Norský útočník Sørloth si vystřílel angažmá v Crystal Palace

01.02.2018, 10:47
Aktuality
Crystal Palace se po špatném úvodu sezony vyhrabal ze sestupových příček tabulky anglické ligy a k tomu, aby do nich znovu nezabředl, mu má pomoci i Alexander Sørloth. 22letý norský útočník přichází na přestup z Midtjyllandu a v Londýně budou doufat, že naváže na povedený podzim v dresu dánského celku...

Sørloth dříve hrával za Rosenborg nebo Geoningen a Midtjyllandu patřil pouze půl roku. Během podzimu stihl v 26 zápasech nastřílet 15 branek, k nimž přidal devět finálních přihrávek a Crystal Palace za něho údajně neváhal zaplatit devět milionů liber. S hráčem podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

"Je to velký klub s ambicemi a který se dobře stará o své hráče. Je to neuvěřitelné, působením v Premier League se mi splnil sen. O něčem takovém jsem snil už od šesti let," prohlásil spokojený Sørloth.

Sørloth se už prosadil i na mezinárodní scéně a od léta 2016 patří do kádru norské reprezentace. V tomto ohledu má na co navazovat, jeho otec Goran v minulosti za Norsko odehrál 55 utkání.

"Mým krátkodobým cílem je co nejdříve debutovat a ukázat své kvality na tréninkovém hřišti. Snad se bude manažerovi zamlouvat to, co uvidí," doufá fotbalista.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
Pablos

ty terroristi ze Severu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš Lannister, co?

Reagovat
Pablos

nevím kdo to je ...jestli stačí jako odpověd

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Ku koncu prestupového obdobia mal CP záujem o brankára Poliačika a keďže mu cez leto končí zmluva. Očakávam, že by tam možno mohol aj zakotviť.

Reagovat
ManUnited

koho?

Reagovat
smazaný uživatel

slovenský brankár, tuším za Zaglebiu Lubin chytá

Reagovat
BílíAndelDrcKo

*Polačeka

Reagovat
smazaný uživatel

chybička se vloudila

Reagovat
ManUnited

teď už to ovšem dává smysl

Reagovat
ondrvo

Půjde vedle Bentekeho?

Reagovat
cetto

Podobný případ jako Krmencik. Akorát uz ma za sebou nepovedené zahraniční angažmá a v repre taky nic moc nepredvedl. Čili nechat Krmencika odejít za min nez stal tento by bylo hloupé.

Reagovat
BílíAndelDrcKo
Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Krmenčík je starší...

Reagovat
cetto

Fakt že jo. To to letí, sem myslel, že je mu 22

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tá matematika.

Reagovat
cetto

Prostě jsem si myslel, že je mladší. Tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Sorloth je úžasný hráč. Ani nejde o ty statistiky, ale i jeho mezihra, rychlost a technika, to je prostě něco. Nepochybuju o tom, že se v PL dokáže prosadit, pokud bude mít aspoň trochu štěstí, zároveň ale po tomhle přestupáku šance Midtjyllandu na titul rapidně klesly.

Reagovat
smazaný uživatel

No snad to nebude jen panic buy po tom zranění Saka, protože ty příchody během zimy nevypadají zatím ani jedna jako posila do základu i když to jsem si nemyslel ani o Lukovi a jak se to vyplatilo.

Reagovat
REPLIKATOR

Absolutně nemá šanci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele