Olić po třech měsících končí jako trenér CSKA Moskva

16.06.2021, 10:59
Aktuality
CSKA Moskva má po třech měsících znovu nového trenéra. Přípravu na ligový ročník 2021/2022 s týmem už nezačne Ivica Olić, představy chorvatského kouče ohledně prvního týmu se neshodovaly s pohledem vedení armádního klubu a výsledkem je předčasné ukončení pracovního poměru...

Olić za sebou má pestrou aktivní kariéru a v hlavním městě Ruska pracoval od konce března, kdy nahradil Viktora Gončarenka. Povedený nebyl už závěr minulé sezony, CSKA nakonec obsadilo šesté místo a letos si nezahraje evropské poháry.

"Rád bych využil této příležitosti, abych oznámil ukončení spolupráce s CSKA. Dnes jsem přicestoval do Moskvy a měl schůzku s vedením, po našem rozhovoru se pak klub rozhodl pro ukončení spolupráce. Hlavním důvodem jsou rozdílné pohledy na to, jak by měl v budoucnosti vypadat a fungovat první tým," oznámil Olić.

"Tento výsledek jednání mě mrzí, byl jsem nadšený a těšil se na novou sezonu. Rád bych poděkoval klubu a fanouškům za tuto báječnou zkušenost, byly to příjemné dva měsíce. Všem v klubu a fanouškům přeji zdraví, štěstí a úspěchy," dodal.

Vedení rychle vyřešilo otázku hlavního kouče a do této funkce byl posunut někdejší obránce Alexej Berezuckij.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
Csaplárova past

Současný Arsenal by pozvedl ....

Reagovat
zelda

Na hrotu?

Reagovat
Uwe háže buly

I v obraně

Reagovat
Akinfeev

Rafa Benitez pripadne Löw to by bylo super... Hruza jak je tenhle clovek pripravil o sanci na ucast v LM, nebo vubec v cely Evrope.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele