Obinna těsně unikl smrti

03.10.2007, 16:01
Aktuality
Tragicky málem skončila projížďka italskou Veronou pro Victora Obinnu. Nigerijský útočník ve službách Chieva měl autonehodu, při níž se jeho vůz Audi několikrát převrátil a sám hráč byl velice blízko smrti. Z celého incidentu naštěstí vyvázl živý a několik minut po něm byl schopen komunikovat...

"Když jsem viděl to auto, okamžitě jsem myslel na nejhorší. Pak jsem ale viděl Obiho, byl při vědomí a mluvil a hodně mě tak uklidnil. Všude má odřeniny a po oné nehodě je stále trochu v šoku," prozradil lékař druholigového italského klubu Giuliano Corradini.

Celá nehoda se udála jenom sto metrů od místa, kde v březnu roku 2002 tragicky zemřel konžský fotbalista Jason Mayele. Obinnova zranění nejsou vážná a 26letý fotbalista by podle lékařů měl vynechat pouze jedno ligové utkání.

Chievo loni sestoupilo ze Serie A a o Obinnu se zajímalo hned několik klubů. Hlasitě se spekulovalo především o Parmě a Cagliari, africký fotbalista ovšem nakonec zůstal verný celku z Verony.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
M11

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

trošku rychlý hráč.

Reagovat
Zajda

Tak to je fakt šťastlivec...uf ještě že přežil...to by byla rána...každou chvíli umírají fotbalisti:)je snad nikdo nebude chtít pojistit za chvíli

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Goméš

Umiraj vsichni a umiraj i fotbalisti, co ma jako bejt?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele