Odteď bude muset rodina chodit každý týden, vtipkoval Bowen po svém hattricku

27.02., 10:14
Aktuality
Jarrod Bowen (© AFP)

West Ham porazil v pondělí večer londýnského rivala Brentford 4:2. Lví podíl na tom měl útočník Jarrod Bowen (27), který vstřelil hattrick. Navíc se mu to povedlo jako prvnímu hráči od té doby, co se Kladiváři přestěhovali na London Stadium.

"Nevěděl jsem, že jsem první. Bylo to neuvěřitelné. Je to zároveň můj premiérový hattrick," těšilo anglického ostrostřelce, jemuž na jednu trefu asistoval i český obránce Vladimír Coufal (31).

Bowena hnala za góly také rodina, která se na něj přišla podívat. "Obvykle zápasy nenavštěvují. Vybrali si ten správný. Odteď budou muset chodit každý týden," vtipkoval pětinásobný anglický reprezentant v rozhovoru pro klubový web.

Co se týče West Hamu, který v pondělí vyhrál vůbec poprvé v letošním roce, doufá Bowen, že ho přesvědčivý výkon nabudí. "Máme na čem stavět. Dobré týmy musejí vyhrávat zápas za zápasem. Teď nás čeká Everton, musíme u nich zvítězit," řekl.

Podle trenéra Kladivářů Davida Moyese se tým proti Brentfordu zlepšil zejména v proměňování šancí. "Nehráli jsme v posledních týdnech vždy špatně. Pořád to není perfektní, ale obrovsky jsme se posunuli. Vidět je pochopitelně zejména Jarrod, ale také Lucas (Paquetá) a Tomáš (Souček) měli šance, které nevyužili," přemítal po zápase.

"Moc nám pomohlo mít zpátky Lucase," potvrdil Bowen předzápasová slova skotského trenéra, jenž věřil, že Paquetá tým pozvedne. "Nejde jen o to, co umí s míčem. Pořád bojuje, získává výhodné pozice a štve soupeře," dodal autor hattricku.

"Je jasné, že je Jarrod za návrat Lucase rád. On a Mo (Kudus) mu ze stran poskytují skvělý servis," uvedl Moyes. "Všichni, kteří nás sledují, se museli těšit na Lucasův návrat. Jeho souhra s Emersonem je neuvěřitelná," podotkl kouč, jemuž na konci sezony končí smlouva, a právě 26letý Brazilec by mohl rozhodnout o jeho setrvání.

West Ham je v tabulce Premier League na osmém místě se ziskem 39 bodů. Výhrou utnul sérii tří porážek. Další utkání čeká Kladiváře v sobotu, kdy se v Liverpoolu střetnou s Evertonem.

Autor: Livesport.cz / Vladislav Frk

Komentáře (11)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Keď im kúpi privat jet tak pokojne

Reagovat
Pablos

Tady ale fakt stačila expreska... tohle připnutý na hlavní

Reagovat
Kejza

Je tam Cuf hned v prvním odstavci

Reagovat
Miguel19

Nkunku zase zraněný

Borec odchodí finále a ještě se u toho zraní.

Reagovat
Deywid

boh vie či bol vôbec poriadne fit...Pochettinovi neverím ani nos medzi ušami

Reagovat
Sigma Olomouc

chudák

Reagovat
avicii

Reagovat
LaVolpe

Beztak si ukopl palec na tom schodišti ve Wembley.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Man__United

Erik ten Hag says Harry Maguire will miss tomorrow’s game. Bruno Fernandes and Raphael Varane are also doubts. [MUTV via @sistoney67] #mufc

Reagovat
iamek

Rozpustit ten kádr ty voe. Zoufalost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele