Nominace Ukrajiny na Řecko

04.11.2009, 09:39
Aktuality
Nominace Ukrajiny pro barážové dvojutkání o postup na MS 2010 proti Řecku:

Brankáři: Andriy Pyatov (Šachtar Doněck), Rustam Khudzhamov (Šachtar Doněck), Stanislav Bogush (Dynamo Kyjev).
Obránci: Dmytro Chygrynskiy (Barcelona), Vitaliy Mandzyuk (Dynamo Kyjev), Evgen Khacheridi (Dynamo Kyjev), Vasyl Kobin (Šachtar Doněck), Yaroslav Rakytsky (Šachtar Doněck), Oleksander Kucher (Šachtar Doněck), Vyacheslav Shevchuk (Šachtar Doněck), Andriy Rusol (Dnipro Dnipropetrovsk), Hryhoriy Yarmash (Vorskla Poltava).
Záložníci: Anatoly Tymoschuk (Bayern), Olexiy Gay (Šachtar Doněck), Olexandr Aliev (Dynamo Kyjev), Oleh Gusev (Dynamo Kyjev), Andriy Yarmolenko (Dynamo Kyjev), Taras Mykhalyk (Dynamo Kyjev), Ruslan Rotan (Dnipro Dnipropetrovsk), Igor Khydobiak (Karpaty Lvov).
Útočníci: Andriy Shevchenko (Dynamo Kyjev), Artem Milevskiy (Dynamo Kyjev), Volodymyr Homenyuk (Dnipro Dnipropetrovsk), Evgen Seleznev (Dnipro Dnipropetrovsk).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

doufám že postoupí, jinak je zajímavé jak málo mají hrářů kteří hrajou v zahraničí

Reagovat
Tsigi

UKRAJINA

Reagovat
Ferguson6

Dufam, ze Ukrajina postupi Inak neviete preco neni v nominavii Shovkovskiy???

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je zraněný. Má natažené břišní svaly. Je to velké oslabení pro Dynamo jak v lize, tak i v Lize mistrů. Patřil letos k nejlépe hodnoceným hráčům.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele