Od jednání o přestupu jsme daleko, říká agent útočníka Zazy

31.03.2016, 13:45
Aktuality
Juventus má letos znovu zaděláno na domácí double, což velmi často pouze z lavičky náhradníků sleduje Simone Zaza. 24letý útočník přišel před sezonou ze Sassuola a zatím se nedokázal výrazněji prosadit, není proto divu, že média spekulují o jeho rychlém odchodu z Turína...

Zaza byl už v průběhu první poloviny sezony spojován s West Hamem United a další várka spekulací se dá očekávat v průběhu blížícího se léta. Italský reprezentant v Serii A do této chvíle naskočil jenom ke třinácti zápasům a v základní sestavě se objevil pouze čtyřikrát. Náladu si po této stránce alespoň částečně spravil v úterý, když od první minuty nastoupil k nepovedenému přátelskému souboji s Německem.

"Simone je velice koncentrovaný a zvláště pak ve chvílích, kdy podobně jako nyní nastoupí v základní sestavě. Chce hrát dobře a jen tím ujistit trenéra Conteho. Už zhruba rok je stálou součástí národního týmu, podává dobré výkony a pokaždé přispěje svým dílem. Když dostal šanci, vedl si Simone velmi dobře, musí bojovat se špičkovými hráči a dokázat svou cenu v průběhu času, který dostane k dispozici," říká agent Christian Maifredi.

"V Juventusu má dlouhodobý kontrakt a jsme daleko od jakýchkoli jednání o přestupu," dodal agent, jehož klientovi běží kontrakt do června 2020.

Juventus má osm kol před koncem sezony na čele tabulky italské ligy tříbodový náskok na Neapol a ač se to nemusí zdát, podepsán je pod tím právě Zaza. Ten dal v Serii A čtyři góly a jeden z nich zaznamenal právě v souboji s Neapolí, v polovině února rozhodl v 88. minutě o nejtěsnějším triumfu Staré dámy.

"Zazův vítězný gól proti Neapoli? Ten gól v Turíně může být klíčový, ale do konce je stále dlouhá cesta. Juventus má širší kádr než Neapol a snaží se toho také využít," domnívá se Maifredi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
iamek

Nebyl Zaza Zelezneho zajic?

Reagovat
czech_mira
Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, spolecne se Psem Novakem byli prukopniky televiznich maskotu. Nastesti tento marketingovy zlaty dul byl melkym profesnim hrobem jejich otcu, kreativcu

http://img.blesk.cz/img/33/article/1923215_.jpg

Reagovat
juveforever

mohol by zostať. aj keď útok je super a rád by hral viacej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Murtago

Reagovat
pistacik11

Neviem mne s dybalom strasne pripominaju utok alex-david bol by som rad keby hrali viacej spolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele