Ondrášek chtěl vylepšit minulý výkon a gólem poděkovat za důvěru

19.11.2020, 08:37
Aktuality
Zdeněk Ondrášek (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (24)

Přidat komentář
zlatan-legend

Šel tomu naproti. Je pokorný a plně si vědom své role. Ideální back-up za Schicka. Tahle bojovná mentalita nám dává další alternativu.

Reagovat
Acrocephalus

Na to, jak jsme ještě pár let na zpět hledali dlouho útočníka (po konci Kollera a Baroše), tak se nám teď docela pěkně urodilo. Podle mě když bude zdravý, tak Schick je prostě útočník číslo jedna, je to pro nás rozdílovej hráč, protože jeho technika, přehled o hře a řešení situací je prostě na náš nároďák vysoký nadstandart. Další jsou prostě dříči, kteří nemají tak vysokou individuální kvalitu, ale hodně pracují s týmem a dokážou tam ten gól prorvat, viz Ondrášek. To je pro mě takovej "Krmenčík na steroidech", jde do všeho na 100%, nabízí se ve vápně a vždy chce být u gólu. Útočník, kterej se nevzdává. Prostě jinej typ hráče než Schick, ale je dobrý mít prostě několik typů útočníků. Krmenčík po příchodu Ondráška mi přijde takovej nedomrlej. Všechno co umí, umí také Ondrášek + ještě něco navíc. Pro mě volba na lavičku, nebo pokud jsou Schick či Ondrášek zranění. Vydra - no tomu klukovi jsem vůbec nevěřil, protože do letošního podzimu vždy když hrál, tak pohořel. Takovej útočník na okrasu. Ale na podzim mě docela mile překvapil, snažil se, nabízel se, dal tuším gól, jako proč ne.

Je dobře, že na všech postech postupně roste konkurence a že to vyloženě není "Hledá se..."

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ociš

Na jak dlouho je to Shickovo zranění?

Reagovat
PaYaB

Už je zdravej ne ? Sem někdy na konci října četl, že už trénuje.

Reagovat
Selänne

Už je snad dva týdny v tréninku, ne?

Reagovat
Ociš

No super tento víkend dokonce už střídal.

Reagovat
El-Pistolero-68

No a nezapomínal bych ani na Juliše, ten taky může být alternativou.

Reagovat
Bakary3

Včera super, ikdyž pořád trošku přemýšlím, jestli my byli tak výborný, nebo Slováci tak zoufalí.

Asi od každýho trošku, ale Slováci byli úplně směšný.

Jinak Coufal byl super, stopeři v pohodě a Kalas vypadá fakt hodně solidně.

Matějů dobrá varianta nalevo, makal dopředu a dozadu spolehlivej, všechny hlavy uskáče.

Nevím, čím to bylo, jestli opravdu pokyny, ale včera se konečně Souček utrhnul ze řetězu a bylo to znát. Jak se ten kolos rozběhne, těžko se zastavuje.

Král vynikající, ty jeho překvapivý řešení jsou skvělý.

Jankto výbornej jako vždy.

Ondrášek dřel, dobře podržel, rozdal, byl nebezpečnej, takhle má výkon útočníka vypadat.

Černý - ikdyž třeba zkazil, jeho práce s míčem a způsob, jakým rozvíjí akce, to je super a to potřebujeme. Hrozný kontrast oproti Masopustovi, sice ho mám rád, ale on nezpracuje míč...

Jinak bych si hrozně přál (ikdyž vím, že to asi není reálný), aby se ještě do kádru zapracoval ten Zima a třeba Bucha.

Máme ten tým věkově složený dobře, klidně bych než třeba Kúdelu nebo Hovorku na euro jako čtvrtýho stopera vzal toho Zimu. Za tu čtyřku v záloze Suk, Král, Darida, Barák klidně pak ještě Buchu. Zase nevidím důvod, proč brát Dočkala, Masopusta, Pavelku...

Vypadá to, že se nám fakt rýsuje hodně solidní tým s pěknou perspektivou.

Nečekám, že budeme najednou porážet všechny top týmy, ale mohli bysme už tak nějak možná všechny potrápit.

A Jardovi klobouček

Ikdyž se mi ta hra někdy taky nelíbila, tak to dělá dobře.

Reagovat
AngryPrd

Slovensko prislo zapas iba odohrat, sudim podla toho co som videl. Cesky tim ho prehral vo vsetkom, presne tak sa ma hrat ked o nieco ide. Ste niekde inde ako nasa repre. Drzim Vam palce

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Acrocephalus

Tak Dočkal má hlavně tu úlohu leadera, ale pravda že když byl na hřišti, tak výkonem moc nepřesvědčil. Chybí mi Dočkal verze 2016, kdy dával neskutečný góly i geniální centry.

Pavelka hraje v repre super, ale už jsme ho delší dobu neviděli, tak těžko říct. Byl to černý kůň Šilhavýho, ale od té doby vyrostla dost silná konkurence, Král, Souček atd. Ti jen tak ze základu nepůjdou, pokud budou zdraví.

Po delší době se mi líbila i hra obránců. Před srazem jsem si říkal, že bez Čelůstky a s Kalasem a Brabcem to bude katastrofa, ale překvapivě to fungovalo. Dost jsem Kalasovi nezapomněl ten vlasťnák v Anglii, kde jsme to projeli na 5:0, tam jsem si říkal, že toho borce už nechci nikdy vidět. Ale teď hrál fakt jistě. A celkově obrana: za tento sraz nespáchala žádnou velkou hrubku, jak se nám stávalo snad každý zápas (malá domů a takový ty srance, z čeho když se dá gól, tak to hodně zamrzí).

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
naheCZ

Reagovat
cubinho

Vidím tu obecně moc chvály na včerejší Součkův výkon. Vážně? Za mě to byl těžký průměr. Některé jeho ztráty balonů byly přímo hrozné.

Reagovat
GrimeBaller98

Tak spatny to nebylo, urcite lepsi vykon jak minule.

Ale co me dost vytaci jsou to oslavny clanky na nej a West Ham, ceska media delaji z WHU pomalu nejlepsi tym na svete, vzdyt mohou byt radi, ze nespadli minulou sezonu a na jejich ukor a diky stesti WHU spadlo Bourne

Reagovat
Bakary3

Já neříkám, že to byl výkon na jedničku, ale konečně do tý hry přidal to, v čem je silnej, to mi od něj hlavně proti Izraeli chybělo.

Reagovat
Losinho

Celkově teď hraje o dost líp ve WHU než v repre, už od přestupu.

Reagovat
Selänne

Protože těží z toho jejich stylu, kdy se West Ham zabetonuje a vyráží do protiútoků. Pak je právě každou chvíli v soubojích a tam nemá konkurenci. Ale jestli je tohle ta správná cesta pro jeho růst, to fakt nevím.

Reagovat
Losinho

Slavie tak nehrála a přesto vynikal, i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
GrimeBaller98

Tak kdepak je pan expert Wendigo po vcerejsku?

Reagovat
bourbon

tomu došel inkoust na psaní debilovin.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele