O Kloseho je zájem

09.06.2002, 20:11
Aktuality
Výkon třiadvacetiletého útočníka Kaiserslauternu vzbudil zájem u řady evropských klubů. Miroslav Klose zájem potvrdil, ale je pevně rozhodnut, že zůstane v domácí lize a bude dále hrát za Kaiserslautern... "Mám smlouvu do roku 2005 a cítím se v Kaiserslauternu fajn," vzkázal všem zájemcům z japonského Mijazaki, kde se Němci připravují na další zápasy. "Těší mě, když si o tom čtu v novinách, ale dosud žádná konkrétní nabídka nepřišla. Jsem na mistrovství a chci se soustředit jen na turnaj. Pak se vrátím do Kaiserslauternu, ale ve fotbalu se může stát všechno, protože je to velký obchod," řekl Klose.

Autor: Martin Stíbal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele