Nominace Nového Zélandu na baráž

29.09.2009, 19:06
Aktuality
Nominace Nového Zélandu pro první duel baráže o postup na MS 2010 proti Bahrajnu:

Brankáři: James Bannatyne (Team Wellington), Mark Paston (Wellington Phoenix), Jacob Spoonley (Auckland City).
Obránci: Andrew Boyens (New York Red Bulls), Tony Lochhead, David Mulligan (oba Wellington Phoenix), Ryan Nelsen (Blackburn Rovers), Aaron Scott (Waitakere United), Ben Sigmund (Wellington Phoenix), Ivan Vicelich (Auckland City).
Záložníci: Andy Barron (Team Wellington), Leo Bertos, Tim Brown (oba Wellington Phoenix), Simon Elliott (San Jose Earthquakes), Michael McGlinchey (Central Coast Mariners).
Útočníci: Rory Fallon (Plymouth Argyle), Chris Killen (Celtic), Shane Smeltz (Gold Coast United), Chris Wood (West Bromwich Albion).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
aurelio

Tie mená mi takmer nič nehovoria (okrem 2-3), ale rád by som sa spýtal, či je tam ten brankár, čo chytal na Fifa cupe, keďže neviem ako sa volal, vďaka

Reagovat
trepka

http://en.wikipedia.org/wiki/2009_FIFA_Confederations_Cup_Group_A

Na FIFA Cupu chytal Glen Moss, a ten v nominaci teď není... ale další dva brankáři, kteří byli na soupisce pro FIFA Cup, jsou právě Bannatyne a Spoonley, kteří nechybí ani teď.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele