O Owenově budoucnosti jasno není, Ferguson s ním zatím nemluvil

09.01.2011, 13:31
Aktuality
Michael Owen si znovu může užívat plnohodnotného života fotbalisty, útočník Manchesteru United doléčil další zranění a je k dispozici manažerovi Siru Alexi Fergusonovi, který s ním také počítá. Nejasná je ale budoucnost 31letého útočníka pro další sezonu...

Owen si během své kariéry prošel řadou zranění, naposledy ho trápil stehenní sval, který je jedním z důvodů, proč někdejší útočník Liverpoolu, Realu Madrid a Newcastlu letos naskočil jenom do pěti ligových zápasů.

"Je znovu fit, Michael bude vždy považován za součást týmu a nastoupí k několika velkým zápasům. Je to vynikající hráč a jde správným příkladem kabině. Nikdy nezmeškal trénink, když byl v pořádku," chválí Ferguson svého svěřence.

Owen má na Old Trafford smlouvu jenom do konce letošní sezony a není tak jasné, co s ním bude v létě. "O příští sezoně jsem s ním ještě nemluvil. Pro tuto chvíli není třeba se o něčem takovém bavit," řekl Ferguson.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1108)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele