O jiných klubech nepřemýšlím, ujistil Dante

24.12.2011, 18:27
Aktuality
Mönchengladbach prožívá nejlepší sezónu za poslední desetiletí, jenže s rostoucím počtem bodů na kontě stoupá i zájem movitějších klubů o jeho hvězdy. Tou hlavní je Marco Reus, v centru pozornosti ovšem je i šéf obrany Dante Bonfim, který ale možnost odchodu za lepším vylučuje...

Brazilský stoper dorazil do Borussia-Parku v lednu 2009 a doposud znal jen boj o záchranu. V minulé sezóně se Mönchengladbach spasil až pomocí baráže a osmadvacetiletý hráč v létě myslel na změnu působiště.

"Po záchraně jsem chtěl hrát v klubu, který se dostal do evropských pohárů, nyní o tom ale už nepřemýšlím ani sekundu," prohlásil Dante. "Jsem šťastný, že jsem právě tady. Je radost hrát s těmito kluky a být součástí tohoto mužstva," dodal.

Loni touto dobou byl Gladbach poslední a mnohými odsouzen k sestupu, nyní přezimuje na senzační čtvrté příčce. Dante každopádně mírní optimismus. "Není dobré mluvit o pohárech, musíme dále tvrdě pracovat. Na jaře to bude mnohem složitější, ostatní kluby před námi budou mít větší respekt a dávat si na nás větší pozor," říká opora jedenáctky Luciena Favreho.

Autor: Petr Vaněček / bild.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

příští sezonu to bude horší

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

ale pokud rozprodaj ty klíčový hráče,tak zase boj o záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem si tak vzpomel na toho trageda Frienda je tam jeste?

Reagovat
JozkokozleJ

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

odešel do Herthy, ze které teď myslím hostuje v Eintrachtu

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele