Nominace Nigérie na kvalifikaci

03.11.2009, 14:01
Aktuality
Nominace Nigérie pro kvalifikační duel o postup na MS 2010 s Keňou:

Brankáři: Goalkeepers: Dele Aiyenugba (FC Bnei Yehuda), Greg Etafia (Moroka Swallows), Vincent Enyeama (Hapoel Tel Aviv).
Obránci: Dele Adeleye (Sparta Rotterdam), Onyekachi Apam (Nice), Elderson Echieljile (Stade Rennes), Obinna Nwaneri (FC Sion), Chidi Odiah (CSKA Moskva), Daniel Shittu (Bolton Wanderers), Taye Taiwo (Olympique Marseille), Joseph Yobo (Everton).
Záložníci: Olufemi Ajilore (FC Groningen), Yusuf Ayila (Dinamo Kyjev), Sani Kaita (Lokomotiv Moskva), John Obi Mikel (Chelsea), Seyi Olofinjana (Hull City).
Útočníci: Yakubu Aiyegbeni (Everton), Joseph Akpala (FC Bruggy), Michael Eneramo (Esperance), Nwankwo Kanu (Portsmouth), Obafemi Martins (Wolfsburg) Obinna Nsofor (Malaga), Osaze Odemwingie (Lokomotiv Moskva).

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
salami

Rád bych je viděl na MS,ale bylo by to na úkor Tuniska a já se prostě chci mrknout na to jak hrajou ty kluci slávistický na MS

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc tým.dřív měli lepší hráče

Reagovat
Ferguson6

Maju tam dost pretlak v utoku: Yakubu, Kanu, Martins, Odemwingie a to tam este nieje Utaka

Reagovat
andkoo

aghahowa je tiez z nigerie sa mi zda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele