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko

Reagovat
Mindas

Ale já myslím ve fotbale, ne v piškvorkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele nejsi ty z prahy?????

Reagovat
Mindas

Z Prahy? Neurážej mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mido

Lempl s příšernou disciplínou..

Výporný nákup

Reagovat
smazaný uživatel

roman nic nebo prestoupi jako arshavin po par hodinach co se ukonci prestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Kun přijde po sezoně s Patem, takže klídek. Přece nebude Carlo obíhat stadion na Adama...

Reagovat
Swarley

no to jsou solidní sny

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ho uklidňuju. Věřím v Aguera.

Reagovat
Swarley

tak tomu bych se zase až tak nedivil...ale příchod Pata je podle mě jen hooodně málo pravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale vůbec by mi to nevadilo. Akorát už nemůžu nadávat na Maloudu , takže to nevidím reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Virtuos,Elm je zajímavý,viděl jsem ho proti Aston Ville..

Ani Dikgacoi by nemusel být špatný,Riise je hráč max.na lavičku,jinak do druhé,třetí ligy,

Greening býval ve WBA vynikající,teď co jsem viděl průměr..

Duff se povedl a líbí se mi že Hodgson teď přivedl dva mladíky.

Fulham nemá zrovna mladý tým,chtělo to nějaké oživení.

Pascala si pamatuju když chytal za Švajc,teď už je to "dědek",

spokojen s lavičkou,nebude to trvat a skončí..

Vím,Stockdale,chytal proti Evertonu,že jo?

Vypadal dobře a v rezervě taky máte hodně talentovaného golmana,co vím.

Reagovat
Virtuos

jj, ale mňa u Elma zarazili tie štatistiky na útočníka 66 záp. a iba 12 gólov

Dikgacoia som videl hrať proti WHU nič moc + dostal červenú a Greening nehovorím, že je zlý no mne sa osobne nepáči jeho hra stred zálohy nie je zlý keď hraje Danny a Baird spolu im to ide. Duff ma milo prekvapil hraje dobre do týmu zapadol. A ten Stockdale by potreboval nejakú príležitosť nie stále hosťovačky.

Reagovat
Virtuos

jj vidíš ten talentovaný brankár na toho by som bol zabudol Neil Etheridge pôvodom Angličan no teraz reprezentuje Filipíny má tuším 19

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,to je on

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem taky spartan....s tim ze k nam Brabec prestoupil mi nejak nevadi...ale to ze je v prvnim zapase hned kapitan nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Sparťan jsem poměrně nasraný,

Na Ericha jsem zvědavý,nevadí mi,naopak ale..

V prvním zápase kapitán?

On,co přišel ani ne před týdnem?

Nezasloužil by si tu pásku s "C" spíše třeba Tomáš?

Nechápu tenhle krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomas ji mel v prvnim polocase....Do druhyho naskocil s paskou Brabec i kdyz hral sionko!

Reagovat
smazaný uživatel

Houby,kecám blbosti,Libor samozřejmě

Neměl bych to s tou hruškou přehánět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Oh bože, Mido.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelíbí? Výbornej hráč!

Reagovat
honziss

Naládový lempl, úplně hrozný hráč, nechápu že jsme radši nevzali toho Ilana. Ještě že to je jenom hostování.

Reagovat
tomasinho

Oproti Ilanovi je teda hráč lepší, ale jinač souhlasím, taky bych takového lempla nechtěl.

Reagovat
honziss

Jak to můžeš říct, když jsi Ilana ještě předpokládám neviděl? Navíc ikdyby to byla pravda, stejně radši beru méně kvalitního Ilana, který se bude chtít ukázat než toho znuděného Egypťana.

Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně souhlasím se Shehatou že ho na APN nevzal.

Většího lempla by jsi hledal těžko,v egyptské lize je lepší fotbalista každý druhý.

Reagovat
terry

On jde do WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba půjde na kraj obrany

Reagovat
Counter

to bude asi ten superhráč s platem 100 000 £ :)

Reagovat
honziss

Uber dvě nuly a máš výslednou hodnotu částky, kterou mu týdně West Ham vyplatí. Aspoň tohle mě těší, že nás moc stát nebude.

Reagovat
Counter

jestli je ten plat takhle nízký, tak

Mido je možná lempl, ale začátky angažmá míval vždycky slušné, čtyři měsíce jsou tak akorát, aby pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

porad cekam na zpravu.....sok! na posledni chvili dotahl arsenal prichod remyho(chamakha)...a nejak to neprichazi:-(...takze letos znovu bez posily

Reagovat
Frony

taky pořád věřím

Reagovat
smazaný uživatel

Přidávám se k věřícím :D

Reagovat
smazaný uživatel

Chamakh by nebyl posila. Navíc je moc starej.

Reagovat
smazaný uživatel

chamakh je vybornej:-)...a je v idealnim veku...navic je tak 2x lepsi jak Eduardo s Bendtnerem dohromady:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si ho přiveďte a uvidíte jak je výbornej

Reagovat
afc

tutu sezonu je fakt tak slaby?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, že by byl slabý.. Ale prostě na velkoklub nemá. Když to přeženu, tak centry od Wendela a pasy od Gourcuffa by proměňoval kde kdo v jeho formě.. Navíc je dobrej v napadání.. Ale, že by to byl nějakej vynikající hráč.. To fakt ne. V Bordeaux je třeba Cavenaghi o dost lepší, akorát po zranění ještě není v optimální formě.

Reagovat
afc

tak potom nechapem,preco je Wenger taky do neho zblazneny..Ako je na tom golovo v tejto sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

V L1 hraje celou sezonu v základu a 7 gólů.. V CHL 2 góly.. Bude mít ale i nějaký přihrávky.. Minulou seoznu měl gólově mnohem lepší.

Reagovat
afc

tak to nic moc Jedine,ze ho bude chciet v lete a pride zadara..

Reagovat
smazaný uživatel

To ho zase hodně přeplatí na platu.. Protože o něj budou mít zájem i jiný velkokluby.. Ale jak říkám, podle mě to je nafouknutá bublina a ve velkoklubu se neprosadí. Navíc možná podepíše novou smlouvu s Bordeaux.

Reagovat
smazaný uživatel

Když on nezapadá Wengerovi do koncepce: -18 or 33+

Reagovat
smazaný uživatel

Eduardo se jeste da ale Bendtner to je levák.

Reagovat
smazaný uživatel

Eduardo je taky levej a Van Persie je taky levák, to si nevybereš.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten máš manažer včera říkal, že nikoho kupovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

váš*

Reagovat
Amos

Lukaku prý chce Arsenal ještě v lednu .. má na to ještě 5 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Anderlecht má nabídku Ł9,5 miliónů na stole.

Reagovat
Amos

Reagovat
vladis271

5 minút a ja stále verím. Možno ten Turan, ale nejaký prekvapujúco útočník? Výmena Babel Jones?

Reagovat
smazaný uživatel

Banicekjebest,kdo?Já?

Reagovat
vladis271

17.59 Rafa odstupuje od zmluvy a poberá sa na odpočinok. Scouseri čumia na monitor a nevedia, čo skôr spraviť

Reagovat
afc

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Beattie neeee

Reagovat
Virtuos

čo s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

SAFC

Reagovat
Virtuos

jj všimol som si škoda mohol ísť do Fulhamu, ale čo už, keď myslí že sa pretlačí do ich nabitého útoku čas ukáže

Reagovat
Swarley

tak se nakonec žádný velký škatulata nekonaly...čekal jsem nějakou bombu na závěr, ale víceméně jsou ty přestupy bez nějakého dechberoucího překvapení...

Reagovat
hefy

Ježiši kriste, Moreno, co to je zase za lůzu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece se fanoušci Liverpoolu dočkali a můžou se těšit na křídelní hru Ardy Turana.

Reagovat
vladis271

kde, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde nic.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A to prý mohl jít výměnou za Rafu + Baroš k tomu, ale ten odmítl jít do horšího klubu než je Gala.

Reagovat
Amos

Takže fyzická síla, rychlost a geniální technika, to jsou faktory, které přesvědčily managera The Gunners, aby nabídl za Lukaku Ł9,5 miliónů.

---Věřit , veřit a věřit... alespon nekdo a takovej talent mmm..

Reagovat
smazaný uživatel

kez by

Reagovat
fantomas

Pochybuju, že to stihl.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley se podařilo v poslední přestupový den přivést Jacka Corka, mladého záložníka Chelsea. Anglický reprezentant do 21 let bude u Clarets hostovat do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak dřív,no

Reagovat
Virtuos

Burnley to myslí so záchranou vážne a prečo by nie no uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley se podařilo v poslední přestupový den přivést Jacka Corka, mladého záložníka Chelsea. Anglický reprezentant do 21 let bude u Clarets hostovat do konce sezony.

Reagovat
Amos

Doufám v : Lukaku na poslední chvilku přestupuje do Arsenalu za 9,5 mil liber , sice je mladší než já , ale vypadá na 30 ..

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufam...ale uz tomu moc neverim

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ne

Reagovat
Counter

Ročník '93? Děkuji, nechci. To se radši budu dívat na Watta,Simpsona, Freemana, Afobeho nebo Murphyho...

Reagovat
hefy

Tuto je stejně největší pecka přestupovýho období. http://www.wiganlatics.co.uk/javaImages/3b/ba/0,,10429~8370747,00.jpg

Reagovat
Chazy

Rozhodne, vzhledem k castce prestupvy je to neuveritelny. Jinak - ten Moreno - nepodcenovat.

Reagovat
hefy

Mam z Morena docela i radost, když vyhoří tak pude zpátky a čistej hrot byl potřeba. Navíc je vysokej.

Reagovat
Chazy

Ja jsem si ho dost pral uz kdyz o nej mel zajem Steve.

Reagovat
Chazy

Tak za tohle prestupovy obdobi si Martinez zaslouzi tak 2+... nepustil nikoho, privedl kvalitni posily, zabezpecil obranu, zadny zkurveny Ruben se nekona.

Reagovat
Counter

co vlastně jeho příchod zarazilo?

Reagovat
Chazy

Hadam, ze Dave Whlena, ale to je jen domenka. Sam nevim.

Reagovat
Counter

Vypadalo to jako hotová záležitost, už jsem se chystal k pořádnému výsměchu... A ono nic.

Reagovat
Chazy

Vysmech nekoho kdo nevi jak se jmenuje tym kterymu fandi :)))) to se snad neda brat ani vazne

Reagovat
Counter

Ouch, to mě bude pronásledovat do konce života... Že já se nechal překecat k psaní článků, co to bylo za vola, který mi to nakukal :)

Reagovat
Chazy

Jsi hrozne bojacny, pri tom na to mas !

Reagovat
smazaný uživatel

A podepsal Figuerou

Reagovat
Chazy

:(((.. tak teda 2-

Reagovat
hefy

Tak tim mu aspon zvýšil cenu.

Reagovat
Chazy

Hm. A nebo z nej udelal klubistu. Achjo. A nikde neni zprava o smlouvach Scharnieho a Jasona. Melchiota.

Reagovat
hefy

Hodně potěšil mě Stojkovič, Caldwell, Moses. Na ostatní mam takovej neutrální názor, takže mu dam jen 2.

Reagovat
Counter
Reagovat
Chazy

To ne, ten je jen na hostovani :)))

Reagovat
hefy

To je hned v závěsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Marcy je Gago v MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu se podařilo v poslední přestupový den přivést Deka, starého záložníka Chelsea. Portugalský reprezentant bude v týmu z města Beatles hostovat do konce sezony.

Reagovat
Mindas

Leicester. Tohle udělat legendě City.

Reagovat
smazaný uživatel

Mindas,v jakých piškvorkách?

Fandit musím,páč jinak by mě kluci na intru zlynčovali,

studuju v Blave a fanoušek věří vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální sestava Afrického poháru národů podle serveru goal.com: Didier Ovono (Gabon) - Wael Gomaa (Egypt), Samuel Inkoom (Ghana), Isaac Vorsah (Ghana), Sayed Moawad (Egypt) - Seydou Keita (Mali), Andre Ayew (Ghana), Ahmed Hassan (Egypt), Gilberto (Angola) - Mohamed Nagy Gedo (Egypt), Asamoah Gyan (Ghana).

Reagovat
Chazy

:))) golman mel byt Kingson, aby byla nejaka wiganska stopa..

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Essam El Hadary

Těžko říct,jestli bude na dalším APN ještě chytat.

Náhrada se bude hledat těžko..

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze on, ale bylo by hezky mit v tymu mistra Afriky :)..

Podle me za ty dva roky by to jeste zvladnout mohl, ale MS holt hrat nebude.

Egypt nema spatny golmany, nemam obavy.

Zajimavy delat za kazdou vetou enter:))))

Reagovat
smazaný uživatel

Zvyk..xD

Essam je hroznej sympoš,jak on si to užívá a když bude zdraví sloužit..snad.

Ale celkově je ten tým už takovej starší..I když budoucnost je.Možná už by to chtělo začít do týmu zapracovávat nějaké mladíky,nenásilně,pomalu,jednoho,dva..

Anglie-Egypt ve Wembley,sice jen přátelák ale myslím že to bude podívaná

Reagovat
Chazy

Nahodou je to pekny, aspon tvuj komentar vzdycky poznam :))

Skoda skoda, ze se na MS nedostali, mel bych tu s kym jim fandit :)

Podle me to bude silena nuda, ale necham se prekvapit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,já budu fandit Slovensku,jsou mi sympatičtí,navíc jinak by mi byl přiřazen na intru v Blave nejhorší pokoj,nikdo by se mnou nepromluvil,byl bych o chlebu a vodě ale Egypt je prostě srdcovej.

Dva roky můj domov..:)

Hlavně je tam hodně hráčů,kteří už MS prostě nezažijí,i kdyby se postoupilo příště.

Essam,M.Aboutrika,Wael,Ahmed Hassan..

Velká škoda,určitě by i ten pohár z APN za postup vyměnili.

Zkur.vené Alžírsko

Reagovat
smazaný uživatel

18:12: Robbie Keane ještě stále může opustit White Hart Lane. Po jeho službách totiž lační skotský Celtic a jak už bylo dříve uvedeno, na severu britských ostrovů lze nakupovat až do dnešní půlnoci.

Reagovat
tomasinho

Ten Harry je fakt dobrý magor . On pustí Huttona na hostovačku do Sunderlandu. Letos je lepší něž Corluka a navíc pokud se Vedran zraní, nemá tam pořádně koho postavit. Poslal si pryč i Naughtona.

Reagovat
Counter

Reagovat
Godwinson

nechápu Huttona

Reagovat
Chazy

Ani ja ne, ani z pohledu Spurs, ani z pohledu Mackems. Ziskal Bruce vubec nejaky LB? Nebo je to holt pojisteny Richardsonem

Reagovat
Godwinson

nezískal, mám dojem :) ale do obrany dvě výborný posily, pěkně pro Sunderland ... ale myšlení Tottenhamu nechápu, Kaboul tam, Naughton i Hutton pryč ...

Reagovat
Chazy

Kilgallon bude posila roku na postu CB.

Hlavne ze je Kaboul stal dohromady uz asi 10 mega :))))

Reagovat
Godwinson

taky si myslim, Kaboula bych tipoval na opačnou cenu :) ale jsem na to zvědavej, když bude Kaboul hrát to svoje, jak to Harry vymyslí :))

pokud je pravda ten Keane, tak Tottenham boduje znovu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co Kilgallon? Neprichazel nalevo?

Reagovat
fantomas

Bude to alternace no, ale jeho místo je ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keane jde do Celticu!!! (Eurosport)

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli je to pravda tak se keane opravdu zblaznil

Reagovat
Virtuos

no vyzerá to tak že je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

snad nee

Reagovat
Counter

Ok, takže Slípky pustily Huttona i Naughtona pryč, takže na RB zbyl jediný Ćorluka?

Reagovat
Chazy

Tak proto prisel Kaboul jak logicke

Reagovat
Virtuos

on je stopér tuším

Reagovat
Chazy

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Clovek tu nabere vedomosti..

Reagovat
smazaný uživatel

na RB taky uz hral

Reagovat
Counter

Tottenham je, co se týče přestupové politiky, tak trochu tragikomický klub. A tohle už se na Ramose/Comolliho svádět nedá.

Reagovat
fantomas

To jo, hlavně Keane de na 90% do Celticu, což je komický nejen z pohledu Spurs (Pavljučenko zůstává, celou dobu nabídky odrážej a Keano ne) i z pohledu hráče (holt srdcař, co v týmu po návratu nevydrží ani rok).

Reagovat
afc

nevyhlasil Redknapp,ze Keane pusti jedine za 40 mega?

Reagovat
fantomas

Však je to jen hostovačka.

Reagovat
afc

tak to je potom ine

Reagovat
smazaný uživatel

to si cetl kde?

Reagovat
fantomas

Všude. Neni to hotový, ale je to víc než pravděpodobný.

Reagovat
Counter

ještěže máme tak hodné sousedy, vždycky parádně zvednou náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
fantomas

To teda, nejen NOVA, ale i Tottenham nás baví.

Reagovat
Chazy

To je ale preci naprosta klasika :)

Reagovat
fantomas

Neřikám, že ne. Já sem za takovýho rivala fakt rád. Přece jen, my máme neschopnou přestupovou politiku, zato oni neschopnou a ještě tyjátrovskou.

Reagovat
Chazy

Taky z nich mam radost. Jsi nastvany, podivas se na spurs a reknes si "mohlo to byt horsi"

Reagovat
Counter

Přesně :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Virtuos

Ale na Harryho by som to nepovedal, že to tak urobí. Na toho Ramosa čo bol pred tým na toho by mi to viac sedelo

Reagovat
fantomas

Jo, Redknapp asi fetuje. Stoperů má snad tisíc a na RB jedinýho hráče. Ještě je tu varianta, že by si předčasně stáhl z hostovačky Walkera, jestli teda nemá ve smlouvě něco o tom, že si to dovolit nemůže.

Reagovat
Virtuos

ale počujte nehral nahodou Bassong v Newcastlu i na pravo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

je levak takze spis nalevo.ale to bych hadal

Reagovat
Virtuos

jaj no som si myslel že niekedy hral na kraji no, ale som netrafil správnu stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaskakoval tam jednou asi na 20 minut, ale určitě tam hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Assou-Ekotto?

Reagovat
fantomas

Levák.

Reagovat
Virtuos

jj ale on hraje tiež na ľavo

Reagovat
Chazy

I na svym postu prumer.

Reagovat
Virtuos

jj lepší Bale

Reagovat
smazaný uživatel

pak kdo se do koho naváží na pravou stranu přišel Kaboul, logicky někdo musel zmizet

Reagovat
honziss

Kaboul? Na pravou stranu? No to chci vidět teda.

Reagovat
smazaný uživatel

v Portsmouthu tak pod Redknappem hrával a nevedl si špatně, pochybuju, že ho harry kupuje jako stopera

Reagovat
honziss

Pokud ho Harry nekupuje na stopera, ale na pravého beka, tak je Harry pěkně hloupej.

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidíme

Reagovat
Godwinson

a Begoviče nechápu obdobně jako toho Huttona

Reagovat
Virtuos

Veď to je jasný signál že v lete pôjde Sorensen preč tak získali adekvátnu náhradu.

Reagovat
Godwinson

to jo :)

Reagovat
Virtuos

teraz sa len budú viesť polemiky, že kam pôjde?

Reagovat
Godwinson

to si piš :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak Begovič odchází kvůli finančním problémům ... jinak by si ho Portsmouth nechal

Reagovat
tomasinho

Adam Johnson .

Reagovat
Chazy

Nejprecenovanejsi hrac v Anglii?

Reagovat
Virtuos

no to sa uvidí ak sa uvidí alebo o 2 sezóny pôjde preč

Reagovat
tomasinho

Tak zas tak přeceňovaný není, na na top klub ještě nemá, ale může podle mě do něho dorůst.

Reagovat
vladis271

Prečo myslíš?

Reagovat
Chazy

Totalne subjektivni pohled, nebudeme z toho delat diskuzi.

Reagovat
fantomas

To zas né.

Reagovat
Chazy

Kirkland *

Melchiot, Caldwell*, Bramble, Figueroa

Diame, Scharner*

N'Zogbia, Watson*, McCarthy*

Moreno*

To uz by slo :))

Reagovat
Virtuos

A toho Moses, kde si nechal na lavičke?

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze bude hrat spis on, ale on nema *.

Reagovat
tomasinho

Kdes nechal Victora?

Reagovat
smazaný uživatel

4 běloši?

Reagovat
Chazy

6!

Reagovat
Virtuos

ale ja len nechápem jedno prečo nie je alebo ja ho dosť často v základe nevidím práve Watson mne sa vidí že je to výborný stredopoliar aspoň z tých ktorých Wigan má

Reagovat
Chazy

Prvni pul rok byl na hostovani, takze ani hrat nemohl a zatim jen sedi na lavicce. Ale rozhodl o remize s Magpies. Ale stejne - Palace usilovalo o prodlouzeni hostovani a Bob odmitl, tak treba dostal rozum a da mu prostor. Jinaak on ma problem - na jeho postu prave hraje nejlepsi hrac, CMF, DMF, AMF Wiganu.. Scharnie.

Reagovat
Virtuos

to chápem, ale napr. keby tam nebol Diame tak by sa tam hodil spolu s Mosesom

Reagovat
Chazy

Diame je talentovany, odehral letos hodne dobrych zapasu. Ono problem je v tom, ze vetsina.. zkusenejsich. manazeru, tu sestavu toci, Bob ne. Normalne by problem nebyl - hrajeme na 3 CMF a Watson je prvni nahradnik, mel by si zahrat dost. Staci, aby obcas si sedlo jedno DMF, na jeho post sel Scharner, Watson do zakladu, ci Scharnie dolu a Watson do zakladu. Jen jde o to, aby se naucil Bob trosku tocit sestavou, Watson ma jinak postaveni v tymu dobre.

Reagovat
tomasinho

Ano, jsou označení hvězdičkou.

Reagovat
herbage

Rasismus

Reagovat
Chazy

Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

No já Morena nepočítal. A Chrise jsem bral jako samozřejmost

Reagovat
Chazy

Tak muze jit Koumas do zalohy a budeme hrat 4-6-0 jako Hrebik se Spartou kdysi v Evrope :)

Reagovat
herbage

Nebo jako Arsenal proti MU

Reagovat
Counter

Pamatuju, jak jediného útočníka vystřídal Herzán a hrálo se tak, tuším proti Thunu za nepříznivého skóre :)

Reagovat
herbage

Herzán byl taky dobej borec. Jednou pomohl k výhře Jablonce nad Spartou 4:0, pak do ní přestoupil, seděl, šel do Itálie, tam se po něm slehla zem, pak hostoval v Kladně a bůh ví, kde je mu dnes konec

Reagovat
Chazy

Dobra pamet :)

Reagovat
herbage

Moreno je indián

Reagovat
Chazy

Ja mu to uznam.

Reagovat
herbage

No Rodallegu zase počítáš mezi černochy, tak si vyber

Reagovat
Chazy

Uz sem si vybral, Rodallega netrefi ani sirsi stranu stodoly, ten by si mel na nejakej cas sednout tak jako tak :)

Reagovat
fantomas

Jinak Johnson podepsal do roku 2014 a předpokládá se, že už v sobotu bude v nominaci na Hull.

Reagovat
Virtuos

no a ževraj mal dohrať sezónu u Boro

Reagovat
fantomas

Jojo, zvláštní tah, že si ho hned berou k sobě. Ale tak co už.

Reagovat
Virtuos

som zvedaví

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson by mohol ísť niekde kde by si zahral. Pompey dobre zarábajú na vtedajšej šikovnosti Spurs ako vidím Návrat Owena je dúfam bullshit...

Reagovat
Liquid

Čekám na zprávu, že Arsene Wenger přivedl nějakého útočníka, kterého od zranění Van Persieho slibuje. Jinak West Ham se určitě zachrání, vůbec o tom nepochybuji, má skvělého manažera a tým co má na to hrát i střed tabulky.

Reagovat
Virtuos

S tým WHU by som si nebol taký istý avšak, keby práve zmenili manažéra ktovie

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Beattie , bude hrát už dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Beattie k Black Cats a Kenwyne Jones do LFC ? Nebránil by som sa...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

begovič už je ve Stoke

Reagovat
Counter

tenhle krok vážně nechápu.

Reagovat
$dolar$

Posledni prestup bude Sorensen do AFC

Reagovat
Counter

Píšeš to s křížkem po funuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, jestli byl Johnson krokem Manciniho nebo vedení... Pokud Manciniho, tak si vede vážně skvěle a díky tomuhle nákupu bych věřil, že od křídelní hry neupustí...

Reagovat
tomasinho

Problémem je, že na křídla má stále tři kvalitnější varianty.

Reagovat
Chazy

Prave me napadla uzasna spojitost. Wigan uz mel jednoho utocnika, ktery hral za Shakhtar, cca rok pred tim o nej usilovalo MU a nakonec v zime prisel jako velka zachrana... Gol nedal ani v 31 zapasech:)))) snad tohle bude lepsi..

Reagovat
tomasinho

Chudák Aghahowa

Reagovat
Chazy

Tak jako

Reagovat
tomasinho

Takhle se mu vysmívat spasiteli. Chudák neunesl ten tlak no. Naví ty kvality tam nebyly no, to mu nemůžeš vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Cago v City za 18 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že mido i beni budou pro whu přínosem.

Reagovat
smazaný uživatel

cago

Reagovat
vodka

Ten Keane je jako pravda? Redknapp je v tom případě senilní...

Reagovat
tomasinho

Tak, tak. Nejprve puštění Huttona a puštění Robbieho by byl už asi vrchol. Prý je jeho sen hrát za Celtic, to říkal i při přchodu do LFC.

Reagovat
minoLFC

a? Keane bol od mala fandom LFC a Celticu(YNWA)...vždy to tvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak West Ham pořídil v poslední den 3 útočníky...McCarthy a Illan supr, jenom ten Mido se mi moc nelíbí...každopádně 3 je možná až moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak len na skok

Johnson je príjemné prekvapenie z pohľadu Manciniho. Odporcovia a nedôverčiví jedinci však teraz pre zmenu budú namietať ako sa klub snaží zavďačiť fanúšikom... No comment. Je škoda, že neskončil inde, ale on do PL patrí. Neviem prečo Chazy nadobúda presvedčenie, že je preceňovaný. Dúfam, že sa presadí.

Hutton a Beattie. Sklamania i keď Black Cats majú sympatický káder, momentálne pod Brucom hrajú nehrajú. Obaja mohli skončiť vo West Hame a pomôcť v záchrane, to by ma potešilo viac.

Z pohľadu Spurs nechápe ani jedného RB, tobôž v súvislosti s príchodom Kaboula. Podobne je zvláštnosť Keane a Celtic, no z phľadu nefanúšika (v dobrom) Yidos to nevnímam tragicky. Keane bol dlhé roky tvárou PL, no momentálne na jasnú dvojku Defoe-Crouch nemá a to nebude vyhovovať žiadnemu hráčovi, tobôž nie persóne akou je on. Navyše, už získalu Gudjohnsena, ktorý toho štvrtého utočníka pri zotrvaní Pavlyuchenka v klube robiť môže. Rose obdobne.

Nechápeš Begoviča fantík? Ja áno. Už nejednu nedeľu sa pošuškáva o Sorensenovom odchode za lepším. Begovič je mladý, na svoju šancu si počkal u Pompey, počká si na ňu aj v Stoke a možno to nebude dlhé čakanie. Kvalitu má, tak prečo by mal zostať a opäť robiť dvojku Jamesovi, navyše ak zostup Pompey je doslova reálny. Pre mňa vcelku logický krok.

Zaujal prestup Mosesa, kam inam než do Black Wiganu, ale tak vcelku dúfam, že aspoň tento ťah sa Martinezovi zadarí. Rozhodne lepšie ako brať španielskeho Bčkara za 7 mega a to o dosť.

Som zvedavý čo sa ešte do zajtra dozviem, najmä v súvslosti s MCFC a LFC. Vidíme sa páni, odchádzam do hlbín opakovania na zajtrajšiu skúšku. Držte palce

Reagovat
fantomas

Dvojku mu už nějakej ten pátek nerobí, divim se spíš, že nepočkal do konce sezony, protože teď profláká celé jaro. O to mi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerobil, lebo James bol zranený. Prvý zápas a je späť...(už sa stalo) tá jar ma mrzí, ale myslím, že ak by James nechytal vyslovene tragicky, príde to tak rovnako...

Reagovat
fantomas

No, furt má větší šanci se prosadit přes Jamese než přes Sorensena. Ale na druhou stranu je fakt, že by pak v případě sezení za Jamesem mohla vyprchat ta euforie z jeho nedávných výkonů a "nikdo" by se už neozval.

Reagovat
smazaný uživatel

James už byl dávno zdravej a Begovič byl pořád jednička. Včera chytal proto, že se Begovič už chystal k přestupu a jednal s Potters. A kdyby chtěl Sorensen pryč, tak už je v Bayernu. Jenže on řekl, že ze Stoke odcházet nechce. Tenhle přestup je nefér hlavně vůči Simonsenovi, byl to on kdo vychytal Stokies postup a v PL si pak už moc nezachytal. A ted z něj bude nejspíš trojka.

Reagovat
fantomas

Aha, tak jestli je to takle, ten přestup nechápu ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ten Simonsen ma napadol, že je to škoda. To, že Thomas odmietol Bayern viem, ale podľa mňa je len otázka času, kedy odíde. Begovič, ako hovorím je mladý a perspektívny, na svoju šancu si počká.

Reagovat
honziss

Zola se asi inspiroval v Citizens, že chce mít víc útočníků než oni.

Cole - netřeba cokoliv říkat.

Franco - ten už si asi nezahraje, což není žádná škoda.

McCarthy - dobrá posila, doufám že nějaké goly nastřílí a pomůže.

Mido - jak už jsem psal, jsem skeptický. Ale tak je to jen hostování a navíc s minimálním platem, takže na tom West Ham snad neztratí.

Ilan - může to být skvělá posila anebo druhý Afonso Alves, uvidíme.

Nouble - ten se vrátí do juniorky a bude sbírat zkušenosti.

Sears - dal bych mu šanci, proti Rovers byl za těch pár minut aktivní, snad se něco přiučil u Eagles.

Hines - out do konce sezóny.

8 útočníků, to je vážně skvost. Snad se teď Zola vrátí ke hře na dva forvardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tá posledná veta je hádam jasná, to by bol blázon, ak nie

Reagovat
smazaný uživatel

a Diamanti? jinak, k tomu Francovi...Já ho mockrát neviděl, ale nějaký góly dal. Nebo je fakt hroznej? Druhej DI Michele to snad bejt nemůže.

Reagovat
honziss

Diamanti hraje napravo a hraje velmi dobře.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej, kdo vás může z týhle osmičky někam vytáhnout je Cole + podle mě skvělej Diamanti

Reagovat
herbage

Tak jsem ve Fantasy před tímto kolem koupil Ridgwella, koukám teďka na sestřihy a on dá góla a já ho mám na lavičce, zatímco Songa s Drogbou v základu

Reagovat
herbage

Jak se čte Myhill, anglicky?

Reagovat
Counter

http://www.sportstream.cz/famozni-brankar-myhill-vychytal-tottenham

Si poslechni rodilého Angličana s pozadím trápení Tottenhamu

Reagovat
herbage

To zní jak "Majhil", zatímco na ČT říkal celej sestřih "Mejhl"

Reagovat
smazaný uživatel

Mejhl je blbost, jedině snad Májhl, ale mělo by to být asi Majhil

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

No taky jsem si říkal. Ale tak ČT je ČT, tam taky říkaj "Roubrt" a tváří se u toho děsně americky, přitom je to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Na tých amatérov nikdy nedaj. Nikdy a nikde. Občas mi to v telke fakt reže uši, keď niekto poriadne zadrie. Slepičkov Bellamíí je aspoň milá záležitosť

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môj kopček - My hill Májhil

Reagovat
herbage

Pozdě, ale přece I když nejdřív jsem myslel, že mi nadáváš, pak jsem si uvědomil co je kopček

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som zareagovať ako prvý, hneď keď si to sem hodil, ale nechcelo sa mi veriť, že to nevieš

Reagovat
herbage

Tak myslel jsem si že takhle, ale když už chci kritizovat, tak se raději nejdřív zeptám, abych pak nebyl za blbce

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Keane je v Celitcu na hostování do konce sezóny

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Beattie nešel šaškovat do SAFC, stejně by si nepolepšil

Reagovat
smazaný uživatel

Definitíva? Nič poriadne nesledujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej byl v SAFC na lékařské prohlídce, ale spíš se byl tak možná rozehřát na trávníku se spoluhráčema před dnešním zápasem. Kdyby někde podepsal, určitě by teď neseděl na lavičce Stokies.

Reagovat
fantomas

500. pro Arsenal a jeho nového útočníka. Juhů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen?

Reagovat
fantomas

Mr. Nobody.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak zase bude hrát s amatérskou smlouvou, takže se neprodraží, takže Arsene knows

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

tož tak dík, Arzéne.

Reagovat
smazaný uživatel

co mate stim arsenalem radsi fandete MANCHESTERU UNITED protoze jsme vam natrhli zadky

Reagovat
Mindas

Koukám, že s "inteligentníma" fanouškama nemá problém jenom Chelsea a City.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele