Norský rekordman Riise bude hrát za APOEL Nikósie

01.09.2014, 20:48
Aktuality
John Arne Riise konečně našel nového zaměstnavatele, bez nějž byl od červnového odchodu z Fulhamu. Zkušený obránce, který je norským rekordmanem v počtu startů za reprezentaci, bude v následující sezóně hrát Ligu mistrů a kyperskou nejvyšší soutěž v dresu APOELu Nikósie...

Třiatřicetiletý zadák podepsal s kyperským mistrem dvouletý kontrakt a vzal si dres s číslem 6.

"Tento přestup mi nabízí novou výzvu v kariéře a to je ten důvod, proč jsem se rozhodl pro APOEL. Klub bude bojovat v Lize mistrů a na Kypru sbírá tituly, což je něco, co odpovídá mým ambicím," prohlásil bývalý norský reprezentant, který odchod z národního týmu oznámil loni v létě.

Riise má za sebou tříletou štaci v londýnském Fulhamu, která byla zakončena sestupem a vypršením smlouvy. Tři sezóny odehrál levý krajní bek také za AS Řím, jméno si ale udělal hlavně během sedmi let strávených v Liverpoolu, se kterým vyhrál mimo jiné Ligu mistrů.

Autor: Petr Vaněček / cyprus-mail.com, apoelfc.com.cy

Komentáře (6)

Přidat komentář
Filip12

Dobře on určitě si nepohorší

Reagovat
Switchback

Jeho přímák proti United

Reagovat
smazaný uživatel

Smithova noha

Reagovat
FC Porto FC

Můj hooooodně oblíbenej hráč :) jsem rád že zas bude hrát v Lize Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooo

Reagovat
fabec1222

Tak snad aspoň nebude komentovat na ČT

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele