NOVÝM TRENÉREM LVÍČAT JE LAVIČKA

27.06.2007, 14:34
Aktuality
Novým trenérem mladých fotbalistů české reprezentace do jedenadvaceti let se stal Vítězslav Lavička. Uznávaný kouč nahradil na tomto místě Ladislava Škorpila, který nedokázal s týmem postoupit ze skupiny na nedávném mistrovství Evropy a týmu tak utekla účast na OH v Pekingu.

Lavička, jenž v minulé sezoně vedl fotbalisty Slovanu Liberec, nezaváhal a s nadšením nabídku přijal. "Mám pochopitelně radost, moc mě to potěšilo," řekl kouč, který předtím odmítl angažmá v Mladé Boleslavi či Jablonci.

Vedení ČMFS začalo ihned po neúspěšném šampionátu shánět nového trenéra a Lavička byl první volbou, je to pochopitelné, neboť právě ex-liberecký trenér patří k nejlepším lovcům talentů u nás.

"Nabídka svazu mě oslovila. Láká mě práce s mladými hráči. Jedenadvacítka je výkladní skříň mládežnického fotbalu," potvrdil Lavička, že s mladíky dělá rád.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*villa

Výborná volba Lavička opravdu s mladíky umí

Reagovat
HOST*GEGE

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim s tim ze tam je Lavicka. Ale nechapu co tim CMFS chce rict... nepovede se mu ME a uz leti.... a Acko zahraje na MS kulove krom zapasu z USA a pak hrajem kulove od te doby porad neporazime zadny evropsky vetsi fotbalovi stat a BRUCKNER je tam porad to nechapu.... Kosta vi proc Brucknera nevyhodit pac by mu uz nikdo tak doprdele nelezl

Reagovat
exmafie

Tak tohle je kvalitní názor.... Dokud bude ten mrdák Košťál mít ve fotbale nějaké slovo, tak něco nebude v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*dom

košťál kouří kokot psovi

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřehánějte to, repre a klub je něco jinýho. Ostatně už Škorpil je toho důkazem - teď se o něm píše, že byl jenom mediální a jakej je špatnej. Jak to bylo onehdá v Liberci, když Csaplár leda pořád ukazoval ten svůj ksicht do televize?

Nicméně Lavička je kvalitní, jeden z nej co máme/měli jsme v lize. Jenže to nás stejně nezachrání, fotbal hnije jinde.

Reagovat
Shevchenko

Ty nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrá volba fakt sympatickej trener toho bych možna dal aby časem trenoval i A-tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*saw

Lavička je buzerant, který stejně reprezentaci nijak nepomůže!!!!!!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

říká kdo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele