Odchází Guti z Realu?

08.12.2002, 23:14
Aktuality
José Maria Gutierez, který na dresu nosí jmenovku Guti a čas od času se objevuje v dresu Realu Madrid, připustil, že bude muset svůj milovaný klub opustit. V "Bílém baletu" totiž zdaleka nedostává tolik příležitostí, kolik by chtěl.

"Je to pro mě složitý moment. Musím reagovat na to, co se děje. Vždy jsem chtěl hrát v Realu a i teď je to mé největší přání, ale těžko se smiřuji s tím, že nehraji," řekl Guti. "Pokud se to nezmění, budu muset hledat východisko, které bude pro všechny akceptovatelné," naznačil svůj úmysl odejít, pokud se častěji nepodívá do základní sestavy.

26-letý španělský reprezentant má v ofenzivě Realu obrovskou konkurenci, kvůli hráčům jako Zidane, Figo, Raúl, Morientes nebo Ronaldo většinou jen zahřívá lavičku náhradníků. O Gutiho, jehož smlouva v Realu je platná do roku 2005, v minulosti projevili zájem Arsenal a Juventus.

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Verča P.

Guti, jsi super, nesmíš odejít, prosím!

Reagovat
HOST*

Real je super, možná se vrací do staré super formy! Porazil Mallorcu 5:1 a bylo to super! Pomohli jste mi, Madridisti! Děkuju!

Reagovat
Josifek

Guti je dobrej,ale Raúl je nejlepší!!!

Reagovat
HOST*

No, stejně pudeš do Interu!!!

Reagovat
antimadrista

Je to debil. FORCA BARCA !!

Reagovat
Josifek

Je!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele