Nominace Slovenska na Norsko

25.02.2010, 14:34
Aktuality
Nominace Slovenska pro přátelské utkání proti Norsku:

Brankáři: Ján Mucha ml. (Legia Varšava), Dušan Kuciak (FC Vaslui).
Obránci: Martin Škrtel (FC Liverpool), Peter Pekarík (VfL Wolfsburg), Radoslav Zabavník (1. FSV Mainz), Ján Ďurica (Hannover 96), Martin Petráš (AC Cesena).
Záložníci: Marek Hamšík (SSC Neapol), Miroslav Karhan (1. FSV Mainz), Vladimír Weiss ml. (Bolton Wanderers), Miroslav Stoch (FC Twente Enschede), Marek Sapara (MKE Ankaragücü), Zdeno Štrba (Škoda Xanthi), Kamil Kopúnek (FC Spartak Trnava), Dušan Švento (Red Bull Salzburg), Ján Kozák ml. (FC Temešvár).
Útočníci: Róbert Vittek (MKE Ankaragücü), Erik Jendrišek (1. FC Kaiserslautern), Stanislav Šesták (VfL Bochum), Filip Hološko (Besiktas Istanbul).

Autor: Tomáš Pavlík / profutbal.sk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čech ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to tak, že sú aj lepší hráči ako Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nehrava pravidelne...to je urcite ten dovod

Reagovat
Bennhy

Čech bol zranený takže nehrával vôbec posledný mesiac... Chýba mi tam Hubočan a podľa mňa radšej niekto z dvojice Perniš/Kello ako Kuciak

Reagovat
smazaný uživatel

Kuciaka jsem sice viděl chytat jenom dvakrát na Slavii, ale pokaždý mě přesvědčil, že by v repre měl bejt... Myslím, že až získá zkušenosti bude mít na více než je Vaslui...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze u Kuca zavazilo, ze je zilinsky odchovanec a hra sa v Ziline ;)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele