Olić kritizuje vedení Hamburku

15.02.2014, 17:06
Aktuality
Hodně špatnou sezónu prožívá HSV, nejdéle sloužící bundesligový klub strádá a také letos to z jeho pohledu vypadá na urputný boj o záchranu, což rozhodně nejsou místa, kde se ambiciózní mužstvo chtělo pohybovat. Po neúspěšných námluvách s Felixem Magathem se tak do kritiky hamburských poměrů pustila i bývalá opora Ivica Olić.

Severoněmecký celek vstoupil do letošního ročníku na lavičce s Thorstenem Finkem, který po svém nástupu dokázal Rothosen vytáhnout z nejhoršího, ovšem po sérii špatných výsledků, jež vyvrcholily ostudným debaklem na hřišti Dortmundu, byl bývalý kouč Basileje odvolán a jeho místo zaujal zkušený Bert van Marwijk.

Jeho přítomnost sice Hamburku krátkodobě pomohla, ale poté se výkony mužstva, které chtělo před sezónou zaútočit na evropské poháry, opětovně vrátily do zajetých kolejí. Užuž to vypadalo na další rošádu - vytáhnout HSV z krize měla klubová legenda Felix Magath, jenž by zastávat funkci předsedy, sportovního ředitele a do léta také trenéra. Dozorčí rada se však na příchodu kontroverzního odborníka neshodla a Magath následně zamířil na záchrannou misi do Fulhamu. "Spory mezi dozorčí radou a vedením byly v Hamburku vždycky," prohlásil Olić, jenž za HSV nastupoval mezi roky 2007 - 2009.

Poté si dobrými výkony vysloužil přestup do mnichovského Bayernu, avšak osud bývalého klubu mu rozhodně není lhostejný. "HSV má před sebou obtížnou situaci, kterou mohu srovnávat s prvním rokem ve Wolfsburgu, kdy jsme na tom byli podobně," vrátil se na úvod svého nynějšího angažmá chorvatský útočník, který nechápe kritiku současného kouče Berta van Marwijka. "Byli jsme společně s HSV na soustředění v Abú Dhabí a od hráčů jsem na trenéra slyšel jen samou chválu," dodal.

Aktuální má Hamburk před sebou klíčový duel na hřišti posledního Braunschweigu, který podle spekulací rozhodne o budoucnosti nizozemského lodivoda, jehož by při dalším neúspěchu zřejmě nahradil Mirko Slomka, který byl nedávno odvolán z lavičky Hannoveru.

Autor: Jiří Vojík / sport1.de

Komentáře (27)

Přidat komentář
Filip12

Mirko Slámka by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Slámka hihihi chuchuchu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Když odvolaj 110 koučů a furt se jim nedaří, tak to asi nebude jimi..dementi..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
widlak

Jako, že "zásah"?

Reagovat
Bayernista18

Nebo jako "trefa".

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký

Reagovat
PBLead

ban!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bruchy

Dostat čtverku od Braunšjvaku

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Tak neviem či existuje klub s horším vedením ako Hamburg. V minulosti dokázali zohnať hráčov ako Van Buyten, Kompany, De Jong, Olič, ... a keď sa toho všetkého zbavili, tak nakúpili akurát podpriemer. Navyše ani hráči, ktorí ešte v HSV majú nejaké meno nepodávajú výkony hodné svojho mena. V tejto situácii je reálnejšie, že spadne Bayern ako záchrana Hamburgu

Reagovat
Filip12

museli nejspíše šetřit bůhví co se tam děje

Reagovat
Filip12

ten hamburg je opravdu v pí** před čvtvrt hodinou sem koukal a bylo to ještě 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jsou opravdu v p*deli

Reagovat
stas87

v sinsheime bol löw so slomkom,ono je mozne ze mirko zoberie vfb a nie hsv..

Reagovat
db18

Reagovat
Arne

To bych mu přál.

Reagovat
jv

To by si musel ještě počkat, protože Schneider zřejmě ještě dostane prostor (otázkou je, kolik to bude zápasů).

Reagovat
smazaný uživatel

OT : kde je diskuze k hokeji ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledej šmudlo

Reagovat
Ferguson6

na hokejových stránkach

Reagovat
dexik

Na www.cas.sk to žije

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele