ONLINE: Léto v Anglii finišuje

01.09.2009, 13:01
Aktuality
Zaujalo nás
Opět bude co sledovat. V zimě jsme do poslední chvíle trnuli, co bude s Aršavinem a zda se na White Hart Lane skutečně vrátí Robbie Keane. A i teď patrně bude jádrem všech spekulací hlavní město Albionu, tedy Londýn. Manažer Tottenhamu Harry Redknapp totiž hodlá řádně vybrakovat Portsmouth, kde dříve působil, a proto intenzivně usiluje o služby brankáře Jamese a playmakera Nika Kranjčara. Dalším nažhaveným artiklem je David Bentley, který pro změnu z kohoutí základny prchá směr Manchester.

13:04 - V sídle Tottenhamu Hotspur se řeší ještě jiné dilema. Komu asi tak podstrčit Černého Petra v osobě Garetha Balea? Nicméně velšský mladík, který ještě nikdy nezažil ten slastný pocit radosti po vyhraném prvoligovém utkání, je žádaný, a ne že ne. Zájemci se však zpravidla rekrutují z nižších soutěží - řeč je o Queens Park Rangers a Nottinghamu Forest - snad jen Birmingham by nadějného levého beka či záložníka mohl zachránit od degradace. Na druhou stranu, ruku na srdce, věčný lazar Bale není v pozici, kdy by si mohl vybírat.

13:16 - Gary Megson zuřivě shání posily do útoku, vždyť spoléhat na švédského zastřelovače Johana Elmandera vskutku nelze. Padesátiletý lodivod Boltonu se zaměřil na nynějšího, respektive bývalého brémského chovance, Almeidu s Klasničem, a nejspíše je chce ulovit naráz, prozatím na hostování a s případnou přirážkou šesti milionů liber. No, nechci tuto nabídku nijak zlehčovat, ale mírně řečeno, jejímu úspěchu nedávám moc šancí. Stejně tak zájem Leverkusenu o Elmandera by se sice Boltonu šiknul, avšak mluvit o něm jako o doloženém? Kdepak.

13:22 - Watson si vybral. Ve Wiganu mu pšenka nekvetla, a tak se trochu nečekaně vydal nazpět do druhé ligy. Hostovat totiž bude v QPR. Poněkud šokující informace, až z toho Luciano Spalleti spadl z trenérského křesla AS Řím.

13:25 - Trošku si zašpásujeme, co vy na to? Anderson z Manchesteru United do Evertonu! Za pouhých sedm milionů liber! Co na to říct? Snad jen - na této informaci je uvěřitelné tak akorát to, že tento Brazilec obléká barvy obhájce mistrovského titulu.

13:28 - AKTUALIZOVÁNO! Flavio Briatore ještě jásat nemůže. Watson sice je na cestě do jeho QPR, ovšem potvrzeno není zhola nic. Tak snad kdo si počká, ten se dočká.

13:35 - Pikle kují rovněž na Boleyn Ground, v sídle londýnského West Hamu. Gianfranco Zola údajně odstupuje z boje o Marokánce Chamakha, jenže pozor! Zřejmě ne napořád. Celou kauzu hodlá znovu otevřít hned při další příležitosti, tedy v lednu příštího roku. Přesto se na Upton Parku bude stále něco dít i dnes odpoledne. Tajemný šat sice halí jména potencionálních posil WHU, ale první (a nejspíš i poslední) pán na holení, co se odchodů týče, je celkem dobře znám. Jde o zadáka Jamese Collinse, jehož by mohla získat Aston Villa.

13:43 - VE ZKRATCE: Agentka Daniela Cousina uvedla, že se její klient do Burnley stěhovat nebude. Portsmouth definitivně dotáhl dva příchody - Z Manchesteru City dorazí Ben Haim, pouze rok by pak měl na Fratton Parku strávit Hassan Yebda, záložník Benfiky. A Watsonův přestup do Queens Park Rangers je zase o chlup blíže realizaci - mělo by jít o půlroční hostování.

13:48 - Čistě pro odlehčení: Od Redknappa se očekává, že se dnes bude na přestupovém poli setsakramentsky ohánět. A zkušený lodivod Tottenhamu již sbírá insipiraci po všemožných obchodech s oblečením. Zrovna před chvílí si totiž udělal radost koupí slušivé kožené bundičky. Teď jen, jestli skutečně byla pro něho, nebo jde pouze o předmět jednání s Kranjčarem či snad Jamesem.

13:52 - V Hullu shání náhradu za Michaela Turnera a favoritem se zdá být Phillipe Senderos z Arsenalu. Jeho odchod není vůbec nereálný, tím spíš, že pár skautů již pro Wengera sleduje stopera Magpies Stevena Taylora.

14:00 - Ale ale, že by se nám rozpadal Sunderland? Vypadá to tak. Někdejšího kormidelníka mužstva z Wearside Roye Keanea totiž do Ipswiche hodlá následovat duo Carlos Edwards-Grant Leadbitter. Jednání prý pokročily do fáze odsouhlasení přestupových částek za oba tyto borce. Ze Suffolku by tedy na stůl Nialla Quinna měly putovat bezmála čtyři miliony liber. Když k tomu připočteme i ztrátu opory defenzivy, Dannyho Collinse, je nasnadě se obávat, že z takových ran by se Black Cats ještě letos nemusely vzpamatovat.

14:07 - VE ZKRATCE: Konečně můžeme uzavřít kauzu Watson. V QPR bude skutečně hostovat jen do 31. prosince, je tu však možnost prodloužení až do konce sezony. Okolo Manchesteru United se mezitím rojí spekulace ostošest. Ofenzivní klenot Šachťaru jménem Jadson, zrovna jednající o podmínkách nové smlouvy, a Tom Huddlestone z Tottenhamu údajně uvízli v sítích Sira Alexe Fergusona.

14:11 - Přece jen se nám daly věci do pohybu a já můžu oznámit další žhavou novinku. Johnny Heitinga už dorazil do tréninkového centra Evertonu, aby zde v nejbližší době prošel zdravotními testy. Zdá se, že ho ani loajální manželka ani vidina Ligy mistrů nepřemluví k setrvání v Atléticu Madrid.

14:15 - Všichni leví beci by se měli mít na pozoru před Birminghamem a jeho zastupiteli. Toto varování se týká především Armanda Traorého a Garetha Balea, neboť právě je Alex McLeish pravděpodobně osloví mezi prvními.

14:20 - James asi zůstane. Nebo alespoň takovému vyústění situace okolo 39letého brankáře nasvědčuje fakt, že za něj dosud nikdo nepodal oficiální nabídku. Třeba si Spurs nakonec přeci jen vystačí s pouhými dvěma nadmíru kvalitními gólmany.

14:30 - Pierre Frelot, zástupce Marounea Chamakha, stepuje v Londýně s nadějí, že se Arsene Wenger (případně Gianfranco Zola) rozhoupe ke včasné nabídce, kterou Bordeaux bude ochotno akceptovat. Mezitím se lidé okolo Davida Bentleyho pokouší zařídit jeho vysvobození z Tottenhamu. Nějaké čerstvé zprávy ohledně zájmu Manchesteru City o 25letého křídelníka však vyhlížím marně.

14:36 - Nepříliš podložená zákulisní informace z klubového centra Manchesteru City: Až padesát milionů liber by mohlo letět na Emirates Stadium výměnou za Cesca Fabregase. Oslabování Arsenalu skutečně nepostrádá systematičnost.

14:38 - V Boltonu to berou pěkně hopem. Údajně jsou blízko podpisu Ivana Klasniče a zároveň usilují o roční hostovačku dalšího forvarda Diomansyho Kamary z Fulhamu. Uvidíme, jak zareaguje Leverkusen a zda se opravdu pokusí do svých řad zlákat Elmandera.

14:43 - POTVRZENO! Aston Villa se s West Hamem dohodla na přestupu 26letého obránce Jamese Collinse. Cena velšského internacionála by se měla pohybovat okolo pěti milionů liber. A to není věru málo.

14:49 - Ke Collinsovi by se měl co nevidět připojit i Richard Dunne. Tak trochu v pozadí se odvíjel tento přestup, nicméně pravdou je, že zkušenému stoperovi Citizens zbývá do kabiny Aston Villy urazit poslední krůček - porozumět si s doktorem.

14:54 - Tal Ben Haim dost možná nebude jediným stoperem, který dnes zavítá na Fratton Park. Do útrob malebného stadionu by se brzy mohl podívat i zadák Watfordu Mike Williamson, kterého si jeho stávající zaměstnavatel cení zhruba na tři miliony britské měny.

15:04 - Movitá Chelsea zatím na Deadline Day mlčí jako hrob a nejspíš tomu tak i zůstane. Zato v zimě se v Londýně pokusí zamotat hlavu hvězdě holandského Venla, 23letému Keisukemu Hondovi, kterou už delší dobu v Holandsku sleduje skaut Blues Hans Gilhaus. Nedá se však předpokládat, že Chelsea bude jediným týmem, který se v lednu pokusí talentovaného Japonce získat.

15:12 - Situace okolo Ivana Klasniče se vyjasňuje. Bolton již BBC oficiálně potvrdil, že zájem o roční hostování chorvatského snajpra doopravdy má a chystá se tento transfer v nejbližších okamžicích dotáhnout do konce. Naproti tomu zprávy o možném Kamarově přesunu na Reebok Stadium jsou prý zcela mimo mísu.

15:21 - David Bentley, zdá se, může na vysněný přestup do Manchesteru City zapomenout. Jakkoliv se Tottenham snaží nespokojeného záložníka prodat, vedení Citizens taková skutečnost nijak nedráždí. Utrácet prý již nebude a neslyší ani na variantu výměny Bentleyho za Petrova. 25letý Angličan tak zřejmě bude mít minimálně další půlrok na ideální adaptaci v novém prostředí.

15:25 - Arsene Wenger možná potichu kuchtí neočekávané vyztužení záložní linie. Jistý pan Lambros, vydávající se za člena ostrahy Highbury House, totiž BBC informoval o tom, že právě v něčím doprovodu vstoupil Blaise Matuidi za účelem dohodnout se na podmínkách smlouvy. Teď jen nakolik můžeme záhadnému hlídači věřit.

15:33 - Marouane Chamakh hodlá vydržet v Bordeaux přinejmenším do konce skupinové fáze Ligy mistrů. To je špatná zpráva především pro Arsena Wengera, neboť z West Hamu už dříve přiletělo prohlášení, že si na marockého střelce klidně počkají až do zimy.

15:37 - Další mimořádně věrohodná zprávička, tentokráte se dotýkající Liverpoolu a Davida Trezegueta, letí pro změnu od uživatele s přezdívkou "blue_7". Jeho strýček pracující na letišti Johna Lennona totiž před chvílí zahlédl vytáhlého útočníka Juventusu, jak spolu se svým agentem spěchá do taxíku a řidiči patrně hlásí slůvka "Anfield Road".

15:44 - Dříve neuspěla Chelsea, třeba teď pochodí Everton. Předmět těchto dohadů je osoba Adama Johnsona, mladičkého křídelníka Middlesbrough. Zatím se však zdá, že by Toffees spíše dobili nebeskou bránu než srdce předsedy Boro a hráče samotného.

15:50 - POTVRZENO! Leadbitter s Edwardsem se již s definitivní platností stali hráči Ipswich Town.

15:59 - Zdravotní zkoušky na Goodison Parku jsou proslulé svou zákeřností, a taky možná proto Heitingovi trvá tak dlouho, než je složí. Mezitím, o kousek dál, Rafa Benítez patrně promýšlí, kdo by mohl vyřešit potíže jeho týmu s produktivitou. Nabízí se Carlton Cole, jenž byl prý nedávno spatřen poblíž Anfieldu, či duo Benjani-Henry.

16:03 - Možnost, že rovněž příští sezonu bude anglické trávníky brázdit Amr Zaki, padla. Sám hráč stál o to se vrátit, také Portsmouth prý projevil eminentní zájem o jeho služby, překážka však tkví v prezidentovi Zamaleku, který chce svůj klenot udržet stůj, co stůj.

16:17 - V britských kuloárech je poněkud mrtvo. Najde se tedy místo pro zprávu o přesunu teprve sedmnáctiletého talenta Joea McKeeho ze skotského Motherwellu pod křídla nováčka anglické Premier League z Burnley. Finišují také jednání ohledně transferu daleko zkušenějšího snajpra Hullu Daniela Cousina.

16:23 - Odskočme si teď, ve volné chvíli, k sousedům do Skotska, neboť tam se zrovna udál jeden velmi zajímavý přestup. Rangers totiž posílil zkušený harcovník, doteď hájící barvy PSG, Jerome Rothen. Zatím jde pouze o roční hostování.

16:26 - Pro změnu o patro níže se uskutečnila interesantní rošáda. Veterán Lee Hendrie si to ze Sheffieldu United zamířil do Derby County, přičemž opačným směrem putuje Jordan Stewart.

16:36 - Kdoví, co je na tom pravdy, ale někdo tajemný pro změnu zahlédl Davida Silvu, jak se svým zástupcem vystupuje z auta v těsné blízkosti Old Trafford. Skoro jak ve Věřte nevěřte!

16:45 - VE ZKRATCE: Birmingham neuspěl s nabídkou za ex-fotbalistu Newcastlu Petera Lovenkrandse. Hull se nadále poohlíží po náhradě za Michaela Turnera. Senderos asi vzniklou mezeru nezaplní, tak co Sonko? Tigers rovněž spolu s Pompey rozjíždí závod o Nyrona Nosworthyho ze Sunderlandu.

16:49 - Úsilí Middlesbrough zbavit se Afonsa Alvese a finančně si tak ulehčit skončilo fiaskem. Nikdo neměl zájem, nebo se alespoň nikdo oficiálně neozval.

16:51 - Další nezaručené zprávy: Roman Pavljučenko zpět do Spartaku Moskva za rovných 10 milionů liber. Coby náhradu si Spurs vyhlédli Van Nistelrooye, dlouholetého útočníka Realu. S hráčem už by vedení Tottenhamu mělo být domluveno.

16:58 - Samotným Sirem Fergusonem vysoce ceněný mladík Craig Cathart si balí kufry a půjde hostovat do Newcastlu. Je nasnadě poslat tuto naději někam se rozehrát, neboť celou loňskou sezonu strávila na marodce se zlomenou nohou.

17:00 - Poslední hodina tahanic, dohadů a potvrzování.

17:08 - Roční hostování, cílová destinace Bolton Wanderers, kdo to asi tak může být? Ano, Trotters konečně dotáhli přestup Ivana Klasniče, kmenového hráče Nantes.

17:15 - A zase na skok ve Skotsku: Kapitán čínské reprezentace Zheng Zhi, jehož známe z působení v Charltonu (po loňské sezoně tu neprodloužil kontrakt), se na dva roky upsal Celticu.

17:17 - Bentley v Liverpoolu na roční hostování? Nemusela by to být utopie. Počkáme si.

17:25 - POTVRZENO! Částka 6,2 milionů liber putuje na konto Atlética Madrid a to znamená jediné - že se Johnny Heitinga pakuje a, jak mu smlouva přikazuje, nejméně pět let pobude na Goodison Parku.

17:27 - POTVRZENO! Phil Brown a další mecenáši Hull City si mohou oddechnout. Dotáhli totiž jednání o sezónním hostování Ibrahimy Sonka ze Stoke City a získali tak alespoň dočasnou náhradu za prchnuvšího Turnera.

17:30 - Myslím, že pro dnešek už těch spekulací bylo ažaž. Přesně půl hodinu před uzavřením přestupového okna se s vámi tedy rozloučím, vřele poděkuji za pozornost a odkážu vás na hlavní stránku našeho serveru, kde se dočkáte podrobností o všech přestupech dotažených od této doby. Zase někdy nashledanou.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (369)

Přidat komentář
kalla

Tak vzhůru do sledovaní hlavně Tomáši vypiš všechno

Reagovat
smazaný uživatel

durica? novak?...asi ne

Reagovat
Kongo

Nevim o jakeho Duricu se jedna,ale jeden ted odesel z Ziliny do Izraele

Reagovat
smazaný uživatel

jan durica z lokomotiv moskva,stoper,hral aj 1.aprila u vas

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Tome Se divím, že Balea se chtějí Spurs zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky,ale na druhou stranu,tam baj Assou-Ekota,kterej hraje dobře,jedině poslat Bale někam na hostování a mít ho do budoucna,ale když je věčně zraněnej,tak by toho moc nenahrál.

Reagovat
SniperxXx

Tady jde asi hlavně o to zdraví. Se divím, že ně jeho úkor dostává přednost Ekotto

Reagovat
miguel bain

Jsem zvědavý jestli nás čeká nějaké překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej kde skončí Zenden...přál bych si aby přišel k nám k rovers

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no nevím podle mě už na to moc nemá, ale minimálně by to byl aspoň sympaťák

Reagovat
božský John

Loni táhnul OM,myslim že na to furt má..

Reagovat
soukup

tak zas nic proti Francii, ale PL je přece jen rozdíl

Reagovat
miguel bain

To víš že na to má. Karatista jeden.

Reagovat
miguel bain

Nebo judista - prašť jak uhoď.

Reagovat
božský John

Zas ale OM je někde jinde než Blackburn..to uznej..

Reagovat
soukup

tak to jo, ale zase bude hrát proti silnějším týmům než potká ve Francii

Reagovat
božský John

No každopádně, Bolo vytlačil ze základu Ben Arfu a to o něčem svědčí a na jaře hrál moc dobře.....že se Ben Arfa neměl rád s Geretsem je věc druhá..

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je to nějaký mrtvý, loni Berbs,Robinho ale dneska to na nějaký mega přestup nevypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Bale na to má je to talent jak hrom měl by zůstat v PL kdyby ho koupila Chelse na pozici druhého levého obránce tak bych se vůbec nezlobil vždyť tam hraje jen Ashley

Reagovat
smazaný uživatel

*Chelsea

Reagovat
soukup

tak to už může zůstat rovnou u Spurs ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si ten článek jo

Reagovat
soukup

já to četl beru to z té pozice, že ty chceš aby dělal náhradníka v Chelsea, což je snad jedno, kde bude náhradník

Reagovat
smazaný uživatel

Jen s tím rozdílem, že na základ by měl větší šanci u spurs...

Reagovat
soukup

no mě to říkat nemusíš, Bosingwa chce aby vyměnil lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho prostě chci do Chelsea Tottenham se ho chce jak vidno zbavit

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je obrovský talent jenom nemá štěstí.....

Reagovat
smazaný uživatel

Bale sice talent má, ale na levém beku ti může hráti Zhirkov a v případě potřeby Bosingwa... Do obrany Chelsea přivádět hráče fakt nepotřebuje, maximálně se zbavit Kaloua a přivést jiného útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

I když ani ten útočník není potřeba, stačí odchod Kaloua, ten tým je přecpaný.

Reagovat
miguel bain

Kalou je kvalitní mladý útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

jj neaka nova krev do utoku by nemusela byt spatna ale myslim ze Chelsea posilovat fakt uz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti na Kaloua nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Kalouovi je 24 a šance, že by se dostal do základu je mizivá i s výhledem na dalších 5 let.

On není hráč, na kterém by se dalo stavět, v ničem není nejlepší. Sem tam má světlé momenty, kdy přejde přes 1-2 hráče, ale zkazí zakončení. Je to lehký nadprůměr, rychlostně nevyniká, zakončení průměrné, hlavičkář taky, držení míče v obklopení obránci je proti Drogbovi směšné. Brejkovej typ útočníka do týmu z druhé poloviny tabulky, ne pro tým, který hraje nátlakovou hru a drží míč 70% zápasu.

Navíc ti v zimě na měsíc - měsíc a půl zmizí na ANC.

Reagovat
VojtovaChelsea

kaloua bych nechalv chelsea,možná nějakej levej bek,je tam jen Cole......

Reagovat
smazaný uživatel

a zhirkov

Reagovat
VojtovaChelsea

to je záložník ne?

Reagovat
smazaný uživatel

anderson konecne odchadza,uz bolo na case...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Ta Aston Villa kupuje samé "šmejdy".

Reagovat
matZz

Beye hraje dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych se zeptat nevíte někdo kdy končí přestupní termín v česku?

Reagovat
smazaný uživatel

31. září

Reagovat
plechi

září a 31? uff

Reagovat
VojtovaChelsea

7 mil. je za andersona málo,dle mého názoru

Reagovat
miguel bain

NextOne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát

Reagovat
miguel bain

Arshavin si poranil tříslo. - Arshavin, Walcott, Nasri, Fabregas, Vela a ani s Rosickým se nedá počítat. Sami se koukněte co nám tam zbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

klid, můžou hrát doktoři... stejně nic jinýho nedělaj

Reagovat
Swarley

proč by taky něco dělali, když cítí šanci zahrát si PL

Reagovat
SniperxXx

V Arsenalu s nimi, ale asi vážně nebude něco v pořádku. Nebo špatné tréninkové metody?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kazdej rok Arsenal ma marodku pekne pocetnou kdyby ji jednou vyprazdnili tak na ten titul sanci maj

Reagovat
miguel bain

V lednu Defour z Lutychu, Afellay z PSV, Gomis - pokud bude hrát ve stejném stylu jako teď a ten Taylor by taky mohl - i když to je pro mě novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

ma problemy delsi dobu... behem pauzy by se moh dat dohromady - rusko by melo dat oba zapasy i bez nej... a kdyz ne tak treba aspon bude hrat jack

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
soukup

tak máte mít širší kádr

Reagovat
afc

no jasne,este dalsich troch zaloznikov to treba,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden defenzivny by ale bodol

Reagovat
afc

ten jeden ano,inak do zalohy netreba nikoho

Reagovat
soukup

tak když si furt někdo od vás stěžuje na zranění

Reagovat
afc

tak ak sa zrania 4 zaloznici naraz je problem,ale je nezmysel mat 13 zaloznikov len preto,co ked sa niekto zrani.

Reagovat
smazaný uživatel

neni dovod na paniku. Neviem ako presne je to s Arshavinom ale do dvoch tyzdnov sa snad da do kopy, Fabregas s Theom by po repre pauze mali byt pripraveny, Vela mozno taktiez a nakoniec mozno aj Rosicky aj ked tam ocakavam obnovenie zranenia

Reagovat
Swarley

prosím autora tohoto článku, aby už nešpásoval s Andersonem...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Swarley

jak je vidět, některé přítomné to hodně zmátlo a pak tu bude diskuze o jednom příspěvku typu "anderson konecne odchadza,uz bolo na case..." a 12 reakcí u toho se smajlíkama...radši asi psát holou pravdu, protože jak já tvrdím, češi šíleným způsobem ztrácí smysl pro humor

Reagovat
fantomas

To by pak nebylo ono. Tady jde spíš o to, že ty lidi buď neumí nebo nechtějí číst. Jinak snad tomuhle souvětí rozumí: "na této informaci je uvěřitelné tak akorát to, že tento Brazilec obléká barvy obhájce mistrovského titulu."

Reagovat
Swarley

já jsem jedině pro takovéhle "špásování" jen prostě některé to vyvede z míry...

Reagovat
smazaný uživatel

najviac som zvedavy komu da Redknapp tu bundu

Reagovat
smazaný uživatel

tomu kdo nahradi Modrice

Reagovat
miguel bain

Jsem zvědavý za kolik přestoupí James v jeho věku.

Reagovat
smazaný uživatel

8Mega

Reagovat
smazaný uživatel

jj to by me taky zajimalo ale vubec nechapu na proc zrovna on jeho kvality jsou jasny ale vic nez sezonu max dve uz neodchyta...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ma james??? 38????

Reagovat
SqueeZy

39

Reagovat
herbage

Zase Fantíkova one-man show

Reagovat
fantomas

No a?

Reagovat
herbage

A nic

Reagovat
fantomas

Oukej.

Reagovat
herbage

Nevím proč zatím hledáš něco špatného. Po půl roce zase konec přestupního termínu a tvé již pomalu tradiční sledování, kde se co šustne a jen jsme chtěl vyjádřit radost, že je to tu opět tady

Reagovat
fantomas

Aha, dobře. Já z toho na první pohled tu radost nevycítil.

Reagovat
herbage

Nj, ten smajlík je matoucí. Ale jako ironické smajlíky většinou používám tyto

Reagovat
Xavi8

Tak snad aspon jeden z dua Novak - Durica skoncia na ostrovoch

Reagovat
smazaný uživatel

proc by meli ?

Reagovat
Xavi8

zaujem bol, ale uz to nevyzera optimisticky

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam dělali :D

Reagovat
smazaný uživatel

durica asi nie,aj everton aj pompey uz maju nahradu za obrancov a novak? ten asi tiez nie

Reagovat
smazaný uživatel

G.Bale je nejvic talentovajen levej bek !!!

Reagovat
smazaný uživatel

neustale zraneny a neustale se rozehravajici...

Reagovat
smazaný uživatel

Děje se něco v okolí Stamford Bridge, nebo ticho po pěšině?

Reagovat
fantomas

Ribéry? Maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Se o něm zas mluví? Podle mě se v CFC už nic nestane no.

Reagovat
fantomas

Jojo, ale sou to jen spekulace, nic konkrétního. Taky myslim, že už je konečná. Rafa taky spí. Wenger nanejvejš dotáhne Chamakha a Fergie už se na to asi taky vykašle.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, cítím v kostech, že někoho ještě přivedete, ale nevím koho. No aten Fabregas by byla naprostá bomba na konec, ale dávám tomu tak 5 %.

Reagovat
smazaný uživatel

WHU musi posilit

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc, come on!!!!! M.City

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze nepujde cesc tak max do barcy jinam si myslim ze nepujde

Reagovat
smazaný uživatel

OT: arshavin mozna do realu vymenou za VdV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, zas bych to s tim bulvárem nepřeháněl.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite nie dalsieho utocnika nepotrebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc???? neveriiiim

Reagovat
fantomas

Já bych i docela rád věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde ani o to comu by kto rad veril, proste to je neco nerealne ale keby sa to uskutocnilo, tak mozeme wengera vyhlasit za magora desatrocia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Za takový prachy bych se té brzdy klidně zbavil.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe ako fanuskovi moze byt vcelku jedno ci ma Arsenal na ucte 50 mega alebo nie kedze nahrada by aj tak neprisla

Reagovat
smazaný uživatel

jj 50Mega to je max. co za nej, kdy muzou dostat, takze Wengere, ber to. Ten trh je ted trosku jinde po tech astronomickych prestupech Realu a City.

Reagovat
afc

co ma Wenger brat?

Reagovat
smazaný uživatel

Prijmout nabidku za Cesca. V City by se hodil

Reagovat
smazaný uživatel

ako si prisiel na to ze niekto podal ponuku?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nepříliš podložená zákulisní informace. Nabídka je 50Mega. Liber

Reagovat
afc

a ako by tych 50m pomohlo Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger by se mohl utěšovat, že k obvyklému 4. místu i naplnil kasičku...

Reagovat
afc

by ma zaujimalo,ako si prisiel na slovo obvykle?a mimochodom tento rok to nebude to obvykle 4 misto.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a proc arsenal prijal nabidku na adebayora (dle meho nejlepsiho utocnika arsenalu, ted uz M.City)??? co?????

Reagovat
afc

rozmyslaj trocha,ta ponuka prisla pred vyse mesiacom,teraz ostava do konca prestupov par hodin..

Reagovat
smazaný uživatel

Na co by se City hodil? Ten post je obsazený Barrym, popřípadě dvojicí de Jong - Kompany...

Reagovat
miguel bain

To, že ti je hráč nesympatický rozhodně nesnižuje jeho kvality.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No ja tomu taky neverim, ale byl bych rad, kdyby sel do City

Reagovat
smazaný uživatel

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, nenarazil jsi, když jsi psal tenhle článek, na nějaké přestup. spekulace ohledně NUFC?

Reagovat
fantomas

Akorát Viduka dovnitř a Taylor ven.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... dík , příchod Lovenkrandse už je asi teda nerealnej.. škoda no, v druhý lize by byl hvězda... a Steven musí zůstat. Snad dostojí svým prohlášením. Jeho odchod bych nechtěl nikdy, ale kdyby pomohl zpět do ligy a pak šel, nějak bych to překousl

Reagovat
kalla

Co naděláte City je prostě válec

Reagovat
smazaný uživatel

Jamese Collinse do aston villy škoda, že si nezahraje EL

Reagovat
smazaný uživatel

večer to bude zajimavější

Reagovat
smazaný uživatel

s tím fabregasem a citizens...doufam že to je kačenka jak swina to uz by bylo trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by to melo byt trapne???? Kdyz na to nekdo ma tak proc toho nevyuzit????

Reagovat
matZz

Villa místo dvou průměrných rači jednoho pořádnýho stopera.

Reagovat
Kapřík

Oni dva pořádný stopery už mají, ale neměli za ně alternaci.

Reagovat
matZz

čekal sem že příde někdo místo Laursena.Navíc Clarke se proti fulhamu ukázal v dobrým světle..

Reagovat
honziss

Doufám, že mi Zola přichystá nějaké příjemné překvapení na úplný konec přestupního období.

Reagovat
herbage

No, po příchodu Kováče s Diamantem a nepodepsáním Guddyho zadarmo by se musel chlapec italská hodně vytáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bys nějakýho útočníka, co? Z nerostu asi nebudeš 2x nadšenej předpokládám.

Reagovat
honziss

Jojo. Chamakh nebo Panděv, kdyby si to rozmysleli třeba. Z Diamonda nadšený být nejde.

Reagovat
Kapřík

A co říkáš na odchod Collinse?

Reagovat
honziss

Nevadí mi. Ačkoliv jsem ho měl jako hráče rád, tak jeho odchod skousnu. Základ bude hrát Tomka, takže tam není problém. Třetím stoperem teď bude Gabbidon, je tam ten nový Da Costa a k tomu na hostovačce máme Spence.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomkins podle me porad na zaklad nema spis bych to videl na zkusenost v podobe Gabbidona ( jen skoda toho Davenporta ) ale chce to posilu do utoku uvidime doufam ze se zadari ale vidim to spatne Zola to nema tak zmaknuty jako Redknap :( Me by i stacilo kdyby Dean vydrzel hrat aspon 3/4 zapasu ale to se stane jen tezko )

Reagovat
honziss

Tomka samozřejmě na základ má a bude ho hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel jsem pripravu tak nevim ale vzdy kdyz nastoupil v PL minulou sezonu tak jsem se bal o vysledek o Gabbidonovi jsem slysel ze po tech zranenich by mohl uz zase v poradku a podle me je to vetsi jistota i kdyz Tomkins nesporny talent ma... a asi by bylo dobre kdyby uz zacal hrat ale rikam jen svuj nazor...

Reagovat
honziss

Právě že strach jsem míval občas spíš když hrál Collins. Gabbidon už asi víc jak náhradníkem nebude, ta pozice mu teď bude vyhovovat.

Reagovat
smazaný uživatel

asi mas pravdu no uz dlouho toho moc neodehral a Tomkins je budoucnost snad se mu bude darit vedle Upsona by to nemusel mit tak slozity

Reagovat
Kapřík

Tak je pravda, že James teď aspoň dostane maximum prostoru, jenom se mi zdá, že při vaší věčný marodce máte málo alternativ. Na Spence jsem docela zvědavej, jak si v Championshipu povede...ale jak znám vaše odchovance, tak asi nezklame .

Reagovat
honziss

Na stopera máme alternativ dost.

Spence zklamat nemůže, spolu s Rodwellem největší současný defenzivní talent Anglie.

Reagovat
Kapřík

Jo jo, už jsem lecos zaslechl , ostatně právě proto jsem na něj tak zvědavej. Vaši odchovanci, to je prostě kapitola sama pro sebe .

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Matuidi by bol poslednou instanciou do skladacky Arsenalu, presne na post ktory posilnit potrebujeme. Ale neverim tomu ani slovo

Reagovat
afc

Jistý pan Lambros, vydávající se za člena ostrahy Highbury House

Reagovat
Swarley

taky jsem se musel zasmát

Reagovat
smazaný uživatel

Matuidi?

Reagovat
smazaný uživatel

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

No jako já ho mám docela rád a považuju ho za velkého talenta, ale koukni na celou obranu S-E... Matuidi ještě nemá takové kvality, aby mohl dělat druhé DZ v Arsenalu... I když víme o Wengerových slabostech

Reagovat
afc

o Vermaelenovi sa tu tiez pisalo,ze nema na Arsenal..

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme.. Místo Vermaelena jste ale měli ještě další varianty na stopera kdyby to nevyšlo.. Tady jak bude APN, tak bude hrát Matuidi v základu..

Reagovat
afc

je dost mozne,ze Kamerun na ten APN ani nepostupi a tiez je dost mozne,ze Matuidi nepride a bude tam hrat Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

ako to je s tym Kamerunom?

Reagovat
afc

niekto to tu uz pisal,ze su v skupine az 3 a postupuju 2..

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som povedal ze je na to vzhladom k moznostiam idealny Mlady, bude sa zlepsovat este k tomu Wengerov oblubeny typ. Kedze za Songa v klube neexistuje alternativa (teda Wenger ju ma v Denilsonovi a k tomu je skoda sa vyjadrovat) bral by som ho vsetkymi desiatimi

Reagovat
smazaný uživatel

Byla tam jedna vynikající možnost a tu vám vyfouknul Sunderland A i teď je ředa dobrých možností.. Dokonce jsem četl i o Alou Diarrovi ( ).. Každopádně defenzivního záložníka potřebujete.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze Wenger ma na to opacny nazor

Reagovat
soukup

ten by stál tolik kolik by za něj Wenger určitě nedal

Reagovat
smazaný uživatel

14-20 mio eur

Reagovat
smazaný uživatel

trochu vtipu neuškodí.....Prvoligové posily v GL ´´Plzeň získala brankáře Daňka, obránce Müllera a rozhodčího Pučka.´´

Reagovat
smazaný uživatel

Čech jde chytat do Sparty výměnou za Blažka.

Reagovat
dantetomas

myslim, ze prednedavnom som v Trencine videl Martina Škrtela ako vstupuje na stadion AS..zeby ho to uz v Liverpoole nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To já sme v Londýně a vyděl sem tam Riberyho s Aguerem jak jedou spolu na SB!!

Reagovat
dantetomas

horsie by bolo, ak by v slove jedou bolo namiesto "D" pismeno "B:

Reagovat
smazaný uživatel

na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna tam to "b" aj malo byt...naco ine sa chodi na SB?

Reagovat
schuby

Podle BBC míří David Silva do Manchesteru City

Reagovat
fantomas

Kdes to vzal?

Reagovat
schuby

asi kde na BBC ne

Reagovat
fantomas

Odkaz by nebyl?

Reagovat
schuby

ale přímo na BBC já tam mam strejdu

Reagovat
honziss

www.bbczarucenespekulace.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoho to by byla dobra zprava pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

City by mohlo jeste prekvapit s nejakym kvalitnim nakupem

Reagovat
schuby

už těžko nikoho nepotřebujou bylo by to velký překvapení

Reagovat
dantetomas

no, snad uz len nejaky lepsi manazer...aj ked Hughes nie je najhorsi, ale pochybujem, ze City s nim nieco dosiahnu...ale mozno motyka vystreli a trafi dedka fergieho, wengera a ancelottiho do hlavy, ti zostanu pomatani a City ziskaju titul

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

koho by si tam teda dosadil?

Reagovat
dantetomas

Josefa Csaplara

Reagovat
Subre

Franck Ribéry otočil a už nechce přestoupit do Realu,ale přijal nabídku nejmenovaného anglického klubu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky kec nebo si tak fakt někde četl?

Reagovat
smazaný uživatel

kec jak mraky, netreba sa and tym pozastavovat

Reagovat
Subre

když myslíš tak uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

neni nad cim rozmyslat

Reagovat
Subre

to si řeknem

Reagovat
smazaný uživatel

presne ako hovoris

Reagovat
tomasinho

škoda, ež ten David je jen výmysl médií, zkušený útočník takového ražení by se nám hodil

Reagovat
Subre

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom k smíchu?

Reagovat
Subre

jo je a hodně věcí

Reagovat
smazaný uživatel

tak se vyjádři konkrétně, mě na tom nic vtipného nepřipadne, bo tomasinho má pravdu

Reagovat
Subre

ale prosim tě máte Torrese,Kuyta,Voronina co víc chcete

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba někoho do útoku k Torresovi koho by tam Rafa nasazoval aby jsme hráli konečně na dva útočníky ! JInak s tebou musím souhlasit že máme Kuyta a Voronina, ale přesto na dva útočníky nehrajeme ...

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale pak nehrál v základu jeden z dvojice Gerrard - Lucas a to přece nechcete...

Reagovat
tomasinho

Nemusí, Buď by mohl david střídat, nebo by nehrál konečně ten míčový kouzelník opálený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heitinga hračem Evertonu

Reagovat
smazaný uživatel

tykráso ! Henry na AR ... tak to bych měl druhé Vánoce

Reagovat
Subre

Jo Benjani by do Liverpoolu seděl

Reagovat
smazaný uživatel

to vubec zustane v barce....

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime jak to dopadne ale kdyby Henry skoncil na AF vubec bych se nezlobil,a vubec by me snad nevadilo kdyby vubec nekdo prisel,opravdu utocnika potrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by Henry odchazel z Barcy ???

Reagovat
smazaný uživatel

treba protoze by se chtel vratit do anglie

Reagovat
smazaný uživatel

no třeba mu chybí anglické počasí

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses este nedivil:-)ale taky tomu moc neverim

Reagovat
Subre

Hoši sem v anglii před stánkem Arsenalu a před chvílí tam vešel Matuidi,Vieira a Henry

Reagovat
smazaný uživatel

:D dobrý vtip

Reagovat
smazaný uživatel

jo ja jsem na anfieldu a vidim messiho

Reagovat
Chazy

tady se clovek nasmeje..

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale teoreticky tam moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

no Henry tam možná je s Vieirou ale tak leda pozdravit kamarády

Reagovat
smazaný uživatel

a nema tam zraz Franzuczska repre? vyskusat si novacikov a taktiez vysluzilcov...

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas to fláká... Už jedenáct minut nic nového...

Reagovat
fantomas

Neni o čem psát.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo...

Reagovat
honziss

Tak si něco vymysli, aspoň ti místní rádobyvtipálci budou moct rozvíjet své konspirační teorie.

Reagovat
Chazy

podle poctu rozesmatych smajlu se ale vazne dobre bavi :))...

Reagovat
honziss

Tak je důležité umět se zasmát svému vlastnímu vtipu. Pak se ti určitě nestane, že se mu nikdo nezasměje.

Reagovat
smazaný uživatel

ty davas jake silne zivotne pravdy

Reagovat
honziss

Strom.

Reagovat
smazaný uživatel

pravdaa

Reagovat
Subre

Seitaridis posilou Janova

Reagovat
smazaný uživatel

správně Janova ale tady je premier league

Reagovat
smazaný uživatel

nj to je vlastně jedno ....

Reagovat
Subre

no a

Reagovat
honziss

Má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne dobry ja se spletl

Reagovat
honziss

Nespletl.

Reagovat
Shevchenko

Se neposerte, má si snad udělat vlastní článek? Vy taky všude serete ty OT a tak podobně.

Reagovat
Chazy

Neni OT jako OT..

Reagovat
Shevchenko

Tohle je klasické OT.

Reagovat
Chazy

neni, to je jina liga. Klasicky OT je, kdyz se resi jina vec z PL a nebo neco uplne mimo fotbal. Kdyz nekdo sere do PL Spanelsko, Italii, tak je tak akorat na ranu

Reagovat
schuby

ty si na ránu

Reagovat
Chazy

Nepochybne, vzdyt ja sem ten rusivy element klidneho souziti na EF :)

Reagovat
honziss

Klídek, nemůžu za to, že sekce Serie A nemá to, co dělá fantomas v sekci PL.

Reagovat
Shevchenko

Teda pokud nekecá, bo tu píše taky samé ho*adiny.

Reagovat
Shevchenko

Teda pokud nekecá, bo tu píše taky samé ho*adiny.

Reagovat
pospech11

je to oficiální

Reagovat
smazaný uživatel

subre....hmmmmmmm ty budes asi ftipalek

Reagovat
Chazy

[reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

kuloáry.oblíbené slůvko pana Čapka,které slyšíme pokaždé,když uvádí studio fotbal nebo komentuje zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas věčně slyším anály...

Reagovat
Chazy

No a tohle tak nejak odkazuje na tu castou uroven diskuzi :)

Reagovat
Subre

tak co ten Dunne už konečně vypadne ze City

Reagovat
soukup

Líbí se mi že Burnley sází hodně na mladý i když nevím jestli je to udrží v PL, ale pro další roky je to dobře

Reagovat
Subre

oficiálně:Franck Ribéry prošel zdarvotní prohllídkou v Manchesteru United

Reagovat
fantomas

Di s tim už do háje. Děkuju.

Reagovat
honziss

Myslíš si, že jsi zajímavý?

Reagovat
smazaný uživatel

ale si rpedstav ze by to teraz ohlasili oficialne ale su to keci, Ribery pojde do Madridu...uz prestup Robbena to naznacil

Reagovat
smazaný uživatel

naznacil ale az na pristi rok ne???

Reagovat
smazaný uživatel

už je hračem Aston....Dunne

Reagovat
Swarley

David Silva na Old Trafford to je opravdu jako z Věřte nevěřte... nedokážu si ho v United představit, i když by to mohlo být zajímavé...

Reagovat
smazaný uživatel

valencia nebude nikoho z klucovych hracov predavat, to som si isty

Reagovat
SniperxXx

Ono si Davida vůbec v představit v PL je tak trochu sci-fi

Reagovat
Swarley

přesně tak jsem to myslel...ale třeba by překvapil a rychle by se adaptoval, ale tohle jsou už jen spekulace...

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik hodin je uzávěrka přestupů? Díky

Reagovat
schuby

v 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

moze byt

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze o 20:00

Reagovat
schuby

v 18:00

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dík... jsem zvědavej co se v poslední hodině semele

Reagovat
Chazy

poslednich dvou hodinach

Reagovat
Chazy

Tak hodine :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

o kolkej konci prestupove okno?

a ja sa len modlim aby rafa priviedol este aspon jedneho forwarda.je mi jedno koho,potrebujem nadej a ta umiera posledna,kludne aj janka novaka z kosic,len potrebujem nadej

Reagovat
schuby

v 18:00

Reagovat
Chazy

To je dost matouci informace.

Reagovat
pospech11

proč. V anglii končí v 17:00 to znamená že u nás v 18:00

Reagovat
Chazy

Ja prave myslel, ze v UK je to v 18:00 :)

Reagovat
fantomas

Nene.

Reagovat
Chazy

Rikam myslel, tzn, ze uz pochopil, nemusis nic dodavat :)

Reagovat
fantomas

Ok ok ok.

Reagovat
schuby

co je matoucí

Reagovat
shitcool

Doufám že dotáhnete Trezegueta, v Juve akorát překáží

Reagovat
Danny Larkin

já se taky modlím aby ještě někoho přivedl, ale celkem pochybuju, že se tak stane, Rafa v pátek naznačil, že už asi nikdo nepříde

Reagovat
smazaný uživatel

16:51 Neznama tvar v okoli fantomase zahledla vtipnou kasi

Reagovat
fantomas

Reagovat
SniperxXx

Vtípek se moc nezdařil

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

to 16:51 nepatri k Pavljucenkovi ale k tomu kdy jsem to psal

Reagovat
Chazy

dik, ze jsi to vysvetlil

Reagovat
j_mrazik

Ještě 6 minut!!!!

Reagovat
pospech11

a hodinu

Reagovat
shitcool

hodina a šest minut

Reagovat
j_mrazik

a hodinu navrch... jsem sakra zmatenej z těch příspěvků. Radši půjdu domů.

Reagovat
Chazy

Nemusel si to psat, by me zajimalo, kolik bystrych te jeste opravi

Reagovat
fantomas

Aha, a já myslel, že je to vtip. Podle toho smajla.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pravdy na tom, že o Necida měl zájem i Arsenal ? Je to nějak potvrzené ???

Reagovat
smazaný uživatel

bullsh*t žádný vážný zájem

Reagovat
j_mrazik

U bullshit vynecháváš "i", zatímco máš v názvu fuck... to je mi logika

Reagovat
smazaný uživatel

V pravidlech je napsáno, že je zákaz používání vulgarit v komentářích... o tvorbě nickname tam ale nic není Jestli tě to uráží, snaž se moje posty ignorovat

Reagovat
j_mrazik

Neuráží, jenom mi to přijde to samý, jako vyměňovat okna kvůli udržování tepla, když máš lochnu ve zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přirovnání

Reagovat
smazaný uživatel

O Necida?? Zajem??? Arsenal??? Tak mozna do céčka, tomu bych i věril

Reagovat
smazaný uživatel

To bude hodně zajímavý přestup, jestli Horseface opravdu půjde do Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co kdy už přijde náš paddy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš komu fandím? A já se tak snažil to nedat najevo...

Paddy už nepřijde, nevěřím tomu, alespoň po tom co prohlásil že poslední rok v Evropě stráví v Itálii...

Reagovat
smazaný uživatel

Já stále věřím že jedna posila přijde otázkou je jaká

Reagovat
smazaný uživatel

no ale otazkou je zda to bude posila????

Reagovat
smazaný uživatel

Při marodce Arsenalu by byl snad i levný průměrnější hráč posilou...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Klasniče jsem zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

mam dotaz...kdy se uzavira prestupove okno La Ligy?

Reagovat
pospech11

včera o půlnoci

Reagovat
smazaný uživatel

myslim že už je uzavřeny

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre sem si to myslel:)diky:)

Reagovat
shitcool

Jestli Tottenham dotáhne Rudu z Madridu, tak to bude pecka

Reagovat
smazaný uživatel

City podme, jeste jedna hvezda by se hodila.

Reagovat
soukup

a to jako kam? na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

No nejakeho zaloznika ci obrance. Come on City. Come on.

Reagovat
soukup

a místo koho byste ho do sestavy narvali? místo Lescotta, Barryho, Richardse?

Reagovat
smazaný uživatel

No klidne, kdyz se nekdo z nich zrani tak proc nemit kvalitni nahradu

Reagovat
soukup

a to nemáte? Zabaletu, Kompanyho... váš kádr už je dost narvanej

Reagovat
smazaný uživatel

chtelo by to ty nej hvezdy aby ze City sel strach.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Tome, to je bulvár až to hezký není.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nekruť :)

Reagovat
fantomas

Vůbec nechápeš. Navíc, seřiď si toho bráchu, přece nemůže chtít takovýho bulvárníka, aby mu rozvrátil web.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám uznej, že některé příspěvky byly k ničemu :)...Ale chápu, děláš svoji práci ;)

Reagovat
fantomas

Ne, já si ji dělám uplně podle sebe. Že se nepřeneseš přes jeden blbej fórek o Redknappovi a dalších pár (možná) bulvárních zpráv o Tottenhamu, které jsou zpravidla uvozené tak, aby šlo poznat, že nejde o nic zaručeného, ale čistě spekulativního...to neni zrovna moje věc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to jen od tebe zklamalo....na jednu stranu to musela být pro tebe zábava, jak na to lidí letí

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si zakládáš na čtení pouze "100% pravých", oficiálních zpráv, tak jsi asi hodně nudný patron. :)

Reagovat
smazaný uživatel

No já čtu zprávy jen ze anglických seriozních novin a z pl.cz....nikde jinde ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co děláš tady, když opravdu čteš jen seriózní blafy na jedno brdo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu přišel za Tomášem :)

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

:-* Chápu.

Reagovat
fantomas

Komentáře sem ani nestíhal pořádně číst, takže o podobný motivaci fakt nemůže bejt řeč. Jde o to, že tys uplně nepochopil smysl tohodle článku. Vážně mi nešlo o to psát stylem "Ten a ten přestoupil tam a tam. Opačně jde ten a ten. Ten klub koupil toho a toho". Bohužel, je smutné, že se najdou tací, co nezkousnou jakoukoliv ne uplně pozitivní (seriozni) informaci o svém klubu/kouči...třeba já takový kecy musim poslouchat den co den a taky tady pokaždý nedělám takovej tyjátr jako ty teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, já ani nevím co jsi tam psal o Spurs :)...já si přečetl jen pár věcí :)

Reagovat
fantomas

Takže ti vadilo co, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Každá maličká prkotina, kterou jsem si přečetl :)

Reagovat
fantomas

Tak to bohužel. Hnidopišství, přehnanou citlivost a nejsušší smysl pro humor léčit nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že mě neznáš ani z procenta

Reagovat
fantomas

Nemám jinou možnost, než tě soudit podle toho, cos teď právě napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě to nějak vlezlo do hlavy

Reagovat
fantomas

Co zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech to bejt

Reagovat
fantomas

No snad si nechtěl říct sláva. Nic jinýho mě totiž nenapadá.

Reagovat
smazaný uživatel

BBC takovy mensi souhrn prestupu:

In: Aston Villa (J Collins), Bolton (Klasnic), Everton (Heitinga), Hull (Sonko), Portsmouth (Ben-Haim*, Williamson, Yebda), Stoke (D Collins)

Out: Manchester City (Ben-Haim*), Stoke (Sonko), Sunderland (D Collins, C Edwards, G Leadbitter), West Ham (J Collins)

a taky podle poslednich zprav je dotahnuty Niko do Tottenhamu... tak uvidime no jestli jeste neco se objevi xD

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že kohoutí udělali dobře s nákupem Nika hlavně musí všichni vydržet zdraví

Reagovat
mickey mouse

to uz je konec?Uz zadne prestupy nebudou?

Reagovat
Kovi81

jestli by sel klasnic do boltonu tak super.. myslim ze by mu to tam sedlo...

Reagovat
smazaný uživatel

NUDA

Reagovat
soukup

tak a už zdrhnul i Nugent

Reagovat
smazaný uživatel

Fanto, ten odstavec ze 14:00 jsi trochu netrefil...

Reagovat
fantomas

Neodešli snad?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to víš, že odešli, jenomže mluvit o jakémsi rozpadání je podle mého soudu trochu vtipné... Ano, odchod Collinse je obrovská ztráta a já kvůli ní budu smutný snad do Vánoc, ale to je jediná rána na přestupovém trhu, Leadbitter a Edwards při jejich kvalitách nebyli už hráči do sestavy, byli spíše tak pro béčko, na tribunu, rsp. do pohárových utkáních... Edwards si ani v sestavě "náhradníků" už nedokázal obhájit pozici v záloze a místo toho hrál v obraně... Leadbitter byl zase staršný nervák a prohrál souboj s Hendersonem, což vůbec nechápu...

Reagovat
soukup

však Fantík se snažil aby to bylo trochu vtipné

Reagovat
fantomas

No, marně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

13:22

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý joke

Reagovat
fantomas

Hm.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovenkrands in

Reagovat
smazaný uživatel

Opět bude co sledovat. V zimě jsme do poslední chvíle trnuli, co bude s Aršavinem a zda se na White Hart Lane skutečně vrátí Robbie Keane. A i teď patrně bude jádrem všech spekulací hlavní město Albionu, tedy Londýn. Manažer Tottenhamu Harry Redknapp totiž hodlá řádně vybrakovat Portsmouth, kde dříve působil, a proto intenzivně usiluje o služby brankáře Jamese a playmakera Nika Kranjčara. Dalším nažhaveným artiklem je David Bentley, který pro změnu z kohoutí základny prchá směr Manchester.

13:04 - V sídle Tottenhamu Hotspur se řeší ještě jiné dilema. Komu asi tak podstrčit Černého Petra v osobě Garetha Balea? Nicméně velšský mladík, který ještě nikdy nezažil ten slastný pocit radosti po vyhraném prvoligovém utkání, je žádaný, a ne že ne. Zájemci se však zpravidla rekrutují z nižších soutěží - řeč je o Queens Park Rangers a Nottinghamu Forest - snad jen Birmingham by nadějného levého beka či záložníka mohl zachránit od degradace. Na druhou stranu, ruku na srdce, věčný lazar Bale není v pozici, kdy by si mohl vybírat.

13:16 - Gary Megson zuřivě shání posily do útoku, vždyť spoléhat na švédského zastřelovače Johana Elmandera vskutku nelze. Padesátiletý lodivod Boltonu se zaměřil na nynějšího, respektive bývalého brémského chovance, Almeidu s Klasničem, a nejspíše je chce ulovit naráz, prozatím na hostování a s případnou přirážkou šesti milionů liber. No, nechci tuto nabídku nijak zlehčovat, ale mírně řečeno, jejímu úspěchu nedávám moc šancí. Stejně tak zájem Leverkusenu o Elmandera by se sice Boltonu šiknul, avšak mluvit o něm jako o doloženém? Kdepak.

13:22 - Watson si vybral. Ve Wiganu mu pšenka nekvetla, a tak se trochu nečekaně vydal nazpět do druhé ligy. Hostovat totiž bude v QPR. Poněkud šokující informace, až z toho Luciano Spalleti spadl z trenérského křesla AS Řím.

13:25 - Trošku si zašpásujeme, co vy na to? Anderson z Manchesteru United do Evertonu! Za pouhých sedm milionů liber! Co na to říct? Snad jen - na této informaci je uvěřitelné tak akorát to, že tento Brazilec obléká barvy obhájce mistrovského titulu.

13:28 - AKTUALIZOVÁNO! Flavio Briatore ještě jásat nemůže. Watson sice je na cestě do jeho QPR, ovšem potvrzeno není zhola nic. Tak snad kdo si počká, ten se dočká.

13:35 - Pikle kují rovněž na Boleyn Ground, v sídle londýnského West Hamu. Gianfranco Zola údajně odstupuje z boje o Marokánce Chamakha, jenže pozor! Zřejmě ne napořád. Celou kauzu hodlá znovu otevřít hned při další příležitosti, tedy v lednu příštího roku. Přesto se na Upton Parku bude stále něco dít i dnes odpoledne. Tajemný šat sice halí jména potencionálních posil WHU, ale první (a nejspíš i poslední) pán na holení, co se odchodů týče, je celkem dobře znám. Jde o zadáka Jamese Collinse, jehož by mohla získat Aston Villa.

13:43 - VE ZKRATCE: Agentka Daniela Cousina uvedla, že se její klient do Burnley stěhovat nebude. Portsmouth definitivně dotáhl dva příchody - Z Manchesteru City dorazí Ben Haim, pouze rok by pak měl na Fratton Parku strávit Hassan Yebda, záložník Benfiky. A Watsonův přestup do Queens Park Rangers je zase o chlup blíže realizaci - mělo by jít o půlroční hostování.

13:48 - Čistě pro odlehčení: Od Redknappa se očekává, že se dnes bude na přestupovém poli setsakramentsky ohánět. A zkušený lodivod Tottenhamu již sbírá insipiraci po všemožných obchodech s oblečením. Zrovna před chvílí si totiž udělal radost koupí slušivé kožené bundičky. Teď jen, jestli skutečně byla pro něho, nebo jde pouze o předmět jednání s Kranjčarem či snad Jamesem.

13:52 - V Hullu shání náhradu za Michaela Turnera a favoritem se zdá být Phillipe Senderos z Arsenalu. Jeho odchod není vůbec nereálný, tím spíš, že pár skautů již pro Wengera sleduje stopera Magpies Stevena Taylora.

14:00 - Ale ale, že by se nám rozpadal Sunderland? Vypadá to tak. Někdejšího kormidelníka mužstva z Wearside Roye Keanea totiž do Ipswiche hodlá následovat duo Carlos Edwards-Grant Leadbitter. Jednání prý pokročily do fáze odsouhlasení přestupových částek za oba tyto borce. Ze Suffolku by tedy na stůl Nialla Quinna měly putovat bezmála čtyři miliony liber. Když k tomu připočteme i ztrátu opory defenzivy, Dannyho Collinse, je nasnadě se obávat, že z takových ran by se Black Cats ještě letos nemusely vzpamatovat.

14:07 - VE ZKRATCE: Konečně můžeme uzavřít kauzu Watson. V QPR bude skutečně hostovat jen do 31. prosince, je tu však možnost prodloužení až do konce sezony. Okolo Manchesteru United se mezitím rojí spekulace ostošest. Ofenzivní klenot Šachťaru jménem Jadson, zrovna jednající o podmínkách nové smlouvy, a Tom Huddlestone z Tottenhamu údajně uvízli v sítích Sira Alexe Fergusona.

14:11 - Přece jen se nám daly věci do pohybu a já můžu oznámit další žhavou novinku. Johnny Heitinga už dorazil do tréninkového centra Evertonu, aby zde v nejbližší době prošel zdravotními testy. Zdá se, že ho ani loajální manželka ani vidina Ligy mistrů nepřemluví k setrvání v Atléticu Madrid.

14:15 - Všichni leví beci by se měli mít na pozoru před Birminghamem a jeho zastupiteli. Toto varování se týká především Armanda Traorého a Garetha Balea, neboť právě je Alex McLeish pravděpodobně osloví mezi prvními.

14:20 - James asi zůstane. Nebo alespoň takovému vyústění situace okolo 39letého brankáře nasvědčuje fakt, že za něj dosud nikdo nepodal oficiální nabídku. Třeba si Spurs nakonec přeci jen vystačí s pouhými dvěma nadmíru kvalitními gólmany.

14:30 - Pierre Frelot, zástupce Marounea Chamakha, stepuje v Londýně s nadějí, že se Arsene Wenger (případně Gianfranco Zola) rozhoupe ke včasné nabídce, kterou Bordeaux bude ochotno akceptovat. Mezitím se lidé okolo Davida Bentleyho pokouší zařídit jeho vysvobození z Tottenhamu. Nějaké čerstvé zprávy ohledně zájmu Manchesteru City o 25letého křídelníka však vyhlížím marně.

14:36 - Nepříliš podložená zákulisní informace z klubového centra Manchesteru City: Až padesát milionů liber by mohlo letět na Emirates Stadium výměnou za Cesca Fabregase. Oslabování Arsenalu skutečně nepostrádá systematičnost.

14:38 - V Boltonu to berou pěkně hopem. Údajně jsou blízko podpisu Ivana Klasniče a zároveň usilují o roční hostovačku dalšího forvarda Diomansyho Kamary z Fulhamu. Uvidíme, jak zareaguje Leverkusen a zda se opravdu pokusí do svých řad zlákat Elmandera.

14:43 - POTVRZENO! Aston Villa se s West Hamem dohodla na přestupu 26letého obránce Jamese Collinse. Cena velšského internacionála by se měla pohybovat okolo pěti milionů liber. A to není věru málo.

14:49 - Ke Collinsovi by se měl co nevidět připojit i Richard Dunne. Tak trochu v pozadí se odvíjel tento přestup, nicméně pravdou je, že zkušenému stoperovi Citizens zbývá do kabiny Aston Villy urazit poslední krůček - porozumět si s doktorem.

14:54 - Tal Ben Haim dost možná nebude jediným stoperem, který dnes zavítá na Fratton Park. Do útrob malebného stadionu by se brzy mohl podívat i zadák Watfordu Mike Williamson, kterého si jeho stávající zaměstnavatel cení zhruba na tři miliony britské měny.

15:04 - Movitá Chelsea zatím na Deadline Day mlčí jako hrob a nejspíš tomu tak i zůstane. Zato v zimě se v Londýně pokusí zamotat hlavu hvězdě holandského Venla, 23letému Keisukemu Hondovi, kterou už delší dobu v Holandsku sleduje skaut Blues Hans Gilhaus. Nedá se však předpokládat, že Chelsea bude jediným týmem, který se v lednu pokusí talentovaného Japonce získat.

15:12 - Situace okolo Ivana Klasniče se vyjasňuje. Bolton již BBC oficiálně potvrdil, že zájem o roční hostování chorvatského snajpra doopravdy má a chystá se tento transfer v nejbližších okamžicích dotáhnout do konce. Naproti tomu zprávy o možném Kamarově přesunu na Reebok Stadium jsou prý zcela mimo mísu.

15:21 - David Bentley, zdá se, může na vysněný přestup do Manchesteru City zapomenout. Jakkoliv se Tottenham snaží nespokojeného záložníka prodat, vedení Citizens taková skutečnost nijak nedráždí. Utrácet prý již nebude a neslyší ani na variantu výměny Bentleyho za Petrova. 25letý Angličan tak zřejmě bude mít minimálně další půlrok na ideální adaptaci v novém prostředí.

15:25 - Arsene Wenger možná potichu kuchtí neočekávané vyztužení záložní linie. Jistý pan Lambros, vydávající se za člena ostrahy Highbury House, totiž BBC informoval o tom, že právě v něčím doprovodu vstoupil Blaise Matuidi za účelem dohodnout se na podmínkách smlouvy. Teď jen nakolik můžeme záhadnému hlídači věřit.

15:33 - Marouane Chamakh hodlá vydržet v Bordeaux přinejmenším do konce skupinové fáze Ligy mistrů. To je špatná zpráva především pro Arsena Wengera, neboť z West Hamu už dříve přiletělo prohlášení, že si na marockého střelce klidně počkají až do zimy.

15:37 - Další mimořádně věrohodná zprávička, tentokráte se dotýkající Liverpoolu a Davida Trezegueta, letí pro změnu od uživatele s přezdívkou "blue_7". Jeho strýček pracující na letišti Johna Lennona totiž před chvílí zahlédl vytáhlého útočníka Juventusu, jak spolu se svým agentem spěchá do taxíku a řidiči patrně hlásí slůvka "Anfield Road".

15:44 - Dříve neuspěla Chelsea, třeba teď pochodí Everton. Předmět těchto dohadů je osoba Adama Johnsona, mladičkého křídelníka Middlesbrough. Zatím se však zdá, že by Toffees spíše dobili nebeskou bránu než srdce předsedy Boro a hráče samotného.

15:50 - POTVRZENO! Leadbitter s Edwardsem se již s definitivní platností stali hráči Ipswich Town.

15:59 - Zdravotní zkoušky na Goodison Parku jsou proslulé svou zákeřností, a taky možná proto Heitingovi trvá tak dlouho, než je složí. Mezitím, o kousek dál, Rafa Benítez patrně promýšlí, kdo by mohl vyřešit potíže jeho týmu s produktivitou. Nabízí se Carlton Cole, jenž byl prý nedávno spatřen poblíž Anfieldu, či duo Benjani-Henry.

16:03 - Možnost, že rovněž příští sezonu bude anglické trávníky brázdit Amr Zaki, padla. Sám hráč stál o to se vrátit, také Portsmouth prý projevil eminentní zájem o jeho služby, překážka však tkví v prezidentovi Zamaleku, který chce svůj klenot udržet stůj, co stůj.

16:17 - V britských kuloárech je poněkud mrtvo. Najde se tedy místo pro zprávu o přesunu teprve sedmnáctiletého talenta Joea McKeeho ze skotského Motherwellu pod křídla nováčka anglické Premier League z Burnley. Finišují také jednání ohledně transferu daleko zkušenějšího snajpra Hullu Daniela Cousina.

16:23 - Odskočme si teď, ve volné chvíli, k sousedům do Skotska, neboť tam se zrovna udál jeden velmi zajímavý přestup. Rangers totiž posílil zkušený harcovník, doteď hájící barvy PSG, Jerome Rothen. Zatím jde pouze o roční hostování.

16:26 - Pro změnu o patro níže se uskutečnila interesantní rošáda. Veterán Lee Hendrie si to ze Sheffieldu United zamířil do Derby County, přičemž opačným směrem putuje Jordan Stewart.

16:36 - Kdoví, co je na tom pravdy, ale někdo tajemný pro změnu zahlédl Davida Silvu, jak se svým zástupcem vystupuje z auta v těsné blízkosti Old Trafford. Skoro jak ve Věřte nevěřte!

16:45 - VE ZKRATCE: Birmingham neuspěl s nabídkou za ex-fotbalistu Newcastlu Petera Lovenkrandse. Hull se nadále poohlíží po náhradě za Michaela Turnera. Senderos asi vzniklou mezeru nezaplní, tak co Sonko? Tigers rovněž spolu s Pompey rozjíždí závod o Nyrona Nosworthyho ze Sunderlandu.

16:49 - Úsilí Middlesbrough zbavit se Afonsa Alvese a finančně si tak ulehčit skončilo fiaskem. Nikdo neměl zájem, nebo se alespoň nikdo oficiálně neozval.

16:51 - Další nezaručené zprávy: Roman Pavljučenko zpět do Spartaku Moskva za rovných 10 milionů liber. Coby náhradu si Spurs vyhlédli Van Nistelrooye, dlouholetého útočníka Realu. S hráčem už by vedení Tottenhamu mělo být domluveno.

16:58 - Samotným Sirem Fergusonem vysoce ceněný mladík Craig Cathart si balí kufry a půjde hostovat do Newcastlu. Je nasnadě poslat tuto naději někam se rozehrát, neboť celou loňskou sezonu strávila na marodce se zlomenou nohou.

17:00 - Poslední hodina tahanic, dohadů a potvrzování.

17:08 - Roční hostování, cílová destinace Bolton Wanderers, kdo to asi tak může být? Ano, Trotters konečně dotáhli přestup Ivana Klasniče, kmenového hráče Nantes.

17:15 - A zase na skok ve Skotsku: Kapitán čínské reprezentace Zheng Zhi, jehož známe z působení v Charltonu (po loňské sezoně tu neprodloužil kontrakt), se na dva roky upsal Celticu.

17:17 - Bentley v Liverpoolu na roční hostování? Nemusela by to být utopie. Počkáme si.

17:25 - POTVRZENO! Částka 6,2 milionů liber putuje na konto Atlética Madrid a to znamená jediné - že se Johnny Heitinga pakuje a, jak mu smlouva přikazuje, nejméně pět let pobude na Goodison Parku.

17:27 - POTVRZENO! Phil Brown a další mecenáši Hull City si mohou oddechnout. Dotáhli totiž jednání o sezónním hostování Ibrahimy Sonka ze Stoke City a získali tak alespoň dočasnou náhradu za prchnuvšího Turnera.

17:30 - Myslím, že pro dnešek už těch spekulací bylo ažaž. Přesně půl hodinu před uzavřením přestupového okna se s vámi tedy rozloučím, vřele poděkuji za pozornost a odkážu vás na hlavní stránku našeho serveru, kde se dočkáte podrobností o všech přestupech dotažených od této doby. Zase někdy nashledanou.

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele