O ROSICKÉHO SE ZAJÍMÁ BAYERN MNICHOV!

28.01.2004, 20:38
Aktuality
O Tomáše Rosického se, podle německé agentury SID, zajímá Bayern Mnichov! Prezident německého týmu Franz Beckenbauer by byl dokonce ochotný zaplatit ještě větší částku, než kterou navrhovala Chelsea.

Prezident Bayernu Mnichov Franz Beckenbauer přiznal, že má zájem o Tomáše Rosického. "Měl jsem o něj zájem již dřív, ale tenkrát to prostě nebylo možné," řekl.

Nedávno se o Rosického zajímala Chelsea, která navrhovala téměř miliardu korun, ale Dortmund se rozhodl, že českou hvězdu neprodá, teď je na řadě Beckenbauer, který se pyšní tím, že nabízí 1,2 miliardy korun za služby českého záložníka! "Je dobře, že Tomáš Rosický zůstal v Bundeslize, určitě máme, v momentální chvíli, více šancí získat českého záložníka, než měla anglická Chelsea," řekl Beckenbauer pro deník Bild.

Každopádně vedení Borussie Dortmund stále tvrdí své. "My Tomáše Rosického v zimě nepustíme. Dohodli jsme se, že budeme jednat nejdříve v létě," řekl prezident Dortmundu Niebaum.

Bayern Mnichov se v současné době zajímá i o útočníka Marseille Drogbu, který by se, podle trenéra Hitzfelda, náramně hodil do taktiky německého týmu. Bayern se snaží získat i defenzivního Carra, který momentálně hraje v anglickém Tottenhamu.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*Miki

To by byl dobrej prestup,uz vím cemu se ríká z bláta do louze (nebo z deste pod okap)

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš zrovna moc Bayern rád nemá, tak si myslim, že když jsou tady zájemci jako Chelsea (hlavně peníze) nebo Barcelona (tam už od mládí touží hrát a ona by ho moc potřebovala), tak zrovna přestup do Bayernu nebude aktuální. Ikdyž všechno je možný.. Ale ať radši zůstane v Dortmundu, pořád lepší než Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

chtě nechtě bych pak i já musel začít fandit Barce! Ale moc mu jí přeju, snad ten "zlý" osud v ní zvrátí

Reagovat
PJ

Proboha do Barcelony ne To mi přece nemůže udělat. I když, furt lepší než Bayern... V Chelsea bych ho taky nemusel, jedině kdyby sestoupila z Premier League Rád bych ho viděl třeba v Interu

Reagovat
HOST*

No tak to uz radsi Bayern nez Inter,ten je snad horsí nez ta Barcelona

Reagovat
PJ

Tak to prr, na Inter mi nešahej!

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím mu až je kde chce. Zároveň fandim i Barce, takže by ji možná mohl pomoct se probudit z toho špatnýho snu (ty výsledky jsou fakt mizerný). Docela rád bych ho tam viděů..

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi Barca,nez Bayern.

Reagovat
PJ

Lepší cokoli než Bayern

Reagovat
HOST*Kelsen

Jestli ho Dortmund podrží do léta, tak možno na tom vydělá jěště víc.Hodně záleží jak nároďák dopadne v Portugalsku.Můj tip je , že budeme hrát o medaile.Pak Tomáš skončí v Barce, nebo někde v Itálii.

Reagovat
HOST*adam

Bayern ne! To mi nedělejte. To radějí Xaverov:-)

Reagovat
HOST*pavliiik

Barca Barca!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se asi s někým pohádám. Rosický je přeceňovaný až běda. V Dortmundu hraje hned za útočníkama, ale srovnejte ho třeba s Tottim nebo Kaká. Gól pomalu nedá, standardky taky moc kopat neumí, zkazí strašně moc přihrávek. Věčně se to na věk svádět nedá, už mu je třiadvacet, v Borussii je 3,5 roku a on je čím dál horší. Karel Bruckner pro něj našel v repre lepší místo. Od střílení branek tam má totiž Nedvěda, který je daleko spolehlivější. Rosa je spíše střední záložník typu Veróna, a tak by to mělo zůstat i po Nedvědově konci v nároďáku (2006?).

Reagovat
PJ

Souhlasim, Rosovo místo neni na ofinzivním záložníkovi. Měl by hrát typickýho středního..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele