ODPOVEDE TOMÁŠA HAŠLERA

20.12.2003, 21:30
Aktuality
Ofenzivní záložník pražské Slavie zodpověděl Vaše zvědavé otázky a tu najdete jeho odpovědi. Bohužel, přišlo málo otázek a tak jsem nějaké vymyslel sám. Příště se více snažte.

OTÁZKA: Co myslíte že je hlavním důvodem krachu Slavie?
ODPOVĚĎ: Dobrý den. Krachu Slavie ? Já o žádném krachu Slavie nevím.

OTÁZKA: Chtel bych se zeptat co se ve skutecnosti ve Slavii deje. Jsou to opravdu financni problemy?? Vedeni rika ze ne ale toto krize pro Slavii urcite je necim zpusobena byt musi.
ODPOVĚĎ: Myslím, že pan Ing. Leška se k tomu vyjadřoval již několikrát. Já o žádných finančních problémech nevím a žádné jsem nepocítil.

OTÁZKA: Co si myslíte o současné situaci ve Slavii?
ODPOVĚĎ: Myslím, že stojí na začátku nové éry. Tím myslím i za působení dosavadního trenéra pana Beránka.

OTÁZKA: Jsi na straně Kuky a ostatních hráčů nebo Gedeona s Dostálkem?
ODPOVĚĎ: Nejsem na žádné straně. Respektuji všechny hráče. Ctím zásádu, že všechno, co se stane v kabině, by tam mělo i zůstat.

OTÁZKA: Ahoj Tomáši, jako velký fanoušek Slavie by jsem se tě chtěl zeptat na to jestli kouříš. :-) Zajímalo by mě jestli taky něco víš o tom kdo přijde do Slávie a kdyžtak kdo. Zároveň ti přeju aby jsis co nejvíc zahrál v áčku a aby jsi nastřílel co nejvíc gólů. Dík za odpovědi a hodně štěstí.
ODPOVĚĎ: Ahoj, nekouřím, nikdy jsem to nezkoušel a ani nezkusím. Mám k tomu odpor. o případných posilách nevím nic víc než vy. To je záležitost vedení týmu. Mnohokrát děkuju za přání.

OTÁZKA: Jak vidíš situaci kolem skorumpovaných rozhodčích?
ODPOVĚĎ: Přeju si, aby Všichni takoví rozhodčí, kteří běhají po fotbalových trávnících, co nejdříve skončili.

OTÁZKA: Kde si začínal s fotbalem?
ODPOVĚĎ: S fotbalem jsem začínal ve Štětí pod svým otcem, kde stále bydlím.

OTÁZKA: Chtěl bys přestoupit do zahraničí? Jaký je Tvůj vysnívaný klub? Byl by si za nějakých podmínek ochoten přestoupit do Sparty?
ODPOVĚĎ: Každý fotbalista by chtěl podle mě jednou zkusit zahraniční soutěž. Ani já nejsem vyjímkou. O tom však nyní vůbec nepřemýšlím. Nejprve se musím prosadit u nás a pak můzu přemýšlet dál. Nyní je na takové myšlenky však velice brzo... Žádný vysněný klub nemám, ale líbí se mi Bundesliga a Premier League. Sparta? Tak o tom nepřemýšlím.

OTÁZKA: Tvoje oblíbené: filmy, hudba, barva, jídlo, pití...
ODPOVĚĎ: Film : Trilogie Pána Prstenů, Matrix, Gladiator, 8 mile, jinak všechny se sportovní tématikou
Hudba : U2, The Corrs, Eminem, Shaggy prostě všechno :-)
Barva : modrá a bílá
Jídlo : Svíčková s knedlíkem, Pizza
Pití : Ice Tea, pivo, ale jen vyjímečně...

OTÁZKA: Jak vnímáš přestup Csaplára z Liberce do Slavie?
ODPOVĚĎ: Vnímám to tak, že jeden trenér odchází a druhý přichází. Pan Csaplár je určitě vynikající trenér, stejně jako byl i pan Beránek.

OTÁZKA: Máš rád také ostatní sporty? Jaké?
ODPOVĚĎ: Samozřejmě mám rád i jiné sporty, a i proto studuji na FTVS v Praze. Velice mě baví tenis, atletika, všechny míčové hry a rád plavu.

Díky za rozhovor.
Není zač.

Už teď chystáme pro Vás další rozhovor, nechte sa překvapit. :o)

Autor: Ivan Kvasnica

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele