Nominace Rakouska na Nizozemsko

20.03.2008, 16:17
Aktuality
Nominace Rakouska pro přátelské utkání proti Nizozemsku:

Brankáři: Juergen Macho (AEK Atény), Alex Manninger (AC Siena), Helge Payer (Rapid Vídeň).
Obránci: Gyorgy Garics (Neapol), Ronald Gercaliu (Austria Vídeň), Emmanuel Pogatetz (Middlesbrough), Martin Stranzl (Spartak Moskva), Martin Hiden (Austria Kaernten), Sebastian Proedl (Sturm Graz).
Záložníci: Andreas Ivanschitz (Panathinaikos), Christoph Leitgeb (Salcburk), Thomas Prager (Heerenveen), Juergen Saeumel (Sturm Graz), Christian Fuchs (Mattersburg), Michael Moerz (Mattersburg), Joachim Standfest (Austria Vídeň), Markus Weissenberger (Eintracht Frankfurt).
Útočníci: Roland Linz (Braga), Martin Harnik (Werder Brémy), Roman Kienast (Ham-Kam).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to jsou dobří ubožáci ty rakušani.hráče maj samí sračky

Reagovat
havrys99

no neřek bych.....sice se mluví o tom že na EURU to bude ostuda, ale jestli fandové vytvoří kulisu můžou zahrozit....Manninger - Pogatetz,Stranzl,Proedl,Garcis - Ivanschitz,Fuchs,Prager,Weissenberger - Linz,Harnik

Reagovat
fantomas

jako ivanschitz s linzem všem vypálí rybník

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele