Nominace Portugalska na kvalifikaci

28.09.2017, 19:18
Aktuality
Nominace Portugalska na kvalifikační zápasy o postup na MS 2018 s Andorrou a Švýcarskem:

Brankáři: Anthony Lopes (Lyon), Beto (Goztepe) a Rui Patrício (Sporting);

Obránci: Antunes (Getafe), Bruno Alves (Rangers), Cédric Soares (Southampton), Eliseu (Benfica), José Fonte (West Ham), Luís Neto (Fenerbahçe), Nélson Semedo (Barcelona) a Pepe (Besiktas);

Záložníci: André Gomes (Barcelona), Bernardo Silva (Manchester City), Bruno Fernandes (Sporting), Danilo Pereira (FC Porto), João Mário (Inter), João Moutinho (AS Monaco), Renato Sanches (Swansea) a William Carvalho (Sporting);

Útočníci: André Silva (AC Milán), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Éder (Lokomotiv Moskva), Gelson Martins (Sporting), Gonçalo Guedes (Valencia) a Ricardo Quaresma (Besiktas).

Autor: Tomáš Daníček / fpf.pt

Komentáře (4)

Přidat komentář
Fairplay

Před měsíci jsem si říkal, že s touhle generací pojedou na MS 2018 jako favorit na medaily. No a ty odchody z Portugalska skoro nikomu nesvědčí. Jediný Semedo si snad vybojuje stálý základ. Jinak André Gomes, R. Sanches, Bernardo Silva, André Silva, Joao Mario, ze všech se stali lavičkáři. Možná Goncalo Guedes se ve Valencii rozehraje. Hrozná škoda, takhle před MS, kdy dorůstal nejsilnější tým za mnoho let, tak všichni shnijou sezonu na střídačce..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je odehraných pár zápasů a sezóna je dlouhá. Jak řekl Čapoun s Karohem asi 10x v úterý ve studiu, zajíci se počítají až po honu.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

aj tak by som ich nepovažoval za favoritov na medaily. Šance slušne ale slovo favorit to asi nie.

Reagovat
Benfica

tiež veľmi nechcem aby boli označovaní za favoritov a už vôbec nie za najväčších.. tí "nikdy" nevyhrávajú..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele