Odemwingie musí na operaci, chybět bude minimálně půl roku

03.09.2014, 09:37
Aktuality
Stoke City se v sobotu postaralo o senzaci a vyhrálo 1:0 na půdě Manchesteru City, v kabině Potters po utkání přesto nepanovala ideální atmosféra. Důvodem bylo zranění Petera Odemwingieho, který nakonec přijde o většinu sezony...

Nigerijský útočník nastoupil do druhého poločasu a na trávníku vydržel pouhých devatenáct minut, než ho vinou zranění kolena musel opustit. Okamžitě se začalo spekulovat o vážném problému a některá média přinesla i informace o možném rychlém konci sezony. Sám hráč cosi podobného nyní potvrdil.

"Je to potvrzeno, bude nutná operace," napsal na svém twitterovém účtu.

"Jsem zdeptaný z toho, že přijdu o spoustu zápasů. Budu tvrdě pracovat na tom, abych se vrátil co nejrychleji to bude možné. Máme silný tým, který si letos v lize povede skvěle a já budu zpět dříve, než se ve Wembley budou hrát finále," dodal.

Účastník světového šampionátu v Brazílii přišel do Stoke v lednu z Cardiffu a zažil povedený první půlrok, když v patnácti duelech Premier League nastřílel šest branek.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (537)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele