NUGENT PŘESTOUPIL DO PORTSMOUTHU

11.07.2007, 16:44
Aktuality
Portsmouthu pokračuje v posilování kádru pro příští sezonu, v níž by si rád zajistil minimálně účast v Poháru UEFA. Již čtvrtou novou tváří v kabině Pompey se dnes stal David Nugent...

Nugent na sebe upozornil vynikajícími výkony v uplynulé sezoně League Championship. Teprve 22letý útočník nasázel celkem patnáct branek, ani to však nakonec jeho Prestonu nestačilo alespoň k účasti v baráži o třetí postupové místo do Premier League.

O Nugenta byl mezi anglickými kluby velký zájem a Portsmouth za jeho služby musel zaplatit šest milionů liber. Kluby a hráč se na transferu dohodly již dříve, poslední podmínka přestupu byla splněna dnes, když Nugent úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku.

"Jsem velice spokojen a budu spokojen ještě více, jestli se mu podaří zdvojnásobit svůj střelecký účet. Dny, kdy útočníci dávali čtyřicet branek za sezonu, jako třeba Clive Allen, jsou dávno pryč a na Davida tak nebudeme tlačit," pochvaluje si nový přírůstek do kabiny manažer Harry Redknapp.

"Je to znamení, jak daleko jsme již došli. Získali jsme Sylvaina Distina, Hermana Hreidarssona, Muntariho a teď Nugenta," dodal Redknapp.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

btw. John Utaka too..

Reagovat
HOST*mobby108

Výborný útočník, Arsenal se měl raději rozmyslet než koupil Eduarda a pořídit si spíše Nugenta

Reagovat
HOST*

to si děláš prd..

Nugent mu nesahá ani po kotníky,viděl sem ho na ME 21,to je tragéd

Reagovat
HOST*chinaski

Teda, ten Porstmouth bude vynikající...jedna z nejsilnějších sestav mimo BIG 4 (přičemž 4. je Tottenham, Gunners už na to prostě nemaji). Vůbec bude tenhle rok PL strašně zajímavá, boj o všechny pozice...těším!

Reagovat
Shevchenko

-------------------------- JAMES ---------------------------

JOHNSON ------ DISTIN ------ CAMBELL ------ TRAORE

TAYLOR -------- DAVIS ------- MUNTARI ------ MENDES

----------------- NUGENT ------- UTAKA ------------------

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele