Nominace Španělska na kvalifikaci

17.05.2019, 12:48
Aktuality
Nominace Španělska na kvalifikační zápasy o postup na ME 2020 proti Faerským ostrovům a Švédsku:

Brankáři: De Gea (Manchester United), Pau Lopez (Betis), Kepa (Chelsea).
Obránci: Alba (Barcelona), Ramos (Real Madrid), Inigo Martinez (Athletic), Diego Llorente (Real Sociedad), Hermoso (Espanyol), Carvajal (Real Madrid), Gaya (Valencia).
Záložníci: Sergi Roberto (Barcelona), Cazorla (Villarreal), Rodri (Atlético), Isco (Real Madrid), Parejo (Valencia), Jesus Navas (Sevilla), Fabian Ruiz (Neapol), Busquets (Barcelona).
Útočníci: Rodrigo Moreno (Valencia), Morata (Atlético), Aspas (Celta), Oyarzabal (Real Sociedad), Asensio (Real Madrid).

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (6)

Přidat komentář
DUCK11

Slavné časy spanielov sú minulost

Reagovat
Mr.Mike

celkem slabota mi přijde

Reagovat
Kucka

Santi!

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Pozuelo ??

Reagovat
Bakary3

Vůdčí osobnost jen Ramos...

A celkově velkej sešup, najednou ten výběr vypadá skoro průměrně..

Bus má to nejlepší za sebou, Morata je labil, Rodrigo a Aspas nejsou žádná topka... Asensio a Isco sedí.. jaká změna oproti tomu, jak byli Španělé v záloze a útoku natřískaný...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele