ODDO: INTER NENÍ LEPŠÍ

27.07.2007, 14:21
Aktuality
Start nového ročníku Serie A se kvapem blíží a sázkaři se již předhánění v odhadech na nového majitele Scudetta. Největší šance se dávají úřadujícímu šampionovi Interu Milán, Nerazzurri však nečeká nic snadného...

Inter byl v sezoně 2006/2007 naprostým suverénem Serie A a druhému AS Řím nadělil 22 bodů. Situaci mu trochu ulehčil korupční skandál v italské kopané. Juventus byl přeřazen do Serie B a AC Milán s Fiorentinou začínaly s bodovým mankem. Letos bude boj o příčky nejvyšší daleko vyrovnanější.

"Nemyslím si, že Inter je lepší. Ve fotbale rozhoduje řada detailů. Máme mužstvo silné po psychické stránce, což jsme dokázali vítězstvím v Lize mistrů. Silný tým má i AS Řím, všichni jsme si rovni," říká obránce AC Milán Massimo Oddo.

Rossoneri se po špatném startu do sezony postupem času zlepšovali a nakonec triumfovali v Lize mistrů. Tuto trofej by nyní rádi obhájili a určitě by se nezlobili, kdyby navrch přidali také Scudetto.

"Mezi Ligou mistrů a Scudettem si nedokážu vybrat - chci obojí. Máme rovněž možnost soustředit se na Evropský superpohár. Dávám přednost snaze vyhrát co nejvíce trofejí," dodal Oddo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (103)

Přidat komentář
HOST*

hm

Reagovat
lada.sp

jj

Reagovat
HOST*Majkl

Inter byl, je a bude vzdy jen Milanske becko!!!

Reagovat
HOST*

Přesná, trefné, absolutně vystihující

Reagovat
HOST*

Přesná, trefné, absolutně vystihující

Reagovat
HOST*

To může napsat jenom naprostý dement.

Reagovat
smazaný uživatel

to je krutá pravda..Inter aj vznikol iba z odrodencov ACM

Reagovat
HOST*InMi

Interu fandi burzoazia severu a AC pristahovalci z juhu a robotnici ac ziskalo velku cast svojich trofeji pod berlusconim dovtedy bol inter podstatne uspesnejsi a aj preto je derby italia medzi juventusom a interom a nikdy nikdy nikdy sme nehrali seriu B

Reagovat
smazaný uživatel

to je vtip??? Inter byl vždy horší než AC, nechápu jak vůbec můžeš říkat opak. V Itálii je velké překvapení když titul vyhraje někdo jiný než Juve nebo AC!! Bože tyhle neznalý bych sem vůbec nepouštěl, zablokovat jim vstupy.

Reagovat
HOST*InMi

to co si mi teraz napisal je ako keby si napisal za valencia je 3. najvacsi a najuspesnejsi tim spanielska ale to je atletico 4. je bilbao a az potom valencia to ze atletico 10 rokov zije v hlbokej krize historiu nezmeni

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu vyprávaš chujoviny o tom že Inter je úspešnejší ako ACM? To si kde zobral ? Otvor tie zalepené oči a pozri si nejakú štatistiku..asi teraz máte zdvihnutého kohúta, keď máte dve scudettá po sebe, aj to také že jedno pridané nejakou komisiou a druhé vyhraté za pdomeinok že acm malo -8 bodov a Juve boli v Serii B.

Nebojsa, tento rok sú podmienky vyrovnané, Juve je z5, Interisti budú mať zas skresaný hrebienok, ostatne, ako vždy.

A to ani nehovorím ako dostávate na kotel v LM...k tomu sa radšej ani nevyjadrujem...

Reagovat
Shevchenko

ty si ale looser

Reagovat
HOST*

A ty si dement a ještě k tomu fanoušek AC to je kombinace.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Inter byl, je a bude vzdy jen Milanske becko!!!

Jediná etapa v historii, kdy byl Inter lepší než AC byly počátky 60 let za Facchetiho.

A popři to

Reagovat
HOST*

Protože se odtrhli hráči od toho vašeho AC, tak to je béčko.Vaše jednoduché myšlení bych tedy nechtěl.

Reagovat
HOST*marcocruz

Inter a že j ebéčko AC????Tak si všimni kolik hráčů přišlo z AC do Interu a naopak. V posledních letech, hráči kteří se neprosadí v Interu odejdou do AC...vzpomeň na Vieriho,Favalliho:)

Reagovat
HOST*

Vieri si v AC nekop a Favalli je v AC jako třetí, čtvrtá alternativa na levý kraj obrany. Jankulovski, Serginho, nalevo může i Kaladze, pak teprve Favalli.

Jediný Pirlo se prosadil, protože v Interu mu nedali šanci, což je jejich chyby. Preferovali hráče za zenitem. Pirlova cena je dnes už někde jinde, nemluvě o tom, že je to jeden z nejlepších středních záložníků na světě.

Reagovat
HOST*

Pravda ještě jsem zapoměl na Seedorfa. CO z toho plyne ???

V Interu neumí s hráčema pracovat, prostě ho koupí a pak mu nedají příležitost. (Grosso, Martins, Emre .... )

Reagovat
smazaný uživatel

to len dokumentuje imbecilnosť Interistického prostredia

Reagovat
Shevchenko

no prave vole nikdo u vas nechce zustat

Inter

Reagovat
HOST*

Zajímavé, že všichni co hrají v Interu nechtějí pryč a je jim líto že tam nehráli dřív.Zato k vám se každý hrne.

Reagovat
HOST*Balu

A NA TO SI AKO PRISIEL???? tak preco teda od vas odisiel napr. Vieri??Preco sa hovorilo o tom ze Adriano chce prec???a asi by som nasiel aj dalsich

Reagovat
HOST*

Adri chtěl pryč a kdy prosím tě?Nedávno říkal, že je Inter jeho druhý domov a Vieriho jsme u nás nechtěli kvůli jeho platu, který byl neadekvátní a neúnosný, jinak by u nás zůstal a ještě k tomu Vieri byl u nás několik let, takže to je špatný příklad..A moc rád si přečtu ty další.

Reagovat
smazaný uživatel

rposím ťa ACM je známe že má "najrodinnejší" tím na svete tak tu nepíš bludy...

Reagovat
HOST*

No jo ty jedna rodinko.Hráči kteří tam jsou neodchází protože jsou staří, nebo o ně prostě týmy nemají zájem.Už vidím jak píšeš, že o Kaká má zájem Real a on řekl že k nim nechce, kdyby AC přijalo to co nabízel Real, tak Kaká už je fuč a rád.

Reagovat
HOST*Balu

na to si ako prisiel ze by bol rad v Reale???

Pipo mal moznost ist do USA a urcte by mal ovela viac love ako ma teraz v Milane a navyse tam mohl relativne v klude dohrat karieru, co taky Maldiny???Ten si myslis ze nemal moznost prestupit?Samozrejme nemyslit teraz ale cca 6-7rokov spat. A myslim ze takych vernejsich hracov by sa naslo urcite viac napr. Costacurta, Leonardo,...

Reagovat
HOST*

Do USA se tedy hráči fakt hrnou, tam by nešel nikdo se zdravým rozumem.Pokud chce hrát fotbal a ne hrabat peníze.Super, tak si napsal rarity fotbalu.U nás jsou taky hráči dlouho stejně jako v každém klubu se najdou hráči, kteří tam zůstávají a nechtějí pryč, to je naprosto normální.

Reagovat
HOST*Balu

No ja si prave myslim ze Pipo by si zahral viac v USA a navyse koniec jeho kariery sa blizi, preto si myslim ze by sa mu asi ani nikto nedivil ak tam prestupil a isiel vytlc s poslednych rokov maximum. To by som porovnal ako ked Batistuta hral kdesi na blizkom vychode.

Reagovat
HOST*Balu

Tak ak sem chodis castejsie tak si mozes pozriet starsie clanky a sam uvidis ze sa tu pisalo ze Adriano chcel ist do AC pretoze je tam vela brazilcanou, ja netvrdim ze to bola pravda!

Inaksom zvedavy co mi povies na to ze odisiel Seedorf???A ak ma nastves tak len koli tebe najdem aj dalsich hracov

Reagovat
HOST*

Napiš prosím hráče, který u nás hrál a ne paběrkoval a kvůli tomu, že se neprosadil, tak odešel.

Reagovat
HOST*Balu

ak sa nemylim tak filozofiou AC nieje preplacat hracov tak ako to robi napr. Inter. Inak nezda sa ti to divne ze u vas ten hrac "paběrkuje" a u nas akoby zazrakom ozije, hra v zaklade vyhra LM,...???a u vas sedel na lavicke a vy ste vyhrali...kulove

Reagovat
HOST*

Ne!Nezdá se mi to divné.Vy umíte pracovat s hráči, které už nikdo nechce a hrají hovno, pro nás Seedorf nebyl dost dobrý proto jsme ho vykopli.

Reagovat
HOST*Balu

Tak dalsim hracom co hral v Interi a teraz isiel radsej do AC je Ronaldo, aj ked isiel obklukou.Preco sa nevratil do Interu ak by mu tam bolo tak dobre?A keci o tom ze by ste ho nechceli si strc vies kam!

Reagovat
HOST*

Ty si trubko, to je zase skvělí příklad.Hráč který u nás hrál několik let a Moratti ho prostě prodal a že po několika letech se nevrátil k nám, ale do jiného klubu a ještě k tomu útočník, kterých máme milion, tak mě řekni proč by jsme ho chtěli mít.Moratti chtěl jenom naštvat AC, které nemá pořádné útočníky a proto předstíral zájem.Prosím už mě neunavuj tvojí hloupostí.

Reagovat
HOST*Balu

Predpokladam ze poznas Morratiho osobne a to ze nas chcel nastvat to posepkal do uska Len aby ste este nebanovali ze ste ho nechceli.

Reagovat
HOST*

Prosím tě už nic nepiš, nebo já se uchechtám k smrti.Rivalita mezi AC a Interem ti nic neříká.Vždy když AC má o někoho zájem, tak Inter o něj najednou stojí taky a to samí dělá i AC, tak tady nepiš jestli náhodou Morattiho neznám osobně.Ronaldo byl pro Inter po přestupu do Realu uzavřenou kapitolou a tak to vždy bylo a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

a co majů kecat, když majů smlouvy jak pro krále, určitě budou srážet inter, když jim platí takové prachy, to by si podřezali větev

Reagovat
HOST*Bender

Letos snad bude Serie A lepší a zajímavější než loni. Sem hodně zvědavej na AS a na Juve...

Reagovat
HOST*marcocruz

Inter má nejkvalitnější kádr v serii A a taky obhájí scudetto. AC skončí 3. nebo 4.

Reagovat
HOST*Bender

To neni vubec jisty a nejkvalitnejsi kadr zdaleka nema

Reagovat
HOST*

Nejkvalitnější kádr zdaleka má, tak nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný káder na papiery, ti garantujem že Inter v rovnocenných podmienkach scudetto nevyhrá..

Reagovat
HOST*

Vy taky ne, jak nemůže rozhazovat kapříkama, tak máte smůlu.Tak mě tady nepiš o rovnocenných podmínkách, když ty jsem dlouho v Serii A neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je čistý jak ľalia, to si zabudol napísať...

Reagovat
HOST*

To jsem nenapsal protože to je fakt, který každý ví a není potřeba psát.

Reagovat
HOST*Balu

To ze mu ale nic nedokazali este neznamena ze je cisty!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní kádr má hlavně díky tomu, že vyloupili potápějící se Juve...AC sází na své hráče a neparazituje na tragédiích jiných (ikdyž to s tím Juve není tragedie, ale spravedlnost).

Reagovat
HOST*

Inter je normálně koupil za jejich plnou cenu, tak tady neplkej něco o parazitování na jiných.To samé udělali Barca a Real.

Reagovat
smazaný uživatel

nejkvalitnější kádr na papíře, možná i nedražší a nejpřeplacenější, ale to na hřišti vůbec nerozhoduje, tolik hvězd v jednom týmu je jen ke škodě, AC to je jiné kafe, tam možná není tolik hvězd ale srovnej si inter s ac v posledních 20ti letech a uvidíš kdo je lepší a vždycky bude lepší...., k AC mají hráči rodinný vztah, k interu max. pracovní

Reagovat
HOST*Bender

Sionko přestoupil do Kodaně

Reagovat
smazaný uživatel

To už mohl jít rovnou do Sparty...

Reagovat
HOST*Bender

V Rangers by si moc neskrtnul, kdyz ho trener ignoroval

Reagovat
smazaný uživatel

Nedavno som sa tu s niekym hadal, ze Barcelona ma 200 milionovy dlh. Takze je to 39,8 millones.

Reagovat
plechi

A nehádal ses náhodou že už žádný dluh nemají???

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som pisal 36 a do konca sezony 0.

Reagovat
plechi

oká

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu zas sereš tuú tvoju Barcelonu ? To mi už fakt príde jak naschvál..dmnc

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt chorý človek....

Reagovat
HOST*

Vidíš ten titulek u článku, asi ne, to bys jinak nepsal něco o té vaší trapné Barceloně.Nikde tam není napsané Barcelona, nebo Ronaldinho a spol, tak co jí sem serete.DMNC.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
HOST*1860

o tom vubec nepochybuji..

Reagovat
Shevchenko

Merda Inter! Inter

Reagovat
smazaný uživatel

ja nepochybujem o tvojom zlom duševnom stave..

Reagovat
HOST*

Já zase pochybuji o dobrém duševním stavu fanoušků AC.

Reagovat
Shevchenko

No nandal si nám to nooo

Reagovat
HOST*

Já nevím co napsat, tímto si mě rozhodil a jdu přemýšlet do kouta.

Reagovat
HOST*1860

ja nejsem fanouskem ac ani interu, ale jako "nezavisly" fanousek Juve tvrdim, ze inter ma momentalne nejlepsi muzstvo v cele serii A, je jen na nich jak tento potencial zuroci..

Reagovat
smazaný uživatel

je iné mať "najlepšie" mužstvo na papiery a iná je realita...šak uvidíme.

Reagovat
HOST*Majkl

mozna maji nejlepsi muzstvo kdyz vezmes vsechny hrace, ale jejich zakladni jedenactka se proti te nasi muze jit vysrat!

Reagovat
HOST*

Já nemůžu.Náš útok je lepší než váš.Záloha je podobné kvality, ale lavičku máte trapnou.A vaše přestárlá obrana se v základu vyrovná té naší, ale zase lavička je k smíchu.A Dida je poslední dobou s formy, ale je možná trochu lepší než Julio.

Reagovat
Shevchenko

FORZA MILAN!

Reagovat
HOST*borecnakonec

stejne vyhraje lazio tak nevim co resite.

Reagovat
Shevchenko

si borec

Reagovat
Shevchenko

Pro Odda

Reagovat
HOST*Juve

Inter Milán bych vyhodil z Italský ligy mít na soupisce 4 italy a z toho 2 náhradní brankáře a starýho Coca tak to je hnus Že se vůbec nestydí,soupiska AC,AS,Juve je ze 70%tvořena italy a tak by to mělo být ne jak zasranej Inter,šak těm momentálně prachatým parchantům se to vymstí.

Reagovat
HOST*

A já bych tě zase vyhodil z internetu a zakázal bych ti svobodně psát takový blbosti co píšeš.

Reagovat
HOST*

Tebe bych vyhodil z České republiky a usekl bych ti obě ruce, pak by nikdo nečetl tvoje blbosti!!!

Reagovat
HOST*

Jasně ty virtuální kulturisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Ty jsi začal s vyhazováním, tak tady nekecej něco o kulturistice.

Reagovat
HOST*keys

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Zklidni hormon, oni můžou, mají to přece už v názvu, ne? To bys musel ještě vyhodit z anglický ligy Arsenal...

Reagovat
HOST*janys

kdyz sou AC takovy borci,tak proc meli na konci sezony takovou ztratu,kdyby byli lepsi nez inter tak budou mit snad ztratu jen min nez 8 bodu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

skús začať hrať s bodovou stratou -8 bodov, navyše na krku korupčná aféra...ale vyhrali sme LM o čo VY môžte snívať, som rád že fandím tímu ktorý sa dokáže zomknúť aj v takýchto ťažkých situáciach a stále bojuje.

Reagovat
HOST*Balu

nebudem to tu spinit a nadavat ti ako som povodne chcel, ale prezradmi ty odbornik, ked ste mali vy taky skvely tim tak preco ste dostali od Valencie na budku a my sme vyhrali LM???Ked je ten Iner taky dobry preco si pri plnej sile Juve a AC v Serii A moc neskrtol? A to nehovorim ake vykony predvadzal, predvadza v LM.Proste nic moc.

Reagovat
HOST*

Korupce ti nic neříká.A v Champions Legue ta vaše náhoda kde vám tam padalo všechno i když jste hráli prdlajs a to že jsme nepřešli přes Valencii byla prostě smůla.Oba zápasy jsme byli lepší, jenom to tam prostě nepadalo.

Reagovat
HOST*

Nevymlouvej se na odpočet 9.bodů to nevysvětluje tu ztrátu na konci, ,která byla hrozivá a trapná vzhledem k tomu, jak tady básníte o AC.Kdyby jste měli na konci tabulky ztrátu jako je odpočet, tak bych držel papulu, ale v tomto případě.

Reagovat
HOST*Balu

Ak si nespominas tak korupciu im dokazali len v predposlednom rocniku!!! To len na upresnenie, ale Inter dostava na budku v Serii A niekolko rokov!

Ty ze sa vyhovaras ze ste mali smolu a my stastie ti poviem len jedno, stastie sa vzdy prikloni na stranu lepsieho!!! A dasia vec aj keby ste mali ako ty hovoris smolu tak si pamataj jedno nikto si na to o rok o 2 nespomenie ze daky Inter mal udajne smolika, vsetci si budu pamat len to ze AC v minulej sezone vyhralo LM!!

Reagovat
HOST*

Několik roků a to si vzal kde?

Reagovat
HOST*Balu

Kedy ste vyhrali LM alebo Seriu A naposledy??? Nemyslim posledne 2 tituly ku ktorym ste prisli ako slepe kura k zrnu. A ak sa by som brali len LM tak tam si aninespominam kedy ste nieco poriadne zahrali, mozno ked ste pred par rokmi vypadli (v semifinale?) preve s AC, ale jasne to sme mali opat stastie a vy chudatka smolu, na to som uplne zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je nejvíc skurvenej tým,kterej znám,jsou to ubožáci,největši pitomci! prumernej vek maj 32 let...dědečci....este dve sezony,a pak budou prumernej tym,neco Livorno..taky budou radi za Uefu....curaci s AC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor na to, co píšeš!!! Zkurvenej se píše se "z"

Reagovat
smazaný uživatel

dobře,ale je to pravda

Reagovat
HOST*

Souhlas.

Reagovat
HOST*janys

a ze je inter becko AC vam rekla babicka,aby vas utesila, kdyz ste breceli ze ste prohrali derby?

Reagovat
HOST*

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá cenu se tu hádat s lidmi, kteří od přírody nejsou obdařeni příliš vysokou inteligencí, a tudíš můžou soudit jen podle faktů, kteřé též hovoří pro Inter (který je hned druhý za Juve). Tudíš lze tuto diskusi považovat téměř za předmětnou.

Reagovat
smazaný uživatel

* bezpředmětnou

Reagovat
HOST*

Jak může tým který je tedy tak špatný(podle AC jedinců) mít v Itálii víc příznivců nemělo by to být obráceně nejspíš je jediné vysvětlení Inter je lepší.

Reagovat
HOST*Balu

No budem ta musiet sklamat, preco mate viac fanusikov je asi preto ze Interu fandi nizsia stredna vrstva obyvatelstva, robotnicka trieda.AC naopak vyssia stredna trieda a bohaci. Samozrejme pre tych co by sa chceli hadat aj Interu samozrejme fandia bohatsi ludia, ale vacsina fanusikov su obycajny ludia.Takychto ludi je asi v sade viac ako prachacov. Takze to zemate viac fanusikov neznamena ze ste hned lepsi!

Reagovat
HOST*

pro AC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele