O titulu se rozhodne v posledním kole

28.04.2002, 19:39
Aktuality
O mistrovském titulu se rozhodne až v závěrečném kole příští sobotu. Levekusen možná opět přijde o titul a to díky Marku Niklovi z Norimberku, který rozhodl zápas předposledního kola proti Leverkusenu. Toho využil Dortmund a v Hamburku i díky brankám Tomáše Rosického a Jana Kollera porazil domací celek 4:3. "Najednou jsme v pozici těch, které ostatní honí. O titulu se ale nerozhodlo dnes, to přijde až příští sobotu," řekl trenér Sammer. Naproti tomu trenér Toppmöller k zápasu s Norimberkem řekl: "Měli jsme šanci rozhodnout a zkusili jsme všechno. Výsledek 0:1 je pro náš tým opravdu hořkým soustem." Další zájemce o titul je Bayern, jemuž se podařilo vyhrát 1:0 ve Wolfsburgu. V příštím kole se tedy rozhodne o mistrovském titulu. Poslední kolo vypadá následovně: Dortmund hraje doma s Brémami, Leverkusen hostí Herthu Berlín a Bayern nastoupí v doma proti Rostocku.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele