Nominace Pobřeží slonoviny na Senegal

07.11.2013, 23:17
Aktuality
Nominace Pobřeží slonoviny na barážovou odvetu o postup na MS 2014 proti Senegalu. Pobřeží slonoviny doma v prvním zápase vyhrálo 3:1.

Brankáři: Boubacar Barry (Lokeren), Abdoul Karim Cisse (Africa Sports Abidjan), Sylvain Gbohouo (Sewe San Pedro).
Obránci: Kolo Toure (Liverpool), Souleymane Bamba (Trabzonspor), Arthur Boka (Stuttgart), Benjamin Brou Angoua (Valenciennes), Jean-Daniel Akpa Akpro (Toulouse), Serge Aurier (Toulouse), Ousmane Viera Diarrassouba (Caykur Rizespor), Didier Zokora (Trabzonspor).
Záložníci: Abdul Razack (Anži Machačkala), Ismael Diomande (Saint-Etienne), Max Gradel (Saint-Etienne), Yaya Toure (Manchester City), Jean-Jacques Gosso Gosso (Glenclerbirligi), Romaric N'Dri Koffi (Bastia).
Útočníci: Didier Drogba (Galatasaray), Gervinho (AS Řím), Salomon Kalou (Lille), Wilfried Bony (Swansea), Giovanni Sio (Basilej), Lacina Traore (Anži Machačkala), Mathis Bolly (Düsseldorf), Seydou Doumbia (CSKA Moskva).

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Gervinho? to si děláš kozy

Reagovat
smazaný uživatel

8 útočníků??? mmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

6 záložníků a 8 útočníků

Reagovat
smazaný uživatel

Tady není co řešit SLONI postup určitě nepustí a Drogbu, Bonyho aspol v Brazílii uvidíme měli by je doprovodit samozřejmě Černé hvězdy, Orli, Lvi a doufám i poprvé fotbalisté BurkinyFaso

Reagovat
veikko

Až na ten útok teda nic moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele