ONLINE: Než se v Anglii dochumelí...

31.01.2020, 14:03
Aktuality
Je konec ledna a to pro anglické fotbalové fanoušky zajímá jediné. S hvízdáním a skřípáním se zavírá zimní přestupové okno a nám nezbývá než věřit, že zpod něj ještě stihnou proklouznout nějaké hráčské vločky. Zatím jich bylo po hříchu málo a nezdá se, že by se to mělo nějak enormně změnit.

Vy se každopádně můžete uvelebit u tradičního online přenosu Eurofotbalu, který vám přinese to nejdůležitější a nejzajímavější z přestupového trhu. Vítejte!

Každý jistě víte, co se v Premier League na přestupovém trhu událo v uplynulých dnech. Přesto si dovolíme drobnou rekapitulaci. Christian Eriksen odešel do Interu, stejně tak Ashley Young a Conteho nakupování na ostrovech doplnil i Victor Moses. Naopak do Premier League, přesněji do Manchesteru United, zamířil Bruno Fernandes, zatím nejdražší posila Premier League v tomto okénku.

Nezvykle se činil Tottenham. Spurs přivedli za 27 milionů liber ofenzivního univerzála Stevena Bergwijna, jenž sice není klasickou devítkou, ale za zraněného Kanea by nyní alternovat mohl. V trvalý přestup se za podobnou částku povedlo také přetavit hostování Lo Celsa.

Danny Rose naopak Tottenham opustil a závěr sezóny stráví v Newcastlu. Wolverhampton dotáhl dalšího Portugalce v podobě Daniela Podence, Watford koupil z Udinese záložníka Ignacia Pussetta, no pak je tu pochopitelně pro české fanoušky nejatraktivnější přestup Tomáše Součka ze Slavie do West Hamu...

Taky Sheffield United se plácl přes kapsu a za rekordních 22 milionů liber přivedl z Genku záložníka Sandreho Berga. Navíc se pokusí obnovit kariéru vyprahlého Jacka Rodwella, jehož Blades podepsali pochopitelně zdarma. Z dalších finančně méně náročných - Norwich zkouší Ondreje Dudu, Takumi Minamino se zatím hledá v Liverpoolu.

14:15 OFICIÁLNĚ: Sheffield je skutečně mimořádně aktivní. Na hostování s opcí přichází z Číny nizozemský útočník Richairo Živković.

Asi nejzajímavějším tématem je pozice útočníka v Chelsea. Olivier Giroud chce pryč, protože od Lamparda prostor nedostává, no a Didier Deschamps chce před Eurem svou jedničku na hrotu rozehranou. Neapol ale zřejmě o odchodu Driese Mertense nechce ani slyšet a Cavani je patrně taky no-go. Jak tahle patová situace dopadne?

14:26 Arsenal už před pár hodinami přivedl na hostování Cedrica Soarese ze Southamptonu - no a nyní oznámil, že pravý obránce bude nosit na dresu číslo 17. Další posila do obrany, stoper Pablo Mari, ponese dvaadvacítku.

14:31 Victor Wanyama by mohl odejít z Tottenhamu. Nevytížený záložník se dostal do vážného hledáčku Celticu.

14:36 OFICIÁLNĚ: Manchester United myslí do budoucna. Z třetiligového Southendu přivedl dvacetiletého gólmana Nathana Bishopa.

14:42 Sean Dyche právě oznámil, že co se jeho Burnley týče, už se žádného pohybu na trhu nedočkáme. Hm, takže Matěj Vydra zůstává uvězněný v Lancashire další půlrok..

14:45 Tak pozor. V témže duchu se nyní vyslovil i Frank Lampard, jehož Chelsea prý "na 95 procent" taktéž odhlašuje živnost. Žádný Giroud, nebo se těch 5 % nakonec promění v překvapivý transfer?

14:47 Varianta Dries Mertens je dle Lampardových slov oficiálně smetena ze stolu.

15:13 Jistě jste zaznamenali, že Manchester United se zajímá o Joshuu Kinga a že norský útočník by se přesunu nebránil. Tahle alternativa za zraněného Marcuse Rashforda se rýsuje velmi reálně - je však podmíněna tím, že Bournemouth sežene nádhradu.

15:22 Nikoho nepřivedl, přesto Pep Guardiola vítá lednovou posilu. Leroy Sané je zpátky v tréninku a brzy se snad mohl vrátit i do zápasů!

15:34 Z Kloppovy tiskovky: Na severozápadní frontě klid.

15:52 Ve středu se zjevily zvěsti, že Barcelona nabízí 85 milionů liber za Richarlisona. Carlo Ancelotti na tiskovce zavtipkoval, že byl překvapen, když svého svěřence viděl dnes na tréninku, vážnějším hlasem pak dodal, že žádná oficiální nabídka do Evertonu vůbec nepřišla.

Danny Rose pro Sky Sports o pozadí přesunu do Newcastlu: "Sledoval jsem zápas proti Chelsea a viděl jsem zranění Jetra Willemse. Okamžitě jsem zvedl telefon a volal svému agentovi, že tam chci. Trvalo to asi 10 dní, ale jsem šťastný, že jsem tady. Je nešťastné, že je tady na vině zranění, ale jsem vděčný za tuhle šanci a teď už se těším na nový začátek."

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 8 HODIN!

16:03 Záložník Ki Sung-Yeung v letošní sezóně odehrál za Newcastle jen tři ligové zápasy a nyní je jeho trápení u konce. S Magpies se dohodl na rozvázání kontraktu a od zítřka si může hledat nové angažmá.

Staronové angažmá naopak získal Michal Kovalčík, který se nyní chopí online taktovky a bude vás příští hodinu bavit.

16:08 Přeji hezké odpoledne všem příznivkyním (!) a příznivcům anglického, tedy od zítřka už opravdu ne evropskounijního, fotbalu a přicházím ihned se zajímavou informací ohledně potenciálního přesunu Joshuy Kinga. Podle reportéra Sky Sports Jamese Coopera přestup agilního záložníka je spíše jedna z možností, nežli by šlo o něco velmi pravděpodobného. Zájem Red Devils i vzhledem k náročnému vyjednávání je podle tohoto zdroje spíše chladný.

16:20 Ole Gunnar Solskjaer na tiskové konferenci takřka současně se zprávou zmíněného reportéra Sky Sports ohlásil potřebu Manchesteru přivést útočníka. "Potřebujeme někoho, kdo bude dávat góly, někoho, kdo si kvůli gólu klidně zlomí nos či prst," uvedl. Následně však norský kouč dodal, že neočekává dokončení jakéhokoliv přestupu do konce přestupového okna.

16:20 Řek Panagiotis Retsos se brzy stane další zimní akvizicí Sheffieldu United. Talentovaný zadák nyní čeká pouze na dohodnutí definitivních podmínek mezi jeho novým působištěm a Leverkusenem. Dobrou zprávou pro novináře je to, že mu budou moci říkat "Panos", konstatuje reportér Sky Sports Tim Thornton.

16:35 Reportér BBC Sports Kris Temple na Twitteru právě oznámil "hluboké oddechnutí pro všechny fanoušky Bournemouthu". Jednání s Manchesterem United o Joshuu Kinga prý definitivně padly...

16:50 Zajímavé aktuality ze světa s možnou vazbou na Premier League: Thomas Tuchel vyloučil dnešní odchod Edinsona Cavaniho z PSG, Zinedine Zidane zase vyloučil z nominace na dnešní derby s Atléticem Garetha Balea. Podle španělského spolupracovníka Sky Sports Alvara Montera ale odchod hvězdného Velšana není na pořadu dne.

16:57 Stoper Southamptonu Maya Yoshida má údajně namířeno do Itálie. O jednatřicetiletého Japonce se zajímá Sampdoria a podle novináře Fabrizia Romana je již všechno upečeno.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 7 HODIN!

A nyní předávám slovo i písmo zpět Marku Ustohalovi, s nímž se vystřídám zase později večer.

17:13 Co nás čeká ve zbývajících hodinách? Nic moc. Manchester United shání útočníka a nikdo zatím neví, jestli to bude Joshua King z Bournemouthu. Spíš to vypadá, že ne. Ale kdo jiný? Spekulovalo se o Islamovi Slimanim a Odionu Ighalovi. Ale to snad radši dejme jejich minuty Greenwoodovi...

Je docela dobře možná, ba snad i pravděpodobné, že nás teď čekají desítky minut nudy. Pojďme si tedy společně zavzpomínat. Podělte se s námi do diskuze a zasoutěžme o cenu Fernanda Torrese. Povedl se v posledních letech vašemu oblíbenému klubu nějaký zimní přestup?

17:39 Angeliño učinil na levé straně obrany především na začátku listopadu a prosince překvapivý průnik do základní sestavy Manchesteru City. Přesto by se mohl ještě dnes s ekipou Pepa Guardioly rozloučit, o jeho služby stojí Lipsko. Mělo by jít o hostování do konce sezóny.

17:48 Podobně je na tom křídelník Newcastlu Christian Atsu. Majitel 18 startů v letošním ročníku je spojován s odchodem a zájem mají Celtic, Nottingham a Blackburn. Poslední jmenovaný už se ale se zlou potázal.

No a pakliže nemáte co dělat, určitě si přečtěte analýzu Tomáše Součka, kterou přímo pro oficiální stránky napsal náš redaktor Tomáš Daníček.

17:59 Podle šéfa asociace anglických sportovních novinářů Simona Peache je v Manchesteru United stále živo, touha dotáhnout útočníka na hostování přetrvává. S Kingem to ale moc dobře nevypadá.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 6 HODIN!

18:20 OFICIÁLNĚ: Konkurence Benjamina Mendyho a Oleksandra Zinčenka byla příliš, Angeliño jde hostovat do Lipska. RB navíc má v létě možnost za 25 milionů liber proměnit hostování v přestup.

V tento den před sedmi lety se stal součástí zimního přestupového období také muž, kvůli kterému mnozí z nás začali milovat fotbal. David Beckham se na konci ledna 2013 připojil k PSG. Pojďme si připomenout, jak dojemná byla jeho rozlučka.

18:35 Vzpomínáte na Ravela Morrisona? Před dekádou mu jako šestnáctiletému vejlupkovi předpovídali v Manchesteru United zářnou budoucnost. Během deseti let ale stihl zklamat na řadě adres - naposled nyní na podzim v Sheffieldu United. Aktuálně prochází zdravotní prohlídkou v Middlesbrough, kde se pokusí kariéru opět nastartovat.

18:47 Christian Atsu nakonec nikam nejde. Celtic o něho usiloval usilovně, ale hbitý záložník se rozhodl setrvat v Newcastlu a porvat se o místo v sestavě.

18:51 Hvězda Hullu City a celé Championship Jarrod Bowen už brzy dostane šanci, a to i po boku Tomáše Součka, oslňovat i v Premier League. Ještě včera měl sice namířeno do Crystal Palace, dnes se však věci chopili Kladiváři a ofenzivního univerzála si uzmuli pro sebe. Nyní už by fotbalista měl podstupovat na východě Londýně zdravotní prohlídku.

O tom, jaké terno Jarrod Bowen je, svědčí i tweet jednoho z příznivců Newcastlu, který by se prý klidně a mile rád nakazil koronavirem, kdyby díky tomu Bowen kádr Steva Bruce posílil.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ 5 HODIN!

Zatímco fanoušci Manchesteru United jsou po příchodu Bruna Fernandese nadšení a vyhlížejí lepší zítřky, manažerská legenda Harry Redknapp jejich naděje tlumí. "Mějme na paměti, že právě teď mají United úchvatnou úspěšnost v přetváření dobrých hráčů ve špatné."

19:10 OFICIÁLNĚ: Jedna mimo Anglii, ale v tomhle marasmu jsme vděční za cokoli. Emre Can se po přesunu z Liverpoolu v Juventusu neprosadil, našel však další atraktivní angažmá. Díky přestupu do Dortmundu si může už za tři týdny zahrát dokonce Ligu mistrů. A aby byla informace kompletní - jde o hostování s možností letního odkupu za 30 milionů eur.

19:20 Jednou jo, jednou ne. Kauza "King do United" už padla, ale nyní se Sky Sports tasí s informací, že se celek z Manchesteru snaží přesvědčit Bournemouth zlepšenou nabídkou. Stále jde však i o to, zda Cherries mohou stihnout přivést náhradu.

Právě situace okolo Joshuy Kinga je spolu s Jarrodem Bowenem to nejzajímavější, čím se můžeme v příštích hodinách bavit. Pokud se nestane něco neočekávaného (fingers crossed), samozřejmě.

19:38 Tak tohle je zajímavé. Podle velšského BBC by Aston Villu mohl zadarmo posílit útočník Swansea Borja Bastón. Villans sháněli útočníka po vážném zranění Wesleyho. Náhradou už ale měl být Mbwana Samatta z Genku.

Bastón je interesantním jménem i přesto, že v posledních letech ve Španělsku spíš paběrkoval a na podzim dal v Championship "jen" šest branek. Čtyři sezóny zpátky ale v dresu Eibaru nasázel v La Lize 18 gólů. Kvalitu, byť nyní skrytou, tedy bezpochyby má.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ 4 HODINY!

20:14 Manchester United se definitivně zaměřil na Odiona Ighala. Red Devils by jej rádi získali na půlroční hostování.

20:18 Jarrod Bowen úspěšně složil zdravotní zkoušku ve West Hamu, brzy bychom se tak měli dočkat oficiálního oznámení jeho přestupu z Hullu.

20:23 V roce 2017 byl vyhlášen nejlepším hráčem Watfordu. Dnes se Sebastian Prödl dohodl s Hornets na rozvázání smlouvy.

20:32 OFICIÁLNĚ: Ještě po Vánocích dobrým výkonem proti Arsenalu fanoušky Chelsea potěšil, dnes jim Tariq Lamptey zlomil srdce. V létě mu na Stamford Bridge končila smlouva a místo jejího prodloužení se rozhodl vydat jinou cestou. Brightonu se upsal do léta 2023.

20:46 OFICIÁLNĚ: Dobrý tah na prázdném trhu se podařil Wolverhamptonu. Obránce Luke Matheson na podzim ještě jako šestnáctiletý hráč Rochdale zařídil gólem remízu třetiligového celku na Old Trafford. Nyní už patří Vlkům, kteří ho v Rochdalu nechávají do konce sezóny hostovat.

20:49 OFICIÁLNĚ: Králem Deadline Day je ale Sheffield United. Poté, co rekordně koupili Bergeho, si dnes pořídili ještě dvojici zajímavých zahraničních posil. Živkoviće teď na hostování do konce ročníku doplnil stoper Leverkusenu Panagiotis Retsos.

Do konce dnešního dne bychom se měli soustředit především na dvě jména. Tím prvním je Jarrod Bowen, který se brzy oficiálně stane hráčem West Hamu, no a tím druhým není nikdo jiný než Odion Ighalo. Nigerijec už prý jedná s Manchesterem United o půlroční hostovačce a britská média hovoří o šancích "50/50".

Je vám jeho jméno povědomé, ale nevíte odkud? Pak vězte, že Ighalo v sezóně 2014/15 nasázel za Watford v Championship 20 gólů - a to byl jen začátek jeho slávy. O rok později explodoval i v Premier League a jen během podzimu se prosadil 13x. Tehdy se mocně spekulovalo o jeho přestupu do Číny a sám útočník přiznal, že smetl ze stolu smlouvu, jež by mu vynesla 300 tisíc liber týdně. V dalších dvou půlsezónách ale přidal všehovšudy tři ligové branky a nakonec v lednu 2017 přece asijské volání vyslyšel.

Dnes je Odionu Ighalovi 30 a má za sebou tři kompletní sezóny v čínské Superlize. Statistiky nemá vůbec špatné, za 72 zápasů stihl podle Transfermarktu nastřílet 46 gólů a na dalších 8 nahrát.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ 3 HODINY!

A já se s vámi tímto loučím, sklonkem Deadline Day vás provede mladší a čerstvější Michal Kovalčík.

21:15: OFICIÁLNĚ Strhující tempo si žádá mladší a čerstvější jedince. Touto zásadu se řídí toto dnešní dochumelení, ne tak už italská Sampdoria Janov. Ta totiž právě oficiálně oznámila příchod zkušeného japonského reprezentanta Mayi Yoshidy ze Southamptonu. Jednatřicetiletý obránce strávil na jihu Anglie více než sedm let.

21:21 Wolves opouští jednadvacetiletý útočník Bright Enobakhare, který již na podzim hostoval ve Wiganu. Nyní by se měl natrvalo přesunout do Birminghamu, kde momentálně podstupuje zdravotní prohlídku.

21:25 Ještě upřesnění k Yoshidovi. Ten do Sampdorie odchází na půlroční hostování, Southampton se s ním však již rozloučil natrvalo, neboť mu zde v létě končí smlouva. Lze očekávat, že ho janovský celek v případě oboustranné spokojenosti před příští sezónou získá zdarma.

21:32 José Mourinho na tiskové konferenci žádnou posilu neohlásil a dokonce na všechny zásadní otázky odpověděl ještě dříve, než dostali slovo novináři. Momentálně je to to nejzábavnější, co se na anglické "deadline scéně" děje.

21:39 Manchester United se domluvil na podmínkách dohody s Odionem Ighalem, který by měl na Old Trafford přijít na půlroční hostování s opcí z čínského Shanghai Shenhua. Jen aby právě faktický Ighalův přesun z Číny do Velké Británie nebyl v současné epidemické situaci tím největším problémem...

Pojďme si nyní něco povědět k druhému očekávanému přestupu dnešního Deadline Day. West Ham totiž po Tomáš Součkovi a brankáři Randolphovi pravděpodobně brzy oficiálně oznámí příchod Jarroda Bowena. Tento třiadvacetiletý křídelník má za sebou tři a půl roku v druholigovém Hullu, kde na sebe upozornil především v minulé sezóně - během minulé sezóny vstřelil v 46 zápasech 22 gólů a na další čtyři přihrál. Na tuto formu navázal i na podzim, v právě probíhajícím ročníku vsítil už 16 gólů a u šesti asistoval. Nejčastěji nastupuje na pravé straně zálohy, resp. na pravém křídle.

Momentálně se podle zpráv z anglických médií vyjednává o podmínkách smlouvy, Hammers hráči nabízejí 80 tisíc liber týdně, v případě sestupu do nižší soutěže by se však částka měla snížit na polovinu. S touto klauzulí údajně Bowenův agent nesouhlasí, nelze ovšem očekávat, že by na tomto celý transfer ztroskotal.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVAJÍ 2 HODINY!

22:03 Objevily se spekulace, že nejmenovaný klub z Premier League brzy oznámí příchod zkušeného útočníka Emmanuela Adebayora, který je momentálně bez angažmá. Pětatřicetiletý fotbalista, který se proslavil nejvíce svým angažmá v Arsenalu, naposledy působil v tureckém Kayserisporu.

22:06 Útočník Borja Baston, který již zde byl výše představen, v současné chvíli absolvuje zdravotní prohlídku a brzy by měl být oficiálně jeho přestup ze Swansea do Aston Villy.

22:13 Ony dva nejmenované kluby zajímající se o Emmanuela Adebayora jsou údajně West Ham a Brighton. Jeho platové požadavky jsou ale prý natolik vysoké, že zůstane jen u námluv.

22:23 Newcastle se dnes podle BBC snažil přivést dvě nové posily - Oliviera Girouda z Chelsea a Boubakary Soumarého z Lille. Zatímco prvně jmenovaného klub neuvolnil také proto, že místo něj nesehnal adekvátní náhradu, Soumaré do Newcastlu odejít jednoduše nechtěl. Lille přitom mělo být připraveno za talentovaného záložníka akceptovat nabídku 35 milionů liber.

22:58 OFICIÁLNĚ Dvacetiletý středopolař Calum Slattery odchází ze Southamptonu na půlroční hostování do nizozemského De Graafschapu.

DO KONCE PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ ZBÝVÁ POSLEDNÍ HODINA!

23:05 OFICIÁLNĚ Leicester přivádí na hostování do konce sezóny s případnou opcí devětadvacetiletého stopera Ryana Benneta, jenž na podzim odehrál jedenáct ligových zápasů v dresu Wolves.

23:11 OFICIÁLNĚ Tashan Oakley-Boothe, brzy dvacetiletý střední záložník z širšího kádru Tottenhamu, odchází do druholigového Stoke City.

23:24 OFICIÁLNĚ Brankář Jonas Lössl, který od léta kryl záda Jordanu Pickfordovi v Evertonu, se na hostování do konce sezóny vrací do druholigového Huddersfieldu, odkud do Goodison Parku přišel.

23:30 OFICIÁLNĚ Pravděpodobně největší přestupová bomba dnešního dne. Odion Ighalo přichází na půlroční hostování do Manchesteru United. Dohoda s čínským klubem Shanghai Shenhua nezahrnuje opci.

Tento očekávaný přestup si tedy můžeme odškrtnout, momentálně čekáme ještě na oficiální potvrzení transferu Jarroda Bowena. Není ale samozřejmě vyloučeno, že v poslední minutách přestupového okna vyvstane na povrch nějaká úplně nová a nepředpokládaná akvizice. #staytuned

23:37 OFICIÁLNĚ V posledních sezónách málo vytěžovaný útočník Crystal Palace Connor Wickham odchází na půlroční hostování do druholigového Sheffieldu Wendesday, kde bude chtít nechat vzpomenout na povedené roky v Premier League a v šestadvaceti letech znovu nastartovat svou kariéru.

23:54 OFICIÁLNĚ Borja Bastón je oficálně hráčem Aston Villy. Ta to před chvílí oficiálně oznámila na svých stránkách i sociálních sítích. Bastón, který na sebe dříve upozornil v La Lize v dresu Eibaru, by měl v útoku nahradit dlouhodobě zraněného Wesleyho.

KONEC PŘESTUPOVÉHO OBDOBÍ!

V Anglii se právě dochumelilo, Velká Británie odešla z Evropské unie, nicméně některé přestupy, dotažené krátce před půlnocí, ještě budou oficiálně oznámeny (viz k tomuto info zde). Připomínám, že stále čekáme třeba na potvrzení příchodu Jarroda Bowena do West Hamu. Spát ještě nejdeme a přineseme vám ještě všechny horké "post-deadline" novinky...

00:11 OFICIÁLNĚ West Ham své příznivce napínal a nakonec to stihl. Křídelník Jarrod Bowen přichází z Hull City za 18 milionů liber, dalších 7 milionů bude vyplaceno za splnění určitých podmínek v budoucnosti.

Momentálně je na místě krátká rekapitulace toho nejdůležitějšího, co se v posledních hodinách dnešního přestupového okna odehrálo. Southampton opustili dva obránci - Cédric Soares odšel na hostování do Arsenalu, Maya Yoshida zase do Sampdorie. Aktivní byl Sheffield, který za rekordních 22 milionů liber přivedl z Genku záložníka Sandreho Berga, z Leverkusenu přišel Panagiotis Retsos a zálohu vyztuží také Richairo Živković. Manchester United posílí v jarní části sezóny nigerijský forward Odion Ighalo, West Ham zase mnohokrát zmiňovaný Jarrod Bowen. No a Emmanuel Adebayor je stále bez angažmá.

00:43 Zdá se, že na jakýkoliv transfer již budeme čekat marně. Oznamovány jsou zatím jen různá hostování, tak například Leon Balogun a Jan Mlaker dočasně opouští Brighton a budou nastupovat v druhé lize za Wigan, do nějž zamířil i Alex Dobre z Bournemouthu. Myslím ale, že to není nic, co byste si nemohli přečíst až v ranním přehledu...

Děkujeme vám tedy za pozornost a přízeň i u nepříliš dramatického on-line přenosu z posledního dne přestupového okna v Anglii. Každý rok prostě čekat Torrese, Aubameyanga či Suáreze nemůžeme. Snažili jsme se ale s Markem, co to šlo. Dobrou noc!

Autor: Marek Ustohal, Michal Kovalčík

Komentáře (555)

Přidat komentář
andkoo

dnes to nevyzera, ze by sa udialo nieco velke

Reagovat
smazaný uživatel

ztráta času taky bejt, radši si užít pátek

Reagovat
smazaný uživatel

První!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Dufan

Reagovat
Rostyg

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni s takovym příspěvkem, to ano.

Reagovat
icka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Ranoth

mozno nabuduce

Reagovat
jany kozak

Reagovat
icemike

Reagovat
Luc-Luc

to vypada, ze ted v zime ten Sancho nebo Werner asi neprijdou

Reagovat
Frantszek

a chodit by přesně měli proč?

Dortmund teď s Hálandem cítí, že jsou před ním zesraní a budou pouštět Sancha?

Lipsko to bude chtít dotáhnout a proto Wernera také nepustí a Live zatím nepotřebuje ani jednoho z nich.

Reagovat
Luc-Luc

do rotace by se jeden z nich urcite hodil, navic je mozne ze v lete odejde Salah nebo Mane v pripade dobre nabidky

Reagovat
eibe

Kam by chodili? Do aktuálně lepšího jít nemají kam

Reagovat
Luc-Luc

Barcelona, Real, nic jineho asi nepripada v uvahu

Reagovat
Kovi81

jj Werner nebo Sancho urcite pujdou do rotace, to by i ve fife zacali picovat.

Reagovat
smazaný uživatel

uz clovek ani nemoze napisat, ze toto neni FIFA

Reagovat
Cechino

Reagovat
icka

Do rotace

Reagovat
Kucka

Reagovat
Neutron

ty vole...do rotace

Reagovat
adoxx

Do rotace?

Reagovat
kiciN

prestan hrat to FM

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Front hell

Reagovat
SCELO

plne sa ztotoznujem s tvojim nazorom

Reagovat
smazaný uživatel

ani v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stačila expreska

Reagovat
Whitemedia

V Chelsea dochumelilo

Reagovat
spider_8

A asi je to tak dobře. Lepší to nechat na léto, než teď udělat nějaký panic buy. Ten Mertens mi nepřišel jako dobrý nápad, nedokážu si představit takového hráče u nás na hrotu. Akorát u nás furt budou smrdět Pedro s Giroudem

Reagovat
spider_8

+ budeme muset poslouchat Deschampsovi sračky další půlrok

Reagovat
M0rb1D4S

Už minulý rok

Reagovat
icka

Tohle už je vtipný, jak přes kopírák ty přestupáky

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká Británia odchádza z EÚ najväčší transfer dneška.

Reagovat
Frantszek

Obchodních vztahů se to netkne, takže cajk. Gameboye ti v pohodě pošlou.

Reagovat
r.mrazik

"Obchodních vztahů se to netkne, takže cajk. "....vsak jeste nic nemaji domluvene...

Reagovat
bobis21

"odchází" - vzhledem k tomu že až do konce roku jsou podmínky stejné jako když byli v EU, tak je to odchod jen z toho pohledu, že se tím bude BJ chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Každopádne to už vyzeralo že to dopadne ako príchod Wesleyho Sneijdera do United.

Reagovat
raduinho

Konečně At si na těch svých ostrovech klidně shnijou. Povýšení jak prdel a hovno hovno. Pořád jenom žijou z minulosti a myslejí si, jaká nejsou velmoc jako v 19.století.Pravdou je, že jsou to líná hovada a jsem fakt zvědavý jak se jim bude chtít dělat práce místo Poláků a jiné východní verbeže jak s radostí říkají.

Reagovat
bobis21

Neboj, už řeší že ti kdo tam žijí dlouhodobě budou moct zůstat neomezeně - přeci nebudou dělat podřadné práce sami

Reagovat
risk je zisk

Je to tak. Ti, kdo si zažádali o povolení tam zůstat, tak mohou. Já to povolení dostal na dalších 5 let, ale do té doby už chci být zpátky v ČR.

Jinak se nemění skoro nic. Hranice zůstanou pořád otevřené, akorát to bude trosku přísnější, ale nic extra, ceho by se někdo měl bat.

A jak si napsal, lidi, kteří tu pracuji už dlouho a dělají práci, kterou by normální brit dělat nechtěl, tak to tak zůstane. Akorát si myslím, ze spousta lidi z východní Evropy začne malinko stávkovat.

Budou chtít více peněz (ani bych se nedivil), přeci jen ani ne 9£ na hodinu je docela málo (zejména v Londýně). Takže lidi budou dělat malinko problémy a budou si stát za tím, aby dostali přidáno, budou se určitě ohánět, ze brit by tuhle práci za takové peníze nedelal (což je pravda), a když to nebudou chtít dělat Britové a za ty malé peníze ani zbytek Evropy, tak to budou muset hodit malinko výš. A nebo se pletu a všechny takové povyházejí z VB zpět domů .

Tady se to mění každý den a každý den se říká něco jiného.

Reagovat
r.mrazik

zas tak ostry bych nebyl...

klasicky protibrexitovsky Hosek prekvapil a sepsal k tomu prekvapive dobry clanek...

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/brexit-anglicka-variace-na-make-america-great-again-87622?seq-no=3&dop-ab-variant=&source=clanky-home

Reagovat
Zaschrona

Na jeho poměry jistě dobrý text, jenže z toho je pořád až moc cítit, že je názorově krajně prounijní...

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...on svuj pohled nemeni...ale vzhledem k tomu,jaky je,ta je to napsane dost slusne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Jinak docela dobrý byl dneska i ten brexitový dokument na ČT24 od Vostala. Kéž by se lidi na ČT víc nacházeli v tomhle než v pořadech typu Newsroom nebo 168 hodin...

Reagovat
r.mrazik

Neviděl jsem...TV téměř nesleduji

Reagovat
Zaschrona

Já jen sport a zprávy, no.

Reagovat
anonym

A jaký na to máš pohled ty? Udělali dobře?

Reagovat
r.mrazik

mne je to lito...na jednu stranu brity chapu,na druhou si myslim,ze to je chyba a velka skoda

samozrejme britove vzdycky byli tak trochu sami pro sebe...ale tohle se mi zda pitomi

tezko rict...jestli si mysli,ze jim "samotnym" bude lepe...tak prosim

ale cechy,polaky a bulhary na ty nizsi prace budou potrebovat porad...a dohodu s EU nebudou mit taky vyhodne jako stavajici zeme...

z globalu podle me dobre neudelali...ale jestli jim samotnym jim na tom ostrove ten krok udela dobre...

ja jen doufam,ze tenhle krok tady nezmagori lidi,protoze kokoti typu Okamury, Macha a Klausu na tuhle notu jedou dost...a jo,jeste komousi

Reagovat
anonym

Oni jsou velký a hrdý národ, mají vyjednávající pozici, kterou my jako to malý hovno na mapě v životě mít nebudeme. Zvládnou to. My jsme bohužel v patové situaci, kdy sklopíme hlavu a jede se dál.

Celé vedení unie mi připadá jako banda neschopných blbců bez jediného vůdce, který by myslel na obyčejné lidi z Evropy. To jde vidět i z uprchlické krize, a řešení přijmout kdejakého čmouda bez pořádného plánu, je postavené na hlavu. Amerika, která tohle má na svědomí, dá ruce pryč, ale odskáče to Evropa. Saudská Arábie a podobné země se k tomu taky mít nebudou. EU se krčí před Turky (které není schopná ani potrestat za napadení Kurdů, když je Amerika hodila přes palubu), Američany i Rusy. Tohle je snad to nejslabší velké spojenectví na světě.

Reagovat
r.mrazik

nesmis na to koukat jen z pohledu migrace...ktera se jim opravdu nepovedla,ale jde videt,ze kdyz si nekdo postavi hlavu,tak ho ani nejsilnejsi neprehlasuji a i nemecko musi sklopit usi

ale jak rikam...videt vsude za vsim migranty je pitomy

Reagovat
anonym

Ale jo, já to beru. Jsem prostě takovej euroskeptik, taky netvrdím, že bychom si zrovna my tady něčím takovým pomohli. Nejde jenom o migranty, ale to je zrovna poslední roky nejzásadnější téma, který negativně ovlivní životy lidí a chod zemí takovým způsobem, že to bagatelizovat nemůžu a těžko odpustit, že to takhle nezvládli. Kvůli Německu jsme zažili dvě světový války a teď otočí o 180° a parodují samy sebe. Tahle uměle vytvořená multikultura v praxi jen málokde funguje, stačí se podívat na to jak vypadájí hoods v USA nebo některé čtvrtě v Anglii, nebo jak jsme tu skvěle integrovali cikány. Je možný, že lidi nakonec budou volit někoho jako je Pitomio a já už bych se sám ani nedivil. Jinak tyhle velký země jako Německo a Francie stejně budou vždycky na prvním místě prosazovat svoje zájmy a unie bude kecat i do toho, po čem jim je hovno. Berou nás jako malou postkomunistickou zemi, to je vidět i na kvalitě potravin pro příklad. My můžeme jen sklopit hlavu. Možná to vidím jen moc černě a každá doba má svoje.

Reagovat
r.mrazik

sorry,ale tohle mi prijdou jako divny temata

migranti z afriky sem nechodi, z blizkyho vychodu sem taky nikdo nechce

tahle ceska pseudokauza je akorat pro volice pitomia

a kvalita potravin neni za unii...vsak tu mas potravinarskou komoru a staci to zastitit statni vyhlaskou nebo necim takovym

jenze tady jde o to,ze momentalne je u moci totalne neschopna banda,takze je modni picovat na EU misto na ty zmrdy,co to tu vedou

klopit hlavu nikdo nemusi...jen je potreba trochu premyslet a koukat kolem sebe,co i diky EU tady je...pseudokauzy jako migranti,ktery nam stejne nakonec nikdo nevnuti je sranda...mozna by bylo lepsi,zamerit se tady na sebe a treba zacit stavet dalnice

Reagovat
anonym

Tak občas tu nějakýho kebabáře potkám To, že se necpou sem, ještě neznamená, že se mi líbí, když se rozmrdá zbytek Evropy. Však je Německo směs Miami a Barcelony

To beru

Jenže ta neschopná banda, která to vede, je i v Německu, která nám historicky nadělala víc škody než užitku. Nebo to snad Merkel a zbytek Evropy vymyslel dobře?

Ano, postavíme k nim třeba i vzdušné zámky

Reagovat
Luc-Luc

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Nigel Farage měl k tomu hezký proslov.

Reagovat
masly008

a ta lopata z irska to moc nedávala.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa s tým Kingom ukľudnime, radšej nekúpiť nič.

Reagovat
BennDyaz

A slovem "Vítejte" tato zprava i skonci

Reagovat
Pipo123

Giroud pod kurva, Chelsea ho nechce pustiť

Reagovat
Rothbard

Proc neni v clanku zminen SouCZECH?

Reagovat
Hokaido

My chceme Fišaru!

Reagovat
nani92

dúfam, že Giroud bude vyslobodený, kľudne aj nami, môj spln by sa senil

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Spalovač šancí

Alba do Tottenhamu

Reagovat
Kluivert9

Jessica?

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Spalovač šancí

jinou neznám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By se na Spurs dalo konečně koukat.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, kam přestupujete vy? Největší sranda je ta legendární 40+1 částka PAPA WENGZ

https://pbs.twimg.com/media/EPl-liqW4AA20WJ?format=jpg&name=large

Reagovat
ttopi

Z Bocy Juniors do Realu Madrid za 70M. To jde

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to stejne

Reagovat
Mato178178

Celtic ==> Benfica, 100k

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Z Molde do Liverpoolu pouze za 9 mega. Opět dobrej kauf pro Reds

Reagovat
svaca

Nás berou asi v balíčku, akorát já jdu za 300 míčů

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
janinho

no dpc... je po mne. uz niekto prestupil zo celticu do rangers? ale ked za mna uz dali 48,4 mega tak ma asi chcu

aspon ze im usetrim na plate, hram zadarminko.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je fakt po tobě asi, nechoď po venku moc :D :D

Reagovat
Spejbl

Z Valencie do Brestu do Brestu za 99p. To jebu..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm ja z valencie do karabachu za 1£

Reagovat
osobnostx

Z Valencie do Billerricay ...lepší

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Z Valencie do Ajaxu zadáčo

Reagovat
Čenda

Celtic => Sevilla

200mil. Liber

Ok, Daily Mail, whatever you say.

Reagovat
andkoo

z Molde do Dundalku za 48M, niekde sa musela stat chyba

Reagovat
smazaný uživatel

možná desetinná čárka?

Reagovat
Ferguson6

Z Molde do Dundalku za 99p... To sú asi radi, že sa ma zbavili

Reagovat
Shottack

Jako Oleho

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City ------ Benfica Lisabon, zdarma

Reagovat
Rostyg

Swansea ========> Real 19M

Reagovat
Fernando_Torres

Já jdu ze Celticu už jen tak doklepat kariéru do Kilmarnocku za symbolických 20 liber

Reagovat
lichna.

Z Arsenalu do PSV za 70M

Reagovat
KingMaster13

Polepšil sis

Reagovat
stas87

Arsenal-Sunderland tam mas, nie?

Reagovat
lichna.

Ještě že někteří ví lépe než já, jak se jmenuju. Díky za opravu.

Reagovat
KingMaster13

I tak sis polepšil

Reagovat
smazaný uživatel

To je chujovina uplna, Arsenal > ÚD Ibiza za 1£

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Z Arsenalu do Brestu za euro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Z Celticu do Realu Madrid za 50 mega

Reagovat
Papra

z Celticu do Liverpoolu za 1 libru. Slušnej steal

Reagovat
vodka

Celtic -> Ibiza za 1p, docela bych to bral...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Harakan

Celtic -> Ibiza za £70M

Reagovat
Busby babes

Celtic -> PSG za 191 mega. v poradku.

Reagovat
TheTopFootbaler

Ze City do Ibizy za 100k, očividně se moje nadějná kariéra talentovaného mladíka nevyvedla.

Reagovat
fenixLFC

nejdem do ziadneho united

Reagovat
Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Shottack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hraca

Z Leedsu do Marseille za 300 mega :D

Reagovat
SCELO

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TopinB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
KoryVCF

Celtic-->Man.Utd - 300m liber. to se mi moc líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Diky vsem zucastnenym ze tu takhle verejne rozhlasujou svoje osobni udaje.

Reagovat
Bohemak12

Jn , na všechny si ted můžeš jít půjčit do homecreditu

Reagovat
Spejbl

Doufám, že ti poslední písmeno mého jména dobře poslouží.

Reagovat
fenixLFC

jj cinania a bures uz mali vsetky moje data, len im chybalo posledne pismeno mena a priezviska...

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
nani92

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icemike

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
mikelinos

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol -> Benfica £70M

Reagovat
Tomik111

Zadara k United.

Reagovat
adoxx

Z Arsenalu do United na hostování

Reagovat
Rothbard

Z Arsenalu do Wolfsburgu za 750k. Takze nejaky prumerak na sklonku sve kariery, to by odpovidalo.

Reagovat
RadekVonCZE

Lord Bendtner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

nebo novej Gnabry

Reagovat
Rudnevs

Gnabry šiel do Werderu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Taktiež z Arsenalu do Wolfsburgu...

Reagovat
Shottack

Z Bocy do Liverpoolu za 1M.

Made my day...

Reagovat
Baronne

Valencia -> Liverpool 9m liber, docela dobrý asi půjdu do juniorky teda

Reagovat
Riviera Kid

Z Leedsu do Wolfsburgu za 99 pencí

Reagovat
Kily

před patnácti lety stálo moje roční hostování deset tisíc korun, co jsem před čtrnácti lety ukončil kariéru, tak moje cena spadla na 191 liber

Reagovat
smazaný uživatel

*stoupla na 191mega liber

Reagovat
Kily

ajo snad mi agent vyjednal solidní smlouvu

Reagovat
papanegra

Z Celticu jít hostovat do Rangers ?

Ve Skotsku bude živo a já mrtvej

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
avicii

Arsenal - - - > Liverpool za 30 mil

Reagovat
Pride

Z Molde do Ajaxu za 9 mega to je docela věrohodný

Reagovat
masly008

Z hoffe do Ajaxu na loan

Reagovat
smazaný uživatel

LoL, z Molde do PSG za 191mega liber. Nejvetsi sranda, ze to vlastne ani neni tak nerealne.

Reagovat
dantetomas

z Bocy k Mancs za £300m? Mrdad ich, zostavam v Boce...

Reagovat
EXoRcIsT

Počiatek zo Slovenska do Francúzska za 700 mega + 400 v bonusoch

Reagovat
Grahf

zo Celticu do United, ako výmena (to bude linard, alebo pereira )

Reagovat
The Krupy

Z Interu do United za 70 mega. Pri tých merdách som bol tajným špiónom z Juve

Reagovat
KingMaster13

Konečně jsme taky vykoupili Inter a ne naopak

Reagovat
SCELO

z monterey do realu za 100k

Reagovat
guzman

Z Molde do Juventusu za 200 mega Částka slušná ale mohl by to být jiný klub

Reagovat
JohnKoul

Molde -> United za 200 mega asi Oleho oblíbenec.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mervin

Z Interu do Ajaxu za 5,4 mega

Reagovat
KingMaster13

Z Bocy Juniors do Manchesteru United na hostování Yeeeeeeees, další Oleho skvělý obchod

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jestli jsou všichni přestupující z Molde Ondřejové. Nějak mě jinak nenapadá žádné časté jméno končící na J. Leda Slavoj, Bivoj a podobné nesmysly. A že slovenštiny teda Juraj a Andrej...

Reagovat
Mariano13

z Arsenalu do Ajaxu za 200M. Celkom sen

Reagovat
Belveder

super, ze Swansea do Karabachu, swap deal, jde někdo naopak?

Reagovat
stas87

Celtic => Wolfsburg. Od kopacov do montovny... a este len za jednu libru.

Reagovat
EAG le grand amour

Z Celticu do Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Swansea do Billericay Za libru,hezký

Reagovat
Smreky

Girouda by mohli pustiť... škoda takého hráča mimo zostavy

Reagovat
M0rb1D4S

Tak pokud by ho Lazio vyměnilo za Immobileho nebo Inter za Lautara tak nevidím problém. Jinak bez náhrady neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M0rb1D4S

Vždyť jsem to celkem jasně myslel s nadsázkou. Prostě naše vedení nebylo schopno zařídit byť jen krátkodobou náhradu za Girouda.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si len predstavil, ze tak nejak by reagoval Pecik, z pozicie manazera Chelsea

Reagovat
j_mrazik

V čem ho potřebujete nahradit? V tom, že vypadá dobře na tribuně, lavičce? Takže hledáte nějakýho kluka z plakátu?

Reagovat
blade115

Mhm... Poslední lednový deadline, který z pohledu Chelsea stál za to, byl před 9 lety. Vždyť my bychom už ani nevěděli, co dělat, kdyby někdo opravdu přišel.

Reagovat
M0rb1D4S

No. Nejhorší je, podívat se na Lamparda na tiskovce. Ten očividně chtěl posílit, ale opět dalšího trenéra podrazilo vedení.

Reagovat
blade115

Škoda, že do toho prostě nevidíme víc. Mě by zajímalo, jaký byl třeba názor na Piateka. Jestli Lampard řekl "ok, bral bych i jeho" a vedení prostě škudlilo 20 mega, nebo jestli Lampard řekl "ne, ten se mi nehodí, chci prostě Mertense" a vedení s tím prostě nemohlo nic moc udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

mate este nejakych zaujimavych mladych hracov? Nikde v Bcku alebo na hostovani?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak těch zajímavých hráčů je na hostovačkách a v akademii několik. Ale například Lampteymu končí smlouva za půl roku a je na odchodu. Gallaghera stáhli z hostování v Charltonu, aby ho hned v zápětí poslali zpět do Champu hrát za Swansea. Dál třeba Guehi, Maatsen, Anjorin nebo Gilmour.

Reagovat
Whitemedia

Ampadu nehrající v Německu, Conor Gallagher na hostovačce ve Swansea a v béčku taky kupa zajímavých talentů..

Reagovat
blade115

Pár jmen by se asi našlo, ale nejde zas mít kádr složený jen z mladíků. Asi jsme teď v zimě nikdo žádnou velkou bombu nečekal, ale já minimálně doufal v ten zpětný odkup Akeho a ideálně i ten back up má hrot, aby mohl Giroud jít a nemusel sedět půl roku na tribuně... Ake se prý nehodí a útočníka zřejmě schopni získat nejsme, tak bohužel no. Žádná velká trága, ale v létě už je to absolutní nutnost někoho dovést. Akorát mám pocit, že tehdy to o moc lepší nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ten Lamptey? Ževraj má namierené do Brightonu, to som nečakal potom ako ho Frank nechal debutovať v prvom tíme.

Reagovat
blade115

Njn, nemůžeš mít všechny. Na jeho pozici hraje kapitán Azpi a super talent James, který si toho pravého beka může klidně přisvojit na 10 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi hrá teraz ale viac naľavo nie? Nemohol teoreticky robiť Lamptey dvojku Jamesovi? Viem je to risk obaja sú veľmi mladí.

Reagovat
Walter_Sobchak

Mohol no, ale asi nechcel podpisať zmluvu ked je o neho zaujem. V Brightone má väčšiu šancu presadiť sa ako robiť dvojku Jamesovi.

Reagovat
Svatej

Tam je problém v tom, že jednička v týmu by prostě měla sežrat 80% herního času a jen málokdy tomu je jinak. Pokud by se James podstatně nezhorsil/nezasekl nebo naopak Lamptey nevystrelil do výšin, tak by jeden z nich dřív nebo pozdějc odejít musel, protože sedět za skoro stejně starým spoluhráčem by nechtěl nikdo.. Není tam žádná pozitivní vyhlídka do budoucna.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Je tam možnosť spätného odkupu či nie? Predsalen potenciál v ňom je.

Reagovat
Squinty

No jenomže James je bohužel celkem skleněnej, nějakou slušnou dvojku by to určitě chtělo, když nepočítám Azpiho

Reagovat
blade115

Už ten James je trochu risk, a to má za sebou úplně snovou sezónu v Champu a mnohem víc zkušeností. Lamptey by pravděpodobně další roky sbíral minuty v LC nebo FA Cupu nebo chodil po hostovačkách. Zrovna tady nemám vedení nic za zlé a hráči i chápu, že radši půjde do slabšího týmu, kde bude mít lepší pozici.

Reagovat
Svatej

Před ním James. Navíc se teď v akademii jeví ještě další právej bek jako slusnej. Škoda, že se to nekoupí trochu rovnoměrně na obě strany.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkovo má teraz Anglicko šialený pretlak pravých obrancov.

Reagovat
Svatej

V útoku ani ne. Kdybych ale mluvil obecně a vynechal Jamese, tak je v týmu teď asi nejtalentovanějším Gilmour.. Ten kluk je božskej.

Reagovat
janinho

OT: Podle francouzského Foot Mercato žádá obránce anglického Tottenhamu Serge Aurier po svém zaměstnavateli vylepšení kontraktu. Krajní bek z Pobřeží slonoviny má přitom smlouvu ještě na dva a půl roku. (getfootballnewsfrance.com)

ja som za. hlavne to musi byt v akomkolvek inom klube nez Spurs.

https://www.youtube.com/watch?v=L8v1CGwqTR4

Reagovat
Hokaido

To je fakt dement.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Chelsea musím říct, že to, co tenhle klub předvedl je naprostá, ale naprostá ubohost. Ten, kdo tohle jakýmkoliv způsobem ospravedlňuje je naprostý impotent. Tým, který snad ze všech klubů na světě potřebuje největší obměnu není schopen za měsíc přivést nikoho. Není žádná pravda, že v lednu se nedají dělat slušné obchody. Jiné týmy to zvládají. To ukazuje na neschopnost. Nezbývá než si přát pro naprosté blaho klubu, aby Chelsea za trest vypadla z TOP 4, nevyhrála nic, nepostoupila do LM a v létě nepřišel nikdo. Potom by se možná všem tam rozsvítilo a konečně po 5 letech sedení na zadku a nic nedělání začali něco dělat. Klidně se tu do mě pusťte, ale chce to změnu a když ta změna nejde jaksi v dobrém, tak si ten klub musí projít asi peklem, aby k ní došlo. Doufám, že to tak dopadne.

Reagovat
blade115

Sám odpal do pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by měli odpálit všichni ti, kteří ten klub do takového stavu dovedli. Takže i podporovatele v růžovích brýlích jako jsi ty.

Reagovat
blade115

Sám jsi růžovej

Reagovat
smazaný uživatel

To říká někdo, kdo podporuje všechna rozhodnutí a smiřuje se se vším. Běž za kamarádíčkama na český web o Chelsea, tam sedíš perfektně. Skupina v čele s Bluesem, který se všemu směje a ostatní jedou ve stejném neobjektivním duchu, přesně místo pro tebe.

Reagovat
blade115

Sám jsi duch

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto potvrzuješ svoji debilitu. Ty na ten web ani nemusíš chodit, protože tam už dávno jsi.

Reagovat
blade115

Cením výdrž, ale tohle nemůžeš vyhrát, mám za sebou dva roky Swarleyho kurzu debilního reagování. Takže sám jsi web

Reagovat
Shottack

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

ty se za toho Fellainiho jednou omluvíš

Reagovat
cr7sux

Reagovat
sunakashi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Harakan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
icemike

Reagovat
diastan

Reagovat
technecium

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
gunner123

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rostyg

Reagovat
Nihilister

Reagovat
sunakashi

Hlaska roku celkem brzo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mojmira

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Hyrax

Reagovat
efellipe

Reagovat
J0EL

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Remt

Reagovat
Swarley

bladík jen nezvládá a jako vždy uteče, můžeš být v klidu...tak to dopadá, když se celý život kolem někoho chodí v rukavičkách a podporuje se v každé kravině, že má vždy pravdu...on z toho jednou vyroste...

Reagovat
Whitemedia

Swarley reagující na Barvice.. konec světa se blíží

Reagovat
Swarley

jestli tohle baví dnešní EF, tak jsem klidný

Reagovat
Whitemedia

Nevím, co baví dnešní EF, ale jestli se začneš ty kamarádit s Barvicem, tak prostě končíme všichni.

Reagovat
Swarley

proč ne, už dlouho to tady chce pořádně pročistit...

Reagovat
Pinturicchio

Hrozné, co je dnes považované za vtipné. Úroveň humoru šla drasticky dolů.

Reagovat
blade115

Reagovat
Pinturicchio

Sám si biggrin.

Oh, what a joke!

Reagovat
blade115

Pls, nejsi ve školce, tomu se tady nikdo nezasměje

Reagovat
Pinturicchio

Sám jsi ve školce (se Swarleym v lavici).

Reagovat
blade115

Hele nevím, jak to chodí v SA diskuzích, ale tady jsme zvyklí na trochu sofistikovanější humor... Pokud gró vtipu netvoří recyklovaná narážka na Fellainiho, koncepci City nebo respektování MU, tak se radši ani nesnaž, z toho žádný biggrinolap nekouká.

Reagovat
Pinturicchio

I get it (mrk, mrk).

Reagovat
Swarley

Ty už víc ubliženej ani byt nemužeš

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za blbost

Reagovat
Squinty

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák do Watfordu.

Reagovat
Papra

?

Reagovat
smazaný uživatel

to by si pomohli

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
žrout

Wut?

Reagovat
Zaschrona

Nudnější lednový přestupák už u nás dlouho nebyl. Martina s Niassem asi zůstanou do konce sezóny jen pobírat plat, nepřijde nikdo, takže největší zprávy zůstanou hostovačky Tosuna a mladíků, neočekávaně rychlý návrat Gomese do tréninku a další problém Gbamina, který už si asi do konce sezóny nezahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, co se stalo Gbaminovi?

Reagovat
Zaschrona

Hodně blbě zraněný stehenní sval.

Reagovat
Svatej

Gomesovi stačilo jen málo k týmu, aby mu jeho nohu dodatečně vezli v jiným autě, zranil se v listopadu a přesto je už fit, mezitím co Ruben sotva začal trénovat s týmem po tom, co se zranil v minulý sezone. To je síla

Reagovat
Zaschrona

Je mazec, že snad Collymore tehdy psal, že se mu něco podobného stalo a byl asi za 2 měsíce schopný běhat. Aneb někdy ty nejhůře vypadající zlomeniny jsou lepší než pitomé nenápadné zranění vazů nebo šlach...

Reagovat
smazaný uživatel

LoL, tak Emery ani dneska nechápe, co byl v Arsenalu za problém. Clueless

https://twitter.com/sr_collings/status/1223245388607561731

Reagovat
smazaný uživatel

tvl toho Vydry je mi hrozně líto

Reagovat
fabec1222

?

Reagovat
smazaný uživatel

blbý jméno

Reagovat
JacoBee

Nedávají mu prostor a zároveň mu nedají možnost odejít...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
r.mrazik

jinak na tiskovce Ole rikal,ze si opravdu nemysli,ze by udelali dalsi obchod...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o Rojovi včera říkal ze zůstává

Reagovat
smazaný uživatel

Predevcirem teda

Reagovat
r.mrazik

jj,ted se ho ptali primo na kinga...ale jasne,muze se stat cokoli

Reagovat
Busby babes

prej si za nej rekli 50 mega, tak jsme jim rekli nasrat.

Reagovat
r.mrazik

hh, to je dobrej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

tak co cakas posledny den prestupaku

Reagovat
smazaný uživatel

Za Babise a Zemana se stala lez normou i na Old Trafford

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Sandstorm

Vypadá to, že ještě zkouší získat útočníka. Ale šance jsou malé.

Reagovat
Swarley

no pokud řešíme Kinga a podobně, tak jedině dobře...

Reagovat
chrojo

Není King zraněný?

Reagovat
Sandstorm

Ledley možná ano.

Reagovat
jk

Má něco s kolenem...

Reagovat
fenixLFC

pouzivajuc najlepsiu mernu jednotku ma 25% sancu hrat

Reagovat
Svatej

Takže jsme nakonec utratili víc peněz na to, abychom mohli kupovat, než na to reálný nakupování hráčů.

Každopádně jsem s tím v pohodě. Radši než než další Drinkwater. Jediný, co by mi tenhle přestupaku udělalo radost a bylo i realizivatelny, by byl nákup Pulisicovskej nakup Sancha. Pěkně by zůstal v BVB do konce sezony s tím, že by nám ho nikdo nevykoupil.

Levej bek a hrot by udělali radost, ale to nějak uklepem. Třeba se Lampard rozhodne, že ty svy už tak obří koule ještě prizivi a nechá hrát na levým bekovi Maatsena, v poháru jezdil na celý lajně jak motorka.

Všechno bych ale i tak vyměnil za podstatně víc času pro Gilmoura, fakt mám pro něj hroznou slabost.

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes vas bavi Sejzi Senzus....

Reagovat
smazaný uživatel

Senzi

Reagovat
Sandstorm

Manchester United's interest in Bournemouth striker Joshua King has cooled, as they look for options elsewhere.

Reagovat
JacoBee

Před 6 minutama to tu už bylo, ale ještě že si dal vědět.

Reagovat
matZz

jenom nechápu, na co bude ManU další gólman...

Reagovat
r.mrazik

The 20-year-old has been signed for United from Southend, largely as cover for the Under-23s squad, which is current missing goalkeepers Matej Kovar and Paul Woolston through injury.

Reagovat
Busby babes

to co pise mrazik, plus by me neprekvapilo, kdyby po sezone skoncil Grant a odesel Romero s Pereirou a treba Kovar na hostovani.

A jen na treninky potrebujes tak 3-4 golmany.

Reagovat
matZz

aha, takže asi ani on to angažmá nebere s vidinou toho bejt snad někdy jedničkou v ManU. oukej, díky.

Reagovat
Swarley

Romera je na dvojku škoda...bude super, když zůstane, ale rozhodně má na to chytat někde v dobrém klubu stabilně jako jednička...a my můžeme dát šanci mladším...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Godwinson

To se Deschamps posere, jestli Chelsea Girouda někam nepošle

Reagovat
žrout

Tím, že nakonec přivedl WHU i Bowena, tak podle mě dost slušně posílili. Vypadá dost dobře... Tak snad se zachrání a hlavně si dají do pořádku vedení klubu

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie osudu. Oni furt solidne posilují, penez maji jak slupek a presto porad stoji za uplne hovno.

Reagovat
Swarley

Reagovat
žrout

To je fakt, měli by sehnat v prvé řadě schopného sportovního ředitele... Uvidíme, co Moyes, i když on není nějaký super trenér, co by hrál moderní fotbal. Aspoň mi tak přijde... Snad se chytí Souček a pořádně jim vyztuží střed před stopery, mohlo by jim to hodně pomoct + standartky a jeho vysoká dosavadní produktivita.

Reagovat
jk

Bowena jsem chtěl k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Bowen už je ofiko? Toho som si prial do Leicesteru nejaké krídlo by sa zišlo.

Reagovat
žrout

Je to tu jenom jako expreska:

31.01.2020 09:42 - West Ham dohodl příchod Bowena

Jarrod Bowen změní dres. Na příchodu křídelníka Hullu City se dohodl West Ham United, jenž má za odchovance "Tygrů" zaplatit 20 milionů liber, přičemž rodák z Leominsteru aktuálně míří do Londýna na zdravotní prohlídku. (skysports.com)

Reagovat
Bayern +

Reagovat
oli9

tak dnes už bude nejspíš zajímavé pouze to ,koho přivedou united do útoku

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

CUNT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a pakliže nemáte co dělat, určitě si přečtěte analýzu Tomáše Součka, kterou přímo pro oficiální stránky napsal náš redaktor Tomáš Daníček

Tak to je dobry mazec teda Jak se k tomu dostal

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Coutinho10

taky čumim...asi si dost zviditelnil tím výstupem v DW o našem fotbale

a k tomu článku škoda, že tam je 1 fotka 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky vystup myslis? O tom slysim poprve bohuzel.

Reagovat
Coutinho10

nedávno se to tu řešilo...má tam pár názorů na náš fotbal, ale obecně to je dobrej díl

https://www.youtube.com/watch?v=p-NQFez5WGE&feature=youtu.be&t=

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, diky moc, mrknu na to

Reagovat
Coutinho10

nemas zac, stoji za to videt cele

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, že se zviditelnil tímhle. Spíš tím, že je aktivní na twitteru (a v angličtině).

Reagovat
Coutinho10

jo, to taky , ale ze udela i nejaky rozhovory pro zahranicni tv taky dost pomohlo, protoze psat si na twitteru muze kazdy, ale dotahnout to slusne i do zahranicnich projektu se uz podari jenom nekterym, takze za to respekt...udelat clanek pro ofiko stranky WHU je super vizitka

Reagovat
fantomas

I to DW se udalo jen diky zvaneni na Twitteru ale. :)

Reagovat
Kucka

Reagovat
bandwagoner

fakt parada. Mozna by to slo stylisticky jeste upravit, ale jinak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak

Reagovat
fantomas

Upraveny to uz je. Moje je vesmes prvni pulka, druha je preklopenej Twitter thread.

Reagovat
bandwagoner

jasny, vybec sem to nemyslel spatne. Ale souhlas, ze prvni pulka mela lepsi flow. Pak me jen trochu bilo do oci, ze tam bylo hodne his/he, ale to se vysvetluje twitterem. A pak myslim nejaky typo a run-on sentence, ale to uz by melo jit za tim, kdo to postnul. Kazdopadne respekt, za tenhle pocin!

Reagovat
fantomas

V poho, ja si to ani nebral osobne. Cely je to spis surreal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Mada

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Unai
Reagovat
Hokaido

Wow, fantomas.

Reagovat
KingMaster13

Ten Souček ho jednou proslaví

Reagovat
r.mrazik

Kašlat na přestupák..

https://youtu.be/MDhiQfekdxo

King Eric v klipu Liama Gallaghera...svět se v prdel obrací

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

božíííí

Reagovat
Darren Fletcher

inak super song... a cele 4 minuty na jeden zaber, ktovie na kolkokrat to natacali

Reagovat
smazaný uživatel

Ústy díky za články.

V tejto zostave mohol byť kludne na stopérovi aj Gomez.

Dik, ynwa

Reagovat
fenixLFC

preco mu chces dakovat ustami???

Reagovat
Usty

Díky, že tě to zajímá. Mohl, ale byl minule a Stephens byl teď super.

Anyways, celá obrana LFC může být každý měsíc, já se spíš snažím hledat příležitosti, jak někoho z nich vždycky vyhodit pryč

Reagovat
Witcher

mrtvá liga

Reagovat
smazaný uživatel

taky liga

Reagovat
smazaný uživatel

vopred sa ospravedlnujem vsetkym, za ten masivny scroll, ale ked uz sme pri transferoch, tu sú mená, ktoré mohli kedysi skončiť v LFC kto chce prečíta si, kto nie smola

Gareth Bale

During the 2005-06 season, Liverpool scouts went to watch a youth team game between Bolton Wanderers and Southampton at the Lancashire FA headquarters at Leyland.

They were there to run the rule over David McGoldrick but it was one of his Southampton team-mates who caught their eye.

“The left-back was outstanding that day,” a member of Liverpool’s scouting delegation tells The Athletic. “We went back and said, ‘McGoldrick isn’t for us but there’s this 16-year-old kid called Gareth Bale we should sign.’

“No one was really talking about Bale back then. Southampton weren’t convinced themselves and he had only just earned himself a scholarship there.”

A Liverpool midfielder named Darren Potter was with Southampton on loan at the time and the Merseyside club proposed a swap deal for Bale. Southampton insisted that it would need to be cash plus Potter for Bale.

“The response was basically, ‘Cheeky bastards!’” the source continued. “Potter was an established pro and Bale was still a kid with a lot to learn.”

Bale would end up joining Tottenham Hotspur in a £10 million deal the following year before going on to win four Champions Leagues with Real Madrid. Potter, who played 17 times for Liverpool without ever starting a league game, is currently on the books at neighbours Tranmere Rovers having previously played for Wolverhampton Wanderers, Sheffield Wednesday, MK Dons and Rotherham United.

Cristiano Ronaldo

“Liverpool are one of the best clubs in England and it would be a dream for any player to represent a club of such traditions. I will have to hope they make an offer that is good for both Sporting and myself,” a teenage Ronaldo told reporters in 2003.

Close tabs had been kept on the gifted Portuguese winger over the course of that year. Both manager Gerard Houllier and assistant Phil Thompson had travelled over to watch the Sporting Lisbon youngster in action.

“He was being touted around everyone,” Thompson tells The Athletic. “Tony Henry, the former Man City midfielder, was working for (agent) Paul Stretford, who was tasked by Jorge Mendes to drum up interest in England.

“They were desperate to get Ronaldo out of Sporting and invited me over for a game. I was told the fee was £4 million but they explained that it could be paid over the course of a four-year contract so essentially it was £1 million per year.

“I asked what kind of salary he would want and they said it was £1 million per year after tax. That was a lot for an 18-year-old kid but they said that was negotiable.

“It was a Sunday and I explained to them that I needed to go back to Liverpool and speak to Gerard Houllier and see what we could do. I fed all the information back to Gerard, who said he would speak to [chief executive] Rick Parry.

“Lo and behold, the following week I’m at Melwood when the yellow ticker on Sky Sports News says, ‘Manchester United sign Cristiano Ronaldo from Sporting for £12.2 million.’ I couldn’t believe my eyes.

“How had the fee gone up from £4 million to £12.2 million in a few days? Gerard asked me to phone Tony to find out what had gone on. Tony told me that when he’d got off the plane on the Monday he had got a call to say he was off the deal. It was down to Stretford and Mendes instead.

“It was astonishing that the fee trebled. He was clearly a big talent but no one could have predicted back then how great he was going to be.”

At the time Liverpool felt like they had two special teenage forwards of their own in Florent Sinama Pongolle (who would score nine senior goals for the club) and Anthony Le Tallec (one goal). Houllier also had concerns that signing Ronaldo would have affected the club’s wage structure and caused issues in the dressing room.

Sergio Aguero

The Argentinean striker had made the breakthrough into the senior ranks with Independiente in his homeland when he caught the eye of Liverpool’s South American scouts.

“We watched him when he was 16 or 17 and he had everything,” one member of Rafa Benitez’s backroom staff tells The Athletic. “The word was that Aguero was going to be the next big thing from Argentina. His movement, his touch, his finishing were all brilliant.”

Liverpool were quoted £16 million by Independiente.

“At the time that was a problem,” he continues. “That was a massive chunk of the entire summer transfer budget and it just couldn’t be justified for a player who wasn’t ready to come in and play straightaway. Every signing at that point needed to be able to improve the team immediately.”

Aguero would end up joining Atletico Madrid for €20 million in 2007 before lighting up the Premier League on his arrival at Manchester City for £35 million four years later.

Alan Shearer

“We got used. It happens,” recalls former Liverpool assistant manager Thompson about the club’s pursuit of the Newcastle United striker in the summer of 2003.

At the time Shearer was in the midst of a contract dispute with his deal due to expire after the coming season.

“I remember Gerard Houllier saying to me, ‘Phil, we can sign Alan Shearer.’ My immediate reaction was, ‘Come off it, we’ve got no chance,’” Thompson says. “I told Gerard he was using our interest to get a better deal there but he was adamant. ‘No Phil, he wants to come here.’

“We approached Newcastle and told them that if he didn’t sign a new contract we wanted first shout on him. Within 24 hours he’d got a better contract offer from Newcastle and was staying put.

“I had to tell Gerard, ‘I told you so.’ It was one of the few things I got right! I remember Shearer rang and Gerard put him on a conference call. His first words were. ‘I wasn’t using you.’ I just looked at Gerard…

“For the sake of an extra 12 months, he was never going to risk damaging his reputation with the Geordies.”

Dani Alves

The deal was done. In the summer of 2006, Sevilla agreed to sell the Brazilian right-back to Liverpool for £8 million. However, Benitez encountered a problem. He was informed by the board that he would have to pick between Alves and buying a new striker — Liverpool couldn’t afford both.

With extra firepower a necessity, the Spaniard opted to push ahead with the £9 million purchase of Dirk Kuyt from Feyenoord instead. With a heavy heart, plans to bring Alves on board were ditched.

Alves ended up staying at Sevilla for another two years before joining Barcelona for £30 million. At the Nou Camp, he won six La Liga titles and three Champions Leagues.

“There were a lot of times during the Benitez era when either there wasn’t enough money there to get deals over the line or the club just didn’t move quickly enough,” one source close to the club’s transfer negotiations in that era tells The Athletic.

“Simao Sabrosa and Florent Malouda both spring to mind. We could have got them. At one point we felt we were favourites for Nemanja Vidic but then Manchester United stumped up more cash.

“James McCarthy, who was a teenager playing for Hamilton, came down to Melwood and played in a behind closed doors game. He chipped Jerzy Dudek from 35 yards. It wasn’t much fee-wise but the club wouldn’t sanction it.” Head of academy recruitment Malcolm Elias felt the club already had better in their youth ranks.

A similar stance meant Liverpool dallied in their pursuit of Aaron Ramsey when he was at Cardiff City.

“We could have got him for £500,000,” the source continues. “Robbie Fowler was at Cardiff at the time. He had sold the club to him and got him on board. But it dragged on and as Cardiff went on a cup run [which took them all the way to the 2008 FA Cup final] the price kept on going up. Arsenal ended up paying £5 million for him.”

John Terry

Liverpool had just been beaten to the final Champions League place by Chelsea in a straight shootout at Stamford Bridge on the last day of the 2002-03 season when Houllier made an audacious approach for their English centre-back.

Initially, there was genuine hope that he might be successful.

“Chelsea were in financial trouble at the time and John hadn’t signed a new contract,” recalls Thompson. “Gerard said to me, ‘What do you think?’ I said he would be perfect. John was still only a young lad but he was fantastic. He wasn’t blessed with great pace but he read the game so well and was clearly going to be a top centre-half.

“After the game Gerard had a quiet word with John and asked if he’d like to play for Liverpool. The response was positive.

“Gerard sent [director of scouting] Alex Miller to get his agent’s details and he came back from the players’ lounge with John’s mobile number.

“Then a few weeks later Roman Abramovich bought Chelsea and suddenly they had all this money. John and Frank Lampard both got big new contracts.”

Chelsea’s new-found wealth also meant that Liverpool missed out on Damien Duff that summer as they triggered the winger’s £17 million release clause at Blackburn Rovers. “The maximum price we could afford was around the £12 million mark,” recalls then-chief exec Parry.

Eric Cantona, Teddy Sheringham and Peter Schmeichel

Three Manchester United legends, but they could easily have ended up at Anfield instead. Cantona was recommended to then-manager Graeme Souness by France counterpart Michel Platini after a UEFA Cup tie against French club Auxerre in November 1991.

“He said he had a player for me; a problem boy but a proper player,” Souness recalls. “It was Cantona, but I said the last thing I needed was another problem player. I had 30-pluses I was trying to get out so I didn’t need more hassle. I said I was looking for something else and so it was no thanks.”

Liverpool chief scout Ron Yeats told Souness about a talented young Danish goalkeeper called Schmeichel who was a fan of the club and willing to pay his own travel if he was granted a trial at Melwood.

“I was trying to ease out Bruce Grobbelaar and that was proving a hassle, so I thought I could do without a rookie keeper,” Souness explains.

Schmeichel went to Old Trafford instead, and Liverpool signed David James the following summer.

Souness’ successor, Roy Evans, was blocked from signing Teddy Sheringham from Tottenham because the board fell that he was too old. Liverpool’s loss proved to be Manchester United’s gain as they later paid £3.5 million for the 31-year-old frontman in 1997.

“I thought Teddy would have been ideal for us,” Evans tells The Athletic. “I had a young team and his experience really would have really helped us. Not just on the pitch but off it too.

“Peter Robinson [then-chief executive] spoke to the board and they felt it couldn’t be justified financially because of Teddy’s age. He was nearly 30 [at the time]. They wanted us to buy younger players.

“It was a shame because Teddy was keen and he was a player I really liked. I think he would have fitted in well but it wasn’t to be. He went on to have many more years at the highest level.”

Lee Bowyer

The pursuit of Bowyer in 2002 was controversial with Liverpool supporters after his well-publicised disciplinary issues at Leeds United. However, Houllier felt the tough-tackling midfielder was exactly what his side needed and a £9 million fee was agreed.

Liverpool believed Bowyer would be grateful for the opportunity to resurrect his career at the highest level and were left stunned by the attitude of the player and his agent as demands over personal terms dragged on.

“He thought he was Ronaldo!” jokes Thompson. “Bowyer should have been delighted that a club like Liverpool wanted to sign him but he was dragging his heels.

“He just didn’t seem committed to it so I told Gerard and Rick [Parry], ‘We need to pull the plug on this.’ And we did.”

Bowyer ended up joining West Ham United the following January and suffered relegation with the Londoners that season.

Gabriel Heinze

A row erupted between Liverpool and arch-rivals Manchester United in the summer of 2007. Heinze had been told he could find a new club if they paid £6.8 million for his services and his heart was set on Anfield. For Benitez, the deal to sign the experienced Argentina defender was a no-brainer.

Discussions were so far advanced that an apartment in Liverpool had already been sorted for Heinze. However, Alex Ferguson erupted at the prospect of him moving to Anfield and insisted that price tag only applied to non-domestic rivals.

The case went to a tribunal and, much to Liverpool’s disgust, United won.

“It should have been straightforward as the clause was there but somehow the case went in their favour,” a Liverpool source close to those discussions tells The Athletic.

“We could have taken it further and we wanted to. But Heinze thought, ‘Fuck this, it’s too much like hard work’ and signed for Real Madrid instead. You could hardly blame him.”

Gareth Barry

The plan was to sell Xabi Alonso and replace him with left-sided Aston Villa midfielder Barry. The deal looked set to happen in the summer of 2008 but trying to thrash out an agreement with Villa proved problematic.

“Martin O’Neill was very clever. He turned it into a war and we lost,” an Anfield source recalls.

In the end, both Alonso and Barry stayed where they were for a further 12 months. When Alonso pushed through a £30 million move to Real Madrid, Benitez made another move for Barry.

“The deal was done but then Barry turned his phone off and we couldn’t get hold of him,” the source continues. “It turned out Manchester City had offered him more money and he went there instead.”

The Brendan Rodgers years

The Northern Irishman’s tenure at Anfield was full of tales of what might have been on the recruitment front.

Initially, there was a strong focus on investing in untapped potential. When they showed greater ambition, Liverpool often found they didn’t have either the financial might or the pulling power to get a host of deals over the line.

Moves for Shakhtar Donetsk’s Henrikh Mkhitaryan and Anzhi Makhachkala winger Willian failed to materialise in the summer of 2013. Mkhitaryan opted to join Borussia Dortmund and Willian went to Chelsea instead.

There was excitement in that same window when Liverpool triggered the £21.8 million release clause of Atletico Madrid striker Diego Costa. However, Costa’s representatives simply used their interest to get him a lucrative new contract at Atletico.

Liverpool also tried to sign Shay Given from Aston Villa that summer to compete with Simon Mignolet for the No 1 jersey but Villa wouldn’t sanction it.

“It was all completely baffling and frustrating,” Given detailed in his autobiography Any Given Saturday. “The reasons why Villa wouldn’t let me go have never been made clear to me. I’m as in the dark about it today as I was then. I don’t know if it was my wages that stopped the deal or whether it was the fact Randy Lerner was American, like Liverpool’s owners. Had they had some beef in the past? I’ve no idea, you’ll have to ask them. What I do know is that chances to move to clubs like Liverpool do not come around every day and it remains a massive disappointment that I couldn’t go.”

The following January, Liverpool lost out to Chelsea in the race for Mohamed Salah, then of Basel, before focusing their attentions on Dnipro Dnipropetrovsk winger Yevhen Konoplyanka.

Managing director Ian Ayre spent deadline day in Ukraine desperately trying to get that transfer done. It should have been relatively straightforward after meeting the £15 million buyout clause. The Ukraine international also passed a medical and agreed a long-term contract with Liverpool.

However, Ayre found Dnipro’s multi-billionaire owner Ihor Kolomoyskyi a nightmare to deal with. As the hours ticked away, suddenly calls were going unanswered and Kolomoyskyi point blank refused to sign the relevant paperwork.

Dnipro tried to claim the issue was that the first instalment of £5 million hadn’t been paid into the specified account as required before the deadline. But Liverpool produced statements proving that to be untrue. Kolomoyskyi just couldn’t bring himself to lose one of his prized assets. Konoplyanka ended up staying and helping Dnipro reach the 2015 Europa League final before joining Sevilla as a free agent a few weeks later.

Arguably the most baffling, scattergun search for a player in Anfield history was the pursuit of Luis Suarez’s replacement in the summer of 2014. Barcelona’s Alexis Sanchez was the top target but he spurned their advances and opted for Arsenal instead as he informed Ayre that his wife would only leave the Catalan city for London.

Next the focus turned to Queens Park Rangers’ Loic Remy, and they triggered his £8.5 million release clause. The Frenchman flew to Boston to join Rodgers’ squad on their pre-season tour of America, agreed a contract, underwent a medical and was promised the iconic No 7 shirt. Told it would take a couple of days to process all the paperwork, he and his wife went on a shopping spree in New York.

By the time the tour moved on to Chicago, Remy was supposed to be unveiled but it soon became clear there was an issue. Scans had flagged up a heart condition and Liverpool decided it was too great a risk to go through with the transfer. Chelsea signed him instead.

Next on the list was Swansea City’s Wilfried Bony but his wage demands of £100,000 per week — coupled with a £19 million asking price — put paid to that.

Overly-ambitious enquiries were made and rebuffed for Monaco’s Radamel Falcao, Edinson Cavani of Paris Saint-Germain and Real Madrid’s Karim Benzema. With the deadline looming and Rickie Lambert the only new attacker on board, Rodgers had a straight choice between Samuel Eto’o and Mario Balotelli. He opted for the latter.

During a period when there was regularly friction between Rodgers and other members of the club’s transfer committee, there were others that he targeted but wasn’t given the green light to buy.

In 2012 Rodgers was willing to swap Jordan Henderson for Fulham’s Clint Dempsey but the owners refused to sanction the pursuit of the USA international. He wanted Ashley Williams and Ryan Bertrand but got Mamadou Sakho and Alberto Moreno instead.

He was also frustrated that Liverpool failed to meet MK Dons’ demands for Dele Alli in January 2015. Tottenham ended up buying him for an initial fee of £5 million.

The ones that escaped the grasp of Jurgen Klopp

Shrewd recruitment has been key to Liverpool’s sustained rise under Klopp. With Fenway Sports Group president Mike Gordon, sporting director Michael Edwards and Klopp working closely together, they have moved swiftly and effectively to secure most of their targets with a minimum of fuss.

Having a coherent strategy, more money in the coffers, Champions League football on offer and the Klopp factor has certainly helped.

However, it hasn’t all been plain sailing when it comes to the transfer market, especially in the early stages of the German’s reign. In January 2016, Shakhtar Donetsk’s Alex Teixeira was pinpointed as the first major signing of the Klopp era.

Liverpool tabled an offer of £24.6 million for the Brazilian forward and Ayre flew out to try to wrap up a deal at the Ukrainian club’s warm weather training camp in Florida. Shakhtar responded by demanding £40 million. At the time FSG came under fire for not backing Klopp sufficiently but the truth was that the manager pulled the plug himself, insisting Teixeira didn’t merit that kind of price tag, and Ayre flew home.

The following week, Teixeira joined Chinese Super League outfit Jiangsu Suning for £40 million. Four years on, he’s still there having scored 63 goals in 133 matches.

In the summer of 2016, Klopp tried for reunions with both Mario Gotze and Christian Pulisic, who had played for him at Borussia Dortmund. However, interest in Gotze was ended when he told Klopp he wanted to keep his options open until after the imminent European Championship while an £11 million offer for Pulisic was instantly rejected by Dortmund.

Klopp held talks with Julian Draxler ahead of the January window in 2017 but the Germany international opted for the riches on offer at Paris Saint-Germain. His pursuit of Bayer Leverkusen’s Julian Brandt also ended in disappointment with the player concerned that he wouldn’t be a guaranteed starter.

Instead of Gotze and Brandt, Liverpool wrapped up deals for Sadio Mane and, three-and-a-half years on, Salah.

By the summer of 2017, Edwards was leading the transfer negotiations with Ayre having left the club.

That was a successful window overall with Salah, Andy Robertson and Alex Oxlade-Chamberlain brought on board but on deadline day Liverpool were trying to add Thomas Lemar to that list. The situation was complicated by the fact the Monaco midfielder was at Clairefontaine preparing for France’s World Cup qualifier that night against Holland. Liverpool had already had bids of £55 million and £64 million turned down with the price continuing to rise.

Medical staff were dispatched to Paris to carry out a medical if a compromise could be reached but with Arsenal joining the race Monaco’s demands rocketed to £90 million. In the end, Lemar stayed put for another year before joining Atletico Madrid for €60 million (around £52 million).

The most infamous saga of Klopp’s reign to date was undoubtedly their pursuit of Lyon’s Nabil Fekir in the summer of 2018. A £53 million deal was agreed with the medical completed in Paris and a five-year contract sorted.

The France international midfielder posed in a Liverpool shirt for photos, conducted the traditional unveiling interview with club media and staff were informed about an anticipated time for an official announcement. Yet behind the scenes there was late drama. Scans had flagged up concerns about an old knee injury and Liverpool sought a second opinion.

The advice was that the manner in which Fekir’s ruptured right knee ACL had been repaired in 2015 meant there was a high risk he would suffer the same injury again. Gordon, Edwards and Klopp agreed it was just too much of a gamble considering the financial commitment at stake and the deal was shelved.

Furious Lyon president Jean-Michel Aulas claimed publicly that it was his club who had ended negotiations but that simply didn’t stand up to scrutiny. Fekir ended up joining Real Betis last summer for around £18 million.

Under Klopp, there’s been no reason to rue the ones that got away. It’s those players, rather than Liverpool, who have been left wondering what might have been.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj: theathletic

Reagovat
fenixLFC

to bolo jasne

Reagovat
smazaný uživatel

postol som to pre fans lfc, lebo sú to relevantné informácie a dosť zaujímavé..no je to dosť dlhé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v dnesnej dobe sa to da riešit aj inak. Taky gulas aj tak nikto neprecita

Reagovat
fenixLFC

vravim ze ten zdroj bol jasny

Reagovat
BennDyaz

Dlužíš mi myš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
patas92

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ti mohlo takýto veľký komentár vôbec odoslať?

Mne to minule nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

som admin

Reagovat
Benzema

Mohol si to preložiť a urobiť ako článok , nie každý vie anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Když už teda porušuješ autorská práva, co takhle si to postovat na fanouškovské stránky Liverpoolu?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tie 90. roky to bol fail za failom. Tam sme MU sami svojou neschopnosťou pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
PePiG7

Hezky cteni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Dík, akorát mi skončilo předplatné

Reagovat
smazaný uživatel

Gaitan do Lille. TO uz ofiko nikoho nepodepiseme

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mato178178

Moj oblubenec vo fife som ho vždy kupoval medzi prvými

Reagovat
vladis271

Honba za titulom matematickým okom. Liverpool momentálne zbiera body tempom 2,92 bodu na zápas. Ak by sme zvyšných 14 zápasov odohrali so ziskom 1,72 bodu na zápas stále by to stačilo na titul aj keby Man City vyhrali všetko.

Reagovat
madridcan

Irelevantný príspevok. Počkám si na Cetta. Ten ti vyráta, že to ešte vy máte stratu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono všade s hovorí o Kloppovi respektíve o hráčoch, ale Liverpool je lídrom čo sa týka vedeckej analýzy výkonov hráčov, čo môže v dnešnej technologickej dobe znamenať staršnú výhodu oproti konkurencii. Myslím že práve toto je tajný kľúč k úspechu Liverpoolu, tým nechcem zhadzovať Kloppa ktorý je pre mňa najlepší tréner vo svete futbalu, alebo káder ktorý je vyskladaný fantasticky, len toto je pre mňa prehliadaný faktor, ktorý vie urobiť väčší rozdiel než hociktorý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Čítal som jednu vedeckú analýzu z Liverpoolu a môžem potvrdiť, že sú to odborníci na svojom mieste. Poradilo sa im dokázať, že ideálna penalta je taká, ktorá je umiestnená do jedného z horných rohov brány

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Ono z tohto sa tu môže robiť posmech faktom je že prepracovanosť vedeckej analýzy môže robiť v dnešnej dobe obrovský rozdiel. Nie nadarmo dotoho v súčasnosti aj Barca dáva obrovské peniaze. Môžu byť na to odlišné názory, ale sem sa uberá budúcnosť futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Každodenní praxe nám potvrzuje, že další rozvoj různých forem činnosti od nás vyžaduje analýzy nových návrhů. Pestré a bohaté zkušenosti jasně říkají, že komplexní analýza našich možností vyvolává proces zavádění a modernizace pozic jednotlivých účastníků k zadaným úkolům. Vzájemné postavení organizačních autorit stejně jako nový model organizační činnosti vyžadují nalezení a jednoznačné upřesnění směru progresivního rozvoje. Stejně tak navržená struktura organizace umožňuje splnit významné úkoly na rozpracování dalších směrů rozvoje. Naše dlouhodobé ambice, stejně jako stálé, informačně-propagandistické zabezpečení naší práce vyzaduje rozšiřování logistických prostředků a modelu rozvoje. Ideové úvahy nejvyššího řádu a rovněž realizace plánovaných vytyčených úkolů ve značné míře podmiňuje vytvoření existujících finančních a administrativních podmínek. Tímto způsobem rámec stavu a vývoje postavení umožňuje zhodnotit význam forem působení. Závažnost těchto problémů je natolik zřejmá, že stabilní a kvantitativní vzrůst a sféra naší aktivity posiluje platnost tvorby nových zdrojů. Na druhé straně upřesnění a rozvoj struktur zabezpečuje širokému okruhu specialistů účast při tvorbě systému masové účasti. Poslání organizace, zejména pak konzultace se širokým aktivem pomáhá udržovat kumulativní progresi systému výchovy pracovníků odpovídajících aktuálním potřebám. Pestré a bohaté zkušenosti jasně říkají, že počátek každodenní práce na poli formování pozice přetváří strukturu vedení možnosti nasazení veškerých dostupných prostředků. Každodenní praxe nám potvrzuje, že další rozvoj různých forem činnosti vyžaduje návrh a realizaci pozic jednotlivých účastníků k zadaným úkolům. Nesmíme však zapomínat, že nový model organizační činnosti hraje závažnou roli při utváření směru progresivního rozvoje. Vzájemné postavení organizačních autorit stejně jako komplexní analýza našich možností dostatečně oddaluje propad dalších směrů rozvoje. Stejně tak realizace plánovaných vytyčených úkolů od nás vyžaduje analýzy nových návrhů. Ideové úvahy nejvyššího řádu a rovněž stálé, informačně-propagandistické zabezpečení naší práce představuje pozoruhodný experiment prověrky odpovídajících podmínek aktivizace. Tímto způsobem rámec stavu a vývoje postavení zvyšuje potřebu aplikace tvorby nových zdrojů. Na druhé straně navržená struktura organizace napomáhá přípravě a realizaci forem působení. Závažnost těchto problémů je natolik zřejmá, že stabilní a kvantitativní vzrůst a sféra naší aktivity vyvolává proces zavádění a modernizace modelu rozvoje. Poslání organizace, zejména pak počátek každodenní práce na poli formování pozice vyžadují nalezení a jednoznačné upřesnění systému výchovy pracovníků odpovídajících aktuálním potřebám. Naše dlouhodobé ambice, stejně jako upřesnění a rozvoj struktur ve značné míře podmiňuje vytvoření možnosti nasazení veškerých dostupných prostředků. Každodenní praxe nám potvrzuje, že nový model organizační činnosti jednoznačně předurčuje implementaci systému masové účasti. Pestré a bohaté zkušenosti jasně říkají, že konzultace se širokým aktivem vyzaduje rozšiřování logistických prostředků a pozic jednotlivých účastníků k zadaným úkolům. Stejně tak realizace plánovaných vytyčených úkolů umožňuje zhodnotit význam nových návrhů. Nesmíme však zapomínat, že komplexní analýza našich možností posiluje platnost směru progresivního rozvoje. Vzájemné postavení organizačních autorit stejně jako další rozvoj různých forem činnosti umožňuje splnit významné úkoly na rozpracování dalších směrů rozvoje. Ideové úvahy nejvyššího řádu a rovněž rámec stavu a vývoje postavení zabezpečuje širokému okruhu specialistů účast při tvorbě existujících finančních a administrativních podmínek. Na druhé straně stabilní a kvantitativní vzrůst a sféra naší aktivity vyžaduje návrh a realizaci tvorby nových zdrojů. Závažnost těchto problémů je natolik zřejmá, že navržená struktura organizace přetváří strukturu vedení odpovídajících podmínek aktivizace. Poslání organizace, zejména pak počátek každodenní práce na poli formování pozice od nás vyžaduje analýzy systému výchovy pracovníků odpovídajících aktuálním potřebám. Tímto způsobem nový model organizační činnosti dostatečně oddaluje propad forem působení. Každodenní praxe nám potvrzuje, že upřesnění a rozvoj struktur zvyšuje potřebu aplikace systému masové účasti. Naše dlouhodobé ambice, stejně jako stálé, informačně-propagandistické zabezpečení naší práce vyvolává proces zavádění a modernizace modelu rozvoje. Pestré a bohaté zkušenosti jasně říkají, že komplexní analýza našich možností vyžadují nalezení a jednoznačné upřesnění směru progresivního rozvoje. Stejně tak konzultace se širokým aktivem pomáhá udržovat kumulativní progresi nových návrhů. Ideové úvahy nejvyššího řádu a rovněž rámec stavu a vývoje postavení napomáhá přípravě a realizaci existujících finančních a administrativních podmínek. Na druhé straně další rozvoj různých forem činnosti vyzaduje rozšiřování logistických prostředků a pozic jednotlivých účastníků k zadaným úkolům. Závažnost těchto problémů je natolik zřejmá, že navržená struktura organizace ve značné míře podmiňuje vytvoření možnosti nasazení veškerých dostupných prostředků. Vzájemné postavení organizačních autorit stejně jako realizace plánovaných vytyčených úkolů posiluje platnost tvorby nových zdrojů. Tímto způsobem stabilní a kvantitativní vzrůst a sféra naší aktivity jednoznačně předurčuje implementaci forem působení. Poslání organizace, zejména pak upřesnění a rozvoj struktur zabezpečuje širokému okruhu specialistů účast při tvorbě systému masové účasti. Nesmíme však zapomínat, že nový model organizační činnosti hraje závažnou roli při utváření dalších směrů rozvoje. Pestré a bohaté zkušenosti jasně říkají, že počátek každodenní práce na poli formování pozice umožňuje zhodnotit význam systému výchovy pracovníků odpovídajících aktuálním potřebám. Stejně tak konzultace se širokým aktivem od nás vyžaduje analýzy nových návrhů. Ideové úvahy nejvyššího řádu a rovněž komplexní analýza našich možností přetváří strukturu vedení odpovídajících podmínek aktivizace. Naše dlouhodobé ambice, stejně jako další rozvoj různých forem činnosti umožňuje splnit významné úkoly na rozpracování pozic jednotlivých účastníků k zadaným úkolům. Závažnost těchto problémů je natolik zřejmá, že stálé, informačně-propagandistické zabezpečení naší práce představuje pozoruhodný experiment prověrky možnosti nasazení veškerých dostupných prostředků. Na druhé straně realizace plánovaných vytyčených úkolů vyvolává proces zavádění a modernizace existujících finančních a administrativních podmínek. Každodenní praxe nám potvrzuje, že navržená struktura organizace vyžaduje návrh a realizaci modelu rozvoje.

Reagovat
jk

konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám by som to lepšie nepovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Odstavce se podceňujou.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
dave30

Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?

Reagovat
Thelvin

Stále nemáme pravého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu som porovnával top zimné prestupy a hosťovačky českých a slovenských hráčov + som pridal aj prestupy najlepších kanonierov z oboch líg:

Česko:

Souček → WHU, Krmenčík → Bruggy, Barák → Lecce, Škoda → Rizespor, Hušbauer → Drážďany, Břečka → Kasimpasa, Hora → Riga, Plšek → Puskás FC + Komličenko → Dinamo Moskva

Slovensko:

Lobotka → Neapol, Duda → Norwich, Boženík → Feyenoord, Haraslín → Sassuolo, Mak → Konyaspor, Tupta → Wisla Krakov, Mráz → Crotone, Procházka, Jirka → Górnik + Šporar → Sporting CP

Ktorá z krajín má podľa vás v tomto zimnom prestupovom období navrch?

Reagovat
smazaný uživatel

tí českí hráči sú lepší ale v horších kluboch

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Lobotka, Duda, Haraslín, Mak či Boženík tí českí hráči čo teraz prestupovali úplne tak lepší nie sú, toto zimné prestupové obdobie by som videl tak na plichtu či miernu dominanciu Slovenska...

Reagovat
Losinho

Souček je lepší než všichni tebou jmenování kromě Lobotky.

Reagovat
Hector17

Souček je nejhorší fotbalista v profesionálním fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
dave30

V okolí Prahy je o tom přesvědčeno dost lidí. Teď o tom musí přesvědčit zbytek Evropy (nebo alespoň Anglii). Zatím ho na ostrovech téměř nikdo nezná a větší ohlas měl na stránkách WH debut devatenáctiletého odchovance v zápase proti Liverpoolu. Nicméně budeme mu přát (já tedy určitě).

Reagovat
Losinho

Mak šel dost dolů a vůbec nehraje, Boženík je zatím "jen" talent, Duda přišel o místo v Německu, Haraslín zatím nic moc neukázal.. nevím, proč někoho z nich momentálně stavět před Součka. Že ho na ostrovech nikdo nezná je logický, tomu se nedá divit.

Reagovat
dave30

Nechci moc porovnávat výkonnost, to je vždy zrádné. Myslel jsem spíš "atraktivitu" pro západní kluby. V té je třeba Duda určitě výš, než Souček, ostatní mají podobnou startovací dráhu. Uvidíme časem...

Reagovat
Losinho

No tak tady byla porovnána výkonnost.. a třeba Duda šel do Norwiche, tak bych to s atraktivitou taky úplně nepřeháněl.

Reagovat
dave30

Ok, souhlasím. Ale ten Součkův příchod do WH bych také moc nepřeceňoval. Prostě takový nečekaný tah momentálně zoufalého klubu. Kdyby ho měli nějak dlouhodobě nasledovaného, tak ho kupují před 15.1. za výkupku. To, že ho koupili takto na poslední chvíli nevypovídá nic o tom, že je Tomáš nějaké atraktivní zboží pro bohaté kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Boženík bol na tom v tomto smere relatívne ešte horšie. Po príchode do Rotterdamu zaujala holandské médiá viac než on jeho priateľka Alexandra a jej fotky na sociálnych sieťach

Reagovat
smazaný uživatel

+ na Petráka → Drážďany som na českej strane zabudol...

Reagovat
stiflerovamama

Ďalší Amik, ktorý nevie rozdiel medzi Slovenskom a Slovinskom

Reagovat
stiflerovamama

Prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
oli9

tak je jasné ,že vaši ale záleží kdo jak se prosadí.. plšek,hora,břečka,hušbauer jsou faily

Reagovat
smazaný uživatel

A tak u Břečku vzhľadom k tomu, že sa jedná o na medzinárodnej úrovni prakticky neznámeho hráča tá Kasimpasa nie je úplne zlou futbalovou destináciou. Navyše čo pozerám, tak hneď od začiatku naskočil do základu ako v lige tak aj v pohári. Ak nezostúpia, tak ho tento angažmán vlastne môže iba posunúť... Mak hral vo svojej kariére kade-tade, vrátane bundesligy a v 28 rokoch prestúpil do Konyasporu

Reagovat
Losinho

Nastejno, kromě Součka a Lobotky + zahraničních střelců celkem zklamání, i když to má často svoje opodstatnění. Hušbauer jde jen dočasně, Duda taky, Hora zas nemohl skoro nikam jinam..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Slovensko, jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

asi Slovensko, ale pre Slovensko to asi zivotne prestupove obdobie

Reagovat
Majk91

Mraz sa vratil z Brondby naspat do Crotone? Trochu divné, keďže z Brondby mu odisiel najvacsiu konkuret z utoku.

Reagovat
QooBo

To je nejaka kravina nie ?

Navyse v Crotone bol len na hostovani, je to hrac Empoli

Reagovat
Majk91

tiež mi to moc nesedí. Pozeral som na transfermarket a iné podobne weby a všade je stále vedený ako hráč Brondby.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tým Mrázom som fakt nejako posral... Omylom sa mi tam vlúdila hosťovačka z minulej zimy

Reagovat
Rudnevs

Presne tak, stále je hráčom Brøndby... A je pravda, že odišiel Wilczek, ktorý bol dlhoročným útočníkom a ikonou, do Turecka. Taktiež pustili Kaisera a Mukhtara, čo sú dokopy traja dôležití hráči, pričom nikoho nekúpili.

Reagovat
Majk91

Aspoň si dostatočne zahraje.

Reagovat
Majk91

Ešte by som doplnil:

Ivan Mesík -> Nordsjælland

Podľa mňa dosť zaujímavý prestup pre 18 ročného hráča. Dánska liga bude preňho skvelý medzistupeň. Určite zaujímavejší prestup ako napríklad Procházka -> Gornik

Reagovat
Rudnevs

Super prestup. Nordsjaelland je velmi zaujímavý klub, čítal som, jak sa tam pracuje, a je to super.

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

SMUTNÁ ZPRÁVA | Ve věku sedmačtyřiceti let dnes náhle zemřel MILOSLAV PENNER Jedna z výrazných postav naší klubové historie. Za Dynamo odehrál v první a druhé lize celkem 177 zápasů. Čest jeho památce a upřímnou soustrast pozůstalým

Reagovat
havrys99

vpředu byznys, vzadu párty 4ever

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Kucka

Rest in RIP Penner stýčka homeboye

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Makiii

FANS UTD:

'IGHALO IN TALKS WITH MANCHESTER UNITED'

Sky Sports News reporter Dharmesh Sheth:

“A different source has told me Ighalo is in talks with Manchester United and the original source said the chance of the deal being completed in time is 50-50.”

Asi na 6 mesicu by to bylo super...

Reagovat
Sandstorm

Vždyť je to hroznej průměrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Šokujúce, ja som čakal, ze na hosťovanie na pár mesiacov príde Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

slusnej propad MU...hrac, co pred par lety hral za Watford a to nejlepsi uz ma za sebou a pro MU bude jeste dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu 30 let a vubec bych se nedivil, kdyby mu to tam padalo. Za Watford hral dost dobre a v Cine taky fajn cisla. Ze si sel vydelat neznamena, ze je za zenitem.

Reagovat
Coutinho10

jako je sice plno hracu, kteri po 30 letech jeste davali dost golu, ale ze mi to prijde celkem zvlastni i z toho pohledu, ze tam jde z Ciny...no uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim, ze fotbal se nezapomina. Kdyby prisli zpet do Evropy Oscar nebo Alex Teixeira, tak by urcite hrali dost dobre. Bohuzel zpet ocividne nechteji. Teixeiru bych klidne bral do United.

Reagovat
Coutinho10

j, jako i toho Oscara je velka skoda no, ale prachy rozhodly, kazdopadne do budoucna uz ta cinska liga tak atraktivni asi nebude, jestli si dobre vzpominam na nejaky clanek, kde bylo, ze tam ty platy dost snizi, tak treba se tech hracu jeste v Evrope dockame

Reagovat
Likan7

My potřebujeme zalepit bože. Nikdo nečeká že v létě nebudeme hýbat trhem

Reagovat
Coutinho10

jasny, ale otazka, o jaka jmena v lete pujde...

Reagovat
Busby babes

je to na pul roku v situaci, kdy proste potrebujem nekoho do utoku. nic moc to neznamena, propade...

Reagovat
Sandstorm

Hezky si to zase zkoušíš racionalizovat, ale průměrák to je a vždycky byl. Navíc je to typický labilní africký útočník.

Reagovat
Busby babes

je super, jak si tam ten rasistickej podton proste nacpes, kaspare.

A nevim, co racionalizuju. V tuhle chvili jsme na tom tak, ze proste potrebujeme do utoku nekoho. Mame dva utocniky, jednomu je 18 a pred nama asi 25 zapasu za 3,5 mesice. Koho cekas, ze v lednu privedem?

Reagovat
Sandstorm

Jestli v tom vidíš nějakej rasistickej podton, tak se jdi léčit

Reagovat
valloire

Reagovat
mikelinos

rasistickej podtón

Reagovat
Busby babes

ano, kdyz si tam proste musi nacpat labilni africky utocnik, k cemuz proste nema ani jak by to dokazal, tak ano.

Reagovat
Busby babes

a proc mi to sem hazis?

Reagovat
valloire

no rasizmus přece

Reagovat
valloire

...bojuj spravedlivý

Reagovat
Coutinho10

no jako trochu jo...pred par lety byste sli po vetsich jmenech

Reagovat
Busby babes

v lednu? na pul roku? nemyslim si. prisli takhle odvarenej Owen a Henrik. To v te dobe taky nebyly zadny esa, jakkoliv byl Henrik milacek. Ighalo je vykonnostne niz, ale v soucasne situaci je to stejny pripad.

Reagovat
Coutinho10

ten Owen me stve do ted, ale asi mu to za ten titul stalo

jeste, ze Gerrard si zachoval hrdost a nesel do Chelsea

Reagovat
Busby babes

btw vy jste taky nakupovali hrace ze sestoupivsiho Hullu nebo Stoke... a jak jste za ne ted radi.

Reagovat
Coutinho10

jo tjn, konecne to slape tak jak ma uvidime u vas, po kom pujdete v lete, ale aby to bylo nejaky lepsi jmeno, tak to bude chtit LM no

Reagovat
Busby babes

tohle poslouchame roky a hraci porad chodi i kdyz ten rok nehrajem LM.

Reagovat
Mariano13

Vážne? A ja som dal chladiť šampanské vo viere, že dá do konca sezóny 20+ gólov a začal som sa vysmievať Liverpoolu, že idú stratiť náskok.

Reagovat
r.mrazik

Něco ala Henrik Larsson?

Akorát teda Henrik byl neskutečný sympaťák...a rozhodně lepší střelec

Reagovat
Swarley

no to nevím, Larsson byl ve své době trošku jinej žolík...

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Však to píši...Larsson byl u nás taky na půl roku ne?

Reagovat
Busby babes

btw prisel jen na tri mesice, v lize 7 zapasu, 1 gol, celkove 13 zapasu, 3 goly.

prisel ze svedsky ligy, kde dal za 15 zapasu 8 golu. ze to byl skvely hrac, hlavne v Celticu je jasny, ale v dobe prichodu uz takovej suter taky nebyl. Ale byl hodne dulezitej v kabine...

Reagovat
Melda

Ferguson ho ve své knize hodně chválí.

Reagovat
Mato178178

Saha

Reagovat
scheeza

Jde o to že pokud se zraní Martial tak v podstatě nemáme hroťáka, to by se to muselo lepit asi Lingardem,Pereirou nebo stáhnout Greenwooda z křídla na hrot, ani bych se nedivil kdyby mu to tam nakonec padalo víc než Martialovi kterej je línej na půl metru

Reagovat
BennDyaz

Jestli ten nejmenovany klub amgazujici Adebayora je Aston Villa, pujdu se zabit

Reagovat
Rothbard

Ta představa jak Souček posílá pas na Adebayora

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
Varonis

Reagovat
Sandstorm

Jamie Redknapp says Manchester United's pursuit of Odion Ighalo smacks of desperation.

Reagovat
Sandstorm

Sice průměrák, ale aspon další fanoušek a sympaťák

They were my team growing up. I loved watching Andy Cole and Dwight Yorke on TV.

“They were my idols and playing at Old Trafford has always been a dream.”

Reagovat
Pride

Co se děje v tom Hullu? Grosicki, Bowen, Henriksen pryč? Oni nemají ambice na Play-Off?

Reagovat
pingla

Ighalo byl v době největší slávy super útočník pro Watfrord, tak snad zazáří i u nás

Reagovat
avicii

Ighalo v United je teda pekny bizar

Reagovat
Kluivert9

Úpadek v celé své kráse.

Reagovat
bbbauch

Blbost, spis jedno z pramala moznejch reseni na deadline. O upadku bych mluvil, kdyby tam byla opce na prestup/snazili se ho ziskat natrvalo. Neutavit Rashe, utocnik se v lednu vubec neresi..

Reagovat
bbbauch

Kazdopadne klasicka picovina jak mraky v podani vedeni/oleho. Rash uz je nejakou dobu zranenej a prestupak v plnym proudu, ale utok se zacne resit chvili pred koncem. Celej mesic saga Bruno, tak na nic jinyho zjevne nebyl cas

Reagovat
Busby babes

ten utocnik se resil dele, ale proste se zkouseli jine varianty.

Reagovat
bbbauch

To jsem do poslednich 3 dni vubec nezachytil

Reagovat
Busby babes

tak ze se o tom nepise nic moc neznamena. Minimalne na Ingse jsme se ptali driv.

Reagovat
Amos

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Witcher

Ighalo je lukaku pro chudý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ighalo na pul roku hostovacka je ok. Proste kratkodobe zalepeni v utoku, nic vic, nic min. Nekoho jsme potrebovali. Snad se mu bude darit. btw podle Duckera ho chteli i Spurs:

James Ducker

@TelegraphDucker

Feeling at #mufc is that Ighalo a necessary short-term option to alleviate injury situation. They're not pretending for a minute to suggest this was part of a process but Jan deals v tough. Spurs - who also pursued Ighalo - and Chelsea haven't been able to get a stop gap in

Andy Mitten o nem pise tohle:

He’s a MUFC fan. Spoke to a Watford lad. “United are getting a great striker and a class bloke off the field. One of best finishers Watford ever had - certainly in Prem. Fact he banged in goals at Afcon and Barcelona reportedly wanted him this time last year speaks of his record”

Also told that his wife and kids have long lived in Manchester. And his agent. “Good people,” another agent tells me. “Will score goals for United. Short term deal best for everybody.”

Tak uvidime no.

Reagovat
bbbauch

Mohl by to udelat na Paulinha.. z ciny zpatky do evropy na pul roku, zavrit vsem hubu a odtahnout zpatky na vychod

Reagovat
Busby babes

spis se tesim az ho ted na dva tydny zavrou do karanteny.

Reagovat
Liquid

472. pro BREXIT !!!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
kissak

To byl teda nudnej přestupák.

Reagovat
Swarley

Náhodou, nejlepší přestup Bruno, největší WTF Ighalo...melo to všechno...

Reagovat
EXoRcIsT

Ighalo na polrok moze byt fajn len musia ludia pochopyt ze to nieje nejaka vysnena posila pre MU ale proste trebalo utocnika na polrok aby sme rozsirili kader a v zime sa tazko niekto privedie

Reagovat
Minister

Pochopyt to sa snáď ani nedá napísať.

Reagovat
EXoRcIsT

s mojim mobil pisem pismena co prave idu bo dislpay mam taky spiderman motiv Najlepsie ze som ho mal asi tyzden a hned mi spadol na zem a oprava 80e co mobil stal 120 ta kaslem nato

Reagovat
Shottack

Spiderman motiv

Reagovat
Pato44

Pochopyt podle prakopysk

Reagovat
bobis21

Ty vole Burnley zase odmítlo Vydru pustit pryč Neskuteční kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, prečo ho blokujú a brzdia v kariére, však odkedy k nim prestúpil stojí to celé za hovno. A aj uviedli kto mal o neho záujem? Naposledy v lete bol o neho vcelku záujem, okrem anglických klubov tam figurovali aj Basaksehir, Besiktas aj Dinamo Moskva.

Reagovat
bobis21

Četl jsem o hostování do konce sezony v Rangers, což by byla paráda pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádne. Momentálne pred ME by aj Basaksehir či Besiktas pokiaľ by tam pravidelne hrával pre neho boli lepšie než lavička v Burnley.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele