Nominace Tuniska na APN

02.01.2010, 16:53
Aktuality
Nominace Tuniska na Africký pohár národů:

Brankáři: Farouk Ben Mustapha (CA Bizerte), Aymen Mathlouthi (Etoile Sahel), Adel Nefzi (Club Africain).
Obránci: Yassine Mikari (Sochaux), Souhail Ben Radhia (Etoile Sahel), Khelil Chammam (Esperance), Radhouene Felhi (Mnichov 1860), Karim Haggui (Hannover 96), Bilel Ifa (Club Africain), Ammar Jemel (Etoile Sahel), Khaled Souissi (Club Africain).
Záložníci: Chaouki Ben Saada (Nice), Oussama Darragi (Esperance), Chadi Hammami (CS Sfaxien), Khaled Korbi (Esperance), Haithem Mrabet (CS Sfaxien), Mohamed Ali Nafkha (Etoile Sahel), Hocine Ragued (Slavia Praha).
Útočníci: Ahmed Akaichi (Etoile Sahel), Amine Chermiti (Al Ittihad Jeddah), Zouheir Dhaouadi (Club Africain), Issam Jomaa (Racing Lens), Youssef Msakni (Esperance).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
patas92

Ragued omg

Reagovat
pospech11

tak je tam Ragued a není tam Tijani to je zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

Ragued je DZ a Tijani OZ - vidíš ten rozdíl ?

Reagovat
domingo

Jomaa to tam bude zabíjet.

Reagovat
smazaný uživatel

santos dpc je kde namouchi nebo benachour

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd tam nemá co dělat dejte tam Belaida

Reagovat
smazaný uživatel

Tragéd tam nemá co dělat dejte tam Belaida

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si,že po tom propadáku co udělali s postupem na MS v posledním zápase se to snaží omladit a obměnit jinak to nevidím Santos,Benachour,Belaid a další...

Reagovat
smazaný uživatel

jj ! Belaid je totiž stařec tak musí letět mezi prvníma

Reagovat
smazaný uživatel

Omg co máte všichni proti Raguedovi? Vždyť je to výbornej defenzivní záložník

Reagovat
smazaný uživatel

odborníci tady opravdu... Ragued patří mezi nejlepší DZ ligy a to, že mu to ve Slavii zatím úplně nesedne je jiná věc (ale i přesto vybojuje většinu balónů on, Trapp je oproti němu poloviční)... Byl za Tunis na OH jako hráč nad 23, odehrál celou kvalifikaci a patří mezi pilíře defenzívy Tunisu(Tuniska) takže vaše reakce co tam dělá Tragéd je dost zoufalá

Reagovat
Bakary3

Hmm, úplně fantastickej pilíř Vždyť on fyzičku má, ale je úplně nulovej, bránit neumí, jen tak pobíhá kolem, když už něco riskne, je to ze sedmdesáti procent faul, o "přesnosti" jeho přihrávek škoda mluvit, on snad ani nekoukám, kam nahrává a jestli vůbec někomu..

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi domácí zápas Slavie s Lille? Do vystřídání Ragueda byla Slavia jednoznačně lepším týmem, když většina útoků Lille byla zaražena ještě slávistickou zálohou. Co se stalo potom, radši nebudu připomínat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele