Obránce Rüdiger opustí podle Tuchela po sezoně Chelsea

25.04.2022, 17:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (180)

Přidat komentář
okokolo

Reagovat
jk

konečně

Reagovat
Svatej

Reagovat
Eichel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Velka skoda .....zkur*eny sankce

Reagovat
m.sali

tak jeho odchodu už všechno nasvědčovalo i před těma sankcema, ne?

Reagovat
lajka30

Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

lajka 30 píše: Rusko

Trošku histórie: https://cs.wikipedia.org/wiki/Lajka

Teraz neviem, toto je ten oxymorón? Či? Prosím, pomôže mi niekto? Ja som v škole sedel v poslednej lavici.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však to bude na podporu Lajky, kterou Rusové de-facto zabili.

Reagovat
okokolo

zkur*eny Rusáci

Reagovat
Whitemedia

Ale hovno, odmítl ještě před nimi 230 táců, dál už snad vedení jít nechtělo.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

zkurveny ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chcipni

Reagovat
icka

To mozna tak ty.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

retarde

Reagovat
Svatej

Diky za všechno.

Rozdil mezi ním a Christensenem je pri odchodu skoro az absurdní. Oba chtěli od klubu to samý, ale zpusob, jakym tomu šli naproti a jak jednali, je neuvěřitelně rozdílnej.

Rudiger nastavil podminky jasně a od chvile, kdy se smlouva zacala aktivne resit,.prebijel jeden skvostnej výkon dalším. V každým rozhovoru, po každým zákroku jsi viděl hladovýho lva, kterej je schopnej si svou cenu obhájit vsema smerama.

uf.. Pak je tu Christensen, kterej se domluví na smlouvě, oak z ní ustoupí, ze chce víc. Po par mesicich klub přistoupí na nový podmínky a on se rozhodne, ze to zase chce jinak a radeji by jen 3 roční smlouvu.

Zrovna on, kterej na klubu vyjma dvou pul rocnich období spíš parazitoval a stál nás vic bodu, nez jich získal + se nechal jak malá holka vystřídat po každým lehkým zákroku nebo mizernym poločase, kdy si zacal stěžovat na nevolnost, neměl nárok ani na 1/3 trpělivosti, kterou dostal

Potencial nenaplnil, jediná skoda je, ze pujde zadarmo.

Z týhle výměny vyjde Real jako jasnej vítěz, pokud s Andreasem Xavi neudělá nějaký šílený woodoo, kteryho nebyl schopnej ani Conte, Mourinho nebo Tuchel.

Reagovat
Svatej

Jinak náhrady snad jasny. Colwill a Kounde, vic nepotřebujem.

Reagovat
Koubic_

Plus Ampadu jako backup za Silvu

Reagovat
Svatej

To je trochu skoda, jestli se chceme vratit nekdy na 4 vzadu,btak stejně nechceme vydržovat tolik stoperu.. Azpi zustane, takze mit slozeni Azpi, Colwill, Silva, Kounde, Chalobah na 3 mista je akceptovatelný..

Reagovat
Koubic_

Je otázka jak na tom budou se zdravím staříci. Ale chápu, že lepší bude další sezónu hostovačka.

Reagovat
Whitemedia

Ampadu do zálohy!

Reagovat
Koubic_

To by se musela udělat čistka zálohy. Zvlášť pokud chtějí dotáhnout Rice.

Reagovat
Whitemedia

Rice nepřijde, sto míčů za něj snad nedáme a Jorginhovi taky bude brzy končit smlouva, ta čistka tam nebude tak složitá.

Reagovat
Koubic_

Kova, Kante, Jorginho, RLC, Conor, Billy a Ampadu jsou na dvě pozice docela dost

Reagovat
Whitemedia

Kova a Kante smlouva na poslední sezonu, RLC klidně může jít. Za mě žádný problém.

Reagovat
Whitemedia

*Jorginho a Kante

Reagovat
icemike

Jasně že RLC "půdě", na běhání je totiž moc lenivy

Reagovat
blade115

Jako aby jediní zkušení stoperi byli Kounde, Silva a Azpilicueta, to fakt ne pls. Colwill může vzít místo Sarra.

Reagovat
Talker

Tohle bude asi kacířská myšlenka, ale osobně bych byl naopak pro transfer ban.

1) Podle mého bude neskutečně obtížné tahat v naší situaci do týmu první volby, takže to nemusí být Kounde, ale nějaký Drinkwater.

2) Byl by opět tlak na to dát prostor mladším hráčům. Museli bychom pracovat s tím, co máme k dispozici v bychom mohli zapracovat Colwilla, Gallaghera a spol.

3) Vyhnuli bychom se nějakým nesmyslům se Saulem a podobně.

Problém je, že Tuchel by si dost možná chtěl nechat ty hráče, které bych rád viděl pryč. Jenže on si je dost možná bude chtít nechat tak jako tak, takže je to ve výsledku fuk...

Reagovat
blade115

Podle mě je kvalitních stoperu dost. Kimpembe, De Ligt, Gimenez, Kounde, Romagnoli, Lisandro, Torres, Hermoso, ... Vždycky budu pro šance mladým, ale zas nejde mít kádr složený jen výhradně z nich. Minimálně jeden kvalitní stoper bude potřeba, ale za mě spíš dva.

Reagovat
Svatej

Potom uz nejsou potreba ti mladí stopeři, když vsechny mista včetně prvniho stridajiciho zaberes jinyma (navic hodne z tech, co jmenujes, by nas oproti Colwillovi vubec nemuselo posunout tolik na to, aby to za to stalo)..

Reagovat
blade115

2 posily, pak Azpilicueta, který je pořád taky alternativa napravo, 37 letý Thiago a dva mladíci. To mi přijde úplně v pohodě, aby si zahráli všichni. I kdyby ten jeden rok měli s týmem jen trénovat, pokud by všem zázračně drželo zdraví, tak další rok Silva i Azpi končí.

Reagovat
Talker

Já bych teda radši vzal někoho, kdo zahraje RWB jako backup za Jamese než druhého stopera, když už bychom měli hrát 3-X-X.

Reagovat
Talker

Hele to jsme si říkali i před tím banem, který jsme měli, že jsme v hajzlu, protože odešel Hazard a neměli jsme jedničku na hrot a nakonec tu ofenzivu odtáhli důchodci a mladíci a dali jsme více golů než 2 sezony předtím a sezonu potom. Letos dáme golů více, ale je otázka o kolik a to máme aklimatizovaného Havertze, Wernera, Ziyecha, Pulisice a k tomu ještě Lukaka.

Já když vidím, jak řádí v PL Gallagher, Guehi, Livramento, James, Mount, jak si vedl Chalo na podzim, jak si vedou v Itálii Tomori s Tammym, tak si říkám, že je prostě škoda dávat šílené rakety za nákupy, když můžeme zkusit dát šanci těm mladým. Možná to není fér k Tuchelovi, ale velký krok s Lukakem nikam nevedl, posily z Německa probouzí tak nějak na střídačku na pár zápasů...

Nevěřím, že doženeme Citizens a Liverpool příští sezonu (ač bychom měli), protože ta ofenziva neprodukuje to, co by měla a nemyslím, že se to změní, pokud zůstane systém. To ti dva noví obránci nezmění.

Reagovat
Largo

Reagovat
Muffi

Kimpembe na lidra obrany klubu s nejvyssimi ambicemi nema.

Neni spatny hrac, kdyz se mu dari, ma jak rozehravku dopredu, tak zdravou agresivitu dozadu.

ale taky ma momenty, kdy si sice hraje na Beckenbauera ale jen odevzdava balony souperi a dozadu hori.

Reagovat
blade115

Mi by se líbilo mít v kádru levonoheho stopera silného na míči, do toho profilu mi sedí. Ale nevím, PSG moc často hrát nevidím. Každopádně těch jmen ne pořád celá řada i bez něj.

Reagovat
Largo

Ten Romagnoli tam

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

A v čem je problém? Hrali by většinu času nejspíš 2 zkušení a jeden mladej, to je vic než parádní kombinace,. vlastně skoro ideální.

Ja příští rok cekam, ze budeme o ždibec slabší než tenhle (ale furt silnější nez předtím) a nějaký titulový ambice bych cekal jen kdyby nam fakt drželo zdraví. Když už teda udělat prerodovej rok, ke kterýmu nas donutily okolnosti, tak právě teď. Lepší než to stupidne protahivat a začít s tim ve chvili, kdy uz bude konkurence konečně schopná nás potrápit i mimo ty první dva velký hráče.

Reagovat
blade115

Problém je v tom, že se ti zraní Kounde a najednou tam máš dva důchodce a dva puberťáky. Nerozumím tomu, proč bychom neměli mít už před sezonou titulove ambice. City a Liverpool jsou napřed, ale ne o tolik. A ten kádr je silný, jen bude potřeba důstojně nahradit Rudigera. Nevidím důvod k nějakému přerodu.

Reagovat
Svatej

Bez Rudigera to bude prerod tak jako tak a Romagnoli a ti dalsi furt nemaji jeho kvalitu, takze v každým případě tu obranu oslabis.

Hlavně absolutně nechapu to tvoje přesvědčení, ze budou ty posily lepší než Colwill. Za poslední dva roky se nam opravdu povedly jen 3 prestupy (Havertz, Chilwell a Silva) a zbytek byly prusery. Mezitim na druhý straně každej z těch mladých kluků hrál líp než jeho nástupce i předchůdce vyjma Hazarda.

Abraham mel lepší cisla nez Giroud i Lukaku, Mount se taky ukazal jako platnejsi hráč nez byli v posledni sezone Pedro i Willian, stejně tak James se chytil jako prase. Tomori ukazal, ze je lepší, než všichni naši stopeři za poslední 3 roky vyjma Azpiho, Silvy a Rudigera. Gueghi by u nas mohl v pohodě hrát taky a neblokovat James pravou stranu, tak i Livramento nebo Lamptey v pohodě kvalitu na spickovej tým mají.

Přesto bys radeji podepsal mirny nadprumeraky jako Kimpembe nebo Romagnoli, nez aby jsi dal prilezitost to postavit na hraci, kterej prijde po sezoně se stejným hajpem, jako mel James.

A zranit se ti muze kdykoliv kdokoliv, tenhle argument nijak nicemu nepomaha...

Reagovat
Talker

Tak je otázka, nakolik je to otázka individuální kvality a nakolik systému. Rudigera před rokem a půl nikdo nechtěl, možná Spurs a ti nechtěli dát ani 25 mega. Teď najednou odmítá 230k/w.

Byť Tuchelův největší fanoušek nejsem, on je schopný udělat slušného stopera prakticky z kohokoliv, pokud na jeho straně "nebrání" Marcos. Na podzim bylo jedno, kdo tam naskočil a mluvilo se o tom, že zničíme Mourkův rekord. I ten Sarr byl hodnocen povětšinou kladně až na pár tragédií.

Reagovat
Svatej

Jop, ale to samy platí i pro Chalobaha, u kterýho jsem si stoprocentně jistej, ze z nej Tuchel zdima o trochu vic, nez na co reálně ma,. protože na topku on kvalitu fakt nemá

Stejně jako je schopnej vylepšit Rudigera a Chalobaha, je schopnej zvednout i další, právě proto chci Colwilla jako cislo jedna

Reagovat
Largo

Hosi sledujete vubec toho Romagnoliho? Dyt to neni nadprumer ani v Serii A…

Reagovat
Whitemedia

Nesledují očividně.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kéž by tak přemýšlel každý klub

Reagovat
Talker

Hele já ti nevím, ale podle mého je důvodem, proč nehrajeme o titul, není úplně defenziva. Tam nebýt těch dvou výprasků v posledních pár zápasech, tak jsme na tom stejně, jako naše konkurence, vlastně i líp. Nemyslím si, že 2 noví stopeři by nám vynesli hromadu bodů.

Teď je ideální šance přejít na 4-X-X. Zbavíme se dvou stoperů, kteří v tom systému hrát neumí, můžeme tam mít čtveřici posila-Silva-Chalobah-Colwill a podle mého v pohodě.

Přejít na 4-3-3, dát tam do zálohy Gallaghera s Mountem proti slabším soupeřům, kdy očekáváme, že budeme kontrolovat hru, takže bude i produktivita v záloze, k tomu Puli na LW, kde je nejlepší (případně Werner by hrál falešné křídlo), Ziyech/CHO na druhém a vepředu Havertz/Lukaku. Proti silnějším zas můžeme hrát trojici Kante-Kova-Mount/Gallagher.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vitasrp

Dokud budeš mít v týmu Jorginha a na stoperovi Silvu, kterému bude 38 let, tak na 4 - něco - něco dlouhodobě přejít nemůžeme/nebudeme chtít, protože Tuchel tyhle dva hráče identifikoval jako jedny z hlavních důvodů, proč je potřeba tu hru a obecně obranu víc zajistit.

Reagovat
Talker

Tak Jorginhovi za rok končí smlouva, tam to doufám vyřešíme letos, protože už od jeho příchodu se mluví o jeho odchodu do Juventusu.

Co se týče Silvy, tak tam je to otázka, zrovna on tam byl nejlepší ze všech stoperů pod Lampardem v té čtyřčlenné a hořeli tam jiní. Kromě té jedné branky na začátku, jak namazal. Tam bych se bál spíš regenerace a toho, kolik toho může odehrát.

Reagovat
Talker

Já mezi Rudigerem a Christensenem teda rozdíl vidím pramalý. Oba se pod Tuchelem zvedli, oběma končí smlouvy, oba odmítli prodloužení, oba odchází.

Christensen se dohodl na smlouvě a pak změnil požadavky, ale nějaké šílené požadavky Rudigera, ať z něj uděláme nejlépe placeného hráče týmu po pár měsících, kdy nebyl absolutní průměr, to byl podobný nesmysl. V lednu dostal nabídku na 230k/w, k tomu 10 mega na bonusech a stejně nic.

Reagovat
Svatej

Tak Rudiger vypadal dobre i pod Sarrim, na to se docela zapomíná..

Jinak vlastně jo, furt je to malo....hlavne v tom tebou zmiňovaným srovnani s Kantem, Azpim nebo Hazardem to hazi na vec trochu jiný světlo.

Reagovat
Talker

Tak tam je další podobnost s Christensenem - ten vypadal dobře zas pod Contem. Oba ukázali tehdy potenciál, ale bylo to spíš něco jako Tomori předloni - něco, na čem se dá stavět, ne world class nebo tahoun.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mi osobně vždy Christensen přišel jako ten hráč, co se u vás měl ohřát dva roky a pak odejít někam do Augsburgu a dělat si to své...nechápu že hráči jeho kvalit jsou pořád a pořád dokola schopní udělat kariéru

Reagovat
Talker

Já nevím, no. On ukázal potenciál první sezonu, kdy byl solidní a nějak se čekalo, že jeho slabiny časem zmizí - to, že je nedůrazný, nejde do soubojů pořádně nebo tam jde pozdě je něco, co by člověk čekal, že z něj dokáže kouč vymlátit relativně rychle a nebude to trvat 5 let a neuvidíme stále to samé.

Ty nedostatky nezmizely, jediné, co se stalo je to, že soupeře pod Tuchelem nepouštíme do situací, kde by toho dokázal využít.

Takže nevím, on potenciál má, čekal jsem, že bude výborný, ale nějak se moc nezměnil v této oblasti.

Reagovat
vitasrp

No, ono to není postaveno tak, že stejně nic, dostal tuhle nabídku, začalo se jednat, pak to údajně začalo vypadat tak, že by to mohl podepsat, jenže přišly ty sankce a hotovo, pak už s klubem jednat nemohl.

Reagovat
Kluivert9

Jediná škoda je, že jde do Barcy

Reagovat
Whitemedia

Se stoperskou dvojicí Christensen - García můžete zažít spoustu srandy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kluivert9

O tom nepochybuji. Lenglet bude mít zdatného nástupce...

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide a zhorí ako Hazard

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím to v zlom, len konštatujem. Nehodí sa do Realu

Reagovat
Svatej

Aha, znelo to jak prani

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Foppy

S jeho mentalitou? Podle mě bude beast.

Reagovat
smazaný uživatel

A kam teda? Real?

Reagovat
Whitemedia

Ano.

Reagovat
Koubic_

Neprodloužila se náhodou Azpimu smlouva o rok v rámci opce?

Reagovat
kbtk23

Můžou vůbec prodlužovat smlouvy kdyz mají ty sankce ?

Reagovat
Svatej

Mohli

Reagovat
Koubic_

Tak pokud tam byla doložka, tak by to bylo v rámci starý smlouvy a nová by se podepisovat nemusela. To jsou ale jenom domněnky, ale něco takového jsem někde četl. Třeba někdo bude vědět víc.

Reagovat
Remt

Víc nevím ale osobně bych to taky chápal tak že pokud to byla součást původní smlouvy tak se to těch sankcí netýká podle mě

Reagovat
AlevsakNevadi

Tak podla The Athletic je to stara zmluva a sakcie sa na nu nevztahuje preto ze predlzenie je automaticke ak odohra polku zapasov. Teda ale neznamena to ze bude hrat buducu sezonu a neprestupi lebo cez leto ma moznost odist aj tak

Reagovat
Koubic_

Reagovat
Svatej

Prodloužila

Reagovat
O.Giroud

Dobry obranca, dobra delovka, strasny kkt. Uz sa tesim na El Clasico

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Bez odkazu na zdroj problému. Žurnalistika a lá kanál. Ale tak samozrejme. Puritánska a férová Británia.

Reagovat
Mass

Pokud vím, tak se černochům nesmějí posílat opičáci.

Reagovat
Talker

Nevím, no.

Je to škoda, pod Tuchelem hrál skvěle. Každopádně je otravný, že 4 roky z pěti je průměrný, předvede skvělý rok a pak odmítne 3. nejvyšší plat v týmu (230k/w) a k tomu 10 mega bonus. Já ho chápu, kdykoliv může odpadnout zpátky do průměru, chce si vydělat poslední velkou smlouvu, ale i tak... Podobně je to i s Christensenem, jen nebyl tak výborný jako Rudiger ten rok.

Já tam vidím obrovský rozdíl mezi nimi a Hazardem, Kantem, azpim a spol. To jsou hráči, kteří předváděli špičkové výkony rok za rokem a vysloužili si nějaký vděk fanoušků a vůbec bych jim ten odchod neměl za zlé.

Tihle dva naopak po prvním náznaku, že nejsou průměráci berou roha. Nemám jim to za zlé, ale nikdy mi k srdci nepřirostli a nějak po nich truchlit nebudu.

Reagovat
kattos

Jako takhle, rozhodně Rudiger není nikdo kdo ted ukázal náznak že není průměrák

Reagovat
Talker

Přečetl jsem si to 3x, zkopíroval jsem si to, doplnil jsem si interpunkci a stejně tě nechápu.

Leda by tam mělo být "někdo"...?

On možná není průměrný, když ho porovnáš se všemi stopery v TOP ligách. Když bys ho porovnal v předchozích 3 a půl letech u nás ale se stopery TOP týmů, tak je v hlubokém průměru, možná podprůměru.

Do špičky se dostal až pod Tuchelem, do té doby to bylo spíš takové "meh, mohli bychom mít výrazně lepšího"...

Reagovat
kattos

"Tihle dva naopak po prvním náznaku, že nejsou průměráci berou roha"

Stoper, který ti vyhraje LM předešvím díky pevné obraně je více než průměrák.

Jasně že je to tím že se zlepšil, ale tak takhle to má spousta hráčů.

Rudiger není nadprůměrák, ale špičkový stoper, tohle přece není předmět pro diskuzi ne?

Reagovat
Talker

Hele LM jsme vyhráli i s křídly Bertrand-Kalou a stoperskou dvojicí Luiz-Cahill. Znamená to, že to byli world class hráči?

Rudiger byl 3.5 sezony průměrným hráčem, v rámci špičky byl podprůměr. Teprve poslední rok ukazuje, že umí lépe. Ve formaci, kterou hraje minimum týmů. V herním stylu, který je založený na absolutní kontrole pozic, aby se soupeř nedostával do nebezpečných situací. To vše na úkor ofenzivy.

Rudiger vypadá jako absolutní špička poslední rok, ale bude tak vypadat i ve čtyřčlenné obraně? Nemyslím si.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kattos

Tak ale Bertnad Kalou tam hráli 1-2 zápasy, Rudiger byl základní kámen.

Luiz na peaku byl určítě top. Cahill taky, sním se k tomu vyhrál i PL.

Rudiger vypadá jako špička druhým rokem určítě, tutu sezonu to potvrdil.

Reagovat
Talker

Rudiger vypadá jako špička pod Tuchelem, tj rok a čtvrt... Ono to "druhým rokem" dost zkresluje.

Reagovat
kattos

Ale to je hrozný slovíčkaření.

Já bych chápal kdyby Rudiger byl předtím nějaký tragéd a pak měl pár měsíců fazonu.

Rudiger byl ale předtím už dobrý, ted je rok a půl top 5 stoper.

Reagovat
Nuno čomes

Mě třeba nikdy nezaujal.

Reagovat
Talker

Jinak ještě dodám, že bychom měli být mnohem přísnější v těch smlouvách u hráčů, kteří hrají. Tyhle protahovačky bych toleroval akorát u hráčů jako jsou azpi nebo Kante, kteří s tím týmem něco dokázali a tu důvěru si zaslouží.

Tihle dva byli výjimkou, protože předchozímu trenérovi se nehodili a odešli by lonské léto, takže to relativně chápu (z pohledu Chelsea).

Příští rok končí smlouva Jorginhovi a Alonsovi, takže buď do konce sezony podepíší, nebo ať si hledá angažmá. U obou bych to preferoval. Nebo rezerva/tribuna.

Další sezonu je to ale horší, tam končí smlouva Mountovi, Pulisicovi, Kovacicovi a CHO - podle mého je potřeba vyřešit už letos, kdo zůstane a kdo půjde.

Reagovat
kattos

Šílenost.

V takové situaci jako je ted Chelsea nereálné.

Reagovat
Salfovic

Ani mě nepřekvapí, když v systému Realu na dva stopery pěkně vyhoří.

Reagovat
Whitemedia

Mě by překvapilo, kdyby tomu tak nebylo.

Reagovat
Gazdo

Real uz zacinal byt aj sympaticky a potom privedu toto

Reagovat
Whitemedia

Začněte si zvykat na ty jeho psycha.

https://c.tenor.com/njmRja5CzVgAAAAC/rudi-rudiger.gif

Reagovat
Remt

Tak z tohohle si myslim ze dneska neusnu:D

Reagovat
icka

Reagovat
janinho

hruza... tohto som u nas nechcel ani zadarmo.

Reagovat
Gazdo

Ani ja. A ani toho danskeho neschopu co zrejme zamieri k nam

Reagovat
janinho

dobra dvojka

Reagovat
Foppy

Předvede pár dobrých výkonů a budeme ho milovat, vsaď se. On je přesně ten typ, kterej fanaticky strhne zbytek.

Reagovat
janinho

tak fandiť mu samozrejme budem ale s tou láskou brzdi

Reagovat
Foppy

Uvidíš Jako já jsem ho taky nechtěl, když se o něm pár měsíců zpět mluvilo... Ale musím říct, že po dvojzápase s Chelsea jsem si říkal, že takový blázen nám trošku chybí

Reagovat
janinho

mne nie

Reagovat
Foppy

Chápu Já mám ty emoce na hřišti rád a u nás mi občas chybí.

Reagovat
janinho

emocie mam rad aj ja, ale on zahral na niekolko kariet ktore nenavidim. napr. ako robil zo stadionov nejake rasisticke stanky... co by mal potom povedat taky marcelo na ktoreho na atleticu (este na V.Calderona) cela tribuna kricala "marcelo eres un mono". hovorim, kvalitu urcite ma (neviem ci ho tuto sezonu neodmerali ako najrychlejsieho hraca v PL) ale osobnostne takych ako on neznasam. tolko krat sa snazil v zapasoch proti spurs provokovat aby sa potom zrutil na zem jak polomrtvy.

Alabu som tiez nechcel kvoli platu a nebol som presveceny ze na stoperovi bude az taky dobry, ale Alaba bol vzdy sympatak

Reagovat
Foppy

Rozumím ti. Na druhou stranu, Ramose jsi rád měl?

Reagovat
janinho

Ramos mi siel na nervy tym obcasnym nezvladanim a tym ze na 1 strane vedel riadne rozdat ale ked sa ho niekto dotkol tak bolo krik pocut cez 3 okresy...

ale nejak si poslednych 6-7 sezon v Reale nepamatam ze by provokoval protihracov (s vynimkou Leosa) tak ako Rudiger. a teda to jak pouzival rasovu kartu, tym mna uplne stratil. Rudiger sice vyzera ze je na travniku srdciar, ale taky nejaky pre mna pokriveny.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Doufám v to.

Reagovat
Foppy

Určitě

Reagovat
ACSeRw!n

nastesti o tom nerozhodujes

Reagovat
janinho

klucenku uz mas poslanu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ho. Dává do hry všechno, hecuje tým a udržuje kabinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevynasej veci z kabiny.

Reagovat
Maximm9

Obrovska skoda, ale pokud to tak chce, tak mi nezbyva nic jineho, nez mu to prat.

Koncila smlouva, dal si podminky a hotovo. Jeho forma snad jeste porad stoupa, nedela urazeneho, nesimuluje zadne zraneni a netrucuje, proste porad hraje a odvadi to nejlepsi pro klub !

Reagovat
Witcher

Dneska mohl být článek o ženským fotbale a nic.Já nevim co víc chcete

Reagovat
czechfant

Eurofotbal vedou kluci z Příbramí, takže s tím nepočítej.

Reagovat
smazaný uživatel

Netflix o Evertone.

Reagovat
John Obi Mikel

Pod Contem střídal lepší výkony s horšími, hodně se mi líbil pod Sarrim s Luizem, naopak pod Lampardem v první sezóně úplný propadák a zase pod Tuchelem až na pár výjimek skvělý a jeden z hlavních pilířů vítězství v LM. Bohužel dal přednost penězům, což je škoda.

Reagovat
O.Giroud

ved ma ist do Realu a nie do Ciny

Reagovat
Sandstorm

Myslím, že Real mu o moc víc nedá. Ale Real je Real. To je pro hráče nejvíc.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
janinho

"Informoval mě o tom v soukromém rozhovoru"

tak ja teda neviem, ale ak niekomu nieco poviem v sukromnom rozhovore, tak asi vacsinou nechcem aby to siel roztrubovat do sveta. ak by to chcel Rudiger oznamit, tak to predsa povie sam, nie?

z tohto podpisu teda vobec nadseny nebudem. je velmi malo hracov, ktori su mi viac nesympaticki ako prave tento tu. co uz.

Reagovat
Raul=Real

Sranda by bola, keby Floremu preplo a isiel by este po Pogbovi

Reagovat
janinho

boha nestras. zbavime sa balea tak potrebujeme dalsieho predrazeneho maroda?

Reagovat
Greny

K Rudigerovi asi tak.. hrál jen pod Tuchelem a ve tříčlenné obrane ... A hned si řekl raketu i když předtím velký špatný...

Jsem zvědav jak se chytne v Reálu a zda tam bude vůbec v základu i přes tu raketu co mu nasypou..

Christensen mě vadí delší dobu ten mě chybět nebude

Reagovat
misinho7

no ale Real mu ziadnu raketu nenasype...on raketu chcel ale to sme ho nechceli...a teraz vraj siel dole s poziadavkami...

Reagovat
O.Giroud

dalsi co ide hrat za 5 tisic? neboj, uz len to ze ide zadarmo dostane peknu raketu aj s agentom len v podpisovom bonuse

Reagovat
misinho7

nikto nehovori ze za 5 tisic ale veru nejaku sialenu raketu nedostane, zas Real ma platovu politiku posefovanu ( hej Gareth zaraba uz X rokov sialene prachy ale kto mal cakat ze po obnoveni to tak dopadne..a to iste Eden no ) inac to je posefene dobre

Reagovat
O.Giroud

Alaba ma kolko?

Reagovat
Foppy

Alaba by u nás měl mít €12,5 mio čistého za rok (Fabrizio Romano), takže nějakých 240k/w.

Reagovat
O.Giroud

Rudiger chcel tusim 280-290 cisteho. To asi urcite nedostane, to mi je jasne to by musel ist do PSG, ale pochybujem ze pojde pod sumu, ktoru odmietol v Chelsea.

Reagovat
Foppy

Tak kdyby šel na to stejné, co mu nabídla Chelsea, tak za mě v pohodě kauf. Celkové náklady na přestup (podpisový bonus, agent a tady ty věci okolo) nebudou vyšší než prachy za běžný přestup, spíš bych u něj tipoval dokonce menší. Když si to sečtu, máme za relativně normální prachy top stopera.

Reagovat
O.Giroud

alebo mas stranku, ktora s platmi je najblizsie k realite?

Reagovat
Salfovic

https://salarysport.com/football/la-liga/real-madrid/

Ale netuším, jak moc se tomu dá věřit.

Reagovat
O.Giroud

Preto som sa pytal jeho ked asi ma cca prehlad o platoch tak ze podla ktorej stranky sa mozem ako tak riadit ked to maju okrem Hazarda a Balea posefene dobre

Reagovat
Whitemedia

Tak mu to nasypete do podpisového bonusu.

Reagovat
O.Giroud

radsej nic?

Reagovat
Whitemedia

Od nás měl nabídku na 230, ale odmítl, potřeboval totiž víc, aby mohl stavět školy v Africe.

Reagovat
Mike Litoris

Tak mu měli nabídnout 230 + jeřáb…

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho avizovaného príchodu mám dosť zmiešané pocity. Na jednu stránku fyzicky silný, vo vzduchu kvalitný stopér s výbornou strelou. Na tú druhú overený len vo formácií, ktorú Real nehrá. A na ihrisku sa tiež neukazuje zrovna v sympatickom svetle.

Reagovat
Infernoqt

Andreas Pereira has been informed by football director John Murtough that if his permanent move to Flamengo breaks down, Ten Hag is keen to have the midfielder back at the club in the summer @RobDawsonESPN

To je sranda tohle

Reagovat
Busby babes

a co jako cekas? pokud se nam ho nepodari prodat tak ho mame utratit nebo co?

Reagovat
Talker

Poslat na hostování, prodat ho jinam...?

Já tohle moc nechápu. Místo toho, aby se naznačilo hráči, že budoucnost nemá v klubu, takže ať si hledá angažmá, tak se mu dá opět šance v přípravě a v treninku, kde třeba zazáří, zůstane v kádru, zjistí se, že na ligu to není a stejně zůstane nějak na soupisce.

Nám se takhle každý rok vrací Barkley, Drinkwater, Moses, Musonda a spol aby se zjistilo, že je to na hovno a buď jdou ještě v lépe pryč nebo odehrají pár stovek minut, kdy je to většinou na facku.

Fakt nechápu, proč se na těch trénincích a v přípravě nedá prostor radši mladým, kteří ukáží největší potenciál. Pak by alespon dávalo smysl se na ty přáteláky koukat.

Reagovat
Busby babes

vsak se porad muze prodat. nebo pod jinym trenerem muze naopak byt treba lepsi. kdo vi. stejne to dopadne tak, ze zustane v Brazilii. nechapu, proc se z toho dela halo.

Reagovat
Dawon

dela se z toho halo asi kvuli tomu, jak je to napsane Vsichn vime, ze Pereira je traged, ktery na to nema a kdyz se pise, ze je novy trener "keen" aby ho mel v sopisce, tak to zni desive

Reagovat
Talker

Hele já nevím, mě přijde to neustálé zkoušení průměráků sezonu co sezonu naprosto zbytečné. Neřeknu u hráčů, kteří nějaký potenciál a kvalitu ukázali, jen se jim moc nedaří jako třeba Rash nebo pokud by se vrátil Martial.

Reagovat
Busby babes

ja to beru jen jako nejake prohlaseni ze ho hned neodepisujeme, i vzhledem k pripadnemu vyjednavani se zajemci.

Reagovat
Dawon

A zrovna nekdo jako pereira, kteremu je 26 a je fakt nad slunce jasne, ze na to nema a nikdy na to mit nebude.

Reagovat
Whitemedia

Klasika, u nás taky každý nový trenér v přípravě musí vyzkoušet všechny lejna i když většina lidí ví, že z nich nic už nebude. Kolikrát už za ty roky Bakayoko s Drinkwaterem zabírali místa v sestavách..

Reagovat
Alf14

fanoušci chelsea by měli pochopit že Chelsea prostě není vrchol světa, a když někdo odejde tak proto nemusí hned být krysa 90% hráčů stejně bude mít vždycky sen si zahrát za Barcu nebo Real, a když se někomu tahle příležitost nabídne těžko se odmítá

Reagovat
Talker

Vždyť ho krysou nikdo nenazývá...

Spíš jde o způsob, jak ten hráč odchází - třeba Hazard si své odsloužil, strávil v klubu pár skvělých let a pak odešel po dohodě s klubem. Taková situace mi nevadí a pokud by Kante chtěl odejít, tak mu popřeju hodně štěstí.

Rudiger odchází po první sezoně, kdy o ně má zájem velký klub a je vskutku výborný. Přitom rok a půl zpátky (před Tuchelem) měl zájem o Rudigera akorát Tottenham.

Nemám mu to za zlé, protože mi nepřirostl k srdci, jen je škoda, že z 40 milionové investice, jeho pětiletého platu a 5 investovaných let herního času má sezonu a půl dobrého fotbalu a to je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

černej stoper, špatnej stoper

Reagovat
ACSeRw!n

vitej

Reagovat
Mike Litoris

Jak se Marina chválí za výborný odchody, tak tady je docela prokauč nechat odejít dva hráče po skončení smlouvy. Za Christensena by s dvěma lety do konce smlouvy těch alespoň 15 mio někdo dal, za Rudigera 30 určitě. Škoda, že se to nedořešilo už loni, snad to bude poučením pro příště.

Reagovat
Remt

Rudi se vůbec neřešil? Bych se vsadil že možná trochu i jo ale on nechtěl

Reagovat
Mike Litoris

No právě řešil, průšvih je ale nechat to zajít tak daleko, že se čeká na podpis tři měsíce před koncem kontraktu. Měli ho dřív dotlačit k podpisu nebo prostě prodat, dokud za něj mohli něco inkasovat. I když je asi pravda, že když se zrovna dostal do formy, tak se ho moc prodávat nechtělo a radějji se věřilo a doufalo, že prodlouží.

Reagovat
king23

Myslím si, že Rüdiger nebude paradoxně jasný hráč do základu, který byl měl pořád vypadat takto:

Carvajal - Militao - Alaba - Mendy

Ale pro Real naprosto výborný příchod, jelikož nám umožní "rotaci":

Carvajal - Militao - Rüdiger - Alaba

Tzn. s Alabou na LB, a samozřejmě jako případný záskok při vykartování/zranění/odpočinku Militaa. Pokud to skutečně dopadně, tak budeme mít krásně variabilní obranu, kde Alaba umí zahrát na CB i LB, Nacho na CB i RB a Lucas na LB i LW

Reagovat
Mike Litoris

Nešel Alaba z Bayernu z toho důvodu, že nechtěl hrávat beka?

Reagovat
king23

to nevím, ale při příchodu do Realu tvrdil, že je mu to jedno, že bude hrávat, že se přizpůsobí tomu, co po něm trenéři chtějí. Plus za Rakousko taky myslím rotuje.

Reagovat
Remt

Stejně jako když klub při přestupu sleduje hory doly tak i hráč naslibuje za grandiózní plat cokoliv ale realita může být jiná. Štvalo ho hrát na beku v Bayernu, myslím že ho to případně bude štvát i v Realu

Reagovat
Bayern +

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele