Oddo možná přijde o evropský šampionát

02.04.2008, 11:29
Aktuality
Krutý ortel si od lékařů vyslechl Massimo Oddo, který kvůli zranění menisku odstoupil z víkendového utkání proti Atalantě Bergamo. Zranění si vyžádá operaci a italský reprezentant vedle zbytku ligové sezony možná přijde i o start na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku...

Vážnost zranění lékaři rozpoznali až včera večer a Oddo okamžitě odcestoval do Říma, kde se ještě dnes podrobí operaci. Ztráta Odda je dalším citelným zásahem do sestavy Rossoneri - dlouhodobě mimo hru je Ronaldo a zdravotní problémy stále mají další obránci Marcos Cafu, Serginho a Marek Jankulovski. K tomu všemu je třeba připočítat víkendové vyloučení Alessandra Nesty, který nuceně vynechá nejbližší dva ligové duely proti Cagliari a Juventusu.

AC Milán je v hodně nezáviděníhodné situaci a i přes triumfy na světovém šampionátu klubů a v utkání o evropský Superpohár budou na San Siru letošní sezonu hodnotit hodně negativně. Alespoň částečně mohou Rossoneri ročník zachránit čtvrtým místem a s ním spojenou kvalifikací do třetího předkola příštího ročníku Ligy mistrů. Na čtvrtou Fiorentinu ztrácí výběr Carla Ancelottiho sedm kol před koncem čtyři body.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jestli bude někdo z AC hrát na ME tak to pánbůh s nima....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Kily

no mohl to napsat trochu lépe a ne je takhle odstřelit, ale ruku na srdce, kdo z hráčů AC má v tuhle chvíli takovou formu, aby byl pro nároďák přínosem? Nesta a Maldini už skončili, Oddo tam kvůli zranění dost možná ani nepojede. Gilardino si za letošní výkony jet nezaslouží, totéž v bledě modrém platí i o Inzaghim. Zůstávají tak jenom záložníci Gattuso a Pirlo, i když Andrea taky ani zdaleka není tím hráčem jako v loňské sezoně.

Na druhou stranu reprezentace je něco úplně jiného než klub a nominovaní hráči AC si na ME budou chtít spravit chuť, o to budou mít větší motivaci

Reagovat
smazaný uživatel

Rino je muž velkých zápasů, ale na Euru bych ho do základu nedal. Letos je to velký trápení, jeho nejslabší sezona v AC. Když sleduju domácí zápasy, tak mi tam skoro vždy připadá jako nejzbytečnější hráč týmu. Dopředu strašnej a není tam už ani ta energie. Ambrosini má mnohem větší přínos, druhá věc samozřejmě je, proč pokaždé musí hrát oba dva.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi připadá Gennaro letos nějakej slabší, ale doufám, že na Euru to bude zase on..., snad mu repre pomůže se vrátit na tu svoji standartní úroveň. jinak nejzbytečnější je trošku silný slovo..., spíš bych řek, že se bohužel veze s týmem...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to únavou? AC mělo dost našlapaný program (Když museli odehrát odložené zápasy kvůli mistrovství světa klubů) a kvůli zraněním taky neměli moc široký kádr, takže se to asi muselo projevit.

Reagovat
smazaný uživatel

No coment.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho, starca, mohol si ešte vrznúť

Reagovat
smazaný uživatel

FRANCIE do toho!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele