O Semšova je zájem. Stojí o něj i Zenit

19.11.2008, 08:43
Aktuality
Podle ruského deníku Sport-Express se Zenit Petrohrad přidal do fronty zájemců o 30letého reprezentačního záložníka Igora Semšova. Semšov od Zenitu obdržel nabídku lukrativního kontraktu.

V zimním přestupovém období Zenit nejspíš přijde o dva klenoty. Na odchodu z Petrohradu jsou Andrej Aršavin a kapitán Anatolij Tymoščuk. Poradce prezidenta pro přestupovou politiku Konstantin Sarsanija dnes potvrdil, že Bayern se o služby Tymoščuka skutečně zajímá a jeho setrvání v klubu dává padesátiprocentní šanci.

Zenit proto s předstihem hledá vhodné adepty na místa odcházejících hvězd, v zimě se zaměří na oporu Dinama Moskva Igora Semšova. Ten by prakticky mohl zabít dvě mouchy jednou ranou, je totiž schopen plnit roli defenzivního záložníka i podhrota.

Semšov by si mohl polepšit až dvojnásobně oproti svému nynějšímu platu v Dinamu. Pokud bude souhlasit, úspěšnému dotažení přestupu pak brání jen maličkosti, což výše jeho výkupní klauzule (8 milionů eur) pro Zenit bezesporu je. Ze stejného klubu v létě přišel portugalský záložník Danny za rekordních 30 milionů eur.

O reprezentanta Ruska také vážně stojí Rubin Kazaň a Spartak Moskva. Rubin Semšova lákal už v roce 2005, kdy ještě oblékal barvy upadajícího Torpéda, trenér Kazaně Kurban Bedrijev se netají tím, že jeho mužstvo potřebuje před premiérovým startem v Lize mistrů výrazně zkvalitnit kádr. Naproti tomu Spartak po neúspěšné sezóně chystá zemětřesení v kádru a kvůli novým pravidlům o počtu legionářů se zaměří na kvalitní domácí fotbalisty.

Igor Semšov se v rozhovoru pro Sport-Express vyjádřil následovně: "Chtějí mě tři ruské kluby. Nabízí mi lepší podmínky než Dinamo. Ale jsem v tomto týmu naprosto spokojen. Po skončení sezóny, což je za týden, se setkám s vedením. Po tomto rozhovoru budu mít jasno."

Autor: David Kubáň / sport-express.ru

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kerzakov, Danny a ted Semshov.... ze by rok Zenito-Dinamovskyho pratelstvi? ...nemyslim si, ze by nakonec sel zrovna do Zenitu. A kdyby bylo po mym, tak at si zustane.

Reagovat
smazaný uživatel

to ne,nezapomen na 1.11.1989 baník-dynamo...tady je přátelství

Reagovat
Vasil

Nový pravidlo o počtu legionářů?

Reagovat
smazaný uživatel

30 mega za jednoho "jenom" 8 mega euro za druhého. Ti rusové maj peněz... v čechách když koupí někoho za 3-5 mega tak z toho je hit ale zase si mi líbí že zenit hledá kvalitní náhrady - není to jak v čechách že prodaj hvězdu a náhrada v nedohlednu.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by opustit Rusko, je to jen Rusko.

Reagovat
irik

Náhrada za Tymoščuka ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne slaba

Reagovat
irik

Já si to nevymyslel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze ten potencialni nakup je tak prezentovanej.... ale je to k smichu

Reagovat
irik

Já do toho nevidim, tohohle Semšova moc neznám, viděl sem ho párkrát v repre, to je všechno ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvality má, když pravidelně nastupuje v základní sestavě repre.

Reagovat
stas87

co je to za pravidlo???

Reagovat
smazaný uživatel

do CSKA, stredni zaloznik by se nam hodil. Prece jenom, ackoliv mam Carvalha rad, tak uz to neni co to byvalo. Takze nemame stredniho zaloznika schopneho neco vytvorit...

Reagovat
stas87

spis nez semsova by mal zenit kupit biljaletdinova teraz som sa pozrel na niektore jeho zapasy a bol dost dobry

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to tedy je?? de tymoch pryč či zůstava???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele