Nominace Tuniska na APN

11.01.2012, 20:41
Aktuality
Trenér Tuniska Sami Trabelsi zveřejnil konečnou nominaci na Africký pohár národů. Je v ní i bývalý slávista Hocine Ragued.

Nominace Tuniska na APN 2012:

Brankáři:
Moez Ben Cherifia (Esperance), Rami Jeridi (Stade Tunisien), Aymen Mathlouthi (Etoile).

Obránci: Aymen Abdennour (Toulouse), Anis Boussaidi (FC Rostov), Khalil Chammam (Esperance), Karim Haggui (Hannover), Bilel Ifa (Club Africain), Ammar Jemal (Köln).

Záložníci: Wissem Ben Yahia (Mersin), Adel Chedly (Etoile), Yassine Chikhaoui (Curich), Oussama Darragi (Esperance), Zouhaier Dhaouadi (Club Africain), Khaled Korbi (Esperance), Youssef Msakni (Esperance), Hocine Ragued (Karabukspor), Jamel Saihi (Montpellier), Majdi Traoui (Esperance).

Útočníci: Sami Allagui (Mainz), Amine Chermiti (Curich), Issam Jemaa (Auxerre), Saber Khelifa (Evian).

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

a s Belaidom je čo vlastne??

Reagovat
TheMally11

hraje za APOEL Nikocie

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc sou tam lepší týmy o dost

Reagovat
Cipinho

ale ten útok nemají špatnej - Allagui, Jemaa

Reagovat
smazaný uživatel

No, Belaid moc v APOELu nehraje, i když bych mu to přál. Jarolím mu pěkně zkurvil kariéru...jinak se docela divím, že Ragued jede, jsem myslel, že moc nehraje ...ale to je jedině dobře že tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, proč kdysi tak náhle skončil Hatem Trabelsi? Od angažmá v Man City nikde nehrál a nejspíš skončil, ale nevím proč, byl poměrně mladej...

Reagovat
smazaný uživatel

mladej zrovna ne tahlomu na 31....ale proč konec nevím....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele