ONLINE: Anglické přestupové okno se pomalu uzavírá!

31.08.2010, 14:01
Aktuality
U nás v Čechách už sluníčko lenoší, z čehož vyplývá, že přichází babí léto a zároveň konec přestupových rejdů ve všech elitních evropských ligách. Já se dnes, jako už tradičně, opět zaměřím na anglické prostředí, kde snad zase bude co sledovat. Koneckonců dříve jsme vás na těchto řádcích v zimě informovali o přestupech takových hráčů jako Aršavin či Berbatov. Tak se, prosím, pohodlně usaďte a začínáme!

Netradičně začněme rekapitulací toho, čehož sledování v přímém přenosu mně osobně ušetřil sladký spánek. Potvrzeného toho nemáme tolik. Nejvíce asi zatím boduje Harry Redknapp, jehož Tottenham patrně usiluje o titul klubu s nejvyrovnanější golmanskou trojkou v historii Premier League. Na roční hostování totiž zhruba v půl jedné měl získat Chorvata Pletikosu. Další novinky se pak týkají jen druhé nejvyšší soutěže. Leeds posílil honduraský internacionál Ramon Nunéz a naopak zadáka Readingu Sigurdssona zlákal německý Hoffenheim. Co ovšem můžeme očekávat? Hodně žhavě se jeví přesun Di Santa do Wiganu, natuty by si měl nového zaměstnavatele hledat Robbie Keane a na prodej je podle všeho i jiný muž se zkušenostmi z Tottenhamu, Eidur Gudjohnsen. Než přejdeme k podrobnostem dle aktuality, mám pro vás na úvod ještě jednu prosbu. Nepřál bych si, aby se tu jako minule objevovaly všelijaké odkazy na přestupové novinky a spekulace. Právě od toho je tu totiž tento článek, jehož obsah je pak tímto poněkud znehodnocován a je na něj vrhán stín relativní zbytečnosti. Děkuji za pochopení. A teď směle do toho!

14:03: Dosud největší rybu právě nejspíš ulovil Birmingham City. Podle Sky Sports se totiž dohodl s Barcelonou na dalším ročním hostování ex-kanonýra Alyaksandra Hleba. Zpátky na Ostrovech, kde mu to dříve tak sedělo, bude běloruský šikula chytat druhý dech. A pomáhat by mu v tom mohl i další křídelník Beausejour. Cena tohoto Chilana by měla být ve výši čtyř milionů liber a podle všeho si už Brums s mexickou Américou plácli. Že by tyto akvizice znamenaly změnu McLeishova vyznání?

14:09: Míčový virtuos Robinho má za sebou první rozhovor po, zdá se, úspěšném podstoupení zdravotní prohlídky v Miláně. Abych to zkrátil a shrnul - je zkrátka velmi šťastný a těší se na spolupráci s krajany Patem a Ronaldinhem. Prý dohromady vytvoří nejsilnější útok v Evropě. Inu, pokud ideálně zapadne do toho stroje, co o víkendu zdemoloval Lecce, dalo by se s tím i souhlasit.

14:16: Zatímco Mancini definitivně vyvrátil možnost odchodu Givena s Adebayorem ještě toto léto, můžeme potvrdit, že trucování Salifa Diaa je u konce. Třebaže se dříve neměl k podepsání nového kontraktu, dnes mu status volného hráče přestal vyhovovat a na další dva roky se upsal staronovému zaměstnavateli. To by ale nebylo nic proti Gudjohnsenově přesunu na Britannia Stadium. Ten je údajně na spadnutí, některé deníky dokonce tenhle transfer považují za uzavřený.

14:21: Pienaar je na srazu jihoafrické reprezentace a prý nikomu ani ničemu nefaxuje, netelefonuje, nemailuje. Jeho potencionální odchod z Goodison Parku si tak zřejmě můžeme odškrtnout - nedojde k němu. Podobně vypadá i situace kolem Roqueho Santa Cruze či Scotta Parkera.

14:27: Ian Holloway, manažer Blackpoolu, pomalu začíná naplňovat svou vizi o brzkém dodání dalších pěti či šesti hráčů do vlastního kádru. Právě byl povrzen příchod mladého křídelníka Phillipse z Wycombe a nejpozději do šesté hodiny večerní se očekává také stvrzení přestupu D.J. Campbella, kterého měl dříve Holloway pod palcem již v Leicesteru.

14:34: Liverpool jako by se začínal zbavovat svých "škodných". Už dříve jsme se dozvěděli o údajném zájmu Stoke na získání často kritizovaného Lucase Leivy, teď se zdá, že pro změnu nenaplněný talent Damien Plessis brzy podstoupí lékařskou prohlídku v sídle řeckého Panathinaikosu.

14:38: Perou se i na manažerském poli. Ve víru přestupového kolotoče se nachází zejména Southampton a Aston Villa. Zatímco prvoligový celek však zatím registruje pouze jednoho oficiálního zájemce - stávajícího caretakera Kevina MacDonalda - o post manažera upadajících Saints se rve Paul Hart se Stevem Cotterillem.

14:44: Kola se pohnula v kauze "Arsenale, najdi si svého brankáře!". Finální nabídka londýnského velkoklubu by měla znít čtyři miliony liber, což už je suma, která by Hughese měla uspokojit. Ovšem je tu jedno "ale". A to podmínka, že Fulham zároveň najde za australského veterána náhradu. Tou by mohl být Adam Federici z Readingu, když už padla varianta s Givenem. Sám Schwarzer mimochodem proti přesunu na Emirates Stadium nic nenamítá, vidí jej jako poslední šanci zahrát si milionářskou Ligu mistrů.

14:47: Pokud prahnete po něčem stoprocentním, mám tu pro vás dvě zprávy, které se však přímo netýkají anglické Premier League. Jednak slovenský stoper Lubomír Michalík odchází na půl roku hostovat z Leedse do Carlisle, jednak skotský Kilmarnock hlásí poměrně zvučnou posilu ve Finu Jeremenkovi. Tady jde pro změnu o hostovačku na celou sezonu.

14:51: Fulham vydal prohlášení, že Schwarzer dnes nikam neodejde. Fandové Arsenalu propadají panice...

14:55: Jihoafrický obránce Bongani Khumalo strávil uplynulý týden na testech v sídle Tottenhamu a podle informátora BBC uspěl. Teď zbývá jen dořešit otázku, zda se do hlavního města Albionu bude stěhovat již nyní, nebo až v lednu.

14:59: V rádiu Rio de Janeiro mají zjevně veselo. Ronaldo totiž podle nich míří na půlsezónní hostování do Fulhamu. Podle komentátora Guardianu by ale celá transakce mohla ztroskotat na absenci taxiků se šesti zadními sedadly.

15:03: Blackburn dává kopačky útočníku Jasonovi Robertsovi, jako náhradu si za něj vyhlédl bulharského ofenzivního záložníka Ivelina Popova. Ten ve svých 22 letech nemá na svém postu konkurenci v kádru domácího giganta Litexu Loveč, již v tak raném věku odehrál na stovku ligových zápasů.

15:07: Do uzavření přestupového okna zbývají necelé čtyři hodiny a Liverpool stále ještě nepodepsal Paula Koncheskyho! Vše se údajně zadrhlo právě na dohadech o podmínkách smlouvy. West Ham mezitím pokračuje ve svém celoročním evergreenu - shání útočníka. Nabízet by se snad měl Ryan Babel, působící právě u Reds.

15:14: Coyleova revoluce v Boltonu nebere konce. Na cestě směr Reebok Stadium by se totiž měl nacházet 19letý útočník Rodrigo Moreno z portugalské Benfiky. Toho předchází atraktivní minulost - pro velký fotbal ho vychovával Real Madrid, přičemž ke všemu reprezentoval poslední mistry světa alespoň na juniorské úrovni. O jeho krajanu Llorentem pak redaktor BBC uvažuje jako o možném novém podporovateli Fernanda Torrese, kterého prý Roy Hodgson shání. Co vy na to, scouseři?

15:18: Babel už údajně nažhavil svou helikoptéru a vydal se vstříc Londýnu. Budeme se radši dohadovat o modelu jeho stoje, nebo o jeho destinaci? Pokud by mělo jít o to druhé, tak v úvahu patrně připadají West Ham s Tottenhamem.

15:22: Co se přestupových definitiv týče, poslední dobou druholigové kluby celkem jasně válcují ty elitní. Teď znovu. Pozoruhodnou posilu totiž získal Leicester City, když z japonských vod vylovil dlouholetého reprezentanta a schopného štítového záložníka Yukiho Abeho.

15:27: Jistý Richard Scannell píše novou kapitolu arsenalské reality show ohledně hledání nového brankáře. Nutno ovšem jedním dechem dodat, že ona slova nevypadají dvakrát důvěryhodně. Nebo že by se Maarten Stekelenburg vážně ládoval štrůdlem na Gillespie Road nedaleko Emirates Stadium?

15:32: Davidu Moyesovi se znelíbil, a tak se po něm vrhá Avram Grant. Řeč je o Josephu Yobovi, obránci Evertonu, jehož chce Clubcall na rok spojit s West Hamem. Ono ne že by se to jevilo nereálně, vždyť je nigerijský obránce momentálně na marodce a takové hráče mají Kladiváři standardně v oblibě.

15:39: Blízko podstoupení zdravotních testů by měli být dva hráči. Armand Traoré odmítl Birmingham a na rok by si ho měl vypůjčit Juventus. Wigan se zase dle všeho dohodl s Chelsea na dvoumilionovém odstupném za Franca Di Santa.

15:48: Na BBC mohl při rekapitulaci dnešních velkých obchodů komentátor zkopírovat zprávu starou jednu hodinu. To není nic potěšujícího. Nicméně přidám se i já - Huntelaar za 10 a půl milionů liber do Schalke, Trezeguet po deseti letech strávených v Juventusu přesídlil do Herculesu, Diao obnovil kontrakt ve Stoku, Pletikosa vyztužil brankářský post na White Hart Lane a Sigurdsson odešel z Readingu do Hoffenheimu. Nic moc, jen co je pravda.

15:52: Liverpool Echo šokuje zprávou o Babelově setrvání na Anfield Road (nejspíš náhlá porucha helikoptéry), zatímco Bolton potvrdil zisk Rodriga Morena na roční hostování. Zároveň z francouzských Rennes zazněla informace, že se ohledně spekulací kolem Asamoaha Gyana nabízejí jen dvě možná východiska. Buď setrvá tam, kde je, nebo přestoupí do Sunderlandu. Nic jiného prý nepřipadá v úvahu.

15:59: Také Twitter je dobrým zdrojem informací. Odtamtud se dozvídáme, přímo z epicentra dění, že Emiliano Insúa míří do Turecka. Sám hráč to na svém profilu potvrzuje vzhledem k tomu, že dříve nevyšel jeho přesun do Fiorentiny. Teď by se mělo jednat o roční hostování v Galatasarayi. Tak Royi, honem, co ten Konchesky?

16:04: A zase se na skok mrkneme do Skotska. Tam kdysi v dresu Falkirku exceloval Anthony Stokes, loni uspěl rovněž u Hibs a teď si vyzkouší, jaké je to působit také v pravém skotském velkoklubu! Z Edinburghu se totiž oficiálně přesouvá na Celtic Park. Místní gigant za něj měl zaplatit něco málo přes jeden milion liber.

16:08: Manažer Brightonu Gus Poyet zvažuje další tři nové akvizice pro své mužstvo. Jednou z nich by podle všeho měl být Kazanga LuaLua z Newcastlu, jenž by měl na úplném jihu Anglie hostovat pouze do ledna.

16:14: OFICIÁLNĚ! Paul Konchesky konečně přiložil pero na papír a podepsal čtyřletou smlouvu v klubovém centru Liverpoolu FC. Součástí tohoto obchodu je i putování Dalla Valleho a Kačanikliče opačným směrem, na Craven Cottage.

16:18: Přestupové řádění snad přece jen nabírá na obrátkách. Z Premier League se nově uklízí Zurab Chizanišvili, jehož si z Blackburnu na rok vypůjčil druholigový Reading.

16:25: Naděje mezitím svítá příznivcům Gunners. Někdejší elitní brankář portugalské reprezentace Ricardo byl opomenut na soupisce Betisu pro novou sezonu a nejspíš se ještě bude poohlížet po novém angažmá. Vypadá to jako dobrá příležitost pro Wengera na poslední chvíli "splašit" vysněnou jedničku pro svůj mančaft.

16:29: Ryan babel prý stále cestuje vzdušným prostorem, dost možná momentálně jen krouží nad Londýnem a mezi West Hamem a Tottenhamem pendluje prstem se slovy "ententýky, dva špalíky". Na Guardianu pro změnu komentátor uvažuje o výši maximální rychlosti Nizozemcovi helikoptéry, které ona cesta z Liverpoolu do Londýna trvá až přespříliš dlouho. Nasnadě je nicméně výměna Babela za Carltona Colea z West Hamu.

16:32: Až teď se Martin Jiránek definitivně upsal Birminghamu City. Dle originální smlouvy tu bude působit pouze jednu sezonu.

16:37: Eidur Gudjohnsen se hotoví projít zdravotní prohlídkou na Britannia Stadium. A mohl by odstartovat zajímavý kolotoč přestupů točících se kolem Potters. Zároveň sem totiž má mířit i Charles N'Zogbia z Wiganu, zatímco opačným směrem by se mohl vydat Tuncay. Kdoví ale, co je na tom pravdy, uvážíme-li, že byli doteď Latics daleko spíš spojováni s borci jako Nugent či Di Santo. Definitivě dojednané se však zdá být hostování Toma Cleverleyho z MU na DW Stadium.

16:45: Malá statistická vložka: Letos zažíváme nejspořivější červenec a srpen za poslední čtyři roky. Toto léto se zatím za přestupy utratilo nějakých 320 milionů (bez 40 mega spolykalo rovnou polovinu této částky ManCity), zatímco loni jsme se vyšplhali na 450 a ještě rok předtím dokonce padla i hranice pěti set milionů.

16:50: Zatímco Anglie docela dobře mlčí, brazilské zdroje se dohadují ohledně částky vyplacené Manchesteru City za Robinha. Ta má být údajně nížší (!) než 15 milionů liber, snad dokonce jen dvanáct a půl. Přestože Citizens původně měli požadovat více než 16 milionů britské měny.

16:55: Vinou příchodu Diega a plánů McClarena zařadit ho do sestavy na podhrot k Džekovi se z trenérovy ideální představy vytrácí Brazilec Grafite a toho by rád využil David Moyes. Ten má pro změnu problémy s útočníky, takže by zkušeného forvarda Wolfsburgu rád zlákal na roční hostování.

16:59: Itálie se začíná míchat do záležitostí ohledně Manciniho touhy udržet Shaye Givena. Dnes totiž měla Fiorentina City nabídnout svou jedničku, Sebastiena Freye, a se Citizens italské deníky spojovali rovněž reprezentanta Marchettiho.

17:00: UŽ JEN DVĚ HODINY DO KONCE PŘESTUPNÍHO OBDOBÍ!

17:04: Joseph Yobo nakonec podle všeho s okamžitou platností načas přesídlí do Turecka. Vedení Evertonu již mělo odkývat jeho roční hostování ve Fenerbahce, varianta s West Hamem tak, zdá se, padá.

17:10: Není pochyb o tom, že wiganská obrana nevypadá nejjistěji, a proto by se mohl reálně jevit možný přesun Shauna Barkera na DW Stadium. Jde o zástupce kapitána v Derby County, ovšem se zkušenostmi pouze z nižších anglických soutěží. Otázkou tedy zůstává, zda by to skutečně vytrhl. Krom toho byl před chvilkou potvrzen příchod Toma Cleverleyho na roční hostování z ManUtd.

17:14: V Insúově smlouvě o hostování v Galatasarayi by prý měla být zabudována pětimilionová opce, alespoň o tom informuje Daily Mail.

17:17: Pompey mezitím pokračují v rozsáhlém výprodeji. David Nugent by se mohl vrátit do Burnley, kde mu to dříve celkem šlapalo. Tím by se pak pro Di Santa definitivně uvolnila cesta na DW Stadium, právě Nugent totiž měl být Whelanovou prioritou do útoku. Dalším mužem opouštějícím palubu potápějícího se korábu je pak Tommy Smith, jenž je právě testován v QPR.

17:21: Příběhu Ryana Babela se dostalo nové zápletky - probleskla zpráva, že se osmělil Tottenham a za tohoto vášnivého letce nabídl Liverpoolu 10 milionů liber. Chce se mi říct - "Royi, tohle ber!"...

17:22: Italská média informují o Doniho souhlasu s přestupem do Fulhamu. To by znamenalo jediné - že je Schwarzer přece jen volný! Pro Arsenal.

17:25: Liverpool měl ihned zareagovat na kohoutí zájem o Babelovu osobu a sám údajně nabídl rovných devět milionů liber za Carltona Colea. To se nám to rozjíždí, pánové a dámy!

17:31: Spurs na poslední chvíli žhaví panty - Lotito údajně v Londýně jedná o Zarateho přesunu na WHL, přičemž má Daniel Levy jevit zájem rovněž o Stevena Pienaara. Vše je však zatím ve stádiu pouhých spekulací, preventivně upozorňuji.

17:36: Reds reagují na odliv dvou mladíků do Fulhamu jako součást koupě Paula Koncheskyho. A reagují v podobných věkových relacích, dokonce ještě nižších. Jen šestnáct let je Susovi z Cádizu a podobně je na tom i mládežnický reprezentant Maďarska Adam Hajdu. Prvně jmenovaný ještě na Anfieldu ani nepodepsal profesionální kontrakt, jen se zařadí po bok liverpoolských juniorů. Jeho kolega sem pro změnu zavítá na roční "zkoušku".

17:38: Na Twitteru se jeden z fanoušků Arsenalu zavázal, že pakliže Wenger ještě přivede nějakého brankáře, radostí prodá svůj dům. Tak moc zoufalí jsou příznivci severolondýnského celku.

17:41: Kevin Doyle by se mohl stěhovat z Wolverhamptonu. Původně měl posílit Aston Villu, nakonec by ale v této otázce mohl uspět Everton. Součástí obchodu by mohlo být Osmanovo stěhování opačným směrem.

17:54: Sky Sports právě vydali zprávu o tom, že se Asamoah Gyan stal rekordní posilou Sunderlandu. Bohužel, článek prý "nemáme používat", patrně je nedůvěryhodný. Navíc ani nejde otevřít, aniž byste se dozvěděli něco víc než jen "promiňte, nemůžeme obnovit článek".

17:57: OFICIÁLNĚ! Robinho podepsal AC Milán.

18:00: UŽ JEN HODINU A KONČÍME!

18:02: Trefnou poznámku zaslal redaktorovi Telegraphu jistý Phil Jones. Ten poznamenal: "Takže Spurs získali nového golmana. Znamená to, že teď mají tři golmany, z nichž každý předčí kteréhokoliv v Arsenalu???"

18:04: Everton, jako by se snad obával odchodu Stevena Pienaara, měl právě Tottenhamu předložit nabídku ohledně hostování Davida Bentleyho.

18:10: Lucas Leiva nikam neodejde. Liverpool zamítnul variantu jeho hostovačky ve Stoke City a jiný zájemce se zatím nevynořil.

18:16: Místo očekávaných dvanácti nakonec ManCity od AC Milán za Robinha vyinkasoval rovnou 18 milionů liber, dostál tedy své dřívější podmínky o minimu ve výši šestnácti milionů. Zároveň budou Citizens s ohledem na pozdější Robinhovy výkony v Itálii počítat s bonusem dalších tří milionů.

18:18: Grafite byl údajně již s pracovním povolením spatřen na Finch Farm, v tréninkovém centru Evertonu, kde by mohl celou sezonu hostovat. Věřte, nevěřte!

18:22: Zprávy o Gyanově změně působiště se začínají množit. Jednu takovou ale přináší třeba sever wikipedia.org, jenž dříve proslul svými ne úplně dokonalými věšteckými schopnostmi.

18:25: Jak jsem dříve avizoval, D.J. Campbell je již v podstatě hráčem Blackpoolu. Holloway už však těžko získá další tři nebo čtyři hráče, jak sliboval.

18:29: OFICIÁLNĚ! Insúa na rok do Galatasaraye s opcí ve výši patrně pěti milionů liber.

18:33: Teď si načas odskočíme do nižších pater anglického ligového pavouka. V rámci League Championship zaujal nově dojednaný půlroční pobyt Andrewa Taylora ve Watfordu. Tento dozajista schopný levý bek přichází z Middlesbrough, jehož je odchovancem. Do třetiligového Charltonu se pak jako volný hráč po roce vrací Jonathan Fortune a Tranmere koupilo hned dva borce - Grandisona z Coventry a Mendyho z Derby.

18:34: OFICIÁLNĚ! Také klubový web SAFC potvrdil příchod ghanského forvarda Asamoaha Gyana. Ten se tak stává nejdražším dnešním přestupem do Premier League (celkově je to Robinho), vedení Black Cats za něj totiž údajně vyplatil něco málo přes 13 milionů liber.

18:38: Legenda Leedsu United, Ian Harte, se překvapivě stěhuje z Carlisle do Readingu. Padly tak zprávy o tom, že ve svém stávajícím angažmá měl namísto přestupu podepsat nový roční kontrakt. Mimochodem irský veterán takto činí právě na své 33. narozeniny, takže všechno nejlepší, Iane!

18:41: Celtic nepochodil s požadavkem na zapůjčení Stevena Taylora z Newcastlu. Ten momentálně laboruje s bolavým ramenem.

18:43: Fenomén Babelových leteckých pohnutek je zřejmě u konce. Skutečně to vypadá, že se dnes nejvděčnější terč různých posměšků nikam stěhovat nebude a zůstane v Liverpoolu.

18:47: Čtvrt hodiny před uzavřením přestupového okna rozjíždíme nový příběh. Jermaine Pennant je možná na cestě zpět do Anglie, když o jeho roční hostování projevil zájem Stoke. Zároveň se služeb tohoto křídelníka působícího ve Španělsku nevzdává ani Ajax.

18:50: Nyní se zřejmě hodí upozornit, že jako obvykle blížící se "deadline" ještě neznamená, že nějaký přestup nemůže být ohlášen i po sedmé hodině! Klíčem je, aby se kluby před závěrečným gongem dohodly na odstupném, podmínky smlouvy se pak mohou ladit až do půlnoci.

18:53: Gyan s Robinhem se možná mohou začít třást, jejich rekordy mohou klidně padnout doslova za pět minut dvanáct, neboť Spurs s Laziem stále ladí podmínky obchodu s Maurem Zaratem. Přestupní částka by se údajně mohla vyšplhat až do výše 25 milionů eur!

18:56: Fulham prý dnes odmítl tři vážně míněné nabídky za Bobbyho Zamoru. Jedna z nich dost možná pocházela z dílny Roye Hodgsona.

18:58: OFICIÁLNĚ! Zhruba za čtyři miliony liber přestupuje z Mexika do Birminghamu křídelník Beausejour. Řadí se tak po bok Hleba a Jiránka, dalších borců, kteří byli McLeishem podepsáni až dnes. K Brums bude touto smlouvou vázán na tři roky.

19:00: DING DONG! Odteď mohou kluby debatovat pouze nad podmínkami smluv, žádné "nové aktivity" již podnikat nemohou.

Letošní přestupové okno v Anglii stoprocentně nenudilo. Dočkali jsme se velkých obchodů, jako byl ten s Gyanem či Robinhem, ale i překvapivých transferů, jako třeba Hlebova hostování v Birminghamu. V tuhle chvíli sám za sebe říkám poslední slovo, ne tak ale kluby Premier League, které stále ještě mohou přijít na světlo světa s novými posilami. O tom už vás ale budou informovat moji kolegové ve službě na hlavní stránce EuroFotbalu. Já se s vámi tímto loučím, děkuji za pozornost a zase po půl roce na viděnou!

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1248)

Přidat komentář
j_mrazik

Oléééééé!

Reagovat
Honda

Go Go

Reagovat
Yanek

Reagovat
Error

Už sedím

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

tak deme na to!doufám jen,že trejd Parker-Keane neni pravda

Reagovat
Krausio_Real_M
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea nekoho koupit

Reagovat
REPLIKATOR

Ne

Reagovat
Losinho

Tak do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

hura a az do pulnoci se nehnu :D az na simpsny LIVERPOOL utok

Reagovat
smazaný uživatel

těším se v tehle sezoně co předvede chicharito

Reagovat
SqueeZy

Škoda že dnes nemám moc času, tohle mě vždy bavilo

Reagovat
soukup

no konečně

Reagovat
SunFells

Btw poreferuje mi někdo něco o brankáři z Bologni jménem Emiliano Viviano? Drby ho s námi spojují, no snad na tom nebude moc pravdy.

Reagovat
Yanek

Viděl jsem ho proti Interu, byl skvělej...

Reagovat
smazaný uživatel

a viděls ho chytat víc krát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Včera podal neskutečný výkon a vychytal Inter, 100% jistý ve všem. Akorát je tuším ve spoluvlastnictví právě Interem, tak je možný, že to byl výkon ala Flamini vs. Arsenal.

Reagovat
terry

Včera odchytal famózní zápas proti Interu, jednoznačně MOTM. Jinak kvality dokazoval už loni.

Reagovat
10

Včera doslova vychytal Inter, s kterým ho Bologna spoluvlastní. Jeden z nejlepších brankářů v lize. Do PL by se podle mě hodil, pro Arsenal imho výborná posila.

Reagovat
10

akorát jsem tuhle možnost vůbec nezaregistroval, takže to bude nejspíš kachna...

Reagovat
SunFells

Pravděpodobně ano, ale Wenger poslední dobou celkem sonduje i v Itálii, situace s příchodem Schwarzera je teď docela zmatená a ten Viviano je jedním ze 3-4 propíraných jmen v posledních hodinách.

Reagovat
SunFells

Díky všem. My hlavně potřebujem spolehlivého golmana schopného dobře vyhodnocovat a řešit centry, v těch naše současná dvojice zvláště perlí, takže co tenhle?

Reagovat
10

přesně na to jsem myslel, když jsem řekl, že by se do PL hodil...má 196 cm, nechybuje

Reagovat
SunFells

Aspoň, že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

je skvelý, mladý ešte, istý v branke, prakticky nerobí chyby, dokáže predviesť skvelé zákroky určite lepší ako vaši akože brankári

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tu reglej prvním rokem .. takže co by se mělo dít ? .. kdo tu bude psát ty přestupy ? autor newsky, nebo uživatelé ? sry za dotaz .. jsem tu nováčkem : )

Reagovat
smazaný uživatel

klikni nahoře na eurofotbal a napravo zhruba uprostřed máš přestupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme autor článku, diskusia je o diskutovaní, nie spamoch.

Reagovat
Chazy

Píše je redaktor Tomáš Daníček, zde znám pod nickem Hefy, takže všechny pochvaly a vděk směruj k němu

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc všem za odpovědi : ))

Reagovat
hefy

Čau.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Autor pod článkem

Reagovat
božský John

Autor bude psát do článku(kterej se bude aktualizovat) každej drb nebo každej upečenej přestup...taková malá zdejší show

Reagovat
galacticosi

kedy sa končí prestupové okno?

Reagovat
Yanek

O půlnoci..

Reagovat
smazaný uživatel

19.00 ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Možna pro něj, bo rano vstava do školy.

Reagovat
smazaný uživatel

15:07: Do uzavření přestupového okna zbývají necelé čtyři hodiny

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych pár odkazů měl,ale autor si to nepřeje,což i chápu,tak je sem nedam

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hlevb vypadá zajímavě

Reagovat
smazaný uživatel

Bosežúr podobne

Reagovat
smazaný uživatel

i Busažůr by byla dobrá posila pro brums.

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb*

Reagovat
smazaný uživatel

jakto prosím vypadá s robinhem hrozně bych si přál aby do AC šel ale jak tet čtu boriello to komplikuje a chci se zeptat jestli borrielo přestoupí jinam je velká šance robinha získat?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne áno, to ale bude možno problém.

Reagovat
Losinho

Robinho už je v AC Milán, ještě dnes by měl absolvovat lékařskou prohlídku.

Reagovat
Yanek

Tu už absolovoval, čeká se na Borriho, ale ten nechce na hostovačku.

Reagovat
Losinho

Aha, pardon. Psal sem to podle jednoho webu

Reagovat
Yanek

pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

no doufám že je to pravda

Reagovat
10

na Marcovi to nevisí, klidně nakonec může zůstat...Robinho je hotovej víceméně

Reagovat
Yanek

Já vycházím z informací webu acmilan.cz a ten se většinou nemýlí...

Reagovat
mike.84

běloruský šikula

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb do Birmingham ? .. proč ne : ) zbytečne by seděl v barce ...

Reagovat
Tomanatura

14:09 Da Silva podepsal v Dortmundu

Malem jsem zacal jasat, ale pak jsem to rozevrel a zjistil, ze neni duvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A koho jsi myslel, že se jedná?

Reagovat
Tomanatura

Fabio...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já myslel, že myslíš toho ze Sunderlandu

Reagovat
tomasinho

Toho jsem myslel i já.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre že nemyslel Eduarda...

Reagovat
domingo

Ty vole, Beausejour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

AC Milán Attack: Pato, Ronaldinho, Ibrahimovič, Robinho. Bůh nám pomáhej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

3 chodci

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho nie je chodec

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Snad to Max zvládne ukočírovat, ale nezávidím mu to. Pokud příjde Robinho, přestávám litovat odchodu Leonarda, protože ač je to sebevětší sympaťák i slušný kouč, tak na tohle by podle mého koule neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello, Inzaghi

Reagovat
Yanek

Kdybys viděl zápas proti Lecce tak bys tenhle "shi*" z huby nikdy nevypustil...

Reagovat
Higi

to je možný, pač opravdu nevím vo co de

Reagovat
Yanek

Špatně jsem reagoval, nebylo to na tebe. Promiň...

Reagovat
Higi

j

Reagovat
REPLIKATOR

S takovou za rok zkrachují

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Babel směr West Ham, Robbie Keane směr Besiktas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

babel keane by mel zustat v anglii...

Reagovat
Virtuos

dúfam, že Keane nepôjde do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi nečetl článek?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nejsou odkazy

Reagovat
smazaný uživatel

I tak bych se na Fantomasově místě cítil znehodnocený a dotčený..

Reagovat
vladis271

Yes, Sir a kladivári na otočku Parkera, a zadarmo ako bonus pribalíme aj Lucasa.

Reagovat
božský John

http://www.lequipe.fr/Allos-v2/Allo_TRANSFERT.html

Tady je kdyžtak další odkaz na transfery, tentokrát zaměřený na Francii

Reagovat
patas92

neumis cist?

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě jsi nečetl článek

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak si tu zatiaľ do diskusie tohto JEDINÉHO onlinu serie každý čo chce...

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell do ManUtd PLS ! =D

Reagovat
C-M@ster

A sakra, ted sem si precetl ten napis o odkazech a spekulacich, co se nemaji objevovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosežúr vypadal na MS zaujimavo, hlavne je na tom rychlostne vyborne...

Reagovat
smazaný uživatel

Salif Diao ... jeden z nejhorších hráčů, který kdy hráli za Liverpool ( By Carragher )

Reagovat
vodka

jak je Gudjohnsen týmový parťák Keane, když se na WHL ani nepotkali?

Reagovat
smazaný uživatel

Dali si cígo ve dveřích...Guddy šel dovnitř a Robbie na letadlo do Glasgow..akorát museli bejt rychlí, Harry to nerad

Reagovat
uff

ac toto nie tohoto preco cim som si toto ako fanusik zaluzil moj asi najneoblubenejsi futbalista k nam preco keby kupovali niekoho do zalohy ale hentoho a to co pato bude stat nechapem nemame uz za koho vyhradzovat peniaze hlavne ze stale pistia ze peniaze nemaju

Reagovat
vladis271

Len dve veci. Kvalitného útočníka a aby sa Jack zachoval ako klubista.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček

Reagovat
smazaný uživatel

Hefy

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

jiránek už je v birninghamu?

Reagovat
soukup

na co Diao na další dva roky?

Reagovat
Chazy

Reagovat
vodka

Pulis je v některých věcech fakt kouzelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pravdy ná zájmu liverpoolu o Lokvence?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

asi tolik pravdy jako na tom že ti do zitřka uschne

Reagovat
SunFells

Už je to definitivní.

Reagovat
REPLIKATOR

LFC chce C. Colea, Gomeze, Zamoru nebo van Wolfswinkela

Reagovat
terry

Lokvenc trénuje divizní Union Čelákovice, takže jeho přestup jinam je blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby zůstal Robbie...nic jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Roque zůstane?

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne proč?

Reagovat
Losinho

"Pienaar je na srazu jihoafrické reprezentace a prý nikomu ani ničemu nefaxuje, netelefonuje, nemailuje. Jeho potencionální odchod z Goodison Parku si tak zřejmě můžeme odškrtnout - nedojde k němu. Podobně vypadá i situace kolem Roqueho Santa Cruze či Scotta Parkera."

Reagovat
smazaný uživatel

přeju si do LFC Koncheskyho, Carltona Colea a pryč Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Cole je průměrný útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Však dobre pre nich.

Reagovat
tomasinho

Nepsal si náhodou před rokem, možná ani ne před rokem, jak je skvělý a že bys chtěl v MU duo Rooney-Cole?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, vtedy vyzeral na vzostupe, nie naopak. Bolo to ešte dávnejšie.

Reagovat
tomasinho

Víc jak rok to nebude. Před rokem a něco by ses tady se mnou asi o něm nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho mám strašně rád, udrží neskutečně moc míčů, je dost technickej a góly by snad v LFC přišly ...

Reagovat
soukup

hlavně za tu cenu o které se spekuluje by to byl skvělej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

12 milionů liber je fakt moc za Colea

Reagovat
smazaný uživatel

je to hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že víc než 7 bych za něho nikdy nedal...ale je to domácí hráč, útočník...všechno tu cenu neskutečně šponuje. Pořád ale lepší než Pavluychenko

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká cena?

Reagovat
soukup

tak četl sem o 12M pak zas o 15M, přitom cokoli nad 8 by byla šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

to by se mi taky líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

Však Konchesky už je v Liverpoolu ..

Reagovat
tomasinho

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

však, jak byl na tribuně proti West Brom, tak měl stejný kvádro jako Raúl Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ještě nepodepsal

Reagovat
tomasinho

Ale smlouvu ještě nepodepsal. Čeká se na Dalla Valleho prohlídku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

jak to je? 4 mega plus dalla valle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano přesně

Reagovat
smazaný uživatel

V meste je...

Reagovat
smazaný uživatel

dokaž to jinak se na oficálkách píše o zájmu na Van Wolfswinkela a Bobbyho Zamoru, naopak Bayern zamítl hostování Gomeze..

Reagovat
smazaný uživatel

Maaara COLE A KONCHESKY DO LIVERPOLU

Reagovat
smazaný uživatel

uff,ještěže tak ten Parker

Reagovat
smazaný uživatel

Carrick do evertonu rodwell na Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebuje zmenu, prospeje obom stranám.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem ale 12 mega + Michael je prehnane...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, MC je momentálne tak mimo, že za takú mladú a kvalitnú nádej to je adekvátna cena. Tobôž na deadline day.

Reagovat
Tomanatura

Kdyz za Smaalinga jsme dali pres 8, tak proc ne 17 za Rodwella? Diky City a Realu proste musime kupovat takto draze.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni bohvieaka prestupova politika, zaujimave je, ze MC odisli vykony s odchodom CR, pri tom na seba neboli nijak naviazani, podla mojich info .....Zabudol si dodat Bebeho, Smalling bol uplne zbytocny, jeho prichod na ukor Cathcarta je mi luto este teraz...

Reagovat
Tomanatura

Jeho vykony klesaly uz od brezna 2009, poctive jsem to sledoval. Od zapasu s Interem zacala jeho bida.

Reagovat
smazaný uživatel

V Community shield sa mi jeho vykon pacil, nebol to urcite ten spravny Michael, ale hral dobre...aj tak podla mna zostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ďaľšia judášska Karamelka, super...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je proto ,aby se potom Moyes cítil jako doma

Reagovat
vladis271

Mňa už to fakt nebaví. Keby aspoň chodili do Chelsea, Citizens alebo Arsenalu, či Spurs, ale tí budúci reprezentanti si to serú do United. Pritom vzťahy Evertonu s MU nie sú o nič lepšie ako s LFC.

Reagovat
Tomanatura

Mozna tak fanousci Evertonu proti MU, ale fanousci MU jsou naopak s EFC velice spokojeni a nedaji na svou farmu dopustit

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty vole ja idem vážne grcať.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani nebudú po takýchto prestupoch...

Reagovat
Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, že Citizens to konečně ve finálové rovince pořádně rozjedou a ještě 8-9 nových hráčů si přivedou.....

Reagovat
smazaný uživatel

=DD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

city

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale to nie musia si predsa kupiť niekoho aj cez januar

Reagovat
smazaný uživatel

do ligy potřebujou dostat i b- team

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

Holloway začína dosť dobre

Reagovat
Chazy

Samozřejmě, zisk hráče z League Two a jednoho z nejhorších útočníku co jsem kdy v PL viděl, to je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Pořád ale zvyšuje konkurenci.

Reagovat
soukup

Pro Wycombe krásný prachy za dvousezóní mladou hvězdičku ze 4. ligy

Reagovat
Virtuos

no ja som skôr myslel to s tým Phillipsom a DJ Blackpoolu pomohol dosť k tomu aby sa dostal do PL

Reagovat
Chazy

To právě myslím. Phillips je z League Two a Dudley Campbell je naprostý dřevo.

Reagovat
Virtuos

no hej ale Phillips hral veľmi dobre na Euru + je ešte mladí a môže niečo ukázať

Reagovat
Chazy

Jistě, jeho potenciál se třeba projeví. Ale už to nebude v PL Poolu.

Reagovat
Virtuos

no uvidí sa či dostane šancu a ako ju zužitkuje

Reagovat
vodka

to je ten Campbell co hrával za Birmingham a tehdy přestřelil prázdnou bránu asi ze 2,5 metru?

Reagovat
Chazy

Jo, Dudley Junior.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
kiwwi

Alexander Hleb is now a Birmingham City player. A year-long loan move from Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si Daníček?

Reagovat
kiwwi

to nie je spekulacia

Reagovat
fantomas

Tim tady dneska evidentně může bejt každej.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pak tu dělají zmatek a Hefymu podrývají autoritu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je ztraceno to kouzlo tady te show

Reagovat
smazaný uživatel

Magor

Reagovat
fantomas

"Dosud největší rybu právě nejspíš ulovil Birmingham City. Podle Sky Sports se totiž dohodl s Barcelonou na dalším ročním hostování ex-kanonýra Alyaksandra Hleba. Zpátky na Ostrovech, kde mu to dříve tak sedělo, bude běloruský šikula chytat druhý dech." !!!

"všelijaké odkazy na přestupové novinky"!!!

Reagovat
kiwwi

ok uz som ticho

Reagovat
Alberto Aquilani

Vie niekto niečo viac o tom, že brankár AS Rím Doni je vo West Hame ?

Reagovat
REPLIKATOR

Blbost

Reagovat
Pipo123

vraj ste kúsok od Borriela

Reagovat
smazaný uživatel

nene tam je green a doni by dvojku dělat nešel

Reagovat
Alberto Aquilani

no v Ríme je až 3 , takže možno aj hej , zaňho chceme priviesť Marchettiho alebo Rubinha .

Reagovat
smazaný uživatel

"stvrzení přestupu DJ Campbella"

Reagovat
smazaný uživatel

bude tam dobre mixovať hudbu

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec, jak casto sou pridavany novy zpravy tak? abych nerefrshoval zbytecne kazdy 2 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

každou sekundu

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se do článku a zjistíš si to, ne?

Reagovat
soukup

při poslední zprávě sem málem spadl ze židle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Prosím, vemte si ho, i zadarmo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Neměj obavy, Hodgson prý začne o jeho odchodu uvažovat při nabídce 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

( )

Reagovat
smazaný uživatel

Podobná taktika ako Palermo s Kjaerom...

Reagovat
smazaný uživatel

Tu je to ale doslova choré.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ? Len sa ho snaží pretlačiť...

Reagovat
soukup

však já sem klidný, navíc sme teď podepsali zadarmo stejně kvalitního hráče na stejnou pozici

Reagovat
smazaný uživatel

rozehnal v lille

Reagovat
smazaný uživatel

Jiránek v Birminghamu

Reagovat
j_mrazik

Další Daníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu by můj nick alespoň seděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

11:57 K významnému transferu se schyluje v Birminghamu City - Blues se dohodli s Clubem América na odstupném za chilského útočníka Jeana Beausejoura, který se představil i na letním mistrovství světa. Částka za přestup by se měla pohybovat okolo 4 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

prečitaj si članok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Berbatov? Zůstává v MU

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze zostava

Reagovat
smazaný uživatel

...Samozrejme.

Reagovat
kiwwi

kam by siel preboha

Reagovat
C-M@ster

Ze by konecne kdyz chytl formu odesel pryc?

Reagovat
smazaný uživatel

Saints pôjdu hore, musia

Reagovat
zelda

OT: 14:38 AS Řím se snaží získat Borriella

Juventus prý vycouval z jednání o možném přesunu Marca Borriella z AC Milán. V tu chvíli se do celé situace vložil AS Řím, jenž má o Borriella velký zájem a rád by ho přivedl na trvalý přestup, což si sám hráč přeje. Pak by byla také volná cesta pro Robinha.

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem kde naňho zoberieme

Reagovat
10

2+13 chtěli za hostování, Marco 3.5+0.5 mega ročně plat...

Reagovat
10

resp. 2m hostování, opce za rok 13m

Reagovat
Pinturicchio

Vždyt řekl, že na hostování nechce

Reagovat
10

to píšu kvůli těm částkám...že se bavíme o výdajích nějakých 20m, tím pádem AS není jedinej tým, kterej si ho nemůže dovolit...

Reagovat
Pinturicchio

Aha, promin, už mi z toho nějak houká.

Reagovat
Alberto Aquilani

to nedame , nevieme dať ani 3,5 mega za Behramiho, + ešte ten Borrielov plat . Bud je to skrytý riman jak hovado(čo asi - určite neni) , alebo pojde niekam inam - asik ku Vam .

Reagovat
10

doufám, že ani my ne...to je prostě moc, za to by teoreticky mohl být i Pazzo

Reagovat
Alberto Aquilani

teraz čítam na asroma.pl , že by to mohlo byť za Mexesa - to tiež nie . Inak tá cena zanňho tých 13 mi príde fakt velka , maximálne 10 .

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
kiwwi

OT

Reagovat
zelda

co je? OT znamená mimo téma, ne? A tohle je mimo téma, protože tady se mluví o PL! Tak se mi nesměj!

Reagovat
kiwwi

prepac

Reagovat
$dolar$

Hefy zatim dobra prace

Reagovat
Chazy

Reagovat
soukup

mám rád jeho rukopis

Reagovat
Losinho

Reagovat
soukup

každopádně zpráva z 1:41 bude teprve lahůdka

Reagovat
smazaný uživatel

uz to vidím

Reagovat
supervizor

AC

Reagovat
mithro

DONE DEAL:Carlisle have signed Slovakia international defender Lubomir Michalik on loan from Leeds until 3 January.

Reagovat
fantomas

Díky za pomoc, ale myslim, že to zvládnu sám.

Reagovat
j_mrazik

Nepřivlastňuj si cizí práci... Hefy, braň se!

Reagovat
mithro

prepac

Reagovat
smazaný uživatel

O záložníka Slavie Praha Tijaniho Belaida má zájem celá plejáda britských klubů. Minimálně na hostování by tuniského hráče rády přivedly Blackpool, Cardiff, West Bromwich, Wigan nebo Wolverhampton.

Reagovat
Losinho

Tak si ze mě vystřelit

Reagovat
smazaný uživatel

dávám tomu že ho slavie pustí

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k jejim financím je to jasné

Reagovat
Losinho

Co by tam dělal? Momentálně nemá ani na Slavii...

Reagovat
smazaný uživatel

ale má mno tak to přestupové okno is gooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá na Slavii? To nemyslíš vážně, jeho přihrávky mají aspo'n nějakou hlavu a patu, minimálně přesnost.

Reagovat
Losinho

Nesnaží se - nemá na hřišti co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

pak ještě odejde hloušek, ragued aneb konec týmu bojujícího o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zas ne

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nezlepší obranu...

Reagovat
Losinho

Kdyby odešel Ragued, to by bylo super!

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Losinho

Co je? Zbavit se toho jeho platu, to bych bral hned. A podle prohlášení pana Platila bych se nedivil, kdyby odešel brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Mark Schwarzer zůstává.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto víš?

Reagovat
smazaný uživatel

odkazy nesmím zveřejňovat, přečti si článek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

je to v pi*i

Reagovat
smazaný uživatel

Jiranek to Birmingham!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, neberte mi moje zásluhy pořád a nespamujte mi tu... Člověk se vám tu snaží a vy takhle, příští rok nic nebude...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nech toho přivlastnování zásluh nebo řeknu Kilymu, at te zabanuje i s Hefym...

Reagovat
Chazy

Kily je jen EF mýtus.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, už jsem s ním měl rande... :

Reagovat
smazaný uživatel

A pššt, nebo to ostatní prokouknou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Aby se na to hefy brzo nevybod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by sis hlavně posvítit na fantomase, ten tu dělá největší bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem psal Kilymu i PJjovi, asi jednomu z nich zavolám..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Tomíku, nedělej Zagorku

Reagovat
$dolar$

Hm ty jsi dobrej hajzl, Hefy ser na nej

Reagovat
iamek

Pokud dobre ctu na manutd.com tak Bebe byl povolan do U21 Portugalska ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč za 7.4mega z U-21, kde nemá jisté místo? Fakt jsem zvědavej, co z něj Mourinho po odchodu SAF udělá

Reagovat
Ferguson6

Zacala sa nova anglicka reality show: Arsenal, nehlada talent, ale brankara! Zaujemcovia posielajte svoje prihlasky s ukazkami svojich brankarskych zakrokov na: arsene.wenger@gmail.com. Pokial sa stanete vytazom dnes pred polnocou u vas zazvoni Arsene Wnger s lekarom Arsenalu. Vy podstupite lekarsku prehliadku, podpisete zmluvu a stavate sa majitelom dresu s nejakym volnym cislom Arsenalu

Reagovat
minoLFC

no vytazom si ty

Reagovat
Ferguson6

Ja som prihlasku poslal a stale cakam

Reagovat
smazaný uživatel

OT: D.Rozehnal na hostovačku do Lille

Reagovat
smazaný uživatel

OT: D.Rozehnal na hostovačku do Lille

Reagovat
smazaný uživatel

ale nech toho tohle není pravda to vím jistě

Reagovat
REPLIKATOR

Je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

to není blbost

Reagovat
Amos

333. pro Almuniu v bráně další sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

bohužel už to tak vypadá

Reagovat
k0udy

Užž by mohli potvrdit příchod Koncheskyho do LFC

Reagovat
smazaný uživatel

My se toho brankáře rostě nedočkáme.

Reagovat
Ferguson6

Ja som fanusik Arsenalu a panike neprepadam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

máš krásnej nick

Reagovat
Kovi81

ten nick se k fakt "hodi" k fandovi arsenalu

Reagovat
minoLFC

možno myslí iného

Reagovat
Kovi81

napad me jeste barry ferguson

Reagovat
Ferguson6

Je to podla Barryho Fergusona. Ten mal v Rangers cislo 6 V ziadnom pripade to nieje podla sira Alexa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si asi neviděl výkony Almunii a Fabianskiho minulou sezonu.

Reagovat
Ferguson6

Videl som Fabianskeho a to fakt nic moc nebolo ale Almuniu mam rad, tak by mi az tak nevadilo keby zostal jendotkou

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo mám oba 404?

Reagovat
kiwwi

lebo su to tri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Ludia ta ponuka - 12 melonov + Carrick.. - bola oficialna ?? alebo len bulvar ?

Reagovat
kiwwi

The Sun

Reagovat
smazaný uživatel

Mirror..

Reagovat
kiwwi

The Sun

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
minoLFC

aspoň píšte správne D. J. Campbell

Reagovat
smazaný uživatel

nebo coooooooooooooooo?

Reagovat
minoLFC

no aby niekto nehladal jeho desku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

OT:Keano do Besiktase?

Reagovat
$dolar$

Proc OT?

Reagovat
kiwwi

chce to zamaskovat

Reagovat
Radin

jn,ale je to ven z PL :-D

Reagovat
smazaný uživatel

ten Khumalo, co je o něm zpráva v 14:55.. Není to ten, co se o něj údajně v zimě zajímala Sparta, než Pepík všechno popřel?

Reagovat
Losinho

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

je hezký, že na Spartu "neměl výkonnost" nebo cosi takovýho a na Totenham ji má..:D

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně on. A na MS jsem ho sledoval a byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
jazzmaster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Error

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
k0udy

a City se může jit zahrabat

Reagovat
minoLFC

kravina

Reagovat
supervizor

Jsem zastáncem, ale menší kluby mohou takhle přijít na buben

Reagovat
Radin

Gyan do Sunderlandu

Reagovat
smazaný uživatel

NE!

Reagovat
Radin

Fulham a Stoke chcou Drentheho jen tak dál :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Super prestupove leto manciti je najlepsie privedli dobre hrace jako batolleti,milner,yaya a silva. chelsee take dobre nakupila vzpomenem ramiresa za vsetky. arsenal, liverpool natoz trapny manchester united na to nemaji. PS: getzo smrdi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od hlavy chlape, od hlavy.

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám: Idiot

Reagovat
minoLFC

podla nicku aj fyzicky retardovany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

stydim se za to, ze lidi jako ty "fandi" chelsea

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys vzpomenout na další dobré nákupy CFC z letošní sezony? Mě napadá jen jeden hráč na lavičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten nick se mi začíná líbit...

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak máš jakej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si dobře vymazanej

Reagovat
$dolar$

PS je nejlepsi

Reagovat
Kovi81

rychle, strucne

Reagovat
$dolar$

pravdive...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

stejnak homelesova píseň byla směřována getzovi

Reagovat
minoLFC

aká?

Reagovat
smazaný uživatel

"smrdíš"

Reagovat
$dolar$

A kdo ty jsi a proc mas jako nick getzo po zpatku?

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, to je náhoda, to jsem si ani nevšiml.

Reagovat
$dolar$

To byla nejaka sazka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a kde ten song najdem?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej "Batolleti"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to ještě je Batole, ty ... !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

mino, Oliver alebo tomasinho. Prečo chce Sparky akurát Lauriho. Hopvorilo sa síce o ňom ako o veľkom talente, ale v príéprave nepresvedčil.

Reagovat
minoLFC

pochybujem, že ho nejak silno chcel, skôr mu bol ponuknutý a povedal: Neznám ale beriem

Reagovat
Murtago

Konec je v 18:00?

Reagovat
smazaný uživatel

19:00

Reagovat
kiwwi

18:00 Londynskeho casu

Reagovat
smazaný uživatel

Vy trapny kokosi, uz sem nebudem prispievat

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi nás vytrestal

Reagovat
Kovi81

Reagovat
supervizor

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Losinho

uff

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, hlavně Getza to bude hodně "mrzet"

Reagovat
smazaný uživatel

Uz napište že Rodwell prestupil na OLD TRAFFORD at mužu jít ven =D

Reagovat
supervizor

Everton ho nepustí (ještě, že tak)

Reagovat
smazaný uživatel

=(

Reagovat
$dolar$

14:47

Fotbalový obránce David Rozehnal jde z Hamburku na hostování do OSC Lille. Francouzskou ligu si zkusí po třech letech, v minulosti hrál v PSG.

Reagovat
Radin

chudáci

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kovi81

meli by si zase rychle vzpomenout jak jim to loni sypalo...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

ale z tech jejich stranek boli oci

Reagovat
smazaný uživatel

az jak si to napsal, sem si uvedomil, ze se mi mihota pred ocima

Reagovat
kiwwi

akoze zltozelene?

Reagovat
smazaný uživatel

Prečítal som to, prepal som naspäť na EF a boleli ma tiež...

Reagovat
smazaný uživatel

už to tady bylo v jinym článku. A v Žilině jsou magoři.

Reagovat
66pepo66
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To se nedá číst - v to mzeleném poli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Mají pravdu,jsou to hovada.Dostanou peníze z postupu,o kterých se jim ani nesnilo.Možná prodají nej hráče a pak?Pak po nich neštěkne ani pes a dopadnou jak Artmedia ..Hold supy

Reagovat
smazaný uživatel

Konchesky Adebayor do Liverpoolu

Reagovat
tomasinho

Adebayroa si trč do řiti.

Reagovat
k0udy

KOnchesky prijde, ale Ade ne :(

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ohromna skoda, do LFC by skvele zapadl.

Reagovat
Swarley

jj taky jsem si říkal

Reagovat
tomasinho

Reagovat
minoLFC

ho ho ho....

Reagovat
smazaný uživatel

Čo tak skoro Santa?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
minoLFC

vraj smrdíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Počul som, ale necítim.

Reagovat
minoLFC

možno zvyk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Co byste za takovýho útočníka dali.

Reagovat
Tomanatura

Nejvetsi otazkou tohoto dne je stejne, jestli se Owen Hargreaves dostane do kadru, ci ne

Reagovat
vodka

to je otázka zitřka, ne? ty soupisky se dávají prvního tušim...

Reagovat
Tomanatura

Bud dneska o pulnoci, nebo zitra rano, nejsem si jisty.

Reagovat
fantomas

No, takže prakticky to je otázka zítřka tak jako tak.

Reagovat
kiwwi

imho nie

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt vic jak 25 hracu starsich 21 let v kadru ani neni ne?

Reagovat
Tomanatura

To jsem nepocital, pro me je dulezite Fergieho vyhlaseni, ze fakt nevi, co s tim bude delat.

Reagovat
kiwwi

do zimy na hostovacku

Reagovat
smazaný uživatel

On vlastně nebyl do 21let v Anglii, co? To je celkem škoda, jsem zvědavej, kam by kdyžtak zamířil, v MU by asi nezůstal...

Reagovat
vodka

hlavně délka jeho léčby je pořád neodhadnutelná....

Reagovat
Tomanatura

Urcite zustal. Ono jde o to, ze bude jeste minimalne mesic zraneny, ale pak se nevi, jak na tom bude. On muze byt klidne cele 3 mesice zraneni a taky se muze uzdravit hned. Jeho odchod je nerealny, v lednu bude na soupisce na 1000%, pokud zase nepujde na operaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už myslel, že je v pořádku...

Reagovat
Tomanatura

Kdyby byl v poradku, tak uz ma odehranych 270 minut v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne úplně v pořádku, ale že se dává dokupy...

Reagovat
kiwwi

ved je v kope, uz aj na par minut vybehol minulu sezonu na travnik nepamatam proti komu ale zhodnotili ze este to chce poriadne doliecit

Reagovat
vodka

ale potom se mu to zase zprasilo, proto je furt v USA....

Reagovat
vodka

měsíc? já sem četl, že nejoptimističtější odhad je začátek prosinca...

Reagovat
Ferguson6

Aky vrtulnik ma Babel??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Ale dobry útok by byl Torres-Adebayour .. 2 hlavičkáři

Reagovat
tomasinho

Co je na Torresovi hlavičkářského, krom toho, že tou hlavou umí? Torres není hlavičkář a nikdy nebyl, jeho hlavní přednosti jsou někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Totéž se vlastně dá říct i o Adebayorovi, i když vzhledem k jeho postavě je jasný, že ho někdo za hlavičkáře považuje.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne dobry utok by to byl

Reagovat
Alberto Aquilani

Niake hovado mi tu lieta pred barakom s helikopterou a hovorí niečo ako - How do i get to White Hart Line ?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě ty už jseš v Turíně

Reagovat
smazaný uživatel

no právě

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Lane

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si si už tiež nejakú line dal, že?

Reagovat
Alberto Aquilani

ježiš , chypka no , myslel som Lane .

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg do Arsenalu nebo jen na štrůdlu

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg mě teďka vážně poavil ! :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když odejde Carlton, kdo bude potom u Hammers střílet góly? Na stopro sestoupěj.

Reagovat
tomasinho

Pikujón, nebo Babel

Reagovat
smazaný uživatel

Piquionne je produktivní jako prase a Babel dva roky na hrotu nehrál..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kedy konci okno v Spanielsku?

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze po cele evrope konci dnes o pulnoci

Reagovat
Ferguson6

MSK Zilina v ramci posilnovania kadra na zapasy LM podala ofic. ponuku ManCity na hracov Adebayor, De Jong, Richards, Toure Kolo v cene 150 mil. EUR, United na Naniho, Rooneyho, Fletchera v hodnote 130 mil. EUR, Arsenalu na Fabregasa, Clichyho, Vermaelena a van Persieho v cene 130 mil. EUR a Liverpoolu na Torresa a Gerrarda v cene 80. mil EUR. Vsetky tito kluby ponuky priali a hraci nasadli do lietdiel Global Expres od spolocnosti Canadair, aby mohli podpisat zmluvy v Ziline. Jediny klub ktory sa so Zilinou vobec nekontaktoval bola s pochopitelnych dovodov Chelsea. Vsetci títo hraci budu zaplateny z predaja vstupeneik na zapas s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má v týme 24 hráčov...takže 1 asi príde...poprípade niekto z rezervy(lepšia varianta)....mohol by prísť Begovič a v zime pustiť Hilária a pribrať niakeho mladého(Jacopo Sala,Conor Clifford...)

Reagovat
Kovi81

a jeste di santo pryc...

Reagovat
Ferguson6

uz je

Reagovat
Kovi81

Reagovat
vodka

a kolik splňuje to pravidlo home grown nad 21 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jeden post je tuším volnej...

Reagovat
smazaný uživatel

"vždyť je nigerijský obránce momentálně na marodce a takové hráče mají Kladiváři standardně v oblibě."...že to píše zrovna fanoušek Arsenalu

Reagovat
fantomas

Mě zase vůbec nepřekvapuje, že všechno na Arsenal stáčí zrovna Yido z WHL.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak, trocha pošťuchování neuškodí

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by si tam ten štrůdl fakt dával..

Reagovat
smazaný uživatel

At Arsenal koupí Asenja z Atlética sice neznám jeho cenu ale když je v Atlético dvojka... A je mladý takže i do budoucnosti a rozumněl by si třeb a s Almunio nebo Fabregasem.

Reagovat
fantomas

Ta souvislost Almunia-budoucnost-Arsenal mě docela děsí.

Reagovat
smazaný uživatel

...Naopak mě by se docela líbil Almunia jedničkou na dalších 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

1 tam robí ten De Gea?(neviem či som jeho meno dobré napísal) PD moc nesledujem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chytá teď jako jednička.Koupili sice minulej rok Asenja jako jedničku,ale pak se myslim zranil de Gea dostal šanci a od tý doby chytá on

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Asenjo a můžeš rovnou hledat 4 nové brankaře Já jsem s Almuniou zatím spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky

Reagovat
Higi

blbost, to si tam AW rovnou může dat Mannoneho nebo Szczesnyho podlemně...chtělo to toho Schwarzera na 2 roky a pak Mannone a Szczesny na scénu! Ale tak budu doufat, že to Almunia nějak uchytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeho poslední sezóna v Arsenalu, tak by si zasloužil Manuel nějakou trofej na rozloučenou

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je sprava ue ronaldo ide na hostovanie do fulhamu

Reagovat
smazaný uživatel

15:34: Poslední zprávy hlásí úspěšné jednání mezi činovníky AC Milán a AS Řím! Marco Borriello by měl do hlavního města zamířit za 15 milionů eur. Mezitím Robinho podstupuje zdravotní prohlídku a zanedlouho podepíše s Rossoneri! YES

Reagovat
minoLFC

OT: všetko naj Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

OT: aj fans spurs se nasrali http://www.youtube.com/watch?v=4gaICf6cxZo

Reagovat
minoLFC

to je nejaký univerzalný editor na výrobu tých animácií?

Reagovat
smazaný uživatel

Two silly rumors involving Newcastle are that Emile Heskey has been seen at the Benton training ground and that former Newcastle midfielder Jermaine Jenas, of goldfish bowl fame, is on his way back to Newcastle from Spurs.

Reagovat
vodka

máte málo CM

Reagovat
smazaný uživatel

Jenas se jaksi začíná zvedat, za 7 je váš

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje musim na trénink a nejradši bych sledoval kdo kam přestoupí.Doufám,že až se vrátm bude tady článek o tom jak je Schwarzer potěšen možností chytat Ligu Mistrů.

Reagovat
10

vy tady spekuluje o Traorém, když už je dva dny v Juve?

Reagovat
fantomas

Už si ho tam viděl trénovat nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, že o tom niekto špekuluje, ve´d už dva týždne mal byť v Benfike Som zvedavý kam ho postavíte a ako zahrá.

Reagovat
vladis271

Arsenal zháňa brankára, Liverpool útočníka, manU sa už ako podľa predpísanej formulky snaží ukradnúť ďaľší talent od karameliek. Chelsea s Citizens sú ticho podľa hesla darčeky nakupuj mesiac pred Vianocami aby si sa vyhol stresu z preduzáviewrkových nákupov. Inak čo takto výmena Cole Babel? Cena by bola relatívne podobná a neuškodila by nikomu.

Reagovat
Ferguson6

A co si vymenia cisla dresov?? Ved su obaja v jednom klube

Reagovat
terry

Di Santo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

"caretakera" FUJ HNUSNY SLOVO

Reagovat
fantomas

Znáš snad jednoslovnej českej ekvivalent?

Reagovat
k0udy

Reagovat
k0udy

Liverpool Echo šokuje zprávou o Babelově setrvání na Anfield Road (nejspíš náhlá porucha helikoptéry)

Reagovat
Losinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ferguson6

Tak Barazite nakoniec nepojde do Rangers (nevadi). Pjde do Vittese Arnhem

Reagovat
fantomas

Tim líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Weissinha

Reagovat
j_mrazik

Toho Insuy je škoda.

Reagovat
minoLFC

veď iba hostovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne Wenger je údajně rozhodnutý získat brankáře vysokých kvalit ještě do konce přestupového okna. Hovoří se o tom, že Boss nabídl za Hugo Llorise Ł12 miliónů.

to teda nevim nevim...

Reagovat
vodka

to je nejlepší, nahradit golmana chybujícího při vybíhání golmanem chybujícím při vybíhání

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Error

Ale je to francouz

Reagovat
smazaný uživatel

Nech vezme Mandandu, keď na to stačí trikolóra v pase. Keby nebol blb, bral by Ruffiera, chvalabohu Wenger tak trošku je

Reagovat
j_mrazik

Bys měl být rád, že vám dává šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha...

Reagovat
kiwwi

hahaha

Reagovat
Godwinson

Blázne, právě jsi srovnal nesrovnatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Robina si musí mnou ruce, několikátý přestup v posledních letech, to musí být peněz :)

Reagovat
Ferguson6

Nahla porucha helikoptery

Reagovat
Ferguson6

Do Arsenalu mozno nakoniec Sorensen

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň si zachytá Begovič.

Reagovat
Ferguson6

Skoda, ze to kdo chyta v Stoke ma netrapi Viac ma trapi kto chyta v Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, to jsou slovní obraty a přirovnání

Reagovat
$dolar$

Trochu se to prehani

Reagovat
vladis271

Mne sa to páči, ja osobne mám básnicku dušu a talent ( ) na tieto veci. A viem oceniť ak sa v článkoch vyskytujú takýto škriuatkovia

Reagovat
božský John

Reagovat
fantomas

Nikdo nikoho nenutí to číst, pokud se nemýlim. To samý platí pro dolara.

Reagovat
j_mrazik

Ser na to Tome.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu EF rád, tak se snad můžu vyjádřit, když se mi to nelíbí. Práci ostatních redaktorů mám rád, tohle je divný, promiň.

Reagovat
fantomas

Tak se vyjadřuj někam, kde se s tim dá něco dělat, třeba adminovi, aby mi to zatrhl. Já s tim nic dělat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já neříkám, abys s tím přestal, piš si dál. Jen je to pro mě divně napsaný, číst však budu dál.

Reagovat
vladis271

neni

Reagovat
$dolar$

Ja mam proste takovej dojem, ze se to snazis porad nejak vysperkovavat, aby to za kazdou cenu byla ta nejluxusnejsi poznamka, ale o tom novinarina neni, jasny, par vtipu tam vlozit je v poho, ale ne porad Ale delej si to jak chces

Reagovat
fantomas

Až teď si uvědomuju, že sem při psaní každýho příspěvku chtěl bejt vtipnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je tu tá moja otrava, tak som už na toto reagovať nechcel, ale:

Z akého titulu ideš ty hovoriť niekomu o čom je novinárčina.

Prečo by sa podľa tvojho vkusu mal nejaký redaktor kritizovať?

Pokiaľ ste vy dvaja ľudia jednoduchšieho myslenia, nikto vám nebráni ísť si čítať jednoduchšie reporty na jednoduchśích stránkach, alebo áno?

Reagovat
vladis271

Váž si ho, veľa mufanov ho odomňa nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduchšie reporty

Reagovat
smazaný uživatel

Snažíš se být takovej českej otravnej opak Getza nebo o co ti jde?

Reagovat
$dolar$

Jen aby ti nekdo nahodou neurazil kamarada...

Nechapu, vsude ve svete je kritika povazovana za normalni a naopak i pozitivni vec, ale tady jakmile nekoho zkritizujes, tak se stavis do role toho nejvetsiho hajzla. A z jakyho titulu? Z titulu ctenare, ktery to tady cte uz pred 2-3 roky...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to fakt nie je, aj keby tak písal Obama, nie je na tom proste nič zlé a neprofesionálne. Nemusím hádam zdôrazňovať, že si prvou vetou opäť zareagoval ako decko, alebo áno?

Kritika je normálna i tu, ale musí byť opodstatnená a podložená. Že niekomu sa to ťažšie číta a považuje to za prehnané nie je kritika ale fňukanie, zbytočné fňukanie, výkrik do tmy. Za hajzla ťa nik neoznačil, nenakladaj si sám.

A toto považuješ za nejaký relevantný titul pre takú poznámku akú si do pléna položil?

Reagovat
$dolar$

Ja nikde nenapsal, ze se mi to cte tezce, jen ze je to na muj vkus prehnane. A ano, samozrejme, ze z pohledu ctenare to muzu takhle zkritizovat, protoze se to pro ctenare pise...

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohľadu bežného čitateľa môžeš povedať: "aby to za kazdou cenu byla ta nejluxusnejsi poznamka, ale o tom novinarina neni"? Si pašák.

Reagovat
$dolar$

Ty kdyz koukas na fotbal, tak taky nereknes, ze je to spatnej fotbalista, protoze fotbal nehrajes? Trochu premyslej getzo...

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal som hral, viem to posúdiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to super napsaný :) má to šmrnc a vtip, o to víc mě to baví číst tady než na pl.cz

Reagovat
$dolar$

Ceho je moc, toho je prilis

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj názor, mně se to líbí a myslim, že většině taky

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
$dolar$

Za A) ano je to muj nazor, za B) to, ze se to libi vetsine je mi vazne u zadku, za C) snad muzu vyjadrit svuj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

A) dík za potvrení

B) Jestli ti jsou názory ostatních u zadku, tak v tom případě nemáš na týhle diskusi co dělat.

C) Jo to můžeš, ale v tom případě čekej reakci od lidí, kterých názory ostatních zajímají a chtějí na ně reagovat.

Reagovat
$dolar$

jenom k B) asi jsem to spatne formuloval, jen jsem ti chtel rict, ze to, ze se neco libi vetsine, neznamena, ze je to nejaka "pravda", proto je pro me daleko dulezitejsi ridit se vlastnim pocitem, nez pocitem vetsiny

Reagovat
smazaný uživatel

V tom máš samozřejmě pravdu, ale tou reakcí jsem chtěl říct, aby stim fantomas nepřestával, protože se to líbí většině čtenářů tu na EF

Reagovat
kiwwi

presne tak...PADAJ UZ!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

a je to napsáno bez nějakého vyšperkování a podobně, takže by ti to mohlo vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Treba kdyby to napsal Getzo, fantomas nebo dalsi kteri me nemaji radi a s kteryma jsem se nekdy o necem hadal nebo jsme si nadavali tak to chapu, ale nejaka rychlokvaska tvyho typu me vazne nebere

Reagovat
fantomas

Já nikdy neřek, že tě nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne si to rikal!

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Nene!

Reagovat
vodka

jojo

Reagovat
$dolar$

nechapiu proc mi to nereknes do oci, ach jo, jak nesnasim pokrytectvi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež nie

Reagovat
$dolar$

Ty to rikat nemusis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

k drbům nepatří žádná vznešená řeč-humor ani strohost

Reagovat
smazaný uživatel

Šmrnc a vtip přešli do nucené křeče.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že vůbec. Ten co to píše se snaží lidi trochu pobavit, aby to nenudilo a mně to baví číst, jak napsal fantomas, nemusíš to číst, překládej si to sám z BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

konchesky je v reds oficiálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Stokes do Celticu?? Tak dalsi hrac, ktoreho musim prestat mat rad

Reagovat
smazaný uživatel

cole jednou nohou v lfc!!!

Reagovat
$dolar$

http://www.youtube.com/watch?v=HEXF7U5TYV8

neskutecne krasna pisnicka

Reagovat
vodka

když už, tak toto je krásný song

http://www.metacafe.com/watch/2418/f_her_gently/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jestli se di Santo někdy někde prosadí. Vždyt on nevyniká absolutně ničím

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem rád, že je pryč, aspon nebude brát minuty ostatním, to i Kalou s Anelkou jsou perspektivnější

Reagovat
vodka

podle ESPN už se kluby dohodly, nebo ej dohoda velmi blízko... je to nejlepší střelec rezervy CFC...

Reagovat
Chazy

Je to první hráč kterej přichází do Wiganu přímo z Big Four, bude náhradník a nepřekáží žádnýmu talentovi, budu mu hrzoně fandit.

Reagovat
vodka

tak je to kopyto, ale v blackburnu loni byl vidět progres... aspoň se nebojí chodit do soubojů, je hodně agresivní a hlaviček vyhraje fakt dost...

Reagovat
Chazy

Ve Wiganu bude mít hodně jinou pozici než u Rovers právě. Pod Allardycem je to z 80% o standardkách, on na to nemá sílu, proto působil ještě hůř než jak je hroznej. Wigan je schopnej kombinačně rozložit obranu a útočník má prostor na zakončení. Podle mě nemůže mít zakončení horší jak Rodallega a ten ve Wiganu vypadá jak superstřelec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, mě se nikdy nelíbil. Ale třeba vám v Championshipu pomůže, tam se celkem hodí...

Reagovat
Chazy

Nenapadá mě nic, co by spojovalo Wigan s Championship, ani sesterskej klub kam by ho Wigan poslal není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos ještě ne, no...

Reagovat
Chazy

A kdy teda? Vždyt Wigan vyjma prvních tří kol nebyl snad už dva a půl roku na sestupovejch příčkách. Navíc ten tým je mladej a ambiciozní a Whelan má peněz dost, kdyby to smrdělo průserem, tak prostě uvolní v zimě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ta obrana zavání průserem... Ti hráči vepředu to neukopou sami...

Reagovat
Chazy

Hmm. Možná. Caldwell byl hvězda v SPL, Alcaraz zase na MS a x týmů ho chtělo Wiganu sebrat. Gohouriho asi ani neznáš, ale lepšího obránce Wigan dlouho neměl. Boyce napravo je fakt tragédie (většinou) a Stam je zatím fantastickej směrem dopředu, dozadu to vázne. O Figueroovi mínění nijak dobrý nemám, ale svoje odehraje. Takže sečteno a podtrženo, kvalitativně je to naprosto Ok. Alcaraz je fakt hvězda a lídr. Ale souhra, zkušenost s PL.... to tam chybí, to je pravda. Ale fandi, Wigan je jeden z mála týmů, co prosperuje, spoléhá na svoje zdroje, snaží se hrát atraktivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alcaraz-Gohouri bude fungovat

Reagovat
Chazy

Se tam procpe Caldwell když si ho hráči vybrali za kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka: prečo ste toho tragéda vlastne tak kedysi chválili? Už keď prišiel zo Celticu, vedel som, že je to vemeno

Reagovat
Chazy

Vypadal kvalitně, navíc pro mě je furt nesmírně kvalitní hráč. Z pohledu Wiganu, hráč roku SPL vemeno asi těžko. Ale Gohouri si mě získal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad psal, že tam chybí kvalita? Ani jeden z nich nemá pořádné zkušenosti s PL, mimo Figueroa a ten není žádnej zázrak, kterej by té obraně pomohl. Alcarez byl na MS hodně dobrej, uvidíme, jak mu sedne PL.

Každopádně než se pořádně sehrajou, tak budete ztrácet body.

Reagovat
Chazy

Nepsal, ale kdyby sis to myslel, tak jsem ušetřil dva příspěvky navíc :P..

Ztrácet se musí, ale dokud existuje blackpool, sunderland, west ham a liverpool, tak se wigan sestupu nemusí bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu za to, že si domýšlíš něco, co nepíšu A Sunderland bude od pádu daleko, koncepce sice nulová, ale to 14. - 15. místo podle mého ukopou, Liverpool je samozřejmě vtip, takže ti zůstává WHU a Blackpool...

Reagovat
Chazy

blackburn, bolton, wba, fulham a birmingham, to by mělo teoreticky bezproblému skončit za Wiganem, i když někdo určitě překvapí. Ale žeby všichni? Těžko. Jak říkám, Wigan nebyl na sestupu už roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že byl. Ale doted měli hráči z obrany jakous takous zkušenost s PL... Uvidíme, neříkám, že 100% sestoupíte, možností je dost, třeba se i WHU zachrání...

Reagovat
Chazy

A mimochodem, nehodí se tam už vůbec, psal jsem, že je slabej v soubojích a ta liga je o soubojích. Doplnit znalosti by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by zajímalo, v čem teda vidíš jeho sílu... Kombinačně je to nemehlo, v zakončení taky není žádnej střelec, že by to byl nějakej brejkovej typ útočníka, to taky nevím. Jediné, co je na něm slušné je hlavičkování a pokud nabere sílu, tak i ty souboje by mohl vyhrávat. Ale jinak? Do PL se prostě nehodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to není ani typ jako Inzaghi, kterej se zjeví před brankou a nějak to tam kopne.

Reagovat
Chazy

Já jeho sílu nevidím nikde, jen říkám, že mu budu fandit a taky si myslím, že neprosazení se v Blackburnu neprokazuje nic, protože Allardyce prosazuje antifotbal. Ve Wiganu bude v uplně jiný pozici a teprve může ukázat, jestli na to má a nebo nemá. Hrát za Blackburn je jako za Sunderland, to je o nákopech, soubojích a standardkách, fotbalista nemá šanci. Pokud v něm něco takovýho je, spíš se to ukáže ve Wiganu než kde jinde v klubech zespod. Tak jako u Bainese, Nzogbii, Valencii, De Riddera, Zakiho, Landzaata a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jsem na něj zvědavej. Absolutně mu nevěřím, ale třeba v něm skrytý talent najdete. Hodně dobře skrytý...

Reagovat
Chazy

Valencia přišel taky jako tragéd právě. Bramble?

Chápej, Wigan je fantastickej tým pro hráče, od kterejch se hodně očekávalo a nezvládli to naplnit. Je na ně tlak fanoušků a když zahrají špatně, schytají to. Ve Wiganu je ale naprostej klid, je to malej klub v malym mestě s malou fandovskou základnou. Tady má hráč čas se prosadit a vyzrát, Hugo posere co může, ale nikdo to neví, když rozhodne zápas, každej to řeší. To je výhoda toho mini klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, já od něj nic nečekám, fakt může jen překvapit. On fakt v ničem nevyniká, Valencia je pro PL alespon stavěnej co se týká tělesné schránky...

Reagovat
Chazy

Nebyval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, pokud nabere 10kg, tak možná bude užitečnej útočník...

Reagovat
vodka

no, on podle mě do kombinace moc neni... spíš ty hlavy mu šly, sice to byly dost často útočné fauly, ale prosadit se ve vzduchu dokáže...

Reagovat
Chazy

Však by nedělal nic v kombinaci, jen by zakončoval, tak jako Hugo

Reagovat
vodka

každopádně je volný Jason Roberts, toho byste vzít mohli, mě se vždycky strašně líbil a Allardyce ho vykopl z klubu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Starej

Reagovat
vodka

na rok dva... ale nechápu allardyce... roberts by měl být prototypem útočníka pro jeho fotbal... silný ve vzduchu, agresivní, docela týmový hráč....

Reagovat
Chazy

Taky to nechápu, vím že máš Rovers rád, ale teda Allardyce to tam domrdal parádně. Když si vzpomenu Hughese a jejich souboje s MU, kde dal Gamst hattrick. To byl fotbal.

Reagovat
vodka

jj, dojebal to slušně... teď jim ani nejde pořádně přát, protože tam kromě Robinsona, stoperů, Dunna není nikdo... eště teda Mame, ale to je akorát protože mu přeju se prosadit...

Reagovat
Chazy

Hlavně pod ním ani nepůsobí tak dobře práve ten Pedersen, ani Dunn. Měl sem rád Rieda a ten už je pryč. Občas se na hřišti objeví 6 obránců. Vím, že nehrají post obránce, ale jejich nasazení je fakt jen na standardky. A to je teda hodně proti tomu, co mám ve fotbale rád. V Boltonu je Allardyce legenda, dokonce i hráli dobře, měl jsem rád Campa, Steliose. Co ale předved v NUFC a ted tady..

Reagovat
vodka

tak v NUFC nepředvedl nic, tam nedostal ani pořádně šanci... dokurvil to celé no... ten fotbal, díky kterým sem si je oblíbil je pryč... natahal tam odpad typu Dioufa... popravdě, nevadilo by mě, kdyby hrái blbě, allardyce by šel do kytek a přišel třeba Pardew....

Reagovat
Chazy

Hmm, v NUFC ale vem si co přivedl za hráče. A viděl jsi třeba jejich zápas nai Fulhamu, kterej rozhodli v nastavení z penalty na 1-0? To byl snad nejhorší zápas co jsem kdy za celej život ve fotbale viděl.

Reagovat
vodka

hru už si pořádně nepamatuju, tehdy sem viděl možná nějaké jejich 2 zápasy, dotahl si tam právě Bartona, Smithe, Fayeho, Enriqueho... přešlapy byly Geremi a Cacapa, vlastně aj ten enrique...

Reagovat
Chazy

Rozehnal, Barton i Viduka pro mě byly taky přešlapy.

Reagovat
vodka

jo vlastně Rozehnal Viduka byl, ale až kvůli těm zraněním, v boro forward par excellance...

Reagovat
Chazy

On a Yakubu, v bráně Shwarzer, Arca ve vrcholný formě a Downing jako supertalent. Pak přišel Southgate a všechno šlo doprdele ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne dobra zprava pro fans LFC ted jeste nakej ten utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

Kazenga uz je Poyetuv od vcerejska

Reagovat
Counter

berem Di Santa místo Sidibeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale, myslis, ze posadi Boselliho jo?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si myslim, že byste měli přivést Ameobiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ho porad pletu s maskotem

Reagovat
galacticosi

čo Kačaniklič a Della Valle do Fulhamu? dúfam, že len na hosťovanie, lebo inak to je na

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že natvrdo... Což je pěkná blbost od Liverpoolu - prodávají kvalitativně srovnatelného beka za stejnou cenu, jako je Konchesky (ok, rozdílné role na bekovi, ale stejně) a k tomu střelí dva talenty. Jedinej rozdíl je, že Insua může být za pár let výbornej, kdežto Konchesky je na LB relativně starý.

Reagovat
minoLFC

akeho beka predávame?

"talentov" máme plnu riť

Reagovat
smazaný uživatel

Insua odpadává, ne? Alespon to tak vypadá, že s ním Hodgson nehodlá počítat...

Reagovat
minoLFC

hostovanie vraj

Reagovat
minoLFC

pokiaľ príde Konchesky tak by si moc nezahral túto sezónu

Reagovat
tomasinho

Insua jde hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Fiore se psalo o přestupu, myslel jsem, že to tak hodlají řešit i s jinými kluby...

Reagovat
fantomas

Galatasaray, máš to nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, toho jsem si nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas hovoríš o to, o čom nemáš páru...

Reagovat
fantomas

Budu pátrat po podrobnostech, ale nevypadá to, že jen na hostování.

Reagovat
tomasinho

Přestup, oba. ti dva + peníze za Konchese.

Reagovat
fantomas

Jj, asi jen náký tři mega.

Reagovat
tomasinho

Jj, tak nějak.

Reagovat
galacticosi

tak to je fakt na houby. dvaja výborný hráči, ktorých som videl tak o sezónu-dve v prvom tíme a oni sa ich tak zbavia za 29 ročného obrancu. To radšej mohol Liverpool kúpiť Taie Taiwa a kvalitatívne by si polepšili (akurát by stál tak 7-8M€ a keby tam išli obaja na hosťovanie s opciou na prestup takto by ma až tak nemrzelo)

Reagovat
fantomas

Hlavně ta 4roční smlouva za 29letýho borce mi přijde jako provar.

Reagovat
galacticosi

nj. 32 ročný Aurélio a 29 ročný Konchesky a na hosťovanie 21 ročný Insúa. Keď bude Fábio podávať také výkony ako proti Trabzonsporu tak to bude fakt na p*** A dvojka Insúa & Taiwo by bola podľa mňa perfektná

Reagovat
shitcool

Konchesky, dobře

Reagovat
k0udy

Konchesky

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ted se prej spekuluje babel+peníze za carltona cola

Reagovat
smazaný uživatel

když sestoupit, tak si aspoň nahrabat

Reagovat
vladis271

Je síce pravda, že spočítam na prstoch jednej ruky zápasy kde Torres vynikol v systéme 4-4-2, ale tú útočnú vežu potrebujeme. Buď ako náhradu alebo aj na 2 útočníkov, ak sa to dobre zladí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Scott Parker byl viděn v Londýně nedaleko WHL - hned ve vedlejší čtvrti. Blíží se nám přestup do Tottenhamu?

Reagovat
minoLFC

možno iba zaspal v tramvaji...

Reagovat
fantomas

Reagovat
REPLIKATOR

Tramvaj?

Reagovat
minoLFC

tak doubledecker

Reagovat
Chazy

Fungují už jen pro turisty :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty klasický červený asi jo, ale jinak dvoupatráky jezděj

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

tak jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to rovno mozes napisat Parker bol videny v Londyne. Blizi sa prestup do Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt to jsem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reportérka BBC Jacqui Oatley na svém profilu na Twitteru zveřejnila, že právě hovořila se záložníkem West Hamu Scottem Parkerem, jenž jí potvrdil, že stoprocentně zůstává v Upton Parku.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me by babela byla skoda ale chce to utocnika asi vic nez cole by se me zamlouval santa cruz nebo adebayor ze city

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že santa cruz

Reagovat
smazaný uživatel

16:25: Naděje mezitím svítá příznivcům Gunners. Někdejší elitní brankář portugalské reprezentace Ricardo byl opomenut na soupisce Betisu pro novou sezonu a nejspíš se ještě bude poohlížet po novém angažmá. Vypadá to jako dobrá příležitost pro Wengera na poslední chvíli "splašit" vysněnou jedničku pro svůj mančaft.

Neví někdo, v jaké formě je v posledních dvou letech? Já co koukám na statistiky, tak buď byl dost zraněnej, nebo ho vytlačuje už od 07/08 nějakej Costa...

Reagovat
smazaný uživatel

to je přeci jedno, důležitý je, že chytá bez rukavic

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázka, jestli je tohle ta vysněná jednička... Zvlášť, když se nedostal ani na soupisku pro MS...

Reagovat
REPLIKATOR

Kopat penalty taky umí

Reagovat
smazaný uživatel

Má slabou formu...Ale třeba by se chytil

Reagovat
smazaný uživatel

praveze nic moc. v porovnani s portugalskym narodakem jako den a noc. prichazel s velkejma ocekavanima, ktery nikdy nenaplnil, vetsinou zacinal sezonu jako jednicka, ale vytlacili ho i brankari, kteri by normalne byli daleko pod jeho urovni, ale hodne se i menili treneri, klub bojoval o udrzeni, takze situace byla takova celkove divna. tedka tam stabilne chyta goitia, pres kteryho nema narok a klub se ho chce zbavit kvuli vysokymu platu. mozna chyti druhej dech, ale podle me uz je davno za zenitem...

Reagovat
smazaný uživatel

to sem psal ja, akorat tu zas byla nalogovana segra a ja si nevsim

Reagovat
smazaný uživatel

Si říkám, že andulka píše jinak..

Reagovat
$dolar$

Hlavne mi zas neprijde tak tragickej Almunia, aby ho musel nahrazovat Ricardo...

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, Almunia někdy nemá svůj den, ale někdy zas zachytá velice dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia někdy chytne, někdy nechytne. Hlavně to vybíhání má tragický, každej dobře kopnutej roh se vyrovná pomalu penaltě...

Reagovat
smazaný uživatel

On měl někdy nějakej zenit, krom eura?

Reagovat
smazaný uživatel

mozna ze prave jen tak - dvakrat se mu povedl turnaj, hrdinsky vychytal nejaky a hned z nej zacali delat neco, co doopravdy neni. ale spatny brankar by se zase neprosadil jako jednicka do repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Portugalsku po odchode Baiu zas tá konkurencia nikdy veľká nebola...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, ale teď ten Eduardo je celkem kvalitní GK..

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku vyzerá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Wenger netahal hráče jenom z L1, mohl si přivést kvalitního, levnýho golmana v dobrým věku..

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky pravda

Reagovat
iamek

Helikoptera je uz trapna

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než napsat - Babel se rozhoduje mezi Tottenhamem a West Hamem, ale asi to vypadá na výměnu za Colea .... bla bla bla

Reagovat
k0udy

Babelovi opravili vrtulník

Reagovat
minoLFC

zašiel na Shellku

Reagovat
k0udy

Ricardo chyta bez rukavic jen penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Ricardo Jinak Konches, no aspoň něco Hlavně ať nedojde Charlton Cole

Reagovat
minoLFC

Charlton Cole?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, tak to tu včera někdo psal..

Reagovat
Kovi81

v tehle diskuzi se clovek zabavi vic, jak za cely rok

Reagovat
smazaný uživatel

viz výš..

Reagovat
smazaný uživatel

16:29: Ryan babel prý stále cestuje vzdušným prostorem, dost možná momentálně jen krouží nad Londýnem a mezi West Hamem a Tottenhamem pendluje prstem se slovy "ententýky, dva špalíky". Na Guardianu pro změnu komentátor uvažuje o výši maximální rychlosti Nizozemcovi helikoptéry, které ona cesta z Liverpoolu do Londýna trvá až přespříliš dlouho. Nasnadě je nicméně výměna Babela za Carltona Colea z West Hamu.

Trochu na truc, že? Strašný

Reagovat
fantomas

Táhni už, nikdo tu na tebe neni zvědavej. Vemte si na sebe s dolarem facebook třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je counter?

Reagovat
fantomas

Xbecks.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten má za problém s getzem?

Reagovat
fantomas

To netušim, ale je to ověřený...

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadny, teda aspoň o žiadnom neviem. A že to bude on koho podobné blbiny budú baviť, to som fakt nećakal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak to byl vždycky naprostej blb, to mě nešokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

tohle mělo jít jinam...

Mě to docela překvapuje, neřekl bych to do něj.

Reagovat
Counter

že bych byl konečně očištěn IP detektorem lži?

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

facebook nejde !!!

Reagovat
smazaný uživatel

mě funguje...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
fantomas

Reagovat
iamek

Mi jde cely den :)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě nedělej, žes to takhle nenapsal jen kvůli nám dvěma.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

jinak to sponzorské logo je jedno z nejotřesnějších vůbec.... oproti carlsbergu totální humus...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to vypadá dobře, právěže možná i líp než ten Carlsberg, ale to je věc vkusu.

Reagovat
REPLIKATOR

Vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda..

Reagovat
kiwwi

lepsie ako Tombola

Reagovat
minoLFC

by si mohli dávať so Škrteľom čelom na povzbudnie pred zápasom ako Dušek s Machaček v Horem pádem

Reagovat
Ferguson6

Preco mi pride jeho hlava ako splostena verzia Skrtelovej hlavy??

Reagovat
kiwwi

Tom

Reagovat
Godwinson

Zatracenej Sunderland, proč zrovna Gyan?

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak...Zatracenej Gyan, proč zrovna Sunderland?

Reagovat
Godwinson

To je ubohý slovíčkaření, původcem zla je Sunderland

Reagovat
božský John

Divim se, že ne Marseille

Reagovat
Godwinson

Projednou můžeme nechat hlavní zlo spát ..

Reagovat
smazaný uživatel

Sauron měl taky svoje nohsledy ala Mackems

Reagovat
božský John

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Není, to on si ich vybral.

Reagovat
Godwinson

Nevybral, dali mu nabídku, která se neodmítá. Bůh ví, jestli se ráno nevzbudil vedle koňský hlavy ..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, Gyan má na víc

Reagovat
schuby

Hleb je definitivní

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že nemají jako sponzora tesco

Reagovat
fantomas

"Goodness, this almost sounds like a genuine transfer rumour. "Derby to sign Spanish forward Alberto Bueno on a season-long loan from Real Valladolid," writes Mark. Mark, that sounded so convincing I'm not even going to look on Wikipedia to see if Alberto Bueno's a real player."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Nejhorší je, že já se taky radši přesvědčuju vždycky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se něco o Husztim? Prý má jít do Stoke nebo West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Husztimu spíš vyhovuje bundesliga, ale ve stoke by mu to mohlo sednout

Reagovat
smazaný uživatel

Husztimu to vyhovuje tam, kde je chlast a děvky....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve Stoke moc luxusních nevěstinců nemají, zřejmě by tam něco chytil. A do toho pít ty jejich panče, to by si taky moc nepomoh.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi zůstane v Petrohradu .

Reagovat
smazaný uživatel

Dva měsíce na to mají a dohánějí to na poslední minutky

Reagovat
smazaný uživatel

3:48 PM BST OFFICIAL: Birmingham City have confirmed the signing of Barcelona midfielder Alexander Hleb on a season-long loan.

pls pridat

Reagovat
vodka

už to tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb - fail.

Reagovat
fantomas

Prej odmítl Benfiku, Spurs i Liverpool.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mu vyhovoval Arsenal

Reagovat
tomasinho

Spíš Liverpool odmítl jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel Anglicko, žiaden Londýn a kto by už šiel ku scouserom...logické

Reagovat
kiwwi

boha jeho, 2 hodiny do konca a mne este nikto nevolal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, že hraješ hovno

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to hra aj Lucas a chcu ho do Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Většina hráčů z PL by se v Poolu neprosadila Lucasovi to jen a jen prospěje, že se stáhne do ústraní

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš moc nákladný platový požadavky?

Reagovat
minoLFC

a mobil je zapnutý?

Reagovat
Ferguson6

Zapni si mobil. Ja som ti volal uz 5-krat

Reagovat
smazaný uživatel

Muj agent řikal, že se o tebe zajímal FC Eurofotbal ČR, ale nakonec prý že slováka nechtějí, mívají problematickou povahu.

Reagovat
kiwwi

dopr...

Reagovat
smazaný uživatel

16:45 Alexander Hleb se definitivně vrací na Britské ostrovy. Barcelona se s Birminghamem dohodla na ročním hostování. Běloruský záložník odmítl nabídky Liverpoolu, Tottenhamu, Benficy.

Reagovat
minoLFC

robí machra...

Reagovat
smazaný uživatel

V Birminghamu aspoň vynikne

Reagovat
mithro

Tome, Tome

Reagovat
fantomas

?

Reagovat
mithro

Cleverley pred chvilkou naskocilo ofic potvrdenie

Reagovat
r.mrazik

cekal nekdo neco jineho?

Reagovat
kiwwi

ja hej

kto uz ked nie on

Reagovat
r.mrazik

protoze jste zblby z clanku na manutd.cz

Reagovat
kiwwi

ja urcite

Reagovat
r.mrazik

ale no tak,neber to tak osobne...on nemel Clev vubec sanci se prosadit...pres Darrena a Paula to proste nejde

pokud bude hrat dobre na hostovani,tak pristi rok bude mit sanci o dost vetsi

Reagovat
kiwwi

ked mohol dostavat prilezitosti Gibson tak preco nie Tom

Reagovat
r.mrazik

Gibson je overeny v PL,alespon castecne...Clev hral jen Championship...jak rikam,pristi rok,pokud skonci Ryan a Paul,bude mit vice sanci...doufejme po vydarenem hostovani...pokud je kvalitni,na hostovani hrat bude...

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Jinak musím říct, že je to parádní tahle sledovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák hleb. V Birminghamu je ještě deštivějc než v londýně a jezdí tam hlučnější auta

Reagovat
fantomas

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zasvetil by me nekdo? rad bych se zasmal

Reagovat
fantomas

Jeden z "oficiálních" důvodů jeho odchodu z Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

svůj odchod z arsenalu odůvodnil tím, že v Londýně je často hnusně a na ulicích je moc ruchu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce kam, pomožme mu tam Další stanice Aberdeen

Reagovat
Ferguson6

Takze City chcu ma na kazdom poste 3 extra hracov?? Uz aj na brankarovy?? Hart-Given-FreyúMarchetti Ved to by sa pozabijali

Reagovat
smazaný uživatel

Použiem ten od Carrie...

http://i28.tinypic.com/b97z20.gif

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

kukam sa na to 5 minut v kuse a furt sa musim smiat

Reagovat
smazaný uživatel

jedna z najlepších komédií, nech si hovorí kto chce, čo chce!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

17:05 Nestárnoucí útočník Eidur Gudjohnsen se opravdu vrací do Premier League. Po dvouletém angažmá v Boltonu, tříletém působení v Chelsea a ročním hostování v Tottenhamu bude jednu sezónu vypomáhat Stoke City.

Reagovat
madridcan

Morientes ukoncil karieru

Reagovat
Ferguson6

Babel a jeho vrtulnik Uz to davaju na CNN - zaber zo spravodajskeho vrtulniku na Babelov, ktory stale kruzi medzi WHL a stadionom West Hamu Titulka: Podozrivy vrtulnik s liverpoolskou ŠPZ kruzi nad Londynom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

K tomu jen dodám, že fakt celá Anglie si z toho dělá legraci. Bohužel tady v ČR s tou srandou má pořád pár individuí problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja fakt nemožem

Reagovat
smazaný uživatel

V Birminghamu je lepší počasí než v Londýnu ?

Reagovat
niflheim

Opce na Insuu 5 mega? To zase Liver vydělává

Reagovat
tomasinho

A kolik asi by za něj měli chtít? Škoda, já to chtěl bez opce, ale to je jedno, hlavně, ať hraje.

Reagovat
Murtago

(bez 40 mega spolykalo rovnou polovinu této částky ManCity) - kterej tatar to psal

Reagovat
fantomas

Co zas?

Reagovat
smazaný uživatel

Co vam brani pustit si online prestupu na anglickejch oficialech? koho zajima nazor nejakejch picusu na to, jakym stylem fantomas pise?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdé, ale presne tak.

Reagovat
$dolar$

Co ti brani si necist diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na tom nezdá?

Reagovat
Ferguson6

Dalsia sprava z Anglicka: Portugalec a Holandan sa pobili v cukrarni nedaleko Emirates Stadium o strudlu v tvare brankarskeho dresu Arsenalu. Policia nezverejnila ich identitu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kovi81

Reagovat
tomasinho

Prosím Royi, prodej ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnak už za ty peníze nikoho nestihne koupit, prodal bych ho až v lednu.

Reagovat
fantomas

Cole se přímo nabízí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Babelovi staci pristat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

do prdele uz

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu bych byl rád, kdyby do Liverpoolu šel, ale na druhou stranu si říkám, kdo by dával ve WHU branky, nepřeju jim sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

10 melounku by se hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Doni do Fulhamu? Proč by to proboha dělal??

Reagovat
Alberto Aquilani

pretože v AS Rím je 3ka a sedí na tribúne .

Reagovat
fantomas

Fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

VŽdyť to už docela dlouho

Reagovat
fantomas

Já nevim, já jen pamatuju, že byl jedničkou někdy. V tom případě asi ve Fulhamu Stockdalea nevytlačí, teda aspoň doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jsme hráli proti AS v LM, tak to ještě chytal Doni, ale myslím, že chvíli potom už nechytal.

Stockdale bude mít určitě šanci, mnohem větší než kdyby přišel Given.

Reagovat
fantomas

No, to bude asi ono, AS sem nejspíš naposled viděl právě proti nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytáva Julio Sergio.

Reagovat
smazaný uživatel

hou tak to sem vůbec netušil, myslel sem že je jeho pozice v AS neotřesitelná

Reagovat
Alberto Aquilani

1ka je od minulej sezóny Julio Sergio Bertagnoli , ktorý využil zranenie Doniho . JSB je momentálne jeden s najepších gólmanov v SA . Doni bol dvojka , ale nastúpil v lige a prehrávali sme , zranil sa Sergio v Uefe na Panathinaikos , chytal Doni a chytal strašne , dostal 6 golov za 2 zapasy a take 4 sa kludne dali chytiť . Posledné mesiace je už 2ka Lobont , ktorý bol u nás na hostovaní ,ale už je na celý Náš . Doni sedí na tribúne .

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm to je tím, že já tu Itálii fakt moc nesleduju, občas se podívám když je třeba Milánský derby, ale to je tak všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka: Kedy tipujete, že Babelový dôjde palivo?

Reagovat
smazaný uživatel

*Babelovi, čo som to postískal prepána.

Reagovat
vladis271

podľa neoverených info sa Babel rozhodne tým spôsobom, že počká kým dojde palivo a prestúpi tam, na čí štadión havaruje

Reagovat
božský John

Aby nespad třeba do okolí Wimbledonu

Reagovat
smazaný uživatel

Stará Babelová má paliva ještě dost, ta bude v posteli řádit až do šedesátky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Streľ ho a ber Carltona.

Reagovat
Godwinson

Doufal jsem, že Arséne překvapí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se dámy a pánové, ne naopak

Reagovat
fantomas

Bavíme se o fotbale! Tady společenská pravidla neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

musíte pořád kritizovat? to by mě zajímalo, kolik z vás by sedělo celý odpoledne u počítače, hledali informace o přestupech a přepisovali je sem

Reagovat
smazaný uživatel

sedí tu všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl by Zamora levnější a lepší než Cole?

Reagovat
smazaný uživatel

levnější asi určitě, ale kvalitativně je Cole nad ním

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vzduchu je možná lepší, silově jsou si oba hodně podobně, možná carlton o něco málo lepší, zase je méňe pohybověhší (lepší slovo jsem nenašel), ale hlavně technicky je na tom Zamora o hodně líp, má výborný zpracování a je starší a proto levnější..

Reagovat
Chazy

Tak to by si měli nechat Babela, ten je ve vzduchu momentálně nejlepší :)))..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale musis uznat, ze timing ma vyborny

Reagovat
fantomas

To jo, skvěle načasovanej joyriding...

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaká spekulace o Fabregasovi by nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš, to už mě letos přidalo hodně šedivých vlasů

Reagovat
kiwwi

nekric hop...

Reagovat
smazaný uživatel

to povidej Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme za překážkou a od nevyhnutelného dopadu na zem nás dělí pár setin vteřiny

Reagovat
smazaný uživatel

podepsal už robinho smlouvu s ac milán?

Reagovat
fantomas

Právě ji podepisuje, už je u "h".

Reagovat
minoLFC

tretí krížik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

takze tam pise ho ho ho

Reagovat
Kovi81

ja uz to tu dneska fakt nedavam

Reagovat
fantomas

"Maybe the Spurs offer was £10m - £5m for Babel and £5m for the helicopter," suggests Mark Judd (reakce na to, že nabídka Spurs nakonec neměla být 10milionová, ale jen pěti). In the last few minutes, two messages have been posted on the @RyanBabel twitter account – "I'm going no where" and "LFC all the way". So maybe he is just joyriding?

Hrozný hlody.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

17:38: Na Twitteru se jeden z fanoušků Arsenalu zavázal, že pakliže Wenger ještě přivede nějakého brankáře, radostí prodá svůj dům. Tak moc zoufalí jsou příznivci severolondýnského celku.

Jsem fakt zvědavej, jak to dopadne. Mohl bys pak hodit expresku, jestli ho fakt prodal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť nikdo nepřijde, tak proč by ho prodával...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Doni by šel do Fulhamu jako jednička? By mě zajímalo, co na tom Hughes získá, když jim střelí Schwarzera

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého by to bylo 50:50. Za Doniho mluví jméno, za Stockdalea forma(i když-bůhví co bude po zranění).

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divím, že si ještě nenechaj Schwarzera..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni si ho nejspíš nechaj nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to ideální, na Doniho kašlat a nechat si Schwarzera...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

tak jestli má ten týpek baráků víc...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Doprčic, Arséne, proč mi to děláš

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to chce udělat napínavé jak před rokem a půl s Andrejem....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si řekl, že by to nebylo fér vůči Hliníkovi. Nestihl by si najít nové angažmá a to by mu přeci nemohl udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Almunia , místo tréninkové jednotky usedl k PC a zaujatě sleduje závěr přestupového období

Reagovat
fantomas

Škoda že se nejel proletět (joyride ) s Babelem, bylo by to ještě zajímavější. Třeba by nám nakonec chytal Babel nebo tak něco...

Reagovat
smazaný uživatel

a když přijde golman tak si řekně do pičččččččččččččččččččččččč... že já radši nešel pryč

Reagovat
smazaný uživatel

17:50 Robinho podepsal! Oficiálního sice zatím nic není, ale brazilský kouzelník byl přesně v 17:38 spatřen, jak vychází ze sídla Rossoneri a má na sobě novou červenočernou bundu. A to může znamenat jediné, jeho přestup z Manchesteru City je zpečetěn WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Popřípadě, že se stavil v fanshopu... Vždyt předloni už se prodávaly dresy s Robinhem v modrém...

Reagovat
Kovi81

to byla taky desna saskarna z nasi strany...

Reagovat
smazaný uživatel

Robinho podepsal Lucas zustava

Reagovat
r.mrazik

Chazy: zahraje si Cleverley ve Wiganu,nebo bude 1,2 nahradnik?na zaklad to asi nevypada ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradnik urcite

Reagovat
kiwwi

tak to mohol sediet aj u nas nie?

Reagovat
smazaný uživatel

A sedel snad? Ani to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

myslis tuto sezonu?

no asi preto nie lebo SAF uz vedel ze ho posle prec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tvrdil opak.

Reagovat
Chazy

Wigan manager Roberto Martinez believes that Tom Cleverley possesses all of the characteristics to prove a success at the DW Stadium.

Zaklad urcite ne :).. ale zahraje si, bude mit pozici jako sinclair. Snad pro svoje dobro s ni nalozi lip.

Reagovat
r.mrazik

aspon ze tak...preci jen,prvni nebo druhy nahradnik je rozhodne lepsi nez nase rezerva

Reagovat
vodka

já mu ale věřím, počáteční pozice náhradníka je jistá, ale podle mě se prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

1 hour to go...

Reagovat
fantomas

"Are you sure Babel's babble ('I'm going no where') wasn't a bit of typically shortened twitterspeak for 'I'm going - know where?'" wonders Gary Naylor.

Áchjo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujeme gangstovi, že máme krásny online tento rok!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Chazy

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

1000. pre fantomasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

pche, hefy si to zaslouží mnohem víc....

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arséne to přestává byt sranda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, já se právě z takovýhle komentářů náramně bavím

Reagovat
vodka

18:02: Trefnou poznámku zaslal redaktorovi Telegraphu jistý Phil Jones. Ten poznamenal: "Takže Spurs získali nového golmana. Znamená to, že teď mají tři golmany, z nichž každý předčí kteréhokoliv v Arsenalu???"

pravda...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

pravda to je urcite, ale zajimala by me podstata pletikosova hostovani... mit tri velmi kvalitni golmany... docela luxus

Reagovat
vodka

a može za to City kdyby pustili Givena do FFC, tak je to ok, navíc 4 mega dostat za 37letého brankařa, kterému by arsene nabídl smlouvu na rok by byla nehorázná prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Biozdenda

tak nam behem 12 hodin stoupla Becva o metr a pul a za chvilinku bude asi sirena oznamovat treti povodnovy stupen no neberte to..

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell do United!!

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
smazaný uživatel

Cosik se o tom psalo tak newím..

Reagovat
smazaný uživatel

kecy nikde to enni rodwella ma pohlidanyho ancelotti je to na ofiko webu stejne jako lukaka

Reagovat
mithro

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak psalo se o tom..ja čtu aj jinde než na českých webech..

Reagovat
Kovi81

na tohle se hodi "verte, neverte"

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

tak jo

Reagovat
mithro

Reagovat
Darren Fletcher

na rodwella márne čakám?

Reagovat
smazaný uživatel

veru ze marne.. SAF povedal ze nikto nepride

Reagovat
Darren Fletcher

to vravi stale ;)

Reagovat
mithro

potvrdil to aj GIll pred par dnami

Reagovat
smazaný uživatel

Počet zobrazení: 28566

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, dělám co můžu

Reagovat
smazaný uživatel

To sou perly... Cekam uz jen na tiskovy vyjadreni s Heathrow.

Reagovat
smazaný uživatel

S kým?

Reagovat
smazaný uživatel

z

Reagovat
kiwwi

teda pokial to bolo cielene

Reagovat
smazaný uživatel

bolo

Reagovat
vodka

OT: Arteta by nejspíš kývnul na anglickou repre, pokud ho Capello povolá... nebo minimálně si s ním o tom "velmi vážně promluví"

Reagovat
SunFells

Nebyl tu o tom před týdnem článek?

Reagovat
smazaný uživatel

To rekl uz potreti, nebo nejakej web chtel byt aktualni? FA pry Capellovi nedoporucuje povolavat Mikela.

Reagovat
vodka

By Matt Monaghan

Aug 31, 2010 3:57:00 PM

Reagovat
smazaný uživatel

kdes to videl ?

Reagovat
smazaný uživatel

btw docela tomu verim

Reagovat
vodka

newsnow.co.uk

Reagovat
smazaný uživatel

Ghanský fotbalista Asamoah Gyan přestupuje za 13 mil. liber z Rennes do Sunderlandu. Black Cats tak zaplatili za hráče nejvíc v historii, jeho služeb mohou využívat celé čtyři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

potřebovali nějakou náhradu za Jonese...Gyan bude hodně dobrej

Reagovat
13

a co je s jonesem? sem ani nepostřehl že odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

odešel do stoke za 8mega

Reagovat
soukup

ti to vedou do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme Arsene. Prekvap nás

Reagovat
smazaný uživatel

už někoho maj a jak to vypadá s c colem a s babelem?

Reagovat
smazaný uživatel

babelovi se porouchal vrtulnik a C cole jede na kole

Reagovat
SunFells

Arséne (ne)překvapí a uvede jako novou posilu do brány Almuniu.

Reagovat
smazaný uživatel

přivede blažka :D

Reagovat
Counter

Nesmíme zapomenout, že i hráči vracející se po zranění jsou v podstatě posily Stačí, aby si Almunia jemně pohmoždil zápěstí...

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení typu nějaký 16-ti letý šmudla z Afriky si radši odepřu a spokojím se i s Hliníkem v brance

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nick te jeste zkazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Khune Nemá 16, ale bol by som naň zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl mág.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho spletl s enyeamou, sorry Ten enyeama chytal jako nadčlověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Myaychi ci ako sa vola by mal tiez prist. Tiez je to nejaky mladik, ale z japonska

Reagovat
Counter

Ofenzivní záložník se zlomenou nohou, awesome

Reagovat
smazaný uživatel

To je to pomyslné rozhodující závaží, které na misce vah přiřkne Arsenalu titul

Reagovat
vodka

enyeama ten mě na MS hodně bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

5:23 PM BST Ghana World Cup 2010 star Asamoah Gyan has competed his move to Sunderland from Rennes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blesk

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene come on...

Reagovat
smazaný uživatel

IAN HARTE!

Reagovat
vodka

ale moc mu nevěřím, neprosadil se ani v leedsu před rokem a půl na zkoušce...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, pravda, ale on je srdcovka

Reagovat
vodka

na druhou stranu, v carlisle musel něco předvést... nejoblíbenější levý bek

Reagovat
Darren Fletcher

do carlisle prestupil lubo michalik (ci hostuje neviem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

ale měl radši jít někam, kde by měl jistější pozici, taky se bojím, že si to v Readingu prosedí

Reagovat
Godwinson

Další majstrštyk Poolu, Insua

Reagovat
tomasinho

Neměl na to, v jiné lize by mohl povyrůst. Škoda, že je to s opcí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je marný boj.Doufejme , že Manuel chytí formu !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč se vůbec obtěžuju sem nahlížet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli diskusii?

Reagovat
Counter

Já už jsem klesl tak hluboko, že jsem se na chvíli dostal i na goal.com

Reagovat
smazaný uživatel

To budú chodiť správy aj po 19:00 ?

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatuju se, kdy Arsene koupil nějakýho hráče na poslední chvíli...snad Almunia bude mít sezonu..TITUL

Reagovat
fantomas

Aršavin?

Reagovat
smazaný uživatel

kauzu Arshavin jsi nesledoval? to zas není tak dávno

Reagovat
smazaný uživatel

nj jedna vlaštovka jaro nedělá...

Reagovat
fantomas

Tak hlavně že si teda "nepamatuješ"..

Reagovat
smazaný uživatel

nj zapomněl sem...stává se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Čtyři roky zpátky Arsenal získal v posledním dni hned tři hráče.

Reagovat
vodka

kdo to vlastně tehdy byl?

Reagovat
Counter

Gallas za Cashleyho, Baptista za Reyese a Denílson.

Reagovat
vodka

Denilson

Reagovat
Counter

Jediné, co mě u něj drží nad vodou, je vědomí, že je lepší jak Lucas a přitom stál dvakrát méně

Reagovat
papos182

Neni lepsi nez Lucas

Reagovat
Counter

nevěřil bych, že se budu Denílsona zastávat...

Reagovat
fantomas

Jj, to bylo nejsmutnější léto.

Reagovat
tomasinho

Kurňa, ať ten křivonohý magor z Holandska přistane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Už přistál v Liverpoolu.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan Babel podle Sky nakonec neposílí ani Tottenham ani West Ham a je na cestě zpátky do Liverpoolu. Ovšem ne helikoptérou, protože se mu na cestě do Londýna udělalo nevolno.

Reagovat
vladis271

takže útočník nepríde

Reagovat
smazaný uživatel

no narozdiel od AC live posilnilo obranu

Reagovat
papos182

Uz jen cekam, kdy Babel narapuje hiphopovou verzi songu YNWA, jako dukaz setrvani

Reagovat
tomasinho

To ať zkusí, a v jeho schránce mu přistane obálka s antraxem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sakra Chrisi přiveď toho útočníka!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz bych to tak nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zraní Andy tak bude hrát Lovenkrands - Ameobi? Brrr.

Reagovat
smazaný uživatel

Best Tech hracu uz by na jednu soutez bylo asi moc.

Reagovat
smazaný uživatel

.. To je zas pravda. No tak holt nám ten FA cup musí vystřílet Andy

Reagovat
fantomas
Reagovat
vodka

ale respekt, zastat se holky, které zlomily ruku, moc lidí na to nevidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal bych to taky

Reagovat
vodka

jj, ono to bylo myšlené na fotbalisty... já jako vesnický burna už čekám, že dostanu přes hubu docela dlúho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bližśie info? Len z tohto sa mi nezdá, že by som to neurobil.

Reagovat
tomasinho

Royi, makej, máš 8 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco málo zbylo z Masche ne? Tak hurá pro Zamoru.

Reagovat
tomasinho

To zamítl Hughes už ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

A proč nezkusit hrát s Ryanem na hrotu, vždyť byl k tomu vychován v Ajaxu ne? To že hrál poslední dva roky pod Rafou křídlo neznamená, že zapomněl hrát na hrotu útoku. Nebo se mýlim?

Reagovat
smazaný uživatel

v ajaxu hrál levé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam tušení, že hrál na středu, ale hádat se nebudu.

Reagovat
tomasinho

Hrál křídlo v klasickém holandském 4-3-3.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Beru zpět, hrál opravdu zleva.

Reagovat
eibe

to musí vypadat u těch telefonů v anglii,resp. manažerů :-D jak na newyorské burze "chcete Babela? Ne,děkujem, už k nám jede tamten autem"

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Lotito je prý v Itálii...

Reagovat
fantomas

Ne, v Londýně.

Reagovat
k0udy

tj

Reagovat
minoLFC

niektoré prstupy sa dozvieme až neskôr predpokladam

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Předpokládám, že Babel přistál kdekoliv krom Liverpoolu a v Liverpoolu přistál pořádný útočník.

Reagovat
vladis271

" Tu helikoptéra, hlásim sa letisku Johna Lennona, vezieme Vám späť Babela"

" Zamietam, opakujem zamietam. Máte prísny zákaz pristáť. "

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by

Reagovat
tomasinho

Tak, co je Royi, kde je ten slíbený útočník?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba už se s West Hamem dohodl... do půlnoci můžou podepisovat

Reagovat
tomasinho

Doufejme, ale jen pokud tu bude maximálně 8-10, víc bych nezkousl. Nejlépe 4-5 + Babel.

Reagovat
mithro

Reagovat
hefy

Je to za námi, rád jsem vám toto zpravodajství zprostředkovával. Těšte se zas v lednu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Reagovat
soukup

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
homeles8

tak já jdu udělat edit celýho léta ve fifě.. Good Luck homeles8 !!

Reagovat
SunFells

Na to nevydávaj patche?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli jo, tak bych potreboval aktualizaci soupisek do fify 02

Reagovat
eibe

prosimtě jestli se bavíš o fife 10 tak mi to muzes poslat tu soupisku aktual šlo by to?

Reagovat
zidane78

chlape skvela praca vsetka cest si frajer

Reagovat
fantomas

Tak Di Santo ještě definitivně na rok ve Wiganu. Mám vám to vzkázat od hefyho.

Reagovat
hefy

Prý na tři roky, ale pšššt.

Reagovat
smazaný uživatel

No proto, už jsem se lekl, že je to jen na hostování...

Reagovat
fantomas

Grr, chtěl sem ti podkopat autoritu.

Reagovat
hefy

Hajzle a já si s tim dal takovou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na rok?

Reagovat
smazaný uživatel

BIRMINGHAM výborně posílili. Těším se na příchod Jeana Beausejoura, to je skvělej hráč Snad se chytne i Hleb A Jiránek je taky kvalitní hráč do obrany, má zkušenosti a to se BC hodí

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Galatasaray Misimovič a Insúa výborné posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Misimovic Insua , ci sa presadi ce Baltu to teda neviem.

Reagovat
fantomas

Balta může i na stopera, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Moze, ale tam Servet a Neill

Reagovat
vodka

Neill može doprava

Reagovat
smazaný uživatel

jedine tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je Sabri Sarioglu, ne?

Reagovat
fantomas

Pokud s Misimovičem počítaj nalevo, tak je to na tureckou ligu hodně silná strana potom. Pro Baryho jen dobře, taková podpora.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

vlevo je Kewell ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten snad hraje zprava

Reagovat
Rssa

podle mne hrál odjakživa zleva, na pravou stranu má moc jalovou pravačku

Reagovat
fantomas

Robben taky a hraje zprava. Neni tak neobvyklý, že leváci hrajou přes nohu.

Reagovat
Rssa

A co umí kromě výborné střely? Doprava ti kličku neudělá, stahuje se do středu. A navíc je to jiný kalibr než Harry, ten nikdy nedosáhl jeho kvalit ani náhodou. Navíc jeho střela taky není žádný zázrak. Harry běhal vždy nalevo.

Reagovat
vodka

tak v Leedsu i LFC hrával zleva...

Reagovat
smazaný uživatel

co jsem viděl, tak i v Turecku hrál zleva nebo jako střeďák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni to asi točí, no... Stejně třeba Arda hraje po celym hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, právě když já viděl Galatasaray, tak hrál zprava, ale nevim. Ale zas já ji viděl asi tak dva a půlkrát...

Reagovat
kiwwi

nebyt Babela tak celkom nuda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

litujes, ze ten cirkus skoncil?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak...pro nás ani nezačal.

Reagovat
Kovi81

pro nas taky ne (chelsea)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se rozhodli, ze neni nutno posledni prestupni den pripominat svou prezdivku.

Reagovat
Counter

Trefné

"A season of heart-attcks at crosses and corners awaits.

Yippee."

Reagovat
smazaný uživatel

no... a to bychom se měli modlit, aby se Al nezranil. Protože jakkoliv je to špatnej brankář, tak Fabianski je ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

čekal sem že Liverpool přivedou utočníka a ono zatím nic

Reagovat
vladis271

ale aspoň tí odvedľa neuchmatli Rodwella

Reagovat
tomasinho

Slabá útěcha, raději bych útočníka a Rodwella v MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

do polnoci casu dost

Reagovat
tomasinho

Ryane, Ryane, kam jsi to přistál ty klíště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
rufus

Van der Vaart nejspíš do Tottehnamu.

Reagovat
kiwwi

to si si vycucal z prsta?

Reagovat
smazaný uživatel

oficialni zprava

Reagovat
kiwwi

to vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Marcy.

Reagovat
vodka

už aj podle Redknappa...

Reagovat
smazaný uživatel

Smutny, Modric je zdravej a nahradu za nej taky maji, navic 4-4-2 hraji nejcasteji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já furt říkám že dalšího CM nepotřebujeme, stačí aby hrál doma Luka na CM místo Wilsona...ale Vaart za 8, no neber to

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale platnej bude jako O'Hara.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt nechápu, proč ještě smrdí u nás. Pro takové Potters ideální hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

No nebo klidne i pro Seasiders. Ale Harry ho snad nikdy nechtel pustit a pak odehraje 5 minut v Carlingu, pritom to neni vubec spatnej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne kvalitný hráč ako Boateng podľa mňa, len ten sa ukázal ako má a Jamie nič...Škoda ho...

Reagovat
vodka

O'Hara byl jeden z nejlepších hráčů Portsmouthu.... vázne to na tom, že ho redknapp nechce pustit... možná kvůli těm odchovancům pro CHL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to ted uz temer shodny s PL? Ja to pravidlo pro CHL presne neznam..

Reagovat
vodka

pro PL je homegrown, tzn. kdekoliv v anglickem klubu, pro LM musíš mít tuším 3 přímé odchovance... ale nejsu si jistý...

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele