O'Neill v Keaneovi problém nevidí, cení si jeho zápalu

17.11.2013, 21:40
Aktuality
Když si Martin O’Neill coby svého asistenta u irské reprezentace vybral Roye Keanea, mnozí byli zaskočeni. Napjatý vztah hráčské legendy Manchesteru United s Irskou fotbalovou asociací nicméně O’Neill za problém nepovažuje a debut proti Lotyšsku mu zatím dává zapravdu...

Irská reprezentace šla do přátelského utkání s Lotyšskem s mizernou bilancí v zádech, konkrétně s jedinou výhrou v šesti zápasech; v pátek si ovšem v Dublinu z předešlých nezdarů nedělala velkou hlavu a deklasovala pobaltského soka 3:0.

Irsko pod vedením energického tandemu vypadalo docela jinak, ačkoliv branky stříleli staří známí - Robbie Keane, Aiden McGeady a Shane Long.

"Roy byl od svého posledního angažmá v Ipswichi mimo hru, ale já vím, že je dychtivý. Během zápasů si ho nelze nevšimnout, ať už je v jakékoliv roli," vysvětloval Martin O’Neill, proč se rozhodl sáhnout zrovna po jiném bývalém manažerovi Sunderlandu. "Nikdy bych se neodvážil říct, že ho znám dokonale, ale při našich předešlých setkáních jsem byl vždy ohromen jeho entuziasmem a chutí k práci," pokračoval dále 61letý Severní Ir.

Ten dle svých slov Keaneův vztah se svazem nikdy nepovažoval za fatální překážku. "Kdoví, jak se to vyvine v příštích dvou letech, ale osobně jsem v tom nikdy neviděl problém," tvrdí O’Neill.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na takovou ***č** by stačila expreska..koho zajímá ňouma z nemanic?

Reagovat
jester Radka Bejbla

přesně, koho zajímáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak pro zajímavost, jaké je to slovo pod tou neprostupnou cenzurou? Zkoušel sem pár možností, ale nic z toho.

Reagovat
Milan.B

sračku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak já používal o něco ostřejší výrazy

Reagovat
smazaný uživatel

jojo..jenomže tady ti ňou*ové berou za vulgarismus i různé nemoci, jako je třeba de*ence nebo de*ilita..

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

To je takový problém, když je tu článek navíc??? Nezajímá tě to? Tak to neotvírej a ušetři si debilních komentářů! Tohle je fakt hrůza... Jsou tu denně desítky článků a zpráv a stejně se najdou idioti, co musí kritizovat i takovou kravinu, jako někdo přidal něco navíc... Ano, někdy by "expreska" stačila, ale doopravdy je nový článek takový problém? Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

no mnohem víc mě nezajímá tvůj obsáhlý komentář, který má asi takovou hodnotu, jako tento článek

Reagovat
smazaný uživatel

inteligentní komentář... nejsi schopen rozumného argumentu? buď to nemáš v hlavě v pořádku nebo ti je tak 13...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si zjavne verný svojmu nicku

Reagovat
smazaný uživatel

baví mě srát lidi nadruhou stranu řekni mi, jestli to, co jsem napsal není pravda..počet komentářů u tohoto článku vzbuzuje i zájem o něj samotný..autor TOMÁŠ DANÍČEK by si měl uvědomit, že kvantita není to stejné jako kvalita..ale ono je to těžko..příjde mi, že autoři většiny článků jsou pi****i

Reagovat
fantomas

Reagovat
Filipow

Daníček píše hrozný sračky, žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

chlape..s takovými ostrými komentáři tě brzy bloknou!

Reagovat
fantomas

Souhlas, měl by se uvědomit.

Reagovat
TheAdy

tak mu to řekni at se vzpamatuje

Reagovat
Filipow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

lool

Reagovat
smazaný uživatel

S tou kvantitou ses u autora i trefil, ma nejvic prispevku v diskuzich ze vsech uzivatelu.

Reagovat
božský John

Masopuste?

Reagovat
Filip12

O Neil Keane

Reagovat
smazaný uživatel

legenda co?

Reagovat
smazaný uživatel

Čau lidi, já jsem se chtěl zeptat trochu od věci, ale píše se tu o expreskách, tak...

Vím, že je tahle stránka zaměřená prioritně na evropský fotbal (popřípadě ten mezinárodní). Proč je ale v expreskách psané o Coritibě, která hraje Campeonato Brasileiro? Což je Brazílie. Já jsem za to rád, aby jste mě nepochopili špatně, brazilskou ligu sleduju, takže jsem rád, za každou byť i jen krátkou zprávu, která se jí týká.

Tak mě napadlo, jestli třeba do budoucna neuvažujete o přidání brazilské a třeba argentinské ligy? Na bázi výsledkového servisu (výsledky zápasů, tabulky, jak je teďka pro všechny evropské ligy) a občas třeba jednou za měsíc napsat jednu zprávu, když se bude v dané lize dít něco zajímavého. Vím, že je to mimo zaměření této stránky, ale když už píšete o Brazílii v expreskách, tak jsem se chtěl zeptat. A možná bych nebyl sám, kdo by něco podobného uvítal. Názory?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele