Nominace Pobřeží slonoviny na kvalifikaci

28.08.2009, 21:23
Aktuality
Nominace Pobřeží slonoviny pro kvalifikační duel o postup na MS 2010 proti Burkině Faso:

Brankáři: Vincent Angban (ASEC Abidjan), Boubacar Barry (Lokeren), Ibrahim Kone (Boulogne-sur-Mer).
Obránci: Benjamin Brou Angoua (Honved), Souleymane Bamba (Hibernian), Arthur Boka (VfB Stuttgart), Guy Demel (Hamburg SV), Emmanuel Eboue (Arsenal), Igor Lolo (Monaco), Abdoulaye Meite (West Bromwich Albion), Kolo Toure (Manchester City).
Záložníci: Emerse Fae (Nice), Kouamatien Kone (International Curtea-de-Arges), Christian Koffi N’dri (Sevilla), Siaka Tiene (Valenciennes), Cheik Ismael Tiote (Twente Enschede), Yaya Toure (Barcelona), Didier Zokora (Sevilla).
Útočníci: Didier Drogba (Chelsea), Salomon Kalou (Chelsea), Abdelkader Keita (Galatasaray), Bakary Kone (Olympique Marseille), Boubacar Sanogo (St. Etienne), Sekou Cisse (Feyenoord).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

kde je wilfried ?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu, že to Bonymu cpali, vždyť na to nemá ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ty kreténe nevíš tak Bony Wilfried spadá pod reprezentaci 21 a ne pod A tým....Začni se chovat jako normální člověk a ne jako křupat!

Reagovat
smazaný uživatel

Barry

Eboue-Meite-Toure-Boka

Kalou-Toure-Zokora-Keita

Drogba-Kone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
galacticosi

na ľavo skôr Demela nie?... inak by som to poskladal tak isto...

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej hodne ale proste v tyhle repre maj nejvic kvalitnich hracu v utoku a tam se prosadit mezi drogbou atd to nejde..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele