Olivier Giroud doufá v zisk FA Cupu

10.03.2014, 12:54
Aktuality
Arsenal má velkou šanci ukončit své dlouhé čekání na zisk trofeje. Ve čtvrtfinále FA Cupu se mu podařilo přejít přes Everton především díky dvěma zásahům Oliviera Girouda, který doufá, že se jeho tým nakonec bude radovat z celkového vítězství v poháru.

V sobotním čtvrtfinálovém utkání narazili Gunners na Everton a celý první poločas se hra obou týmů zdála vzácně vyrovnaná. Tomu odpovídalo také skóre - před odchodem do šaten vládla na světelné tabuli remíza 1:1. Také proto sáhl manažer Arséne Wenger ke změně na postu útočníka a do hry poslal čerstvého Francouze Oliviera Girouda. Ten má v poháru vynikající bilanci dvou zápasů a dvou branek, obě vstřelil právě do sítě Evertonu. V poslední desetiminutovce tedy rozhodl o postupu londýnského týmu a doufá, že to v rámci této soutěže nebyly trefy poslední.

V rozhovoru pro tradiční francouzský deník L’Equipe Olivier Giroud vyjádřil touhu zvítězit na Wembley. "Nikdy jsem ještě ve Wembley nehrál a moc se těším, že to třeba teď vyjde. Tohle bude velká příležitost získat letos nějakou trofej," uvědomuje si Francouz Giroud.

"Jsem moc rád, že jsem skóroval, protože to je to, co mám na hřišti dělat. Musím poděkovat svým spoluhráčům, protože centry od Bacaryho Sagny i Mesuta Özila byly parádní. Neměl jsem moc daleko ke svému prvnímu hattricku. Třeba se mi to podaří příště," doufá francouzský reprezentant.

Jeho jméno bylo spojováno s bulvárními plátky, které odhalily Giroudův románek s modelkou Celií Kay. Po veřejné omluvě manželce, týmu i francouzské reprezentaci se Giroud opět již plně soustředí jen na fotbalové povinnosti. "Na všechno bych rád velmi rychle zapomněl. Některé věci byly pravdivé, jiné však nikoli. Co vás nezabije, to vás posílí - tak nějak se to říká? Teď se musím starat pouze o návrat do formy a pečovat o mou rodinu. To je vše, na čem mi záleží. Vím, že to, co se stalo, mě posílí a dodá mi to hodně zkušeností," hledá Giroud pozitiva.

"Tato věc mi prospěje i po fotbalové stránce - teď pracuji daleko víc, snažím se plně koncentrovat na svou formu a na to, jak bych mohl pomoci celému týmu. Psychicky je to samozřejmě náročné, ale tak to má každý vrcholový sportovec. Mluvil jsem o tom s manažerem Arsénem Wengerem a jeho slova pro mne byla důležitá. Samozřejmě jsem si promluvil i s trenérem národního týmu Didierem Deschampsem. I on mi doporučil, ať dám vše do pořádku a soustředím se pak opět na fotbal," dodává někdejší střelec Montpellieru.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (1018)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro vítěze poháru Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal za utnutí čekání na trofej

Reagovat
SqueeZy

To by jim v cestě nemohl stát Wigan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Chazy

Koukals? Já bohužel musel po dvaceti minutách zmizet. Píšou se věci jakože Boyce nejlepší defenzivní výkon jednotlivce v historii Latics atp. Na blozích se z toho šílí.

Reagovat
kiwwi

no to co zmaril Dzekovi bolo neuveritelne...aj ked to bolo viacmenej smatlavostou Dzeka

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi nemluv,už z toho koktám Edina jsem vždycky respektoval,ta jeho cesta ze Sarajeva,přes Teplice a Ústí do Wolfsburgu a pak ještě výš do City,klobouk dolů,ale dvakrát během krátké doby mě připravil o peníze,nedávno nedal tutovku v lize,sám metr před brankou a včera to udělal přes kopírák...to už není normální,od teďka může dát třeba víc gólů než Pelé s Bicanem dohromady,ale pro mě už bude dřevák první kategorie

Reagovat
smazaný uživatel

B

Reagovat
Chazy

Já bych to upřímně Arsenalu přál.

Jenže dvě konsekutivní výhry Wiganu v FA Cupu, to by byla fakt historická událost, kor když by to jednou bylo ze druhý ligy.

No a byla by to další vhodná příležitost se s hefym ztřískat do sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Ale platí za mě, že kdo vyhraje zápas Arsenal - Wigan, tak to musí dát celý.

Blades mám rád, ale ne tolik, no a Hull... no prostě nemůžu sympatizovat s týmem, kterej se snaží sebrat Wiganu titul rugbyovýho odpadu bez historie a fanoušků, co se připlet do PL.

Reagovat
j_mrazik

To já bych to zase přál, pokud by teda Arsenal už vypadl, tak spíš Hullu. Tolik let v různých manažerech, co jsem je tahal nahoru. To se nedá zapomenout.

Reagovat
Chazy

FM vazby jsou super

Reagovat
kiwwi

teraz je to uz tak viacmenej jedno...bud to vyhra Arsenal ktoremu to uz clovek musi priat, alebo to vyhra underdog - najlepsie by bolo aby to vyhral druholigista...najhorsia volba asi Hull

Reagovat
blade115

Hull by si to náhodou zasloužil.

Reagovat
hefy

Jako bychom snad potřebovali důvody.

Reagovat
Chazy

Je to společensky přijatelnější ten důvod mít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Jako bychom snad na to braly ohledy.

Reagovat
Chazy

Njn, copak my dvě.

Reagovat
hefy

Nemam slov, zvostudykabát..

Reagovat
Chazy
Reagovat
SunFells

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Já myslel, že ten zápas s Evertonem už bylo čtvrtfinále? Bylo ne? Tzn, ne osmifinále, ale semifinále?

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám taky takový pocit, že se s osmifinále moc netrefili a navíc se ví s kym budou hrát a už nic neočekávají snad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli ten pohár Tragédi nevyhrajou tak budou už Ultratragédi ! Bo to je jediná a poslední šance letos už konečně něco vyhrát. PL nemaj šanci a o LM se tradičně nemá smysl bavit.

Reagovat
kiwwi

ale ked vyhraju, tak dufam ze stale ostavaju tragedi...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud vyhrajou PL a LM tak do 3 let tak se jim oficiálně omluvím a přestanu je tak titulovat. Jenomže já sem celkem dost si jist,že Tragédi zůstanou. MU letos hodně velká bída,ale věřím,že za rok se mnoho změní a zase budou tam kde patří,jenže Tragédi jsou rok co rok bída a zoufalství.Takže asi tak - PL 3.-4. flek,LM osmif. , FaCup ? Hmm sem zvědavý,celkem jim i to vítězství i přeju. Po těch letech bídy.

Reagovat
afc

Ty si dobra bieda a zufalstvo To si si asi pomylil Chelseu a jej eru pred Rusakom.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz dole. Ale ty a tobě podobní budou vždycky prskat,takže to beru. Nevěřím ani jednomu z fans Tragédů,že Vám nevadí každoroční neúspěchy Wengerova týmu.Jen máte každý rok v květnu plnou hubu keců a nesmyslů,že ať už je konečně nová sezóna a že bude líp, a blablabla....

Reagovat
afc

No ved je lip,tak ake blabla?

Reagovat
smazaný uživatel

tak já si počkám co zas budete tady v létě plkat pokud se ZASE nic nevyhraje. V PL máte po dlouhé době šanci na titul a.....? Takže možná zase zbude to blablabla. Jako každý rok. Vy jste furt nejvíce k smíchu a furt nevyhráváte.

Reagovat
afc

Vyhraje sa FA Cup a vsetci budeme spokojni,len ty budes z toho v pici jak jarny sneh,ale to je tvoj boj.

Reagovat
smazaný uživatel

já z toho budu v .... Naopak já AFC to přeju Já raději výhru v PL

Reagovat
afc

Ked nam to prajes,tak co tu furt riesis tie trofeje?Ved ty si z toho uplne hotovy.My mame super sezonu a si ju uzivame,len ty tu stale nieco riesis.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak se neškleb,mi jste prostě ze světových klubů nejvíce k smíchu. Už Vás nechám být.... pravda do mrtvol se nekope

Reagovat
smazaný uživatel

A prosim te, co bude Chelsea, kdyz letos nic nevyhraje?

Reagovat
Posledni Kovboj

Romanova pracka na penize, jako doted, proc?

Reagovat
smazaný uživatel

ty blbe Chelsea bude mít vždycky více úspěchů než ten Wengerův žalostný tým . V PL výš než oni v LM výš než oni. Opět. A za tu dejme tomu krátkou epochu Romana už bylo vítězství v LM,což Arsenal nemá za celou svou historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky jsem si myslel,ze se hraje kvuli vitezstvi, ale chelsea hraje o to, aby skoncila pred arsenalem no asi by vam uz meli taky spustit stranky s odpocitavanim

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbené kluby - Arsenal, oblíbené vedlejší- Liverpool. Aha a já odpovídám magorovi.

Reagovat
smazaný uživatel

tvá inteligence musí být na hodně nízké úrovni, jestli musíš v každém příspěvku nadávat.. vidím tě na klasického, zamindrákovaného, v hospodě u piva sedícího a při tom nadávajícího na celý svět, hňupa... liverpool mám ve vedlejších klubech jen proto, že mám rád gerrarda a nikomu z celé PL bych titul nepřál víc, než jemu, samozřejmě až po arsenalu..

Reagovat
smazaný uživatel

končím s idiotem

Reagovat
smazaný uživatel

ban !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Nejlepší na tom je, že tak hraje i Arsenal. Každoročně vyhlašují boj o příčky nejvyšší a nakonec se vždy radují z toho, že skončili před Spurs

Reagovat
SunFells

To je fakt nejlepší. Stejně jako Jára Cimrman.

Reagovat
smazaný uživatel

A prosim te nepis slova, u kterych nevis jejich vynam, jako napr. vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

...jejich vynam ? Hm trotle

Reagovat
smazaný uživatel

jak můžeš napsat slovo vždycky, když evidentně nevíš o čem mluvíš... Arsenal 13x vítěz Anglické ligy, Chelsea 4x, Arsenal 10x vítěz FA cupu, Chelsea 7x a jediné v čem je Chelsea lepší, to je LM... prosím tě, buď soudný člověk, vpravo nahoře klikni na odhlásit a už nikdy se nepřihlašuj...

Reagovat
afc

Vzdycky?Dojde ropa a co potom?Chelsea je uspesnejsia posledne roky len vdaka prachom toho mafiana,inak bola dlhe roky v tieni Arsenalu.Staci sa pozriet na pocet trofeji a je ti to jasne.Predpokladam,ze nemas ani len sajnu,ze pred prichodom Rusaka,Wenger neprehral s Chelsou niekolko rokov a o postaveni v tabulke skoda pisat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ropa bohudík nedojde A Chelsea fandím od roku 2001 a vím,že sme byli horší než AFC. I tak sem fandil,takže neprskej zase chujoviny. Prostě nemáš argumenty. Škoda no. I když na to ani argumenty nejsou

Reagovat
afc

Hlavne,ze ty mas argumenty typu: ty blbe Chelsea bude mít vždycky více úspěchů než ten Wengerův žalostný tým

Aspon vidno ako ti cuka a ako je Chelsea zavisla na rope a na strykovi.Nastastie Arsenal taketo problemy nema a a nikdy mat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ano Arsenal tragic London problémy opravdu nemá,poněvadž má Wengera a ten nikdy nic nevyhraje ! A proto pro mě - Ať žije Arsen Wenger

Reagovat
afc

Tak,tak invicibles uz nikto neprekona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Som rad,ze suhlasis.Bolo to nieco neuveritelne.Wenger prepisal historiu anglickeho futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já doufám,že bude působit dál v AFC ať nemám strach z Vašich úspěchů. Pokud zůstane tak budu neskonale happy.

Reagovat
afc

Neboj,uspech mozno pride uz teraz v lete a ten najvacsi skor ci neskor pride,kedze finacne moznosi su uz uplne ine.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm no uvidíme. Mám to jinak. Kdybych nefandil Chelsea tak nevím sice komu,ale na 1000 % bych nemohl fandit Arsenalu. To vím jistě ! Mě osobně se na tom klubu nelíbí nic.Ani ten stadión. Fakt. Je sice moderní,ale ten styl ne !!!!. A Wengerovu politiku klubu bych jako fanda nikdy nemohl schvalovat.

Reagovat
J0EL

Tak by si fandil City, PSG, Monacu alebo dalsim podobnym klubom, ktore si svoje uspechy musia kupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

si ukazkovy glory hunter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celý Arsenal napjatě očekává, kdo že bude jeho soupeřem v osmifinále tradičního anglického poháru. Ta věta nedává smysl, losovalo se už včera a osmifinále už mají taky za sebou

Reagovat
Chazy

Ti pražáci, no

Reagovat
Chazy

Každopádně, i když FA Cup přináší určitou zábavu, hned sem si vzpomněl na tu diskuzi s tou pomatenou slepicí, co mi tvrdila, jak je to nejspravedlivější soutěž atp. Aby se obhájilo, že jsou i oni historicky ultravýznamnej a úžasnej klub, protože FA Cup hodněkrát vyhráli.

Finále může zas hrát tým, kterej nepotkal jedinýho silnýho soupeře - Hull potkal jedinýho soupeře z PL (a to ty ostudy ze severu doma).

Prostě by nějaký nasazování mělo existovat, situace, kdy se ve třetím a čtvrtým kole navzájem vystřílej týmy z PL, postoupí nějaký amatérský svinstvo poražením jinýho a pak může haluzí dostávat snadnej los a ještě doma až do Wembley, to je strašný prostě. Je to atraktivní, ale teda spravedlivý ani ve snu.

Reagovat
kiwwi

skor co neskor ich to dobehne a silneho supera chytal

Reagovat
kiwwi

*chytia

Reagovat
Arbiter

ba naopak takový systém je navýsost spravedlivý...

Reagovat
Arbiter

nebo já se tě zeptám - co je spravedlivého na tom, že silný klub chytne slabší?

Reagovat
Chazy

Ve svý podstatě vůbec nic, ale zajišťuje to, že nedáš finále bez poražení silnýho týmu. Jenom to na ty silný týmy dojde pozdějš. Ale v současným systému se to dá haluzí obejít a nepotkat nikoho.

Reagovat
Chazy

To jo, ještě když tam máš to, že se hraje jeden zápas a losuje se i domácí a venkovní prostředí.

Co je spravedlivýho na tom, že jeden tým má jako cestu do finále 4 PL tým venku a jinej 4 konferenční týmy doma?

Minimálně by to mělo bejt tak, že ve třetím kole, kdy přicházej PL týmy, se vytvoří nasazení podle koeficientu a v případě, že tým porazí tým s vyšším, tak pro další kolo získá jeho koeficient.

Reagovat
kiwwi

jedinu zmenu by som urobil v tom, aby sa nestalo, ze niekto hra vsetky zapasy doma a niekto vonku, to je fakt nefer...nejak cik cak to urobit

Reagovat
Chazy

Já bych to změnil celkově no, mně se prostě nelíbí, že Wigan musí jít přes City venku, Arsenal ve Wembley, Cardiff venku, Eagles doma (4 PL týmy pro jeden tým) a nějaký tygří mrdky maj jeden tým PL doma.

Však to je alogický. Wigan prostě má asi 10x těžší cestu.

Reagovat
kiwwi

na druhu stranu tvojim systemom by si sa postupne dopracoval k systemu jak v LM, ze dookola by to vyhravali ti isti giganti

takto je to omnoho lepsie a FA Cup ma to svoje caro

Reagovat
Chazy

Já vím no, jen říkám, že mi to nepřijde spravedlivé. Ale i tak by to stejný nebylo, do FA Cupu se vždycky bude dávat jiná sestava, vždycky to bude jeden zápas, vždycky to může bejt venku proti tomu z nižší ligy, vždycky to bude liga giant killerů.

Ale... aspoń by se nestalo, že jeden tým dá finále s 4 PL soupeřema a jeden s žádným.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spravedlivé je to v tom, že každý má šanci chytit soupeře na které svou úrovní stačí, a přes ně postoupit až do finále. Ty silnější týmy mají tu šanci větší, protože je víc soupeřů které můžou reálně porazit. A to že los nezohledňuje pozici kterou si týmy dokázaly vybudovat v průběhu posledních několika let je specifikum poháru. V tomhle se nijak neliší od ostatních pohárů. V FA Cupu je to akorát větší sranda.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nemáš pravdu, v LM je nasazování na začátku ve skupinách, stejně tak je v kvalifikaci do ní.

Tobě by jako přišlo v pořádku a superzábavný, kdyby v LM byla skupina City, Barca, Bayern a PSG a na druhý straně 4 Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

V NHL je nasazování, v MLB, NFL, tenise, všude se nasazuje, kde se hraje pavouk. Nevím, jak to maj ostatní ligový poháry napříč Evropou, ale jestli to je podobná píčovina, tak jejich škoda.

Reagovat
Swarley

má to své kouzlo, že to může vyhrát v podstatě jakýkoliv tým, ale jinak je ten systém opravdu dost nepsravedlivý...už ten systém nenasazování a jeden zápas, kde se navíc losuje domácí prostředí...už tam dost dostává prostor štěstí na los, možnost toho, že ti vyjde jen jeden zápas a podobně...

Reagovat
Chazy

Tak to vnímám. Na papíře to působí spravedlivě (každej může mít každýho, všichni sou si rovni), výsledek je prasárna.

Reagovat
Swarley

je to tak no, to jsou přesně ty důvody, proč prostě vždy budu preferovat výhru v klasické lize, tam musíš prokázat dlouhodobou výkonnost, vyrovnanost a kvalitu..

Reagovat
smazaný uživatel

LIGA mistru

fa cup je jedna z nej soutezi ve fotbale, to ze nema ve zmeti tech vsech zapasu v sezone bejvalej lesk je skoda

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Honza Matoušek

Naprosto souhlasim, taky mě to sere, ale na druhou stranu musíš uznat, že by tim FA cup ztratil svoje kouzlo a málo kdy by se povedla takováhle fantazie, jako byl Wigan. Pak by mi to víc připomínalo Ligu Mistrů..

Reagovat
Chazy

Já ti dám fantazii. Fantazie jsou právě ti sráčové kolem.

Wigan loni musel dát EFC venku, letos musí dát 4 PL týmy, aby si zahrál finále a na druhý straně někdo potkal jen Sunderland. Wigan to má právě kurva těžký a fakt nechápu, že to vychází.

Reagovat
Chazy

Arsenal zas musel dát tuším Spurs, Everton a LFC.

Takže dva týmy v semifinále musely jít přes tři a ještě jdou na sebe.

Na druhý straně máš tým, co měl jen SAFC doma a jinak nic.

Na týhle trojce je dokonale vidět, jak nespravedlivej systém to je.

Reagovat
Zaschrona

Ok, souhlasim. Ale musis vzit potaz, ze se k tomuhle systemu vaze obrovska tradice. Takhle se bezne hrajou fotbalove narodni pohary po celem svete. Ten faktor smuly a nahody pri losu tam je velky. Nedokazu si ale predstavit, ze by to zrovna FA mohla nejak menit, zrovna nejvic dinosauri fotbalovej narod planety asi tezko.

Reagovat
Chazy

Jo, je to tradice a má to svoje kouzlo, já to nepopírám. Ale svým způsobem je to strašně odporný a frustrující, když vidíš, co museli překonat v Hullu a co ve Wiganu..

Reagovat
Chazy

Mně by se líbilo to, co jsem navrhoval. Ve třetím kole vyrobit koeficient na základě umístění v soutěžích v poslední sezoně. A když bys porazil tým s vyšším koeficientem, tak bys byl odměněnej tím, že bys dostal ten jeho a pomohlo by ti to dál. Ale nebylo by možný, aby se během prvních dvou kol vystřílelo 15 týmů z PL navzájem.

Když sundá tým z nižší ligy tým z PL, je to super, ale když se daj navzájem a pomůže to nějakým haluzákům nepotkat nikoho až do finále, tak je to prostě nespravedlivá a nerovná soutěž, o jejímž výsledku rozhoduje házení mincí.

Reagovat
Chazy

Respektive by se ten koeficient takle počítal už od prvního kola a už tam by si moh třeba tým z nižší konference pomoct vyřazením týmu z League Two.

Reagovat
Chazy

Ale to je tak geniální nápad, že to může napadnout jen mě

Reagovat
Zaschrona

Jako jo, ja souhlasim, mne by se neco podobneho taky libilo, nefer to je a ten los je totalne zasadni. Ale k te soutezi to proste patri, moc si nedokazu predstavit, ze by se to melo menit. To je neco jako treba v NBA rusit divize a konference - letos by se napr. aktualne i 12. tym na zapade dostal do playoff, kdyby byl v tabulce na vychode. Ale proste ten nespravedlivy system divizi a konferenci k tomu patri a nikdo si to neodvazi rusit. A treba v NFL to je dost podobne.

Reagovat
Arbiter

ale co mají koeficienty společného s tím pohárem. Je to takto svázáno do 3. kola a pak se jede prostě nezávisle na ostatních soutěžích. Je to samostatná soutěž a systém jako takový je nejspravedlivější možný...

Reagovat
Chazy

Ok, jak myslíš. Já k tomu za sebe napsal už myslím dost

Reagovat
fenixLFC

Bodaj by sa ti nepacilo co si navrhoval

Reagovat
Chazy

Dobrej poznatek

Reagovat
kiwwi

OT: Strootman vcera zranenie na 9 mesiacov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://pbs.twimg.com/media/BiWf98mIQAER3we.jpg

tak to mu kompletne rupli vazy v kolene podla toho obrazku

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole

Reagovat
Chazy

Shit, NFL zranění.

Reagovat
Swarley

to nezapomenu, jak jsi mi tehdy poslal ten zákrok, jak toho protihráče zaklapl jak knížku na druhou stranu...jak si dal týlem o paty a nakonec to v pohodě přežil, dokonce normálně chodil...to jsem nechápal...

Reagovat
Swarley

nebo v pohodě...no po x operacích, měl zlomenou páteř dokonce ne?

Reagovat
Chazy

Jo, to bylo super. První zpráva smrt, druhá zpráva ochrnutí, třetí zpráva, že hejbe palcema u nohou, nakonec fakt chodí a tak. Ale kariéra konec no, možná by to šlo, ale on na to fakt nemá nervy. Tvářil se, jakože by rád, ale jak dostal do ruky výstroj, tak se skoro zhroutil a vysral se na to.

Reagovat
Swarley

a divíš se? to bych chtěl vidět člověka, kterej by měl koule na to si znova stoupnout na hřiště, to je pravděpodobně nemožný...

Reagovat
Chazy

Nedivím. Mně je blbě jen to vidím. Teda já to viděl jen jednou, nikdy sem se na to nepodíval podruhý. Prostě zlomení páteře v přímým přenosu, krása, skoro sem se poseral.

Reagovat
Swarley

já to taky viděl jen jednou, jak jsi mi to posal, víckrát fakt nebylo potřeba no

Reagovat
Whitemedia

Poprosil bych o odkaz, protože jsem to ještě neviděl.. ale ani nevím, jestli to vůbec chci vidět, když to tak čtu

Reagovat
Whitemedia

že já to vůbec otvíral

Reagovat
j_mrazik

No fuj, ty vole, to je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já u takovejch odkazů vždycky strašně dlouho přemejšlim jestli si je otevřít nebo ne. Většinou je ta zvědavost silnější a otevřu je, ale u tohohle radši udělám výjimku.

Reagovat
Chazy

Nj, já to ještě viděl v době, kdy k tomu nebyla žádná zpráva a fakt sem myslel, že tam umřel hráč

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

řezání hlav tupou stranou mačety a podobně je proti tomuto opravdu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nesouhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=gLDYtH1RH-U

Z tohodle mi teprve bylo blbě a fakt se mi u PC motala palice.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kříženec Ezia Auditoreho a NAthana Drakea Ale dokuď nemá na palici kameru a nevidím to z jeho pohledu tak je to pohoda. U toho co jsem házel já jsem fakt málem poblil klávesnici.

Reagovat
smazaný uživatel

No já jak na to koukal, tak mi taky bylo divně, ale spíš jenom proto, že jsem nechápal, jak tohle někdo může zvládnout. Obojí jsou blázni...

Reagovat
SunFells

Blázni jsou v Lyonu, obrátit výsledek v nastaveném čase To jde taky úplně proti mému přesvědčení.

Reagovat
Chazy

W T F

Reagovat
Swarley

strašná zhovadilost jak tam nakonci na té špici stojí, kkti

Reagovat
Chazy

Jj, pustíme si Aspase na uklidnění ne.

Reagovat
Swarley

to je ještě děsivější

Reagovat
Chazy

On to asi myslel ironicky, viď.

Jasněže na netu je spousta příšernějších věcí, ale my tu neděláme žádnej žebříček. To tvoje fakt neotvírám, ať je to co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nebojíš vejšek, tak to nebude problém pro tebe.

Reagovat
Chazy

Vejšek se bojím, ale strašně mě baví se jima děsit, i když to dopadá všelijak, takže to zkusím

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tohle jsem fakt nemyslel ironicky . Pižlání hlav mexickým kartelem Zetas a podobně se mnou teda nehne, ale lámání kostí a páteří ve sportu je teda jiná káva, na to se dívat nevydržím...tenhle gif budiž příkladem.

Reagovat
Chazy

Aha, promiń, vyznělo mi to ironicky

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole . No mě natáhlo....

Reagovat
Kowe

Uf, čekal jsem to horší (gif me zranění), přes ty nohy jsem to naštěstí tolik neviděl. Záběr z boku bych nevydržel.

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
Swarley

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Sice vůbec nevím, čemu se směješ, ale rozesmál si i mě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Chazy

Každopádně v NFL se o tyhle hráče postaraj, takže dostal nějakou práci v klubu, jezdí s hráčema a uživí se do smrti. Ono koneckonců, dal tomu sportu všechno, sice přežil a má docela solidní titul z uinverzity, ale bude mít problémy do smrti kvůli tomu, že za ně hrál, a tak si ho tam nechaj.

Reagovat
Swarley

to je super, takhle by to mělo nějak vypadat...

Reagovat
Chazy

Myslíš to zlomení páteře? To jo, ale to byla unikátní smůla.

Ale trhání vazů je bohužel NFL typický zranění. Protože pár tisíc hráčů z minulosti žalovalo NFL kvůli tomu, že jim otřesy mozků způsobily doživotní problémy, nemoci, zkrátilo životnost atp.

NFL jim musela zaplatit snad 800 mega dolarů a aby se to neopakovalo, tak se brání jakýmkoliv kontaktům na hlavu, takže aby to hráči neriskovali, nejdou vůbec nahoru po těle, ale do nohou. Takže letos z asi 1300 zranění bylo snad 850 na nohou. Kotníky, chodidla, kolena, labrum.

Typical: http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/thumb/826463572.gif?1386533355

Reagovat
Swarley

jj, to bylo ono, to byl dobrej hnus

něco takového jsem už četl o těch prachách, mám dojem, že nějak podobně se soudili i hokejisti z NHL...

jinak ten zákrok brutál no, to snad nejde ani rozhodit...to ti může polámat nohy, vyhodit kotníky a kolena, prostě cokoliv...tohle udělat mně, tak mi urve nohy...

Reagovat
Chazy

Je to přetrhaný MCL i ACL no, vlastně mu tu nohu nedrží pohromadě skoro nic. Za rok se má vrátit.

Hráči říkaj, že by radši otřes mozku, že ty zranění z minulosti byly o tom, že ti hráči s tím otřesem hráli dost a ignorovali, že tam o poločase zvracej a motaj se. Že teď ten otřes vždykcy vyléčej a nepoznamená je to do smrti. Ale NFL si stojí za tím, že radši si oddělat nohy, jak hlavu.

Reagovat
Swarley

tak jasný no, on už v tom moc velkej rozdíl není, protože i tu nohu ti může zprasit někdo tak, že už si v životě nezahraješ a budeš s tím mít problémy do konce života...ale ono dost dobře nejde v těchto sportech těm zraněním zabránit, to je takřka nemožný, pokud nechceš zasáhnout úplně do podstaty toho samotného sportu a zásadním způsobem ho nepřepracovat...

Reagovat
Chazy

To už je to posouzení, jestli je horší do smrti pajdat, nebo do smrti mít problém s hlavou no. Otřes je prostě furt trochu podceňovaná věc, nemusí se to nikdy spravit.

Reagovat
Swarley

tak jasný, nechtěl jsem ten otřes mozku nějak zlehčovat, ale zase všechno postavit na tom, že si namísto toho odteď budeme lámat nohy a likvidovat kolena, to taky není asi optimální řešení...

Reagovat
Chazy

Njn, jenže dokud jde o kontaktní sport, kde hrajou hráči s 150 kg a taky hráči s 90 kg, hraje se v rychlosti a občas prostě je naprosto nemožný to tělo zastavit, tak je asi vhodný dát směr tomu, jestli to má napálit do hlavy a nebo do nohou. Samozřejmě ideální by bylo, kdyby se nestalo zranění žádný, ale v tomhle sportu to bohužel jinak ani nejde.

Ten sport sice je hlavně o hlavě, taktice, strategii a myšlení, ale bez kontaktu by se to dalo akorát zrušit.

Reagovat
Swarley

je to tak, to máš ve všech sportech a tady prostě obzvlášť...s tím se moc věcí fakt dělat nedá...

Reagovat
Chazy

Joo, taky jsou za to nekřesťansky placení

Reagovat
r.mrazik

au

Reagovat
Staenly10

Ty jo to vypadá naprosto šíleně. Člověku se až nechce věřit, že do toho někdo takhle jde... No, taky maj za to neskutečný prachy, no, ale vždyť takovejch zákroků může bejt v tom zápase několik, ne?

Přijde mi to jak ruská ruleta.

Reagovat
Chazy

Může, je, tohle se nestane. Oni si ublížit nechtěj. Ten sport vypadá násilně, ale oni právě jsou si všichni vědomí toho, že můžou strašně ublížit druhýmu i sobě, takže i když třeba slovně do sebe rejou a provokujou se, ve hře je minimum prasat a to většinou je hráč, co udělá jednu prasárnu a pak se to s ním táhne celou kariéru, neuvěřitelně fér a čistej sport. Tohle prostě byla smůla, byl tam pozdě a vzal ho přesně tak, jak si nepřál. Po zápase běžel hned do kabiny Patriots a omlouval se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prachy za to nestojí, když seš pak zmrzačenej ale to si spoustu lidí neuvědomuje a stejně riskuje.

Daleko horší případy jsou, když se mrzačíš pravidelně a nic za to nebereš.

Reagovat
Zaschrona

ACL i meniskus najednou, jau...

Reagovat
Swarley

fuj vole, tak to je dobrej hnus

Reagovat
Whitemedia

no dopí** chudák

Reagovat
blade115

Ale co já pochopil, tak po tomhle ještě pokračoval ... Ale pár minut na to už nemohl. Tady je video.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152232286080782&set=vb.67320070781&type=2&theater

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

V akademii máte kupu talentů, ti to jeho místo v rezervě zaujmou.

Reagovat
kiwwi

fiha, zaujimavy komentar

Reagovat
blade115

Ono to během sezóny bylo ještě vtipnější, zvlášť v tom období hejtu na Cleverleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se hráčům podaří přejít přes Wigan, tak už by to měli doklepat. Hlavně je třeba nepodcenit soupeře. Hráči Wiganu ukázal právě proti City, že jsou odhodlaní vyhrát každý zápas a je jim úplně jedno, kdo proti nim stojí. Bude to boj, ale věřím Gunners!

Reagovat
Chazy

Hlavně Wigan Athletic má pořád prvoligovej tým, i když Owen Coyle se je snažil velice urputně přesvědčit o tom, že fotbal mezi nima umí hrát na top úrovni pouze on sám.

Reagovat
Mindas

Však byl na to vždy náležitě vystrojený. Ani ve Wembley si to do druhého poločasu neodpustil.

Reagovat
Chazy

Jn. Uwe, to je jiná, díky za něj, že jste ho naučili něco o fotbale v City.

Už se na JWW objevil článek studující, že Uweho taktika je ještě propracovaněší a efektivnější jak ta Bobova. Samozřejmě je to plivání na toho, co odešel a chválení toho, kdo tam teď trpí, ale už jen to, že se dá na něm najít pozitivum, je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec skončí někde jinde v Anglii.

Reagovat
Swarley

zkusit to rozhodně musíme, šance tam nejspíš opravdu bude

Reagovat
F.Torres
Reagovat
smazaný uživatel

no way

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo toho Strootmana je mi fakt líto. Ještě takhle přijít o MS, kde moh zazářit. Takovej skvělej hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Džeko je spíš ragbista

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně bych vám to přál

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně at vyhrají,úspěch už jim přeji i když je to rival. Tento rok si jdeme pro PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Už od včera sem to chtěl napsat když city vypadlo,kdy bude takto výhodná šance získat trofej,zbyly "slabší" týmy.Takže vyhrát to je povinnost i když Wigan hraje to co arsenálu rozhodně nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rory Smith of The Times: "Rodgers does need a left-back who can be a solid performer in that position for 10 years. Ben Davies, who he knows from Swansea, would be very good: a bit cheaper than Shaw, tall, quick, technically excellent."

Reagovat
Kowe

toho bych bral hned, za rozumnou cenu

Reagovat
tomasinho

Hm, proč ne. A ani by to momentálně neodstřelilo Josého, než kdyby přišel top LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by přišel Davies nebo někdo jemu podobnej, tak by Enrique dělal back-up.

Reagovat
tomasinho

No, nemyslím, že by Davies měl už příští sezonu na to, aby trvale Josého posadil. Ale ono je otazník, co to jeho zdraví. A Robbo asi nic, tam to vypadá, že to hráč pro LFC nebude, minimálně ne na základ nikdy asi.

Reagovat
vladis271

čo to v tom Blackpoole vyvádza nevieš? Už 3 redky má tuším? Hlavne zapracovat Flana a spraviť z neho nášho Nevilla. Ohľadom Kellyho som stále viac a viac pesimitický.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně by na to Davies měl v pohodě, kor po tom, co Enrique teď promarodí většinu sezony vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan bude mať doublle

Reagovat
smazaný uživatel

*doubblle

Reagovat
fenixLFC

aj keby vyhraju FA cup tak ma zaujima co je ta druha trofej?

Reagovat
Chazy

Ono já oceňuju, že to vůbec někdo postřeh. Ale Wigan letos dostal ocenění za nejhezčí gól kalendářního roku 2013

http://www.youtube.com/watch?v=BIeP7H4XaSY

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ze ziska nejakej pohar, jo? Vazne?

Reagovat
SunFells

Doufá, že získá. Soustřeď se na to.

Reagovat
J0EL

Uvedomujes si na koho reagujes?

Reagovat
ElectrickMann

Na Turboretarda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nadpis je zvláštny.

Reagovat
Counter

Myslím, že je nezvyklé mít tam celé jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

to som myslel.

Reagovat
Chazy

Jj, psát pak článek o Iginlovi je voser.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
EL Gringo

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Strašne by som nás chcel vidieť v tejto forme čeliť Realu, Barce, či Juventusu. Dúfam, že si formu prenesieme do budúceho ročníka.

Reagovat
M0rb1D4S

Juventus si troufnu říct smázli, ale Real a Barcelona by na vás ještě pořád bylo trošku jiné kafe. Proti nim by vám ani dvojice Suárez, Sturridge nepomohla.

Reagovat
M0rb1D4S

Juentus byste*

Reagovat
fenixLFC

ja tiez, ale proste s tou nasou obranou by to bol zavod ci da viac golov ronaldo alebo luis s dannym

Reagovat
kiwwi

budes si to moct porovnat, ked o tyzdenv tejto forme dostanete napicu od klubu podobnych parametrov ake si vypisal

Reagovat
fenixLFC

pockaj, nam prelozili zapas s United a hrame priatelak s bayernom?

Reagovat
Swarley

bych chtěl vidět toho blázna, co by si dal dobrovolně přátelák s Bayernem

Reagovat
Chazy

Tak s náma si taky občas dali, no ne

Reagovat
Swarley

ale teď mají respekt, dlouho žádnou žádost o přátelká už neposlal

Reagovat
kvasha16

njn, ale to skusali 3 obrancov nie?

Reagovat
Rssa

S Barcou bychom vyhráli, jsme v formě, zato my jsme v útlumu a jsme dost líní na krok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Ten Mascheranův volej levačkou.

Reagovat
fenixLFC

toto bol lepsi vykon nez ta zabijacka 20minutovka proti arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

záloha Spearing-Lucas přehrála Real a Dossena během jednoho týdne góly Realu a MU a oba čtvrtý

Reagovat
Chazy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta

Reagovat
smazaný uživatel

dossena nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Torres neuvěřitelné, jak hrál tehdy...

Reagovat
M0rb1D4S

Člověk se vlastně po pročtení diskuzí na EF i na našich stránkách ani nemůže divit, že se "fanoušci" CFC berou v globálu za idioty. To je neskutečné co někteří předvádějí a o co se snaží.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nebo nikdy!

Reagovat
Chazy

200. pro Emmersona Boyce a Edina Džeka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Tak já nevím, přišlo mi slušné pochválit ty dva, co maj největší zásluhu na postupu Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ták, to potom hej.

Reagovat
Side

Mike Dean has been appointed referee for Spurs v Arsenal on Sunday 16 March #TOTARS

panebože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně nám to nepomůže

Reagovat
SunFells

To Mikea podceňuješ.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Parádička, náš fanda.

Reagovat
SunFells

Jsi převlékl kabát?

Reagovat
smazaný uživatel

Mark Clattenburg has been appointed referee for Man Utd v LFC on Sunday 16 March

Reagovat
tomasinho

Však to je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ho rád. Ale stále lepšie ako Webb to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Lolkac by bol nespokojny s kazdym, hraje formu, ako mu stale vadia rozhodcovia

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou nájdu sa aj rozhodcovia ktoýích mm rád a nevadia mi. Ale neviem ich mená.

Reagovat
M0rb1D4S

Na AFC Dean, na MUFC Clattenburg. To by mohl být vcelku vydařený víkend

Reagovat
fenixLFC

Vydareny ze to tu prekona rekord v pocte komentarov?

Reagovat
M0rb1D4S

To zřejmě taky, ale taky byste mohli ztratit Narozdíl od Mourinha, já se více bojím vás, než ManCity.

Reagovat
blade115

Letos bych s Live na titul ještě nepočítal ... Při té jejich lavičce rozhodně nevyhrají všechny zápasy, ať mají sebelepší los. A skoro bych řekl, že pro zisk titulu by to bylo potřeba.

Reagovat
M0rb1D4S

My taky nevyhrajeme všechno. Zatím počítám se ztrátami ve Villa Parku (proto bych rád, kdyby ve stejném kole Liverpool ztratil všechny 3 body) a na Anfieldu.

Reagovat
blade115

Pochopitelně, ale máme 7 bodů náskok. I kdyby oni všechno vyhráli, nemusí to znamenat titul. My ztratíme, ale jak píšeš - třeba dvakrát, třikrát (teď nechci nic zakřiknout). To znamená, že oni musí ztratit maximálně jednou, možná dvakrát, pokud nad námi vyhrají.

Reagovat
SunFells

Ten ty liverpoolské celky nenávidí, to ani nemusíte hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, že to není Webb nebo Aktinson vole.

Reagovat
M0rb1D4S

Ale koukám, že poslední zápas, který Clattenburg na Old Trafford pískal se zapsal do historie

Reagovat
SunFells

To byl tuto sezónu tak častý jev, že se tomu Clattenburg vyhnout nemohl.

Reagovat
M0rb1D4S

On se ten zápas hrál už před dvěma lety.

Reagovat
SunFells

Aha, o co šlo? Man City?

Reagovat
M0rb1D4S

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nechápem prečo rozhodcovia nemajú s FA normálnu zmluvu ako hráči. Mohli by brať najlepších rozhodcov z iných krajín, a ak by nejaký pravidelne kazil tak by proste šiel inde. Takto sa ani nemusia snažiť, FA ich vždy podrží a sú tak rozhodcami celý život.

Reagovat
vladis271

šak to mal pískať Webb.

Som sa tešil, lebo po tej kampani, čo voči nemu už roky vedieme som očakával, že nám bude v nedeľu tlačiť káru.

Reagovat
SunFells

Tak třeba právě proto to nebude pískat.

Reagovat
kiwwi

to je to jedine naco sa mozete spoliehat...ze vam rozhodcovia budu tlacit karu, co?

Reagovat
fenixLFC

Doteraz to bolo jedine na co ste sa mohli spoliehat vy...ale my neklesneme na vasu uroven...ale to vase prskanir by za to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Hm hm., tady někdo chytá Zaschův komplex koukám.

Reagovat
Zaschrona

Komplex?

Reagovat
fantomas

.. z Clattenburga no.

Reagovat
Zaschrona

Chudak Clattenburg, takhle ho shazovat pred tou partou dalsich sudi, krome Dowda.

Reagovat
Robochelsea

Všetko najlepšie Eto'ovi 40ke

Reagovat
iamek

Tom Cleverley si dost možná protáhne své působení v Manchesteru United, anglický klub svému záložníkovi nabídne nový pětiletý kontrakt.

Reagovat
SunFells

Ono to tak nesmyslné není.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

fakt radši komentuj akorát filmy...

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Tady neni moc s kym :(. Moc lidi tady tomu nerozumi :(.

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Spíš radši jen vítkovickej hokej.

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
SunFells

Mail: Arsenal are very interested in Southampton full-back Calum

Chambers as a Sagna replacement.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ten smajl? hrat som ho poriadne nevidel ale vraj naskocil famozne

Reagovat
SunFells

Protože mu je 18, to by nám tam hrál Jenkinson a Chambers?

A famózně v opravdovém světě znamená, že nezklamal. Přehání se u něj zhruba stejně jako u Shawa zpočátku a obecně u tady těchto mladých, co nakouknou do toho velkého fotbalu dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no, lepsie ako jekinson v zaklade, coho sa dost bojim..co som cital, tak vraj hral tak dobre, ze nepustil hned spat do zostavy reprezentnatna clyna, ktoreho tiez chce vela goonerov, takze to nezvladol len tak obstojne..(a myslim ze uz hraje clyne ale chambers je zraneny? ty budes vediet lepsie)

Reagovat
SunFells

Vedl si dobře, Pochettino s ním byl spokojený, ale samozřejmě šlo hlavně o to, že nepropadl, jak to u zelenáčů hrozí. Zůstal v základu i několik zápasů po návratu Clynea no, ale moc jsem tomu kroku nerozuměl, podobně jako když Gibbo po zranění několik zápasů seděl na úkor Monreala.

Až teď se vlastně vrátil Clyne do sestavy, Chambers byl na lavičce ..takže počítám, že byl zdravý, žádné zprávy o jeho zdravotních potížích jsem nepostřehl.

A stejně tak Clynea bych nepovažoval za patřičnou náhradu za Sagnu, třebaže k tomu má mnohem blíž než Chambers.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dik

Reagovat
SunFells

Pardon, už mu je 19.

Reagovat
Rssa

Snad ne, to by znamenalo odchod Sagny a nějaké mizivé šance, že by se o něj BR pokusil...

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

Manchester United have agreed a deal to sign Swiss wonderkid Dimitri Oberlin Mfomo this summer.

The 16-year-old FC Zurich attacking midfielder has agreed to join United ahead of a Real Madrid, Barcelona, Arsenal and Juventus and will arrive at Old Trafford in the summer when his contract runs out; the Swiss club are set to receive a small compensation fee.

to jeho rodicia asi nepoculi o Liverpoole, inac si neviem predstavit, ako si mohol vyhrat United

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko môže ísť do klubu ktorý o neho nemá žiadny záujem

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Tak to je jasný, nemáte místo. Ale ne, tady nevím o co kiwwimu jde, když tam Liverpool není zmíněn.

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Kiwwimu to s bliziacim sa derby zas zacina prepinat

Reagovat
iamek

To by se derby muselo hrat kazdy vikend.

Reagovat
kiwwi

ty tiez prides raz za tyzden, tresnes zopar kokotin a ides...mi pride ze uz aj Tomekcz ma vacsi prinos pri komentovani Man United jak ty

Reagovat
iamek

. Bez debat. Bohuzel neni tolik casu uz . Festivalova sezona zacina

Reagovat
kiwwi

ale, Lolkacov humor ohladom akademii

Reagovat
SunFells

Vždyť vím na co narážíš, ale tady se to moc nehodí, když článek neuvádí Live jako zájemce.

Reagovat
fenixLFC

Teraz to bude asi vytahpvat pri kazdej posile do akademie...on ine nevie len kopkat okolo seba

Reagovat
kiwwi

vsak kazdy sudny clovek musi mat srandu z tych Lolkacovych veci ohladom akademii

Reagovat
fenixLFC

Jasne bude mat kazdy srandu z toho ze rodicia nejakeho hraca daju prednost akademii liverpoolu pred tou manchesteru

Reagovat
kiwwi

vsak tu ale ide o to, jak to berie on omg

Reagovat
fenixLFC

Ako? Ze je prenho akademia LFC na vyssej urovni ako ta vasa? Ty tiez povazujes vsetko suvisiace s united za svate

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to beriem? Napísal, som, že som rád, že si niektorí hráči vyberú Liverpool pred United, že to ukazuje ako sme sa posunuli dopredu. Ani zďaleka nad tým neonanujem ako ty. A či si myslím, že pracujeme s mladežou lepšie ako vy a že máme talentovanejších hráčov ako vy? 100% ..Stačí sa pozrieť na hráčov ktorí momentalne vychádzajú z akademie a na hráčov ktorí tam hrajú... ale ty si totalne vygumovaný čo sa týka Manchestru, musíte byť vo všetkom najlepší...

Reagovat
kiwwi

dik, nechcelo sa mi hladat v starsich diskusiach naco presne narazam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že si Brannagan a jeho otec vybrali LFC před United je prostě pravda, takže nevím, co se ti nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepáči sa mu, že niekto si dovolil vybrať Liverpool pred United. On stále žije v myšlienke, že sú vo všetkom najlepší.. čo je smutné

Reagovat
kiwwi

ale sak to nie je to, naco narazam

Reagovat
smazaný uživatel

A na čo narážaš?

Reagovat
smazaný uživatel

"to jeho rodicia asi nepoculi o Liverpoole, inac si neviem predstavit, ako si mohol vyhrat United"

Dobře.

Reagovat
Erdovec

asi ví, že v průměrném klubu má lepší šanci se odrazit do dobré kariéry a pak se posunout někam výš

Reagovat
iamek

Idnes aktualni - 17:57 Arsenal postoupil do semifinále FA Cupu, naopak Manchester City končí

Reagovat
Chazy

Já si vždycky vzpomenu na Bouaouzana, co hrál za Wigan a předtím udělal toto.

http://www.youtube.com/watch?v=tC_c_71Cbcg

Reagovat
iamek

Pekne vozitko

Reagovat
Chazy

Já si ani nedokážu představit větší prasárnu

Reagovat
iamek

Tohle je uz na kriminal pomalu.

Reagovat
Chazy

Právě to mě vždycky napadne, absolutně nevěřím, že tam moh bejt sebemenší úmysl zahrát míč.

Reagovat
iamek

.

Reagovat
vodka

tak jde o to, že mu jde po kolenu, ale teoreticky tu snahu hrát balon eště beru. Brown chtěl vysloveně dupnout na nohy...

Reagovat
Chazy

Jn, teoreticky.. jenže jít takle po odkopu obránce.. pro mě je to neomluvitelný

Reagovat
iamek

Nove reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Otázka pre pamätníkov, Swarlos by mohol vedieť. Koľkokrát sme vlastne s MU bojovali reálne o titul? 2009 a ? Myslím od zrodu ligového futbalu v Anglicku.

Reagovat
vodka

reálně nevim, ale byli ste před nama jak vyhrál AFC titul po odchodu Stama, kdy sme skončili až 3.

Reagovat
kiwwi

reakcie na komentare

Reagovat
Chazy

PJ konečně něco dělá

Jenom mě štve, že do toho textovýho pole musím kliknout

Reagovat
PJ

Jo, to je dobrej postřeh

Reagovat
Chazy

Já sem hlavně v šoku, že jsem dokázal dát dohromady pojem textový pole.

Reagovat
PJ

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Pozdravuj ségru.

Reagovat
Swarley

jak jsem mohl vydržet tak dlouho, aniž bych si na ni vzpomněl

Reagovat
Chazy

To je tím, žes ji neviděl.

Reagovat
Swarley

no to je právě ta chyba

Reagovat
Chazy

Není, věř mi.

Reagovat
Wat

Reagovat
Swarley

ale prosím tě, v životě jsou důležitější věci než krása, která je pomíjivá a někdy dokáže být i krutá...

má prachy?

Reagovat
Chazy

Jestli se daj lagy zpeněžit, tak nás nejspíš všechny vlastní.

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

To mi vzkazuje?

Reagovat
Wat

Jop.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by bylo dobrý, kdyby se příspěvek zobrazil hned po odeslání.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Tam zaklikej ty dve kolonky a obnovi se to samo.

Reagovat
kiwwi

na to je prave asi potrebny ten refresh

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

Právě to bych nechal takhle, protože můžeš vypsat třeba 6 reakcí najednou bez refreshe.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

kazdopadne on to myslel tak, ze by sa ti ten prispevok zobrazil bez toho, aby sa ti to refreshlo

Reagovat
Chazy

Jo, ok, pardon. Masopust patří do sorty uživatelů, které hůře chápu.

Reagovat
Swarley

ale tak máš tam napsané, že jsi již na tenhle příspěvek reagoval, to dle mého postačí

Reagovat
Wat

Až budeš nasypanej, tak to třeba přehlídneš, žejo...

Reagovat
Swarley

pravda, ale spíš mě trápí, jestli je opravena i ta červená čerka před aktualizováno

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
PJ

Za a) složitý a za b) k tomu nějak nevidim důvod. Prostě procházíš diskusi, kde chceš tak odešleš reakci, a když dojdeš na konec, tak si stránku obnovíš a zobrazí se ti jak tvoje reakce, tak případný další nový příspěvky, který mezitim přibyly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak aspoň ten příspěvek zobrazit, to by neměl být místo toho textu problém, ne? To je takový zbytečný psát že byl komentář odeslán když ho pak ani nevidíš...

Reagovat
PJ

Právě že zobrazit ho tak, aby vypadal stejně jako po normálnim obnovení stránky, tak jednoduchý neni. Navíc to může bejt matoucí, že se ti tam zobrazí, ty pak refreshneš a zjistíš, že neni hned pod tim, na kterej jsi reagoval, ale níž, protože před tebou reagoval někdo jinej. To by hudynho nepřežil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to jsem netušil, tak aspoň kdyby si to pamatovalo tu volbu na obnovení stránky, ale jinak chválím, supr že se něco děje.

Reagovat
PJ

Mně to přijde blbý, aby si to tu volbu pamatovalo. Má sloužit k tomu, aby sis obnovil stránku když reaguješ na poslední příspěvek, nebo třeba když reaguješ na jedinej novej, tj víš, že to opravdu chceš obnovit. Kdyby si to pamatovalo vždycky předchozí volbu, bylo by to podle mě docela matoucí. Dala by se defaultní volba (zaškrtnuto nebo nezaškrtnuto) udělat třeba do osobního nastavení, ale zas je to dost práce, takže pokud se neobjeví opravdu hodně lidí, kteří by to uvítali, tak to asi dělat nebudu..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže řikáš, že si mám vytvořit zase několik nicků, aby to šlo?

Reagovat
PJ

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Nemohl bys udělal i seznam sledovaných diskuzí, tak aby si je nemusel pamatovat a našel je zpětně i bez toho, aby v nich byl nový příspěvek? A hodit to nejlépe asi někde mimo, ať nemusíš překopávat hlavní stránku.

Reagovat
PJ

teoreticky by to šlo..

Reagovat
Error

Teoreticky bych ti byl vděčný.

Reagovat
iamek

Reagovat
PJ

Reagovat
Infi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

aha, to som zle precital, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

po odeslání příspěvku, jak se tam objeví ten odkaz na aktualizaci stránky, tak je problém s tím #forum v odkazu, akorát to vyscrolluje nahoru

Reagovat
PJ

Hm tak to je zrada, jakej máš prohlížeč/systém? Mně to funguje správně.

Reagovat
PJ

Aha, tak taky nefunguje, sakra. Při prvnim obnovení je to ok, při dalšim už ne.

Reagovat
kiwwi

a este predtym treba kliknut na reagovat ze? a tukat do klavesnice

kazdopadne mne by sa pacila funkcionalita aku ma gmail, ze do 10 sekund vie dat clovek undo

Reagovat
Swarley

to je fakt ale, nejdřív jsem to bral jako blbost, ale začíná to být po třetím komentáři otravný

Reagovat
Chazy

chazy knows

Reagovat
fantomas

Já se toho lek hned napoprvý a furt mě to otravuje.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to ultra nezvyk.

Reagovat
fenixLFC

Bojim sa co to bude robit u mna doma na sekajucej sa wifine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

ty krávo, to je šipek...až budu nasypanej, tak nenajdu vůbec nic...

Reagovat
Chazy

Notipičo, ajo, šipka nahoru...

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

jej, konecne sipky aj nahor

Reagovat
SunFells

Konečně zas můžu číst odspodu.

Reagovat
Wat

Ti, kteří čtou diskuse zezdola, se konečně dočkali.

Reagovat
C0br

oni se tu najdou kacíři, kteří je čtou zezhora?

Reagovat
Wat

Já jsem začal díky těm šipkám.

Reagovat
Swarley

Reagovat
PJ

Co vůbec lidi vede k tomu číst odspoda? Nějak to nechápu, číst v dlouhých vláknech napřed nějaký reagující komentáře a až pak si přečíst, na co vlastně reagujou

Reagovat
Wat

Komentovat aktuální dění, nevracet se k tomu starému. Na to se dá lehce zvyknout.

Reagovat
Jesse Pinkman

já to taky tak občas dělám, ale vždycky od spoda dojdu k novýmu komentáři, dočtu reakce, a pak zase jedu nahoru k novýmu komentáři

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Já to vždycky čtu od zhora, příjde mi to mnohem přehlednější

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

len som to skúšal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

18:29 Shea zpět ve Stoke City

Brek Shea se vrátil z Barnsley do Stoke City, hostování amerického záložníka bylo předčasně ukončeno. (soccerway.com)

S tím jménem by to byl ideální hráč do Barcy

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

No ted reakce nefunguji

Reagovat
SunFells
Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rssa

wow systém reakcí vypadá nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

hudynho by měl radost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Zítra bez Gibbse, ale aspoň že Kosc se vrací.

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda, 100 rokov sa tu nič nové nerobilo s tými reakciami a od posledných Vianoc toľko nových vecí.

Reagovat
Chazy

Podle mě je to nenápadnej způsob, jak odstranit filipy, masopusty, scousery atp.

Lze prostě předpokládat, že si s tím neporadí a radši to vzdaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krlyho sa nezbavíme, ten je ostrieľaný životom a všetko to zvláda aj naďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

no přece. Vzpoměl a zrovna můj oblíbenec

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Si zapomněl na mě.

Reagovat
Chazy

Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Ty jsi taky přelétavý jak Franta Straka

Reagovat
Chazy

To není pravda, já vůbec nevím, co s tím a pomalu se rozpomínám, jak že mám login na fotbalportalu.

Reagovat
Rssa

Spíš narážím na to, že nám tu už delší dobu mažeš med kolem pusy a teď nás tady urážíš

Reagovat
Chazy

Ale beru to i na sebe, tak kde je problém

Reagovat
Wat

Seš zvláštní druh scousergunnera.

Reagovat
Zaschrona

*puvodne MUfan, jeste k tomu prejici Bobovi u nas a s Mourinhem zajimavy fanda vztah majici. Zapojit do toho MCFC a je to komplet, myslim.

Reagovat
vladis271

ale fakt ja v tom strašne plávam. Nvm čo s tým.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
SunFells

My na Vánoce dostali ponožky, PJ nápady.

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

zkouška

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

a to jsem se chtěl vysmát vladisovi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

To tu dlouho nebylo.

Reagovat
Wat

To se jako směješ Giroudovi?

Reagovat
PJ

Asi máš po cestě nějakej blbej proxy, kterej si pamatoval původní verzi javascriptu..

Reagovat
Chazy

Hrozně bych si přál vidět, jak tohle Swarley čte a přemejšlí, jak zareagovat, aby nevyšlo najevo, kolik z toho pobral.

Reagovat
Swarley

pokakaj sa

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Čekal jsem odpověď jako "Nj, asi".

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Rssa

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

About Time

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Těší mě, že asi 9/10 mých oblíbených uživatelů tomu dalo 5*.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divím tomu solitérovi, který tomu nedal plný počet.

Reagovat
fantomas

Vlastně s EF teď i s tebou a Counterem šli všichni na pět.

Reagovat
fantomas

*z EF

Reagovat
fantomas

Ale je teda tragédie, že furt nemáš Rachel v oblíbenejch herečkách.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Ta by se tam být měla. Ale stejně si říkám, jestli by tak bravurně zvládla aji jiné role, než jen ty vysněné a dokonalé princezny. Pravda, v Půlnoci v Paříži hrála excelentní pizdu, ale tam měla jenom pár štěků. A v Passion byla sice skvělá, ale film nic moc, takže trocha zapadla.

Reagovat
fantomas

State of Play? Nedokoukal sem, ale... a něco trochu jinýho si ted právě slibuju od Lucky Ones.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucky Ones je hrozně milej good feel film, pouštím si ho pravidelně. Ona je tam jako vojanda k sežrání.

Reagovat
smazaný uživatel

To první vypadá zajímavě. Tenhle týden to někde vmáčku do plánu. Díky za tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ze State of Play mi přijde víc hot Helen Mirren.

Reagovat
fantomas

Tak my se tu o "hot" nebavíme právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Nejhorší film režírovaný Curtisem...

Reagovat
fantomas

Což by vlastně pořád mohl bejt slušnej kompliment, resp. by to pořád mohlo bejt na 5*.

Reagovat
vodka

mě to tolik zase nebavilo, třeba ve srovnání s adjustment bureau to prohrává hrozným způsobem.

Reagovat
fantomas

Nevim, proč bych to měl chtít srovnávat, ale dobře no. Například romantická stránka, která je v Love Actually vytučněná (a láska se tam zobrazuje ve vícero rovinách než jen v tý milenecký), naopak Adjustment Bureau podkopává nohy.. docela vehementně, a Emily (resp. celý sympatický ústřední dvojici) navzdory.

Reagovat
vodka

love actually s tím má společné co? about time je pro mě osobně teda zklamání a romantických filmů sem viděl lepších vícero...

Reagovat
fantomas

Ježiš, myslel sem samozřejmě About Time.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

rachel super, pribeh dobry, myslienka tiez, len ta hlavna muzska postava ma fakt iritovala.. akoby mu chybala dusa

Reagovat
Infi

Reagovat
J0EL

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Swarley

ne-e, jen jsem blbec a cvakl jsem místo do toho nového textového pole (díky chazy) na reakce, do toho klasického pro odeslání nových komentářů...když reaguješ na něco na konci diskuze, tak je tam máš obě a právě proto, že automaticky nemůžu hned psát do onoho textového pole a musím tam nejdříve cvaknout, tak jsem jen vemeno a cvakl jsem do toho druhého...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

testujem

Reagovat
Swarley

Reagovat
Chazy

"Swarley" je tyvole taky pomalu diagnóza.

Reagovat
Swarley

já jsem jen pomalu opakoval celý proces chyby abych věděl, co ji zapříčinilo

Reagovat
Swarley

teď mi přišla zpráva od mého poskytovatele internetu, že chyba rozhodně není na mojí straně

Reagovat
Wat

Rozhodně ne!

Reagovat
Swarley

Milý Swarley,

chyba je definitivně na naší straně, omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti.

Váš poskytovatel internetu.

Reagovat
vladis271

tiež v tom plávaš

Reagovat
vladis271

Ak zadam tú prvú možnosť, prečo sa mi neuloží, ale vždy ju musím zaškrknúť?

Reagovat
vladis271

pre reakcii teda

Reagovat
PJ

Ty chceš po každý reakci přenačítat stránku? Nepředpokládal jsem, že by to bylo něco, co by někdo chtěl, proto jsem nad tim, že by si to zaškrtnutí pamatovalo, ani neuvažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

to by si mal

Reagovat
blade115

Mi to původní asi vyhovovalo víc, no. Ale to je fuck. Do budoucna by bylo fajn, kdyby vlastní komentáře byly nějak odlišeny. Ale to už je maličkost ...

Za snahu.

Reagovat
iamek

Hele nejsi nahodou z Bruntalu nebo okoli ?

Reagovat
blade115

Nevím, kde je Bruntál, takže spíš ne.

Reagovat
smazaný uživatel

to je najbruntálnejšie miesto na párty.

Reagovat
Rssa

Ta mládež

Reagovat
iamek

Ty jsi z Bruntalu ?

Reagovat
blade115

Je to hrozný. Když občas koukám na to Česko na Primě, tak se nestačím divit, jak jsem v tomhle ohledu mimo. Vždycky uhádnu, o které město jde, ale netuším pak ani kraj, do kterého bych ho umístil ...

Reagovat
Swarley

takže z Prahy

Reagovat
iamek

Reagovat
blade115

Skoro.

Reagovat
Kenneth

Proc by pro to mel byt z Prahy? Ja taky nevim kde je Bruntal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si potom väčší Pražák, než autor tohto článku.

Reagovat
vodka

no jo, ale u tebe to nikoho nepřekvapí...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Taky není důvod, proč znát Bruntál.. zbytečné město

Reagovat
iamek

. Odporne mesto. Sem tam jak projizdim, tak se radsi zamknu v aute.

Reagovat
Whitemedia

Tak to mám, když projíždím Přerovem..

Reagovat
iamek

Ja jeste v Krnove, Havirove, Karvine, FM a v Privozu. Tam to je nejvic mazec a clovek se modli az ma zelenou

Reagovat
Error

Co to meleš? Jak FM?

Reagovat
tomasinho

Ti dám Havířov.

Reagovat
smazaný uživatel

Těš se na finále.

Reagovat
Whitemedia

co prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si to dobře že si z Prostějova?

Reagovat
Whitemedia

No to vůbec, ze Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Horcmen

Reagovat
iamek

Jinak se ptam proto, protoze sestrenka byla dnes na operaci s meniskem. Byla v Bruntale u nejakeho typka, kteremu se rika blade, sli nekde na party ( Karibik nebo tak nejak ? :D ) pak sukali na schodech nekde v panelaku a vytahu a druhy den se neumela poistavit na nohy. Jako kvuli toho menisku

Reagovat
blade115

A sestřenka byla ta blondýna, nebo bruneta?

Reagovat
iamek

Blond. Nevidis jak je hloupa ?

Reagovat
blade115

Tak ji pozdravuj.

Reagovat
eder

To je příhoda vskutku bruntální...

Reagovat
smazaný uživatel

musíte mať dobrý vzťah so sesternicou, keď ti takéto veci hovorí.

Reagovat
iamek

Mame :).

Reagovat
Kenneth

Z EF se nam stava priznani kurev?

Reagovat
Chazy

Obecně mě tohle vlákno nezajímá, ale že si holka někde s někým zašuká z ní snad kurvu nedělá. Ani neznáš kontext a i kdyby ho ten den poznala, tak to z ní kurvu nedělá.

Reagovat
iamek

Chodi spolu ctvrtej rok na gympl :).

Reagovat
Chazy

Díky za opravdu hodnotnou informací.

Reagovat
iamek

Pro tebe cokoliv :-*

Reagovat
Kenneth

No, dela

Reagovat
Chazy

Možná pro nějakýho zoufalce, kterýmu žádná nedá

Reagovat
Kenneth

Coze? Pokud holka da nekomu na schodech panelaku ozrala, tak je to kurva. Jestli to vidis jinak, tak dobre. Dal bych to neresil.

Reagovat
Chazy

Jo, tak bysme měli naše debaty řešit častějš

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Chazy

Někdy jsi díky svýmu uvažování naopak hrozně užitečnej

Reagovat
Arbiter

no jo, každý mě využívá jen podle toho, jak se mu to hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud tu má raz za rok článok, dokonca má v nadpise celé meno a namiesto toho, aby sme sa bavili o jeho parádnom účese a jeho prínose tímu, tak sa tu rieši systém reakcií a Swarley sa snaží bojovať s technikou.

Reagovat
Swarley

klidně si to převeď na Girouda:

1. - ten je k jeho účesu

2. - ten je k jeho přínosu pro tým

Reagovat
Wat

Já si to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu upresniť by to nešlo? Lebo teraz to vypada ako keby v tom nebol rozdiel ....

1.

2.

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

Podle informací listu Mirror se Manchester United dohodl s Nike na novém kontraktu. Americká společnost má anglické mužstvo oblékat i dalších deset let a na Old Trafford převádět ročně 72 milionů eur.

Reagovat
C0br

už zas?

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, tady a přitom jim přeješ.

Reagovat
blade115

U mě platí, že co si přeju, to nedostanu, tak mi můžete všichni ještě děkovat.

A nebo už bys mě mohl nechat žít ...

Reagovat
eder

Pro United každopádně dobrý obchod. Jen si nejsem jistý, zda si to s odstupem času podobně vyhodnotí i Nike.

Reagovat
iamek

To nam uz muze byt jedno :).

Reagovat
Zaschrona

LOL, tu castku porad nechapu.

Reagovat
kiwwi

pri tych cislach ktorymi disponuje United, je to pre Nike vyhodna zmluva

Reagovat
Zaschrona

Asi jo, jinak by to nedelali. Ale je to neuveritelny, 60 mega liber jen za to moct vyrabet obleceni.

Reagovat
kiwwi

ktore potom predas za 100 mil? Mne to pride ako dobry biznis

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
C0br

každopádně nutnost klikat do textového pole je vražedná

Reagovat
eder

Alespoň odpadne část analfabetů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Jak poukázal Chazy, nutno podotknout.

Reagovat
C0br

chceš patent na textové pole?

Reagovat
Chazy

Reagovat
kris_kros

Reagovat
C0br

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

PJ nedá sa ešte nastaviť aby sa reakcia namňa zobrazovala niekde v sekcii muj eurofotbal? Kludne by sa ten panak mohol rozsvietiť na červeno ak by namňa niekto reagoval.

Nebaví ma totiž pozerať, či niekto reagoval na to čo som napísal...

Reagovat
PJ

Něco takovýho bude, někdy v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ještě přimlouval za možnost zobrazení panelu na hlavní stránce posledních reakcí na stránce celkově.

Reagovat
PJ

was?

Reagovat
Chazy

Reagovat
iamek

A neslo by, ze by mi prisla smska, kdyz na me nekdo bude reagovat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Za poplatek 10 Kč/SMS ti to PJ klidně udělá

Reagovat
iamek

No myslim, ze tolik reakci by nemel nikdo

Reagovat
Wat

PJ bude každýho obvolávat.

Reagovat
PJ

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Email, jako si to můžeš nastavit na fórech.

Reagovat
fajdax

Vy si šíleně vymýšlíte ....

Reagovat
smazaný uživatel

som rozmaznaný Ale nie, snažíme sa zlepšovať túto stranku ako sa len dá

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte nejaký ožranský zámok, aby som sa sem nemohol dostať najebaný to chce. Nejakú logickú úlohu, koordinačné cvičenie pri PC alebo matematický príklad pri logine.

Reagovat
Chazy

Jo, člověk by při odchodu moh zaškrtnout nějakou ikonku ve tvaru Dartha Vadera.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Blbecku a dávám si posledni dobou pozor nahodou!

Reagovat
Chazy

Běž radši zas někomu psát, ať pro tebe hlasuje

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

uz sem ti to vysvetloval no

Reagovat
smazaný uživatel

Vader sa zapojil do súťaže o najkrajšiu stuťkovú a zháňal hlasy, aby jeho triedy vyhrala zájazd do Bruselu, či to bolo len u nás?

Reagovat
Chazy

To ne, přihlásil se do soutěže o nejhezčí fotku se štěnětem.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to by som skôr tipoval na mikyho.

Reagovat
Chazy

Ten mu pučil toho psa, fotila to Jíťa.

Reagovat
Wat

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

*stužkovú

Reagovat
smazaný uživatel

Pfff

Reagovat
smazaný uživatel

*tieda, kurva

Reagovat
smazaný uživatel

*trieda, kurva, kurva

Reagovat
Wat

Proč to opravuješ ještě šest minut potom?

Reagovat
smazaný uživatel

som punktičkár.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fantomas

Tohle by si měl člověk umět zakázat sám

Reagovat
smazaný uživatel

Málo piješ.

Reagovat
fantomas

Naopak, čim víc piju, tim menší chut lézt na EF mám.

Reagovat
Chazy

Já to taky nemám, obvolat každou bejvalku a napsat Srbce, to je fakt klasika, ale to EF mě prostě nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

a nám, čo nemáme bejvalky a Srbky, tak nám ostáva ef.

Reagovat
Chazy

To jsem tím říct nechtěl a ani si to nemyslím, jen prostě furt často inklinuju k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

proto sem byl celý víkend v lihu !

Reagovat
Chazy

To ty ale těžko můžeš posoudit, když se štítíš všeho krom piva

Reagovat
fantomas

Ale ale, co my vo tom víme?

Reagovat
Chazy

Vopalcoval sis to tu s nifem.

Reagovat
fantomas

Tak to proto, že minimálně chutově pivo >>> kořalka.. ale když chci jít do mrdek, tak pro to samozřejmě nevypiju 50 piv.. nicméně prostě jak se rychle vožeru, tak okamžikem, co přídu domu, jen padnu na postel a spim. Fakt si nedovedu představit, že bych šel na PC psát něco do diskuze; a už vůbec ne, abych se tim obtěžoval, ještě když sem venku via mobil.

Reagovat
fantomas

* pořádně místo rychle

Reagovat
Chazy

Klídek zas ty vio.

Reagovat
fantomas

Stresuje mě ten systém reakcí. Taky sem teď udělal chybu ve dvou konsekutivních příspěvcích, extraordinérní.

Reagovat
Chazy

Njn, tolik nových posibilit.

Reagovat
blade115

Za ten závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

via mobil

Reagovat
Talker

Potřebuješ 50 piv na to, aby ses ožral? To jsi slušný prase se svými 50kilama i s postelí a svým hárem, já mám maximum 17 + pár panáků

Reagovat
kvasha16

17 a este par panakov? dobra spotreba

Reagovat
vladis271

Reagovat
Chazy

500. pro

Reagovat
Wat

Reagovat
iamek

Diky za opravdu hodnotnou informaci.

Reagovat
Chazy

Co je na tom probůh za informaci?

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

no to je teda argument

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že pridá palec aj Padmé

Reagovat
Chazy

Padmé palce nedává, ona názory nevyjadřuje.

Reagovat
fantomas

A už vůbec nepodává takový hodnotný informace.

Reagovat
Honza Matoušek

>

Reagovat
fajdax

Reagovat
blade115

Chápu, že ti je bližší a známější spíš ten druhý.

Reagovat
fajdax

Reagovat
miky10

To záleží.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

- keď je niečo vtipné v dobrom slova zmysle

- keď je niečo vtipné v zlom slova zmysle, výsmech

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kiwwi

to proste musi vyplynut z kontextu

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

je nejlepší argument, smajlík, no prostě vše

Reagovat
Whitemedia

ale hlavně ten argument!

Reagovat
Zaschrona

...

Reagovat
kiwwi

United U21 line up: Amos. Varela. McNair. Ekangamene. James. Pearson. Rothwell Rowley. Janko. Wilson. A. Pereira.

Reagovat
mithro

ten Varela je sikovny, snad dostane sancu do konca sezony, po tych tazsich zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V teste z praveku a staroveku máš v otázke, či bola Samova ríša nadkmeňový zväz "nie" a máš to dobre podľa opravy a v poznámkach máš, že to bol "kmeňový zväz, nadkmeňový zväz", tak sa pýtam, kde je pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi kmeňový zväz, pozri v knihe :)

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tak som tam pozrel a je tam:

"658 - Zomrel Samo. Po jeho smrti sa ríša (najskôr kmeňový zväz s vojenskou demokraciou) rozpadla. Nasledujúcich 150 rokov nemáme žiadne písomnosti o živote na našom území."

Wiki hovorí:

Samova ríša bol štátny útvar (nadkmeňový zväz) Slovanov v strednej Európe zhruba v rokoch 623-658. Viedol ho (asi franský) kupec Samo."

... Takže asi aj nadkmeňový zväz. Tým pádom máš z písomky menej bodov; 103/109.

Reagovat
smazaný uživatel

môže tam byť tlačová chyba (aj chyba v odpovediach), to pripustil aj ten týpek. kt. nám to dával... Njn, hanbím sa

Reagovat
smazaný uživatel

inak, napadla ma taká závažná info... To nebol test z praveku a staroveku, pretože Samova ríša bola v stredoveku....

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa hanbím ja.

Reagovat
smazaný uživatel

v poho, každý sa sekne, ale toto sú proste absolútne základy...

Reagovat
Rssa

600. pro LFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je to samozřejmě docela svinský řešení, už tak to v SA sekci upadalo a teď tam ani nikdo nebude umět zareagovat.

Reagovat
Kenneth

Sleduje nekdo po ty pauze jeste Walking Dead? Neskutecne nudna sracka se z toho stala..

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, já ještě viděl tak 15 minut z druhý řady a pak jsem to zabalil. Jsou mraky lepších seriálů.

Reagovat
smazaný uživatel

poznáš ešte nejaký s takýmto apokalyptickým alebo zombie námetom? ja som pozeral ešte jeden, nejaký anglický a ten bol celkom fajn, ale inak žiaden dobrý nepoznám.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě myslíš Survivors, to mi přijde asi nejpovedenější na post apo v rámci TV tvorby, škoda, že to nepokračovalo. Jinak mne taky bavilo britské Outcasts a americké Jericho, ale to je snad ještě víc soap opera než WD.

Pak je ještě Falling Skies, Terra Nova, Revolution a Defiance, ale to mi přišlo dost jako sračky všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

hej, Survivors sa to volá. Outcasts nepoznám a Jericho bola hlúposť podľa mňa. Škoda, mňa takéto veci bavia.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak je ještě jeden seriál, kterej tam naprosto nečekaně hodí postapo ltéma v poslední řadě, ale to radši jmenovat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

daj.

Reagovat
smazaný uživatel

na jeseň sa pripravuje nejaký pilot a touto tématikou na serialzone som to čítal

Reagovat
smazaný uživatel

daj vedieť potom.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ale stále ma to baví pozerať.

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavne, že sa bili do pŕs, ako to bude samá akcia a nie telenovela.

Reagovat
Kenneth

Americani to klasicky zkurvili natahovanim, jako milion dalsich serialu. Doufam ze tu serii nejak dustojne ukonci a uz se na to vyserou.

Reagovat
Kenneth

Hlavne ten dil pred pauzou byl naprosto epicky, vubec nechapu co maji znamenat ty dily potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím, že by mohli končiť. Ani neviem, na koľko sa držia komiksu, nečítal som ho, ale ten námet je tak dobrý a tak široko obsiahlý, že ten seriál môžu robiť ešte 10 rokov a nuda to nebude, len to musia robiť inak ako teraz. Nie je to niečo na sôsob HIMYM, WD sa ešte môže rozbehnúť, len nie takto.

Reagovat
Side

U toho sseriálu stála za to akorát první epizoda, jinak je to totální sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, keď tam bol Guvernér, tak to bolo tiež bruntálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já skončil tak u 15. dílu třetí série... Stalo se z toho hrozné hovno. První série byla super, druhá se ještě taky dala, ale co se s tím stalo potom....

Reagovat
smazaný uživatel

No, před pauzou už jsem s tím chtěl seknout jak s Dexterem, ale dal jsem tomu šanci. Teď po pauze mě ale pár dílů trošičku pobavilo(ten voják vypadá hodně zajímavě) tak tomu dám ještě šanci, i když tahle poslední byla zase nuda jaxviň

Reagovat
smazaný uživatel

*ten poslední díl

Reagovat
smazaný uživatel

pred pauzou to bola tiež nuda, kým sa neobjavil Guvernér. Po pauze som prestal veriť, že to bude mať ešte nejaký smer, ale línia s Glenom tomu dala tvár a vliala mi nejaký minimálny optimizmus

Reagovat
Talker

Mě to přišla jako sračka už někde v půlce první serie a furt jsem čekal, kdy se to rozjede, jak o tom všichni básní... Vzdal jsem to někde v tom vězení jak byli.

Reagovat
vodka

Bomb girls jsou zatím celkem dobré, mám za sebou ale akorát 2 díly.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
fajdax

650. pro mě

Reagovat
Maresma

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=L-hSHO_Lh0M

Asi najlepšie lyric video, zvlášť pre fajnšmekrov istých žínrov videí.

Reagovat
smazaný uživatel

*žánrov

musím to posebe začať čítať

Reagovat
smazaný uživatel

a tiež to nedáva zmysel...

*pre fanúšikov istých žánrov videí

Ten nový systém reakcií ma úplne vykolajil.

Reagovat
Wat

Tyvole, dneska to radši zabal.

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej oceň to video.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

666. pro Papeže Františka.

Reagovat
smazaný uživatel

za tu nenápadnou příhru

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem palcoval fajdaxovi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

na to je brzo

Reagovat
kiwwi

Wilson je Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Neber Koscielnyho prezývku nadarmo.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

u teba to beriem ako prejav úcty voči Kosovi.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

a dalsi, paradne to spravil ak odide javier, tak mame vpohode nahradu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

zvyk

Reagovat
Zaschrona

Hezky, my s Arsenalem dostavame cocku i v FA Cupu U18tek. Kdyz se dari, tak se dari.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej? máš zostavu? či aspoň jedného poznám. Možno Crowleyho, ak hral.

Reagovat
Zaschrona

Everton U18s to face @Arsenal: Griffiths, Jones, Thorniley, Graham, Langton, Shannon, Ledson, Williams, Dyson, C Duffus, T Duffus

Everton Under-18s subs: Hewelt, Charsley, Connolly, Donohue, Brewster

Arsenal U18s XI: Vickers, Moore, Ormonde-Ottewill, Kamara, Siemann, Pleguezuelo, Maitland-Niles, Zelalem, Akpom, Jebb, Iwobi

Arsenal U18 subs: Lipman, Huddart, Willock, Wright, Dobson

Pred chvili jsme snizili na 1-2, cca 55. minuta.

Reagovat
smazaný uživatel

zel nejako ide dole zachvilu bude hrat za u16..ale ten jeho kontrakt ma desi

Reagovat
smazaný uživatel

čo s kontraktom?

Reagovat
smazaný uživatel

stale sa pisalo ze ten prvy profesionalny podpise hned prvy den kedy bude moct - na 17. narodeniny..tie uz davno mal a stale nic..navyse som zapocul ze okolo neho kruzi bayern

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to nie je dobré. Bayern - to je sen každého etiópsko-amerického Nemca.

Reagovat
smazaný uživatel

ale mozno je len este stale ozraty a caka sa, kym vytriezvie..stastie ze nechodi na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Profesionalny kontrakt sa podpisuje po dovršní 18tich.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomýlil som sa..Sorry...myslel som niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by som neriešil, v FA cupe hrajú tí najlepší keďže je to asi najprestížnejšia súťaž pre akademie. bežne tam hrajú 17-18 roční ktorí hrajú za U21tku

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, poznám skoro všetkých až na Moora, ale podľa FM za niečo stoja len Akpom a Zelalegas. Ostatní max 2 hviezdičky.

Reagovat
Swarley

co Draxler? jak šlape?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral som dlho tú hru. Teraz si sem-tam dám hru za Auxerre, urobil som tam návrat legiend ako Diaby a zobral som naspäť Sanoga na hosťovanie. V lete pôjdem po Sagnovi a bude to kompletné.

Reagovat
Swarley

taky právě o něčem takovém uvažuju, chce to nějakej těžší level a hlavně nemám srdce se zbavovat hráčů jako Fletcher, Rio a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozerám, že Draxler po 20 kolách má 3+9 a v asistenciách je tretí v lige, hodnotenie 7.37, takže celkom dobrá posila.

Reagovat
Swarley

já ho takhle měl v první sezóně, co jsem ho koupil...dobré hodnocení, málo gólů a spoustu nahrávek...teď ve své druhé sezóně má zatím z 9 zápasů 8+2, tak uvidíme, jestli mu to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

moore ma najvyssi potencial zo vsetkych rb ligy..vyzerat co najviac ako busta rhymes

Reagovat
Robochelsea

Čo by ste zajtra stavili na LM?

Reagovat
fajdax

1 na Atletico a handicap na Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

zkouška

Reagovat
smazaný uživatel

zkouška

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

si kokot?

Reagovat
Wat

Reagovat
fajdax

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, poznám skoro všetkých až na Moora, ale podľa FM za niečo stoja len Akpom a Zelalegas. Ostatní max 2 hviezdičky.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck you

Reagovat
Whitemedia

Dnes se ti daří

Reagovat
vladis271

ejha, dal som reakciu a nehodilo ma to na začiatok reakcií, ale na reakciu na ktorú som reagoval. Ak to nebola náhoda, tak máš moju nomináciu na Nobelovku za mier.

Reagovat
PJ

uff.. zkus psát pomaleji, asi jsem to nepochopil

Reagovat
Swarley

já mám takovej blbej dojem, že až teď přišel na tu celou změnu a v čem vůbec spočívala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ale musím aj tak

Reagovat
cristiano.K.

zase jsi o krok přede mnou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

Reagovat
PJ

Reagovat
Wat

Reagovat
kmotor corleone

wi gat podolski, wi gat žirú, gerviňo ken plej ap front tú.

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

Wilson neskutocny hrac

Reagovat
kiwwi

a hattrick

Reagovat
Jesse Pinkman

True Detective !

Reagovat
Sandstorm

OT: Tak finále Temnýho případu pro mě docela zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než Dexter.

Reagovat
Sandstorm

Na něho jsem nekoukal, ale poslední sérii prej dobře zprasili.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou ne, akorát ten poslední díl. Tou pintou poslali do kopru všechny série se všema dílama. A navíc samoúčelně, páč ten seriál vedli k úplně jinému závěru.

Reagovat
Sandstorm

Tak to hodně naštve. Já sem viděl jenom první sérii a pak už sem nějak neměl potřebu pokračovat...

Reagovat
vodka

cos čekal jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Dotek nadpřirozena?

Reagovat
vodka

no, právěže tím by to úplně posrali.

Reagovat
Sandstorm

Že to neskončí tak jednoduše. Hlavně v závěru jsem čekal nějaký překvápko, ale poslední minuty už bylo jenom plácání o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení by se tam nehodilo. Já vnímám True Detective jako další stupeň ve vývoji seriálů. Teďka už mívají špičkové efekty i obsazení, a tomu odpovídající scénář a sofistikovanost. Ale ani přesto se nedokázali vyrovnat filmům, zkrátka proto, protože v seriálu musíš dát mnohem větší důraz na vyprávění příběhu, a nemáš čas se v každém dílu pitvat s atmosférou, dlouhými statickými záběry, a nebo s psychologickým rozborem postav. Čeká se že toho dosáhneš postupně, tím že sem tam něco utrousíš, a ono se to pak spojí. True Detectiv na to šel "filmově". Jako kdybys vzal osmihodinový celovečerák (doslova) a nastříhal ho na hodinové části. Podle mě by se měl sledovat ideálně v kuse. Pokud by tu psychicky vyčerpávající dřinu někdo zvládl. A na koncu filmu dělat nějaký twist, to se moc nesluší. Rozhodně ne u tak pomalého a pečlivě vystaveného příběhu, jako je tenhle.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

neřekl bych, že je to něco nové, možná v USA, kde se pořád radši točí vícesériové seriály s příběhem až druhotným. minule to rozepisoval šak Rssa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jo, sofistikovanost přišla definitivně s Twin Peaks, ale ani ten se filmům nedokázal vyrovnat. Kdežto teďka se seriály v pohodě můžou měřit s áčkovou hollywoodskou produkcí. Až na způsob vyprávění příběhu. V tom má film pořád obrovský náskok. A různé minisérie zase omezuje rozpočet, jinak by se z toho námětu rovnou natočil regulérní film. Nejvíc je to vidět na těch takových GoT, nebo House of Cards, ale ten trend je obecný. A relativně nový, tak deset let zpátky. Řím bych tam neřadil, Battlestar Galacticu zase jo. Rád bych si myslel že ta vlna sofistikovanosti začala někdy s Nolanem a jeho komplexníma thrillerama, ale je to asi blbost.

Reagovat
iamek

Je to logicky vyvoj, protoze za reklamy plati firmy cim dal vice a tim padem si muzou vice dovolit. Navic diky Netflixu se zacnou tocit dalsi a dalsi kvalitnejsi serialy. Ta kvalita jde nahoru logicky, protoze, kde jsou prachy, tak tam mas kvalitni rezisery, herce, kameramany. Cim dal vice kvalitnich reziseru se presouva na televize. Naposledy Soderbergh a i Rodriguez si zaridil vlastni TV stanici, protoze rikal, ze mu vydela vice penez, nez vetsina jeho filmu. A to bude soukroma telka.

Reagovat
smazaný uživatel

To dává smysl. Pevně doufám že počítačové pirátství jenom tak neskončí, páč na filmy můžeš třeba zajít do kina. Ale čekat roky na to, až nova milostivě koupí nějaký seriál (pokud ho koupí) a pak se na něho dívat s hrůzostrašným dabingem někdy v jedenáct v noci, protože ti trotli nepoznají co je dobré ani kdyby je to kopalo do prdele, tak z toho mi stojí vlasy hrůzou.

Reagovat
iamek

Skoda, ze Netflix letosni rok do CR nepujde. To by bylo peckozni. Ja na filmy radeji do kina, protoze ta vetsinu ani neplatim. Ale torrenty na serialy tady budou snad jeste dlouho. Presne jak rikas. Ja nemit HBO a kdyby nebylo torrentu, tak na Temny pripad cekame rok ne-li dele:).

Reagovat
iamek

No ted koukam, ze je venku prvni dil serialu Believe a reziruje bozsky Cuaron <3

Reagovat
Fenri

Reagovat
vodka

jak jednoduše? 2/3 dílů vůbec netušils, kdo vraždí.

Reagovat
iamek

A co jsi cekal ? Ufo ? Sice uz od cca 4 dilu bylo jasne, ze v tom jede zahradnik, ale ta atmosfera byla dokonala. V poslednim dilu jak ti dva prijeli k baraku jsem ani nedychal. A jak Matthew prochazel bludistem, tak jsem byl na hranici infarktu. Prvni tri dily jsem ten serial odsuzoval. Pak jsem si dal 6 dilu za sebou a byl jsem hotovson. Zitra si dam vsech 8, protoze me bavi v takovych serialech hledat dalsi a dalsi veci. A hlavne jsem rad, ze az na jednu vec ( kdo zabil toho typka v base ) jsem dostal odpoved na vsechno. Uz se tesim na druhou radu

Reagovat
smazaný uživatel

V tý base se jeden z těch strážníků jmenoval Childress, takže je víceméně jasný, že tomu týpkovi pomohl do hrobu on.

Reagovat
iamek

Diky za postreh

Reagovat
cristiano.K.

jak my staří k tomu přijdeme

Reagovat
Swarley

musíte si zvyknout, my mladí to dáváme s klidem, máme SWAG, swarlos rullezzzz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger in bullish mood tonight. Listening to him makes you believe. Arteta also speaks well. Huge task for #afc

No, som zvedavý a nie som úplne skeptický, Wenger niečo kuje.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hejnak

Reagovat
fenixLFC

inak super system napríklad pre nifla ked dojde neskoro a hodi len par palcekov nemusi to furt aktualizovat a len klika a klika

Reagovat
Swarley

800

Reagovat
Kowe

pro Parov Stelar v Brně

Reagovat
Swarley

hohoo, může být

Reagovat
Swarley

v pátek na výstavišti? co to stojí?

Reagovat
vodka

800

Reagovat
Swarley

hmm, supr brouk do hlavy

Reagovat
Kowe

Ale dajší se sehnat i levnějc, přece jenom důchody jsou malý a každá kačka se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

pre čisté ponožky a boxerky

Reagovat
Swarley

pěkně v komínku

Reagovat
Robochelsea

Calvin Klein

Reagovat
Wat

Radši King.

Reagovat
Kowe

Pepe Reina hostuje z Liverpoolu v Neapoli a po sezóně bude řešit svoji budoucnost, v níž by si mohl také vyzkoušet angažmá v zámořské Major League Soccer. "V budoucnu bych si rád vyzkoušel něco nového, možná Ameriku nebo něco podobného," uvedl zkušený španělský gólman.

To by za něj moc nebylo.

Reagovat
fff

Vidim, ze som zas daco zmeskal tak idem ocekovat co ...

Reagovat
fff

Hm .

Reagovat
fff

Mimo toho, ze pisem reakciu priamo pod prispevok som nejaku zmneu zatil nenasiel, skusim sa na to vyspat .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Tak BR má dostať 3 ročný kontrakt a 60 mega na posily. To by malo stačiť. Konopí, LB a ešte zostanú prachy na jednu, dve posily.

Reagovat
Bayern +
Reagovat
vladis271

A na Shawa sa chystá City. MU chcú Luka a Llalanu, Glazerovcom a Moyesovi evidentne drblo. Ísť po dvoch žiadaných a super drahých angličanoch v jednom okne chce fakt gule.

Reagovat
cristiano.K.

není se čemu divit

Reagovat
fajdax

To je ten Lallana tak dobrej?

Reagovat
kiwwi

je dobry, ale fakt neviem ci az tak...neviem ci by nas prave tento hrac nejak posunul - keby to ale malo byt v jednom balicku so Shawom a bola by to nahrada za odchadzajuceho Younga, tak nedbam

Reagovat
cristiano.K.

úplně ideuálně, kdyby se točil s Januzajem na levé straně, s tím že Januzaj může alternovat i na AM.

Reagovat
iamek

Je, ale to byl i Young

Reagovat
kiwwi

ja sa strasne tesim ako vam sklapne po lete

Reagovat
SunFells

Taky jeden z těch dobrých.

Reagovat
smazaný uživatel

MU by Lallanovi mohol sadnúť, tam by na ihrisku mal tú voľnosť, ktorú potrebuje, ale neviem, kam ho chcú nacpať. Ak by odišiel Kagawa a van Persie a Rooney by išiel na hrot, vtedy by to bolo na mieste.

Reagovat
kiwwi

Kagawa kludne moze ostat...stacilo by keby odisiel Persie

Reagovat
fajdax

Proč by měl Persie odcházet?

Reagovat
SunFells

Patrně na stranu, Kagawa s Persiem s tím nemaj moc co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Si vážne myslíte, že idú kúpiť polku planety? Bu´d si len media vymyšlajú alebo len United scoutujú. Pôjdu len po jednom z nich, to len ľudia ako kiwwi si mysla, že v lete príde Kroos, Gundogan, Lallana, Shaw, William....Príde možno jeden z nich, ak vôbec získajú toho jedného z toho listu.

Reagovat
kiwwi

vobec nevies...kupime vsetkych o ktorych sa spekulovalo, to je tutovka

a Moyes uz pracuje na tom, aby sa rodicia ktori budu chciet dat deti do akademie, rozhodovali pre United pred Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

good luck pri presviedčaní. A btw funguje to naopak, klub oslovi deti (rodičov) nie rodičia klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Özil’s physique has seen him struggle against bigger opponents with Arsenal boss Arsene Wenger recently confirming that he’s been working on improving his physique in the gym through extra weight training.

Highly-rated youngster Gedion Zelalem was also put on a similar programme at the start of the season, while Aaron Ramsey is another player who has reaped the rewards of an extensive weight gain plan.

Ak by do dvoch rokov vyzerali aspoň trochu ako Ramsey, tak by to bola paráda.

Reagovat
kiwwi

Manchester United scout David Friio has revealed that the Premier League champions are interested in signing Real Sociedad winger Antoine Griezmann.

"Griezmann would clearly bring something," he told L'Equipe.

"His versatility and technique, in a tournament where the gaps are reduced, are real assets. You can't score 15 goals in a great League without having real qualities."

Reagovat
Wat

Tak toho snad nedotáhnete.

Reagovat
Zaschrona

Za tech 30 milionu euro by byl dobry kauf pro kazdy klub.

Reagovat
Arbiter

Já teprve dnes zjistil, že EF má twitterovský účet

Reagovat
SunFells

Já též, od tebe.

Reagovat
Arbiter

není zač

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.express.co.uk/sport/football/464087/Starlet-Gedion-Zelalem-extends-Arsenal-stay

teda snad, ale palka riadna, asi sa trosku natahovali ale nepride mi to od zela velmi sympaticke

Reagovat
Fenri

Hm, to je fakt dobrá darda

Reagovat
smazaný uživatel

A to je len na 3 roky. Neviem prečo ste nepočkali do 18tich a nedali mu zmluvu na 5 rokov. Takto v 18tich zas bude musieť podpisovať.

Reagovat
Fenri

Tak jestli kolem něj kroužil Bayern, tak je to jasný, proč jsme nepočkali, co? A co kdyby se přidaly další týmy? Kdyby se ozval třeba Liverpool, tak by bylo vymalováno

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hehe. Ale u něj se to alespoň vyplatí.

Reagovat
vladis271

tyvole. Toľko má Sterling a to musel odohrať výnimočnú sezóny aby sme mu toľko dali.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

by mě zajímalo, jak je možné chybovat v reakcích a namísto reakce přidat nový příspěvek

Reagovat
Fenri

Reagovat
vladis271
Reagovat
vladis271

*0:40

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

super

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Glen

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fff

Uz sa strasne tesim na nedelu . Snad to derby bude stat za to.

Reagovat
kiwwi

tak nove sponzorske zmluvy so Chevy a Nike nam hodia 100 mega rocne - len tieto dve zmluvy samotne - to je nieco neuveritelne + pribudlo dalsich x novych mensich sponzorov a ma sa navysovat balik za TV prava

s tymto sa dostaneme s platmi pod 50% a po splateni pozicky 50 mega rocne, ostane este slusny balik na prestupy kazdorocne...zahojeni na 10 rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na chvilku ses nadech a zase hezky zpátky do kanálu!

Reagovat
iamek

Hlavne at uz zacnou hrat fotbal . Ale ty vastky jsou silene. Ta bublina jednou prasknout musi.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
cristiano.K.

bylo

Reagovat
Arbiter

okay

Reagovat
cristiano.K.

zábavný to je, i když to vidím znovu

Reagovat
Dawon

Pulis vypada jak postavicka ze Sin City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Tam by se tak strašně hodil Coyle se svými trenkami a štrulpnami.

Reagovat
Wat

Co má vyjadřovat to poslední slovo?

Reagovat
Rssa

Nechci vidět Coyla se strupami

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem tu někdy před sezonou rozjížděl, teda Polar Beer vlastně rozjížděl, tu anketu o největší talenty Premier League mimo svůj tým, nevíte, kde to je? Nějak to nemůžu najít, díky.

Reagovat
fajdax

Je mi tě líto.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem jako? Tenkrát k tomu psalo celkem dost lidí, tak mi napadlo pro zajímavost to srovnat s vývojem letošní sezony.

Reagovat
cristiano.K.

logicky celkově

Reagovat
Arbiter

OT: Zkoušel tu někdo Stick of Truth?

Reagovat
nani92

včera som to nainštaloval..ale ešte nazapol,chcel by som to s češtinou

Reagovat
Dawon

Rad bych, ale muj komp je na to evidentne moc retardovany Vubec se mi to nespusti, pravdepodobne za to muze moje grafika z doby kamenne...ale kamos to hraje a je z toho maximalne nadseny...prej to ma super potencial na novy SP celovecerak

Reagovat
Arbiter

to rozhodně, z některých gagů chčiju smíchy

Reagovat
kvasha16

co to je?

Reagovat
Marosh16

super to je

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dohrál jsem to včera. Já prakticky nevím co bych tomu vytknul, krom trošku rozvláčněných soubojů. Humor naprosto TOP.

Reagovat
niflheim

Co je to kurva za diskuzi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Roberto Martinez will once again try to tempt Rodwell back in the summer, with his first-team chances at City looking slim. (Guardian, Telegraph, Times)

Snad to klapne. Myslim si, ze by mohl byt v Bobove systemu nejen vyborny hrac do Barryho role, ale klidne i do role stopera. Domnivam se, ze pod spravnym vedenim klidne stale muze byt top hrac.

Reagovat
Chazy

BTW...

Uwe > Bob

Reagovat
Chazy

Vlastně pro to mluví i fakta:

První výhra nad LM týmem PL: Bob 12. pokus, Uwe 1. pokus

Nejvyšší dosažený umístění v lize: Bob 12., Uwe 6.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Reagovat
fenixLFC

aby ho nechceli po sezone united

Reagovat
Zaschrona

... btw Uweho chci videt pristi rok v PL, fandim Wiganu.

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Zaschrona

John Lundstram has been recalled from his loan spell at Yeovil Town.

Snad teda dostane do konce sezony sanci.

Reagovat
Tomoro

chlapi nekdo z vas tu daval tu super fotku jakozto reklamu na pornhub nemate nekdo ten link prosim?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Tomoro

Diiiiiik

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Niekto nemá nejaký tip na film z 2013

videl som uz tieto http://www.pixhost.org/show/3881/20892738_2013.png

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no to vypada zaujimavo idem to pohladat eng lebo ulozto ponuka len cesku verziu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to třetí díl, respektive volné pokračování. První díl byl natočený někdy zhruba dvacet let zpátky, druhý asi deset let po něm. Je to zajímavé, taková časosběrná romantická komedie. A v každém díle jsou ti dva dospělejší a prožívají svůj vztah jinak.

Reagovat
iamek

Pro me nejlepsi trilogie vsech dob :).

Reagovat
protiproudu

tak jsem si zapřeháněli

Reagovat
iamek

Proc reagujes, kdyz vyplodis picovinu ? Ja vim, ze jsi pravdepodobne takovy ten kino konzument, ale i tak ...

Reagovat
Fenri

Jako rozhodně jedna z nej určitě je

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nevadí Matrix som napríklad videl dvojku potom jednotku a nakoniec trojku :D alebo Harryho pottera som videl 12 567 a 34 nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavej pristup k filmum.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sú len dve takéto výnimky hádam ....

Reagovat
Whitemedia

Já to tak měl u Temného rytíře.. 2,3 a ten první díl jsem viděl až jako poslední

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

ale nejlepší je druhý, 3. už neni tak optimistický, v prvním mi úplně nesedí Hawke... 2. má navíc konec, na který je radost se dívat aj 5x po sobě...

Reagovat
Mindas
Reagovat
smazaný uživatel

ako ze som si to v auguste nevsimol ?

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.csfd.cz/film/297373-big-sur/

jestli mas teda rad beat generation

popravde jsem to ale jeste nevidel

Reagovat
hefy

Reagovat
hefy

Hm.

Reagovat
Arbiter

jak se ti to povedlo?

Reagovat
hefy

Chtěl jsem palcovat Mindase a hodil jsem palec do vzduchu.. Je to nezvyk.

Reagovat
PJ

Nerozumim. Jako že jsi kliknul na "reagovat", objevil se ti formulář hned pod tim, řek sis co je to za blbost, sjel dolu, kliknul si do toho pole pro novej příspěvek a dal ten palec tam?

Reagovat
hefy

Přesně tak.

Reagovat
PJ

tak na to nemam co říct, no

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
kiwwi

taky mensi OT:

rozmyslal som tak o Rooneyho plate a stale som tak rozmyslal o tom, ako je to v porovnani s tym co zarabali kedysi futbalisti a dosiel som na celkom zaujimavu vec...

Roy Keane bol prvy hrac v historii, ktory prelomil hranicu 100 tisic libier na tyzden...bolo to okolo roku 2001 - ked som si vygooglil mieru inflacie v UK od toho roku (http://www.thisismoney.co.uk/money/bills/article-1633409/Historic-inflation-calculator-value-money-changed-1900.html) a kurz libry voci euru v tom roku, tak to vychadza, ze Keano bral cca 230 tisic eur tyzdenne

ratal som s tymi 100 tisic librami na tyzden, ale mal pravdepodobne viac - pise sa len, ze ako prvy brejkol tuto hranicu...docital som sa aj o 120 tisic libier na tyzden co by bolo cca 275 tisic eur na tyzden

a to este netusim ake boli vtedy dane...predpokladam ze nizsie, takze mal z toho Keano viac cistych penazi

myslim, ze hracov ako Keane bolo v tej dobe urcite viac - neviem teda ci mi tie prepocty sedia a ci som to takto mohol ratat, ale ak sedia, tak sa ten futbal az tak extremne nezmenil, ako je to vsade prezentovane - ti najvacsi futbalisti boli v podstate rovnaki ako teraz, len v tejto dobe sa do vsetkeho "vidi" a vsetko sa ovela viac riesi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

nečítal si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

nebo z toho vyplývá, že už tehdy jste si dokázali přeplatit kdejakého nekopu, teda Rooney bohužel žádný nekopa není, ale tu pálku prostě neospravedlníš a nestane se rozumnou ani, když to tu ještě 1000x napíšeš a uděláš 1000 svých studií

Reagovat
Mimalu

myslím že mu nešlo oto osparvedlnit 300 klacků pro Rooneyho, jen poukazat že ta častka není až tak převratná v širším kontextu

Reagovat
fenixLFC

nic prevratne v sirsom kontexte pre united

Reagovat
kiwwi

v sezone 2000-2001 daval United na platy 50 mil. libier, Liverpool 48.9...ty prevrat

Reagovat
kiwwi

trhni si nohou, dobre?

pointa je uplne inde ako ospravedlnovanie Rooneyho platu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Keano a nekopa? heh, hybaj zpátky do fotbalové školky

Reagovat
Rssa

Ten pokopal kde koho.

Reagovat
blade115

Reagovat
cristiano.K.

zajímavé to rozhodně je,ale je to furt na pěst

Reagovat
cristiano.K.

Hlavne Rooney nevi co slovo inflace znamena, ten chtel byt jen nejlépe placenym hracem ligy

Reagovat
Kenneth

Uz i na svete.

Reagovat
kiwwi

To chcel a mal svojho casu aj Keano

Reagovat
kiwwi

Ale to kazdopadne nie je pointa

Reagovat
cristiano.K.

Vim

Reagovat
Jardin

a Wenger jí prolomil o nějakých 12 let později

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Sol

Reagovat
Jardin

Jo? Já myslel, že se právě až u RvP diskutovalo o prolomení hranice 100k/w. A přišlo to až s prodloužením Walcottova kontraktu (nebo to byl podpis Podolskiho?)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už se s tím fakt vtipnější jak Arbiter.

Někdy je prostě lepší držet hubu a uznat, že to tvoje není vždycky a ve všem to nejrůžovější, ale to bychom asi chtěli moc.

Reagovat
kiwwi

Masopus pls

Reagovat
Sandstorm

Tak se prý vážně zajímáme o Wiliama Carvalha ze Sportingu. Já si popravdě myslim, že spíš přijde někdo takový a ne super hvězda typu Kroos.

Reagovat
smazaný uživatel

Má o neho záujem aj Real a Juventus. Popravde stačí ak dá ponukuí Real a nikto iný nemá bohužiaľ šancu, Kiežby sme ho kúpili, bohužiaľ my ho len scoutujeme

Reagovat
Sandstorm

Scoutuje ho i Arsenal. Prej za něj chtějí 35 mega, což je poměrně dost na to, že má za sebou jednu sezonu v áčku Sportingu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jeho vykupka. Momentalne je strašne prehypovaný. Ale tak čo sa dá robiť. Hrá skvelo. A predtým hral v belgicku. Tam hral tiež vraj vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam i United, a to dost prý silně. Někde se vyjadřoval, že to může být United nebo Real. Takže United

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by si vyberal medzi Realom a United tak si podľa mˇan vyberie Real kvoli Ronaldovi. Ak United a niekto iný tak zrejme United. Škoda.

Reagovat
Kenneth

Za 45 mio?

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Edena Hazarda, nejlepšího hráče na ostrovech

Reagovat
Rssa

Až po Suarezovi

Reagovat
smazaný uživatel

A Gerrardovi

Reagovat
Chazy

Manažeři se nepočítaj? Měl bych adpeta

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Alana Curbishleyho?

Reagovat
hefy

Tak toho stopro nemyslí.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

W T F ?

Reagovat
Maresma

Reagovat
fenixLFC

Mozno na panamskych

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele