Odriozola opouští Real Madrid, sezonu dohraje v Bayernu Mnichov

22.01.2020, 11:40
Aktuality
Álvaro Odriozola plnil v Realu Madrid roli náhradníka a španělský klub ho nyní nechal odejít. Obránce zamířil na hostování do Bayernu Mnichov, který dnes dopoledne vše potvrdil, otázkou zůstává, zda součástí dohody je či není opce na trvalý přestup...

24letý Odriozola si jméno udělal v Realu Sociedad, Bílý balet za něho před rokem a půl zaplatil třicet milionů eur a tato investice se mu nevrátila. V první sezoně v hlavním městě hráč naskočil ke čtrnácti ligovým zápasům, letos si na své konto připsal jenom pět soutěžních startů.

Bavorský klub má v defenzívě problémy a v průběhu podzimu přišel o několik hráčů. Odriozola včera přiletěl do Mnichova a úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku, dnes pak podepsal smlouvu.

"Po interních jednáních jsme se rozhodli vyhovět požadavku trenéra Hansiho Flicka na posílení defenzívy a společně vybrali Álvara Odriozolu. Děkujeme mu za jeho závazek a chceme poděkovat lidem ve vedení Realu Madrid za jejich přátelská jednání," řekl šéf Bayernu Karl-Heinz Rummenigge.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (323)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele