O to se nestarám, odpovídá Hart na spekulace o odvolání

14.09.2009, 15:28
Aktuality
Doslova a do písmene tragický vstup do nové sezony zaznamenal Portsmouth. Anglický klub prohrál všech pět zápasů nového ročníku Premier League a je na samém dně tabulky. Hodně náročné týdny před sebou má manažer Paul Hart, který se ale zatím nestará o své možné odvolání.

Portsmouth v létě prodal řadu svých klíčových hráčů a nepodařilo se mu je nahradit. Již v zimě odešel Jermain Defoe, jehož v nedávných měsících následovali Peter Crouch, Glen Johnson, Sylvain Distin a v poslední den přestupního termínu také Niko Kranjčar.

Portsmouth z úvodních pěti zápasů nevydoloval ani jeden bod - doma padl s Fulhamem, Manchesterem City a Boltonem, porážky si pak přivezl z výletů na stadiony Arsenalu a Birminghamu. Není proto divu, že Hart je žhavým kandidátem na prvního propuštěného manažera sezony.

"Nestarám se o to. To ale neznamená, že si této práce nevážím. Není to kvůli tomu, že jsou zde lidé, podle nichž vydržím celý rok. Jde o to, že jsou věci, u kterých si nemohu dovolit nějaké obavy. Je zde několik důležitějších věcí, s nimiž se musím vypořádat," prohlásil Hart.

"Není to příjemné, ale v současné situaci nemůžeme ani nijak argumentovat. Mohou zde být důvody pro naše umístění, jako třeba že jsme na začátku sezony měli jenom čtrnáct hráčů. Ale to není omluva pro můj případ, já musím dělat svou práci," dodal Hart.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že sem jim podaří se vytáhnout, byla by škoda kdyby spadli.... Nechápu jak vedení mohlo dovolit takový výprodej

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth, Burnley, Stoke sestup!!!

Reagovat
Lahvac-CZ

Portsmouth a Stoke určitě ne

Reagovat
cubinho

Portsmouth určitě jo.

Reagovat
tomasinho

z těch 3 jedině Portsmouth

Reagovat
nemanja

Stoke nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u toho Stoke ty smajliky moc nechapu... A Potters urcite nesestoupi tento rok... Burnley jeste uvidime, ale zatim to neni nijak tragicke... Jedinym aspirantem na sestup u me zatim Pompey...

Reagovat
smazaný uživatel

Portmouth, Burnley, Hull, potters musia v lige ostat su to pravi bojovnici a navyse maju najlepsich fans po yidos

Reagovat
fantomas

Portsmouth že bojuje? Haha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nepochopil si ma tie prve 3 tymi by som chcel aby zostupili a potom som dal ciarku a napisal ze Potters (Stoke) musia v lige ostat

Reagovat
smazaný uživatel

njn teraz som si vsimol ze som to napisal zle takze my bad sry

Reagovat
fantomas

Ok...ale místo Burnley bych degradoval Brums nebo Blackburn.

Reagovat
vodka

Blackburn nespadne ani náhodou... Hrají skvěle, jediný problém je zakončení.. To už je pravděpodobnější, že spadne Bolton... Ve všech zápasech byli lepší, měli více střel na bránu, větší šance, tlak, převahu... To, co dokázali spálit bylo neuvěřitelné..

Reagovat
fantomas

Todle sem pálil od boku čistě dle sympatií.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už nespasí nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyprodej byla velka chba (Kranjcar, Crouch, Distin atd) ale co se da delal

ale i tak se Pompey zachrani

Reagovat
fantomas

Hart je sice poměrně sympatickej člověk a nemůžu říct, že bych mu přál neúspěch, ale možná právě jen kvůli tomu je stále manažerem Pompey. Jiné kvality prostě nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ti psali ohledně FF Ligy mistrů že jo?

Reagovat
fantomas

Ano, ano.

Reagovat
smazaný uživatel

A číslo ligy máš taky jo?

Reagovat
fantomas

Getzo mi ho posílal, večer se na to podívám.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase žblept, fantomasi...Pompeys byli v nedávné minulosti silným týmem a kdejaký manažer by dal nevím co, aby je mohl trénovat, teď jim to nejde, vypadá to na sestup, ale přece jenom jsou tradičním anglickým týmem, do PL patří a myslím si, že nesestoupí - navzdory svému předcházejícímu rýpavému komentu...

Reagovat
fantomas

Hm, schizofrenik promluvil. Mně tu povídej něco o žbleptání.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslivci, kde jsou, kde jsou???

Reagovat
smazaný uživatel

Hart je nejmenší viník,rozprodávaj kádr,ale nehorázným zpusobem,takhle najednou prodat tolik opor není normální,to musej bejt na tom finančně špatně.Nejvíc mi je líto Jamese,takovej golman si nezaslouží na sklonku kariery chytat za takovým mužstvem.Ten by mohl klidně ještě 2,3 roky čapat v nakym velkým angl. klubu,ale všude asi golmany maj.

Reagovat
vodka

Pompey mají společně s Burnley papírově nejslabší kádr... Burnley je ale aspoň sehrané, navíc pořád v euforii po postupu, hrají s nadšením, které u pompey nevidím...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele