ONLINE: Poslední přestupové šachy v Itálii

31.08.2010, 15:13
Aktuality
Telefony zvoní, posílají se faxy, do mailových schránek přistávají neustále nové zprávy a když se jde do finále, sjedná se i osobní schůzka. Ano, věštíte správně. Ve fotbalovém světě končí letní přestupový termín a my se po vzoru našich kolegů z Premier League podíváme v následujících hodinách na závěrečné přestupové šachy v Itálii. A třeba se dočkáme něčeho velkého.

Bezesporu největší vzrušení budí možný přestup Robinha do AC Milán. Vše však závisí na odchodu Marca Borriella a ten se k němu zatím nemá. Rozhodně nebude odcházet na hostování, čímž prakticky padl možný přesun do Juventusu. Vedení Bianconeri již prý vycouvalo z jednání. Nově se však do boje o 28letého útočníka zapojil AS Řím a podle některých anglických deníků je zájem i na ostrovech. Povede se tedy nakonec Rossoneri "udat" svého odchovance ve prospěch přelétavého Brazilce? To se společně s dalšími informacemi ze Serie A dozvíme v následujících hodinách.

15:00: AS Řím se prý pokusí naposledy z West Hamu zlákat Valona Behramiho. Švýcarský reprezentant by se přestupu do Itálie nebránil, jenže je tu jeden problém. Vlci musejí před nákupem také prodávat a peníze měl zajistit prodej brankáře Doniho, ale ten je rázem nechtěný. A že by se k odchodu chystal Julio Baptista to moc nevypadá.

15:04: Prezident Janova Enrico Preziosi chtěl vyfouknout Neapoli obránce Fabiana Santacroceho, ale tvrdě narazil. Azzurri totiž za svého hráče chtěli osm milionů eur, což je pro Grify nereálné.

15:10: Pokud se dnes Inter vloží do přestupových vod, přivede buď Gokhana Inlera nebo Cristiana Ledesmu. Tvrdí to deník La Gazzetta dello Sport. Větší zájem má obhájce Scudetta o záložníka Udinese, jenže ten nebude levný. Požadovaných 20 milionů eur je až příliš. Technický ředitel Interu Marco Branca však chce zástupce Udinese obměkčit a nabídnout jim Sulleye Muntariho či některé mladíky. A kdyby ani tohle nevyšlo, je připraven jako plán B Cristian Ledesma. Ten sice nedávno prodloužil v Laziu, ale ve smlouvě má výkupní klauzuli ve výši 9 milionů eur.

15:23: Jeda měl prý namířeno do kádru nováčka z Lecce, ale minimálně do ledna zůstane v Cagliari. Důvodem jsou finanční požadavky prezidenta Cellina, jenž prozradil, že se nedokázal s Lecce na přestupu Brazilce dohodnout.

15:30: Cesena v prvním kole vybojovala bod na hřišti favorizovaného AS Řím, ale jako nováček si moc dobře uvědomuje, že to letos nebude mít lehké. I proto přivedla novou posilu do útoku, z Palerma přichází Igor Budan.

15:31: Přestup Borriela z do Juventusu zřejmě nevyjde, ale mezi turínským celkem a AC Milán by mohlo dojít k jinému obchodu. Stará Dáma se totiž chce zbavit nepotřebného Fabia Grossa a na San Siru je zase nechtěný Kakha Kaladze. Ten sice původně mířil do Janova, ale tenhle přestup ztroskotal. Možnost angažmá v Turíně se mu však zamlouvá a vypadá to, že se obě strany domluví.

15:34: Poslední zprávy hlásí úspěšné jednání mezi činovníky AC Milán a AS Řím! Marco Borriello by měl do hlavního města zamířit za 15 milionů eur. Mezitím Robinho podstupuje zdravotní prohlídku a zanedlouho podepíše s Rossoneri!

15:43: Nicolaa Dumitrua prý potkala životní šance, když ho z druholigového Empoli získala Neapol. Teprve 19letý útočník přichází jako náhrada za Fabia Quagliarellu a v novém působišti vidí velkou šanci se zviditelnit. Dokáže se ale prosadit?

15:50: Hodně zajímavou akci údajně chystá Brescia. Do Liverpoolu by měla prodat útočníka Andreu Caracciola a za něj přivést hned dvě náhrady. Nakupovalo by se v Turíně a přišli by Rolando Bianchi a David Di Michele. Můžeme ale tento senzační obchod druholigového týmu vůbec brát vážně?

16:00: Beppe Marotta prohlásil, že Juventus ukončil veškeré svoje aktivity na přestupovém trhu a nikdo nový již do Turína nezamíří. Tím tak vyloučil možný příchod Marca Borriella nebo výměnu Kaladze - Grosso.

16:08: Skvělou posilu získala Bologna, která z Monaka ukořistila třicetiletého Diega Peréze. Uruguayský defenzivní záložník bude se svými zkušenostmi pro Rossoblu určitě přínosem.

16:15: Ať už vypadala možnost Inlerova přestupu do Interu jakkoliv pěkně, zřejmě se neuskuteční. Sportovní ředitel Udinese Fabirizio Larini totiž popřel, že by s Nerazzurri klub jednal. "Mezi Udinese a Interem nedošlo ohledně Inlera k žádné dohodě."

16:18: Leandro Rinaudo se už viděl jednou nohou v Bari, ale nakonec asi bude mít smůlu. Neapolské vedení mu totiž přestup nejspíše zatrhne, a to z toho důvodů, že za něj nemá žádnou náhradu. A jen těžko bude v posledních hodinách někoho shánět.

16:20: Nelson Rivas asi pořádnou příležitost v Interu nikdy nedostane, a tak se může porozhlížet po jiných destinacích. Zatímco loni hostoval v Livornu, kde v 16 zápasech vsítil dvě branky, letos by se mohl podívat k nováčkovi z Ceseny, který prý jeví zájem.

16:41: Situace Leandra Rinauda by nemusela být ještě zcela ztracena. Pokud by se totiž Neapoli podařilo z Lazia získat Cribariho, mohl by 27letý obránce jít. A možná ne jen do Bari, o kterém se mluví, ale některé média skloňují i Juventus. Jde o to, zda je ten ještě vůbec ve střehu.

16:47: Enrico Preziosi hýbe trhem! Janovský prezident odhalil, že Kakha Kaladze nepřistoupil na transfer do Juventusu jenom díky tomu, že ho právě Preziosi chce do svého týmu. Jak to tedy nakonec s gruzínským obráncem dopadne?

16:55: Robinho má v tuto chvíli namířeno do sídla Rossoneri a připraveno je pro něj pero a smlouva, na kterou se upíše. Zároveň je také jasné, že jeho příchod již není závislý na odchodu Marca Borriella.

17:12: Banka Unicredit poskytne potřebné finance Římanům, a tak příchodu Marca Borriella již vůbec nic nebrání. Giallorossi by tedy měli AC Milán zaplatit 15 milionů eur. Zpátky v akci by měl být i Juventus, jenž dohaduje hostování Rinauda.

17:15: Robinho táhne! Při cestě do milánského sídla ho následovalo mnoho novinářů, kteří zablokovali hlavní vstup, a tak se musel použít ten vedlejší. Nicméně teď už je jisté, že pouhé minuty nás dělí od Brazilcova podpisu!

17:17: OFICIÁLNĚ: Emilson Sanchez Cribari se stal novou posilou Neapole, která očividně hledala náhradu za Leandra Rinauda. Do Lazia za Cribariho putuje půl milionu eur.

17:22: AS Řím možná přeci jen najde nové působiště pro Alexandera Doniho. Nejprve to vypadalo, že odejde, pak zase, že ne a teď jeho přestup vypadá opět o něco reálněji. Vlci se totiž měli dohodnout s Fulhamem, který shání náhradu za Marka Schwarzera, jenž chce do Arsenalu.

17:29: Podle serveru TMW by měl být právě teď v Londýně prezident Lazia Claudio Lotito, jenž se sešel se zástupci Tottenhamu, aby projednal přestup Maura Zarateho. Argentinský útočník již sice má s Premier League zkušenosti, ale skutečně by se dokázal v nabité sestavě Spurs prosadit? Nebude raději lepší udobřit se v Římě a zůstat tam?

17:33: OFICIÁLNĚ! Jak Enrico Preziosi avizoval, tak se také stalo. Kakha Kaladze nakonec z AC Milán přeci jen zamířil do Janova, kde se před několika minutami dohodl na dvouleté smlouvě. Uvidíme, zda bude zkušený obránce pro Grify ještě přínosem.

17:38: Jen pro ujištění: přestupové okno sice končí k poslednímu srpnovému dni, nikoliv však k jeho poslední hodině. V Itálii se totiž může obchodovat pouze do sedmé hodiny, pak telefony utichnou. To znamená, že nás spolu čeká přesně ještě jedna hodina a 22 minut!

17:50: Robinho podepsal! Oficiálního sice zatím nic není, ale brazilský kouzelník byl přesně v 17:38 spatřen, jak vychází ze sídla Rossoneri a má na sobě novou červenočernou bundu. A to může znamenat jediné, jeho přestup z Manchesteru City je zpečetěn!

17:56: V poslední hodince se možná můžeme těšit na zajímavé brankářské rošády. O Donim a jeho přestupu do Fulhamu jsme již informovali, ale teď pro vás máme jméno, které by mohlo Doniho nahradit. AS Řím pak prý sáhne po palermském Rubinhovi.

17:57: OFICIÁLNĚ! Největší přestup dnešního dne je zpečetěn, AC Milán na svém webu právě oznámil příchod Robinha!

18:00: Dámy a pánové, za hodinu končíme!

18:14: OFICIÁLNĚ! Marco Borriello již patří AS Řím.

18:34: Poslední posilu získala také druholigová Siena. Ofenzivní řady posílil zkušený Franco Brienza, jenž naposledy hrál za Regginu.

18:44 O Valona Behramiho už neusiluje pouze AS Řím. Do závodu o získání Švýcarových služeb se nově zapojila také Sampdoria, která v něm vidí skvělou náhradu za odešlého Stankevičiuse. Stihne se ale tenhle přestup ještě dohodnout?

18:52: Sedmá hodina se neúprosně blíží a v Itálii se dolaďují poslední přestupy. Neznamená to však, že se v 19 hodin řekne "STOP" a všechno utichne. Podmínky a detaily smlouvy se mohou dohadovat i nadále, do sedmi hodin však musí být kluby dohodnuti na přestupové částce,

18:57: Luis Antonio Jimenez nakonec nezůstane v Ternaně. Na poslední chvíli se totiž dohodl s nováčkem Serie A Cesenou. Prozatím půjde o hostování, ale Cesena pak může chilského záložníka za 8 milionů vykoupit.

18:58: Rinaudovi nakonec jeho přestup vyšel. Hráčův agent potvrdil, že Rinaudo podepsal smlouvu s Juventusem. Neapolský obránce jde do Turína hostovat s možností trvalého přestupu.

18:59: Valon Behrami zůstává ve West Hamu! V souvislosti s ním se sice mluvilo o Ceseně, Palermu, Sampdorii nebo Římu, ale švýcarský zadák nakonec alespoň další půlrok setrvá v Londýně.

19:00: A JE HOTOVO! Sedmá hodina odbyla a co se do teď nestihlo upéct, už se ani neupeče. Kluby sice mohou ještě dolaďovat nové smlouvy, ale jednat o možných přestupech či hostováních se již nesmí. Touto zprávou se také s vámi pro dnešek loučím, o posledních přestupech z Itálie vás však bude EuroFotbal i nadále informovat!

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (548)

Přidat komentář
Radin

tak jedem :-D

Reagovat
Honda

Radsi Anglie !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio

Takový článek už tady, tak si utíkej pod něj.

Reagovat
Pinturicchio

máš

Reagovat
Honda

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Honda

To je prestupove okna Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ty vlastne chceš ?

Reagovat
Honda

Tebe ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ó...

Reagovat
Honda

Reagovat
rossoneri89

je*at Anglicko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Yanek

Hohó

Reagovat
smazaný uživatel

paráda mam otvorené dve oknááá

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ty Chazy? Paráda, dík za report.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha, až je mi za tebe trapně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tsigi

Reagovat
j_mrazik

První příspěvek a hnedka takovej killer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Alberto Aquilani

Je možné v posledný deň podpísať 3 hráčov a asi 5 predať ?

Reagovat
10

není...ale Moggi to uměl

Reagovat
Pinturicchio

Už aby byl zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

ve fifě je to běžný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě koupit Robinha a je to!

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo sa Inter nezaujíma o Robinha, prečo Massimo, prečo Branca

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně normalni liga.

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho už je AC milán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Robinha nechci, radši ať zůstane Marco

Reagovat
smazaný uživatel

Rivase prý chce Cesena, Suaza Stuttgart a nejvíc se píše o příchodu Inlera.

Reagovat
Mihal

Ach jaj, hráča do stredu ihriska tak moc nepotrebujeme tak načo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale výměna Inler - Muntari by byla fajn, jenže to je utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo dobry, a nemyslim si že zas tak nerealny.

Reagovat
Mihal

Muntariho vraj chcú do Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Tyto přestupové spekulace máš odkud?

Rivas ani Suazo nemají v Interu budoucnost a s jejich odchody stejně počítám.Ještě by to chtělo zbavit se Manciniho a Muntariho,to se ale nejspíš nepodaří.

Super by bylo domluvit s Tottenhamem výměnu Muntari-Bale,to už je ale asi moc velká utopie

Raději bych Ledesmu než Inlera,když už tedy shánějí posilu na tento post,především by to ale chtělo nějaké křídlo (ne-li dvě) a někoho na kraj obrany

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase jednou všichni smáli AC ale ted ste dobře setřeli... nejdřív Ibra a ted možná i Robinho kdo by to byl řekl před přestupovým oknem

Reagovat
uff

co ste tu fanusikovia ac ma niekto z vas predstavu ako by mohla vyzerat zostava ac s robinhom kto bude sediet z utocnikov?

Reagovat
smazaný uživatel

do zálohy

Reagovat
Yanek

Robinho bude sedět. Flamini(Boateng)-Pirlo-Ambro

Pato-Ibra-Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tu bude přeChazyováno...

Reagovat
smazaný uživatel

AC letos vyhraje...všechno

Reagovat
REPLIKATOR

pak vypneš PS a půjdeš spát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

přestupy Borriella a Robinha na sobě nejsou závislý...

Reagovat
smazaný uživatel

jj odešel Hunter takže i kdyby nedodešel Marco tak se koupí marco chce odejít sám nikdo ho nevyhazuje

Reagovat
Inzaghi

Hunter -> Ibra

Marco -> Binho

Podle všeho, co se dnes děje, na sobě ty dva transfery závislé jsou.

Reagovat
Pinturicchio

Takže si eventuelně do toho všeho nechají ještě i jeho? Pane jo

Reagovat
smazaný uživatel

Koupi Janov jeste nekoho ????

Reagovat
10

Mluví se o Drenthem z Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

pořád lepší sedět v Realu než v Janově, mere tady psal, že si Drenthe koupil novej barák, tak to se mu asi nebude chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Libil se mi uz Janov v minule sezone, chybi mi tam kvalitni hrace k Velosovi, Skoda ze poslali Boateng na hostovacku. Za Bochettiho bude hrat asi Morreti ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho ať jde třeba do p*dele nebo Interu, jen ať nechodí do AC! Bože prosím vyslyš mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Preco nikto nechce Doniho?? Vidim t tak, ze ak nikoho Wenger nezozenie tak nakoniec zavola jemu

Reagovat
Alberto Aquilani

Kiež by kiež by

Reagovat
Honda

Utok Ibra,Pato a pod nema Ronaldinho s Robinhem

Reagovat
Pinturicchio

A bránit tam bude kdo? Nebo čekáš, že se někdo z nich bude vracet?

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho,Pirlo,Ambrosini-Dinho-Zlatan-Pato a obrana je známá

Reagovat
Pinturicchio

To nehrozí, navíc Robinho by hrál v útoku, ne v záloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak střídat se přece taky někdo musí a takovej hráč se taky hodí navíc když je pato furt zraněnej

Reagovat
Yanek

Omfg, Robinho nemůže hrát v záloze, jelikož se nevrací a pokud budem hrát na 3 záložníky jakože budem tak potřebujem hráče co bude jezdit nahoru-dolů...

Reagovat
Pinturicchio

To nevysvětlíš, někdo prostě kouká jen na jména, ne na systém.

Reagovat
smazaný uživatel

To už jsem psal martymu, nechápu kde ti lidi pořád berou, že tenhle čtyřlístek může hrát společně bez újmy.

Reagovat
Yanek

Roibinhovi nezůstává nic jiného než se posadit, nevím co si jako myslí.. Přišel Ibra, Dinho je ve skvělé formě, fyzicky je na tom tak jako před 4. lety v Barceloně, Pato je špička a on si myslí že jednoho z nich vykopne.

Reagovat
Tsigi

Nemůže, ale velký kluby mají běžně 4 špičkový hráče na 3 posty.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale ne všude mají dva z nich takovou povahu, jako Robinho a Ibra.

Reagovat
Tsigi

To jo, holt se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

co ten robinho?

Reagovat
smazaný uživatel

14:09: Míčový virtuos Robinho má za sebou první rozhovor po, zdá se, úspěšném podstoupení zdravotní prohlídky v Miláně. Abych to zkrátil a shrnul - je zkrátka velmi šťastný a těší se na spolupráci s krajany Patem a Ronaldinhem. Prý dohromady vytvoří nejsilnější útok v Evropě. Inu, pokud ideálně zapadne do toho stroje, co o víkendu zdemoloval Lecce, dalo by se s tím i souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj souhlas s hondou presne to se mi taky libi

Reagovat
smazaný uživatel

dik micthi

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho už prej podepsal!!!!!

Reagovat
maras93

néé

Reagovat
maras93

Chci aby Marco zůstal v AC a Robinho zůstal v Man. City Kdyby nepřišel Ibra , tak za Robinha budu rád , ale takhle to prostě nejde .. Útok je jasně daný a to : Ronaldinho - Ibra - Pato

Reagovat
smazaný uživatel

a pod nima Robinho-Pirlo-Ambrosini

Reagovat
maras93

to bych chtěl vidět ... kdo by pak bránil ?

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

A na lavičce bude kdo? Jakmile by se zranil jeden z dvojice Pato-Ronaldinho, tak bys musel měnit systém, což není ideální. S Robinhem to bude mnohem jednodušší...

Reagovat
maras93

Robinho nepřijme lavičku a bude dělat dusno dle mě

Reagovat
smazaný uživatel

IBRAcadabra gol

Reagovat
Inzaghi

Asi podesáté za poslední dva dny. Po představení v Lecce může Robinho vše jen zhoršit. Aby byl v základu s Dinhem, Patinhem a Ibrou, to je prostě utopie. Na lavičce bude mnohem lepší Borri, který je zároveň dříč, odchovanec a nebude brát tolik. Robinho může navíc strhnout Dinha, nedejbože Pata. Navíc nás čeká příští rok přestavba a každej halíř bude potřeba. Pokud Robinho vážně příjde, Max to bude mít strašně těžký ukočírovat, ale věřím mu víc, než bych v tomhle věřil Leovi s jeho kamarádským přístupem.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
Alberto Aquilani

možno by ste mohli hrať 4-2-1-3 , Robinho ako podhrot , by ste dávali vela golov , na to kolko dostanete sa nenechaj znervozdnovat .

Reagovat
Pinturicchio

To by hořelo až příliš.

Reagovat
Inzaghi

V šesti lidech se bránit nedá, pokud nehrajeme zrovna proti Lecce. To je prostě utopie. Když budou všichni zdraví a ve formě, bude prostě Binho sedět a dělat problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

jen a jen to může zhoršit! Při přestavbě co by měla být po sezoně je hrůza cpát 5mega do takovýho pseudočlověka, kterej buď rozmlátí to co je zaběhlý a Pato bude muset na Silviuv popud na střed, nebo bude na lavičce oxidovat, mnohem radši Borriho nechat+Pippo, Odu ..

Reagovat
maras93

Reagovat
Inzaghi

Na Odua jsem tentokrát v rámci příspěvku zapomněl... Už jsem to tu dnes někde psal.. Když zůstane Borri a vypadne jeden z dvojice Pato/Dinho, můžem přejít na 4-3-1-2 s Borrim/Pippem na hrotu, nebo proti slabším může dostat šanci Odu.

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Nepodpisal uz Muntari Sliepkam

Reagovat
smazaný uživatel

Inler byzapadl do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rincon and Said to Chievo.

Reagovat
maras93

Jsem zvědavý , kdy Robinho prohlásí že vždycky chtěl hrát za AC a bylo to jeho snem .

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš čekám od Robinha, že doufa, že se bude cítit v Interu dobře, a že se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro AC Milán bez Robinha

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maras93

Reagovat
Ferguson6

MSK Zilina v ramci posilnovania kadru na LM podala Interu ofic. ponuku na Milita, Maicona, Sneijdera, Julia Cesara a Samuela vo vyske 200 mil. EUR + Dubravka, Oravec. Inter ponuku prijal a vsetci 5 hraci su uz na ceste do Ziliny. Dalej sa dohodli na prestupe Hamsika z Neapola za 50 mil. EUR. Zilina takisto kupila od AS aj Lazia Olympijsky stadion ktory bude prevezeny v celku do Ziliny aby sa na zapasy zmestilo viac ludi. Pytate sa kde na to ZA vzala?? Z predaja listkov na zapas proti Chelsea

Reagovat
Mihal

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si tam nezakomponoval medzi inými aj Inter, tak o vtipe by sa aj možno dalo uvažovať, ale takto nie :)

Reagovat
Ferguson6

Vyberal som najlepsich hracov zo Serie A. Inter tam musel byt

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak keby si pohol Olympiskym štadionom, tak sa rozpadne

Reagovat
FORZAMILAN

Cool......s těma lístkama to teda hodně přehnali,to je znevážení a výsměch všem jejich fanouškům,za 7,500 tisíce? Radši bych jel na Stanford Bridge,kam to i se zpáteční letenkou vyjde na cca 5,000,-...........merda vedení Žiliny........

Reagovat
Alberto Aquilani

Najhoršie na tom je , že tie príchody blokujú nepotrebný hráči AS ako Cicinho , Baptista a Doni , ktorý sa nedostavaju ani na lavičku , dokopy by to mohlo byť za nich 10 mega + ich platy asi cca okolo 8 . Inak Barusso odišiel do Livorna a Florin Pit(nie Brad) do Rapidu Bucurest . Faty do Saloník zadarmo .

Reagovat
uff

mne vychadza este jedna moznost aj ked si ju uplne neviem predstavit a to 4 2 3 1 s tym ze hrotovy bude ibra a pod nim zprava do lava robinho pato ronaldinho ale tiez to najskor vidim tak ze niekto bude sediet proste pre mna je to nepochopitelny a zbytocny prestup ale hadam sa budem mylit a na konci sezony ho oslavovat

Reagovat
10

Zatímco všichni shání na poslední chvíli nějaký posily, Marotta sedí v Miláně s Gallianim a dohaduje výměnu Grosso-Kaladze...to je jak z Fantozziho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

Mě normálně vomejou. Fakt by mě zajímalo, co přesně si do tohohle Marotta slibuje.

Reagovat
Pinturicchio

Jestli je tohle naše poslední aktivita na trhu, tak tohle mercato stálo definivitně za hovno.

Reagovat
Mihal

Buď rád že ste mali aspoň nejakú aktivitu

Reagovat
maras93

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Tak pustíte dvě legendy, tak největší gruzínská fotbalová legenda to musí jít zaplácnout

Reagovat
Shevchenko

Kraje Motta - Kaladze.

Reagovat
Yanek

Tyjo pokud to dotáhnout tak sem šťastnej že konečně vodprejskne, na druhou stranu Grosso asi taky nebude žádnej medík

Reagovat
Inzaghi

GATTUSO se rozhodl dnešek vypustit? Nejzlomovější den mercata pro Milán za poslední roky a hlavní Milanista tu není?

Reagovat
smazaný uživatel

musel jsem si něco zařídit..., už jsem na drátě

Reagovat
smazaný uživatel

KALADZEHO

Reagovat
smazaný uživatel

nechte se překvapit

Reagovat
Inzaghi

Tak to vyšlo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajmalo by mě, proč nejsou ještě na Fantagazzetta.com započitane asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello nakonec do Fiorentiny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

odkial to máš ?

Reagovat
smazaný uživatel

milannews

Reagovat
Mihal

Vsúvislosti s Interom sa spomína aj G. Rossi

Reagovat
rossoneri89

na toho nesiahajte...ten musi ist k nam ...samozrejme nie teraz ale o rok..ako nahrada za Pippa

Reagovat
Mihal

neboj sa, nič z toho nebude, prekážkou je vraj vysoká cena. Inak sa oňho zaujíma aj Fiore

Reagovat
rossoneri89

ale zevraj Inter ponukal za Aguera 60 mil. € tak peniaze mate.....a nevies kolko chcu za Rossiho?

Reagovat
Mihal

to s tym Aguerom je vraj iba medialny vymysel a koľko chcú za Rossiho som sa nikde nedočítal ale tipujem že asi pod 20M nepôjdu

Reagovat
rossoneri89

20 neni az tak vela...minuly rok ste vyhrali vsetko tak nejake tie peniaze mate...a investovat treba....aj pato stal okolo 22 a nebol az tak overeny ako Rossi......inak vase prestupove obdobie mi pripomina to nase ked sme vyhrali naposledy LM....tiez sme nikoho nekupovali ....a neskoncilo to dobre

Reagovat
Mihal

tiež sa toho obávam že táto sezóna neskončí dobre, naopak tie vaše prestupy vás pasujú veľmi vysoko

Reagovat
rossoneri89

Borriho mi je luto ale zas ked sa tak sprava tak nech si ide

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem to načo chcú aj Robinha nieje to z náhodou útočník?Veď v útoku má byť Ronaldinho,Pato a Ibrahimovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, mít v týmu Robinha a Zlatana zároveň a nad sebou ještě Berlusconiho... hodně štěstí, Allegri. Hlavně pevný nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neudělá titul, tak Berlusconi praští s politikou a půjde trénovat

Reagovat
10

Marotta po setkání s Gallianim: "Mercato pro Juventus skončilo"....chemerrrdaaaa

Reagovat
Pinturicchio

( To už fakt nejde jinak )

Reagovat
smazaný uživatel

Taky blbý léto, co? Juve s Barcou by si letos mohli podat ruce

Reagovat
Pinturicchio

Já byl pořád optimista, i včera, říkám, budeme mít něco domluvené. Nakonec to zůstalo tak, že kompletní není ani jedna řada. Takže jo, léto v podstatě DOST o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn., my máme kádr v podstatě komplet s tím, že je extrémně úzkej, ale tak u nás to zase jistí našlápnutá akademie... nicméně léto i tak DOST o ničem po červencových komediích s Fábregasem, Ukrajincem, Cáceresem a Henriquem přijdou tragédie s Ibrou a Maschem... a ještě necháme odejít Márqueze

Reagovat
Pinturicchio

A co je nejhorší, my si necháme Marqueze utéct mezi prsty . Asi tam fakt nějaká propojení, letos, Barca-Juve je . Jinak jak píšeš, vy vždycky můžete sáhnout do své nikde-nekončíčí akademie

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem taky nepochopil... odcházel jako volný hráč a teď jsem zjistil, že v New Yorku má plat 2.4 milionu DOLARŮ ročně, což vy byste v pohodě přeplatili. a jak by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jste si vůbec nenechali Cácerese? Těch 10 mega výkupní klauzule bylo příliš? Vždyť u vás hrál parádně (v porovnání se zbytkem obrany loni)

Reagovat
shitcool

Reagovat
Shevchenko

No Inter vás zatím v pohodě trumfne.

Reagovat
Coniglio

sorry..nevsimol som si

kazdopadne to stoji za hovno

Reagovat
smetos

nechcu robinha v AC!!!!!

Reagovat
shitcool

já jo

Reagovat
smetos

k cemu?? na jeho postu posilovat nemusej, rok poradne nic nehral, je to drahej a rozeranej fracek

Reagovat
Coniglio

JUVENTUS:

Marotta s nakupovanim skoncil

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pipo123

Lotito

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávejte si na Robinha jak chcete, ale podle mě je to výýtečnej fotbalista a s Ronaldinhem by to byla paráádní dvojka a v případě jejich dobré formy by mohli letos tááhnout AC Milán! Robinho je problémovej hráč, ale skvělej a do AC by mohl zapadnout...Jsem spokojenej, většina mých oblíbených hráčů v AC:Ronaldinho,Seedorf,Kevin Prince Boateng,Robinho...Důležitá bude hra defenzivy, ofenzivu má AC hodně nabitou a tam by měla bejt jejich síla...já bych to poskládal-Seedorf,Flamini,Pirlo-Ronaldinho-Robinho,Ibrahimovič...

Reagovat
Yanek

jj a Pata pěkně na lavičku, bravo!

Reagovat
Pipo123

Pato ?

Reagovat
rossoneri89

Pato?

Reagovat
Al Capone

Robinho jenom zbytečně brzdí hru.

Reagovat
smetos

prej pato na stridacce

Reagovat
Pipo123

Hodně zajímavou akci údajně chystá Brescia. Do Liverpoolu by měla prodat útočníka Andreu Caracciola a za něj přivést hned dvě náhrady. Nakupovalo by se v Turíně a přišli by Rolando Bianchi a David Di Michele. Můžeme ale tento senzační obchod druholigového týmu vůbec brát vážně?

Reagovat
shitcool

Reagovat
Alberto Aquilani

Poslední zprávy hlásí úspěšné jednání mezi činovníky AC Milán a AS Řím! Marco Borriello by měl do hlavního města zamířit za 15 milionů eur. Mezitím Robinho podstupuje zdravotní prohlídku a zanedlouho podepíše s Rossoneri! ---Panebože , ako im môžme dať 15 mega ? Jedine s predaja Doniho , Baptistu a Cicinha - prestup + ih plat činí niečo nad 15 ,a le ani jednemu sa s Rima nechce a už ani zaujemcovia nie su .

Reagovat
Yanek

Borri za 15 je dobrej kauf pro vás

Reagovat
Pipo123

budete mat docela nabitý útok, Adriano, Totti, Vucinic, Borrielo, Okaka

Reagovat
Alberto Aquilani

No Okaka pojde podla man po pol roku na hostovacku ak vide ten Borrielo , ja by som ho chcel , takeho behavca co to odmaka Nam presne treba a hlavne s Tottim by si mohol rozumiet . To je hlavny problem, Totti si nerozumel s Tonim , teraz mu to nejde ani s Mezeom , keby sa trochu viac stiahol a vpredu by to brusil Borrielo a Francesco mu daval lopty , šlo by to lepšie , ako ked spolu hraju 2 podobne typy ako je Totti-Menez(Meneza by som dal v tomto pripade na kridlo ,a lebo ako slusneho zolika na lavicku) , ktory si staršne zavadzaju , lebo obidvaja myslia rovnako , ale obidvom chyba utocnik , co Vucinic tým klasickým nie je . Jo je tu ale ešte Adriano ..... Prade knows

Reagovat
smazaný uživatel

Borrielo podle mě zbytečnej, to už si radši nechat Cerciho a koupit někoho kvalitního do zálohy. Navíc 15 mil taky není zrovna málo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Cerci je vo Fiorentíne , za 4mega ,super prestup .

Reagovat
smazaný uživatel

To vím, ale na druhou stranu, když loni nastoupil, tak hrál dobře. Kdyby nakonec přišel ten Borrielo, tak by mohl být v útoku s Vučiničem a Totti podhrot

Reagovat
10

to by Rossela musela slíbit BJ někomu z UniCredit...

Reagovat
Mihal

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

asi som za hlupáka , ale čo je BJ ?

Reagovat
Mr.Jindros

blow job

Reagovat
Alberto Aquilani

Jo , to už poznám

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

Diego Perez v Bologni. Posila jako hrom

Reagovat
Pipo123

lámač kostí

Reagovat
Tsigi

Nečekaně Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím v tom problem systém 4-4-2 příčemž křídelní hráči by byli hodně ofenzivně laděný.

Viděl bych to na

-------------Amelia-------------

Bonera-Nesta-SIva-Antonini

----------Gattuso---Pirlo--------

Robinho---------------Ronaldinho

---------Pato---Ibra-----------------

Reagovat
Mihal

a kapitána by si posadil hej?

Reagovat
Pipo123

Amro namiesto Gattusa

Reagovat
Pinturicchio

V takovémhle systému být obránce / defenzivní záložník, tak si to jdu rovnou hodit.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

4-2-4...to hraje i Juve

Reagovat
smetos

to spis ten Ronaldinho napravo nez Robinho, ten hraje levou. R10 pravou ale ani jeden mi na tu stranu nesedi

Reagovat
Yanek

ani za nic ty experte!

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Robina si musí mnou ruce, několikátý přestup v posledních letech, to musí být peněz :)

Reagovat
smazaný uživatel

A taku spravu ze Moratti ponukol 60 mega za Aguera tu este neodhalili

Reagovat
$dolar$

Inter furt nic?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tsigi

dle mě nikdo nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pôjde Borriello do AS, Inter by mohol z AS priviesť krídelníka- Vučinica alebo Meneza, stále lepšie ako zbytočného Inlera (DM-tých máme veľa).

Reagovat
Alberto Aquilani

hahaha , ani jedneho Vam nedame , Vučiniča určite nie , ten Nas stal dokopy niečo cez 20 a Menezovi Ranieri veri .

Reagovat
Alberto Aquilani

No ja si idem pospať , prídem o 2 hodiny , snad už v Ríme bude Borrielo , Behrami a môže aj Marchetti , a odíde Cicinho , Doni , Baptista . Dobrou .

Reagovat
smazaný uživatel

Bru noc hlavne ze Aquilani isiel do Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

už sa mi ani spať nechce .

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
Ferguson6

Juventus sklada karty Mne tento posledny den pride ako Poker. Kazdy len prihadzuje a ked uz nic nema, konci

Reagovat
smazaný uživatel

Juve blufuje

Reagovat
10

2 měsíce už...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je skvela telenovela, nech tam uz pridaju dalsiu bulvarnu info Moratti offre 60 mln per Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

on Robinho bohužel na takových 90% příjde, moc by mě překvapilo, kdyby se tenhle transfer ještě stornoval. nicméně to nemění nic na tom, že všechny ty 4 esa spolu hrát zkrátka nemůžou..., aspoň né od začátku. když nám poteče do bot a bude potřeba to vepředu válcovat, může být, ale od prvních minut, to je zkrátka nemožný, přestože se nabízí varianty jako 4-2-3-1, nebo 4-2-1-3 apod.

..................Ambrosini.............Pirlo

Robinho....................Pato..............Ronaldinho

.............................Ibrahimović

těchto 6 hráčů by na 99% hrálo (za předpokladu, že jsou všichni zdraví). jediný, kdo by mohl přijít o místo je Ambro, což ovšem vzhledem k tomu, že by ho nahradil Flamini, Boateng, nebo Gattuso, absolutně nemění situaci. ten tým by vzadu propadal..., jen se podívejte na tu levou stranu sestavy: Ronaldinho, Pirlo a za nimi k tomu všemu Antonini. posadit Pirla a nasadit místo něj dalšího bránícího je jedna z možností, ovšem na to je Andrea příliš důležitý (navíc se mu vrací forma). další možností je posadit jednoho ze svaté čtyřky (nejspíš Robinha), ale to si nedovedu a nechci představit. abych všechny tyhle tvrzení podpořil, vzpomeňte si na loňskou sezonu a Leonardovo 4-2-1-3 = 3 nebránící hráči (Ronaldinho, Pato, Borriello), za nimi Seedorf, který v rámci možností pomáhal defenzívě a přesto jsme vzadu často propadali..., nemluvě o tom, že Pirlo se v tom systému trápil a nemohl zúročit své schopnosti. v letošním "systému" by byli ti nebránící hned 4 !!!! za nimi opět Pirlo a vedle něj klidně i Makelele v nejlepších letech, přesto by to byl průchoďák...

vsadil bych se, že Allegri z Robinha nadšenej není (ať už pak řekne v rozhovoru cokoliv), tohle musí být sen a zároveň noční můra každého takticky uvažujícího kouče a tím Max je. jooo, kdyby se Robinho smířil s rolí žolíka, beru ho všemi deseti, nicméně to si fakt nemyslím a s Borriellem na soupisce bychom nic takového díkybohu ani nemuseli zjišťovat, protože on by byl ta první náhrada do útoku přímo ideální, vzhledem ke svým charakteristikám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Konečně někdo kdo to tady těm tupcům vysvětlil!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jinak koukám, že mereho legendární "tři nebránící" už zlidověli...

Reagovat
smazaný uživatel

mere mě naučil tuhle problematiku fakt zohledňovat , to je pravda...

Reagovat
Mr.Jindros

Na papíře to vypadá pro AC letos naprosto luxusně, podle mě nejlepší tým v Itálii. Teď ještě jestli to bude správný mix do kabiny. Mít čtyři super hráče, přičemž hrát mohou vždy jen tři, to by nemusel být zas takový problém, sezóna je dlouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn., se Zlatanem podle mě problém nebude, nevidím totiž jedinej důvod, proč by mohla jeho pozice v AC bejt horší než v Interu... ale Robinho je extrémní spratek, proto jsem ho k nám nikdy nechtěl, ačkoli herně by se nám možná docela hodil.

Reagovat
Yanek

Je směšný jak každej po přestupu říká jak někdo půjde k "nám" nebo že "máme" dobrej kádr. Já si pamatuju když každej před rokem a před dvěma hanil AC a považoval ten tým za plnej staříků. FORZA PRAVÍ ROSSONERI!

Reagovat
Tsigi

Robinho by teoreticky mohl přijít z vyhlídkou základu od příštího roku, při možném odchodu Ronaldinha. Je na něm, jak se k tomu postaví. Vždycky jsem si pochvaloval, že do AC nechodí moc často potížisti a teď za jedno léto přijde magor Boateng, Zlatan a nejspíš Robinho, což je trošku moc

Otázka je jestli chce být Borriello náhradníkem, protože po jeho vyjádřeních po příchodu Zlatana se mi nezdálo, že by byl z tý myšlenky odvařenej.

4 hrát rozhodně nemůžou, ale Zlatan měl v Interu v lize sezony kdy nastoupil do 26 respektive 27 zápasů, Pato odehrál loni 23. Na rotaci tam je místa dost si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

rotace je další z možností, ale stejně pravděpodobně nastane situace, kdy bodu všichni 4 připravení, řekněme ve formě a před náma důležitý zápas..., jeden dostane černého Petra. no nechám se překvapit, v Allegriho taktické schopnosti mám fakt velkou důvěru, ale nějaké základní, standartní východisko pro všechny 4 prostě nevidím. jedině snad, že by Robinho přecejen přijal toho prvního náhradníka, případně to Max fakt šikovně točil. "pomoct" můžou i zranění, to je jasný...

Reagovat
Tsigi

Já to začínám brát trošku víc optimistickým způsobem. Je tady možnost mít útok, který byl v AC naposled tak v roce 04/05(Crespo, Ševa, Tomasson, Inzaghi). Robinho bude na hostování, když se nepřizpůsobí, tak v létě pujde. On už moc možností taky v kariéře nemá, pokud chce hrát dál v Evropě, tak už by mu po případném neúspěchu zbyde jen to Turecko.

Reagovat
smazaný uživatel

jako byla by samozřejmě paráda, kdyby u nás pobral více rozumu a uvědomil si, že jeden z nich zkrátka občas sedět musí, přičemž ten jeden by měl být čistě z logiky věci on. v tom případě máme dost možná nejlepší ofenzívu na světě, aspoň papírově..., není ještě řečeno, že do našeho herního stylu zapadne Ibra. Robson už je prakticky náš, takže jen doufám...

co se týče těch útočníků sezony 04/05 - Tomasson byl ideální náhradník, nikdy neremcal. Pippo tu sezonu taky ne a koneckonců v životě neměl kecy na vytíženost..., navíc měl myslím nějaké zdravotní problémy...

spíš bych to přirovnal k sezoně 02/03 = systém 4-3-1-2 a do něj Ševčenko, Inzaghi, Tomasson, Rivaldo, Rui Costa a Pirlo, vedený tenkrát ještě jako trequartista. "pomohlo" zranění Ševy, díky němuž získal místo Rivaldo..., Pirla Carletto přesunul na DM, na hrotu zářil Pippo, pod ním právě Rivaldo s Rui Costou a Tomasson plnil roli náhradníka. takové štěstí v neštěstí..., pak se zjistilo, že s Rivaldem to asi nepůjde, Ševa se vrátil a všechno bylo OK. podobné to může být letos...

Reagovat
Tsigi

Teď jsem četl, že Robinho by mohl být i za nějakých 12.5, což už je prostě už naprosto výprodejová cena

Já to přirovnával čistě kvalitou a ne situací

Uvidí se, jak to dopadne a prostě musíme doufat že dobře

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná i to situaci Barcelony před lety, kdy k trojce Messi, Eto'o, Ronaldinho přibyl Henry. Zlatan i Robinho k vám přišli na hostovačky, takže po sezóně si necháte toho hráče, který se lépe uplatní - hádám že Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim nevim, možná Galliani zkusí ještě nějakou slevu z těch 24 milionů v opci... v Barce budou tou dobou zas slevy na loňskou kolekci až 70%...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty hostování jsou takovým světlem na konci tunelu no..., taky bych tipl, že pokud by měl přecejen někdo z těch 4 odejít, byl by to Robinho. druhou možností je (jak píše Tsigi), že by to u nás Dinho po sezoně zabalil a Robson převzal jeho místo. pokud si ale Ronnie udrží výkonnost, s jakou naskočil do téhle sezony, moc bych na tuhle variantu nespoléhal...

Reagovat
Pinturicchio

OBRANA - stopeři v pořádku, pokud se chytí Camilleri, pokud to bude potřeba. Kraje jsou špatné, vědí to všichni, nedělá se s tím nic. Motta / DeCeglie nesahají stoperům, co do kvality, ani po gumu od trenek. Po jménech, o kterých se mluvilo ( Boccheti, Trémoulinas, Zaccardo, Tasci a další ) jednoznačně zklamání a ty kraje nám budou hodně "větrat" obranu. Při vší úctě k Traorému si nemyslím, že je to hráč pro Juventus.

ZÁLOHA - Krasic, Aquilani OK ( hlavně, pokud mu vydrží zdraví ). I tak by jeden střední záložník neškodil, nechápu, proč jsme pustili Ekdala a PROČ jsme naprosto nepochopitelně neuplatnili opci na Candrevu ( zvlást po opravdu špatných výkonech Marchisia ). Zbytečný nákup Martineze za 12 milionů ( zvlást, když jsme lepšího Giovinca pustili na hostování, navíc s opcí ). Pepe, po těch prozatímních výkonech, naštěstí taky jen na hostování. Takže největší posila do zálohy je zatím Felipe Melo, který hraje zatím výborně.

ÚTOK - Chyba, že jsme pustili Davida a velká ( ted, když už, pravděpodobně nikdo nepřijde, to říct můžu ). Naprosto nedostatečná náhrada v podobě Quagliarelly. Dál máme náladového Amauriho a Iaquintu. Samozřejmě Alex, ale s ním na celou sezonu už počítat nejde. Pokud by zůstal Giovinco, mohl hrát podhrota, na špici mohl být David, za kterého by zaskakovali Amauri / Iaquinta. Ušetřené peníze se pak mohly použít na jakýkoliv post v sestavě, který není vhodně doplněný / obsazený.

Pořád jsem byl optimista, pořád jsem doufal. Po ukončení mercata ze strany Juventusu už to asi říct můžu - Tohle léto bylo prostě a jednoduše špatné. Jediná řada není 100% kompletní, co je ovšem nejhorší, dost z těch problémů jsme si způsobily sami.

Reagovat
Mr.Jindros

No, realisticky - když se podívám, jaký tým byl loni sedmý, zvážím všechny příchody a odchody, tak s tím bojem o třetí místo to nevidím moc dobře, obzvlášť když se podívám na sílu hladových soupeřů z první desítky. Mě může tahle sezóna jedině pozitivně překvapit, pesimismu mám na rozdávání. Nevypadá to dobře.

Reagovat
10

ten tým oslabil...

Reagovat
Mr.Jindros

Jj... já to nechtěl říkat tak naplno, aby mě tady někteří zaslepenci slovně neinzultovali... nechci ani pomýšlet, jaké umístění je horší než sedmé.

Reagovat
Pinturicchio

Já s tím, bohužel, musím souhlasit taky. Když se to veme všechno kolem a kolem

Reagovat
Mr.Jindros

A to radši ani nemyslím na ten lazaret... tři hráči zranění po prvním kole. Hrůza hrůz.

Reagovat
Pinturicchio

No, co si budeme povídat, ideální to u nás není.

Reagovat
smazaný uživatel

8., 9., 10. ....

Reagovat
Coniglio

suhlasim a doplnim fikivny scenar ktory povazujem pri zdravom rozume realny a hlavne nevytvarajuci situaciu v akej sme teraz.

Salvatore Bocchetti mal blizko prestupu do AC, co stroskotalo na neochote jankulovskeho ukoncit predcasne zmluvu. Presne tento fakt mal vziat marotta do uvahy a vyfuknut ho gallianimu spod nosa..9 milionov za hraca ktory dokaze byt plnohodnotne platny na dvoch postoch je adekvatna cena, navyse za peniaze usetrene na martinezovi by to bolo vpohodicke realne.

prichodm bocchettiho teda vylucujem martineza..preco teda nedat priestor Giovincovi, a najma Albinovi, ktory by po prichode Aquilaniho na hostovanie skompletizoval stredovu zalohu.

Stale mame v time Trezegueta, ktoreho nepochopitelne pustime ako vlneho hraca a na jeho miesto pride priemerny quagliarella za 5 milionov na hostovanie s neskutocnou opciou 10,5 m.

Arsenal ponuka za schwarzera s ktorym pocitaju na post jednotky v brane 4 m, a my zaplatime za docasnu dvojku Storariho 8 milionov, a to mame v time manningera.

predaj diega za 15,5 miliona?..dolozit 5 a ak uz brali trezeguetov plat ako zataz, priviest jedneho z dvojice Cassano/Pazzini..obaja by v baliku stali aj 50 milionov, ale ak beppe zvazoval 40 m za dzeka, preco nie.

velke timy sa tvoria z velkych hracov.

a ak nie, tak takticky a s rozumom..zda as ze na niekoho kto to v Juve dokaze si budeme musiet este pockat.

FORZA BIANCONERI

Reagovat
Pinturicchio

Pozdě bycha honit ( jinak souhlas ). Ted nezbývá než doufat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nám odejde Julio Baptista je celkem přebytečný. No a Borriello je celkem dobrá

posila. Stála sice 15mega, ale jestli peníze jsou vyhozený nebo ne se zjístí až dýl.

Rád bych ještě u viděl brankářa Marchettiho. Behrami už asi bohužel nepříjde

Odejít může Cicinho nebo Loira

Jinak sestavu bych viděl asi takto:

-------------------------Julio Sergio----------------(Marchetti- když přijde)

Casseti-------Burdisso-----------Juan--------Risse

-----------De Rossi-------------Pizzaro-----------

----Vučinič-------Totti---------Borriello---------

---------------Adriano----------------------

Reagovat
smazaný uživatel

s tou sestavou bych moc nepočítal , s Boriellem pořád moc nepočítám a na křídle asi taky moc hrát nebude, na LAM patří Vučinič

Reagovat
smazaný uživatel

kromě Tottiho, kterýmu to na hrotu extrémně svědčilo, tam máš tři hroťáky...

Reagovat
smazaný uživatel

Vučinič umí hrát lépe za Tottim

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak proč ho tam máš jako pravý křídlo a Tottiho na podhrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že spolupráce Adriano na hrotě a Totti s Vučiničem pod nima by nebyla špatná.

S tím Borriellem to asi nebylo ideální.

Ale s těmahle třmi bych to prubnul

Reagovat
Pipo123

Adriano na základ nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád, ale když bude ve formě tak na základ má.

Hlavně ať zas nezačne flámovat , byť to je asi jen zbožný přání

Reagovat
Shevchenko

Pizzaro, Risse, Casseti...

Reagovat
smazaný uživatel

A koho bys tam dal??

Reagovat
smazaný uživatel

tj blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neni na fantagazzetta.com este aktualizovane asistence...kvuli tomu cekam jak debil uz pět hodin.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď ta stránka ani nenajede.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnis.

Reagovat
smazaný uživatel

Vim, že by měl mit asistence Dossena, centroval Cavanimu...zatim nic.A eště někdo z Dorie, tam přitukl Gubertimu a ten hned z jedne strilel.

Reagovat
Shevchenko

Ambro a Dinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem si to zaridil. Uff

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

...?

Reagovat
Godwinson

Juventus tak dlouho hledal levého beka až sáhnul po Traorém? Dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, ale myslím že by to možná s Borriellem šlo

No spíš by se tam hodil Menez a Borriello jako náhhrada za Adriana nebo obráceně.

I když taky nevím jestli Borriello přijde, kde by AS vzalo 15mega, když skoro nedali za Burdissa 8

Reagovat
Alberto Aquilani

Cau , nechodíš ty na fórum AS ? I ked sa mi nezdá , že ten koho myslím , by ešte zle napísal meno svojho oblubeneho hráča .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

je to on ?

Reagovat
smazaný uživatel

těžko

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je někdo z Brém

Reagovat
smazaný uživatel

David ne Claudio

Chtel jsem Totti, ale ten je zadán tak jsem tam dal první co mě napadlo

Reagovat
10

Preziosi: "Kaladze odmítnul Juventus, protože jde k nám do Janova". Grazie mille, hračkáři.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň neprídete o Grossa...

Reagovat
Mihal

Enrique Cerezo prezident Atletica Madrid sa vyjadril že "trh Colchoneros je uzavretý" takže žiadny Aguero nebude

Reagovat
smazaný uživatel

My sme mercato zaspali, Moratti a Branca sa zobudili až vtedy, ked do AC prišiel Ibrahimovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Sulley blízko Tottenhamu

Reagovat
Inzaghi

"Enrico Preziosi hýbe trhem!" zní strašně úsměvně, v souvislosti s Kaladzem.

Reagovat
Pipo123

prestupové okno je do 19:00 alebo 20:00 ?

Reagovat
Mr.Jindros

Půlnoc.

Reagovat
terry

Určitě?

Reagovat
Mr.Jindros

Ne.

Reagovat
Mihal

mne sa zdá že do 19:00

Reagovat
smazaný uživatel

Ac Milan umi.........takhle povedeny prestupy jsem dlouho nevidel sice serii A nesleduju ale na ne se kouknu

Reagovat
Al Capone

Robinho není zrovna moc povedený

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že do AC nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

jako ja se hlavne nejvic tesim na Ronaldinha ......sice to neni letosni posila ale ja furt tajne doufam ze se vrati do ty formy co mel v Barce

Reagovat
madridcan

Fernando Morientes ukoncil karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Leonardo Rianudo do Juve? ... Hostovačka s opcí na 6 milionů? ... De Laurentiis souhlasí.

Reagovat
smazaný uživatel

*Rinaudo

Reagovat
Pipo123

si robíš prdel ? 6 mega, ved ten hráč už neni to čo bol, niekedy velký talent ale teraz..

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovačka... Beppe lepí díry no... Ta opce nic neznamená, v týmu stejně nezůstane, je to jen formalita.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci strašit, ale to je taky celkem průměrista, který se nikde pořádně neprosadil...

Reagovat
smazaný uživatel

Vím. Žádný šlágr. Jak píšu Pipovi, Beppe zkráta lepí díry no.

Reagovat
10

nechci strašit prej

Reagovat
Pinturicchio

Ty Beppeho opce, to je taky něco strašného, on snad kývne na všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic strašného. To je právě jedině dobře, že tam ty opce jsou. Buď se hráč chytne nebo ne. My mu platíme "pouze" plat. Po sezoně může zase odejít. Pokud se bude zamlouvat, může zůstat a bude za něho smluvená opce. Jedna z věcí, které Beppe dělá opravdu dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím výše těch opcí.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna tahle stojí za hovno, to je fakt.

Reagovat
10

opce vem čert...ale ty hráči

Reagovat
Pinturicchio

To taky, zvlást tohle trapné lepení pět minut po dvanácté. Ale třeba 16-mil. za Aqu, 10,5 za Qua. To se mi zdá trochu moc.

Reagovat
10

je...na fórech Juve už se tifosi dohadujou, jestli náhodou nebyl lepší ten Secco

Reagovat
Pinturicchio

Panečku, to je rychlost . Jinak ad tenhle nákup nechápu, to už bych radši dal šanci Camilleri, než tohle.

Reagovat
Pinturicchio

Camillerimu

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho v ACmilan.. to bude zajímavé .) Ronaldinho Ibra pato robinho ... kdo bude dostavat nejvice prostoru v utocne sestave ??

Reagovat
10

Massimo Moratti k posilování AC: "Jsem rád, konečně bude AC důstojným soupeřem."

Reagovat
Pinturicchio

Já se tak těším, až AC ten Inter rozmrdá na celé čáře. Nejlíp Zlatanovým hattrickem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v minulej sezóne bol v tých troch našich zápasoch pomerne bezmocný, na hrote bol už lepší Pique ako on

Reagovat
Yanek

tragéd

Reagovat
Alberto Aquilani

Milujem Unicredit !!!! Nech Nám dajú ešte peniaze na Behramiho.

Reagovat
smazaný uživatel

co má znamenat ten Unicredit ? najednou takovej sponzoring

Reagovat
smazaný uživatel

Unicredit jsou tedka něco jako spoluvlastník, když Rosella potřebuje doma novej nábytek, tak zavolá do Unicreditu, že potřebuje munici na novou smlouvu pro mexese a oni řeknou: "pro Filipa? není problém, kolik chceš?" a pak se napíše do novin: Pradé: Mexes podepíše příští tejden/měsíc/po repre pauze je to opravdový Říman

Reagovat
terry

Pánové, kdy se přesně v Itálii uzavírá přestupní termín? Potřeboval bych hodinu. Děkuji.

Reagovat
10

ještě 6.5 hodiny panáčku

Reagovat
terry

Jako fakt?

Reagovat
10

nekecej a pádluj

Reagovat
terry

To zabalim, až Robinho přestoupí. Stejně to je nuda.

Reagovat
10

je to merdato...

Reagovat
10

Il mercato chiude alle ore 19:00.

Celou dobu žiju v omylu, že je mercato do půlnoci. Omluva!

Reagovat
Alberto Aquilani

takže ešte celá hodina a 25 minut .

Reagovat
Mihal

to už nemáš dlho, už to hádam vydržíš

Reagovat
terry

Super, díky.

Reagovat
Ferguson6

Tu je to celkom nuda, v Anglicku je to lepsie Teda okrem Robinhoveho vyletu do Milana

Reagovat
Pipo123

Cribari do Napoli bež do prdele Reja a Lotito snad náš stále najlepší stopér bez náhrady

Reagovat
smazaný uživatel

za půl mega

Reagovat
10

Podle TMW Lotito v Londýně jedná o prodeji Zarateho do Tottenhamu.

Reagovat
terry

Nepředbíhej mě, akorát to píšu.

Reagovat
10

dal jsem ti 20 minut

Reagovat
Pipo123

jj čítam o tom ale snad to neni pravda, síce Maurito neni v poslednej dobe žiadne terno, ale stále mu verím do budúcna viac predávame ako kupujeme, snad má Lotito a Tare niečo v rukáve do obrany

Reagovat
Alberto Aquilani

Pippo , já ti to hovoril že Mauro skôr či neskôr odíde .

Reagovat
Pipo123

chápal by som to ak by prišiel Santa, ale odchod Maurita, aj ked za 22 mil je dobrá cena, ale bez náhrady to ne.. jedine ak by na poslednú chvílu upiekol prestup nejakéo stopéra

Reagovat
Alberto Aquilani

Italská média informují o Doniho souhlasu s přestupem do Fulhamu. To by znamenalo jediné - že je Schwarzer přece jen volný! Pro Arsenal.-fuuuha , Borrielo príde a npotrebný Doni preč , za to by mohli byť penaize ešte na Behramiho , paráda , pome Prade .

Reagovat
Coniglio

pekne ste to rozbehli.

vsetko smerovalo k tomu, ze posledny den bude v rezii juventusu ktory v tomto na celej ciare prepadol..este ckam na inter..ten to vecer zabije nejakou peckou

Reagovat
Mihal

s tým interom si to bohužial nemyslím, všetky možné pecky padli

Reagovat
Coniglio

este nejaky cas je....vsetky denniky su plne forlanovych kecov jak rad by hral za inter..

uvidime

Reagovat
Mihal

ja si myslím že Branca to už zabalil

Reagovat
terry

Kaladze je v Janově, oficiálně!

Reagovat
Coniglio

janov a parma mercato vladli skvele

Reagovat
smazaný uživatel

AC suverénně král mercata...

Reagovat
Mihal

bohužiaľ

Reagovat
terry

A to jsem to snad ještě předevčírem mohl říkat o Janovu.

Reagovat
smazaný uživatel

boateng, sokratis..teď šílenej gruzínec..grazie btw. z jakého to máš zdroje?

Reagovat
terry

TTW

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějak moc štěstí najednou v posledních dnech..., před půlnocí střelíme ještě Jankula a udělám si doma Silvestra . GRAZIE PREZIOSI

Reagovat
smazaný uživatel

před 19.00 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, před 19:00, taky jsem žil v omylu a nechápal, proč v 10 dopoledne říkaj 9 hodin do konce mercata

Reagovat
Coniglio

pred polnocou uz nic nestrelite

Reagovat
Shevchenko

Jankula můžeme střelit kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ono ked to do tej hodiny a 20 nestihnu spravit oficiálnym, tak už nemôže nikto prísť ? Docela sa bojím , Behrami vraj v Palerme

Reagovat
smazaný uživatel

Kakha Kaladze po devíti letech opouští AC Milán. Zkušený 32letý obránce se na dva roky upsal Janovu, jak se původně očekávalo, ačkoliv do hry se vložil také Juventus. Kaladze chtěl ale do Janova, a tak Stará Dáma odešla s prázdnou.

jupííííííííííí

jeste pred par hodinama sem cet ze je odmitnul...

Reagovat
smazaný uživatel

dostanem za něj aspon něco ?

Reagovat
smazaný uživatel

Beppe ještě kuje pikle...

Reagovat
Pinturicchio

Tomu už sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já počkám do 19 ale je fakt, že tomu nevěřím. Spíš jen čekám trošku zázrak, že to dopadne...

Reagovat
Coniglio

Leandro Rinaudo na hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

O tom vím, už jsem psal

Reagovat
Coniglio

no podla mna to ktoviejaka pikľa neni

..kde vlastne hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel trochu jiné pikle ... Rinaudo přichází z Neapole.

Reagovat
Coniglio

myslel som post

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle... stoper

Reagovat
smazaný uživatel

i když Mercato končí v 19, tak zprávy o přestupech budou ještě chodit dál

Reagovat
Pinturicchio

Nic, jdu si pročistit hlavu ven ( na kulečník ) , takže doufám, že až se vrátím, tak si přečtu o příchodu Tasciho, Trémoulinase, Schweinsteigera a, dejme tomu, Pazziniho. Takže ciao a čekám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

Reagovat
terry

Robinho podepsal! Oficiálního sice zatím nic není, ale brazilský kouzelník byl přesně v 17:38 spatřen, jak vychází ze sídla Rossoneri a má na sobě novou červenočernou bundu. A to může znamenat jediné, jeho přestup z Manchesteru City je zpečetěn!

Reagovat
Mihal

vraj už je to oficiálne na webe AC

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Boriello?

Reagovat
Alberto Aquilani

Neni oficiálny , ale vraj je Náš , kluby sa dohodli a zdá sa , že aj Borrielo .

Reagovat
smazaný uživatel

nebejvaly prestupy do pulnoci 31.8??

Reagovat
smazaný uživatel

bejvaly, ale bylo to administrativně náročný

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to definitiva..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Silvio ho hrozne chtel no a pres to vlak nejede ale tak jako zolik bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

jestli vytlačí Pata na střed a kvůli tomu se změní to jak to je zaběhlý Silviovi výroky a rozhodnutí někdy mírně nechápu

Reagovat
Mihal

Inter už by zachránil asi len príchod Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Inter už nezachrání nic

Reagovat
Alberto Aquilani

Nech je už ten Borriello oficiálny . Inak by som peniaze za Doniho použil do Behramiho , brankára nepotrebujeme .

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tomu nerozumím - jak zlatan, tak i robinho jsou extratřída a nikdo se o ně s námi nepřetahoval? Konkrétně Zlatan by se hodil do tolika klubů a uričtě jich je pár, které by si ho dovolili platit.

Reagovat
Mihal

Silvio má asi silné kontakty

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan se chtěl vrátit do Itálie...

Reagovat
Inzaghi

Tak ještě Borri a bude vše podle očekávání. Binha jsem nechtěl, nicméně kvalitativně je jinde, než Marco a snad bude nakonec proti předpokladům ta konkurence v útoku zdravá. Silvio už má očividně dost těch roků, kdy jsme dívali Interu na záda, a tak si zase jednou plnil sny. Nezbývá, než popřát Maxovi pevné nervy Scudetto.

Reagovat
Inzaghi

*a Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

Boriello oficiálně v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

CO budou dělat v Římě, když bude Adri, Totti i Marco zdraví...?...vím, naráz to asi nebude...ale i tak...uvažovalo by se o něčem jiném než o hře na křídla?

Reagovat
Alberto Aquilani

4-2-3-1 s Tottim ako podhrot , Marco na hrot(Adri momentalne zraneny) ,alebo 4-3-1-2 - tam môžu hrať všetci , ale je tam aj Vučinič . Inak dufam , ze enbude sedet na lavici . posila za 15 mega by nemala .

Reagovat
rossoneri89

na Robinha som zvedavy ale Borriho mi je strasne luto

Reagovat
smazaný uživatel

Sbohem Marco. Budu vzpomínat v dobrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Na poslednu polhodinku to tu zatvaram a "necham sa prekvapit" , aj tak som uz spokojny viac nez dost a taketo super mercato som fakt nečakal . Valoooon , Valoooon

Reagovat
M11

nam ta lonska sezona asi nestacila.. sak proc ne.. najebejme si hubu po druhe..

Reagovat
smazaný uživatel

400. merda nuovo Milan

Reagovat
rossoneri89

ked myslis Inter tak ked AC tak

Reagovat
smazaný uživatel

seš debil?

Reagovat
terry

Mě tak napadá, sehnal už někdo toho Trewinna?

Reagovat
Pipo123

off až mi odlahlo, Lotito je v Taliansku, poprel že by bol v Londýne

Reagovat
smazaný uživatel

Raději jsi mu volal jop?

Reagovat
Pipo123

ak by ho predal, tak by postavil proti sebe znova IRR, Maurito je oblúben tifosi, chodí do kotla na zápasy ked nemôže hrať atd. to by Lotito nespravil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

čo ty ? už si spokojný s Juve, alebo prechádzaš pomaly ako já na prášky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejásám, ale úplně zklamaný taky nejsem. Něco vyšlo, něco se podělalo a někteří hráči zklamali. Ale co, snad se to zlepší. Nebo spíš žádný snad, ale zkrátka se to musí zlepšit. Víra je cesta z téhle zapeklité situace, nic jiného dělat nemůžu Každopádně, prášky asi budou potřeba, protože pro EL máme do útoku jen Alexe a k němu Lanzafameho. Amauri, Vinc, El Malaka zranění a Fabio nemůže do ledna EL hrát, kvůli tomu, že hrál už za Neapol. Tohle bude ještě hodně zajímavé. Trošku zlý sen.

Reagovat
Pipo123

rímsky pozdrav

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Za Kakhu sme dostali 4 mega cakal som ze ho poslu aj zadarmo len nech ide

Reagovat
smazaný uživatel

Janov je na nás podezřele hodnej...Sokratis, Boateng, teď Kakha..

Reagovat
Yanek

dobrej postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

Nyní je tedy favoritem SA Milán...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad spolufavoritem ne? letos se poperete o titul ve dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je nyní favorit číslo 1

Reagovat
Yanek

za objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš alibi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

znalec

Reagovat
fantomas

Řikej mi, jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

I přes příchod Zlatana a toho brazilskýho fracka si myslím, že stále jste spolufavorité. Z mého pohledu jsou pro AC i Inter šance zcela vyrovnané.

Reagovat
Yanek

Já bych spíš řekl, že momentálně je o krok vpřed AC ale je to o názoru...

Reagovat
smazaný uživatel

AC přivedlo skvělé hráče, ale Interu zůstal tým stejný, ačkoliv se změnil trenér, to je pravda. To by mohl být možná rozhodující faktor.

Reagovat
Yanek

Čekal jsem jestli to napíšeš nebo ti to budu muset napsat sám.. Ale řekl bych že AC je silnější i v útoku, přecejenom Dinho-Ibra-Pato-Robson-Pippo proti Milito-Eto'o-Pandev-Biabany-Coutinho. Dál je to diskutabilní...

Reagovat
smazaný uživatel

U vás bude nejdůležitější, jak zahraje střed zálohy a jestli se bude vzájemně respektovat brazilské trio se Zlatanem. U Interu je to jen o jediném, a sice jak to dokáže ukormidlovat Benitez. Bude to zajímavá sezona.

Reagovat
Pipo123

Spurs s Laziem stále ladí podmínky obchodu s Maurem Zaratem. Přestupní částka by se údajně mohla vyšplhat až do výše 25 milionů eur! /// bežte do prdele !! idem si pre flašu konaku

Reagovat
10

to jsou nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

25????

Kam ten svět spěje

Reagovat
Pipo123

ani za 100 nepredať

Reagovat
Alberto Aquilani

to znamená , že sú dohodnutí , takže len stanoviť cenu-Spurs značne peniaze nechýbajú , a Mauro ide na WHL .

Reagovat
smazaný uživatel

Roma, Juve nebo AC

Doufám, že ne inter

Reagovat
smazaný uživatel

AC a Inter o titul. Juve horko-těžko o třetí flek, stejně jako AS, Janov, Doria a řada dalších.

Reagovat
smazaný uživatel

AS bych neodepisoval, ostatně to byla ona, která poslední léta držela s interem krok!

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho neodepisuji, jen tipuji

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to zajímavý. Všechny přední týmy zesílily

Tohle bude vyrovnaná sezona(nebo by aspon mohla bejt)

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby všichni dokázali hrát dobře nejen v lize, ale i v evropských pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no

Chtělo by to zvednout koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

AS má na papíře nejsilnější mančaft za poslední roky

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Na papíře se nehraje. Uvidíme na hřišti

Reagovat
Mihal

Takže Inter ostal toto leto bez jedinej posily, keď nerátame príchod Coutinha. To je dosť mizerné na to že sme zarobili dosť peňazí počas sezóny

Reagovat
SqueeZy

Achjo... Čekal jsem něco jinýho než Traoré a Rinaudo. Jinak gratulace AC, neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milan podpisal Robinha

Reagovat
smazaný uživatel

Nova utocna dvojica AC Ro-Pa-Ro (Ronaldinho-Pato-Robinho)

Reagovat
smazaný uživatel

trojica

Reagovat
lnterista

vysledek bude stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Inter

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, znalec se směje, evidentně vi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

táhni si raději k PL, vůbec nevíš

Reagovat
fantomas

Ne, my se k tomu prostě nemůžeme vyjádřit...rovnou "nic nevíme". Starej roberto, kterej tu všechny povýšenecky označuje za "znalce".

Reagovat
smazaný uživatel

to je vše? Dík

Reagovat
fantomas

Radši jo. Akorát by mě zajímalo, na základě čeho si usoudil, že vůbec nevíme no, ale nechám to bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

an zase nic nevie o najlepsej lige na svete

Reagovat
Pipo123

no myslím že roberto vie dosť o Serii A

Reagovat
panca

ze to vycte nekde wikipedie a encyklopedii mu nedava pravo tady nadavat lidem. Lidi maji jiny starosti nez tu psat, ze ma nejakej jarda z interu narozeniny je to zaslepenej ubozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom aj vie ze najlepsia bola naposledy tak v 90-tych rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Carlos to bol tusim ten pravy bek AC Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

chudák Pato,

Reagovat
Pipo123

tak to bol zasa den, človek sa teší že príde Lugano + Santa Cruz, aby sa nakoniec bál odchodu Zarateho Lotito

Reagovat
10

udělal dobrý mercato...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že už to tu jede jako za "starých časů"

Reagovat
panca

tak zacala sezona, se divis?

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se nedivím vůbec ničemu

Reagovat
10

tak hlavně že se ho ještě zastáváš...

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio ti potvrdí, že není tak špatný. Dnes si tu notovali o filmografii. On člověk není tak špatný, jak se může zdát. Třeba je to přehnaný klubista a fanatik, ale jinak není špatný. Ale co, třeba na to taky ostatní přijdou a budou ho brát s větším nadhledem

Reagovat
panca

tak kdyz by ti nekdo po tvym komentu napal, ze jsi sasek a dopln si zanlosti, tak nevim jak ho budes brat s nadhledem?!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mi tohle napsal roberto, tak to s nadhledem beru, protože už vím, co od něho můžu čekat.

Reagovat
panca

ty ho znas. Ja ne a tohle bych stejne nedovolil delat nikomu

Reagovat
smazaný uživatel

Jop. Občas je lepší nechat roberta být a nereagovat.

Reagovat
panca

ta ja vim, ale nekdy se clovek proste neudrzi, ikdyz vi, ze to stejne nema cenu

Reagovat
smazaný uživatel

To znám. Ale už jsem se zařekl a držím se dlouho. Někteří přestali reagovat na mě, já na ně a všem je dobře. Takže takto kdyby to udělalo víc lidí, mohlo by tu ubýt nadávek

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš strašně posranej ,škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem vrtat s tou "najlepsou ligou na svete" ale tema do diskusie:

Vsetci vieme ze kvalita ligy je nemeratelna hodnot, tak co vlastne je vasim meritkom kvality ligy?

Vysledky v Europskych poharoch? Repre? Kvalita legionarov? Navstevnost? Zazemie klubov?

Z kazdeho zrejme tak trocha nieco...

Serie A by sa podla tohto ledva dostala do 3-ky (mam na mysli Europu).

Repre cim dalej horsie, na zapasy uz budu pomaly chodit len vymleti chuligani a stadiony budovane pre MS spred 20 rokov sa pomaly nacisto porozpadavaju.

Takze u mna:

1. Premier League

2. Primera Division

3. Bundesliga

4. Serie A

5. Ligue 1

To co sa tyka kvality, inak mam najradsej SPL ale to uz asi vsetci viete

Reagovat
Pipo123

netrápi ma návšetvnost, netrápia ma štadióny, netrapia ma minuté sumy za hráčov, netrápia ma legionári hrajúci za 600 000 eur mesačne ako je tomu v anglicku... trápi ma Lazio a Seria A !!! nech bude aká bude, pre mna je to najlepšia liga na svete, či už od fans až po poslednú vec v Calciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! C A L C I O ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

sí signore

Reagovat
smazaný uživatel

ale toto je fandovstvo nie zmysel pre realitu

Reagovat
Pinturicchio

Tím fanouškovstvím se stejně každý nechá ovlivnit a objektivně je to neposouditelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímají čísla? Jaká realita? tu si s prominutím strč za klobouk. Milujeme calcio, je jedno jestli čísla hovoří tak, že je první PL nebo PD, to je nám úplně volné. Nikdo ti taky nevyčítá, že miluješ blondýnku a ne brunetku, protože bys měl raději brunetku, když má lepší parametry předních a zadních nárazníků. S tím jdi opravdu kam chceš, ale tady nepochodíš. Calcio nel cuore per sempre!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

a teraz čo mám ako ? mám začať sledovať PL lebo Seria A neni dokonalá ? alebo budem ako tý "fans" čo raz fandia Chelsea, potom Arsenalu atd. ?

Reagovat
10

neboj, až se BL přiblíží Serii A, tak ti řeknem

Reagovat
Pinturicchio

Tak koukám, že z těch mých posil už nikdo nevyšel, co

Stejně uděláme letos scudetto, FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem ta sklamat ale na toto by som nevsadil ani 1 ceskoslovensku korunu

Reagovat
10

to nám je srdečně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno. Nikdo tě nenutí na ně sázet.

Reagovat
Pinturicchio

To je mi, jako fanoušku Juve, už z principu docela jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

ale mam rad toto vase fanuskovstvo. treba verit

Reagovat
smazaný uživatel

směješ se své hlouposti... víra nás neopouští, protože jsme věrní, žádní přelétaví gloryhunteři... s klubem ve zlém i dobrém...

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
smazaný uživatel

a uz musis toho hlupaka urazit

Reagovat
smazaný uživatel

Vysmíváš se něčemu, co je přirozené, jak jinak to mám nazvat než hloupostí? To je myslím výstižné a naprosto slušné. Nenadávám, ani tě nijak neosočuji.

Reagovat
Pinturicchio

Věřit svému týmu musí každý fanoušek, jinak to fanoušek není.

Reagovat
smazaný uživatel

ja svojmu timu fandim VZDY ale niekedy mu (pri zachovani objektivity) moc neverim.

na tom ze ma clovek sudny rozum predsa nie je nic zle.

take to detske "porazime vsetkych" mi pridada dost scestne.

Reagovat
Pinturicchio

Však to se nijak nevylučuje, maximálně svému týmu věřit a být přitom kritický.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

500 pro Juve

Reagovat
smazaný uživatel

500. MERDA IBRA

Reagovat
smazaný uživatel

22222222222222222222222

Reagovat
10

Zhodnocení mercata - to, co se povedlo AC je vážně známka toho, že Galliani-Braida prostě umí, to je vysoká škola. Nejen ty příchody, ale i prodeje hráčů, který víceméně pokryjou příchody Zlatana a Robinha. Pro fanoušky Juve je to v souvislosti se současnou situací o to smutnější, že Juve v tom bývalo ještě lepší.

Z dalších týmů se mi vzhledem k možnostem líbilo mercato Parmy a Bologni. O Juve už jsem mluvil. Inter bude podle mě litovat, stačilo jim málo.

AC Milan 9/10

AS Řím 6.5/10

Bari 6/10

Bologna 6.5/10

Brescia 5.5/10

Cagliari 5.5/10

Catania 6/10

Cesena 4.5/10

Fiorentina 5.5/10

Genoa 7/10

Chievo 5.5/10

Inter 5/10

Juventus 5.5/10

Lazio 6.5/10

Lecce 4/10

Neapol 5.5/10

Palermo 7/10

Parma 6.5/10

Sampdoria 5/10

Udine 5/10

Reagovat
Pinturicchio

Člověk vzpomíná až se slzou v oku na Lucianovy čachry na trhu.

Reagovat
10

možná si Marotta taky myslel, že se mercato uzavírá až o půlnoci...chtěl ty šampiony oznámit až těsně před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To bude ono! ( Proto nakonec ještě stihl toho Rinauda, kdyby mu to řekli, že to končí v 19:00, tak tady byli všichni, které jsem si přál )

Reagovat
Pipo123

Robinho - Ronaldhino a možno aj Pato, to bude "sex, drogy a samba "

Reagovat
smazaný uživatel

To počkej, až budou mít výlet do Říma, Adriano je provede po místních barech

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

nejlepší místo pro bordel, nebo diskotéku je teď jednoznačně Milán

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Patinho je poctivej manžílek..., to už spíš s nima bude zahánět krizi středního věku Pippo

Reagovat
cresposuper

Tak toto budeme ešte ľutovať... Vážne neskutočné, že sme nikoho nepriviedli...

Reagovat
Pipo123

Juve fan ?

Reagovat
10

ha ha ha

Reagovat
Pipo123

neznám tu každého

Reagovat
Pinturicchio

Kdo, jako prakticky jediný, NIKOHO nepřivedl? Juventus?

Reagovat
Pipo123

tak logicky Juve ne dneska privedli jj pravda, já debil

Reagovat
Pinturicchio

Fakt Ti mám vypisovat všechny hráče, kteří přišli? Ten "neaktivní" tým je Inter.

Reagovat
Pipo123

ved píšem že dneska prišli dvaja, já som to bral ako že neprišiel nikto v posledný prestupový den, až potom ma trklo že k vám vlastne prišiel dnes ten francúz a Rinaudo moja chyba

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako "10", vyznělo to všelijak, ale v pohodě.

Reagovat
Pipo123

tak z pozície fanúšika Lazia by som sa vám nesmial na to moc nemám právo (ale čauko Hernanes )

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

já myslel, že si děláš ironicky prdel

Reagovat
cresposuper

Náhodou Juve posilnilo 3-krát tak dobre ako my, aj keď samozrejme potrebovali ovela viac pomeniť káder.

Reagovat
Jajinek

Abych to tedy zhodnotil.

Pánové se zaměřili na to, že získají Kuyta, který se podle nich nejlépa hodil, jako náhrada za Maria...což (ne sice podle mne) je možná, typově by k nám seděl. Jenže se jaksi ukázalo, že se Kuyt nenechá zlákat novou výzvou a lepší smlouvou, a raději zůstane v Liverpoolu. sS tím jsme se nakonec dohodli i na odstupném, když nejdřív poslali někam nabídku našich hráčů...ale Kyut to prostě zabrzdil. Což se nečekalo. Nechal se kvůli tomu utéct Sculli, za nejž se 5 mega dát klidně mohlo....a pak už se začalo řešit vše na poslední chvíli, což už nic jiného než průměr (pokud nejste Galliani) přivést nedá. Kdybychom se o Forlána pokusli začátkem sprna, jsem si jist, že ho dovedeme za rozunou cenu.¨¨

Někteří se ptali, proč se sakra nepokusíme o Robinha....mercato není football manager. On je brazilec, hračička, který se přesně hodí do klubové filosofie AC...u nás by neměl co dělat, na křídlo potřebujeme typově jiného fotbalistu, který půjdebylo logické, že se do tlaku...což bylo vidět i včera, když ta hrál Coutinho....proto bylo logické, že se Branca ani nepokusil.

Jinak to, že nepřišlo CM, se dá ještě nějak přežít, ale bez toho křídla je to špatný. Už jsem psal v článku, že do útoky na 4 pozice máme jen 4 konkurenceschopné hráče...a argument, že tam může hrát Coutinho, Suazo, Mancini nebo Obi neberu...to nejsou hráči, kteří by na křídle tým kamkoli pounuli....

Jinak to, že je v týmu stále Rivas, Muntari a Suazo, je taky prohra.

Gratuluji AC k fantastickému mercatu, ty ceny jsou neuvěřitelné. Ibra dokáže rozhodovat sám zápasy...ale zase ten Robinho..příliš kohoutů na jednom písečku...to možná nebude dělat dobrotu. To je má jediná naděje.

Co se týče kvality a šířky kádru, má ho AC momentálně nejsilnější...to musím uznat. Fintu do žita ale házet nebudu, chci titul a šanci na něj máme.

ta doufejme, že sezóna 2010 / 2011 bude nezapomentulená a že se budou i italské týmy prosazovat na evropské sceéně. (plus že tu budou plodné, dobbré a klidně i peprné diskuze)

FORZA CALCIO, FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Až přijdou zranění, tak bude vedení litovat, že nikoho nekoupilo.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se potvrdí černé předpoklady, v zimě by u vás mohlo být veselo...

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta mě zklamal . Naštěstí je spousta hráčů v Juve na hostovačku . Zdá se mě že to až moc překopal a teď si to bude nějakou dobu sedat . Snad Delneri vtiskne hráčům týmového ducha podobně jak to zvládl v Dorii , pokud se mu to povede hodně rychle možná to čtvrté místo uhrajem . Můj osobní odhad je 5-6 místo .

Reagovat
Pinturicchio

Já věřím, že pokud si to sedne dostatečně brzo a vyhnou se nám zranění ( ), tak to čtvrté místo to bude minimálně.

Reagovat
Pipo123

já vám verím kludne aj na 2 miesto

Reagovat
Lubinterista

...tak snad jedině, že nikdo důležitý neodešel a nepromrdali se peníze. Teď je to na Rafovi.

Forza INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Tyzden bez internetu a nestacim sa divit co sa to v Calciu deje.Mercato AC famozne,Galliani proste vie.Ibra to posunie na uplne iny level.Robinho zo zaciatku skor ako zolik na lavicku ale sezona je dlha vsetci si urcite do sytosti zahraju.Sa neviem dockat kedy ich uvidim vsetkych 4 spolu.Odchod Trezegueta nechapem,on tam bol snad jediny kto by bol schopny dat cez 20 golov ak by hral,mozno este Alex no .Quagliarella nad 20 v zivote nepojde.Bocchetti sklamal,mohol ist do AC ci Juve a nakoniec Rusko ,s takym pristupom sa do azuroveho dresu neoblecie.Kaladzeho tu niektory az velmi podcenujete .Na Diamantiho sa tiez tesim,Eder-Diamanti s tym Brescia spadnut nemoze. Los El paradny,min.2 miesto a budeme(snad) v TV,tych talianskych tymov by v TV mohlo byt aj viac,Juve-Salzburg ORF, Man.City-jeden z najlepsich zapasov zakl.casti EL niekde by mohli davat,.Neapol-Liverpool(Hamisk-Skrtel) STV,Palermo-Sparta CT,.LM:Inter-Werder ORF,Tottenham Nova Sport(?),.AS-Bayern ORF,.AC-Real suboj gigantov,urcite budu niekde davat.Ta Sampdoria ma mrzi doteraz Pazzini bol fantasticky.Los LM pre talianov tiez dobry,suboj z nemcami,aspon sa v boji o koeficient nemusia spoliehat na ine tymy.Cesare sa snad tiez umudril,ziaden Amauri,ziaden Balotelli,tak to ma byt .

FORZA CALCIO

FORZA PALERMO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele