O'Neill: Žádné výmluvy

16.08.2009, 15:07
Aktuality
Martin O’Neill nehledal pro novináře žádné výmluvy po překvapivě hrozivém startu Aston Villy do nové sezóny Premier League, ve kterém jeho tým podlehl neoblíbenému soupeři z Wiganu 0:2.

"No, je to velké zklamání. Můžete být frustrováni, když si myslíte, že si za svou hru něco zasloužíte, to my ne. Po úvodní čtvrthodince jsme byli až druhý týmem," odpověděl na první dotaz po zápase.

"Analyzovat můžete všechno, ale na konci jsme místo tlaku byli unavení, což mě mírně překvapilo po našich dobrých výsledcích v přípravě. Měli jsme být připraveni na vstup do sezóny, místo toho musíme skousnout hořkou porážku, a to je opravdu velkým zklamáním" pokračoval manažer Aston Villy.

O’Neill měl pochopení pro zlobu většiny 35 578 diváků, kteří dorazili do Villa Parku. "Je to moje zodpovědnost. Když si za vlastní peníze koupíte lístek, máte právo kritizovat to, co vidíte," uznal svůj díl viny.

Proti Wiganu si svůj debut odbyl mladičký Fabien Delph, který přišel do Birminghamu za osm milionů liber. V zápase však jako většina hráčů herně propadl, Martin O’Neill však ujistil, že se anglický talent ještě vyvine. "Myslím, že se časem stane opravdu kvalitním hráčem. Na hřišti působil unaveným dojmem, ale my jsme byli horší všude, prostě jsme nebyli dobří," stýskal si manažer domácích.

Aston Villa v úvodním utkání nové sezony anglické Premier League podala hrozivý výkon, který znamenal zaslouženou, leč překvapivou prohru. V prvním poločase otevřel skóre parádní trefou Rodallega, ve druhém pak potrestal pasivitu domácích Koumas střelou mezi nohy brankáře Friedela. Nový manažer Wiganu Roberto Martinez tak, naopak od svého protějšku, předčil očekávání fanoušků, kteří do bývalého člena "Trio Amígů" vkládají velké naděje.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sympaták ..aspoň že to na nic a na nikoho nesvádí

Reagovat
smazaný uživatel

jo má charakter, ale ten zapas KATASTROFA jsou uplně v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle jednoho zápasu nemůžeš soudit, žejo ...v přípravě porazil týmy jako porto nebo juventus, který pár dnů předtím porazil v semifinále real... zklamal delph a prostě se podepsala absence důležitých hráčů, ještě to rozjedou

Reagovat
papos182

Na obranu Villy musim rict, ze Wigan hral fakt paradne

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, jestli takhle wigan chce hrát dál, tak nevidím důvod, proč by nemohl překvapit stejně jako loni fulham

Reagovat
Chazy

Navic se neda Villa podle domacich zapasu s Wiganem soudit, proste tam na ne umime. Ale pro zacatek sezony je to paradni, doufal jsem v bod, vsadil jsem na 3, mam radost a vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukal sice jenom na první poločas,ale opravdu špatnej výkon,hlavně obrana byla špatná,nejhorší byl asi Davies,Rodallega si tam dělal co chtěl,Villu držel akorát Friedel.Doufám,že další zápasy budou vypadat jinak a Villa bude letos útočit na Ligu Mistrů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele