ONLINE: končí lednové calciomercato

31.01.2014, 23:08
Aktuality
Již dnes v noci se pro všechny (nejen) italské týmy uzavře rušný měsíc, v němž bylo možné jej posílit, popřípadě odeslat nepotřebné hráče jinam. Ata Hotel di Milano se opět pro jeden den stane arénou soků, rušnou křižovatkou jednání, zkrátka ideálním místem, kam budou směřovat oči všech fotbalových nadšenců. Po zbytek dne a valnou část noci budeme konání všech zainteresovaných stran pozorně sledovat.

Pro všechny milovníky italské kopané mám jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Začněme tou špatnou. Již dnes v noci, konkrétně ve 23:00, bude definitivně a nenávratně uzavřena možnost přestupů pro italské týmy. Tou dobrou zprávou je, že až do poslední minuty budete o dění v milánském hotelu informováni. Maraton jednání, telefonátů a oficiálních vyjádření může začít a já budu doufat, že si pro nás italský fotbal připraví nejedno překvapení.

Pojďme si v krátkosti shrnout, co se v minulých týdnech událo. Zcela proti italské povaze si nejeden tým zajistil cenné posily již s předstihem a dres změnilo mnoho zajímavých hráčů. Z těch nejzajímavějších nesmí ve výčtu jmen chybět například záložník Anderson, který zamířil do Fiorentiny. Z chladné Anglie se za sluncem stěhuje také Adel Taarabt následován Michaelem Essienem, oba hráči budou nastupovat v AC Milán. Pravděpodobně i kvůli špatným letošním výkonům se Rossoneri hodně činili a s předstihem si zajistili služby Adila Ramiho či Keisukeho Hondy. Pozadu zůstal jejich městský rival, který koupil pouze obránce Danila D'Ambrosia. Zatím. Právě Inter je totiž týmem, který by v poslední den přestupů mohl roztáčet pomyslné kolo, neboť se nový majitel zajímá například o Brazilce Hernanese či Naniho.

Velmi aktivními celky jsou Neapol a AS Řím. Tým trenéra Rafaela Beníteze se snaží udržet krok s lídrem z Turína a k tomu mu má pomoci Henrique, Jorginho či Mariano Andújar. Kromě těchto hráčů se stále spekuluje o dalším nákupu (Capoue z Tottenhamu Hotspur) a zdravotní prohlídku má za sebou také Faouzi Ghoulam. Římský tým by rád umazal náskok Bianconeri díky Michelu Bastosovi nebo Radjovi Nainggolanovi z Cagliari. Čerstvou posilou by měl být také Rafael Toloi, který nahradí odcházejícího Nicolase Burdissa. Kromě těchto hráčů si AS zajistilo také služby talentovaných mladíků Leandra Paredese, Antonia Sanabrii či naposledy Tomáše Vestenického.

14:27 - Velmi nadějně vypadala jednání mezi Parmou a AC Milán ohledně služeb ofenzivně laděného Jonathana Biabianyho. Podle posledních zpráv se ale celý obchod neuskuteční.

14:30 - Naopak pryč z Itálie se chystá kolumbijský obránce Pablo Armero, který by rád Neapol vyměnil za Londýn. Tamní West Ham United uspěl s nabídkou a hráč právě podstupuje zdravotní prohlídku.

14:34 - Zatímco AC Milán neuspělo s nabídkou zmiňovaného Biabianyho, jeho městský rival se rozhodl využít poslední den a chystá zajímavou posilu. Po dlouhých jednáních, v nichž jsme se dočkali nejednoho zvratu a pochybného vyjádření, to vypadá, že Brazilec Hernanes nakonec opustí Lazio Řím a vydá se do milánského Interu. Ofenzivně laděný záložník se také již rozloučil s fanoušky i klubem a emotivním vyjádřením jim poděkoval za krásné momenty.

14:37 - Vedoucí tým Serie A příliš činný nebyl, ale nyní se zdá, že by se mohl rázným způsobem zapojit do celého přestupového kolotoče. Jednání mezi Starou dámou a Interem Milán zdárně pokračují, předmětem debat je výměna Fredyho Guarína a Mirka Vučiniće. Do Turína se také vrací útočník Pablo Osvaldo, který bouřlivě zakončil své rozporuplné angažmá v Southamptonu.

14:40 - K celé situaci se nezapomněl vyjádřit ani sám záložník, když novinářům sdělil: "Inter mne umístil na přestupní listinu, aniž by mne informoval. Jediné, co chci, je respekt," dodal kolumbijský hráč. Toho chce docílit přestupem do Juventusu...

14:44 - Neapol je stále aktivním hráčem na poli calciomercata. Prezident Aurelio De Laurentiis se svému trenérovi snaží přivést Etienna Capoueho z Tottenhamu. Zatím neúspěšně deklaroval nabídku 14 milionů eur. Místo toho vedení pracuje na prodeji či hostování několika hráčů. Jedním z nich je i stoper Paolo Cannavaro, o něhož se intenzivně zajímá nováček ze Sassuola.

14:47 - Do hry vstupuje také Pradé a jeho Fialky. Ty získaly do svých řad obránce Mobida Diakiteho ze Sunderlandu. Do Anglie se Diakite dostal teprve v létě, do té doby oblékal dres Lazia Řím. Black Cats na svém oficiálním webu potvrdily, že Diakite odchází na hostování do konce stávající sezony.

14:52 - Z Věčného města odešlo před časem několik hráčů tamního AS. Konkrétně si nové kluby našli Nicolas Burdisso, Michael Bradley či Marco Borriello. Nyní by kádr Vlků mohl opustit další hráč, protože záložník Marquinho se údajně již dohodl s Hellasem Verona. Brazilec však požaduje pouze formu hostování s šancí vrátit se po jeho skončení opět do Říma.

14:55 - Adriano Galliani je opravdu mistrem nečekaných tahů a teď by mohl z klobouku vytáhnout "králíka" Naniho! Možná jde místo "králíka" pouze o novinářskou "kachnu", ale s Gallianim nikdy nevíte.

15:00 - Je to celkem logické. Pokud jeden útočník přijde, jiný mu musí udělat místo. Černý Petr, zdá se, padl na Fabia Quagliarellu, o něhož se podle listu Birmingham Mail zajímá Aston Villa.

15:13 - Množí se první reakce na očekávaný přestup Pabla Daniela Osvalda. Povoláním fotbalista a tělem i duší rocker je podle budoucích spoluhráčů vítanou posilou. Své k tomu řekl také kolega Fernando Llorente. "Osvalda obdivuji, těším se na vzájemnou spolupráci. Potkali jsme se při jeho působení ve Španělsku a vždy jsme pár slov prohodili," popisuje bývalý hráč baskického Athletiku.

15:19 - Přestup záložníka Hernanese se přiblížil. Brazilská hvězda a jeden z klíčových hráčů Lazia Řím se právě podrobuje lékařské prohlídce. "Il Profeta" by následně měl podepsat víceletý kontrakt s Interem Milán.

15:25 - Zajímavá informace přímo z Ata Hotelu. Inter se údajně pokouší získat útočníka Fabia Quagliarellu. Celý obchod by však mohly zkomplikovat vztahy italského útočníka s trenérem Walterem Mazzarrim.

15:35 - Asi nejen Pipa123 zajímá, kdo že by se mohl stát náhradou Lazia namísto Hernanese. Jedna z možností by mohl být Giacomo Bonaventura. Jeho agent sice sdělil, že Lazio jeho klienta nekontaktovalo, ale sám dodal, že Bonaventura požádal vedení Atalanty o přestup.

15:47 - Podle Federica Spady (agent FIFA, který je přítomen v Ata Hotelu) se West Ham blíží angažování Armera. Navíc, Fiorentina by podle něj právě teď měla rokovat s londýnským Arsenalem o prodeji Cuadrada. A do třetice kolumbijští hráči - do Sassuola zamířil Alexis Zapata z Granady.

15:50 - Další zpráva z Itálie se netýká přestupů, nýbrž očekávaného janovského derby. To bylo kvůli protestům z řad fanoušků přesunuto na pondělní večer.

15:53 - Pescara se nyní snaží koupit Mamadoua Samassu z Chieva Verona.

16:18 - Podle posledních zpráv se Udinese pokouší zvýšit kvalitu v útoku a hodlá angažovat Roberta Aquafrescu. Bývalý reprezentant do jednadvaceti let se v Bologně příliš prosadit nedokázal. Zlepší se jeho situace u Zeber?

16:27 - OFICIÁLNĚ: Neapol má nového obránce. Dres Partenopei bude po dobu následujících čtyř a půl let oblékat Faouzi Ghoulam. Mladý obránce zaujme místo odcházejícího Pabla Armera.

16:38 - OFICIÁLNĚ: Teď trochu odjinud. Fulham právě oznámil, že se dohodl na podmínkách smlouvy s řeckým reprezentačním útočníkem Konstantinosem Mitroglouem. Ten se stal přestupovým cílem mnoha předních klubů nejen z Itálie, poté prodloužil smlouvu s Olympiacosem a navíc prohlásil, že tento klub miluje. Ve Fulhamu podepsal smlouvu do roku 2018.

16:45 - Livorno by mohl opustit ofenzivní Luca Siligardi, o něhož se zajímá Watford.

16:56 - Nováček Serie A z Verony si zatím vede opravdu dobře a není vyloučeno, že by mohl bojovat o poháry. K tomu by mu mohl pomoci také obránce Jorge Teixeira ze švýcarského Curychu, o nějž se Hellas zajímá.

17:00 - Po krátké přestávce hodící se na čaj o páté budeme pokračovat. Krátká rekapitulace - stále čekáme na větší vzruch, v milánském Ata Hotelu jsme se zatím příliš mnoha zajímavých a především produktivních jednání nedočkali. Který velkoklub jako první "uloví" nějakou větší rybu a představí nového člena kádru?

17:17 - Lazio začíná "lepit" díru po odcházejícím Hernanesovi a ve snaze o zvýšení útočné produktivity dohodl s londýnskou Chelsea hostování mladého útočníka Gaela Kakuty. Francouzský ofenzivní talent v této sezoně hostoval v holandském Vitesse, ve smlouvě by měl mít také klauzuli o trvalém přestupu do římského klubu. Je Kakuta náhradou za Hernanese, nebo jeho příchod signalizuje úspěšné jednání s Arsenalem ohledně Miroslava Kloseho?

17:25 - OFICIÁLNĚ: Chievo Verona hlásí další posilu. Tou se stal nigerijský útočník Victor Obinna, který si již za Chievo zahrál v sezonách 2005-2008. Obinna přichází z Lokomotivu Moskva formou hostování s opcí na trvalý přestup.

17:35 - OFICIÁLNĚ: Na trase Sampdoria - Parma se právě uskutečnily dva obchody. Do Janova míří Stefano Okaka Chuka, opačným směrem putuje Nicola Pozzi. V obou případech se jedná o útočníky a formu trvalého přestupu. To zavání sázkou, který z nich bude v novém angažmá úspěšnější...

17:47 - OFICIÁLNĚ: V Římě našli svého "nového Burdissa" - na místo zkušeného obránce, který se o možnost účasti na šampionátu v Brazílii bude prát v dresu Grifů, se postaví brazilský obránce Rafael Toloi. Sabatiniho oblíbenec již z časů v Palermu přichází ze Sao Paula na půlroční hostování, ve smlouvě má klauzuli o trvalém přestupu.

17:50 - Sága Fredyho Guarína má další pokračování a možná poněkud netradiční zápletku. Jeho agent právě v poklidném duchu dohovořil se sportovním ředitelem Interu Milán Pierem Ausiliem a podle všeho se oba pánové dohodli na prodloužení smlouvy!

18:20 - OFICIÁLNĚ: Sassuolo zbrojí na případný boj o setrvání v nejvyšší italské soutěži a kvalitní posily potřebuje také obranná linie. Množstvím zkušeností hýří Paolo Cannavaro, jehož budoucnost pod novým trenérem Neapole nevypadala příliš růžově. Cannavaro se tedy rozhodl přestoupit do týmu nováčka, který si zajistil také případná práva na trvalý přestup zkušeného stopera.

18:43 - Po delší době se objevila zajímavá zpráva. Juventus Turín se snaží zredukovat počet svých útočníků, aby udělal prostor Pablu Osvaldovi. Jedním z nich měl být Sebastian Giovinco, o něhož dokonce usiloval CFC Janov. Stará dáma chce svého hráče prodat pouze formou trvalého přestupu. Grifové nabízeli pouze půlroční hostování.

18:49 - OFICIÁLNĚ: Chievo Verona hlásí další posilu do záložní formace. Z Catanie přichází zkušený středopolař Tiberio Guarente, který na Sicílii působil jako hostující hráč ze španělské Sevilly.

19:02 - Webový portál FcInterNews.it kontaktoval zdroj blízký černohorskému útočníkovi Mirku Vučinićovi a požádal jej, aby se vyjádřil k situaci ohledně možného přestupu. Odpověď zněla jasně: žádný Inter, Vučinić definitivně zůstává v Turíně.

19:09 - Kakuta zřejmě nebude jedinou náhradou za (stále ještě) odcházejícího Hernanese. Biancocelesti se totiž na poslední chvíli vložili do jednání s Parmou a rádi by ve svém dresu viděli Jonathana Biabianyho! Francouzský útočník je dnes zkrátka na roztrhání.

19:19 - OFICIÁLNĚ: Juventus Turín právě oznámil, že získal novou posilu do útoku. Trenér Antonio Conte bude moci počítat se službami Pabla Daniela Osvalda. Někdejší hráč AS Řím či Southamptonu přichází do Turína formou hostování s opcí na trvalý přestup.

19:39 - Inter Milán očekává příchod Hernanese, ale vedle toho by se s jedním hráčem mohl také rozloučit. Christian Chivu dlouho trpí vleklými zraněními a podle posledních zpráv by mohlo brzy dojít k ukončení vzájemné spolupráce. Chivua zřejmě čeká práce v rumunském fotbalovém svazu. Vypadá to tedy, že za Inter odehrál svůj poslední zápas.

19:50 - Daniel Pablo Osvaldo poprvé zapózoval v dresu Juventusu Turín a při té příležitosti vyjádřil své pocity ohledně přestupu k Bianconeri: "Být zde je pro mě velká čest a také splněný sen. Itálie mi moc chyběla a jsem nesmírně rád, že mohu nastupovat za tak skvělý klub s dlouhou tradicí. Na moje působení v Římě také vzpomínám s vděčností, je to pro mne velká výzva utkat se o první místo právě s AS," ozřejmil italo-argentinský útočník.

20:00 - Sportovní ředitel Walter Sabatini dostal pro dnešní den několik úkolů. Kromě oficiálního představení stopera Toloie bylo jedním z těch nejdůležitějších nalezení schůdného řešení v "kauze Marquinho". K tomu se někdejší činovník Palerma zatím zdárně blíží, protože dohoda s Hellasem Verona je prý velmi blízko. V současné chvíli je již brazilský záložník v Miláně a měl by podepisovat dokumenty potřebné k uzavření hostování.

20:07 - Podle všeho se rýsuje velká senzace! Turecký Galatasaray totiž právě dosáhl dohody s milánským Interem. Předmětem obchodu se stal obránce Andrea Ranocchia, který byl Galatasarayem sledován již delší dobu. V této chvíli stále není jasné, zda se jedná o přestup nebo pouze hostování. Jedno je jisté, další základní kámen obrany Interu Milán odchází.

20:15 - Velké změny se chystají také v týmu nováčka z Livorna. Toskánský celek v současné chvíli jedná o odchodu elitního střelce Paulinha. Ten by měl nahradit Pabla Osvalda v dresu Southamptonu. Angličané za služby střelce sedmi letošních branek údajně nabízejí šest milionů eur. Značná část peněz by mohla putovat do Milána, protože tam na případný přestup netrpělivě čeká mladík Ishak Belfodil.

20:32 - Fanoušci Lazia Řím mohou mít alespoň trochu dobrou náladu. Zprávy o chystané nabídce Římanů, která by měla do hlavního města přivést Jonathana Biabianyho, byly pravdivé. První nabídka zní 3 miliony eur za polovinu hráčových práv.

20:45 - Ishak Belfodil by nakonec mohl ještě dnes změnit dres. Z několika nabídek mu prý nejvíce imponuje ta z Livorna, což by mohlo naznačovat zmiňovaný odchod Paulinha. Belfodil by měl do Toskánska přijít formou hostování za cenu zhruba 400 tisíc eur.

20:58 - OFICIÁLNĚ: Záložník Marquinho přestupuje do Hellasu Verona, kde bude působit do konce letošní sezony. Veronský klub si podle všeho zajistil také opci na přestup zkušeného univerzála.

21:00 - Již jen pouhé dvě hodiny mají kluby na to, aby doladily konečné podoby sestav. Je pravda, že mnoho akvizic nejspíš čekat nemůžeme.

21:22 - Zatímco AS Řím právě oficiálně potvrdilo zisk Brazilce Toloie, jeho městský rival kontroval v podobném duchu. Dnes večer častokrát skloňované jméno Jonathana Biabianyho totiž zřejmě bude další akvizicí Lazia Řím! Po dlouhých jednáních s čínským týmem Guangzhou a naposledy také Milánem se Parma dohodla na přestupové částce s Biancocelesti a sportovního ředitele Tareho čeká již jen debata s hráčovým agentem.

21:59 - OFICIÁLNĚ: Fiorentinu opouští další hráč. Do Španělska míří na hostování záložník Oleksandr Jakovenko.

22:09 - Podle respektovaného žurnalisty Gianluky Di Marzia se nejspíš přestup Jonathana Biabianyho neuskuteční. Francouzského záložníka údajně neuspokojila nabídka Římanů a nejspíš zůstane v Parmě.

22:15 - Musím říct, že dnešní aktivita předních špiček italského fotbalu je již delší dobu na bodu mrazu. Tempo opadá, většina osazenstva postupně opouští hotel a žádných zásadních změn se pravděpodobně již nedočkáme. Letošní mercato pomalu končí, zbývá nám ještě něco kolem tři čtvrtě hodinky.

22:25 - Gentlemanem až do konce. I tak by se dal vyjádřit postoj obránce Chivua. Jeho agent v krátkém rozhovoru vysvětlil: "Cristian končí, protože nechce brát peníze, aniž by pro klub odváděl práci."

22:27 - OFICIÁLNĚ: Novou akvizicí se mohou pochlubit v Bergamu, tamní Atalanta získala posilu do útoku. Z PSV Eindhoven totiž na půlroční hostování s opcí na trvalý přestup přichází Ruben Bentancourt. Hráč, který je považován za typologicky podobného Edinsonu Cavanimu, by v konečném součtu mohl Orobici stát až 1,5 milionů eur.

22:38 - OFICIÁLNĚ: Jen půlhodinu před oficiálním koncem přestupního období se Hernanes i všichni fanoušci Interu Milán dočkali. Brazilský záložník přestupuje z Lazia Řím do celku trenéra Waltera Mazzarriho za sumu 18 milionů eur, nepočítaje bonusy. Negativní reakce fanoušků Biancocelesti mohou být alespoň částečně zmírněny oficiálním potvrzením nákupu mladíka Kakuty. Hernanes odchází z Říma po třech a půl letech, s týmem vyhrál Coppa Italia pro rok 2013. V Interu by měl brazilský hráč působit do roku 2018.

22:45 - Patnáct minut mají ještě odpovědní šéfové na uzavření posledních kontraktů a jejich uložení. Ale je to spíš doba, v níž budou houfně opouštět prostory milánského hotelu. Dnešní večer pomalu končí bez senzací, prudkých zvratů a vůbec všeho, čeho si na italském calciu vážíme.

22:55 - Odteď se samozřejmě budou objevovat zákulisní informace o nepovedených transferech. Fantazii svých fanoušků rozvířil také Juventus, který se prý do poslední chvíle pokoušel přivést portugalského záložníka Naniho z Manchesteru United. Rudí ďáblové ale jejich nabídku na hostování s opcí následně odmítli s tím, že hráče nehodlají prodat.

22:55 - Už jsem se chtěl loučit, ale na poslední chvíli mne překvapil Hellas Verona, který k radosti českého diváka Serie A registruje kontrakt pro Michaela Rabušice! Podle stanice Sky Sport posílí někdejší útočník Liberce tým trenéra Mandorliniho v nejbližších hodinách.

23:00 - A máme tu konec! Jak říkávala paní učitelka na střední po vypršení časového limitu na test: "Odložit propisky." Italské mercato měsíce ledna právě končí a nutno podotknout, že jeho průběh nebyl příliš atraktivní. Jistě, týmy jako AS Řím, Neapol či AC Milán hojně nakupovalo, ostatní fanoušci budou s napětím očekávat, zda se nějaký ten kontrakt v následujících minutách ještě objeví. Jedna etapa Serie A tedy právě končí a s ní i mnoho dosavadních příběhů. Hráči jako Hernanes či Pablo Osvaldo se ale mohou těšit na nové kapitoly a my jejich eskapády budeme moci sledovat již zítra. Tedy, vlastně dnes. Italská elitní soutěž má pro nás připraven další atraktivní program čítající nejedno zajímavé utkání.

A teď, když dovolíte, vám poděkuji za pozornost i komentáře, omluvím se za transfery, které mi unikly, a půjdu po vyčerpávajícím maratonu nabrat nové síly. Forza Calcio!

Autor: Ondřej Pražák / tuttomercatoweb.com, calciomercato.it, goal.com, gazzetta.it, ilmessagero.it, tuttosport.com

Komentáře (321)

Přidat komentář
Votas

FORZA INTER

Reagovat
Mihal

Reagovat
Deki

Reagovat
scr

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Cerci? pojde do AC?

Reagovat
smetos

Ten by byl awesome

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Braziliu nikto nesledujete? .... nahodou Vinicius Araujo ako je na tom ... udajne sa dohodol s Vale

Reagovat
Pipo123

Ďakujem Laziu za šancu, ďakujem Lotitovi, vždy ma podržal a vždy mi pomohol, ďakujem spoluhráčom a trénerovi. Chcel som v Laziu dosiahnuť niečo viac, ale spätne si uvedomuje že vyhrať taliánsky pohár bolo to najlepšie čo som mohol dosiahnuť. Ďakujem fanúšikom, našli moje telefónne číslo, za jedinú noc mi prišlo cez 1000 sms, celú noc som nespal, ďakujem im za úžasnú podporu a navždy zostanú v mojom srdci. Nikdy nezabudnem na jasot fanúšikov po výhre na AS Rím vo finále, tento moment si beriem navždy zo sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

capo

Reagovat
Pipo123

Stefan Radu by mohol odísť do Neapola, Dohoda je pomerne v pokročilom štádiu. ( EuropaCalcio.it, )

Reagovat
olis

sledujem tri stranky + Di Marzia a nikde o tom ani zmienka, ale kiezby, to by bolo popici

Reagovat
Pipo123

Já som to zatiaľ iba na tej stránke videl, niekto hodil odkaz na FB, len ma to vystrašilo, že sa o takom niečom vôbec píše

Reagovat
olis

vsetko je mozne ale pochybujem ze z toho nieco bude, kazdopadne by ma to velmi potesilo, sice ho az tak nepoznam ale co som mal moznost vidiet tak mi to prisiel dost kvalitny hrac

Reagovat
Pettirosso

Tak teda i tady..

Il Milan piomba su Nani!

Reagovat
Pinturicchio

Já bych se nedivil, kdyby jim to vyšlo, protože tohle je PŘESNĚ Gallianiho parketa.

Reagovat
Pettirosso

hlavně je to celkem skok mezi ním a Biabianym

Reagovat
Pinturicchio

To je a pořádný, ... a největší sranda je, že Nani by v konečném důsledku ani nemusel být o moc dražší než Bias.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc by se do AC narozdíl od Interu hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Přímočaré křídlo tomu systému dost chybí. Momentálně v týmu kromě zraněného El Sharaawyho takový hráč není.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Naniho bych byl neskutečřně rád . A doufám v něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara odmítl Parmu a tím stornoval Biabianyho, kterého Ghirardi nechtěl pustit pouze na hostování..., to bychom snad měli.

Tuttomercatoweb následně přišel s Nanim...

Reagovat
MiChaEl

No, to uz je predsa len upgrade po tych strasidelnych news s Biabianym a vlastne i po prichode Marocana..I ked by to chcelo skor CB, ale vieme, ako na tom sme s odchodmi...

Reagovat
MiChaEl

Tak prej nic z toho - kvoli nemoznosti pouzit ho v playoff (ak som dobre rozumel). A na stole opat Forrest...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne radsej Naniho

Reagovat
Pipo123

Takže Hernanes za 3 mil hosťovanie a opcia na 17 ?! Lotito si robí asi srandu

Reagovat
Deki

Andy Polo is an Inter player! Zbytek sezony stráví v Primaveře

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si v FM dotáhnul do Říma:-) Je to šikula( v té hře...)

Reagovat
Deki

aspoň někdo o něm slyšel já vůbec nemám páru kdo to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě je to talent, myslím že to v 18-ti dotáhnul( v té hře) do repre Peru :-D

Reagovat
Deki

to je ovšem vítaná informace

Reagovat
smazaný uživatel

Já podávám jen seriózní informace

Reagovat
Pinturicchio

Pablo dokončil prohlídku a co nevidět podepíše.

Reagovat
SqueeZy

doufám že použije jako inkoust líčení a bouchnou to flaškou rumu

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=Fal5JVqN2C8

a pak si s Bepponem hodí solo.

Reagovat
SqueeZy

kuřátka

Reagovat
smazaný uživatel

grande cazzo sa vracia do Serie A

Reagovat
Pinturicchio

A v Římě vás sestřelí hattrickem.

Reagovat
danko10

V tridsiatom siedmom kole už nebude ani na lavici.

Reagovat
Maritazzi

Kolik tipuješ minut?

Reagovat
danko10

Do detailov by som nezachádzal. Každopádne do toho ide stopro s tým, že postupne posadí jedného z dvojice Llorente - Tévez, čo sa mu samozrejme nepodarí a tak o dva mesiace už bude robiť bordel.

Reagovat
Maritazzi

Zvlášť když tam zůstane Mirko... Ale tak v EL si kopne.

Reagovat
danko10

Za toto by ti prijebal.

Reagovat
Maritazzi

Má v píči, už prej Francemu a Danimu psal, že vyhraje titul.

Reagovat
danko10

Za predpokladu, že mu letisková kontrola nedovolila preniesť meč.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pinturicchio

(Sorry)

Reagovat
Maritazzi

Určitě bližší realitě než tvůj optimismus ohledně něho.

Reagovat
Pinturicchio

Ale mě tyhle vaše řeči fakt nezajímají, nemusíte mi je pořád cpát, ... živte si dál naději, že rozesere Juve kabinu, apod., ale mě s tím dejte pokoj.

Reagovat
Maritazzi

Když reaguješ výsměchem, tak se nediv.

Reagovat
Pinturicchio

Výsměchem? Tak se podívej, jak tohle vlákno zase začalo.

Reagovat
Maritazzi

No reaguješ na danka, kterej se nesmál, jen se jeho názor neshodoval s tvým bezbřehým optimismem ohledně každého příchodu do Juve.

Reagovat
Pinturicchio

Ne, reagoval jsem na tr0t3la, který reagoval na mě.

Reagovat
danko10

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

on da skor fackovaci hetrik trom spoluhracom

Reagovat
Pinturicchio

Ještě jinak, dá hattrick, vyfackuje DDR, Tottiho a Strootmana, dostane červenou a půjde ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Toho vučiniče se snad zase nezbavíme...

Reagovat
stuff

Reagovat
Hans82

Reagovat
olis

Gazzeta pred malou chvilou prisla s informaciou ze Udinese sa pokusa ziskat Duvana Zapatu

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dobře pro všechny tři strany. Snad jen ale na hostovačku.

Jinak ten Armero to už podepsal jo na dobro?

A Pipo, Ciani je taky pryč, nebo zustal?

Reagovat
olis

Armero absolvoval lekarsku prehliadku v Neapole pod dozorom lekara z West Hamu a uz sa caka iba na podpis, oficialne to zatial ale nie je, Zapata predpokladam ze by bola len hostovacka a Armero asi taktiez len hostovacka, polovicu jeho prav vlastni este Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Jj diky, takže Armero ven, do ciziny, aspon ve fante vyměna zdarma, vemu toho Riviliereho, ten se mi libi, takovej typickej italskej krajni bek.

Reagovat
olis

no ja ho mam tiez, bud tiez vezmem Reveilereho alebo Ghoulama

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem zkusit i toho Doda, ale ten je prej teď zraněnej.

Reagovat
Pipo123

Ciani asi zostane, Norwich podpísal Joba

Reagovat
snuff24

Hernanes je v Miláně a nyní se chystá na zdravotní prohlídku

Reagovat
Deki

a na kolik to teda vyjde? hotování i opce?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Maritazzi

Paletta prý přislíben na červen Milánu.

Reagovat
danko10

Nech si ho nechajú. Som zvedavý na toho Tóloia. Snáď bude lepší, než Burdi.

Reagovat
Maritazzi

Asi není co ztratit, potenciálně má být super a navíc komu jinýmu věřit v jižní Americe než Sabovi... on zas tolik minut nedostane, zvykne si na klub a Tin si snad díky tomu zahraje. Saba král mercata.

Reagovat
danko10

Už je niečo bližšie k Tintinovej hosťovačke? Resp. nejaké konkrétne kluby?

Reagovat
Maritazzi

Hellas, na půl roku.

Reagovat
danko10

Tak to je výborné. Romagnó ako stopér číslo štyri je ideálo. Sabatini výborne.

Reagovat
Maritazzi

Jop, Rudi právě blokl Romagnoliho odchod do Spezie.

Reagovat
danko10

K dokonalosti chýba fakt už len departure Marquíčka a nejaký veterán na pol roka do zálohy. Aby mal v najlepšom možnom prípade s kým hrať Rodri na lavici pexeso.

Reagovat
Maritazzi

Marquinho bude do hodiny snad taky v Hellasu, hostovačka s opcí na nákup poloviny práv - což je prostě snový, zbavit se za jedno mercato Marca, Nica a ještě tohodle mongola. Tak tak, taky jsem si to s tím záložníkem dneska říkal, teď na Parmu Radja mimo a Lemmy i Sstrootman pokopaný.

Reagovat
danko10

V tomto fakt neviem ako to má Rudi vypočítané. Štyria záložníci a jeden Taddeí, keď hráš 433. Fakt tomuto jedinému nerozumiem. Každopádne Marquí nech ide do prdele, bez ohľadu na okolnosti. Ten nebude prospešný nikdy nikomu.

Reagovat
smazaný uživatel

na neděli máš tři záložníky a Taddeíe a čtyři obránce a Romagnoliho

Reagovat
danko10

Tóloi nebude? A Miloš to nemal mať nejak na dlho.

Reagovat
Maritazzi

No já četl, že Miloš out i na Neapol. Jinak celkově podle mě Rudi už dýl zkouší v přípravě 4-2-3-1 a místy se to na začátku poločasů nebo při určitým vývoji objevuje, s tím asi počítá jako s alternativou, protože o záložníkovi nepadlo ani slovo.

Reagovat
danko10

Lenže im to nejde.

Reagovat
Maritazzi

Nejde no, ale tam byl spíš kámen úrazu v Radjovi na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

jako nevim, jestli bude ready po 20 hodinách letu, celym dnu u doktora a možná tréninku v hale

Reagovat
danko10

Sa vyspí na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

s Milošem se řeklo, že se to vyhodnotí za 24-48 hodin, ne že bude za dva dny dobrej

Reagovat
danko10

Kuááá

Reagovat
Pipo123

Toloi bol mega talent ale nepotvrdil ho na 100%, čakalo sa podstatne viac od neho.

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem četl, že zahrál skvělý MS U20 a potom to moc nenaplňoval. Ale tak snad lepší než Paulo André

Reagovat
Pipo123

To určite, Andre hraje dobre, myslím že lepšie než Toloi, ale tak má už svoj vek

Reagovat
Maritazzi

Sleduješ nějak Brazílii? Já ty hráče viděl akorát na youtube, podle toho bych okamžitě koupil Doriu, ten vypadal jako Pepe

Reagovat
olis

Doria by vraj mohol ist do AC kvoli Seedorfovi, i ked neviem odkial by na neho zobrali, zaujem by sme mohli mat aj my, a asi aj zahranicie, o neho asi bude velky boj

Reagovat
Pipo123

Trošičku, Doria je iná kvalita, ten raz pôjde do špičkového klubu a určite nie na hosťovanie ale za poriadnu prestupovú sumu. Inak v tej lige je hodne dobrých stopérov, je mi ľúto že Tare a Lotito tam neskúsia niekoho získať, taký Dias bol skvelá posila za pár e, kludne Paolo Andre alebo môj favorit Rever by boli výborné posily. Hlavne teda Rever

Reagovat
danko10

Len aby sa z neho nevykľul druhý Bruno Uvini, alebo Muňoz. Tí sa Sabovi fakt nepodarili. Našťastie pre nás, prvého šlohol Neapol a druhého urobil ešte pre Zampariniho.

Reagovat
olis

Uvini bohuzial ani nedostal poriadne sancu ukazat sa, dufam ze vide to hostovanie v Livorne, snad sa este ukaze

Reagovat
Alberto Aquilani

on ani Uviniho neviem vôbec či chcel, Uviniho chcel Zeman, dokonca chcel Uviniho a nechcel Castana, ale Saba sa asi nasral a nakoniec mu priviedol Castana..... treba dodať, že chvalabohu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
Pipo123

Údajne nikto nepríde za Hernanesa, viac šancí by mal dostať Keita a vracia sa Mauri

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho to ma ten Balzaretti ještě, římané? diky

Reagovat
Maritazzi

Včera jsem četl 40-50 dní

Reagovat
smazaný uživatel

O ou, takze dva mesice, plus zraněni Doda...

Reagovat
rossoneri89

Quagliarella do Interu? ... to snad nie ..... Hernanesa este predycham ako tak ale Fabia uz nie

Reagovat
Pipo123

Bonaventura by bol sen, ale myslím že je málo času na jeho prestup

Reagovat
smazaný uživatel

To je legrace

Reagovat
Maritazzi

Ten Cuadrado asi moc realita nebude, co?

Reagovat
Largo

Myslím že ne. Navíc, Fiorentina by v takhle šibeničním termínu klíčovýho hráče neprodala...

Reagovat
Pipo123

RÍM - Futbalový Arsenal túži v posledný deň prestupového obdobia vytiahnuť eso z rukáva - Miroslava Kloseho.

Podľa britských médií sú zástupcovia londýnskeho klubu v Ríme, kde s Laziom rokujú o hosťovaní 35-ročného nemeckého útočníka. Kanonierom sa v januári nepodarilo angažovať Kloseho krajana Juliana Draxlera zo Schalke, a preto na poslednú chvíľu hľadajú iné alternatívy. Na Emirates Stadium by veterán mohol hosťovať do konca sezóny.

Reagovat
Largo

Kdo vám tam pak zbude v tom útoku?

Reagovat
Pipo123

Ak je to pravda tak to nechápem, teda chápal by som ak by prišla nejaká náhrada, ale teraz by nám zostal Perea a Postiga, pritom Postiga sa údajne hned zranil a vynechá zápas proti Chievu

Reagovat
Largo

Postiga ruleeez Taky to nechápu. Oni nejsou špatní hráči, ale spoléhat na ně...

Reagovat
olis

staci ked citam britske media a uz na 99% viem ze je to blbost

Reagovat
Deki

tak Quagliarella jo?

Reagovat
Pinturicchio

Z přestupu Fabia do Monaca nejspíš nic nebude, Knížáci si vybrali Berbse, který podstupuje ve Francii lékařskou.

Reagovat
Il Architetto

Aby jsme nakonec nešli na jarní část se 6 útočníky.

Reagovat
Pinturicchio

Třeba Beppe překvapí, ... a přivede sedmého

Reagovat
Largo

Myslím, že byste to v pohodě uhráli s Tévezem, Llorentem, Giovincem a Osvaldem...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
didosh

Ten Nani by byl super...

Reagovat
Il Architetto

115. pro dnešní 31. narozeniny Fabia.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Tak podle nejnověšjích zpráv za Fredyho nabízíme Fabia A Mirka

Reagovat
Pinturicchio

Aha, tak ne, nabízíme sice oba, ale Inter si může vybrat jen jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, proč chcete tak moc toho Guarina .

zbytečnej hráč na lavičku. navíc hraje moemntálně svůj vrchol. může se maximálně svést s týmem. Ledaže by to bylo fakt za toho Pogbiče, ale i tak by se dal sehnat někdo mnohem lepší a hlavně větší naděje do budoucna..

Reagovat
Pinturicchio

Na 3 místa máme jen 4 hráče a za Vidala není plnohodnotný náhradník, ... a Conte ho chce využívat při změně systému i jako AM / pravé křídlo ve 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

on stejně zahraje jen ten střed. všude jinde je poloviční. ale zas na druhou stranu jsem jen odborník, co semtam shlédne nějakej nekvalitní stream žejo . raděj nějaký slušný LB,LW,LM dohromady namísto Asamoaha, kterej zahraje střed s gracii.

Reagovat
Pinturicchio

Conte má na tohle čuch a já mu věřím. Když přicházel Kwadwo, tak s ním všichni počítali na střed zálohy, Tonda ho šoupnul nalevo a Asa tam hraje parádně.

Reagovat
Mr.Jindros

Jiný racionální důvod než odchod Pogby mě bohužel nenapadá.

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

tady se neni jak rozhodovat

Reagovat
Hans82

At hlavne vypadne Vucinic jak se ho nezbavime ted tak uz nikdy

Reagovat
scr

ja bych klidne bral Mirka na hostovani do AS..

Reagovat
smazaný uživatel

Kakuta do Lazia?

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani podme na to

Reagovat
olis

Armero oficialne, hostovanie do konca sezony vo West Hame

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba + Vidal do LFC

Reagovat
Sosi

Hotový přestupy by nebylo špatný dávat tučně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Takhle nějak?

Reagovat
Sosi

třeba... jako pro oči by se to tučný hledalo asi někde uprostřed textu, tedy např. tučně jméno hráče, protože tady to trochu splývá s tím časem, ale jinak super tomu říkám spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

Že se s týmto chce někdo dělat, to radši udělejte online konec přestupového období kazašské ligy....

Reagovat
Delsemela

POKUD TĚ TO NEZAJÍMÁ ...TAK Z TÉTO DEBATY O NEJLEPŠÍ LIZE PALNETY TÁHNI !!! TŘEBA SHNÍT NA OSTROVY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

neustálý úpadek, korupce... tomu nejlepší liga planety neříkám. Jen se podivuji nad tím, že si s tímhle dá někdo takovou práci i když je teda pravda, že se toho moc nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

zmizni

Reagovat
Pinturicchio

Nenávistný tr0t3l , ... btw, proč máš takovou přezdívku? Vždycky, když ji píšu, tak mám pocit, že ti nadávám.

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to trotl

Reagovat
smazaný uživatel

Pouzival som to asi pred 10 rokmi v CS, len v este vulgarnejsej podobe ale vacsinou pouzivam iny nick a rozhodne to neber tak ze ma urazas, ked niekto nesuhlasi s mojimi nazormi, co sa stava casto, tak mu staci pozriet na moje meno a nemusi mi nadavat

Reagovat
Largo

Dobrý nápad, díky za tip!

Reagovat
smazaný uživatel

nz, aspoň je tam v poslední době zájem o české hráče

Reagovat
Largo

....což je jednoznačně ukazatel kvality

Reagovat
smazaný uživatel

jistým způsobem ano, když je naše liga 17. nejlepší na světě

Reagovat
Largo

Jo, to dává smysl....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi chudáček , je mi tě líto...

Reagovat
Yanek

Tak snad Biabiany nakonec padá. Mrzí mě ale přístup k Saponarovi, nečekal jsem pro něj desítky minut, ale prostoru dostal fakt málo a když hrál, tak to nebylo vůbec špatné. Nevím, proč ho předem odepisujem a nerozumím tomu, proč to schválil Seedorf, který tohle dělat neměl.

Nechci, aby odcházel, ale s Taarabtem a Birsou, který je ve výhodnější pozici to moc růžově nevypadá.

Reagovat
CubONE

No ja som praveze cital, ze Seedorf zablokoval jeho prestup, kedze ho chce.

Reagovat
Yanek

A je trochu škoda, že se Gallianimu moc nepovedly ty odchody. Ono se není moc čemu divit, když hráči jako Constant mají takové smlouvy. Pozitivum je Noce, ale vůbec to nevypadá na Zaccarda, který akorát zaclání a navíc absolutně nemá výkonnost. Robinho se snad vyřeší v létě, v Muntariho moc nedoufám.

Reagovat
smazaný uživatel

treba sa zbavit Zaccarda

Reagovat
panca

na zaccarda uz jsem nadvala, kdyz prichazel, ze to absolutne nema smysl. Jojo ta nase koncepce

Reagovat
Yanek

Já jsem trochu doufal v nového Legra, náhradu za Yepese. Bohužel no.

Reagovat
tulen

OT: čo je zač ten Armero? ako, u nás má základ asi, ešte k tomu keď je Joey zranený, ale nejaké dobré/zlé vlastnosti by mi vedel niekto napísať?

Reagovat
olis

dozadu je uplne mimo, dopredu ked ma svoj den tak moze byt dobry ale posledny pol rok mal snad tri dobre zapasy

Reagovat
tulen

toto veľmi optimisticky neznie a v čom je najlepší ? centre, jeden na jedného, rýchlosť .-.. ?

Reagovat
olis

tak ked by som to mal brat tak ze zo seba da to dobre a nebude hrat tak "nervozne" ako u nas, tak rychlost ma skvelu, narazacku s hracom to mu tiez ide a 1 na 1 tiez nie je zly, center ma takisto celkom dobry aj ked obcas uplne mimo tak ale to sa stane skoro kazdemu hracovi

ide o to ci bude pokracovat v tom co doteraz, podla mna to ma len v hlave, alebo zo seba dokaze dat to najlepsie, to by bol aspon dopredu velmi kvalitny

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát křidlo, tak to bude ok.

Reagovat
Delsemela

dozadu je možná mimo,ale dopředu hrával vždy velmi dobře, má super zrychlení, timing,akorát je zbrklý v koncovce !!! já si ho přál do Juve jako alternativu k Asamoahovi,bohužel to nevyšlo...

Jinak si pamatuju jak hrál ještě za Udine a zazdil nehoráznou tutovku v předkole Ligy mistrů proti Arsenalu,kdy jel sám na branku a totálně přestřelil,pak měl problémy s Guidolinem a šel do Napoli..

Reagovat
olis

on uz je dost otrasny aj smerom dopredu, velmi nervozne posoby a vela toho pokazi, zacal ist vykonnostne strasne dole prave po tom jak Udinese nedalo LM proti Brage to bolo tusim

Reagovat
Pinturicchio

Od té doby šel nehorázně dolů.

Reagovat
tulen

tak diky všetkým

Reagovat
Virtuos

Obinna môže Chievu výrazne pomôcť, za predpoklady, že sa chytí

Reagovat
Virtuos

Stefano, držím palce

Reagovat
Slejdy

Okaka cestovatel

Reagovat
olis

Sassuolo sa uz dohodlo s Neapolom na hostovani Cannavara s pravom na odkupenie, teraz uz len agent doriesi nejake detaily so Sassuolom

Reagovat
Delsemela

Okaka - no nevím jak tento hráč může být vůbec profesionál ??? kde jsem ho viděl hrát tak byl docela otřesný,těží jen z mohutné postavy, V Římě děs, v Parmě jakbysmed- prostě hrůza ...

Reagovat
Pipo123

Čo ten Kakuta ? vie ho niekto bližšie popísať ?

Reagovat
smazaný uživatel

desítka, malej, technickej, podle skauta nejtalentovanější hráč svý generace

Reagovat
smazaný uživatel

AM zahraje v poho i obě křídla. přednosti: skvělá technika, na hřišti se stará o tvorbu hry. menší černoušek . dřív velkej talent, ale myslím, že mu ty hostování vzaly dech a zadrhl se. čekal jsem, že přestoupí do průměrného klubu ve Francii, který potáhne. Do Lazia a celkově SA se mi vůbec nehodí ale. kde bych mu věřil je AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to uz si Tare s Lotitem asi delaji prdel. Jako nahradu za Hernanese pritahnout Kakutu ?? Misto toho, aby zkusili nekoho mladeho z Balkanu, radsi privedou dalsi zbytecnou spinu.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Guarin zůstane joo pecka!!! Ještě kdyby vyšel ten Hernanes tak maximální spokojenost!!! A už sem hodně natěšený až ho uvidím v našem dresu Forza Inter!!!

Reagovat
snuff24

co je na tom pecka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Biabiany neee! To radsi nikdo.Jeste padli v souvislosti s AC jmena jako Nani nebo Cerci, to by byla parada.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by Giovinco k nám,to bych čuměl

Reagovat
smazaný uživatel

lehke OT, ale jsme v Italii...italsky film, doporučuji všemi deseti http://www.csfd.cz/film/322601-nejvyssi-nabidka/ paradně vygradovane

Reagovat
smazaný uživatel

mně se víc líbil začátek, ale super film

Reagovat
smazaný uživatel

jj, celkově vynikajici snimek

Reagovat
Votas

Reagovat
Pettirosso

Guarin offered new Inter deal?

Fredy Guarin will be staying at Inter during this window, it has been reported, and will negotiate a new deal with the club.

Reagovat
Pinturicchio

Jak psal 10, idol, ty voe.

Reagovat
CubONE

Uz sme podpisali Naniho?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dali sme mu novu zmluvu nedavno, nepamätas?

Reagovat
CubONE

Reagovat
Virtuos

škoda, že nejaký z popredných tímov Serie A sa nepokúšal o jedno z dvojice Ukrajincov Jarmolenko, Konopljanka napr. AC (beriem ich, ako tím, ktorý má stále cveng i keď sa to v poslednom období nezdá)

Reagovat
smazaný uživatel

Sabatini prej jde po nějakym Marinovi (*1995) z Juventusu, hostování s opcí, koukám na TM, že to je LB a už byl v Laziu a v ManCity

Reagovat
Votas

dálší z Treble Heroes údajně končí...

díky Crisi...velkej bojovník

Grande Chivu

Reagovat
snuff24

sice jsem ho nikdy moc nemusel,ale i tak měl na úspěších Interu určitý podíl

Reagovat
lnterista

Chivu je borec...takoveho technika v obrane kdyby jsme ted meli...kdyz vidim ty kopyta jako Juan,Rolando,Zabak

Reagovat
Votas

Reagovat
snuff24

no dokázal to zabít zbytečnou kartou nebo penaltu

Reagovat
lnterista

a kdy?

Reagovat
Votas

na stoperu byl výbornej a potom na beku dával obraně správnej balanc jako protiváha Maicona...navíc to jeho superrychlý zotavení psychicky zbytek týmu hrozně nakoplo

zásluhy má neoddiskutovatelný

Reagovat
lnterista

libil by se mi ted misto Juana ale ten stary dobry Chivu

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho zranenia bol super potom to uz nebolo ono..ak tak graze christian

Reagovat
10

http://youtu.be/uuJJWDJs4X8

John Lennon tyvole...Marotta ty exoty umí jak málokdo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mu snad nejde ani nepřát

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
cervo

nahodou super

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Sympaták

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

John Lennon na cracku

Reagovat
smazaný uživatel

Stand by me...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je Yoko Ono?

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro vzestup Calcia

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo je taky od malička fanoušek Juve ?

Reagovat
10

to říkal kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo, ale je to častá fáze

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Boky Juniors

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
olis

Parma a Lazio maju momentalne stretnutie ohladom Biabianyho

Reagovat
smazaný uživatel

tak ztoho co prohlásil

Reagovat
Alberto Aquilani

Prosím, asi teda hlavne Rimania, teraz som došiel a nechce sa mi hladať, Jedvaj už išiel na tu hostovačku ?

Reagovat
Largo

Ještě ne

Reagovat
10

Marquinho jen, Jedvaj zrušen

Reagovat
Maritazzi

Člověk odejde pro deprese na hokej a k tomu ještě tohle...

Reagovat
Alberto Aquilani

to je hrozne, rok presedieť na lavičke

Reagovat
Maritazzi

Klidně bych ho poslal do béčka, potřebuje hrát a dostat do sebe zápasový taktický věci.

Reagovat
Alberto Aquilani

Béčko je primavera ? tam už som videl, že nastupil- možno až raz.... nechapem tomu, mohli ho dokonca dať hostovať už od začiatku sezony, snad SABA ešte niečo narýchlo vymyslí .... mne sa v príprave páčil teda

Reagovat
Maritazzi

Myslím do Serie B, jak jsme psali s dankem, Romagnoli jako čtvrtej stačí.

Reagovat
10

Romagnoliho je taky škoda na lavičce

Reagovat
Largo

To jo, jenže odehrát polovinu sezony se třema stoperama je dost risk...

Reagovat
Maritazzi

Je, to je největší talent z těch mladých od nás, ale jak píše Largo.. buď on, nebo Jedvaj. Ale pořád je hrozně mladej, jeho čas přijde.

Reagovat
Largo

Přesně tak, vystihl jsi to. Pamatuju ho v zápase s tuším Janovem? Jak dával hlavou vítěznej gól? Slibnej talent, škoda, že ho Rudi nestaví ani do pohárů. Ale je ještě mladej...

Reagovat
Maritazzi

Rudi je pragmatik, ty mladý hrotit nechce a já s ním souhlasím, ono chtěli jsme tam vidět Caprariho a t ale ti kluci na to očividně nemají. Byl to Janov, ale situace fakt naprosto jiná.

Reagovat
Largo

Rozumím a přiznávám, že i já Caprariho prosazoval. Jen mi přijde škoda mrhat těma klukama na lavičce a neposlat je ani do rozhodnutých zápasů...

Reagovat
danko10

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Alberto Aquilani

jaj taaak, to aj ja ....

Reagovat
Error

Případný příchod Biabianyho by vylučoval Kakutu, nebo mohou přijít oba? Protože doufám, že se ho podaří prodat... a ještě k tomu za prachy.. wow.

Reagovat
Votas

uff...Belfodil je pryč...přibalte mu místo kopaček Marigu!

Reagovat
Alberto Aquilani

Yess, Marquinho preč, síce sa Nella psychicky zrúti, ale stojí to za to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Neapol sa bude ku koncu snazit este ziskat dvoch mladych hracov, obrancu Coppolara z Regginy a utocnika Rossetiho zo Sieny? niekto nevie co je to za hracov? nejake slubne nadeje do buducnosti?

Reagovat
lucius6

tak já nevim Kakute a Biabiany sou sice fajn, ale proč proboha nevezme Lotito prachy a nekoupí pořádnýho hrota, klidně za 20 mega, biabiany je pokud vim PK a na tom postu máme nejlepšího našeho hráče Candrevu, ale na hrot máme Kloseho, kterej to sám neuhraje, mladej Perea to taky táhnout nemůže, prostě jako sůl potřebujeme top útočníka, ale zdá se, že nic nebude, aspoň doufám, že zase nepřijde nějakej vyčpělej starej hráč jako třeba Anelka, to už sme zažili při angažování Cisseho......

Reagovat
lnterista

cekate jeste nejake prekvapeni?

Reagovat
Alberto Aquilani

ja by som si teda celkom prial konečne trekove topánky

Reagovat
lnterista

si nezaslouzis

Reagovat
Alberto Aquilani

ja ? som poslušný chlapec, a vsetky skusky som spravil na prvy krát, ked si to nezasluzim ja, tak už nikto

Reagovat
Largo

Gratulace

Reagovat
brenk

nakoniec to dopadne tak, že budeme so 6 útočníkmi, už to vidím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Gianluca Di Marzio ‏@dimarzio 2m

E biabiany ha detto no alla @officialsslazio

Reagovat
smazaný uživatel

Ja chcem Naniho do Interu!! rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

dobre moj zlaty

Reagovat
andrew96

Chivu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

UFFICIALE - Hernanes all'Inter. Contratto depositato

parada tesim se

Reagovat
snuff24

pořád by mě zajímalo kde vzal Thohir ty prachy a za kolik tam vlastně jde

Reagovat
lnterista

provident

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

za zbytek z Crisova platu a hostovačky Belfodila

Reagovat
Votas
Reagovat
CubONE

Nudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cerci nic do AC? škoda kdyby přestoupil rozehral bych si za Ac master league

Reagovat
panca

si pockej az mu bude 32 a bude mu za pul roku koncit smlouva, tak je nas! O tom jsem presvedcen

Reagovat
snuff24

Tak Pereira si už buduje jméno v Brazílii http://www.youtube.com/watch?v=3RPRAc2sClQ

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Je mi z toho zle, sledovat jak Lazio pravidelně oslabuje, každej rok to samý, nikdy nikdo nepřijde a je to horší a horší.......

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, cože?

Michael #Rabusic arriva al #Verona, 24enne attaccante ceco proveniente dallo Slovan Liberec #SkyCalciomercato

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to pravda, tak mu to přeju! V létě a minulou zimu se psalo, že ho chce i Sabatini do AS

Reagovat
Francesco Totti AS

toho chtěl spíš Zeman

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Moje první reakce byla naprosto stejná

Reagovat
Pettirosso

jako teď vážně, co od toho očekávají? Hrají na jednoho hrota, Toniho, kterej je pro ně důležitej, dokonce dostává málo času i Cacia, kterej loni vyhrál střelce v SB..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu. Kdyby radši nechali na backup nějaké mladého italského kluka, ale přivést Rabušice? Tenhle krok absolutně nechápu. Proti Lucovi nemá šanci, ten si hráče typu Rabušic bude mazat na ciabattu ještě ve 40 letech.

Reagovat
Pettirosso

imo nemá šanci ani proti Caciovi. Navíc, kdy se nějakej mladej Čech výrazněji prosadil v calciu, že..

Reagovat
Votas

jako backup tam byl Longo a zahrál si jenom v poháru a ted poslední zápas pár minut...asi tam někoho chtěli mít a tak Longa takhle nahradili

Reagovat
smazaný uživatel

Toni by si měl pomalu shánět teplou deku ať mu není na lavce při sledování Ramba na hrotu zima.

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo bude rád, když mu veronští fotbalisté půjčí míč. Snad to nošení pití a míčů zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tal

Reagovat
lnterista
Reagovat
Lubinterista

pašák

Reagovat
Votas

Pochvala za článek

Reagovat
Largo

Díky

Reagovat
Pettirosso

sice sem tu většinu nebyl, ale i tak díky

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Leo se ve volném čase rozhodně nenudí

http://instagram.com/p/j2A3jMr1Yn/

Reagovat
Votas

A Rano je v Galatasaraju... ten chudák dopadl

Reagovat
lnterista

aby nam nechybel

Reagovat
Votas

s tou formou jakou měl, tak snad ani chybět nemůže

Reagovat
lnterista

muze nekdo prijit treba jeste na hostovani?

Reagovat
Votas

myslím, že ne...může se jenom prodávat do států, který ještě obchodujou, jako to Turecko

Reagovat
Artaxerxes

Leda tak někdo, kdo už je dýl volnej hráč... takže asi žádná velká pomoc

Reagovat
brenk

Ono fakt ani jeden z útočníkov neodíde.

Reagovat
Votas

asi nikdo netuší, co je zač Dominik Smekal (16) ze Sigmy, co?...teď čtu, že sme ho koupili do juniorky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Votas

snad na sobě trochu zamaká sušinka

Reagovat
smazaný uživatel

BEPPE JE DOMA,VÍTEJ

Reagovat
danko10

Vďaka Largo. Snáď sa konečne stretnem v lete na zraze aj s Tebou.

Reagovat
Largo

Taky díky, i za pozvání. V létě sice dělám státnice, ale na romanisty bych si čas udělat měl, hmm?

Reagovat
danko10

Ešte sme ani nič nedohadovali na leto, takže uvidíš, ako na tom budeš až sa niečo pohne.

Reagovat
Largo

Reagovat
kalla

Rabušic ve Veroně

Reagovat
smazaný uživatel

je bielej pleti je vítaní

Reagovat
smazaný uživatel

Merda Juve corupcione

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Komentář 15:13...,,hráč baskického Athletiku." Chápu, že jsi asi přes italskou ligu ale jak tam můžeš dát K ku***? Sám by jsi přece nenapsal Lácio kdyby jsi to přebíral do češtiny. Děláš to sice v rychlosti, beru to na vědomí, ale není to poprvé, co tady mají redaktoři problém se skloňováním Athletic Clubu. A jako fanouška mi to rve uši, oči....

Reagovat
Largo

ok

Reagovat
CubONE

Reagovat
Hans82

Na podzim jsme hrali o soutez vic a stacilo nam 5 utocniku ted hrajem o soutez min a mame jich 6 takze asi opravdu Conte chce najet na system 4-3-3 ale stejnak mne stve ze jsme neprodali toho nekopu Vucinice bojim se ze to s nim bude stejne jak s Amaurim a Iaqintou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele