O odchodu nepřemýšlím, vzkazuje zájemcům Anderson

21.11.2013, 17:59
Aktuality
Anderson hodlá i nadále bojovat o místo v sestavě Manchesteru United. Brazilský záložník letos na Old Trafford jenom paběrkuje a vysedává na lavičce náhradníků, zájem o něho pak má například londýnský Fulham, Anderson ovšem na změnu dresu nemyslí...

25letý záložník přišel k United v létě roku 2007 z FC Porto a celkem si na své konto připsal 174 startů, letos ovšem v Premier League nastoupil jenom třikrát, jednou se pak na trávníku mihl v zápase Ligového poháru proti Norwichi.

"O klubech, které o mě jeví zájem, nemohu říci vůbec nic. Jsem v Manchesteru United a jsem hráčem tohoto klubu. Musím dělat svou práci zde a to znamená každý den poctivě trénovat. To je koneckonců i to, co chci," řekl v rozhovoru pro Manchester Evening News.

"O odchodu nepřemýšlím. Myslím jenom na to, jak pomoci týmu, spoluhráčům a abych dělal to nejlepší pro sebe. Miluji fanoušky a klub a líbí se mi, jak každý z nich tým podporuje, je to úžasné. Toto je nejlepší klub na světě," dodává.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (359)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele