O moc lepší už to být nemůže, řekl Arteta po výhře Arsenalu nad United

23.01.2023, 11:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (165)

Přidat komentář
FFA

Tak v piatok prve priame porovnanie zo City. Sice FA Cup, ale nedokazem si predstavit, ze to Pep alebo Mikel vypustia. Dufam, ze to trocha Mikel prestrieda rad by som videl v zaklade Trossarda aj ESR.

Kazdopadne, negativa sa v tejto sezone hladaju naozaj tazko. Kazdy jeden zapas si uzivam a co je najlepsie, vidim tam kazdy zapas 120% nasadenie a snahu. Bude to paradna bitka o titul, verim ze s uspesnym koncom pre nas.

Reagovat
Kucka

Bude to ještě těžké, jsou tam navíc oba vzájemné zápasy v lize a když si vzpomenu na souboje o titul mezi City s Poolem, Citizens to vždy urvali tím, že na konci natáhli nějakou nesmyslnou šňůru 10-15 výher, což nikdo jiný nezvládá. Ale sezóna je to skvělá, radost sledovat, jak píšeš.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiciN

Ja si stejne bohuzel myslim ze vyhraje City.

Budu mile rad prekvapen kdyz to porad pujde tak jak to jde ted, ale myslim si ze City jsou na tom lip.

Reagovat
Remt

Pokud je to FA Cup tak vzhledem k šíři kádru Arsenalu jen ať vyhraje City ne?

Reagovat
kiciN

Jasne, ja myslel PL.

Reagovat
messi80

Posledné roky som v Anglicku vždy doprial titul City kvôli Pepovi ,ale takémuto Arsenalu ten titul nejde nepriat ,pokiaľ nie si fanúšik ineho klubu z premier League. každopádne ešte nie je koniec ,pol sezóna bude dlhá ale dufam že to zvládnu.

Reagovat
janinho

kedze fandim spurs tak nemam dovod priat nejake trofeje arsenalu, ale tu sa proste neda povedat nic ine nez ze nikto iny nez arsenal si to (aspon zatial) za tuto sezonu nezasluzi.

od zaciatku som veril ze z artetu bude dobry trener, aj ked po tych prvych sezonach to vyzeralo tak vselijako. ale uz ked robil pepovi asistenta tak niekolko hracov vtedy vraj povedalo ze na ich raste ma arteta vacsi podiel nez pep.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

pfuu a tu ide narativ, ze ti hraci uz dobri boli aj predtym

Reagovat
janinho

mozu byt dobri, ale ked s nimi pracuje nejaky kokot tak na tu dobru formu mozu spominat akurat tak z videji na YT. napr. z lamparda a gerrarda som od zaciatku nemal pocit ze z nich budu velki treneri, aj ked u toho gerrarda je moj subjektivny pocit ovplyvneny do velkej miery tym ako sa v mojich ociach dojebal na tej slavii. ale arteta mi od zaciatku prisiel o 2 levely vyssie, aj tym ako siel postupnymi krokmi a nie rovno skok do 1.ligy jak lampard. a ten si po par dobrych vysledkoch siel honit ego na takom koucovi jak je klopp... tie jeho silne reci pred prazdnymi tribunami... odvtedy som vedel ze ten chlapec ma od velkeho trenera daleko.

Reagovat
QooBo

Reagovat
Jordi Alba

Asi to bude i tím, že nemám Spurs jako číslo jedna, ale Arsenalu to prostě nejde nepřát.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Hurrikane

My sice o titul nehrajeme, ale raději to budu přát Arsenalu a ostatním než těm Ropákům že severozápadní Anglie..

Reagovat
Gunner14

Gooners co ten FA Cup? Za mě to je win win situace. Samozřejmě bych chtěl vyhrát každou trofej a pokud porazíme City u nich, tak budeme hlavní favoriti. Ale budou to další zápasy navíc, kde nám bude hrozit zranění, které nám může uškodit v cestě za titulem. Pochybuji, že Arteta bude nějak extrémně šetřit proti City, ale třeba překvapí a sestavou ukáže, že hlavní cíl je liga.

Pokud prohrajeme, tak je to víc zápasů pro City, kteří budou mít i složitější LM. Pepek bude mít obří motivaci skrz vypadnutí v League Cupu a momentální pozici obou týmů v PL. Prohra by nás mohla taky víc nažhavit na blížící se zápas proti nim na Emirates, kde si prostě nemůžeme dovolit s nima prohrát a bylo by snový je konečně zase porazit.

Tak jsem zvědavý na sestavu. Turner, Tomi, Trossard, Tierney, ESR by si mohli zahrát, ale podle mě to bude spíš sestava podobná té hlavní a max 3 změny.

Reagovat
Kucka

Pro mě je to aktuálně PL > EL > FA Cup, v pátek bych určitě zarotoval, tato sestava spolu hraje skoro všechno. Čekám v základu i Holdiniho.

Reagovat
FFA

Asi bude Haaland odpocivat, ale mozno aj nie. No a predstava ako Holding brani Haalanda je dost usmevna. Rob je super do kabiny a super na pohary, ale na City ho podla mna Mikel nepostavi...

Reagovat
mr.Silver

PL > FA Cup > EL.

LM už máme pravděpodobně v kapse, takže není důvod prioritizovat EL. Podle mě bude rotace proti City minimální, a očekávám plnou polní, možná Trossard místo Gabiho a rotaci na krajích obrany.

Reagovat
efjay

Evropska trofej je stale ale Evropska trofej.

Reagovat
Gunner14

Za mě teda souhlasím s Kuckou s tím, že EL je víc než FA Cup. Nejde o zajištění LM, ale o to že se jedná o evropskou trofej, které se nám vyhýbají. A bylo by super tu kokotinu konečně vyhrát, po těch letech utrpení tam, kde nás sundala Chelsea ve finále a Atletico/Villarreal v semifinále. Navíc, tam si podle losu můžeme dovolit víc šetřit, než v FA Cupu skrz dvojzápas. FA Cupu jsme nabaženi za posledních 10 let. Ideálka vyhrát vše

Reagovat
Kucka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
johan14

Nič netreba vypúšťať, hlavne keď si 5. kolo aj tak asi nezahráte.

Reagovat
Gunner14

Taky bych radši zarotoval, ale jak píšou kluci dole a hlavně SunFells, momentálně ten program není zas tak hustý, aby to ti mlaďoši nezvládli.

Uvidíme s čím nastoupí Arteta.

Reagovat
SunFells

Oba půjdou v silné sestavě, není to ani v hustém programu. Čekám dobrý boj

Reagovat
afc

Mikel dá plnú paľbu. Očakávam jedine Trossarda miesto Martinelliho.

Reagovat
mistr129

Na City bych šel teď v plné sestavě, už jen proto, aby hráči nevypadli ze zápasového rytmu a zároveň si otestovali to tempo City.

V dalším kole, které bude vložené, a kdy by navíc postup znamenal odložení ligových zápasů a další nahuštění programu, už bych to vypustil / protočil.

Reagovat
havrys99

Takový příjemný starosti vzhledem k tomu, že nemáme úplně napresovaný program. Celkem se nabízí rozdat si to se City v plný palbě a ukázat, jak na tom jsme. Napadá mi, jestli se počítají karty v poháru - Saliba a Saka jsou v ohrožení, ne?

V reálu taky tipuju několik změn, třeba Trossard x Martinelli se nabízí. Jestli ESR s Vieirou, těžko říct, uvidíme. Postup by znamenal další zápas do nahuštěného programu, ale s posilami ten kádr bude široký a kvalitní.

Reagovat
SunFells

Jsou už mimo ohrožení a nepočítají se.

Reagovat
havrys99

Reagovat
jackinho10

Jaktoze se uz nepocitaji? To se po pulce ligy mazou?

Reagovat
Mastný Chobot

Po polovici ligy sa hranica zvyšuje na 10 kariet

Reagovat
SunFells

Jednak to, ale hlavně se žluté karty vůbec nepřenáší do jiných soutěží.

Reagovat
jackinho10

Reagovat
iamek

Frank Lampard by měl být v průběhu dnešního dne propuštěn z pozice manažera Evertonu. Londýnský klub se trápí a jeho kormidelník je už dlouho pod tlakem, aktuálně Toffees nevyhráli osm ligových duelů za sebou a v tabulce se propadli na předposlední místo.

Neeeee

Reagovat
Euphael

at pockaji jeste jedno kolo kurva!

Reagovat
LaVolpe

Jet za dva týdny na Goodison Park bude peklo s novým koučem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Petr Keš

No, každý nemusí být jak Emery u Villans

Reagovat
M0rb1D4S

A to kdy Everton změnil lokaci z Liverpoolu na Londýn?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl šablonu už nachystanou na Mosese a WHu

Reagovat
smazaný uživatel

*Moyese

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

To už se tvrdilo před dvěma týdny

Reagovat
Ranoth

škoda

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Newcastle United have held conversations about a January move for Scott McTominay but it is expected any transfer will have to wait until summer, with #mufc unwilling to sell in this window. @lauriewhitwell

Reagovat
Busby babes

po tom co vcera predvedl bych jim ho okamzite poslal.

Reagovat
krisa

včera? Skoro vždycky když jsem ho viděl hrát, jsem si říkal co tohle dřevo dělá v ManU

Reagovat
JohnnyBravo

Tak to jsi asi moc zápasů neviděl, protože třeba byly i zápasy, kdy Casemiro seděl na jeho úkor, protože hrál skvěle. Jako ok, je to nekonzistentní hráč a určitě to chce za něj náhradu, ale rozhodně nehrál tužku pokaždý

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

meli jsme ho prodat hned v lete a nechat si Garnera

Reagovat
Freedo

Tak to fakt ne. McTom pořád měl kvalitní zápasy tuto sezónu. Neříkám, že by měl hrát základ a proti velkým týmům se nehodí, ale furt svojí kvalitu má. Garner se zatím neprosadil ani v Evertonu.

Reagovat
r.mrazik

Mctom mel vrchol...nic lepsiho z nej nedostaneme a hraje dost prumerne

Garner mohl mit vrchol vyse

Everton trenuje Lampard....

Reagovat
Freedo

A proč by sis ho nenechal jako squad playera? Navíc je to odchovanec. Tady každej vyhazuje i Freda, kterej za mě měl dost dobrý zápasy a dovede ke konci pomoci. Pokud přijde dobrá posila, tak se o tom můžeme bavit, ale pořád tam jsou teď 4 hráči na 2 posty a spoustu zápasů před námi.

Reagovat
r.mrazik

vsak to pisu,proc bych si radeji nechal garnera nez mctoma

mctom uz lepsi nebude, garner nejspis ano

ja nic extra proti fredovi nemam, je potreba mit kvalitu i na lavici

Reagovat
Freedo

Za mě McTom je hráč, kterýho v klidu můžeš použít do zápasů proti druhé polovině tabulky, mickey mouse cupu atd. Garner ještě ozkoušenej není. Ale třeba ho jen podceňuju. Fandím všem ochovancům. A taky jsem v tomhle možná trochu biased, protože McTom je teď jeden z mých oblíbených hráčů, i když uznávám, že fotbalově by to mohlo být lepší

Reagovat
r.mrazik

jasny, ja to chapu

ja ho mam rad taky

Reagovat
Freedo

Reagovat
kissak

já ho měl zafixovaného jinak až jsem si říkal, že je stále u vás

nevím, co je na spekulacích pravdy neboť je s námi spojováno hodně hráčů

Reagovat
mithro

Reagovat
sejber

do vyhry nad totacom v minulom kole som si boj o titul nepripustal. Vykon v derby ma vsak vyhecoval do modu ktory som nezazil 15 rokov (naposledy sme realne o titul hrali v 2008).

Vcera dalsi skvely vykon a dalsie tri body zo zapasu pred ktorym som nam moc na vyhru neveril.

Tuto sezonu sme v strasnom laufe a euforii a zatial nam vychadza takmer vsetko na co siahneme, sezona je vsak este dlha a zradna a tych premennych ktore sa mozu dosrat je mnoho. Zivo si pamatam tu sezonu 07/08 ked sme este v marci mali 5 bodovy naskok na cele a nakoniec sme skoncili treti.

Tuto sezonu bude potrebne zostat maximalne sustredeny a nohami na zemi po cely cas, vyhnut sa zrananiam klucovych hracov, vybrat si sastie kludne aj z buducej sezony dopredu ale ja kurva chcem po 17 rokoch fandenia poznat ake je to byt majstom.

Come on Gunners

Reagovat
xjert02

Reagovat
Ligter

jako aspoň jednou někdo neřekl obligátní větu typu: ''máme na víc'' nebo ''ještě jsme neskončili'' nebo ''ještě se budeme zlepšovat'' a podobně

Reagovat
SunFells

"Ale je hodně věcí, které můžeme dělat mnohem lépe"

To první říká na atmosféru a náladu, když skóruješ winner v závěru.

Reagovat
Ligter

někdy bych si ty články přečíst měl

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Blackprince

Arsik PL ale nevyhraje...

Reagovat
johan14

Majú na to všetky predpoklady, hráči odovzdávajú na ihrisku maximálne výkony, tréner nie je žiadny chumaj, čo si potrebuje honiť ego viď Conte, tak neviem z čoho pramení tvoje presvedčenie!?

Reagovat
kissak

"Jsme klidní a odhodlaní zároveň. Zvládáme těžké momenty v utkání."

Toto vyjádření asi patří hlavně hráčům neboť mi to přímo na něj nesedí. Když se občas sleduji zápas Gunerů, zrovna on slušně nezvládá.

Reagovat
SunFells

Vím, že to do té agendy nepasuje, ale stojí tam tohle: "Jsme klidní a odhodlaní zároveň. Zvládáme těžké momenty v utkání a nikdy nepanikaříme. Celou dobu jsme věřili, že můžeme zvítězit,"

Reagovat
kissak

to je pravda, když věřili že mohou pak asi právě proto zvítězili

Reagovat
SunFells
Reagovat
JohnnyBravo

Arsenal předvádí opravdu skvělej fotbal a ten titul jim fakt přeju. Ale teda zklamal mě ten váš Blanco, kterýho jste tady furt vychvalovali. Toho by Rashford přeběhnul i pozpátku. Credit Artetovi, protože kdyby ho nesundal, mohlo to skončit jinak

Reagovat
Front hell

Tak včera mu to nesedlo,to se může stát. A rash má momentálně formu jak hrom. U něho jsem trnul pokaždé co měl míč

Reagovat
Kucka

Reagovat
Frony

White včera odehrál nejhorší zápas v dresu Arsenalu. Jinak je top.

Reagovat
xjert02

Vcera mu to opravdu nesedlo. Dej mu jeste sanci

Reagovat
nani92

Arteta je silno emočný tréner a to sa mu skôr či neskôr vypomstí. Samozrejme, že nemá byť ako LVG, ale to čo robí on je už moc. Ak aj urobí titul, tak dalšia sezona nebude dobrá, toto nie je dlhodobý koncept úspešného manažéra

Reagovat
SunFells

Reagovat
LaVolpe

Sir Alex Ferguson:

Reagovat
nani92

SAF celý zápas zjapal po hráčoch a hovoril im čo majú robiť?

Reagovat
mr.Silver

Lol, jak jsi na to přišel? Když se nám nedařilo a mnoho z nás ho vyhazovalo (já určitě), tak byl klidný, měl vše naplánováno a o žádných špatných emocích nemohla být řeč.

Po těch 3 letech na lavičce věřím, že i kdyby se mu to za rok, dva začalo sypat, tak je schopný zjistit, kde je chyba a podle toho měnit tým, zbavovat se hráčů, atd. (Což už vlastně taky ukázal)

To že se občas chová jako maniak přece neznamená, že je to silně emoční trenér, který se po neúspěchu sesype nebo začne dělat nějaké trenérské hrubky.

Reagovat
nani92

minulý rok ste sa zosypali a prišli o LM

Reagovat
mr.Silver

Nezkušenost týmu, zranění, atd.

Reagovat
Nizzie

Ano, ale taky ukázal právě tu rozvahu a nezpanikařil, když byl blízko potenciální úspěch (LM) v době, kdy to ještě bylo "nad plán". Nenechal se navést do nějakého příchodu Moraty, jen aby přišel útočník. Věřil Eddiemu a z toho těžíme dodnes, protože kdyby zpanikařil a přivedl nějaké kopyto jako Morata, neměli bychom ani Eddiho, ani Jesuse.

Reagovat
xjert02

Reagovat
xjert02

Arteta neustále dokazuje, že roste a učí se. Je to velice přemýšlivý a koncepčně pracující trenér, přesněji manažer (anglického střihu), a dám na to krk, že z něj bude poměrně rychle top manažer na úrovni Pepa. Navíc je velmi dobře takticky vyspělý, na to jaký je trenérský elév. Ostatně ne nahodou dokázal vyhrát FA Cup. A právě kvůli těmto svým vlastnostem bude dlouhodobě úspěšný. A nás může těšit, že někdo jako on nade vše miluje náš klub. Pevně věřím, že s Arsenalem dosáhne na hodně úspěchů.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

O to větší bude zklamání, až to v druhé polovině sezony dojebou. Jdu si na tu záplavu slz koupit potápěčskou výstroj.

Reagovat
kissak

jdi a už se nevracej!!!

Reagovat
xjert02

Reagovat
Mastný Chobot

tá sa ti bude potom hodiť aj v tom kanáli, kam pôjdeš žiť, ak to Arsenalu vyjde.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gunner14

Je nějaký pattern, podle kterého si vybíráš na jaký účet se přihlásíš na EF? Nebo to je náhodný?

Reagovat
xjert02

Reagovat
SunFells

Bez kyslíku, díky.

Reagovat
bakasa

Tu potřebuješ, aby ses neutopil v těch hovnech co z tebe lezou.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Assassin

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
Nizzie

"Striker’s priority is to succeed with #THFC" ok

Reagovat
Trand

Snad to tady ještě není

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
Freedo

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
Ligter

toto tu bylo?

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
Gunner14

@David_Pornstein

EXCL: Hawwy Kane open to signing new slave-contract at Tottenham. No trophies since spring 2008 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now agree to not win any trophies past 2024 as well. Striker’s priority is to make money and focus on breaking the PL goal record with #THFC

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Reagovat
Ligter

Reagovat
Freedo

Reagovat
Jardin

Reagovat
avicii

Reagovat
krisa

Reagovat
Euphael

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Assassin

Reagovat
icka

Reagovat
xjert02

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
Nizzie

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Ale tak hodím to sem, aby to nezapadlo v downyho shitstormu.

Reagovat
Nizzie

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Ale tak hodím to sem, aby to nezapadlo v downyho shitstormu.

Reagovat
Neon

@David_Ornstein

EXCL: Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. arsenalziskatitul If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

Reagovat
Gunner14

aspon nekdo kdo nesiri fake news od Janka

Reagovat
Gunner14

Do pice, me to tolik pomotalo, ze jsem to napsal prave pod tu dezinformaci...Melo patrit pod tebe ashburtongrove

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
ashburtongrove

@David_Pornstein

EXCL: Karry Hane open to signing new slave-contract at Tottenham. No trophies since spring 2008 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now agree to not win any trophies past 2024 as well. Striker’s priority is to make money and focus on breaking the PL goal record with #THFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Neon

Reagovat
Nizzie

Neví někdo, jak je to s tím Kanem?

Reagovat
Trand

Prý se něco šušká, ale nic jsem nezahlídl. Kdyby někdo něco viděl, tak to prosím pošlete sem.

Reagovat
Gunner14

Neco jsem zaslechl, ale zdroj je nejaky pofiderni

Reagovat
sejber

Tak podla vsetkeho coskoro podpiseme Kiwiora aj Frenesdu. Nakoniec tri posily a este pred tyzdnom to vyzeralo ze nebude ziadna. Za mna nakoniec dobry prestupak. Tieto nakupy no name hracov za drobne nam vzdy sli uz sa na nich tesim.

Reagovat
Ligter

tohle je debata o Kaneovi

Reagovat
sejber

Kane pojde po sezone do United aby este nieco stihol vyhrat, musel by byt megablb aby prsdlzil v tottenhame.

Reagovat
Ligter

budu jen zvědav.

Reagovat
SunFells

Podla všetkého podepíšeme Kiwiora a Fresneda si vybírá mezi námi a Dortmundem - což je teda velký důvod k tomu být ještě skeptický s tím jak si mladí hráči rádi volí Dortmund pro svůj vývoj.

Reagovat
sejber

Iván Fresneda se dostal do hledáčků řady klubů a boj o jeho služby nakonec dost možná vyhraje Arsenal. Londýnský klub má k osmnáctiletému obránci nejblíže díky tomu, že se s Valladolidem měl domluvit na odstupném patnáct milionů eur.

Dortmund preplatime to neni chelsea

Reagovat
SunFells

Použil jsi právě EF expresku jako zdroj?

Arsenal and Borussia Dortmund have both agreed terms for Ivan Fresneda, a fee of €15million ($16.2m; £13.1m), with Fresneda to be loaned back to the Spanish side for the rest of this season. Player to decide between these 2 clubs (@David_Ornstein)

My ho přeplácet nebudem, my nejsme Chelsea.

Reagovat
sejber

Zajtra ofiko u nas aj s kiwiorom

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Ok

Reagovat
Bakary3

Doba se sice změnila...

Ale tohle drobný nejsou

Reagovat
Maximm9

Musim rict, ze Arsenal hraje fakt pekny fotbal. Ale vzdyt nam chybi jeste 20 kol tak bych s tim titulem jeste trochu pockal.

Reagovat
J0EL

Wow a pise tu niekto od nas ze ho urcite ziskame? Tieto dedukcie zas omg

Reagovat
Maximm9

Jako mel by sis pod kazdym kolem precist diskuze vcera jeden od vas napsal, ze pokud porazite United, tak uz to s tim titulem bude vypadat dobre. Neni jich moc, ale nekteri se tady najdou, kteri uz zvedaji pohar nad hlavu.

Nemam nic proti tomu, jsem rad, jestli to Arsenal udela. Ta dominance City a Live uz je trosku unavna a myslim, ze i pro nich samotne. Jen to cche vydrzet, porad je ve hre 60 bodu

Reagovat
J0EL

Nikto este nezveda pohar nad hlavu. Aktualne sme favoriti spolu so City. Ci co ako chces, aby sme pisali, ze parada, uz sme sa zachranili?

Reagovat
Busby babes

Jinak tahle sezona Arsenalu ma trochu Leicester vibe... nesedi to samo uplne, Arsenal byl pred sezonou 4-6. nejvetsi favorit na titul? ale spis v tom, jak si clovek rikal, ze to tempo nevydrzi a uz zacnou ztracet... a porad nic, porad vyhravaj.

Reagovat
Mastný Chobot

Stále je dosť možné, že odpadneme. Stačí, že sa zraní Ramsdale, Partey, Xhaka alebo Saka a budeme na tom biedne

Reagovat
Busby babes

vsak jasne, ja tim nechci rict, ze mate jasnej titul, ale ze se proste porad drzite, i kdyz hodne z nas cekalo, ze odpadnete uz driv... uvidite. zraneni, EL... jeste vas ceka 2x City, bude to jeste tezky.

Reagovat
Acquanni

Kdybychom měli pořád 8 bodů náskok jako teď, ale i po dvojzápase se City, v ten moment už budu s titulem "počítat" ve smyslu, že bychom to museli fakt neskutečně prosrat. Ale teď je to zatím pořád tak, že dva zápasy se City můžou lehce smazat rozdíl na 2 body. A jeden zápas proti City je sakra těžký udržet, když jak všichni víme jsou schopni udělat šňůru 10+ vítězství "jak nic".

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Těším se.

Reagovat
VasAFC

Presne tak. Ja bych o titulu nemluvil dokud nebudeme mit 9 bodovy naskok 3 kola pred koncem

Reagovat
Nikikrew

Stačí Saka a sme vnprdeli

Reagovat
SunFells

3., nesedí to vůbec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele