ODEJDE HEINZ DO GALATASARAYE?

30.07.2005, 09:35
Aktuality
Marku Heinzovi se v Německu očividně nelíbí, což dává neustále najevo. Německý styl mu prostě a jednoduše nesedí. Kdy ale odejde? Podle zahraničního fotbalové serveru goal.com by se mohl stěhovat do Turecka, konkrétně do Galatasaraye Istanbul!

Zprávy v tureckém tisku uvádějí, že Galatasaray je připraven získat Heinze poté, co ředitel Glandbachu Peter Pander prohlásil, že reprezentant české republiky je na prodej. "Může být dostupný za částku kolem 2 milionů eur," řekl Pander.

27letý bývalý útočník Baníku Ostrava byl nedávno letním cílem Sparty Praha, ta však požadovanou sumu nenabídla a odešla s nepořízenou. Poté se ozval i skotský Hearts, kam tento rok přestoupilo už několik českých hráčů. Skoti však nabízeli jen hostování.

Turecká média naznačují, že bývalý trenér Kaiserslauternu, VfL Wolfsburgu a současný lodivod Galatasaraye Erik Gerets by měl poslat do Německa delegaci a vyjednávat obchod.

Autor: David Kubáň

Komentáře (7)

Přidat komentář
Mr.Jindros

A máme tu jeden článek dvakrát.

Reagovat
HOST*

To radši at zustane v Nemecku,nez jit do Turecka.Ale v pripravnych zapasech Heinz nastupuje,tak nevim.

Reagovat
Kily

četl jsem s nim rozhovor a říkal, že to vypadá na základní sestavu

Reagovat
Mr.Jindros

No jestli se mu tam nelíbí a trápí se, tak ať přestoupí radši kamkoli jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

je prostě hit...Rusko Turecký útok se na naás valí z východu...Vypadá to že odolávat budou pouze špičkové týmy ze západu...v souboji průměrných budou mít navrh nájezdníci z východu...otázkou zůstává jak obstojí čeští Slované..například u bohaté hostiny jménem Liga mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na tureckú mentalitu a Heinzovu malú schopnosť tvrdošijnosti a trpezlivosti mu tam moc šancí nedávam To skôr vyzerá na to známe:z blata do kaluže...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele